Коментари - Борисов, Кънев и Москов: Коалицията управлява стабилно | Днес.dir.bg

Борисов, Кънев и Москов: Коалицията управлява стабилно

Управленската коалиционна формула е успешна - около това са се обединили лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов и Радан Кънев и Петър Москов от РБ днес.

Обратно в новината

Коментари - Борисов, Кънев и Москов: Коалицията управлява стабилно | Днес.dir.bg

Коментари

Ех ако Големият ДОНЬО ДОНЕВ беше жив щеше да направи велик сериал ТРИМАТА ГЛУПАЦИ ПОЛИТИЦИ

Лицемерни женски полови органи. Бойко им го завира отзад, а те му се усмихват като на първа среща. Такива поголовни фалшификации не е имало и на първите "демократични" избори, когато в комисиите бяха само комунисти и агенти на ДС. И сега вместо да напуснат достойно и народът да ги запомни с добро и също да се помнят дълго тези избори, тия двамата се лендзят като овчи такивата. Това показва само едно - че са във властта само заради самата власт и въобще не се интересуват от избирателите си.

Оставка,капути. Цялата ви бандитска шайка е за затвора. Народен съд ви очаква.

Огромно количество поправени и задраскани протоколи, всичките в полза на ГЕРБ.

Ами като е стабилна - проведете РЕФОРМА в МВР. Псевдо реформа НЕ Е реформа. ПСЕВДОРЕФОРМА=НИЩООООООООООООООО

нашите 7% са стабилни

Коалицията е стабилна = Стабилна бедност.

Пак изкараха някой лев,да им приседне.

Борисов, Кънев и Москов: Коалицията управлява стабилно. Стабилен е господ че ви крепи още, но незнам за какво го прави.

мдаам, коалицията е стабилна и държавата стабилно се клати, та май, май, "стабилната" коалиция скоро ще я хване морска болест

Борисов, Кънев и Москов: Коалицията управлява стабилно! ? България стабилно е на всички възможни последни места в Европа.

Цирк Лайнаристан.

Спокойно Българи, не се вързвайте на гробарската платена анонимна клика! Нека плюят, нека си пищят, то много скоро и главната им тиква така ще пищи че.... направо пак ще му се наложи да БЯГА от управлението на държавата. Никога не съм харесвал ченгетата, но сега , ех сега те са може би последната надежда за някаква истинска промяна. Ако към тяхната съпротива срещу мутрите се включат и армейците, или по-точно това което остана от армията ни.....ех мутри гробарски и още реаниматорски...ех тогава не ви завиждам жалка продажна сбирщина поробила и продала собствен народ и Родина!!!!!!

Държавата се тресе, а тези демонстрират някаква сплотеност,която е такава мъгла!

Обяснете защо минималната заплата в Русия е 4 пъти по-ниска от тази в България, а средната заплата в Русия е дори по-ниска от тази в Румъния. А уж България и Румъния били зле, А?

защо руснаците продължават да купуват имоти по Черноморието? И очевидно ходят и на курорти в Египет, щом самолетите са пълни с тях?

Ти това сънувал ли си? Защото статистиката говори точно обратното!

Кой казва че България е зле - няма такова нещо!И това което гледаме по телевизията и слушаме всеки ден по радиото потвърждава моето мнение че сме най - богатата и просперираща държава.

От както си отиде Орешарски от нийде надежда не се види. Колко е жалко да си безроден русофил в България.

Хапчето, моля!

Каква коалиция???ТЕЗИ СА МАРИОНЕТКИ НА САЩ!!!КАКВОТО ИМ СЕ ЗАПОВЯДА,ТОВА СА ГОТОВИ ДА НАПРАВЯТ!!!СПАЗВАТ СТРИКТНО ДЕВИЗА НА ПИОНЕРСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ,НО ПОД ДРУГО ИМЕ!!!ПРОДАЖНИ,ЖАЛКИ,ПРЕДАТЕЛИ НА РОДИНАТА,РАБОТЕЩИ В УЩЪРБ НА СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД!!!

Абсолютно сте прави, но проблема не е че са марионетки на американците, а че са МАРИОНЕТКИ. Защото когато управляваха руски марионетки за нас също не е добре. Време е в България да се махат от власт марионетките и лизачите на чуждестранни задници.

А може би Бойко ще подаде оставка и другаря Миков ще стане Премиер? Пак ще има южен поток и другаря милер в България ....... Шегувам се, другари. Първоаприлска. ХоХоХо

не вземеш да се събереш със Щерев и да се посмеете:"Хахахахохохо"!Съкратено Хахо!

Смени си дилъра, брато! В клекшоповете продават само боклуци!

С КАКВО БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗАСЛУЖИХА ПОДОБНИ ЖАЛКИ ХОРА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ.ТЕЗИ ХОРА ТОЛКОВА ЛИ НЕ МОГАТ ДА ПРЕЦЕНЯТ, ЧЕ НЕ СА ЗА ТАЗИ РАБОТА. БОЖЕ, ПОМОГНИ НА БЪЛГАРИТЕ !

НИКОГА повече европейска България няма да бъде руска колония. НИКОГА!!! Давите ли се от злоба, руски въшки? ;)

С хАМЕРИКАНСКАТА ,много спИчелихме.

И какво получихме за 26г.,уТ САЩ?

1/ЯДОВЕ 2/ЯДОВЕ 3/ПАК ЯДОВЕ...

Това изявление не е нищо повече от послание към бежанците да ни избягват, че имаме общ умисъл да ги трепем и да смятаме това за справедливо! Щом цивилен полицай искаше на всяка цена да чуе от Гном Атанасов , че одобрява едно убийство, смятайте какво е нивото и правосъзнанието на полицаите и държавата като цяло.

ПУСНЕТЕ ТОПЛАТА ВОДА ВАШТА КОЖА!!

Преди 30 годинки бкп-бсп управляваше страната, а сега даже по селата кметове нямат. Свърши вашата руски подлоги. Свърши. Всички с чемудана на вокзала и към масква ...

ГЕРБ не са ли бившите комундета, които преди лижеха руски, а сега американски подметки? Няма промяна, брато! ББ беше бодигард на Тато и комунизъма и такъв си остана!

17 годинки 2/3 от кметовете бяха на СДС, а сега къде го седесето?

Да ....... Шайката престъпници се стабилизира след успешно разпределение , по формула , на белязаните за ограбване кинти на Българите . Никой народ не заслужава подобни "управляващи" , най-малко древният Български... Време е !

Победата на ГЕРБ ,ЗАПОЧВА ДА ГОРЧИ.

Как сте, Орешарчета и Миковчета? Как сте, обикновенни путлерастченца? Къде е аец Белене? Къде е южен поток? Къде е бургас-александрополис? Къде ще ремонтират миговете?

И БСП и ГЕРБ са рожба на БКП!И бесепарите и гербаджиите са с партийни членски книжки издадени от БКП.Ако се съмнявате - огледайте се и ми кажете колко от днешните депутати и министри воглаве с Цеца и Боко не са членове на БКП или не са наследници на БКП величия?

на този отгоре ли го обясняваш? Излишно е, той е с напълно изплакнато мозъче!

Ти само стой и гледай как гробарите и сие заедно с бате ти тиквунчо след има няма две до три седмици ще бъдат принудени или безусловно да капитулират и пътищата им са два възможни- или приемат напълно каквото им диктуват превратаджиите ченгета, дето единствено си мислят за собствената кльопачка или Боцко бяга отново от властта както направи в първия мандат!

Радан Кънев и Москов са психологически тип "плазмодник"- кръстоска между плазмодий и негодник! Опасен тип за политици!!!

ха така, другарю полковник от дс

все пак е стигнал до полковник!А ти си редови трол!Нооооо, кураж, във всеки редник дреме по един генерал!

Ето! Мислим еднакво ;)) За миналата година са изтеглени 2 милиарда, вместо обичайните 5, които теглим всяка година. 5 милиарда за следващата година - 3% обичайните. Тези 16 милиарда знаете много добре, че са одобрен, но не и изтеглен заем ;)

от БОЦЕ, ГОЦКО, КАБЕЛАРКА С ВОЕВОДИ и РАДАН!! Ама що ли агент ГОЦЕ го няма на фотото... А и ВОЕВОДИТЕ - май са се забавили в опъването на КАБЕЛИ, та и те не са попаднали в кадрото..

Събрали са ми се събрали само тези, самозабравилите се!Не знам споредтях какво са показали местните избори, но според мен те показаха, че 2/3 от електората е в апатия! Умните политици трябва да анализират това, а не да се пъчат!Защото апатията често преминава в едно друго състояние "на тълпата"...

В държава, управлявана от Тиква, Хелуин ще стане национален празник, а и малко останаха ония честващи 9-ти Септември.

Ха-ха-ха-ха....................

ще изчезнат и тези, честващи 3-ти март!

А тия от 10 ноември,най- бързо изчезнаха... Със зор, общо 2%...

Цензурата в България е ужасна. Излезе доклад на Световната банка, където не се казва нищо добро за страната, но в медиите няма нищо. Там се говори за бедност, корупция, която е покровителствана от управляващите, но българите си живеем в една паралелна реалност създадена от медиите на коалиция Бостан. Ех българи, когаще ги стигнем...румънците.

Говарят се и хубави работи.. 1,7 МИЛИОНА БЪЛГАРИ СА СЕ СПАСИЛИ ОТ БЕДНОСТ, КАТО СА ЕМИГРИРАЛИ ОТ СТРАНАТА.. Туй не е ли ХУБАВО???

Да така, горе долу толкова са напусналите мутренска България, така че извинявай за пропуска.

Не, не е хубаво! Никак даже, ама то това е и целта на сценария. Да емигрират българите, а тук да се заселват други, нехристиянски народи. И точно това се случва, планът е в пълен ход и се изпълнява без каквато и да било съпротива от страна на българския народ!

Много важно какво е казала Световната банка. Ние на нея бъркаме ли й се в работата?

Хубави текстове само дето снимките все стари....:-)))

Тези тримата харесват в себе си това, което ненавиждаха у другите! Навремето наричаха коалицията на Станишев триглавата ламя, а заема от 16 милиарда го изяде тяхната, още по-гладната ламя! Някои твърдят, че тази ламя била толкова гладна , че в проектобюджета за следващата година си запланувала още една златна ябълка във формата на нов дълг от още 5 милиарда! На нас остава надеждата ламята да се задави със своята лакомия и да умре!

Коалиция ли е новият термин, с който трябва да се обръщаме към шайката мошеници, оглавявана от криминалния елемент БМБ?

DIDA

Какво да правят завалиите, нали са на хранилка при Б. Б.!

Не. Не са на хранилката на БМБ, а на тази на ЕС. И там законите трябва задължително да се спазват.

Много стабилно казват,при протестираща полиция???

И тримата са истински мъже.Очакват ги светли бъднини. Да живеят.

Бат Бойко не е лош човек, но това където поддържа Банките, които ограбиха Държава и хората не ми харесва, не е нормално.

Да не са слагали такава висока лихва в банка КТБ. Като направят лихвите горе-долу еднакви във всички банки в България, няма да има срутени. Човек не трябва да живее от лихвите на парите си, а от труда си. Банките са за спестявания.

Народът прост,. животът тежък, скучен. . Живот без маска и без грим . озъбено, свирепо куче.

Хм, на тия сигурно им умря циганката, щом сами се хвалят? А изглежда са и далтонисти, щом виждат всичко в розово. И си мислят, че далтонизма им дава право да пресичат светофара както на зелено, така и на червено? Само че в един момент ще има бум, бум , та пляс!

След 5 дни ще отбележим 26 г. от падането на Живков и живковизма. Предлагам да отбележим и 6 години от възкачването на бодигарда на Живков, др. ББ на кормилото на държавата. Живков управляваше с казионното БЗНС, бодигардът му управлява с няколко казионни организации, само и само да е на власт и да ....

A след петилетка и нещо ще отбележим и пет години сватбата на белата златка с ахмет от седма килия

Две по математика. 3 г. са а и забравяш година и нещо Орешарски, който ни върна в партер.

Когато властовите и парични мераци са задоволени няма как да не сте ''стабилни'':(((Яка му гърбина на българина който не влиза в тези ви мераци много отдавна,,

А уж КОАЛИЦИЯ беше мръсна дума?!?! Или когато е тройна, само тогава е мръсна дума?! Когато е четворна, даже петорна е висша форма на демокрация,а?! Нещо се гелпя и що така?!

Орел, рак и щука, по някаква си слука, такваз им работа дошла да теглят заедно кола.....

Орел и рак и щука: Коалицията управлява стабилно...Орел и рак и щука, не зная по каква сполука, такваз им работа дошла да теглят наедно кола. И ето те са впрягат, напъват са, напрягат, ей тъй, че ще са пукнат чак, а пустите кола не мръдват пак. Те можаха покара най-лесничко товара, но на, орелът кат крилат все теглял нависоко, кир Рачо - теглял наназад, а щуката - в дълбоко. Кой крив, кой прав - не знам, Товарът и до нине там. Несговорна дружина - не могат си почина.

Бойко Борисов и Радан Кънев и Петър Москов ОРЕЛ И ОХЛЮВ На върха на една липа сред Стара планина орелът съгледал гадинка нищожна, гърбата, рогата, по-мръсна от змията, от дявола по-грозна!...Радан Кънев и Петър Москов - Какво ли е туй нещо тука? - извикал Царят на въздуха. - А, виждам, охлюв!... Игралото на естеството, животец във една черупка, подвижна кратунка, гневът или смехът на Божеството... Кажи ми, жалко то творенье, как се покачи тъй високо? - С пълзенье! - извика рогатата гадинка.

Ква коалиция, ква стабилност, кви пет лева? Напълниха си гушките с 16 милиарда, разтуриха каквото можаха - здравеопазване, образование и сигурност, и изглежда това много им харесва, че са се ухилили до ушите? Срам нямат! Ама нали сме българи, а не румънци, ще мълчим и ще търпим!

Какво става бе? Няма наркотици.Няма бежанци. Няма танкове.Сидеров вече го няма и може да се срещате спокойно , а?ще видим в неделя кон боб яде ли.

а кой ще поиска имунитета на Винету след кто той си призна пред цяла България че изборите са манипулирани от него инеговата партия

Коментари - Борисов, Кънев и Москов: Коалицията управлява стабилно | Днес.dir.bg

Борисов, Кънев и Москов: Коалицията управлява стабилно

Управленската коалиционна формула е успешна - около това са се обединили лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов и Радан Кънев и Петър Москов от РБ днес.

Обратно в новината

Коментари - Борисов, Кънев и Москов: Коалицията управлява стабилно | Днес.dir.bg

Коментари

Ех ако Големият ДОНЬО ДОНЕВ беше жив щеше да направи велик сериал ТРИМАТА ГЛУПАЦИ ПОЛИТИЦИ

Лицемерни женски полови органи. Бойко им го завира отзад, а те му се усмихват като на първа среща. Такива поголовни фалшификации не е имало и на първите "демократични" избори, когато в комисиите бяха само комунисти и агенти на ДС. И сега вместо да напуснат достойно и народът да ги запомни с добро и също да се помнят дълго тези избори, тия двамата се лендзят като овчи такивата. Това показва само едно - че са във властта само заради самата власт и въобще не се интересуват от избирателите си.

Оставка,капути. Цялата ви бандитска шайка е за затвора. Народен съд ви очаква.

Огромно количество поправени и задраскани протоколи, всичките в полза на ГЕРБ.

Ами като е стабилна - проведете РЕФОРМА в МВР. Псевдо реформа НЕ Е реформа. ПСЕВДОРЕФОРМА=НИЩООООООООООООООО

нашите 7% са стабилни

Коалицията е стабилна = Стабилна бедност.

Пак изкараха някой лев,да им приседне.

Борисов, Кънев и Москов: Коалицията управлява стабилно. Стабилен е господ че ви крепи още, но незнам за какво го прави.

мдаам, коалицията е стабилна и държавата стабилно се клати, та май, май, "стабилната" коалиция скоро ще я хване морска болест

Борисов, Кънев и Москов: Коалицията управлява стабилно! ? България стабилно е на всички възможни последни места в Европа.

Цирк Лайнаристан.

Спокойно Българи, не се вързвайте на гробарската платена анонимна клика! Нека плюят, нека си пищят, то много скоро и главната им тиква така ще пищи че.... направо пак ще му се наложи да БЯГА от управлението на държавата. Никога не съм харесвал ченгетата, но сега , ех сега те са може би последната надежда за някаква истинска промяна. Ако към тяхната съпротива срещу мутрите се включат и армейците, или по-точно това което остана от армията ни.....ех мутри гробарски и още реаниматорски...ех тогава не ви завиждам жалка продажна сбирщина поробила и продала собствен народ и Родина!!!!!!

Държавата се тресе, а тези демонстрират някаква сплотеност,която е такава мъгла!

Обяснете защо минималната заплата в Русия е 4 пъти по-ниска от тази в България, а средната заплата в Русия е дори по-ниска от тази в Румъния. А уж България и Румъния били зле, А?

защо руснаците продължават да купуват имоти по Черноморието? И очевидно ходят и на курорти в Египет, щом самолетите са пълни с тях?

Ти това сънувал ли си? Защото статистиката говори точно обратното!

Кой казва че България е зле - няма такова нещо!И това което гледаме по телевизията и слушаме всеки ден по радиото потвърждава моето мнение че сме най - богатата и просперираща държава.

От както си отиде Орешарски от нийде надежда не се види. Колко е жалко да си безроден русофил в България.

Хапчето, моля!

Каква коалиция???ТЕЗИ СА МАРИОНЕТКИ НА САЩ!!!КАКВОТО ИМ СЕ ЗАПОВЯДА,ТОВА СА ГОТОВИ ДА НАПРАВЯТ!!!СПАЗВАТ СТРИКТНО ДЕВИЗА НА ПИОНЕРСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ,НО ПОД ДРУГО ИМЕ!!!ПРОДАЖНИ,ЖАЛКИ,ПРЕДАТЕЛИ НА РОДИНАТА,РАБОТЕЩИ В УЩЪРБ НА СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД!!!

Абсолютно сте прави, но проблема не е че са марионетки на американците, а че са МАРИОНЕТКИ. Защото когато управляваха руски марионетки за нас също не е добре. Време е в България да се махат от власт марионетките и лизачите на чуждестранни задници.

А може би Бойко ще подаде оставка и другаря Миков ще стане Премиер? Пак ще има южен поток и другаря милер в България ....... Шегувам се, другари. Първоаприлска. ХоХоХо

не вземеш да се събереш със Щерев и да се посмеете:"Хахахахохохо"!Съкратено Хахо!

Смени си дилъра, брато! В клекшоповете продават само боклуци!

С КАКВО БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗАСЛУЖИХА ПОДОБНИ ЖАЛКИ ХОРА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ.ТЕЗИ ХОРА ТОЛКОВА ЛИ НЕ МОГАТ ДА ПРЕЦЕНЯТ, ЧЕ НЕ СА ЗА ТАЗИ РАБОТА. БОЖЕ, ПОМОГНИ НА БЪЛГАРИТЕ !

НИКОГА повече европейска България няма да бъде руска колония. НИКОГА!!! Давите ли се от злоба, руски въшки? ;)

С хАМЕРИКАНСКАТА ,много спИчелихме.

И какво получихме за 26г.,уТ САЩ?

1/ЯДОВЕ 2/ЯДОВЕ 3/ПАК ЯДОВЕ...

Това изявление не е нищо повече от послание към бежанците да ни избягват, че имаме общ умисъл да ги трепем и да смятаме това за справедливо! Щом цивилен полицай искаше на всяка цена да чуе от Гном Атанасов , че одобрява едно убийство, смятайте какво е нивото и правосъзнанието на полицаите и държавата като цяло.

ПУСНЕТЕ ТОПЛАТА ВОДА ВАШТА КОЖА!!

Преди 30 годинки бкп-бсп управляваше страната, а сега даже по селата кметове нямат. Свърши вашата руски подлоги. Свърши. Всички с чемудана на вокзала и към масква ...

ГЕРБ не са ли бившите комундета, които преди лижеха руски, а сега американски подметки? Няма промяна, брато! ББ беше бодигард на Тато и комунизъма и такъв си остана!

17 годинки 2/3 от кметовете бяха на СДС, а сега къде го седесето?

Да ....... Шайката престъпници се стабилизира след успешно разпределение , по формула , на белязаните за ограбване кинти на Българите . Никой народ не заслужава подобни "управляващи" , най-малко древният Български... Време е !

Победата на ГЕРБ ,ЗАПОЧВА ДА ГОРЧИ.

Как сте, Орешарчета и Миковчета? Как сте, обикновенни путлерастченца? Къде е аец Белене? Къде е южен поток? Къде е бургас-александрополис? Къде ще ремонтират миговете?

И БСП и ГЕРБ са рожба на БКП!И бесепарите и гербаджиите са с партийни членски книжки издадени от БКП.Ако се съмнявате - огледайте се и ми кажете колко от днешните депутати и министри воглаве с Цеца и Боко не са членове на БКП или не са наследници на БКП величия?

на този отгоре ли го обясняваш? Излишно е, той е с напълно изплакнато мозъче!

Ти само стой и гледай как гробарите и сие заедно с бате ти тиквунчо след има няма две до три седмици ще бъдат принудени или безусловно да капитулират и пътищата им са два възможни- или приемат напълно каквото им диктуват превратаджиите ченгета, дето единствено си мислят за собствената кльопачка или Боцко бяга отново от властта както направи в първия мандат!

Радан Кънев и Москов са психологически тип "плазмодник"- кръстоска между плазмодий и негодник! Опасен тип за политици!!!

ха така, другарю полковник от дс

все пак е стигнал до полковник!А ти си редови трол!Нооооо, кураж, във всеки редник дреме по един генерал!

Ето! Мислим еднакво ;)) За миналата година са изтеглени 2 милиарда, вместо обичайните 5, които теглим всяка година. 5 милиарда за следващата година - 3% обичайните. Тези 16 милиарда знаете много добре, че са одобрен, но не и изтеглен заем ;)

от БОЦЕ, ГОЦКО, КАБЕЛАРКА С ВОЕВОДИ и РАДАН!! Ама що ли агент ГОЦЕ го няма на фотото... А и ВОЕВОДИТЕ - май са се забавили в опъването на КАБЕЛИ, та и те не са попаднали в кадрото..

Събрали са ми се събрали само тези, самозабравилите се!Не знам споредтях какво са показали местните избори, но според мен те показаха, че 2/3 от електората е в апатия! Умните политици трябва да анализират това, а не да се пъчат!Защото апатията често преминава в едно друго състояние "на тълпата"...

В държава, управлявана от Тиква, Хелуин ще стане национален празник, а и малко останаха ония честващи 9-ти Септември.

Ха-ха-ха-ха....................

ще изчезнат и тези, честващи 3-ти март!

А тия от 10 ноември,най- бързо изчезнаха... Със зор, общо 2%...

Цензурата в България е ужасна. Излезе доклад на Световната банка, където не се казва нищо добро за страната, но в медиите няма нищо. Там се говори за бедност, корупция, която е покровителствана от управляващите, но българите си живеем в една паралелна реалност създадена от медиите на коалиция Бостан. Ех българи, когаще ги стигнем...румънците.

Говарят се и хубави работи.. 1,7 МИЛИОНА БЪЛГАРИ СА СЕ СПАСИЛИ ОТ БЕДНОСТ, КАТО СА ЕМИГРИРАЛИ ОТ СТРАНАТА.. Туй не е ли ХУБАВО???

Да така, горе долу толкова са напусналите мутренска България, така че извинявай за пропуска.

Не, не е хубаво! Никак даже, ама то това е и целта на сценария. Да емигрират българите, а тук да се заселват други, нехристиянски народи. И точно това се случва, планът е в пълен ход и се изпълнява без каквато и да било съпротива от страна на българския народ!

Много важно какво е казала Световната банка. Ние на нея бъркаме ли й се в работата?

Хубави текстове само дето снимките все стари....:-)))

Тези тримата харесват в себе си това, което ненавиждаха у другите! Навремето наричаха коалицията на Станишев триглавата ламя, а заема от 16 милиарда го изяде тяхната, още по-гладната ламя! Някои твърдят, че тази ламя била толкова гладна , че в проектобюджета за следващата година си запланувала още една златна ябълка във формата на нов дълг от още 5 милиарда! На нас остава надеждата ламята да се задави със своята лакомия и да умре!

Коалиция ли е новият термин, с който трябва да се обръщаме към шайката мошеници, оглавявана от криминалния елемент БМБ?

DIDA

Какво да правят завалиите, нали са на хранилка при Б. Б.!

Не. Не са на хранилката на БМБ, а на тази на ЕС. И там законите трябва задължително да се спазват.

Много стабилно казват,при протестираща полиция???

И тримата са истински мъже.Очакват ги светли бъднини. Да живеят.

Бат Бойко не е лош човек, но това където поддържа Банките, които ограбиха Държава и хората не ми харесва, не е нормално.

Да не са слагали такава висока лихва в банка КТБ. Като направят лихвите горе-долу еднакви във всички банки в България, няма да има срутени. Човек не трябва да живее от лихвите на парите си, а от труда си. Банките са за спестявания.

Народът прост,. животът тежък, скучен. . Живот без маска и без грим . озъбено, свирепо куче.

Хм, на тия сигурно им умря циганката, щом сами се хвалят? А изглежда са и далтонисти, щом виждат всичко в розово. И си мислят, че далтонизма им дава право да пресичат светофара както на зелено, така и на червено? Само че в един момент ще има бум, бум , та пляс!

След 5 дни ще отбележим 26 г. от падането на Живков и живковизма. Предлагам да отбележим и 6 години от възкачването на бодигарда на Живков, др. ББ на кормилото на държавата. Живков управляваше с казионното БЗНС, бодигардът му управлява с няколко казионни организации, само и само да е на власт и да ....

A след петилетка и нещо ще отбележим и пет години сватбата на белата златка с ахмет от седма килия

Две по математика. 3 г. са а и забравяш година и нещо Орешарски, който ни върна в партер.

Когато властовите и парични мераци са задоволени няма как да не сте ''стабилни'':(((Яка му гърбина на българина който не влиза в тези ви мераци много отдавна,,

А уж КОАЛИЦИЯ беше мръсна дума?!?! Или когато е тройна, само тогава е мръсна дума?! Когато е четворна, даже петорна е висша форма на демокрация,а?! Нещо се гелпя и що така?!

Орел, рак и щука, по някаква си слука, такваз им работа дошла да теглят заедно кола.....

Орел и рак и щука: Коалицията управлява стабилно...Орел и рак и щука, не зная по каква сполука, такваз им работа дошла да теглят наедно кола. И ето те са впрягат, напъват са, напрягат, ей тъй, че ще са пукнат чак, а пустите кола не мръдват пак. Те можаха покара най-лесничко товара, но на, орелът кат крилат все теглял нависоко, кир Рачо - теглял наназад, а щуката - в дълбоко. Кой крив, кой прав - не знам, Товарът и до нине там. Несговорна дружина - не могат си почина.

Бойко Борисов и Радан Кънев и Петър Москов ОРЕЛ И ОХЛЮВ На върха на една липа сред Стара планина орелът съгледал гадинка нищожна, гърбата, рогата, по-мръсна от змията, от дявола по-грозна!...Радан Кънев и Петър Москов - Какво ли е туй нещо тука? - извикал Царят на въздуха. - А, виждам, охлюв!... Игралото на естеството, животец във една черупка, подвижна кратунка, гневът или смехът на Божеството... Кажи ми, жалко то творенье, как се покачи тъй високо? - С пълзенье! - извика рогатата гадинка.

Ква коалиция, ква стабилност, кви пет лева? Напълниха си гушките с 16 милиарда, разтуриха каквото можаха - здравеопазване, образование и сигурност, и изглежда това много им харесва, че са се ухилили до ушите? Срам нямат! Ама нали сме българи, а не румънци, ще мълчим и ще търпим!

Какво става бе? Няма наркотици.Няма бежанци. Няма танкове.Сидеров вече го няма и може да се срещате спокойно , а?ще видим в неделя кон боб яде ли.

а кой ще поиска имунитета на Винету след кто той си призна пред цяла България че изборите са манипулирани от него инеговата партия