Унгария, България, Словакия и Румъния връзват газопроводите

Унгария, България, Словакия и Румъния подписаха политическа декларация за регионално сътрудничество в областта на транспортирането на газ.

Обратно в новината

Коментари - Унгария, България, Словакия и Румъния връзват газопроводите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще бъдат свързани? Аман от дрънканици!

Кръвоносната енергийна европейска система изключва руска отрова

Тук пак гъмжи от платени или заблудени безродни путлеристи-патриоти, отврат!

гръчляците да строят руски газопроводи смело и нахакано но да не се учудят ако някои ден останат без беломорска тракия по подобие на макенодската смотанияда днес ... чичо сам има голяма тояга а гръчляците ( и сърбаците) са много разглзени от времето на студената воина откъдето си мислят че могат да са и така и вака. без българия да си мръдне пръста изглежда всички ветрове за нас са попътни ... аи честито на балканските ни "братя" от това раздаване на картите!

Не питам никого ,а вие чакайте питайте и се надявайте :).

Каквито и тръби да се прокарат и да се дублират,то пак руски газ ще тече по тях.Друго по-изгодно за сега няма.

Ние и така купуваме най-скъпата газ в историята на света - по братски (520 долара за България и 380 долара за Германия, за сравнение Украйна, която воюва с Русия-270 долара). Мен ми е все тая руска газ ли е или някаква друга. Ние няма да си говорим с нея. Важното е да е евтина, а с Газпутин няма да се разберем

Някой опитва да си върже гащите, след като вече са му се смъкнали.

Що да нее лесно , кат мой а нее трудно, ба джанъм??!

Те и да ги връзват- след това пак към Падишаха трябва да ги вържат!?....

Газопроводите ни ще си останат въздухопроводи. Ясна работа !

Венерa и Юпитер !

ще си вържеме водопроводите и тaкa ще стaнеме незaвисими от "Софийскa водa "

Вие не знаете, колко сте прав. Но представете си , че не живеете в София, а в някакъв провинциален град , където всяко лято има режим на водата. Пускат я по няколко часа дневно и ако сте на работа и няма кой да налее дамаджаните и тубите, нема вода. Тогава идва идея, всяка сграда си пълни малка водоноска , която снабдява с хидрофорна система всички естествено при някакъв лимит и срещу заплащане. И следваща идея водоноските да се свържат в обща система.

Питай мутропитека на държавата на простаците ?

Важни са връзките, хоризонтални, вертикални и диагонални, газта може да почака, тя не е важен компонент тука..

Ша пърдим направо в тръбите- без ХЪБ!!!?

Как ? Как по дяволите Всички страни се Натискат да имат Енергиини проекти-Газопроводи,нефтопроводи,АЕЦ ...... а Само и Единствено ГЕРБ+РБерстко Соросоидна България .... направи Всичко,за да Нямаме подобни проекти !!!???

робе ,недей се надига и недей се опитва да мислиш ,господарите от запада ще решат ,какво да се подписва

Значи ще можем да получаваме и Норвежки газ ако е по изгоден от руския.Що му трябваше на Путин да се прави на ербап?Сам си го вкара.

Потоци, потоци и всички тръгват от Русия. Някой иска ли я тази газ? Никой досега не е декларирал, че не му достига газовото гориво. Никой не говори за КУПУВАЧИТЕ! Тези с потоците са Продавачи и Дистрибутори. Да са живи и здрави!

А за цената на гъзъ от хъбовете в Западна Европа , някой казва ли! Навярно пак ще е най-скъпа в България , за сметка на цената на запад, ама нищо,нали е демократична, ще видим после кой ще ни е крив пак.

Това с връзването на гъзопроводите с още три страни е чудесно, но ако случайно спре главния гъзопровод в украйна, голяма смрад ще настане !

Чети бе кретен. То си пише в сатията всичко

"На международна среща за проекта обаче България не бе поканена, което бе разтълкувано, че най вероятно газопроводът няма да мине през нейната територия." Забележете нюансите дами и господа: Ние тълкуваме и така се опитваме да разбереме какво ни се случва. На нас никой не ни казва или предупреждава. Просто не ни говорят...все едно ни няма. А ние тълкуваме...

Велик ЕС. Най-доброто нещо което се е случвало на България в новата и история. Всичко е възможно да се постигне с разбирателство и диалог.

от 89 г тръгна един преход и не моее а се спре цената на тока е непоносима ! шефът на КЕВР: Цената ще се стабилизира на едни нива, които ще са напълно поносими, гарантира Иванов. богаташчетата и ток крадът , а на бедните слагат електромери които вартят двоино за да се избегнат голями загуби

Това колко пъти ще го копи-пейстнеш под несвързани новини? Нищо не ти пречи да си сложиш собствен електромер и да видиш дали те цакат. Ама е по-лесно да развиваш теории...

Човекът ни подготвя за 1 Юли , когато ще ни "излющат "с още 10% нагоре, най-малко !!

Може да връзват каквото си искат ама тая работа с плюнка не става .Става с газ .А газта идва само от едно място .И там с плюнки не става, ама българите и румънците си мислят ,че става.

Турция няма да участва в строителството на газопровода Турски поток, съобщи министърът на енергетиката и природните ресурси Танер Йълдъз, цитиран от телевизия TRT Haber.

Крадлива мафиотска ДС-арска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

да прочете за изказването на ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ЕНЕРГИЙНАТА КОМИСИЯ НА ПАРЛАМЕНТА. Втори МУ МИНИСТЪРИН НА ЕНЕРГЕТИКАТА ОТ ПРЕДНИО МУ КАБИНЕТ... Артбакалавърчето ДЕЛЯНЧО ДОБРЕВ.. Как ВКЛЮЧВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ КЪМ ТУРСКИ ПОТОК НЯМАЛО ДА БЪДЕ НАРУШЕНИЕ НА ПРАВИЛАТА НА ЕС!!! Що ли артбакалавърчето преди два дни хортува туй нещо по ТВ-то, след като ЕС си създава своя кръвоносна енергийна система!!! Щот няма кръв ли, която да тече по тръбите, или ша прави КАП, на другио ден - пак КАП, ...

Щото до 12 години собственото производство на газ в европейските страни ще намалее с 43% а в момента Европата покрива нуждите си с 35% собствено производство.

Верно, казват и че до 10г. фотоволтаиците ще станат конкурентни на АЕЦ-ите. Пък ако започнем да ползваме добиването на електроенергия от ефира, както е предлагал Никола Тесла, няма да има нужда и от горива. Но може и да не стане.

от 89 г тръгна един преход и не моее а се спре цената на тока е непоносима ! шефът на КЕВР: Цената ще се стабилизира на едни нива, които ще са напълно поносими, гарантира Иванов. богаташчетата и ток крадът , а на бедните слагат електромери които вартят двоино за да се избегнат голями загуби

Крадлива мафиотска ДС-арска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

Приятелю, крадците са си КРАДЦИ, или тези които са от СДС не са крадци, ако гепят?

Прав си. Къде заминава токът от АЕЦ-а само 6% го консумира населението на България? Кой продава и за какви пари останалите 94%?

БЕШЕ СЛОЖЕНА!!!! ОЩЕ ОТ ДЕЛЯНЧО ДОБРЕВО ВРЕМЕ!!! Но ОРЕХОВ ОТКАЗА ДА И РЕЗНЕ ЛЕНТИЧКАТА, щото БЕ ГЛУПОСТ НА ПРЕДИШНИТЕ!!! И с пари от БЮДЖЕТА И ОМВ започна да изгражда компресорна станция в РУМЪНИЯ. ЗА ДА ТЕЧЕ ГАЗ И ОТ РУМЪНИЯ КЪМ БЪЛГАРИЯ... Пък после - по-долу съм писал за признанието на БОЦЕ...

Който не вярва ето: Европейският съюз създаде и развива своя кръвоносна енергийна система, насочена против газпутенския рекет

И ще го пълни от Турски поток? И кой ще го финансира? И на кого ще плащаме такса пренос?

Вързваме си тръбите, та поне като ни таковат, да не забременяваме.

Газ ще карат от САЩ с аероплани и ше го пускат с парашути в отделните държави. Те пък ще си го разпределят по газопроводите. Бойко казва, че ще имало и за България ...

И с кабелната е така, може да имаш 2-3 кабела на оператори, ама като не си платил нито едната нищо не върви по ТВ-то ...

че ще си го джиткаме газът помежду себе си, но от къде ще идва тоя газ?

Ще се понапъне Бойко.

КОГАААА?

granioch gangrenioch blavoch

Значи през 2009 година бяха подписани договорите за строеж на газови връзки с комшиите, като дори Европата ни отпусна 120 милиона целево финансиране. Е, днес ме 2015 година а все още нямаме работещи интерконекторни връзки нито с Турция нито с Гърция... а с тия страни, толкоз далеч от нас, кога ли ще успеем да се вържем.

дет ДУНАВ Я ОТНЕСЕ!!! И нея я строихме УЖ С ЕВРОПАРИ ОТ ЕВРОЛЕМУРИТЕ!!! Дадоха ни пари да я строим да пуска ГЪЗ от БОГАТАТА НА БЕДНИ ГАЗОВИ НАХОДИЩА БЪЛГАРИЯ към БОГАТА НА ГАЗ РУМЪНИЯ... А как сме "икономисали" пари от строежа - ДУНАВ СИ ГО ПОКАЗА!!! Открадна ни тръбата...

кватимата на кота нула *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

каза - ГАЗОВАТА НИ ВРЪЗКА С РУМЪНИЯТА Дунав я ОТНЕСЕ В МОРЕТО! Сега ша я строим отново докъде 2017-та!!! Та НИЙ КАК ЩА ВРЪЗВАМЕ? НА ВЪЗЕЛ ЛИ????

И като ги вържат, кво? Ние ще сме последната дупка на кавала. Вместо да сме първи по трасето и от нас да зависи разпределението на газта за Южна Европа.

Майка ти беше първа

sonibvc@gmail.com

Браво! Получаваш 2- за конструктивната критика. Ама ти не си виновен че те е "обучила" образователната система от 90те....Дано поне да можеш да смяташ над 10.

По-добре ги вържете на възел, щото така и така няма да има кокво да минава по тях.