Стотици изпратиха 18-годишния Алекс в последния му път

Стотици жители на Бяла, близки, приятели и съученици изпратиха в последния му земен път 18-годишния Алекс Ангелов.

Обратно в новината

Коментари - Стотици изпратиха 18-годишния Алекс в последния му път | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако преброим убитите от циганите представители на други етноси в българия и убитите от не-цигани цигани ще излезе една интересна картина. Тогава ще се види посоката на насилието и е време да се запитаме дали тп не е етнически мотивирано.

Някой да зне нещо за нов бой в Мездра??? Има ли информация по този случай?

Натоварете ги на шлепове за Египет и по пътя лекинко ги потопете и така докато и последния мангал не отпътува

ярки в бездарието си , изпълнени с административен ентусиазъм , с пяна на уста и изпъкнали рибешки очи , нон-стоп глупости и внушения , за които в Щатите и Русия вече щяха да са арестувани - това са "Нова tv" и "журналистите" й . Гледахте ли вчера сутринта Ана Цолова как лиза цигански гъзове и манипулираше , че и българи били убивали българи . Е да де , ама ади бакалъм , не съм чул досега българин да е убил "ромски" . младеж .А Бацето къде е сега , пиарите му няма ли да пуснат селфи с цигани ? Иде Bидовден , политкоректни боклуци !

Само да попитам: Какво прави "детето" в 5:50 на дискотека? Разбирам че на 18 е разрешено, но който го е страх от мечки да не ходи в гората. Не мисля че някога среднощните забавления са били напълно безопасни със или без цигани.

И на мен ми е интересно какво правят млади спортисти - гребци посред бял ден в близост до циганска махала. Там все пак явно имало мечки, или пък мечкари...

Викаш щом е там значи може да бъде бит ..... и убит .... верно си глобален ама идиот .....

Не "може" и не бива да се случват такива неща. Факт е обаче, че наличието на цигани не е задължително условие да се стигне до неприятен инцидент. Като пример мога да посоча случката с младежа приличал на "гей". Или побоищата в нощните часове насред Студентски Град. Преди години група забавляващи се "бели" младежи пребиха на центъра на София един приятел - просто така за забавление. Насилието не е особеност на дадена раса или нация. Ако беше така трябва да наречем германците най-агресивните хора за последните 100 години.

Онзи ден бях в поликлиниката. В коридора просто нямаше майки българки с деца българчета. Две циганки огромни като телета /вероятно майка и дъщеря, явно бяха близки/ едната държи дете на две три години, другата също, а в количката се мъдри трето черно бебе. Предполагам, че тези две жени нямат и един ден трудов стаж, по цял ден лентяйстват в гетата и се кучат в геометрична прогресия както казваше баба ми "на всяка година и гадина". Кой се грижи толкова да продължават тези примати да се размножават с такива темпове? Няма кой освен "българската" държава.

А продажната цацаратура и още по-продажните съдии вече са измислили версията, по която да оправдаят примата - не бил много в ред с главата, нещо бил чалнат, ще го освидетелстват като невменяем и ще го бутнат за някое време в някоя лудница на топло, да се храни редовно и да си живее спокойно ... А след това ще го пуснат! Съдиите и докторята, дали такова идиотско заключение за "един удар с ръка, от който момчето паднало и си ударило главата в плочките", са престъпниците! Това не е вярно и не може да бъде вярно, сигурно е, че са го били всички от групата циганор, защото човек има рамене - не може да падне от височината на собствения си ръст върху главата си, при това под такъв лош ъгъл, че да си счупи основата на черепа, която е защитена, природата го е измислила, не е толкова лесно да се убие човек с един удар от неграмотен цигански изрод! Има майстори на бойни изкуства, които след години обучение и наблюдение от треньорите си, получават накрая тези техники, с които се убива човек с един удар, но колко са тези хора в държавата ни?! Циганското изчадие със сигурност не е сред тях ... Цацаратурата да се стегне и да направи читаво разследване на всичките от групата, да ги подведе като организирана група, да ги осъди всичките ефективно и да не се крие зад едни измислени тъпи формулировки! Всички трябва да се вдигнем и да искаме компетентно разследване и справедлив процес, справедливи, адекватни на деянието "убийство" присъди за всички участници!

ти кажи защо упорито се крият коментари, че всичко това е организирано и добре платено с ясна цел? м?

Светла памет на Алекс . Да почива в мир . Искренни съболезнования на близки и приятели . Поредната нелепа смърт на Българин , която взе да става ежедневие . Никой убиец не трябва да остане ненаказан , възмездие трябва да има. В конкретния случай има поне още десетина убийци , които се мотаят на свобода . Същото важи и за Асеновград , за Смолян .... Циганите нападат само в глутница , там е спряла еволюцията им , ако изобщо има такава от пещерните общества . Както уместно отбелязва един съфорумец Държава има , ние я издържаме с данъци , а цялата й репресивна мощ е насочена изцяло срещу Българския род. Мирните шествия и протести не са решение . Като интелигентно послание на обществото са абсолютно неразбираеми за малоумната политическа върхушка и техния смрадлив електорат . Приемат го за слабост , за примирение . Ако отвърнем на агресията и терора с организирана сила има вероятност в играта да се включат още по-активно външните антиБългарски фактори . До второ Косово няма да се стигне поради ред причини , но ще се постараят да ни причинят достатъчно неприятности . Един печаливш ход е малки организирани и мобилни групи със съответните аксесоари тихо и подмолно да поставят на място развилнялата се сган и нейните спонсори . Да всяват страх и паника , да изчезне чувството за безнаказаност , да усетят трупаната десетилетия енергия . Ниско под радарите . Без афиширане и селфита . Ударно и ефективно . Малко им трябва на коняците , подли и страхливи са . Да не знаят от къде ще им дойде . Тайни сдружения за освобождение на България ..... Малобройни и добре координирани . Поведи ни , Апостоле ! Поклон .

Големият маж защо не е в Бяла да погледне в очите близките на загиналия Алекс?

Тук чета само простотии. В селата и малките градове циганите са мнозинство. Ако "боят настане" сетете се сами кои ще са изкланите. Има законови средства. Не правете гражданска война за нищо.

Ето затова сме на този хал-има"българи",именуващи се и пишещи под името"Скорцени". Ти тъп и прост ли си,или ходиш на специализирани курсове!?

Както писах и преди!!!!! Всички роми в един град и никакво мърдане извън него. На едно място и никакъв достъп до друго!!!

Не отговарям на теб, охлюв нещастен, а на тези, които биха обмислили и този вариант. Гражданска война, няма как да стане. Ще ни насметат първи любимите ни натовски "приятели". Но пък от друга страна, както се казва, "по-добре ужасен край, отколкото ужаси без край"!

Нищо викаш ..... ах да си ми насреща такова "нищо" ще ти покажа ....... нищо било ....

Българите да се чувстват като гости , в собствената си страна .

ПОД ТУРСКО СМЕ ПЕЕЛИ:"БОЯТ НАСТАНА".ВРЕМЕ Е....

ВИНОВНИТЕ СА ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ , И НАЙ-ВЕЧЕ ,....Бг-СЪД. СИСТЕМА ! ТАМ СЕ ПРАВИ ПРОТЕСТ А НЕ В ЦИГАНСКИТЕ ''УЖ'' КВАРТАЛИ/ ГЕТА/. Защо в САЩ ИМА ГЕТА?

Да си чул в САЩ полицията да пази гетата ???

На момчето, убито от приматите - лека му пръст и дано да е в по-добър свят! На почернените близки - кураж, сили и воля, за да издържат на това нещо ... А на сънародниците, които се мислят за някакви мъже, ще кажа - мислете този път и с горната глава, но не много дълго, че "случките" не спират - и днес има жертва с счупена глава, сътресение и в болница - в Нова Загора! Този път - 17-годишно момче, изпращал приятелката си по улица в града, близо до парка ,но не в парка, а на улицата, където ходят всички! И ги нападнала група от 5 цигани! Пак искали цигари, децата нямали, те нападнали момчето с бокс ... Мъжете-българи трябва да ни защитят от тези изчадия, създадени с кръвосмешения, отгледани в кочини, без никакви човешки качества, само с някакви инстинкти за ядене, спане, размножаване ... Просто изчезването поединично през терминал 1 не е решение - не може всички да изчезнат, но трябва тези, които са тук, да могат да живеят човешки и да не треперят всеки ден за живота си, здравето си и децата си - в собствената ни държава!

Обикновен нещастен случай. Жалко за момчето. Нелепа смърт.

Ей, идиотче!

Сарказъм бе ,дете неуко.

Цяла България потъна в скръб. Днес всеки българин погреба дете. Ценно дете, наше дете.

Обещах ли ви прокуратура по румънски модел? ... ще има да чакате. По важно е санкциите срещу руските олигарсите да паднат

Какво значи "по важно? Научи се да пишеш, идиоте, а после проумей, че не президента ти е виновен, че си прост.

ЦИГАНИТЕ БИЯТ И УБИВАТ ДЕЦАТА НИ,А НИЕ КАКВО ПРАВИМ?

Чичо, ти требе да кажеш :)

Ние слугуваме на САЩ/ уж НАТО/ , и ЕС . И имаме национален празник ,...на ''НЕЗАВИСИМОСТА''.. Явно националният празник , трябва вече да се нарича , празник на ''ЗАВИСИМОСТА''!

СЪДИИ, СТАНАХТЕ НАГЛИ И АРОГАНТНИ С ВАШИТЕ СМЕШНИ И ПЛАТЕНИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ, ОСОБЕНО С БЕЛЕЖКИТЕ ЗА НЕВМЕНЯЕМОСТ И РАЗНИ БОЛЕСТИ. ЗАЩО ПУСНАХТЕ ПРОСТАКА, УДРЯЛ СЛЕПИ ХОРА В БУРГАС? ПЛАТИХА ВИ НАЛИ! ТАКА ЩЕ НАМАЛИТЕ И НАКАЗАНИЕТО НА ТОЗИ УБИЕЦ. ПРЕКАЛИХТЕ СЪДИИ!!!!! НЕ МОЖЕМ ДА ВИ ТЪРПИМ ПОВЕЧЕ. ВИЕ СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.

И ко ше напрайти!?

МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ ЗАБРАНЯВАТ НАРОДА ДА ИМА ОРЪЖИЕ 1923 ГОДИНА ЗА ДА НЕ ГИ ТРЕПЯТ :))

Браво бе, гений!

ЗАБРАНАТА ЗА ОРЪЖИЕТО Е ЧАСТ ОТ ЗЗД ..... СТРАШНО Е КОГАТО ХОРАТА НЕ СИ ПОЗНАВАТ ИСТОРИЯТА :)) Законът за защита на държавата (ЗЗД) е изключителен наказателен закон, гласуван от 21 Обикновено Народно събрание на 4 януари 1924 г., влязал в сила с Указ 2 от 23 януари 1924 г. Изменян и допълван четири пъти чрез Закон за изменение и допълнение на Закона за защита на държавата (ЗИДЗЗД). Законът за защита на държавата (ЗЗД) е приет по предложение на правителството на Демократическия сговор (министър-председател Александър Цанков). Правителството идва на власт чрез Деветоюнския преврат (1923) в условията на следвоенната обществена криза. Среща трудности в укрепването и функционирането си. Чрез този закон правителството на Александър Цанков се стреми да узакони разправата с политическите си противници, организирали и осъществили Юнското и Септемврийското въстание от 1923 г.

Мога да пея, да танцувам... Мога да изпея Джелем ,джелем, но мога и "В Джендем, в джендем". Аз мога и във филм да играя...,например "Таборът отива към небето", но няма такъв сценарий, защото щом веднъж се разиграя ...вживявам се истински и следователно, "никой никъде няма да отива", защото "няма да има Табор". Как ще си играят от БХК, Евророма, Азиярома, Сащорома ,римляните и др. без сценарий, след това? Лоша работа, много лоша!

''РОМИ'', какви ти роми , в целият свят ги наричат ,...... Ц-И-Г-А-Н-И ! ЕС и САЩ не могат да ни налагат , ......ДА РАБОТИМ САМО за Бг-РОМИ !?

Друго не разбирам, психичноболни убийци да не се вкарват нас топло! Добре, болен е, но е убил човек, ако не в затвора, да го изолират в болница и да си пие хапчета до края на дните в дунапренената стая!

Еми, много добре си работят институциите... в защита на циганите и за геноцида на българите.

Отгледано ДЕТЕ ! НЕКА ДА ПОЧИВА В МИР !

Бог да те прости,детенце!!!!!! Отвратен съм,потресен съм,не мога да приема случилото се и случващото се. КОЙ дава"право"без вина,без причина да се отнема живот.....на 18 години!? Омерзен и безпомощен съм. Мир на душата ти!

Отворете си очите Българи, знаете какво да правите!!!!

...междувременно, радикалните ислям-цигани пребиха - пак за цигара - с бокс друго момче. Това е организирано. Циганите най-вероятно са въоражени и чакат сигнал - загледайте се, че сегашните участници всичките изглежда по типичния джихадстки начин.

Чудя се как не написаха , напоследък пушачи нападат нашите деца и ги пребиват защото нямат цигари....

Циганите са в шок. Задава се поредният мирен протест заради поредното нападение от днес, този път в Нова Загора. Опасенията са, че може да развяват знамена и дори да се стигне до викове "Българи юнаци".

те не са в шок. те 'шокат'. с боксове. расистки. с подкрепата на БХК. И изглеждат като ислямизирани.

Е що "като"!?!?

КОЙ дестъбилизирва държавата

А, според мен гражданска/етническа война в България се подготвя много преди "КОЙ" и "КОГО"?

коментари са оставени великодушно да се мъдрят! трият се интелигентните коментари ! кой ли държи ръката на модератора ! или той, модераторът, просто си е циганин ?

До кога ще се толерират циганите в тази държава? Навсякъде където се отнасят с тях добре мангалите се качват на главата им от наглост- това не са хора, нямат грам разсъдък в главите.... ако това са фласоподавателите на нашите тъпи политици- не благодаря!

Няма държава. Ако им хакнат по една доживотна на всички от циганската компанията ще видим утре дали някой ще посегне. А и какво са тръгнали да търсят кой точно бил виновен. Щом не си казват, цялата група да получи доживотни, пък после те сами ще си кажат кой точно какво е направил

Не знам какъв дебил трябва да е човек, че пред лицето на фактите да продължава да брътви като навит "няма държава". Една голяма заблуда е, че няма държавата. Я се защити от циганите, турците, геЮвете, "бежанците", банките... да видиш дали няма - какви медии ще залаят, какви социолози и психолози ще завият, какви комисари и посланици ще заразмахват пръст, каква полиция и Джандармерия ще ти се изсипе. Какви дознатели, следователи, прокурори и съдии ще се запроизнасят. Свят ще ти се завие. ДЪРЖАВА ИМА, НО ТЯ Е СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС.

Мангал войник няма - следователно и 1 милион манговци да имаме , пак ще ги изтрепем за нула време - ИНТЕГРАЦИЯ!!

Много трепачи на думи се събрахте, поне един да не беше празнодумец!

Предки много години един цигани в Русе ги осъдиха на смърт и ги разстреляха, за това че убиха с нож една момче, което се беше скрило от тех под една кола.

Правителството да забрани тези които не могат да четат да гласуват. Всички със основно образование да НЯМАТ право на глас!

Хайде сега да видим имаме ли Съд? Безумие е народ, който непрекъснато говори за демографска криза, да позволява младите му граждани да губят живота си по толкова нелеп начин. Потресена съм и от гибелта на това красиво младо момче, и от безразличието, с което такива случаи - вече не един и два, потъват в дебрите на съдебната ни система. Мир на душата му, сили на близките му!

Ти ако досега не си видяла...

В отговор на 123 Преди около една година пред входа на блока,в който живее бе бита и ограбена от циганин моя близка /за щастие не пребита до осакатяване или до смърт/,която се прибираше от работа към 22 ч. Момичето е умно,възпитано, красиво.Прибирала се е след четене на лекции и преглед на студентски контролни. Според 123 обаче излиза,четрябва да си зареже работата и да се прибира преди залез слънце,ако иска да не рискува здравето и живота си. А,и познайте от три пъти дали полицията залови извършителя,въпреки описанието, което жертвата даде

Не се ли сплотим и не започнем ли ние да пребиваме мангалите, те ще ни видят сметката. Мангалите са смели само когато са много. Когато са малко са абсолютни посерковци. Защо едно време нямаше проблеми с циганите? Щото като видеха милиционер, се връщаха от пътя си. Ако ги заподозряха за нещо, първо изяждаха един як профилактичен пердах в мазето на милицията, а после вече, ако има доказателства ги съдеха и затваряха. Сега ни се качиха на главите, защото за тях няма адекватни наказания. Ако за убийство е в панделата до живот, хем няма да може да направи друго, хем няма да прави копелдаци, хем другите мангали ще си помислят преди да налитат. Ето това убийство може да стане началото като този изрод го приберат до края на дните му.

Май вече в България стана много , ама много страшно да си българин!!!!Какво ще правим??????

Каквото и досега - ще бягаме в чужбина!

ТРИЕМ ВСИЧКО, ЩО Е ЗА ИЗТРИВАНЕ!! ЗАЩОТО ПРАВИМ КОМПРОМИСИ СЪС СЪВЕСТТА СИ!!!!

Напрау ме умили с твоята "СЪВЕСТ"!