Коментари - Управляващата партия в Полша публикува свръхсекретен военен план като предизборен трик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Германия през 1939 бяха необходими две седмици, но тогава имаше съюзник СССР, а сега Русия е сама.

Тия поляци се състезават успешно в категория комплексирана простотия с македонци и украинци .

....Само да допълня, с помоща на САЩ!!!!

В открит конфликт приключват за нула време. Така и не разбраха, Украйна е СВО. Поляците ще получат няколко дена нон стоп ракетни атаки и дотам. И никой няма да им пази инфраструктурата и енергетиката като в Украйна.

Аре бе??? Сериозно??? Има ли още идиоти които вярват в манипулацията на англичаните в Буча???

Поредната силно манипулативна статия. Съветския съюз нападнал Полша през 1939-та, а забравят кой ги нападна преди това от другата страна. Отделно твърдят, че руснаците избили стотици в Буча, ама НЕ е потвърдено, а и преди година съвсем не ставаше въпрос за стотици. Вероятно след 40-50 години ще говорят за хиляди, а после и за милиони... Каква е истината - няма значение. Важното е да слушате и вярвате какво ви пее радиото! Прави впечатрление, че подобен план практически е безсмислен. В момента Полша НЯМА обща граница с Русия, като изключим Калининград. Освен това Полша е в НАТО и това би означавало война за Русия срещу цялото НАТО. ИЛИ означава, че Полша НЕ вярва в НАТО.

по времето на Сталин. Тази "новина" е с дата една година след края на глада, за който никой не е споменавал до тогава. Публикувана е в САЩ от медийни магнат Хърст, с доказано фалшиви снимки. Хърст след това е награден от Хитлер, с който са били приятели, има снимки на двамата на вилата на Хитлер

Най-голямата тайна - военната импотентност на Русия - лъсна в Украйна. През следващите 30 години никой в руската кочина няма да си помисли да води широкомащабна война.

В Метавръза на капитан Кравар ли? Който се оправдава, че нападнали украинците в Африка Вагнер. Даже не смее да си признае, че е той.

Една държава се бори срещу 27 или 28 и пак руснаците са на територията на "съюзникът но НАТО" а не обратното. Тежко и горко на тези, които са станали "съюзник".

А кой е врагът?Вариантите са - Германия - Чехия - Словакия - Украйна - Беларус - Литва - Русия с много кратка и лесно защитима граница през море, което е изцяло натовско Та кой е врагът? Германия ли пак?

Като нищо. Все пак от Германия искат 1.3 Трилиона евро. И западна Полша е немска земя.

Когато си проститутка е все едно дали си мъж или жена....

Браво а защо вие страх от руснаците защото сте боклуци

1939 година са издържали 35 дни, сега и 5 дни няма да могат!

За три дни в Киев. Но каква стана тя. Руснаците пак се осраха и затънаха във война, която не могат да спечелят.

2 седмици през 2009 г са щели да издържат, а сега колко дни ще издържат? Аз залагам на 5 минути, за една минута ти влизат Сармати калибри и други хиперзвукови "перални", а следващите 4 минути се чудиш кой беше номера на Путин, че да му звъннеш набързо.

Утре идват тракторите...

Тоя план е доста оптимистичен и нереалистичен. Руснаците при война ще изпепелят и то ЦЯЛАТА Полша за да я направят радиоактивно непроходима. И това ще стане за 20 МИНУТИ, не за 2 СЕДМИЦИ .

украинския град, където миналата година руските войски избиха стотици цивилни, уточнява "Политико" - Дир, какви са тия фантасмагории, никой нищо не е доказал, че руснаци са избили стотици в Буча, стига сте разпространявали укро фейкове...

Сакън бе.. да възразяваш на праведната линия! Що тъй.. Всичкото истина само от европейските медии може да идва, понеже са независими..

Е да, показаха кадри на труповете при освобождаването на Буча- инсценировка било. Показаха погребенията и свидетелства на роднини - не било инсценировка, ама украинците сами избили своите за да натопят русия. Показаха видео как руския танк стреля по велосипедистката- не били значи украинците, ама филма бил фалшив - от видео игра. И така нататък.

те украинците показаха как руски самолети унищожават Айфеловата кула и Бранденбургската врата, ей, го днес дори американците вече твърдят че Украйна стреля по своите... та пак да те питам тия работи лъжа ли са или истина-)

тая копелдаци пак ще лапнат дядовия

В Полша идват избори. Та те така.

При нас няма нужда от топ секретни планове. Всички зннаят че Радев е готов да ни даде на Русия. В замяна да стане мини-феодал ала Кадиров.

Ти малоумен ли си, та не знаеш, че сме окупирани от сащ? Имат поне 5 бази с повече войска от нашата.

Не мога да разбера дали си повече прост, или си просто глупав.

Управляващата партия в Полша поддържа тези и попива челен опит от тях, как се набират войници за фронта с Русия: https://rutube.ru/video/547688fbbad84b3be5a8bb81bb4c4dc7/

Поляци, украинци и македонци са правени в един ГЪЗ!

Познавам от всичките по доста и съм съгласен напълно. Има и изключения обаче.

Ха ха, подляците отбелязват нападението на СССР над Полша, но пропускат факта, че на 17 септември 1939 г. полското правителство вече си е било камшика от държавата и Полша е станала територия без управление, но такива са си подляците 5 години по-рано са правели планов с германците как заедно да нападнат СССР, а после германците са ги унищожили за помалко от 3 седмици. Е, нека отбелязват 17-ти септември, нищо, че швабите са претопили 6 милиона поляци в концлагерите си, явно им е било малко!

А няколко дни преди това, Полша се възползва и нахлува в Чехословакия и окупира територия, но това не се отбелязва

Нахлуват в Силезия. Сега се правят на забравили.

Властите на Полша напускат страната през нощта 17 срещу 18 септември, след нападението от страна на СССР. Предопределящ е рискът от отцепване на късата граница между Полша и Румъния, накъдето са се насочили съветските танкови дивизии. Всичко това всеки може лесно сам да си провери. Има го в Уикипедия.

Властите ВЕЧЕ са напуснали Полша, когато СССР нахлува, а не заради нахлуването на СССР. В Уикипедия пише всеки както му е угодно.

"полската Буча" е като "украинската Буча" - има такова селище в което се изигра театрална постановка за избити "много" украинци, от които някой мърдаха на видеото (след седмици от "убиването им"), а другите бяха както руски така и украински трупове на войници докарани от околността. Всички знаят, че е лъжа но в нато са се разбрали да я порвтарят многократно !

Не случайно Путин казва че в Украйна се води Специална Военна Операция, а не Война. Ак се стигне до кнофликт Полша - Русия, тогава ще има война... две тактически ядрени ракети по малко мощни от Нагазаки и Хирошима-----> Polska капитулира с цената на милиони жертви

Няма ден без рашистка простотия в Дир.ру.

Излиза че Полша върви на зле... през 2011-а година са щели да удържат две седмици;) 08 Февруари, 2021 „Скандал избухна във Варшава след обобщаване на резултатите от ученията на щаба на НАТО "Зима 2020", в които полските войски се противопоставиха на "цифровата" армия на Руската федерация.  Очаквайки да се покажат в най-добрата възможна светлина, поляците умишлено се самоподведоха, като въведоха невярна информация в компютърната програма. По-специално те увеличиха броя и промениха тактическите показатели на военната техника, като приписаха на себе си американските системи за ПВО Patriot, изтребителите F-35 и чуждестранните MLRS. Дори такова хитруване обаче не помогна на Полша. Резултатът от конфронтацията не беше в нейна полза. „Играта“ показа, че полската армия след такова "усилване" не е способна да устои на въоръжените сили на Руската федерация дори само за пет дни и след това последва пълно поражение.”

Ако мача не е уговорен коефициента на НАТО спрямо Россия ще е1.25.

Ако някой може да гръмне стадиона мач не се играе.

На поляците трябва да и е ясно че, след като свършат украинците на фронта, те са следващите да се бият в Украйна.........

няма 6-5, затова Бидоня преди 5-6 месеца се стовари у Варшавско и точно това каза

Украйна отказа да приеме танкове от Германия - Der Spiegel Защо ли? Да ти подаряват немска технологична техника и ти да не я искаш. Чудна работа !

Извода за всички Източноевропейски държави е:Без НАТО сте за никъде".

Най силното оръжие на Полша е ...полякините, и при това без никакви разходи на държавата.

С перце ще изедат душицата на руските оКри :-) но ще трябва доста от западна европа да ги сбират... къде амстердам, къде берлин ;-)

От една страна им се кефя на поляците, че си защитават националността по този начин, от друга са най-тъпата и противна нация в Европа, заедно с тройката пудели Литва, Латвия и Естония.

Подкрепям на 100%. Често пътувам в Германия и за нещастие се сблъсквам постоянно с простотията им.

Това е направо като пародия на рашкото-"Киев за три дни",га-га-га

Полша може да е спокойна,ВСУ показа колко некадърна е Самая Могучая.

ВСУ показа как за година и половина умират 500 000 хил, нищо друго.

И то на пук на модерни западни оръжия, както и постоянно ръководена военна доктрина от натовците. Ма то нали готвят Урсула за шеф на нато.. Е тогава им се еба мамата..