Управляващата Партия на реформите е победител на парламентарните избори в Естония

Избирателната активност е била 63,7 процента. Повече от половината от гласувалите избиратели са дали гласа си предварително онлайн

Обратно в новината

Коментари - Управляващата Партия на реформите е победител на парламентарните избори в Естония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая кака е 77 набор, пък три пъти се е омъжвала.

Как ще е 77 като изглежда над 50?

сигурно искате да обясните,демек втълпите, че решението е в една "бърза" война с русия. Мноооого далновидно.

Е, бърза ще е.. спор няма

От статията излиза, едва ли не, че Калас е спечелила основно заради подкрепата си за Украина, а не защото Естония има най-висок БВП на човек в целия бивш източен блок и защото излизе от кризата с ковида с най-малки поражения от страните в района, като в процентно отношение изпревари дори Финландия.

Значи либералната лява другарка, ще се коалира с другата лява партия и с консервативна партия. Това изпълнение го направиха в Гелрмания още преди много години и ясно показва, че вече няма истинска дясна партия. Всички само лицемерно се правят на десни, иначе никога не биха се коалирали стези "либерали" и социалдемократи.

Хахахаха, оставаше да не спечели. Същата измама разиграха срещу Тръмп. Нагло и нагло и безочливо. У нас Умните и красивите го направиха с кодовете. В САЩ беше с гласуване по пощата и Интернет. В Естония изборните измами са по Интернет. САЩ подмениха значението на понятието Демокрация. Това днес означава диктатура чрез изборни измами. Май е по-правилно да се говори за Демокрация, такава, каквато са я наложили гърците като понятие. И Американска демокрация, което представлява обикновена диктатура, маскирана като Демокрация, чрез измами.

Това е бъдещето на ЕС. Масова изборна манипулация, в името на правилният кандидат.

Успех на премиера, Естония и това е начина.

Няма как, това не е премиер, а замаскирана пластмасова чашка за урина!

Над 50% от гласувалите ще установят, че са си сменили вота в последния момент ... ха-ха-ха ... а другата половина ще установят, че са гласували!

50%от ползвате ли те на дебитни карти го правят всеки ден, установяват... Червено или синьо?

Ето така се правят Американски избори в други държави! ... Но не и в САЩ, в Щатите още са на пощенски марки!

Ами като не са се научили да правят избори като в любимата ти русия:))) Който не гласува за диктатора-разстрел или концлагер.

Много си светнат за любимите ми неща? ... Свирки правиш ли?

Влязох да прочета статията, убеден, че за да има такъв резултат, значи гласуват машинно и какво да видя - ТЕ НАПРАВО ГЛАСУВАЛИ В ИНТЕРНЕТ - БУАХАХА!!!! В Естония изборите да не са под формата на анкета във фейсбук? Тия хора по нищичко не се отличават от БОЛШЕВИКИТЕ навремето, същата АНТИУТОПИЯ, същите ОЦЪКЛЕНИ КОМСОМОЛЦИ, същата НЕНАСИТНА СЕКТА! Ония подправяха избори, тези също го правят. Накрая ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ ЩЕ ИЗБЕСЯТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ПОЛИТИЦИ ПО ПЛОЩАДИТЕ... Идва тоя момент...

И ще настане светлия комунизъм в целия свят:)))

Комунистите сте вие. Имате всички признаци на тъмно червена болшевишка секта. Смрад на Маркс, Енгелс и Сорос.

Не виждам нищо изненадващо. Естония е разкошно място.

Иди да живееш там!

Откакто въведоха електронното гласуване- все тия печелят.