Коментари - Унгария: Да направим Европа отново велика, България и Румъния са ни приоритет | Днес.dir.bg

Унгария: Да направим Европа отново велика, България и Румъния са ни приоритет

Отпадането на сухопътните шенгенски граници на двете държави са във фокуса на предстоящото унгарско председателство на Съвета на ЕС

Обратно в новината

Коментари - Унгария: Да направим Европа отново велика, България и Румъния са ни приоритет | Днес.dir.bg

Коментари

„Унгарски свет“ или светот на Орбан, новиот Тито за РС Македонија в република.мк

Трибуна.мк

Маджарите са много умен и далновиден нация. Орбан го дуказва в политиката си през последното столетие. И е савсем прави, че Европа мой баде велика само и деинствено под опеката и с подкрепата на Велика Русия. Ненапразно унгарците получават на почти символична це,а боквално даром ,всякакви суровини и други балгинки от Русия. Техният пат е и патят на Болгария под управлението на народа с мандат на Партия Възраждане!

как не можахме да намерим и изберем мислещ политик като Орбан, а все попадаме на гнили тикви, дебели свине, копейкиновци, комуноиди, просто-кировци, тошко африкановци и тем подобни политиканстващи знайни и незнайни уроди! Явно наистина "матриала" ни е лош след като не можем да открием в БГ такъв човек!

си го знам, Орбан е нашият човек

Докато президентът Путин предлагаше на Запада условия за мир в Украйна, руски военни кораби бяха разположени на 180 километра от Флорида. Това разстояние е приблизително същото като от Москва до Калуга. Сигналът беше разчетен бързо и много добре. Британците първи се паникьосаха. Когато на 5 юни фрегатата „Адмирал Горшков“, атомната подводница „Казан“, танкерът за доставки „Академик Пашин“ и спасителният влекач на руския флот „Николай Чикер“ преминаха през Британските острови, информацията за това веднага отиде в постоянния щаб на британския флот в Нортууд. Оттам бързо е уведомен премиерът Риши Сунак. Той бързо се срещна с министъра на отбраната Грант Шапс. Говорител на централата в Нортууд се оплака, че руски военни кораби посещават британските брегове „в търсене на нашите уязвими места“. Британските таблоиди започнаха да оплакват руската заплаха, като припомниха, че атомните подводници клас "Ясен М" ("Казан" принадлежи към този клас) се смятат за "най-смъртоносните подводници в света". След това руските кораби продължиха към Атлантическия океан и преминаха на 25 мили от източното крайбрежие на Съединените щати. Съветникът по националната сигурност на САЩ Джейк Съливан отговори с изявление: Съединените щати ще наблюдават руските кораби.

"Виктор Орбан ръководи твърдо националистическо правителство..." Натрупването на определителни, особено непосредствено едно след друго показва посредственост на ума!

Голям майтап, "русофила" Орбан дето умнокрасивите толкова го мразите ще вземе да ви вкара в Шенген. А баба ви фон Лайнен дето Кирчо толкова много си я обичаше взе да се прегръща с Бойко и на всичкото отгоре обяви, че ако я преизберат щяла да работи и с крайнодесните.

И кво и е великото на колониална Европа? Открила света за да го ограби, да избие , пардон, "цивилизова" другите цивилизации ли? Кво и е великото? Това е кочина, която трябва да се разтури завинаги.

И кво и е великото на колониална раша? Открила Сибир, Аляска, Кавказ, Казахските степи, Прибалтика, Финландия, Берарабия, за да ги ограби, да избие , пардон, "цивилизова" другите цивилизации ли? Кво и е великото? Това е кочина, която трябва да се разтури завинаги.

олиго в кой континент Русия е нападнала държави и ги е колонизирала ве? я кажи да се посмеем?

Иии кой ти го вори за Русия ве друсана политмаймуно.

европа може да е отново велика само без троянските коне на путин, като орбан и наш мунча

Полюциите на соросоидната сган нямат почитатели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не, мерси.

е само на думи. Иначе е антирумънски |заради унгарците в Трансилвания| и антибългарски |заради РСМ и Сърбия| настроен.

Орбан не се поддаде на соросоидната проказа.

100+

:)))Орбан много добре обясни своят евроскептицизъм.Първа Световна Война-изчезва от европейската карта Австроунгарската империя,Втора Световна Война загиват близо 300 000 унгарски мъже на вфонтовете срещу СССР,и така унгарците са загубили близо 500 000 мъже,логиката е проста и математически логична:(((

МЕГА - доста хитра идея. Нещо като Адибас и Санцунг.

Пак щял да прави Европа велика - сякаш досега Европа беше велика, щото соц. мършите са я направили такава. Смешко жалък, за да направиш Европа велика си събирай партакешите за Кремъл и не се вясвай повече.

Ами - отивай за поредния бустер и си ´бавай майката...

успех, но евроатлантоидите и дълбоката държава отвъд океана ще работят срещу това. Целите им са ясни: Украйна в ЕС, самата Украйна - гробище, Европа - деиндистриализирано блато с грамада нерешими проблеми, България и Румъния: кочини, подходящи за бъдещи бойни действия.

Масов бой в съблекалнята на Украйна след мача с Румъния Преди и по време на двубоя от трибуните се чуваха скандирания "Путин", като всеки път бяха посрещани с освиркване от украинската агитка. В един от случаите се наложи и намесата на стюарди, но тъй като скандиращите бяха стотици, нямаше как да бъдат изведени от трибуните. На един от кадрите се вижда също как румънски фен развява за кратко знамето на Донецката народна република. Румъния победи Украйна с 3:0 на Евро 2024 и това отприщи скандали в лагера на украинците. Немският таблоид Билд разкрива за сбиване в съблекалнята. Нещо повече - Вратарят на Реал Мадрид Андрий Лунин и Александър Зинченко от Арсенал изгонили от съблекалнята треньора Серхий Ребров, след което започнал масов бой. :)))))

А Русия къде играе? В азиатското първенство? Или и там не я искат? Разпищял се тук като кифла... Много важно - 100 нациста могат да се намерят във всяка агитка.

Играе в Украйна. Там резултатът е същият :))

Като спомена футбол,според теб как са украинците на европейското???Вторият мач ще иматли привърженици,ако снаят,че ще ги чакат от службите да им връчат повиквателна за армията???Или казваш стигат им и 23 нови "доброволци" на бойната линия(те замо 5-6 футболиста са от украинското първенство:)))

С дупене и подлагане на джобни азиатски сатрапи велик не се става, Орбане.

евтин трол, или си на изпитателен срок?

2017 година Кнесета в Израел обяви Джордж Сорос за заплаха за сигурността на държавата и има доживотна забрана за влизане в страната !!! Защо ли ???

Този вечно ревящ невзрачен досадник още ли е в ЕС?

Вече 2 години има Специална,Военна операция в Украйна. Защо козяшко-соросоидната сган не заминава да се бие с руснаците,а повръща по форумите ???

То има един клоун дето плямпа МАГА - Мейк Америка Грейт Агейн - Тръмп, сега се появи друг...

Някой като почне да иска да прави нещо велико и почва да ми мига лампата, че искат да ми продават стара боза...

Преди няколко години проф. Иво Христов ви каза истината, а вие му се обидихте ...

С тия родоотстъпници и нагаждачи в УправтЪ,мисия невъзмона.

да поясним на всички пишещи, че Европа е на всички страни-членки и не може да се пренебрегват желанията и възможностите им. Факт е , че Орбан е начело на Унгария вече 18 години и води национално отговорна политик. Не ги такова с 200 и не папа Сахер, но и не подава гъзец на всики срещнат сащ посланик. Напротив, води държавата си към просперитет и благополучие. Нито Путкин , нито Байгън успяха да го прелъстят. Дано имаме поне няколко такива политици в БГ та да тръгнем в правилна посока

маджарита може би има предвид да викне великата съветска армия да гази с танковете сънародниците му като през 1956 г.!

Чуждите политици мислят за България, а Българските за Посрайна! Това е национален позор!!!

Съвсем скоро Австро-Унгария ще командва Европа.

Тази торба с лайна ли ще прави Европа велика? И как ще я направи? Като взема подкупи от Чайна и русия ли?

Погледни под леглото , да не би случайно Путин да е там

Не, в Корея е. Ама Северна... :))) Има да гледа манифестации докато му се насълзят очите. :)))

Унгария: Да направим Европа отново велика ------------- евро се срина именно защото ...за 50 години изхрани блядавете, за да могат тия боклуци, които нищо, никога не са произвеждали и нищо не са създавали , . да вземат пак да се правят на "голяма работа" за отклонят вниманието на простите, блядски пиянки, че техният истински враг е кремъл! . изборите показа, че релано , практически нищо не се промени ...с изключение на това, че ....нато извади атома от складовете ...и тва е само началото на унищожението на четвъртият сибирски райх !

Мамалигарете да влазат в село Шенген с качамака преду назе Язе чекам братушките на Тутракан да ударат едно рамо оти власите се давят накрай Дунава

Този наяден с рубли и евро фондове корумпиран дебелак не разбра ли, че на никой не му пука за него? Вече всеки е уведомен за неговият слугинаж към Кремъл. Та той изгуби дори евро изборите само преди седмица в собствената си Унгария. За какво си говорим?

също беше тотално разбит на изборите !

като я направим подмчинена на блядавете, с енергийната бухалка ! . европа ще винаги е била велика ...и още по-велика ще стане, като ...разпадне просия !

крепостните немогат да дишат ако няма нещо велико наоколо!

Всички путински подлоги с еднакви лозунги. От Люблянка много им куца креативноста ..

Коментари - Унгария: Да направим Европа отново велика, България и Румъния са ни приоритет | Днес.dir.bg

Унгария: Да направим Европа отново велика, България и Румъния са ни приоритет

Отпадането на сухопътните шенгенски граници на двете държави са във фокуса на предстоящото унгарско председателство на Съвета на ЕС

Обратно в новината

Коментари - Унгария: Да направим Европа отново велика, България и Румъния са ни приоритет | Днес.dir.bg

Коментари

„Унгарски свет“ или светот на Орбан, новиот Тито за РС Македонија в република.мк

Трибуна.мк

Маджарите са много умен и далновиден нация. Орбан го дуказва в политиката си през последното столетие. И е савсем прави, че Европа мой баде велика само и деинствено под опеката и с подкрепата на Велика Русия. Ненапразно унгарците получават на почти символична це,а боквално даром ,всякакви суровини и други балгинки от Русия. Техният пат е и патят на Болгария под управлението на народа с мандат на Партия Възраждане!

как не можахме да намерим и изберем мислещ политик като Орбан, а все попадаме на гнили тикви, дебели свине, копейкиновци, комуноиди, просто-кировци, тошко африкановци и тем подобни политиканстващи знайни и незнайни уроди! Явно наистина "матриала" ни е лош след като не можем да открием в БГ такъв човек!

си го знам, Орбан е нашият човек

Докато президентът Путин предлагаше на Запада условия за мир в Украйна, руски военни кораби бяха разположени на 180 километра от Флорида. Това разстояние е приблизително същото като от Москва до Калуга. Сигналът беше разчетен бързо и много добре. Британците първи се паникьосаха. Когато на 5 юни фрегатата „Адмирал Горшков“, атомната подводница „Казан“, танкерът за доставки „Академик Пашин“ и спасителният влекач на руския флот „Николай Чикер“ преминаха през Британските острови, информацията за това веднага отиде в постоянния щаб на британския флот в Нортууд. Оттам бързо е уведомен премиерът Риши Сунак. Той бързо се срещна с министъра на отбраната Грант Шапс. Говорител на централата в Нортууд се оплака, че руски военни кораби посещават британските брегове „в търсене на нашите уязвими места“. Британските таблоиди започнаха да оплакват руската заплаха, като припомниха, че атомните подводници клас "Ясен М" ("Казан" принадлежи към този клас) се смятат за "най-смъртоносните подводници в света". След това руските кораби продължиха към Атлантическия океан и преминаха на 25 мили от източното крайбрежие на Съединените щати. Съветникът по националната сигурност на САЩ Джейк Съливан отговори с изявление: Съединените щати ще наблюдават руските кораби.

"Виктор Орбан ръководи твърдо националистическо правителство..." Натрупването на определителни, особено непосредствено едно след друго показва посредственост на ума!

Голям майтап, "русофила" Орбан дето умнокрасивите толкова го мразите ще вземе да ви вкара в Шенген. А баба ви фон Лайнен дето Кирчо толкова много си я обичаше взе да се прегръща с Бойко и на всичкото отгоре обяви, че ако я преизберат щяла да работи и с крайнодесните.

И кво и е великото на колониална Европа? Открила света за да го ограби, да избие , пардон, "цивилизова" другите цивилизации ли? Кво и е великото? Това е кочина, която трябва да се разтури завинаги.

И кво и е великото на колониална раша? Открила Сибир, Аляска, Кавказ, Казахските степи, Прибалтика, Финландия, Берарабия, за да ги ограби, да избие , пардон, "цивилизова" другите цивилизации ли? Кво и е великото? Това е кочина, която трябва да се разтури завинаги.

олиго в кой континент Русия е нападнала държави и ги е колонизирала ве? я кажи да се посмеем?

Иии кой ти го вори за Русия ве друсана политмаймуно.

европа може да е отново велика само без троянските коне на путин, като орбан и наш мунча

Полюциите на соросоидната сган нямат почитатели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не, мерси.

е само на думи. Иначе е антирумънски |заради унгарците в Трансилвания| и антибългарски |заради РСМ и Сърбия| настроен.

Орбан не се поддаде на соросоидната проказа.

100+

:)))Орбан много добре обясни своят евроскептицизъм.Първа Световна Война-изчезва от европейската карта Австроунгарската империя,Втора Световна Война загиват близо 300 000 унгарски мъже на вфонтовете срещу СССР,и така унгарците са загубили близо 500 000 мъже,логиката е проста и математически логична:(((

МЕГА - доста хитра идея. Нещо като Адибас и Санцунг.

Пак щял да прави Европа велика - сякаш досега Европа беше велика, щото соц. мършите са я направили такава. Смешко жалък, за да направиш Европа велика си събирай партакешите за Кремъл и не се вясвай повече.

Ами - отивай за поредния бустер и си ´бавай майката...

успех, но евроатлантоидите и дълбоката държава отвъд океана ще работят срещу това. Целите им са ясни: Украйна в ЕС, самата Украйна - гробище, Европа - деиндистриализирано блато с грамада нерешими проблеми, България и Румъния: кочини, подходящи за бъдещи бойни действия.

Масов бой в съблекалнята на Украйна след мача с Румъния Преди и по време на двубоя от трибуните се чуваха скандирания "Путин", като всеки път бяха посрещани с освиркване от украинската агитка. В един от случаите се наложи и намесата на стюарди, но тъй като скандиращите бяха стотици, нямаше как да бъдат изведени от трибуните. На един от кадрите се вижда също как румънски фен развява за кратко знамето на Донецката народна република. Румъния победи Украйна с 3:0 на Евро 2024 и това отприщи скандали в лагера на украинците. Немският таблоид Билд разкрива за сбиване в съблекалнята. Нещо повече - Вратарят на Реал Мадрид Андрий Лунин и Александър Зинченко от Арсенал изгонили от съблекалнята треньора Серхий Ребров, след което започнал масов бой. :)))))

А Русия къде играе? В азиатското първенство? Или и там не я искат? Разпищял се тук като кифла... Много важно - 100 нациста могат да се намерят във всяка агитка.

Играе в Украйна. Там резултатът е същият :))

Като спомена футбол,според теб как са украинците на европейското???Вторият мач ще иматли привърженици,ако снаят,че ще ги чакат от службите да им връчат повиквателна за армията???Или казваш стигат им и 23 нови "доброволци" на бойната линия(те замо 5-6 футболиста са от украинското първенство:)))

С дупене и подлагане на джобни азиатски сатрапи велик не се става, Орбане.

евтин трол, или си на изпитателен срок?

2017 година Кнесета в Израел обяви Джордж Сорос за заплаха за сигурността на държавата и има доживотна забрана за влизане в страната !!! Защо ли ???

Този вечно ревящ невзрачен досадник още ли е в ЕС?

Вече 2 години има Специална,Военна операция в Украйна. Защо козяшко-соросоидната сган не заминава да се бие с руснаците,а повръща по форумите ???

То има един клоун дето плямпа МАГА - Мейк Америка Грейт Агейн - Тръмп, сега се появи друг...

Някой като почне да иска да прави нещо велико и почва да ми мига лампата, че искат да ми продават стара боза...

Преди няколко години проф. Иво Христов ви каза истината, а вие му се обидихте ...

С тия родоотстъпници и нагаждачи в УправтЪ,мисия невъзмона.

да поясним на всички пишещи, че Европа е на всички страни-членки и не може да се пренебрегват желанията и възможностите им. Факт е , че Орбан е начело на Унгария вече 18 години и води национално отговорна политик. Не ги такова с 200 и не папа Сахер, но и не подава гъзец на всики срещнат сащ посланик. Напротив, води държавата си към просперитет и благополучие. Нито Путкин , нито Байгън успяха да го прелъстят. Дано имаме поне няколко такива политици в БГ та да тръгнем в правилна посока

маджарита може би има предвид да викне великата съветска армия да гази с танковете сънародниците му като през 1956 г.!

Чуждите политици мислят за България, а Българските за Посрайна! Това е национален позор!!!

Съвсем скоро Австро-Унгария ще командва Европа.

Тази торба с лайна ли ще прави Европа велика? И как ще я направи? Като взема подкупи от Чайна и русия ли?

Погледни под леглото , да не би случайно Путин да е там

Не, в Корея е. Ама Северна... :))) Има да гледа манифестации докато му се насълзят очите. :)))

Унгария: Да направим Европа отново велика ------------- евро се срина именно защото ...за 50 години изхрани блядавете, за да могат тия боклуци, които нищо, никога не са произвеждали и нищо не са създавали , . да вземат пак да се правят на "голяма работа" за отклонят вниманието на простите, блядски пиянки, че техният истински враг е кремъл! . изборите показа, че релано , практически нищо не се промени ...с изключение на това, че ....нато извади атома от складовете ...и тва е само началото на унищожението на четвъртият сибирски райх !

Мамалигарете да влазат в село Шенген с качамака преду назе Язе чекам братушките на Тутракан да ударат едно рамо оти власите се давят накрай Дунава

Този наяден с рубли и евро фондове корумпиран дебелак не разбра ли, че на никой не му пука за него? Вече всеки е уведомен за неговият слугинаж към Кремъл. Та той изгуби дори евро изборите само преди седмица в собствената си Унгария. За какво си говорим?

също беше тотално разбит на изборите !

като я направим подмчинена на блядавете, с енергийната бухалка ! . европа ще винаги е била велика ...и още по-велика ще стане, като ...разпадне просия !

крепостните немогат да дишат ако няма нещо велико наоколо!

Всички путински подлоги с еднакви лозунги. От Люблянка много им куца креативноста ..