Урсула фон дер Лайен изрази надежда, че ЕП ще я утвърди на поста председател на ЕК

Способна съм да разработя визия за следващите пет години за Европа и за ЕК, заяви германския политик

Обратно в новината

Коментари - Урсула фон дер Лайен изрази надежда, че ЕП ще я утвърди на поста председател на ЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знае завалийката как върви пазаруването и за това се репчи и самохвалебства че бая неща е казала че ще изпълни на менторите си.. Ако реално има евродепутати а не партийни подлоги тая няма как да бъде одобрена след като в Германия не я одобряват..

Мераците за власт им са големи защото завалиите за друго не стават освен да се приемат за единствените ''знаещи и можещи'' защото са се наврели там дето не се иска мотика... Като не ставаш за едно ще да ''стане'' за друго щом си в к'па на лапачите..

2019-07-04 07:53:46 На баба ти фърката да изберат холандец ли искаш тъпако . ---- ДА, за да те сцепи от проверки как мърсуваш под масата ...

Но той пак ще те сцепи ... като заместник... тепърва ще видиш от къде изгрява слънцето, крадец на еврофондове!

Германската армия приветства новия пост на Урсула. Защото ще си отдъхнат след съсипията дето тая остави като военен министър.

Социалисти. Вие по далече от носа си виждате ли

Тази е със 7 деца,гледачката е една българка и я асоциирам с жената на Гьобелс

Не знам каква е била жената на Гьобелс, но тази на снимката е зла и пресметлива със сигурност.

Такива урсули дал господ. Първо изсулят някой , а после ще го питат за визия и програма....дано са милостиви китайците с нас след 20-30 г....

Европа е люлка на всички беди,без да има решение на въпросите.Ако имаше решения то нямаше да праща хора в Австралия и Америка на каторга преди 300години.А сега се чуди защо те се държат толкова грубо с нея???

В Германия и казват Уши Чифтето - die Flinten Uschi и само се подиграват с нея. Защото тя за нищо не става. Още не е паднало обвинението, че нейната докторска дисертация е плагиат и с ниско научно ниво. Тъкмо започнаха да и търсят заместник, нов министър на войната, и ето, че Уши потегля към Брюксел. Между другото срещу нея се води съдебно разследване. Познайте за какво? Правилно - за корупция.

Чичо пей. Името и съдържанието ти ми харесаха. За Урсула сме, защото сме седем деца, а къде има много деца излизат качествени хора и родители. Моля ви, България и всички ви гласувайте загжа Урсула... Не за българската де, жендърката, да не объркате

И ромите тмат много деца, това не ги прави добри родители. Тая е като кралца Мария Тереза - много деца и семеъстватаим да урежда

Кандидатуратата на г-жа фон дер Лайен е "безпрецедентен акт на политическа шашма"...и аз мисля така ,но не страхувам да го кажа !А един виден германец вече го е казал!...Зигмар Габриел

Шваби, осъзнайте се - ше изберете рускиня да ви командва ... съвсем се обезличихте ве ...Ахтунг!

нашите журналисти не знаят коя е урсула лайен. била им непозната. да се смееш ли да плачеш ли. ами да тя не е от центъра на софия. не е от люлин или подуяне. трагедия. срам ме е от българската журналистика. все още изповядваща комунизъм. блюдолизеща пред комунистите и повече пред парите им. тъпанари журналисти.

Кучетата си Лайен керванът си върви- цирк да става. Заплатите в ЕП и ЕК не ги мислете нямат стигане!!!

Когато за председател на ЕК е предложен германски гражданин просто гласувай и не мисли, защото германецът е супер човек и проблемите ща се решават професионално и безкомпромисно.Но тук веднага се намира български тъпунгер на име"пази боже сляпо да прогледа"в превод на български Сергей Станишев председател на ПЕС на който му прегласят други цървули от бившето соц.дружество и започва едно лигавене едно тежкарене докато разбиресе Меркел не ги нарита и им посочи ъгъла там където им е мястото и нещата вземат че потръгнат.

Прав си - я виж Буля Меркел как реши проблема с имигрантите!

Зарад германските граждани и някои австрийски , имаме 2 (две) национални катастрофи, 30 % изгубени територии, милиарди платени репарации, две въстания, много избити и т.н.! Сега заради "любовта" къ м Германия сме във ТРЕТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА! 3000000 депопулация, срутена икономика, пълна циганизация и тиквено управление! Ти въобще наченки на акъл имаш ли!

?!

Прилича ми на кандидатура извадена в дванадесет без пет от цилиндър на фокусник ! Прав е нашия Станишев , че не се знае НИЩО за възгледите на тази многодетна майка ( мойте уважения за това) . Но сред ОСТАНАЛИТЕ над 700 евродепутати има достатъчно и с визия и стратегия -достатъчно познати на своите колеги . Това, че е Германка далеч не е достатъчно ( явно и вече) за да бъде избрана “автоматично “!

" Урсула Фон дер Лайен е сред най-видните привърженици на по-настъпателната роля за германската външна политика...Изказвала се е в полза на по-тясното военно сътрудничество в блока. Според френски правителствени източници Макрон я е предложил за висшия европейски пост по време на разговорите с лидерите въпреки различията между Париж и Берлин по въпроси за общата европейска армия и политиката за износ на оръжия на ЕС." Миролюбивият ЕС ще се обзаведе с военнолюбка... Госпожата апелираше за увеличаване на разходите за отбрана като % от БВП... Образование и здравеопазване може да нямаме, но парите за отбрана ще продължават да растат...

Това,че нямаме пари за образование и здравеопазване ясно показва ,че сме прос народ и не можем да си правим сметката.но сметката за съжаление я правят крадци и мошенници,които народът е избрал и продължава да си ги преизбира.При Германците няма такъв проблем.Имат си пари за всичко защото са умни и почтенни.Затова гласувайте за Урсула и не мислете ,защото мисленето за Вас е мисия невъзможна.

"МошенНици";"ПочтенНи"; "просТ"... Чичка, ти си продукт на българското образование. За мислене дума да не става...

също и германците. Шулц вместо да се бори за страната си работи срещу Урзула. ЗАВИСТ!

се унатежава и дава минус? Хей левак, защо? Завист и отмъщение проявява човекът- така пише в пресата!

Ай де стига бе! Това се търси ?????

Комисарите и Комисарките ще съсипят Европа, както направиха и със СССР ...