Унгария няма да подкрепи Рюте за НАТО заради критиките към Орбан

Външният министър Петер Сиярто заяви, че това е човек, който е искал да постави страната му на колене със замразените милиарди евро от ЕС

Обратно в новината

Коментари - Унгария няма да подкрепи Рюте за НАТО заради критиките към Орбан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я! Клашъра Слави на снимката!

Което не се купува с пари, се купува с много пари.

все повече ме дразнят ! . направо се учудвам - как изобщо са приети в ес и нато ...па те нямат нищо "евовропейско" като поведение ! . шибани маджари !

Унгарците по етнос са турци. Исторически те са се отнасяли с най голямо презрение към съседните народи и най вече към славяните. Като тюрки, продължават да създават проблеми и живеят с мисълта за иредентизъм и агресия. Тяхното място не е в Европа

През ВСВ, съветските офицери са заповядвали, унгарци да не се взимат в плен. Разстрелвали са ги на място. Унгарците са извършвали най големите зверства в окупираните територии.

Омръзнаха на всички тия унгарски цигани

Унгария да бъде изгонена от НАТО и ЕС. има си евразийски съюз. там цъвтят.

Напразно Рюте свали ветото за Шенген. Не е късно следващият да го върне.

ясно.... всички без Унгария ще го подкрепят значи.

Какъв голем уй ги чака унгарците, че аналните им отвоври ще се пръснат

Украйна просто следва да отвори коридор за руските изроди до Унгария! Това маджарско племе изглежда е изяло сънародиците си избити от същите изроди през 1956г.!

Браво на унгарците. Имат държавници. А ние на поста държавници имаме държачи на ибрик сапунджия, съветски възпитаник Магарев, наследник на активисти от Коминтерна Бойкикев, един висок генерал болшевик и всякаква там изпаднала измет.