Унгария се отказва от възраженията си срещу създаването на нов оръжеен фонд за Украйна

Фондът ще е на стойност 5 млрд. евро. Засега обаче няма развитие за 50-те милиарда в помощ на Киев

Обратно в новината

Коментари - Унгария се отказва от възраженията си срещу създаването на нов оръжеен фонд за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

орките вече загубха-пари, репутация, позиции, власт, пари, хора и т.н, но най.вече създадоха едно ново голямо НАТО! За тези области откраднати от Украйна ще платят с разпада на империята на злото. И това е без далекобойните оръжия и самолети за Украйна. Ако не загубят, войната няма да спре - това ли искате в Бг петоколонници и четирилядници, последователи на Болгин!

Не знам как унгарците ще гледат в очите украинците когато рано или късно Русия загуби тази война? Унгарците, мачкани лошо от руснаците, особено 1956 ... не знам как още не са провесили Орбан от някой стълб. От водеща икономика в Източна Европа вече е не е, дори една Румъния е по-добре. Някой няма ли да им каже (и на австрийците) че Австро-унгарската империя вече не съществува от повече от век?

Това дето го пишеш сам ли го измисли , или някой ти го написа? Унгария ще е един от победителите ,а Украйна ще спечели тази война на 30 февруари!

И, неразумни юроде, как стигна до тази гениална геополитическа прогноза? Сподели на какви факти се основава тя? Хайде, че да се посмеем малко!

Споко Русия няма да загуби тая война, ще я загуби Зеля Кокаинов и неговата фашистка хунта.

Русия вече загуби войната, въпрос на време е да го осъзнаят технически. Дотогава стотици хлебарки (т.е. руснаци) ще умрат заради БашХлебарката (tm)!

Орбан клекна за Украйна, Ердоган за Швеция в НАТО. Ще се съгласят, какво друго да правят? Но изтъргуваха съгласието в полза на държавите си.

тва сигурно от белото на Зелю.

То си няма и смисъл, Украйна свършва.

УКРАЙНА ТАКА ЗАГУБИХА ЧЕ: Е, ПЕДАЛЧЕТА , нека дадем фактите, ХАХАХА... Поредица от унизителни провали и поражения: 1. С февраля Украина е освободила от оккупантите 2089 населеннени пункта 2. ПОЧТИ 2 ГОДИНИ ВОЙНА – И ЦЕЛИЯТ СВЯТ ВИДЯ КОЛКО СТРУВА АРМИЯТА НА ПУТИН - 379 000 орки вече са унищожени 3. Шойгу: Събрах 570 000 нови МОБИКИ за една година... и не успях да завладея нито един нов километър Украинска земя. «Киев уже взяли ? -Киев още не. -И тогава какво? - само пералня, микровълнова печка, тиган, чифт МАРОДЕРСКИ чорапи" ………….. Ето какво е останало от „руската” армия край Киев https://www.youtube.com/shorts/kERWTMT3KgI?feature=share youtube.com/watch?v=VDJaU_HRc7s -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, наебаха и те позорно избягаха от Киев... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, наебаха и те позорно избягаха от Чернигово... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, наебаха и те позорно избягаха от Суми... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, наебаха и те позорно избягаха от Харков... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, наебаха и те позорно избягаха от Николай... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, наебаха и те позорно избягаха от от Змейни -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, наебаха и те позорно избягаха от от Херсон А КЪДЕ ПЕДАЛИ Е КРЕЙЦЕРА Moscow и още 22 кораба И къде е КОМАНДВАЩИЯ ФЛОТА – Ще ви кажа – нахраниха рибите

кат са събуди,целия в говна.

Ти явно пушиш нещо много яко а? С февраля? Че ние сме още януари.

Най-малко 400 американци са били убити в конфликта в Украйна. Това съобщи полковникът в оставка Дъглас Макгрегър, бивш съветник на министъра на отбраната в администрацията на Доналд Тръмп. "Когато войната в Украйна приключи, Зеленски ще отседне в някое от именията си в Кипър или Италия, може би във Флорида. Всичко това е измама, САЩ използваха украинците", написа той на страницата си в социалната мрежа Х.

Вай вай вай и кой е тоз дето е писал и защо трябва да му вперваме? За теб ясно - тъп си като всеки русофил но другите? И защо всички задръстеняци в България имате фейса и Х за светата истина?

Дъглас Абът Макгрегър (роден на 4 януари 1947 г.) е пенсиониран полковник от армията на САЩ и държавен служител, както и автор, консултант и телевизионен коментатор. Той беше лидер в ранна танкова битка във войната в Персийския залив и беше главен плановик в бомбардировките на НАТО над Югославия през 1999 г. Неговата книга от 1997 г. Breaking the Phalanx настоява за радикални реформи в армията. Мисленето му допринесе за стратегията на САЩ при нахлуването им в Ирак през 2003 г. През 2020 г. тогавашният президент Доналд Тръмп предложи Макгрегър за посланик в Германия, но Сенатът блокира номинацията. На 11 ноември 2020 г. говорител на Пентагона обяви, че Макгрегър е бил нает да служи като старши съветник на изпълняващия длъжността министър на отбраната, пост, който той заема по-малко от три месеца. Тръмп го назначи и в борда на Военната академия на САЩ, но назначението беше прекратено от действащия президент Джо Байдън.

интересното е ти кой си? квичалника ебан, тролякопитека изпосран от мизерен бугаристан... ББААХАХА

в руската кочина е пълно с психиатрии за такива като тебе.

Начи великото учение на ОТАН Нахален Насилник 2024. 90 000 тикви. Половината са секлецарки, масажистки, гейзери, телефонистки. 20 000 са по корабчета, лодчици, командване, централки. Реални пехотинци под половината. Само на фронта с Украйна Русия е с половин милион пехота. От там продължаваме. Колко време ще издържи логистиката на НАТО в директна среща с Русия? Я да ви чуя? Как диванните онанисти виждате тоя филм? Щото война се печели с логистика и пехота. Днес Краварите го разбраха в Червено море. Решиха да охраняват кораби с контейнери и хусите им набиха кратуните. Хусите? Не може да се справи Краварино с тях? Ок. Давайте натам. Отаня се разширява. Супер. Хайде са всички имайки предвид, че следващите 20 години ще има война с Русия, което е много интересна времева линия, ще трябва да се строят базички, снабдителни линий, ще тря се прави оръжие. При което кой ще ги прави тези нещица? А? ЕССР? Не бе. САЩ бе. Същите тия дето си купиха тази година от Руснаците уран и петрол за над 500 милиона доларес., докато обясняваха, че ако си купите вие, подържате АГРЕСИЯТА НА ПУТИН. Сиарто го каза това нещо. Унгареца. Та това, дето тука Посолствата ви пропагандират са такива партенки неземни, че няма на къде. Новите членки на ОТАН дупе да им е яко. Ще плащат яката раота. Ние тука вече сме на крачка да проядем на Домуса хлебарките. Ма Българина е мизерна душа, той навежда главицата и рупа тревицата. А разбрахте ли, че за пръв път в БЪЛГАРИЯ ЩЕ НИ ОХРАНЯВАТ ТУРСКИ ИЗТРЕБИТЕЛИ? А? Миндили. Като ви обяснявах да почвате да учите Турски, и да вадите чалмите и потурите си мислехте, че е майтап. БУА АХХААХХХАХХ

Яя, можело значи а, Органе? :) Нали го играеше лакей на Путлер, ма нещо плочата обърна.

Като свършат Украинците ще запееш Руския химн :-).

Не мое пее. Ма мое да лапа, да гълта и да дава тръбата за прочистване. Ще тури надпис Търся си Мазен Турчин за съквартирант и дотам. Те тия хлебарки ще се преобуят за пет секунди.

Чакаш с хляб и сол рашистите. Винаги е имало лакеи, готови срещу малка службица да ближат кални ботуши.

остава мунчо да каже че се е объркал за крим е руски и нещата си идват по местата

Европейският военнопромишлен комплекс закъсня с включването във финансиране на тази война. САЩ вече се захраниха с милиарди, но тези идиоти не успяха. Сега натискът е огромен, за да се налапат. Нали знаете, че от милисрдите на САЩ за Украйна само 10% са отишни в Украйна? Всичко остнаало е за захранка на заводите за оръжия, т.е. една огромна многомилиардна софра. И плюскаха като свине. Сега е наред да плюскат в ЕС, но наистина в ЕС е тегаво с адмнистрирането дори и на корупцията. Но Урсула е достатъчно нагла и още опитва. Дано има кой да я спре. Иначе народът ще я спре и ще боли!

Нямат ли срама?

Ами напиши писмо до дедь Мороз- валдемар путкинщайн да си изтегли орките от Украйна!

Още едно доказателство че слуги на Путин са предимно мижитурки и немъже. Като изключим тези на фронта на първа линия всички други са плюнки и поплювковци.

Украйна релно не съществува. Това е субект за война срещу Русия. Украйна и Израел не могат да съществуват и един месец без помоща на САЩ и ЕС.

Кремълските тролове реално не съществуват на запад. Или са анонимни тролове или категорично отричат че са путинисти и мераклии да оцапат носът си дълбоко между долните бузки на кремълския диктатор. Като им зададат въпрос директно в лицето са какви ли не само не покорни слуги на негово ниско височество. Срамотна работа ще да е вашата.

Туй късата пишка ли ти го прошепна снощи нежно на ушенцето изотзад?

става въпрос за едни 5 милиарда евро (пари за вестници). те, само зелените пънове и пънки от джърманито веч са заделили от джобовете на петото, още неродено бъдещо поколение селяни едни осем-девет милиарда. начи ще има поне три милиарда да ги изчезне леля урси - гениколожката по професия и средновековната имунизаторка по призвание. ------- Бог с нас

Ха, ха…. Мълчат бедните, тъпи , платени кремлеботски русофили. Те нямат НИКАКВИ аргументи, защото всичко, което имат – това е клемълската лъжа. Остава само да поставите минусчета... смешни парцали - и това няма да ви помогне. Червените фашистки тролове бълват змии и гущери. От друга страна им влизам в положението - изнервени са горките. Всеки ден лоши новини за червената кочина. По принцип русофила е с айфон и немска кола

ко?

Гъзянков?

ЕЙ , РУСО-РОБИ : 74% от гражданите на ЕС одобряват подкрепата на Украйна във войната с Руската федерация Отбелязва се, че гражданите на ЕС искат тези фундаментални ценности да бъдат защитени не само в Европейския съюз, но навсякъде и смятат, че Украйна воюва срещу Русия, защитавайки точно тези ценности. 10 държави, в които проучването разкрива най-голяма подкрепа за конкретни мерки на ЕС за подпомагане на Украйна: - Финландия – 96% - Швеция – 96% - Холандия – 93% - Дания – 92% - Ирландия – 91% - Португалия – 90% - Полша – 89% - Литва – 88% - Малта – 84% - Испания и Люксембург – по 79%. charter97.org/ru/news/2022/12/14/528321/

Ако някой ги информира защо стана тази война, ще намалеят до почти нулеви величини, като ще останат само наследниците на фашистки активисти от хитлерово време, като Урсула примерно. Тази война и всикчи убийства са организирани от САЩ и там се налапаха с милиардите, уж отделени за Украйна. За Украйна отидоха само 10%, всичко друго се излапа в САЩ - това са официални данни, не си измислям. А войната в Украйна е за да се събори икономиката на ЕС и САЩ да останат владетели на ЕС, въпреки че САЩ са в упадък. За това САЩ финансират убийствата на руснаци в Украйна вече 10 години. Това е релаността. Европейците са овце, наквасени с пропаганда. За това спряха всикчи източници на информация, които не са под неофашисткия контрол на ЕС. Не съм за Русия, но не съм и за такъв ЕС!!!

Тази война стана заради мерака на путлер да възстанови СССР/Руската империя. И си повярва че украинците ще посрещнаът с хляб и сол руските войкси, е не стана и сега продължава войната защото няма изход за него, не че може да победи

А пък Божинката Божанков от ПП участвал в гей-оргии. Имало го записан на срамно порно видео. Смях.:))))))

Както винаги,маджарите също.

Шендерович: Днес консолидацията на света срещу ФАШИСТКА Русия е по-висока, отколкото срещу нацистка Германия Няма нито една страна в света, която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!! Вопросы есть?! Нито една изолирана държава не е печелила война. Русия стратегически загуби от Украйна във войната, която започна на 24 февруари. „Тук не е нужно да си военен стратег. Никога една държава не е печелила срещу целия обединен свят... Никога държава, която е изолирана срещу целия свят, не е печелила война. Можете да спечелите тактически... най-накрая можете да вземете това селище или краварник и да го обявите за победа, но никога големи войни не са били печелени от страна, която е в конфронтация с целия свят“, каза Шендерович. "Сега има просто едно име, което символизира абсолютното зло и един абсолютно консолидиран свят е против него. Дори е неприлично да се спори за това. Нито военни способности, нито икономически възможности, никакви, нито интелектуални - виждаме тези бойци."

Да я ЗАКРИВАТ тая Украйна. А евреите и Зеленски да бягат обратно към Израел !! Да умира- ЦСКА, Наско Сираков, Лудогорец, Лиевфски... Като утрепят някой от тия фирми СПАСЯВАТ и БЪлгария и Русия !!! Зеленски и Наско Сираков, Боби Михалов пт БФС са като предателя поп Кръстьо.

Що е русофил- получовешко същество в наведена поза с задни части на изток Путя и очи на запад. Русоробите грухтят тук против Велика Америка…А всъщност: Ето Супер-оръжието срещу русофилите и руските троловете - Покажете им долар и веднага забравят всички опорки на Кремъл ... По принцип русофила е с айфон и немска кола В процентно съотношение най-много подадени документи за зелена карта са от русия. Руските "патриоти" и българските русофили лаят против свободна, демократична и богата Америка... И като се приберат в дома си веднага попълват бланките за емиграция и зелена карта.

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!

УЧИТЕ ИСТОРИЯ русофили : ПОКА, ТОЛЬКО РУССКАЯ ПОМОЙКА обанкротилась и разпадалось: -Московия УЖЕ была, -Российская империя была, -Российская республика была, -РСФСР был, -СССР был. -Пора, наверное, уже задумываться россиянам о новом названии территории, которая у них останется. Сдох Совок комунячий , сдохнет и паРашка. Могу сказать уверенно но то что Wатник в валенках исчезнет как неандерталец это однозначно. Обедненные Рабские Вымираты. …что за несчастная Россия- каждые 30 лет то новая Конституция, то новая страна Я предлагаю переименовать Россию в Путеристан

val di

пиши на български а не на тоя гнусен език

ЕЙ , РУСО-РОБИ : 74% от гражданите на ЕС одобряват подкрепата на Украйна във войната с Руската федерация Отбелязва се, че гражданите на ЕС искат тези фундаментални ценности да бъдат защитени не само в Европейския съюз, но навсякъде и смятат, че Украйна воюва срещу Русия, защитавайки точно тези ценности. 10 държави, в които проучването разкрива най-голяма подкрепа за конкретни мерки на ЕС за подпомагане на Украйна: - Финландия – 96% - Швеция – 96% - Холандия – 93% - Дания – 92% - Ирландия – 91% - Португалия – 90% - Полша – 89% - Литва – 88% - Малта – 84% - Испания и Люксембург – по 79%. charter97.org/ru/news/2022/12/14/528321/

Никой не говори за мир, а това трябва да е тема № 1! Избиването на хора е противоестествено и аморално. Да изправиш човек срещу човека с цел изтребване е ужасно!!!

пак,ли кур за братушките???.а?...станА,ли време за възраждане? К.о?не? добре

Значи хвана дикиш украинската заплаха, че ще очистят неговия външен министър , ако не бъркам. Мислех, че маджарите са по ербап хора.

разбира през 1916 за каква измет става дума и се отрича от азиатите

защото ни е освободила .А ние освободила за да може да контролира проливите .Защото проливите са най важното нещо за русия. Само през тях се минава за топлите морета и може да се търгува с целия свят . Обаче България се усеща и гони всичките им дипломати ,барабар с консулствата и цялата им остатъчна армия само 2 години след руско -турската война. И прекратява дипломатическите отношения .

Фалшивите руски референдуми в Украйна бяха признати само от 2 недо-държави - КНДР и Сирия. „Светът подкрепи Украйна, но кой подкрепи Путин? youtube.com/shorts/kGDFHa8SU_A?feature=share

Има някои африкански полудържави като Еритрея, половината Судан и др.! И те ли?

Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.

Орбан ше яде папарицата.

Един наш бивш държавник беше казал: -Какво ще решаваш ти бе като нямаш пари. Решава този който има пари. Ти нямаш право да решаваш нищо като нямаш пари.

Плъховете напускат потъващата руска гимия !

Еееее, и ТеКеЗеСа-ря ли ви остави???? Руснаците купуват долари и евро като невидели. Ердо пуска Швеция в НАТО. Орбан спира да блокира помощта за Украйна... Абе, да не става нещо, за което да не са ви казали на оперативката... :)))))

СВЕТЪТ ВИ ИЗОСТАВ, ДРУГАРИ. ОСТАНАХТЕ С кИМ, ЛУКАШЕНКО, ИРАНСКИТЕ АЯТОЛАСИ, АСАД...И ДРУГИ НЯМА. ДАЖЕ КУБА И ВЕНЕЦУЕЛА СЕ ОМЕТОХА.

РУСОРОБИ, АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА ДА ЖИВЕЕТЕ В СВОБОДНА, ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА, КОЯТО Е В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ И В НАТО , то чупката : ЧЕМОДАН, ВОКЗАЛ – Масква – с еднопосочен билет в путинското блато… Червените фашистки тролове бълват змии и гущери. От друга страна им влизам в положението - изнервени са горките. Всеки ден лоши новини за червената кочина. По принцип русофила е с айфон и немска кола

Що е русофил- получовешко същество в наведена поза с задни части на изток Путя и очи на запад. Русоробите грухтят тук против Велика Америка…А всъщност: Ето Супер-оръжието срещу русофилите и руските троловете - Покажете им долар и веднага забравят всички опорки на Кремъл ... По принцип русофила е с айфон и немска кола В процентно съотношение най-много подадени документи за зелена карта са от русия. Руските "патриоти" и българските русофили лаят против свободна, демократична и богата Америка... И като се приберат в дома си веднага попълват бланките за емиграция и зелена карта. Русофилите нямат очакване от такава страна, но имат огромни надежди и мечти да бъдат екстрадирани в САЩ. Редят се на опашки за зелени карти, макар и с мисълта, че дори и да бъдат избрани, никога няма да успеят да спестят за самолетен билет до страната на неограничените възможности. Лосионите за вана , ферментирала храна и гаден живот ги приближават по-бързо към смъртта, но те си искат мечтите за САЩ.

Съгласен с теб и едно важно допълнение. Добрал се до бленуваната западна държава било то Англиа,Германия или САЩ русофила веднага се реди на опашката за социални помощи. Русофила е сникнал на всичко друго но не и да работи

Аз се чудя сега, родните мурзилки като духат на турски тираджии, дали гълтат от глад, или по задължение?

10-те принципа на православната копейка. 1. Смяташ Запада за морално деградирал и полужив, а себе си за защитник на здравите, християнски ценности. Западът така и не умира, но шансовете ти да се добереш да заплата в евро от Брюксел нарастват. 2. Цитираш Библията или по-скоро Фейсбук публикации със съмнителен произход. Ти не си я чел, но и обкръжението ти не е. Не можеш да прецениш къде стои Ванга във всичко това. 3. Цитираш Ботев и Левски, но не влизаш в подробности какво са казали за Русия. Убеден си, че тези, които махнаха МОЧА ще чукат камъни в Белене. 4. Страх те е норвежците да не ти вземат децата, за да ги дадат на хомосексуални двойки. По принцип нямаш нищо против да вземат теб, но предпочиташ да си биеш жената тук. 5. Палиш свещ в църква по Великден. Разчиташ на червения конец през останалата част от годината. 6. Нямаш нищо против геовете, но да не ти налагат джендър идеологията в училището и пред блока. Пред блока, ако държат могат само да изчистят, защото ти си над тези неща. 7. Вземаш грантове в евро от Брюксел, но браниш българския лев. Мразиш Щатите, но харесваш Тръмп. Не одобряваш тероризма по принцип, но в момента харесваш дори Хамас. И друг път си подкрепял терористи. 8. Вярваш, че в Русия се живее хубаво, Унгария при Орбан върви добре, а Ким Чен Ун щеше да се справи чудесно, ако не беше Сорос. Ти обаче си патриот-християнин. Децата ти учат на Запад. за да има място за обичните ти ближни на Изток. 9. Не вярваш, че американците са стъпили на Луната, но си убеден, че имат оръжие, с което влияят на климата по цялата планета. Все пак тук вдигнахме 111 метров пилон, а „краварите“ имат само някаква джендър изгзица - NASA. 10. Цитираш Бай Ганьо с увереност. „Антигерой“ и „какво е искал да каже авторът“ не означават нищо за теб.

още едно - в Щатите имало 25 български църкви, а в православна Русия - нето една.

Здравейте педераси путинофили ! Имам към вас въпрос: колко от вас пишат на клавиатури,руско производство Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА.

клинична пътека ще има по здравната каса - лечение с електрошокове и затваряне в стаи с портрети на Путин по стените.

Ей, друга и тоя след Ердоган предаде фронта. Останаха ви С. Корея и Иран.

Унгария е една от държавите, които взимат най - много пари от Европейски фондове. Сумата е много по - голяма от колкото членския им внос. Леко започна да усеща, че това може да се промени. Огледал да се е, видял е алтернативата в копейки и рЕзко е осъзнал какво може да му се случи.

Др0гаре, какво става с орбанчето, нали беше независим политик, който се грижеше за интересите си и тука го славехте от сутрин до вечер, а сега какво стана? Плондира се оказа слуга на много господари?

Да я ЗАКРИВАТ тая Русия. А евреите и Путин-Шеломов да бягат обратмо към Израел !!

Орбан май отпи от "топлия шоколад"... или с нещо друго го омагьосаха? Дано се продаде на добра цена , за разлика от нашите евтини просто-куPви.

2024-01-25 19:36:57 България (нерегистриран) аре по-кротко с белото ,кат намериш 1 процент българи за НАТО, тогаз ги говори тез глупости,нали за туй махнахте референдума.Щяхте яко да духате супата ако беше се провел. --------------- против нато са шумкарите от енергийната мафия и техните роднини, както и 240-те бандита и техните роднини и тук-таме някоя облъчена с пропаганда провинциална дърта овца ! . къде са ви митингите против нато ? къде ? . къде са ви гласовета блядските пратии, които за 34 години се изредиха под една или друга прикрита форма - две дузини ?!? . защо 2/3 от народа спря да ви гласува ....защото за 34 години видя, че само тук няма никаква промяна и продължават да потискат българите с първата хибридна опорка на блядавете от 140 години - т.н. "асвабаждение" - чиста, психологическа асимилация ! . разпад на последната империйка до нивото на 16-и век !*

Що да не се откаже, колкото повече оръжие за Украйна толкова по добре за руснаците. Справка вчерашния точен украински удар,цвл самолет свалиха. Е имааше там някакви хорица на него ам все тая,намаляха с още 65 индивида.

Сега изпращаме военна помощ на Украйна, но контраофанзивата не успя и конфликтът не приключи. Това дава основание да се твърди, че така удължаваме конфликта. А ако не помагахме на Украйна, дали конфликтът щеше да приключи по-бързо? Според зависи, конфликтът между Путин и Зеленски, да! Руснаците щяха да окупират Украйна, да убият Зеленски или да го изпратят в Сибир. Само че отстраняването на Зеленски не е ли само крачка на Путин по пътя му към неговата цел? А тя е да наложи Нов Световен Ред! Така че след окупацията на Украйна, ако прекроените граници не бъдат международно признати, си остава Старият световен ред! Тогава конфликтът ще се разрасне, за да наложи Новия Световен Ред, ще трябва да продължи към Молдова. А след това пак няма да бъде наложен, и новопрекроените граници след това пак няма да бъдат признати и конфликтът ще се разрасне още повече. Това е конфликтът между Русия и цивилизования свят! Т.е. колкото повече се разширява територията на Русия, толкова повече се разраства конфликта!

Да я ЗАКРИВАТ тая Украйна. А евреите и Зеленски да бягат обратмо към Израел !!

За да бъдат русофилите щастливи? Айде нема нужда, чак пък толкоз да им щадим нежните душички!

Ne mu se poluchava na Putler. Losho, putlerasti!

бе я да гепя тез 50 милярда,па от обещаните пари за укрите,я отидат 5 процента ,я не.Дреме ми на буя за укрофашагите.

превземането на кьонингсберг нато ще има голям проблем ...много голям ! . това е най-опасният англав на блядавете ! . вторият е преднестровието! . третият - територията

че угарците ще забравят и простят кой им вкара танковете и войски по улиците през 1956г. За разлика от нас 12 г. по-рано.