Ултиматумите в коалицията приличат на изнудване и надцакване

Геновева Петрова, управител на "Алфа Рисърч" в политическия подкаст "Директно в новините"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слави има задачата да клати правителството, - нали лапна паричките от ДПС за 7/8

Доверието в правителството пада защото то води проамериканска политика която причинява обедняване на хората.

Ами дфосега ни водиха проруска политика и страшно забогатяха само някои , КОИТО БЯХА НА ХРАНИЛКАТА И КОРУПЦИЯТА ГИ ПОЗЛАТИ.

Пада само за крадците и мошенниците и дъртите русофили, които само са научени на същото.

Отчита се най-голямото поскъпване на руската рубла. Май всички ще купуват газ в рубли, само ние с просто Киро ся качихме прибързано или пък не на грешния кон, да купуваме диверсифициран руски газ от посредници с надценки.

Коалицията си е чисто ООД с едничка цел да л;апат пари. Комунягите са най-мръсната ѝ част.

Левон Хампарцумян: В момента ние не сме в криза ! Някой дебелосерковци никога не са били в криза , нито сега ! Живели на гърба на народа, натрупали състояния и забогатели незаконно , ТЕ никога не са в криза. Нито пък законите ги ловят ! ДГЕ ! Така ще си мрете извин кризата. Изолирани без да можете да изядете това което натрупахте.

Тоя Хампарцумян нали напусна БГ ,за да жиеее в Австрия с наттупаното от университета кредит. Що сег идва да се изказва нон стоп,

Тази коалиция е като диария даже не е разтройство.

Кое му е законното на обявения за незаконен от съда арест на Борисов? Кое му е законното на привикването на хиляди хора в полицейските управления само защото не са от партията на новите честни и почтени? Това не са полицейски репресии нали? Абе Как може такова нещо, те и и тия от Европа са тъпи задето го забелязват.

Да, законно е само на Вожда чекмеджето. Хората искат Борисов в затвора. Толкова. А във ВАС е пълно с роднини. Там даже решенията на съда са пълно с грешки. Добре си живяхте 10 години, ама сега ще си плащате. Всеки плаща безобразията си.

Тия 70% дето не гласуваха за никого? Или тия 20 и няколко процента от останалите дето гласуваха за ГЕРБ? Ти точно на кои хора си представител и какъв документ имаш за това? И ареста беше обявен за незаконен. Задържането на много от хората само защото са симпатизанти на друга партия също беше обявено за незаконно и има вече осъдителни присъди. Хората искали! Хората искат висок стандарт на живот, а именно този стандарт се срина на дъното.

Знаеш ли кое му е законното? Че аз не съм се заела. Тогава ще подскача твоята тиква до Брюксел; в решеки. Толкова съм набрала на тоя, че жалко, че аз не водех това.

Ще ти кажа кое му е законното, след няколко месеца. Ще ходи този - където ТРЯБВА.

По-скоро злобееш. И пак ти казвам виж ВАС и Просвета.

Аз се справям с кризата. От работа на две места преминах на три.

Тази красавица от къде я изровихте ?Алфа рисърч социологическа агенция ...хахаха .Бачкат по поръчка .Плащаш и получаваш резултати и "изследвания " и анализи каквито са ти удобни За манипулация .. Всички" агенции" В бг така си вадят хляба.

Мисля, че по-скоро т.нар. бизнес България работи срещу Правителството. Но всъчщност работи срешу България, Пък и бг. бизнеса никога не е бил почтен.

Дай тогава да премахваме бизнеса да национализираме всичко и после пак да фалираме и пак да започваме отначало.

Липса на лидери! От слаба ракия до зависими джендъри.

Паразити.

Лично аз смятам, че Правителството се справя. И то добре. Поне се бори да изрине беззаконията и това с наркотиците, което бе превзело държавата.

Роднини съпруги приятели и съпруги на приятели е съвсем законно и нормално нали? Да си купиш министерство също е нормално. Да използваш полицията за политически репресии също е напълно нормално за такива като вас.

Пишеш небивалици. Защото зам. председателката на Парламента от ГЕРБ е пример за успяла жена? Истински ....... Това е заплаха за националната сигурност. Като гледам хората са си оставили бизнесите, за да оправят държавата. А кои назаначавали, огледай тези в Просвета какви са и да знаеш не са назначени от ПЕТКОВ. Във ВАС е същото. Само че и там не бе по времето на Петков. Така че сигурно си на бело, продавано от вашия вожд.

Цитирам те: Да използваш полицията за политически репресии също е напълно нормално за такива като вас. И отговарям: Какви репресии бе? В тази държава законите са за всички. Няма репресии, има търсене на отговорност.

Кое не е истина по-точно? Че шефът на Еконт плати 300 хиляди и стана министър? Че вчера са си назначили поредната семейна приятелка? За роднинските назначения също не е вярно нали? Абе вие в кой свят си мислите че живеем? Сега сме 21-ви век и информацията я има навсякъде. Не сме по времето на комунизма, когато информацията беше единствено и само от БНТ.

Извинете, няма ли някакви по-стойностни новини. Пишете за Гешев и за неща, които имат стойност за общетвото. Тази еднодневна журналистика просто е скучна. Кой какво казал и рекъл, ами безсмислено е.

За кое по-точно общество е важен Гешев? За онова в Сърбия и Дубай? На обществото му е важен стандарта на живот и цените-нещо с което правителството определено не се справя.

Всичко започва от съдебната система. Ако тя не работи. Беззаконията са факт. Вклщчително и това с цените.

Съдебната система не е само главния прокурор. Който на всичкото отгоре е и административен ръководител-Не той води делата в съда. Прокуратурата не издава присъди. Присъдите ги издава СВ на базата на обвинението заведено от прокуратурата и доказателства събрани от съответните служби, които са подчинени на вашите нови честни и почтени. И нещо не виждам хората да излизат по улиците и да викат всичко ни е наред само Гешев остана. Виждам как хората излизат срещу цените срещу неплащането на задължения от страна на държавата. Какво общо например има Гешев с петорния скок на тока?

Реване до бога от келявите комунисти! Въртят, сучат, на избори все ги избива, дано дс на кгб ги назначи в НС!

Първосигнално ми идва на ум,че в коалиция та са "Орел,рак и щука"...... Ама там "орли" няма ,"щуки" също . Само раци здраво хванали се за властта, опитващи да се задържат по-дълго там,с цената на всичко и въпреки всичко и всич- ли .

В коалицията са "Орел,рак и щука"......четвъртият е ПОР !!!!

Вече станахте отвратителни с вашите новини за правителството! Нещо май нямате никаква информация какво става по света хахахахахахахаха. .. пишете само за България, Русия и Украйна. Абсолютно банални сте, безинтересни и отвращавате хората да ви четат. Шибаната Ви простотия край няма, селски пръчки!!!

каква коалиция бе??? това си е правителство на бсп назначено от радев!

Демокрацията е сложно нещо. при баце беше по просто и разбираемо всичко. Един човек една мисъл, доколкото при него има мисловен процес...

Знам че при него държавата вървеше напред, стандарта на живот на всички българи се подобряваше всяка година и навсякъде се работеше.

И съм ги видял всичките правителства дотук. Никога стандарта на българите не е бил по-висок отколкото по времето на ГЕРБ. Ти ако знаеш кога кажи си.

Единственото общо в цялата коалиция е да не допусне герб на власт. И да се направи като за последно. Нищо друго общо нямат помежду си. Нито идеологически, никто икономически нито каквито и да било други пресечни точки.

Сега има още по-важна задача, да не гопусне кошмара на Козяк във властта - Възраждане.

Долавям отчаяние в думите ти и никаква аргументация. Единствено опорки и внушения. Не е добре, когато отказваме да мислим с главите си, а приемаме казаното от телевизора за чиста монета.

Аз имам аргументи за моите думи. Кирчо, от т.нар. "таен запис", когато изгони превозвачите с думите "тук аз решавам, какво да се говори", каза нещо, което не го дадогха по телевизиите, но изтече в интернет. Думите му бяха: "Причината, поради която не си хвърлям оставката е, да не дойдат Възраждане и разни други партии". Порови се и лесно ще го намериш :)

Обръщениия като "моето момче", и внушения, че всики който не мисли като теб е "руски трол", само доказват, колко сте безпомощни пред действителността. За "задължителната ваксинация" и че си имал скрийншот, дрън-дрън-дрън. Първо, ня е нужно да си напреднал с Готошопа като мен, да изфабрикуваш скрийншот с изказване на който и да е било. Отнема не повече от 2-3 минути. Второ, Костадин е казвал в миналото, че е за задължителна ваксинация на набора от ваксини за деца, но НЕ И за коронавируса. Същото говори и Мангъров. Използването на прякори, като "Копейкин", показва, че си чадо на Прокопиев, който измисли този прякор и го разпространи чрез медиите си и троловете си, докато хвана дикиш. И аз мога да наричам идолите ти с прякори: Мравояда, Просто Киро, Кокорчо, но го правя за кеф, а не за съм убедителен, за разлика от теб :)