17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Електромобили, зарядни станции... за нищо не стават когато най ти потрябват. Повече пари за по-малко са електромобилите.

Па то кадрите от нашия ураган беха по страшни бре.Тва техното е бриз

Нали до вчера оплюваха Куба след урагана ама днеска седнали да се жалват за себе си...

Няма ала-бала като в безмер - кяакво се оплакват наште, вижте как трябва да изглежда един самолет, управляван от ас и успешно приземен. Пък и ремонтиран явно добре в братска Беларус.....

Флорида е едно от най-красивите места в света. За съжаление, както всичко друго в живота си има и тъмна страна. От време на време брутални урагани вилнеят там. Дано водата се отегли бързо. Наскоро и в България имаше наводнения. Нещо ужасно е, на никой да не се случва дано.

И на сащ много им придреме от наводнения у нас, че сега трябва за тях да мислим...

Ей, посерковци кака ви Рита разбира от 3 неща - свирки, силикон и политика !

като удариш руски газопровод така става... :)

По-големи тъпанари и идиоти от българите не съм виждал.... Завистливи, некадърни и крадливи , затова нямате оправяне 100 год. Най-вероятно ще изчезнете от лицето на земята , което е закономерно всъщност както и кочината Раша....

изчезвай отпадък :)

Не ни генерализирай. Коментиращите тук не са представителна извадка на всички българи. Не забравяй, че тук има платени коментатори. Хората не се делят по етноси, а просто на добри и лоши, без значение етноса, все пак.

Путин или Митрофанова са виновни за урагана ??? Кога съселите от от оон и ес ще се съберат да гласуват санкции срещу Русия... А иначе изобщо не съчувствам на сащ-исаната измет.

Бог ги наказва! Както в Содом и Гомор! Но не е достатъчно! Трябва баце Ким Юнг да му помогне малко!

Другата империя отвръща на удара. Както се казва, бий самара, че да се сеща магарето.

Нищо общо с географското им положение

Всички коментирали педераси са тъпи завистници русофили и ги е яд , че САЩ ако искат ще насерат кочината россия!!!

Путин е Виновен ,..Нали Дебил ??

Ами те засраха целия свят, ама като опряха до Русия и Китай, нещо се запекоха, та не им се получава. Пък и ги е шубе да вземат разхлабително, че току са се изпуснали преди са си свалят гащите. Щото, макар и не особено умни, знаят, че срещу ръжен не се Рита.

Примитивна ел мрежа, крепяща се на изгнили 100 годишни дървени колове, НАД земята, вместо да е вкопана в земята както в цивилизованите държави, е причината милиони да останат без ток. Тва и при комунизма не го е имало.

Ей глупак в София една пиклива буря ви разката, а ако мине такъв ураган през кочината ви нямате оправяне 50 год.

Глупако, в БГ такива урагани НЯМА, няма и да има, и въпреки това мрежата е много по здрава, на ЖЕЛЕЗОБЕТОННИ стълбове и вкопана!! РЕДОВНО в Щатите минават такива урагани, но не си оправят ел мрежата. Защо бе , кой им е виновен ???

Си, какво да оправят ,като нищо тяма да остане за оправяне. Те на проливен дъж с лек бриз викат ураган .

Продължавай да си я имаш мрежата . И лапай мухи още с идеите от типа съвецка власт плюз електрификация бла бла.. Не можеш да си платиш тока и за това го крадеш. А те апропо ще въстановът тока със скорост по бърза от скороста на урагана.

Кво ще възстановят бе, сега хората със седмици няма да имат ток !! Изобщо ! А при комунизма поне беше режим - има няма има няма.

Отиди там да им покажеш как се слага електрически кабел в пресушено блато.

Аз да им показвам ???? Мен не ми пука, те да се оправят.

Ама "акъл" даваш. Безплатно.

А кога разломът в Калифорния!

Когато стане разломът в простата ти тиква!!!

НЕМА НАФТА НЕМА ГАЗ ДЖОКО БАЙДЪН - ПЕДЕРАС !

Много си затъпял, идиот...

РИТУ МА ШЕ МИ СМАЧКАШ ОНАЯ РАБОТА С ДУПЕ МА !

Господ си знае работата... Нека им!

И с какво по-точно са виновни американците за решенията на Байдън? Все едно всички дебили гласували за Киро да са виновни за решенията му.

Господ си знае работата.

Знам си я. Затова педеРаша ще се разпадне