Управленската програма на новото правителство: ето на какво залага коалицията

В крайна сметка партньорите съгласуваха конкретни мерки и законодателни решения за шест месеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИТН чакат да бъдат поканени от пп и да раэговарят което си струва пп да ги чуе ако може ,следващия парламент ще е още по эле освен тия и янев може би христо иванов да е посредник в името на ситуацията служебен кабинет въэраждане дпс герб все руски подръжници чи и в бъдеще иэбори може и янев дайте си още един шанс да говорите с итн

Така каза Христо Иванов при преговорите за правителство на ИТН: Първо да видим кои хора на коиминистерства, пък после ще им определим програмата. Ама някои хора помнят по 3 минути или им плащат, за да не помнят каквото не им изнася.

usaевронефеляци

Колкото по бързо се махне цялата управленска пасмина ,толкова по добре.

Тая работа с управленската програма на още неслучилия се кабинет "Василев" малко напомня поговорката за рибата и тигана.

Начи първо да си назначим ората, пък после шъ им търсим работа?! Хитро!

1. Киро в Канада, закрепостен да храни белите мечки. 2. Асен на мака си в ПУ...та още девет месеца да узрее до нещо, приличащо на мъж. ( Малко нема как да стане, ам там ) 3. Лена в бръснарница, и после на самолета за некъде на майната си. 3. Високите колкото Миро клиторчета в казармата. Ей с тва да почнем и Проклетия за Киро!

1. БСП и ДБ вечна дружба другари 2. Да не пускаме кокала 3. Виновен е ББ и международното положение 4. Ще лъжеме докато дишаме .. и т.н.

Нещата бяха великолепни и преди 6 месеца и една година преди това:))) И цялото великолепие е пред очите ни и съдраните джобове. Стендъпи. КОнструкцията на програмата има 4 основни пункта. 1. Централизация на правомощията по харчене на парите. 2. Америкаски тип капитализъм - много повече за капиталиста, много по-малко права за работника.3. Свиване на парите за социалната сфера/ елемент на хард капитализма/.4 Инвестиции в по- невъзможния бизнес за сметка на по-възможния. Технологичния скок е илюзия, ако е скок в пропаст.

„Програмата предвижда Бойко Рашков да бъде избран за председател на КПКОНПИ“ Стигнах дотук и повече няма смисъл да чета. Това си е чиста подигравка с хората с десни убеждения.

Управленската пълна програма, от политическите УС проститутки е готова. Нека преминем към действие...

Пълна програма или само фелацио?

Браво, нещо смислено. За първи път от 30 години. До сега програмите бяха изсмука и от пръстите глупости без конкретни цели. Тук целите са ясни и е ясно и прозрачно ако те не са постигнати. Време беше да видим и ние как се прави истинска програма.

Колко си личи, че мнението ти е фалш. Кире ти ли си бе, маймунке?

аз съм чичо му по майчина линия

А още по-време е да видим как някоя програма се изпълнява. От 1989 г. не се е случвало!

На какво залага коалицията? На късата памет на хората.

важното е спонсорите им, да си вземат парите обратно!

се събрали,само...

толкова може тая "коалиция"

е с психични отклонения Продавач на пробиотик завършил Харвард Ако е добър Америка ще го назначи на работа, но са го ритнали

Програмата е да си разделят милярдите за възстановяване от ЕС!. Затова драпат да запазят властта а не че им дреме за народа или ще променят радикалнонстатуквото!

Включили са точка, която разглежда отстраняването на главния прокурор. А няма точка как да се намалят убийствените цени на пазаря. Боклуци от всякъде

Великолепна програма!

Членовете на "правителството" са седнали на масата във формация суджук.

Съсипа икономиката. Отношенията с РСМ и Русия Съсипа доверието в държавата

тая коЯлиция е нещо като , кьоравия евал сляпия пък нямия бил свидетел :)))

Турските роби избират само предатели

Които не трябва да бъдат канени в телевизиите.От 1990 г подобно нещо не е имало Открит е документ че Петков се е самоназнсчилс лични като принципал Има и документ за огромна сума плащана на Нова телевизия за да ги рекламира положителни И т.н Където и да провериш тези копелета са правили престъпления

ПП - куклен театър за молоумни.

КироЛена с правителствен самолет и скъп хотел в Солун....... Продавачът на пробиотик е лъгал че Опра е негова рекламни лице. Оплели са се в лъжи по всички посоки. АРД показа кораба който Киро посочи за газ, наричат го летящия холандец. Фслшиф. ПП да плащат увеличението на газ,бензин,парно ,ток Веднага под съд

Хладилника е по силен от телевизора.

Програмата включва ли подстригването на мустаците на лена?

Руският говнояд Бялата Златка,жив ли е.Ще му спират,ли 4000?

Теб няма нужда да те питаме дебил ли си.

Супер лесен план за изпълнение с т.1 : Изчезнете от българското политическо пространство некадърници крадци.

ЧЕСТНО ... КОЛКО ОТ ВАС БИХА ДАЛИ НА ТИЯ ЛИЦА ДА УПРАВЛЯВАТ ЛИЧНИТЕ ВИ СПЕСТЯВАНИЯ? ... ЕЙ ТАКА, ОТИВАТЕ В БАНКАТА , ТЕГЛИТЕ ВСИЧКО И ИМ ГО ДАВАТЕ НА РЪКА ДА ГО ВЪРТЯТ :)))

Програмата е ясна и една и съща!!!! Демокрация , европа и нато докато не се затрие и последния туземец и следите от неговото пребиваване по тези земи!!!

А бе не знам вие к'во сте разбрали от публикацията, ама аз освен ала-бала и че пияндето с кенефите ще става шеф на КОНПИ, друго не видях.

Това е гнусно! Сбирщина от интересчии и сребролюбци! Това ли заслужава България!

Браво и да стане фал на следващите избори ще сте номер 1 имам предвид същата коалиция

6 месеца много време мдам

.

Крайно време е да се заменят политическите назначения в регулаторите с професионалисти. Крайно време да се смени цялото ръководство на КФН с наистина независими експерти. Да не говорим, че има много калинки в тази комисия, които са назначени без конкурси, просто ей така да взимат едни пари и да си седят в топлите кресла. Недопустимо е хора без професионален опит и без необходимото образование само с един завършен курс по счетоводство да осъществяват надзор над милиарди активи.

Докато всички хулят харвардските дебили никой не си дава сметка, че главният предател и ренегат е крушовската биволица. Очевидно с огромно его и лакомия за власт госпожата не се посвени да заплюе всички социалистически идеали и да се прегърне с уж най-върлите си идейни врагове, както и с безхаберниците от промяната.

Общо взето всички по-големи партии се съюзиха да пият заедно кръвта на българския народ. Това не е вече цирк, а пълна трагедия. Никакво достойнство, никакъв срам и безкрайна лакомия и наглост. Лошо ще стане.

Някой ще ми обясни ли кво значи независим депутат и кво значи зависим? За един преател питам.

Голяма перспектива предлагат на българите цели 6 месеца, да ни кръста в енергетиката докато фалират държавата.

Не вярвах, че всичките им усилия ще са да върнат банкянската свиня на бял кон, но ето, че успяха.

Как се прегърна с Дебъ, как близна всичкото на ПП, как се четкаше на ИТН, само власт и пари те интересуват

Българският народ не ви желае боклуци

Дреме ни..

Сеага. Точка първа и единствена: - Спешмо да вървят на майка си в гъзъ.

Обаче, май те ни пращат там.

Всички политически формации залагат основно на това, че 80% е прост, невеж и не знае на кой свят живее.

Електоратът, де. Е прост...

Тия ще лъжат, ще мажат, но кокала няма да пуснат доброволно. Само по себе си е оксиморон коалиция между БСП и ДБ, като идейни "врагове", но в името на добруването си и цоцането нищо не ги спира да са заедно.

Излиза, че досега не са имали програма за нашето разоряване, сега вече я измислиха..

Преди повече от 30г. програмата, с американска помощ. Чувал ли си за плана "Ран/Ът". По този план върви разоряването.