Унгария е предоставила убежище на бившия македонски премиер Никола Груевски

Македонското министерство на правосъдието е изпратило искане за екстрадиция на Груевски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Орбан - Соросоид. Напълни майка Унгария с македонски бежанци ! И ако не сте още сигурни че трябва да дава оставката - винетката в Унгария е 260 лева.... ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ !!!

орбан и той се оказа рашистка марионетка! Прави се оказаха от ЕК!

Айде сега, сетете се, по каква линия Орбан крие Груевски! Нали обичате теориите за конспирация :))

Щеше да е прекалено очевидно, ако беше избягал при Янукович, в Русия...

Маджарите предават България по този начин.......

Меркел има по-скъпа бронирана кола - Марш Меркел в затвора. Юнкер има по-скъпа кола, и той е за затвора. Боко има и по-скъпа кола, има и самолет ама много-много по-скъп. Марш Боко в затвора. А хунтата в Северна Макия да не би да не ползва скъпи коли? Ще им дойде времето да търкат наровете в затвора.

Орбанчо, Тук май се понаака повечко. Една наказателна процедурка и да те разследват как бръмчиш и ти по света с частни самолети на съмнителни олигарси. А за КГБ мекерето- въпрос на време е да го върнат да си излежи присъдата.

идеала на българите, доказа, че няма по-тъп народ от българския!

Сега орбан трябва да влезе в затвора за организиран трафик на нелегални емигранти !!!!!!!!! Нали беше защитник на Европа от престъпници ???? Гадно диктаторче , пудел на путлер !!! Сега как ще спира нелегалната имиграция този пазител на собствените си интереси ???? Гадни диктатори !!! груевски си е един ГРУ-евски /ГРУ - главно разузнавателно управление на ссср/ !!!

Orбан се изложи с тази "операция". Какъв борец срещу Сорос е Грую, как точно се е борил и с какво? Може би с "Мерцедес као самолет"!?

За соросоидите не знам, ама путиноидите се преброиха :))))

Не обиждай БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД- безроднико.

си играе играта, както и Ердоган. Знае цената на Унгария за ЕС, както и Ердоган на Турция и дава газ до дупка. Никакви скруполи. На власт често идват хора без чувство за вина. Тези са успешни, ако не им се случи случка. Щото действат без угризения.

Гледай ти,Груевски не ще български паспорт , а унгарски.

Орбан пази европейските лидери. Те всички ползват бронирани автомобили, по-скъпи от 600 хиляди. Следователно, всички европейски лидери са за затвора. Орбан е спасителя на Европа, без него нямаше да остане висш чиновник в ЕС на свобода.

бежанци.

Да беше забърсал и Цветан Василев от Сърбия, за да си правите компания :)

господа европейци да не го мислим Орбан,защото е на светлинни години пред нашите управляващи.Я по-добре първо да изринем собствения си обор...

Маджарите играят опасна игра! Да дадеш политическо убежище на човек, осъден за злоупотреба с власт и ощетил държавата си с стотици хиляди евро е трудно разбираемо за непредубеден човек

аре бе юнкер, макарон отявлен пендел, яловата гедерейска бабичка , гея МП на люксембург бетел и много други западняци не лапат ротшилдови пари,немат проекти и еврогейски ценности и са чиста вода ненапита айде стига глупости и те са с офщорни сметки ама там стандарта е по височък и не им пука а и западняка така вече е манипулиран че сам си разтваря гъэ... да го еб... само орбан бил а другите не са - нали не си вервате

Груевски ще влиза в затвора защото е натиснал подчинените си да купят нов служебен Мерцедес за да може министър-председателят да се вози по-удобно... А у нас един министър-председател направо се писа шофьор на новозакупените джипки на едно ловно стопанство, и депутатите, щот си нямат подчинени, сами си сменят автопарка... и накрая нищо, а после се присмиваме на македонците.

Му се вижда по сигурен от Бугарският.

Нашия вози Орбан и др. евролидери докато Груевски Миленко. Има разлика!

Е сега вече орбан да не се прави на демократ и европеец.руска подлога.

А уж беше обещал да не приема никакви бежанци