Турски министър: Шокираме Европа с 15 000 бежанци на месец

Турският министър на вътрешните работи Сюлейман Сойлу заяви, че Турция би могла да изпрати 15 хиляди бежанци в Европа, за да "шокира европейците".

Обратно в новината

Коментари - Турски министър: Шокираме Европа с 15 000 бежанци на месец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИМАХМЕ СИ ДО СКОРО ЕДИН ФЕОДАЛ,КОЙТО СЪДЕЙСТВА НА ТУРЦИТЕ С РАЗКВАРТИРУВАНЕТО НА ДЖИХАДИСТИ В ЕВРОПА!!!ТАЗИ ПОЛИТИКА СЕ ДОКАЗА,ЧЕ Е ВРЕДНА И ОПАСНА ЗА ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ!!!ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА ТВЪРДО И НАВРЕМЕННО СРЕЩУ ТАКОВА БРУТАЛНО ИЗНУДВАНЕ!!!

а ние тука имаме мини за утилизиране 30 000 парчета на месец за 100 години

Тези червени фесове са изпаднали в душевен мензис ! Много добре са наясно, че ЕС може да им врътне кранчето на търговските превилегии. Да си изтегли инвестициите от Анадола и т.н. Ако се погледне зад "паравана" икономикта им се крепи на заеми и чужди инвестиции..... В анадола още живеят в пещери и землянки....

Къде ви произвеждат такива простаци ве???

Кюрди:Може да осъществяваме по 15000 атентата на месец в Турция.

Те че заплашват,заплашват,че идва диктатура,видно е,но не разбирам защо ЕС не окаже договорената финансова помощ от 3 млрд. за бежанците в Турция!Това са 2 млн.бежанци които всеки ден трябва да се изхранват и ЕС хем не ги иска,добре,ама поне бъдете солидарни!Нямам предвид визите,това е огромен риск,но финансова помощ е наложителна!

Гаджалите вече ни втръсват. Пиянски изцепки от президент и министри! Тия откачалки просто се надпреварват да бълват идиотщини. Такова махленско ниво в турската управия не е имало никога. В една кръчма сигурно се чуват доста по-нормални неща.

....трудно ми е да си представя ,че може да има хора като глобалистите....хора за които думи като род,родина,историческа памет,културно наследство,традиции и обичаи,патриотизам,родолюбие са празно понятие ....за мен това са дегенерати !....сега обаче да си дегенерат е ценност ...много е глобалистко !...когато човек няма корени , история ...тои няма и бадеще...тои е перфектния никои...pоб !

Че как Турция щяла да "шокира европейците" с 15 хиляди, след като само баба Меркел покани и прие най-малко 1,2 млн. през 2015г., и то по официални данни?! А на Орбан да му кажа, ако не е разбрал, че ЕС наистина разчита на Ердо, ама не само за да събира джагалите от цял свят и да си ги държи в Турция, ами и да ги праща лека-полека в Европата и накрая да ги натири 'сичките, когато му дойде времето! Всъщност, може ли някой да обясни защо Ердо ги събира от цял свят, а истинските бежанци от Сирия ги гърми още на границата и не ги пуска в Турция, за което се появяваха неведнъж и немалко съобщения, които излизат като напишете в гугл на английски, Турски граничари убиват сирийски бежанци: Turkish border guards shoot Syrian refugees

е па ща шокирам само с 3 пруста у дупето че да.ми проговориш на полски..

Всяка граница се минава легално през пропускателни пунктове.Опита ли се на друго место да премине човек е нарушител и по него ще стреляме на месо.

Този турски министър се е леко объркал! Той с 15 000 емигранти на месец не може да изплаши западна Европа. През 2016 лятото, те налитаха по 6-7 хиляди дневно! Но, със сигурност ще ликвидира Бълграия, на която няма да и разрешат от Запада да изнася емигрантите, които Турция ще ни проводи! Не ми се мисли, какви ще са условията на Турция към България за да бъде спасена от емигрантите!

А парите 12 милиарда евро да ги върне може ли? Гати нахалниците!

Парите са за услугата! Да събира джагалите от цял свят и да ги препраща в Европа! Тая работа без пари не става!

През 2015 бяха по 10 хиляди на ден.

Tурският народ е вдигнал ръце от тези бежанци.....ПОЛИТИЦИТЕ им признават права,дават им помощи и възможности,за което обикновения турчин не може и да мечтае.....сбъркан свят....но лошо....

Орбанчо нещо са прегряли реота- ните ти - НИКОЙ не хока турците, а Ердоган иска да нарушава з-ните на Холандия, Германия,... това е проба докъде ще може стигне с изнудването на ЕС и явно се е самозабравил- виж САЩ и вече има много врагове и кюрдския въпрос е открит- има мн. проблеми Всеки авторитарен вожд загива...

Давай ...шокирай Европа. После Европа ще ви шокира като ви въведе мита за всичко понеже в момента е безмитен турският внос. След това на др.Ердо му давам 1г.преди да го изритат.

...тези проблеми ги саздаде онази бабушкера Mеркел...ясно е ,че тя е маша на глобалистите...но преди да покани тази паплач нещата бяха сравнително поносими !....ние много сериозно трябва да мобилизираме де какво е останало и да си пазим границата !......остатаци от армията ни,полицията и доброволци с оражие !....маината му на Eрдоган и на турските мераци за вращане на нова Oсманката империя ! унгарците строят огради и мобилизират ловци на орки...дето са сравнително далеч а ние спим ?!?...турците да си седат в Tурция...орките да си седят там кадето им е мiaстото!...то сас сигурност не е в Eвропа !...глобалистите да се разстрелват като кучета !...ситуацята е саздадена...затова и краинодесните са вав ваzhод и хората им симпатизират !....юдомасоните спечелиха отново !..саздадоха проблем,които може да се реши само силово (воина) !...орките не разбират от демокрацiя и човешки права !...те не са хора ...те са орки !....да се вращат обратно с лодките там от дето са изпалзяли !...в краина сметка инстинкта за самосахранение трябва да заработи !

На тоя някой да му обясни какво значи ''бежанец'' и какво значи навлек..Никоя страна в Европа не е на граница с воюваща такава така че турция да си гледа работата. Навлеци на Европа не и трябват и за това българските власти да вземат адекватни мерки да опазят нашата граница

Решението е много просто: "Командирова се Динко на границата с група ловци/БЛРС са 150 000члена с пушки/ и се обявява официална награда - жив бежанец 100евро, мъртъв бежанец 1000евро." За има няма два месеца ниКОЙ няма да припари до България.......

Решението ти и толкова неприемливо колкото и мисълта турските ДПС или ДОСТ да ни управляват в собствената ни държава,но ако трябва да съм откровен все пак Динко с действията си ми е далеч по симпатичен от действията на тези ЧЛЕНОВЕ на горните партии дето вървят срещу интересите на Родината ни без да знаят като какво са точно...българи ли,турци ли!

Де го чукаш, де се пука....Става въпрос за ГРАНИЦА, а ти с опорните точки ДПС, ДОСТ и т. нт......

Откакто това грузинско дьонме Ердоган си оправи отношението си с Путин.който го спаси от превратаджиите,запо4на да напада Европа,а защо ли?

Така са си оправили отношенията, че от онзи ден вносът на пшеница в Турция има 130% мито, вкл. тази от Русия! Путин е особено щастлив от това, така че скоро очаквайте развитие.

Глупаво поведение на Турция. Май ще помогнат за консолидацията на Европа на антитурска основа.

Кого плаши тоя, бе! Ако Европа започне да му връща "интегрираните" турци, май няма да остане на власт

Уважаеми събратя, ние с вас хубаво си хортуваме. Каквото е решил евреина - това ще бъде. Турция, Русия, Европа , Америка.....

къде сте бе РУСО-ТУРКОФИЛИ... къде изчезнахте възхваляващите Ердоган и Турски пАток? Какво стана с вечната дружба м/у Русия и Турция? Още ли смятате Ердоган за много добър човек?

Това си е повод за радост. Турция си показаха рогата и опарилите се европейци ще си научат урока - Турция никога в Европа!!!

Язе да попитам турския министър... а какво ще стане след 2 месеца след като не можете да си продавате краставиците в ЕС където една краставица (бройка) струва 1.2 Евро? Ще ви дадат ли толкова руснаците???

Е да ама ако краставицата е крива, тогава ЕС не дава нищо, а в други държави я купуват защото е вкусна макар и крива. Та ЕС да си яде правите дудуци без вкус.

туй с кривата краставица е махнато вече 5-6 години, не знам какво още го дъвчете.

и за да ти покажа че си тъп трол ще цитирам статията от дир.бг dir bg 11:44 8 ноември 2008 "ЕС реабилитира кривите краставици" сега усети ли се колко си тъп и не информиран и как са ти промили черепната кутия като не са оставили една мозъчна клетка вътре?!?

Европа колко бързо може да реши проблема с гаджалите......налага икономически санкции на турция и затваря границите и комуникациите с нея. Да видим тогава феса къде ще си показва чалъмите и пред кого. Дае'а малкия му мук да е'а

М-м-м, май някой други задокеански гаджали имат там бази и след шамара който получиха с Крим разбраха, че и Ердоган може да ги отсвири- а това за тях би било падение от класа.

Резаните се взеха много на сериозно и през ум не им минава че Европа така може да ги шокира че ще се чудят от къде им е дошло.

Проблема , много бързо може да бъде решен, стига да избрем правилните политици, а не дупедавците от БСП И ГЕРБ! Наясно ли са, че и 150 000 милиона мангали да ни пуснат, ако границата ни се охранява, както преди 15 години или от армията на Владимир Владимирович Путин и половин мигрант няма да влезне в България? Само, че с Боко Генерала на Герб и Шофиора на самолет от Бсп, това няма как да стане!

Сега шокирате от Ердоганова Турция ЕС ,но много скоро ще се самоматирате.Ако от ЕС върнат 5 милиона турци с двойно гражданство ,какво ще правите със неосманиста Ердоган.Стига на Брюкселските политици да им дойде акъла,защото без война Европа се ислямизира и джамиите никнат,като гъби след дъжд.Пример села в България почти обезлюдени с по две нови джамии.

Ами ако ЕС ви върне 6 милиона гастербатери. Кого плашите.

Положението не е добро, защото Унгария Сърбия и Австрия ще си направят граници, и бягащите ще останат при нас... Ние ще трябва да ги подпомагаме в опитите им да преминат границите и да станем бандити като мигрантите ..

Аз пък предлагам пък ЕС да им изпрати 15хил. пехотинци... ей тъй, да ги шокира

Предлагам освобождаване и изгонване на всички турци от ЕС с цел освобождаване работни места за имигрантите. К'о пра'им господин Ердоган?

Така е в следствие на факта, че Европа се управлява от едни гей-корумпирани и прости, платени и олигофренични същества, наречени ПОЛИТИЦИ! Но идва денят в които, това ще спре и Европейците, ще направят революция и война! , че Европа се управлява от едни гей-корумпирани и прости, платени и олигофренични същества, наречени ПОЛИТИЦИ! Но идва денят в които, това ще спре и Европейците, ще направят революция и война!

чакаи си и се надяваи - холандците не само че не смениха линията ами и протурска партия си вкараха в парламента. явно там холандците са вече малцинство

Ами най-добре Европа да започне да връща турци! Да им върне един милион турци и да ги замени с китайци :))))))).

Всички европейски страни, подкрепили т.нар. "арабска пролет" и разтурването на Сирия, ще го поемат чепат и рязан. Докато България е обвързана с педалоатлантическата общност и не протегне първа ръка към Русия, всякога ще съществува риск от ускорена ислямизация и турско присвояване на част от земите ни. И бъдете сигурни, НАТО няма да си мръдне пръста. Това е то "стратегическият избор" на новия ни плезидент Радев - национална анихилация на България. Този път окончателна.

Колкото по далече от Русия - толкова по добре.Всичките тези заплахи идват от Путин чрез Ердоган.Турчина никога нямаше да се ръби на Европа ако някой не му стои зад гърба. Единственият който иска слаба Европа това е Путин.Очевидно е че разпадане на ЕС е целта на Путин,да няма единна Европа

тия турци живеят още в 15 век, при Великолепния! Ей, не гледате ли какво стана в Ирак, Сирия Либия,Иран , Авганистан и т.н.Бил е по-рано пътя на коприната, сега е на петрола.... Но сега има оръжия, за които дори не знаете, фесчета!Тежно ви, лошото е, че ние сме близо до вас!

Долу Русия - България над всичко

Евала за минусите - може би трябваше да напиша обратното,сигурно тогава щяха да са само плюсове. То бива чуждопоклонничество,ама това вече ми идва в повече

малоумник, къде видя русия в статията? или иначе нема ти платят поста ;-)

АМИ ТОВА СИ Е ЧИСТА ПРОБА ОБЯВЯВАНЕ НА ВОЙНА НА ЕВРОПА САМО СЪС ЖИВА СИЛА.КЪДЕ Е ХЕЛЗИНСКИЯТ КОМИТЕТ ДА НАХОКА ТУРЦИЯ ЗА ТЕЗИ ПРОВОКАЦИИ.КАТО НЕ ИСКАТ И ОБЯВЯВАТ СТРАНИ В ЕВРОПА,КАТО ФАШИСТКИ,ТРЯБВА БЪРЗО ДА СИ ОТЗОВАТ ТЯХНИТЕ ГРАЖДАНИ-ТУРЦИ,КОИТО СА РОДЕНИ В ЕВРОПА ДА СИ ГИ ПРЕБЕРАТ В СУЛТАНСКА ТУРЦИЯ.НА ТЯХ НЕ ИМ ХАРЕСВАТ ТЕЗИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ,КАК МОЖЕ ДА ГИ МЪЧАТ ДА ЖИВЕЯТ С ФАШИСТИ НАЛИ ЕРДОГАН.НИЕ ЩЕ ПОМАГАМЕ СЪС САМОЛЕТИ ДА ГИ ИЗВОЗИМЕ ДО ТУРЦИЯ.

Турците започнаха да рекетират Европа ! Кой е виновен за слабостта която е показала Европа , Юнкер или Меркел , Кой ? Време е за смяна на Юнкер той е бустанско плашило с чаша в ръка , пияна гарга !

Това не са онези измъчени хора, които в началото бягаха от Асад, а наемници на Ердоган. Ако не минат през граничния пункт, това е война. 15000 са една армия и трябва да я отблъснем със сила. Оръжие имаме предостатъчно. Само, че на турската заплаха може и без бой да се противодейства като се затвори пътя на турците за "лошата" Европа. Толкова ще ги ощипе, че кръв ще пусне. Даже едно по- дълго затваряне на границата ще им дойде напълно отрезвяващо. Турчин от тук да не мине и ще полудеят по президентски. И ще си го получат директно в лицето. А с това ще е ред да изгоним и руския посланик, който кара турците да мизерстват срещу европейците.

къде го президента бе? Нали беше с висок рейтинг? да вземе отношение?

много се превъзбудихме! Лаят само предизборно, до референдума, да им се вдигне %. Ако го направят , пълно капо са - Европа им връща двойно повече турци, налага им санкции като на Русия и сле 2 месеца турския президент се казва другояче....

Берлин: Няма признаци сделката да е развалена Няма ли ?!? Е почЕкайте малко :)

15 000 патрона по левче = 15 000 лв за месец. Не са много. Пращайте мишените.

Ако е тръгнал да се чисти света от навлеци, предлагам да си върнем индийските бежанци обратно в Индия. Там няма и да ги усетят, а на нас ни ... мамата.