Урсула фон дер Лайен за съдбата на "Северен поток 2": Нищо не е изключено

Председателката на Европейската комисия отговори на въпроса дали проектът ще бъде спрян, ако Русия нахлуе в Украйна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стойте на студено!

Уши се дуе като пуяк на пръщина, но е кха като плондер.

С нетърпение чакам фон дер Лайнен да спре Се.поток2

Ало ти германка ли си или американка. Не забравяй кой ти даде кариера.

По бабина линия е руска графиня.

Аз съм зависима и от мен нищо не зависи.

Присъединявам се към казаното от г-жа Урсулка,че всичко е възможно ,в което се включва и това тя да стане персона нон грата за немския бизнес.И за да не съм голословен ви предлагам от отворите днешния сайт на Билд -там има интересна новина.Билд съобщъва ,че бившият посланик на Германия в Саудитска Арабия Дитер Халер ства председател на надзорния съвет на новото дъщерно дружество на Северен поток -2,регистрирано в Германия и до 2 дни трябва да започне работа на новата длъжност!?кученцата си лаят,керванът върви!

Какво става като се съберат двама умни партньори-неминуем развод.Ако единият е глупав-щастлив брак.Ако и двамата са глупави-майка-героиня.Та този подвижен инкубатор отлично се вписва в последната категория.Ако германците са толкова тъпи , че да отнесат боя заради чужди интереси-прав им път.Той потока е по изгодно за Русия да не работи , защото при тези цени сигурно вече се е изплатил или скоро това ще стане.

Не закачайте Урсула! Ний ще победим....

Урсула фром дер Лайнен е най-безхаберния празноглав призрак заставал някога на чело на каквото и да е. Тази едва ли има и един реален работен ден.

Спре ли Русия доставките на газ през Украйна няма да има никакво значение колко са зависими от ЕС, спрямо колко много Европа е зависима от руският газ.

Бената Урсула ... Кой я постави начело ма ЕК ? Голямо нещастие за ЕС

Подлоги на САЩ !!!!

Чакай да сме наясно - Европа не е основно 'инвиститур', а 'путрибител' и на Русия и на Китай. Европа е 'путрибител' в исторически план. Особено държавите в радиус от 1000км на Брюксел. Истинстике вон Лай Нянови. Част от тях вече не са в официално в Ивропата на тази комисия. Какви 'санкции' ще наложи ЕК на Русия, скъпа? Ще спре да си плаща сметката за отопление? Ами може би в ЕК можете да го направите това и после да се съдите, спорите и пелтечите, но на останалата част от Ивропа просто им спират топлото... В кой свят живеете? Зелени идиоти защо не излезете на заседание на открито, напълно зелено заседание на ЕК. Нека там да пелтечите с часове или дни за всичките глупости, които наричате 'политики на 21в'. Не забравяйте да се съблечете и да вземете Грета - Глобално затоплената. Тя вече е пълнолетна, но винаги може да и покажете сертификата за лудост - да не носи някаква отговорност.

А навремето такива еврогейски отрепки ни лишиха от руските пазари.

Е, и нашите майор Куислинговци също така взеха активно участие

Тя и Урсулата е като Теодора Генчовска..... един дол бели птици гУлеми.....

Европегеите приличат на циркаджийски пудели, които смело тичат на арената между льва и тигьра, опитвайки се да докажат на зрителите доколко е безопасно сьжителството им с големите хищници. И как те са пьлноценни участници в шоуто, нищо, че са пудели.

Мда, "нищо не е изключено"...., от тъпотията на тия баби скоро време няма да остане нищо включено! Така и така водят 27 държави към самоунищожение, към икономическо самоубийство що не вземат да дадат пример и да се гръмнат....

Ердоган хубаво я сложи на канапето да слуша какво си говорят мъжете. Май още не си е научила урока!

Ама тя не е ли мъж или мъжоподобна????????

Докторката да си гледа болните, а не да се прави на социален и военен министър каквато беше. А и на семейството и жените.

Маама тиуфсъ де ева… закопа Европа… Остави тая работа на тези които я знаят, ти върис другата дъртофела меркел да са… нали.

Усрана фон да си гледа смръдливия гъз писна ми от двулики лопати.

Schilo

Тая закопа няколко водещи европейски компании. Всъщност, май тая нищо няма да решава че, май през 2022 год. има нови избори за европарламент.

Урсула, това казва всичко!!!