17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са лизачите на Тръмп където пишеха че щял да влезе в историята със разоражаването на северна Корея и примирието? Този некадърник Тръмп за нищо не става не само че няма да влезе в историята ами и ще се запомни като най слабия президент и президента фалирал и изолирал Америка от целия свят! До сега толкова слаб президент Америка никога не е имала той с нищо добро няма да се запомни!!! Чистачка да бяха сложили за президент щеше да е по добра от този клоун!

Голяма грешка, др. Ким, голяма грешка. Не знаеш ли, че думата на янките не струва пукната пара...

Ти да му паднеш само на твоя др. Ким ще ти гледам сеира.

Сега САЩ да си унищожат полигона за да има равнопоставеност при евентуални преговори. Ама май не им стиска, както винаги се отметнаха.

Спал си в мокри чаршафи. За каква равнопоставеност между САЩ и това джудже Северна Корея бълнуваш. Да вземат и твоите руснаци да си унищожат полигоните , а ? Нали вчера изстреляха няколко ракети.

Ядрено оръжие и бомби не съществуват! За това някой да е чувал или да се е досещал? Не виждате ли че всичко е на окултно ниво и цели да се стресира населението... Направете проучване и ще ви стане ясно. Над Хирошима да пуснати поне 200 " нормални"бомби. А погледнеъе и видеото което американците пускат през 50те за да запознаят хората със силата на измислената им атомна бомба. От там та до днес и вовеки всичко е спекулации. Спете спокойно. Който има очи нека да гледа!

ИлЬОминати ? Рептили ? Не мислИА така !

По-голяма идиотщина не бях чел. Първо, радиацията в Хирошима и Нагазаки и до днес е три пъти по-висока отколкото в други градове. Второ, има достатъчно записи на детонации на тестови бомби през последните 60 години. Иди се образовай

Гостенина бил като прасето - каквото му забъркаш, такова яде. Ти поемаш яко от медиите и Убрязуванието световно и затъпяващо.

Еми тогава рижавия защо него нападне- май де му държи пуска пара само.

Бай Тръмп направо им разказа играта на Щатите. Много удачен избор на Путин кого да си назначи в Белия дом, между другото ;) Доскоро наш бат' Бойко уверено и наперено говореше на американците, че ние с тях сме партньори не само когато сме седнали на маса с тях. Заради тях сме спрели три големи руски енергийни проекта. И така нататък. Обаче с бай Тръмп в Белия дом, наш бат' Бойко ще вземе като бай Тошо по време на перестройката да говори за снишаване, снишаване и пак снишаване. Така или иначе, чака ни да гледаме сеир САЩ как ще затъват с всички каши които забъркаха, скарани с Русия, с ЕС, Иран, С. Корея, ще има и още.

Русия,Иран,Северна Корея и прочее сатрапии? Тези ри държави са образец на икономическо развитие,високи технологии и много висок стандарт на населението? Ей добричлийче вие русоробите сте ....интересни... хора!Много ви е широк мирогледа

Като исползваш думи непознати за теб, провери за значението им. Сатрапия - област, административна единица, провинция. Сатрап - наместник на област, губернатор. Тролчетата на кояк сте много неграмотни.

Арабите и негрите нападат БЕЗ оръжия, с Измама. 1 милион араби- сирийци са нахлули в Германия.

Типично по американски. После иди им вярвай. Това се отнася и за нас - като най-верни техни приятели и съюзници.

Значи живота на хората в С. Корея отива на добре :)))))

Като чета коментарите изглежда че квиченето идва от подобните ти. А ако имаш някоя гънка в горния край на тялото си, ще разбереш, че случилото се ползва Путин доколкото показва, че на американците не може да се вярва.

Чудесен повод за Северна Корея от тук нататък да си действа по ядрената програма и без повече излишни приказки със САЩ. Взривеният полигон е въпрос на седмици да се възстанови даже в по удачен вариант. А вие се опитайте да убедите корейците, че американците са едни мили, добри и сговорчиви хорица, а Ким е лош.

Те от как ходиха на олимпиадата в Ю. Корея и видяха какво значи партниране м/у корейци и американци... веднага почнаха да искат да им бъдат партньори. Дори гащите свалиха днес. Ти ги убеждавай че в пРосия се живее супер.

Селски, ти кой набор си? Ако си учил в Механотехникума сигурно те познавам В Добротица или на Дружбите живееш?

Сигурно е от Краварника до механото.

се оказа, колко долна нация е Америка!

поправка. Няма американска нация. Сега там е сбирщайн отвсякъде, с все по-голям дял латиноси и негри. На върха са евреите, дето искат да владеят света, ама не могат. А иначе за простотията на американската върхушка сте напълно прав.

Ким Чен Ун не трябва да вярва на този склерозирал дъртак Тръмп, а да увеличи производсвото си на ядрения си потенциал! Само със силата на ядрени ракети може да накарат тази тъпа нация Америка да трепери от страх и да им се причуват глссове от отвъдното!

Дали е долно това. Първо обещават среща, преговори, договорки, споразумения, дипламатически и икономически спогодби...Полигон, ракети унищожени, няколко часа по-късно Америка си дърпа задника и се отмята от срещата и бъдещите споразумения. Е на тва му се вика шаж с пешката. Какво обаче ако бате Ким е извъртял и той американците и цялото това "унищожаване" е скъпа постановка, а истинският арсенал лежи някъде покрит...Ще видим, но американците се доказаха като подли лъжци...

Ким Чен Ун постъпи почтено И СПАЗИ своята част от уговорката . Обаче ... В момента в който ядрения полигон беше взривен , Тръмп се отметна и от сделката и от срещата ! Типично по Хамерикански , нали ? А Вие им вЕрвайте и се договаряйте с тях ! Докато не станете СЛЕДВАЩИТЕ !

къде видя ядрен полигон, бе сульо? това беше охладителна ктула на електроцентрала!

Ква централа бе, СК е в 19-ти век и няма централи !

Унищожиха макета на полигона от гипс картон.

Помпео е велик. Трябва да разкарат рижавия пудел от Белия дом и да го направят него президент.

Явно че няма разлика в решенията подети в Сената и тези в Карлуково, а камо ли в персонажите.

Браво на Ким, едно нещо да направи като хората. Дано бедният му и измъчен народ види по-добри дни. За мен проблем остава голямата полярност в настронията на лидерите на този режим от тотална ядрена война, скачат на абсолютен мир и обратно. Все пак услията им за разведряването на напрежението на корейският полуостров трябва да бъдат поущрени.

поОщрени, поОщипани, поОпипани

Колко са подли и долни краварите.рано или късно ще го изядат дървето.

наеаха ли го Шопара ве, а? хаха ша се подпичкваме със САщ, а? Ето кво се случва. Казаха му - либийския сценарий! А защо нямате главната празнична новина бе, предатели? Що не давате новините от москва? По Время дадоха грандиозните празненства в Москва за 24. 05. Без бг представители??? аве защо се сърдите, като се чудим кой ни е освободил бе??? Знаете ли кой им написал кирилицата на рашъните? казаха - християнските първоучители кирил и Методий!!!????

Това за либииският сценарии е да си предата центруфугите за обогатяване на уран, освен премахването на полигона за изпитания на ядрено оръжие. Обаче повече го разбраха това като заплаха от страна на САЩ, че искат да свалят Ким като Кадафи.

мной мъ кефи мастър класът на Кимчо над тоя ненормалник с оранжевото тупе който си мисли чее фанал господ за шлифера ...голем кеф

Какво излиза сега?! Че всеки американски президент е лъжец. Обещава и после се отмята.

репортажът е от Южно корейска телевизия :)

Журналята от CNN напълнили памперсите от страх и не присъствали!!!

Отново българска журналистика на висота - нищо не е показано, само стари кадри от взривяването на охладителна кула в съвсем друг комплекс преди 11 години. А евроатлантиците да не потриват ръце, полигонът така или иначе вече не е нужен - шест опита, последният с мощност над 300 килотона. Не им трябват повече изпитания.

Ами сега ? САЩ ли ще е полигона ?

това не е никакъв ядрен полигон! това дето го гръмнаха, е обикновена охладителна кула на някаква електроцентрала!

Голяма мъка днеска за путинофилите... мъка мъка...

да е мъка? Някакви хора все повече показват колко не може да им се вярва. Резултатът е липса на легитимност на тези хора. Няма нищо лошо.

Мъка, колко да е мъка като на последните кадри дават пресконференция а зад гърба на говорещата корейка стои реклама на Путинско мероприятие-)

Cezarbg

мъкаааа мъкааа и всички на изровед в СОЧИ на килимчето ДЕ!!!!!!!

и всички да дърпат на дядо Путинка ушите. Всеки му говори само за задълженията му към Сирия и Украйна. Той завалията дори клекна и се отказа от спирането на газ-а през Украйна. Ако не знаеш коя година сме - да ти припомня. А и да ти припомня кога щеше да го спира :)))

бе не знам кфо дърпат ама всички се дърпат мечката да не им смаже та@аците че много боляло