Нападнаха и биха дъщерите на зам.-главен мюфтия

Дъщерите на един от заместниците на главния мюфтия са били нападнати и бити в столичния кв. "Свобода".

Обратно в новината

Коментари - Нападнаха и биха дъщерите на зам.-главен мюфтия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма лъжа се оказа тази новина! Мюсюлманките били български момичета, с помощта на този талибан-лъжльо, който след това от всички телевизии врещеше за бунт на мюсюлманите в българия. Май е за затвора!

Трябва политиците да гласуват забрана за тези бурки и раса.Тези маймуни трябва да си знаят мястото.България е цивилизована държава и тук се носят европейски дрехи.Стига полкова са ги толерирали.Всобствената си държава ние българите нямаме никакви права.Само за турци цигани се говори,а те са измамници ,крадци и побойници

като не различавате троловете и ги поощрявате не може да ви се помогне

Ко правят тия забрадени хънъми в София? Тик населението винаги е било европейско и цивилизе, даже дъртите циганьори се разхождаха като хората..

Да не смеят да се мяркат повече!

Дълг на всеки гражданин, когато види потенциални терористи да защитава родината си

тъпите коментари и реплики да се ограничават моля

....всяка jaба да си знае гиола ! мулти -култи никога не е варвяло и няма да варви ! това са различни светове ,които са вав воина ! даите да не се лажем ! които иска ислям и шерiят да хваща патя кам ислямски дарjaви ! Balgaria е христянска дарjaва (все още) и тарпението вече ни се изчерпва от наглостта ,безпардонноста и агресивността на натрапванiя ни ислям !..колкото по- агресивен става исляма...толкова по агресивна ще е и ответната реакцiя в защита ! вапрос на време е да избухне конфликта заложен от алчните за власт и пари радетели и поддражници на Hовiя Cветовен Pед ! ислямското нашествие в Eвропа е организирано именно от тях ! не сам поддражничка на агресiята ,но срещу агресiя не можем да се борим с демократични средства ! които иска да живее в като камилар и да бие чело чело в земята си е негово право ! ще имаме проблем ако този ми нахалта в моята дарjaва и започва да ми налага как аз да се дарja и какво да харесвам или не и да ме задалjaва да живея и да се саобразявам с него ! определено ще си го получи !!!

Нали привилегированите касти бяха: полицаи, магистрати, лекари и скоро и учители? Не знаех, че и мюфтиите са от висшите.

Как смятате - ще се намерят ли съвременни еничари, правнуци на хаджи Иванчо Пенчович, които услужливо да посочат извършителите???? Със сигурност-вън от всяко съмнение! Не одобрявам агресията, но поведението на младежите е показателно, нали?!

аз пък, изобщо не виждам каква работа имат мюфтии в България-нито пък дъщерите им...

Има муфта, затова има мюфтии. Иначе, много от провинциалните джамии в България са се превърнали в закрити центрове за забавление, пиянство и оргии.

!

първо идват ,,забрадките,, след тях и ,,фоиерверките,,..!!! както в ,,арабията,, по закон принуждават друговерните ,,жени,, да носят забрадки , така и тук е забранено за мюссюлманките да носят такива!!!

по-точно не може да бъде казаноллл

Какво ще се случи на жена в Саудитска Арабия, която е без пингвинско облекло ??? И, защо мюсюлманските жени трябва да носят забрадки, за да доказват , че са вярващи ???? Моралът не е ли в главите на хората, а не ВЪРХУ главите им ??? Не одобрявам насилието в никакъв вариант, но да принуждаваш ВСИЧКИ жени да носят чулове е ОГРОМНО насилие !!!Носенето на тези забрадки принизява жените до някакви незрели същества, които без чуловете си ставали развратни ??? Това е средновековие !!! Всяка жена би трябвало да избира сама, дали да носи чул, или да се облича според вкуса си !!! Религиозни символи трябва да са задължителни само в храмовете !!!

и престанете да сравнявате забрадките на бабите християнки с хиджаба на тия пингвини...едното няма общо с другото,освен че покрива главата ,но по съвсем различни причини....да приемем разхождането на забулени мюсюлманки за нещо нормално, е все едно да плюем на цялата си история,и на всичко ,за което са се борили нашите деди...

Я напиши в гугъл "добруджанска носия" и виж за какви пингвини става на въпрос

Я напиши в гугъл " добруджанска носия" и виж за какви пингвини става на въпрос

я не ми говори глупости......забрадките в нашите носии ,нямат нищо общо с религията...причините за слагането на едно парче плат на главата са коренно различни...

Ако наистина са били забулени, което е в разрез с БГ закони сигналът към всички християни, изпратен от заместника на главния мюфтия е повече от категоричен и недвусмислен.

някой да лъже че е християнка е грях

Продажни медии и НПОта гърмят и се стараят да си заслужат парите. Българи ги убиват всеки ден и се мълчи но сега вой до небето. Докога ще има двойни стандарти, докога ще се дискриминират българите? Излиза че да живееш добре у нас, трябва да си небългарин.

Пингвини,измет циганска.

Голям праз!

Хайде другия път с каски за да не стават сакатлъци.

нека всички забрадени си идат по родните места,и тогава няма да има такива инциденти,между другото северен парк ,които е в района е пълен с такива,тикащи колички и се чува доста арабска реч...

Чалмите сами го инсценират. Скоро ще е по зле.марш в Анадола

защо толерирате тролове, които манипулират но това не е правилно

Тати кога?

Боже, Боже, явно е много доходоносна работа в България да пребиваш хора...

трол си ти

Много правилно са ги пребили. Не може да ни налагат ислямската религия на свещенната българска христианска земя. Те трябва да разберат че България е христианска държава, не турски ислямски вилает и място за изповядване на мракобесния ислям няма. Това нека да им за урок друг път да знаят че място за исляма в нашата мила родина няма.

Браво! Или да си махат мръсните мушами от главите на обществени места или да си стоят затворени в копторите.. Няма да търпиме нинджи да се разхождат сред нас! Браво на децата, защитили европейските ценности!

Е това ли са ни европейските ценности, да се пребиват момичета със забрадки?!

мда прави си. по соред еврогейските ценности двете нападателки е трябвало да правят секс с тях...

Не се прави на отворко! Ами виж аккви ги вършат муслите из Европата, и ако можеш щуй какво се проповядва в джамиите! Абе, преди да се правите на интересни, вземете па прочетете нещо за исляма, разходете се (ако можете!) до Саиди Арабелата и тогава приказвайтеи се изказвайте умно и възпитано...

Правите лоша услуга на себе си и нормалните хора, като спирате коментара ми. Мога да го напиша още колкото пъти е нужно, защото не обиждам никого, а казвам истината! Чии указания изпълнявате?!

"На място веднага се е отзовал полицейски екип" от по горе

Нали се прие забрана да ходят забулени, забрадени, с маски и т.н? Какво е направила полицията в случая? Май пак се оказва, че за някои забраните не важат, ама като е така - малко са ги били, следващия път с по един винкел да се научат, че закона е писат да се спазва. Ще цитирам съдия Линч "При отсъствие на Закон, народа взема правосъдието в свои ръце"!

Sm3hurk0

имали са забрадки.... Не са били забулени като нинджи.

а мяйкята на убитото зверски вчера момиче е подавала мнагократно жалби в полицията и прокурата но никой не си е мръднал пръдта -само откази -докато накрая са убили дъщеря и -това е българското правосъдие -полиция и прокурата не си мърдат пръста обслужват само политически мутренски и шуробаджанашки сигнали

форума различавайте троловете те манипулират

ние от варненския елит порицаваме токива поведения на насилие, ако не е дпс досега българя да я няма!!!

не си никакъв дори не си трол

а майката на убитото мимиче от мчера е подавали много жалби в полицията и прокуратурата и никой не си е мръднал пръста докато накрая са убили дъщеря и! това е българското правосъдие -полиция и прокуратура -шуробаджанащина и мутрещина

Прости хора силна държава. ..... Или май беше другояче :-)

Да, ще тръгне някой да бие момиче, защото било със забрадка !? Това да не ви е Германия ? Дойчевелците пак фантазират.

Значи по селата насилват, грабят и убиват възрастни хора, но няма кой да си мръдне пръста. А за тия дето ни мразят и в червата, цялата полиция ще се задейства. Това какво е, ако не геноцид?

Да, ще тръгне някой да бие момиче, щото било със забрадка ! Това да не е Германия ! Дойчевеле пак си въобразява ...

Когато бият християни, полицията не си мърда пръста. Нооо, посегнат ли на мюслитата или на бай Мангал, полицията веднага скача. Двоен стандарт?

Полицията е слуга на мутри, цигани и проститутки и вместо да ги лови, тя бди над тях и техните интереси.