Ураганите Хосе и Норма заплашват САЩ и Мексико

Хосе отново се усили до ураган от първа категория, а тропическата буря Норма стана ураган и заплашва Баха Калифорния в Мексико.

Обратно в новината

Коментари - Ураганите Хосе и Норма заплашват САЩ и Мексико | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оляхте се осрахте се и за това явно и от жегите тези дни още повече осмърдявате писанията си с нещо дето не вълнува мнозинството по света не само в България..Толкова ли сте ограничени че неможе да списвате истински реални новини???

Шило

В "Ню Йорк тайм", да речем, пише ли постоянно за ветровете в България? За новодненията?

Господ продалжава наказанието

Хайде стига сте ни заливали с новини, които хем не ни касаят, хем са полуфалшиви. Минала някаква буря и съборила американските талашитени къщи, които иначе приличат на истински и струват повече от тях. Да си прибират парите от застраховките и да строят като хората, какво реват постоянно, като че ли само те имат проблеми.

Тея американци ги отрепаха тези урагани! От няколко дена само слушам за урагани в Америка

Явно путлерастките тъпаци са си тъпи и нагли лъжци. Ураганите са ЕЖЕГОДНО събитие в Карибския басейн заради характерните морски течения. Миналата 2016 година имаше мощен ураган - Матю През 2015 беше - Хоакин и т.н. Урагани има и в Тихия океан и такива редовно удрят Сахалин и източното крайбрежие на Русия. Такива има и южното полукълбо където Филипините редовно бива удряни. И сега е като всяка друга година, може би малко по често заради глобалното затопляне, което обикновено се отрича от същите путлерастки идиоти, които плюят по Тръмп, че излезнал от споразумението за климата... Парадоксално е, но все пак да не забравяме, че това са идидоти....

пиииий си ги бе човек...здравната каса ги покрива....с двете шепи ги взимай

Путин им прати оше 2 урагана на пиндосляците.

"Ураганите Хосе и Норма заплашват САЩ" ...а пък Тръмп ги е заплашил с война, ако комунистическите урагани застрашат щатите.

Върви,Урагане възродени, към съединените щати върви, с подновени сили ги нападни...

Ще хрупат мамуля сурав , ако онези от юг имат самсунг-пластинки .

Плешивия еврейн от маскве и системата му Цуца, много са насъбрали на Мексико и Куба! Направо ги съсипаха!

Нищо общо нямат, но може да си мислиш каквото искаш.

Който сее беззаконие, ще пожъне бедствие.

...и жезълът на буйството му ще изчезне

Дааа, пострада доста американския народ напоследък от природните стихии. Готов съм да внеса известна сума за да помогна, ако от посолството обявят някаква банкова сметка. Щатите са велика страна.

Я пък тоя...да си натиснат бутончето за печатане на долари.

Не мога да разбера, тази тропическа буря УРАГАН или ТАЙФУН, Е? /"Тропическата буря Норма се трансформира в ураган над Тихия океан и се движи в посока към Лос Кабос в южния край на мексиканския полуостров Баха Калифорния"/

Хак да им е на американците и на оня каносания дето се отказа от Парижкото споразумение за климата. Урагани, наводнения всичко с което Господ може да ги надари за глупавите им решения. Лошото е че покрай тях и при нас нещата стават по-лоши.

HAARP, Geoengineering... Друга е играта. 6 години никакви сериозни бури и сега 5-6 наведнъж в един район, подкрепени със земетресение. Е гати съвпъдъка.

много си проЗ бе баце, мислех че сте по-просветени в бг

Когато Господ иска да накаже САЩ им праща урагани, а когато иска да накаже другите народи - им праща ... американци.

Американците са наместниците на Господ на Земята. Чрез тях действа! Слава на САЩ!

Основната задача на Гопспод е да наказва САЩ