Стотици убити и ранени в университет в Кения (обновена)

Маскирани въоръжени мъже щурмуваха университет в Североизточна Кения. 147 души са убити, 80 са ранени.

Обратно в новината

Коментари - Стотици убити и ранени в университет в Кения (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Основната цел на трзи джихадисти са мирни християни! Хайде сега Ердоган турецкий да ни осветли за каква ислямофобия бълнува и като как щш коментира тези убийства на мирни хора по верска принадлежност! Не се заблуждавайте, че става дума на изблици на малоумни терористи, а за преднамерено, целенасочен поход с/у християнството! Къде е в случая ислямофобията, получовеци?!

Една добра причина за обявяване на война.

САЩ години наред въоръжаваха и продължават да въоръжават ислямистите. Днес "благодарение" на САЩ са избивани хиляди християни в Африка и Азия. Чрез "демократичните" революции в Либия, Египет, Сирия и Ирак християните са избивани както никога преди. Бог да ги съди!

Da pratim nashite momcheta,za 5 min. sa gotovi.Rusnacite sa umoreni sled mashtabnite uchenia.

Тук става въпрос за стрелба с патрони, а не за мастурбация.

Всички чухме как циганите искат да направят българите на кайма.Всеки християнин за тях те са научени че е неверник и трябва да се убива.Омразата им е много силна и я демонстрират на цялото общество.Само държавния обвинител и Бъчварова не искат да си вършат работата и да обяват че има цигански проблем в България.

Около една четвърт от циганите у нас са мюсулмани, останалите са християни - православни или протестанти.

Циганите могат да се запишат и за марсиянци, стига да имат някаква изгода. Те са много далеч от каквато и да било религия.

Някой журналист, чувствайки се българин, да вземи интервю по въпроса от БХК и т.нар. НПО-та! Защото циганите са подстрекавани с/у българите и бълг. държава от същите тези хора, които им бутатт в ръцете Корана и се опитват да ги ислямизирата! К'во шъ каже по въпроса лицето Мести Логореев, дето плаче с крокодилски сълзи за правата на ромите?!

Ей, на и миналата година същите се изявиха в Кения, страната през чието пристанище в Момбаса идва почти всичката храна, под формата на хуманитарна помощ, за Сомалия.

Дали печелим битката с тероризма...ха..ха...Явно от всичко което се прави до момента, печели тероризма: Над 25 хиляди чуждестранни бойци са напуснали страната си, за да се присъединят към Ал Кайда или Ислямска държава, предаде ВВС, позовавайки се на данните на ООН. Според експерти напливът на чуждестранни бойци към терористичните групи е най-масов откогато и да било досега. Бойци от поне 100 страни са пътували до конфликтни зони като Ирак, Сирия, Либия и Пакистан. Според данните на ООН броят на чуждестранните бойци се е увеличил със 71% от средата на 2014 година до март 2015 година.

А по снимката ми се струва, че полицията им ползва и М16, и калашници? Важното е да дупчи, пък ...

И сега, анкета: "Страх ли ви е да ходите в университети?"

Сорос и белия вожд какво изокаха по въпроса?

Защо не си го завреш мръсния език в гъзо..............

Да не би да настъпаха по мазолчето?! Истината винаги не е била недолюбвана, макар и от женски род.

Какви са тия ислямски, животински групировки с единствена цел да избият колкото се може повече беззащитни хора.

такива, създадени от икономическия рай на земята и възхвалата на евро-атлантическите ценности.

Пародия

Извенете лакомията на Газпром и Гунвор на какви ценности се основава?

Те изглежда реагират по този варварски начин на нещо, което възприемат на тяхно си основание за грубо насилие върху живота и възгледите им. Може би не им понасят действията на "глобализаторите"?

Като започнат да идват насам тогава ще разбереш за каква глобализация става въпрос......