Задържаха нападателите на семейството на зам.-главния мюфтия

Две момичета и едно момче са задържани от полицията в София заради нападението над семейството на заместник главния мюфтия Бирали Бирали.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха нападателите на семейството на зам.-главния мюфтия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кой ще поеме вината за мангалите които пребиха отбора по-гребане

Децата да изкажат сега кой им е платил и ги е заплашил да направят "това"!!!...ще има интересна развръзка...с неочакван край!!!, и да ги защитят от поръчителя след даване на "шокиращите" показания!

ИСЛЯМА Е БЪЛГАРСКА РЕЛИГИЯ!!!!Над 110 случая на вандалски набези срещу джамии има от началото на 90-те години на миналия век досега. Това съобщи вчера главният секретар на мюфтийството Хюсеин Хафъзов. Най-често нападенията били свързани с чупене на прозорци и друго имущество и рисуване и писане на обидни за мюсюлманството неща. Най-много набези имало срещу храмовете в Плевен. Случаите в цялата страна били зачестили последните 6 г. На пресконференция от мюфтийството заявиха, че са готови за съдебни битки докрай срещу Недим Генджев, който оспорва легитимността на главния мюфтия Мустафа Хаджи. Той бе избран на конференция през октомври, но съдът е спрял регистрацията, докато Върховният касационен съд не се произнесе по спора. От мюфтийството изразиха надежда, че ще получат разрешително за проектиране на Мюсюлмански културно-информационен център в кв. Малинова долина в София. За такова чакат от година.

Исляма е еврейска секта създадена, като алтернатива на Юдаизма и Християнството. Религия на полумесеца - тоест на мрака, това няма общо със светлината, която иде от Бога и Неговия Син. Още в древността е решено в Библията за Агар и сина й Измаил. Божията благословия не е върху тях - това са фактите.

А, кога, кога ще има наказани за българофобия. Българофобия изповядват ДПС, ДОСТ, ДРОМ и др. цигански партии, БХК, ежедневни нападения на цигани над българи с думи като "ще те заколя, гяурин" . Има Бог и той ще ви накаже за проявения цинизъм и двуличие.

аз не разбрах как и защо едно криминално нападение се политизира

Но когато цигани мюсулмани нападат и убиват християни веднага се потулва случая и и дума не може да стане за "език на омразата". Двоен аршин и геноцид срещу българите.

Стига с вашия национализъм. Каквото сабя покаже. Все пак на родителите ни родителите са живели през Турско робство, та нима сега сме по добре. Лично приживе майка ми е казвала-"През Турско робство не е било както сега", пенсията й от 147 стана на 47. Писна ни. Има много по-важни неща за решаване, ама не ви се ще. ден да дойде друг да мине. Узаконихте си всичко и какво ви дреме, че иван и хасан се чудят накъде да захванат...

хахахаха,естествено че защитаваш "родината" си,нали и ти си турчин,то е очевадно!

Алооо...лудиямакс,нещо не си в час по религиозните въпроси!!!Когато говориш за Християнство - вземи се консултирай с някой запознат по тази тема!

Въпросният мюсюлманин е син на местния ходжа. Нямаше никакви последствия за него. Сега да видим как ще накажат нападателките. Още отсега налагат тезата за "ислямофобия"

Sm3hurk0

За 2 шамара и гюрунтия до небето... А какво да кажем за баташкото клане ?

След като пиян мюсюлманин обижда, удря и рита без никакъв повод 80-годишния ми баща на връх Великден пред църквата получихме официален отговор от прокуратурата, че за нанесената лека телесна повреда(комоцио и др.) не може да образува наказателно производство. Никакъв намек за етническа нетърпимост

да си заминават в турция там никои няма да ги бие и дарпа за забратките и вмирисаните шалвар хаиде да пробваме някои да отиде в дурция да си сложи един краст на врата и трагне по чаршията как мислите да ли няма да му се случи нещо

ислямофобия имало а турското иго и клан и новата ислямизация която е в ход и е ислямизирала поголовно родината.

Бира ли, бира ли, ром ли, ром ли нещо се колебая. Ту жега ту хладно дай айрян най-храно. А иначе тоя има черти дето излъчват хитрост, лицемерие, фасадно смирение и вече все по-трудно прикривана попска българоомраза

Явно зам.-главния мюфтия в България е на висок пост в службите на Турция !

прилича на провокация

Сега , Борисов ще предаде момичетата в Турция там да ги съдят по искане на Ердуган ! Това е политик !

Значи като грабят, бият и насилват старци по селата, министърът заявява, че няма достатъчно полиция и нямало какво да се направи. А като ударят шамар на някакви шалварести, веднага се вдига цялата полиция. Ние какво, не сме ли хора в собственатат си страна? Само за забрадките ли има закрила? ГЕНОЦИД над българите, това е истината.

Настанени в болница ? С каква диагноза ? Журналистите казвайте цялата истина , не само загадки !

Освен "облеклото", което ги прави да изглеждат кат' пингвини, младите талибанки джурят тенденционно само на "ердогански", и с нагло държане предизвикват отрицателни и гневни реакции около себе си...!!! Защо ли не се учудвам, че това се е случило с "възпитаните" в радикален и показен ислямистки шериат щерки на заместник мюфтията Бира ли, Бира ли пи?...!!! :::))) До кога държавните органи, ще си затварят очите за провокативното поведение на булгаристанските орки?... А?...

А сега ги наградете за добре изиграните роли. Нищо, че вече са си взели подаръците от мюфтията и турското посолство.

А ДПС къде са? Най-големата пачка пари ще е от тях.

Какво става с талибаните в Асеновград?

Ами будни деца , помислили ги за терористи и са реагирали нормално. И представа нямам чий го дири в България тоя ... мюфтия . Много повече ме вълнува , дали са ликвидирани тия главорези от Асеновград , дето нападнаха деца посред бял ден . С терористи не се преговаря ! Превантивно да се прочистят и останалите талибани в махалата . Дератизация и анихилация !

Не разбрах какво " общо " имат турските медии и нашето ДПС .Това са си български граждани.

Чумата в България са комунистите, мутрите, циганите! И те правят всичко възможно България да остава в изолация, за да дерибействат над нормалните хора.

Любопитно защо западният бизнес и западните политици с удоволствие дружат с нашите комунисти и мутри? Че и високи нива в масонските ложи им дават. За справка - Бокова, Георгиева, Станишев, Борисов, Доган, Михалев, Маргините, Шивачев, Тодоров, Карамански, Гайтански...

Защото нашите са Юди.

Защото у Европата лефтистите/ кумангите зеха властта с откраднати от хората пари. С какви пари СтаниШеф се настани да бъде председател на ПЕС (лева партия...) в европейския парлиамент? некой да помни откраднатите мелиони от КТБ? Нека ви крадът, нека ви правът луди, малко ви е....... левите у Европа, леви куманяги у нас - некой да прави връзка защо все леви правът поразии и ви крадът????? Малко вие, заплатите ви може да станат и още по-ниски. Щом не пипате куманягите и щом немате протиф да ви крадът и мародерстват - МАЛКО ВИ Е!

инцидентът бил заради облеклото им. И ВЕДНАГА СЕ ПУСКА НОВИНА ЗА : "Модата на покриващите се жени в Турция" ДЕМЕК ВИЖТЕ КОЛКО Е МОДЕРНО ДА СЕ ХОДИ ТАКА - НЕ Е СРЕДНОВЕКОВНО. АМАН ОТ МАНИПУЛАЦИИ В МЕДИИТЕ.

по линията на детската педагогическа стая бяхме в социализма сега таквози чудо нема. А и кво лошо че са ги натупали пингвините ! Консервативното облекло какво е БУРКА или онава дето и очите не им се вижда?

ДПС да поеме отговорност за престъпленията на циганите в България.

а 50-те цигани, които нападнаха деца и треньори - тях кога ще ги задържат?

да налетиш на жени. Кво като са забрадени, разбирам на група наглеещи мангали да се изрепчиш, ама на три жени...

Ма то други жени им налетели, ти не разбра ли ? :)

До всички либерали, защитаващи религията на сатаната: ПРОЧЕТЕТЕ КОРАНА! Но вие не обичате да четете и затова сте либерали, защото знанието отваря очи.

проблема е точно в либералните ценности липса на знание и истина

Исторически е доказано, че Мохамед е бил злобен епилептик, на всичкото отгоре и педофил, изнасилил 9-годишната си жена. Страхотна персона за подражание!

От кога пак има Детска Педагогическа Стая ? То вече трябва да е не стая, а хале ! Там приемат ли циганета и защо още не са въдворени вътре ?

Консервативно облекло! . Значи ханъмите са били зачохлени, сиреч мюфтията е талибан. Предвид факта, че е заместник на главния, това е далеч по съществен проблем от самото сбиване.

Подражават на султана и жана му !

В 47-та сура четем категоричното послание: Когато не повярват гибел за тях! (47:8) За неверниците са предвидени мъчения и наказания: За неверниците има болезнено мъчение. (58:4), За неверниците има унизително мъчение. (58:5). Самите наказания за неверниците са особено жестоки: Да се отсекат ръцете и нозете им кръстом! (5:33), т.е. ляв крак и дясна ръка и обратно. Бийте ги по вратовете, бийте ги по всички крайници! (8:12) За неверниците е мъчението на огъня. (8:14) и др. В сурата Нух даже има молитва към Аллах: Господи мой, не оставяй на земята нито един неверник! (71:26).

А как е разбрал, че точно защото са с религиозно облекло са им нанесли удари?

Злобните български путеноидчета отново защищават мракобесните ксенофобчета, пребили две непълнолетни девойки. Да ги изпратят по бързата процедура при приятелчето им Путлер. За наказание жужето да им направи операция с ботокс на лицето без уойка и да ги забие високите си токчета в задниците им. ха..ха..ха...

Забавен си!

Исляма не е религия. Това ръководство за начин на живеене, в основата на което е подчинението. Ислям значи подчинение. За всеки не подчинил се - смърт!

Как са ги освидетелствали в болницата? Нали не трябва да си показват лицата на друг освен съпруга си? А те даже се и съблекли...Срамота.

loyola

Явно когато е за политически цели, всичко е позволено, ама пак да попитам консервативното мюсюлманско облекло и забрадките не бяха ли забранени у нас

Не са. Забранено е носенето на дрехи прикриващи лицето. Между другото, забрадките са задължителни за всички жени, посещаващи православна църква, но ние нали сме много напредничави, не се съобразяваме с канона. Докато в Русия или Гърция нито една жена няма да си помисли дори, да влезе в църквата с открита глава.

Призовавам ДПС да поеме отговорност за нападението на деца и треньори от клуба по гребане "Асеновец" от мюсюлмани.

БХК също да поеме отговорност, тъй като нападателите са онеправдани цигани, т.е. от клиентите им.

Значи те могат да ни избиват, а ние не можем да им шибнем два шамара?!

избива теб?

А кой те ебава теб?

Питай шофьора на автобуса от атентата в Бургас. Той може и да ти отговори...

Вече ги стигнахме западняците ! Вече трябва да се чувстваме виновни че сме се родили бели и християни в християнска и европейска държава !

християнин.

loyola

да бе, пълноправен, български християнин. ходи чат пат на църква, платил си е за кръщелно и купува свещи от правилната будка.

А,за Българските пенсионери,пребивани иизнасилвани от Цигани,кога???кога всички ще бъдем равни във тази скапана държава.кога?

Тъй, тъй - те и в Донецк въоръжените "местни" са някакви криминални лумпени от матушката - кой читав родолюбец ще прави поразии от малък, вместо да учи, за да прославя родината? Сега ще кажат и някое име от Патриотите, че уж са им платили от негово име - и никой няма да лови конкретния приносител на парите, за да не се разбере от чие име са всъщност!

Ако целия народ се вдигне и изгони варварите, никого няма да могат да задържат.

Не знам кого визираш, като използваш "варварите", ама да нападнеш три жени, които са се запътили към супера, само защото не си харесал нещо от облеклото им, честна дума, от това по варварска проява трудно мога да си представя.

С тези дрехи пропангандират варварската си религия ! Да ги чакаме да се взривят ли?

Голям шум се вдигна за 2 шамара и как така никой от присъстващите християни не ги бил защитил тези. Чудно ми е защо когато мюсюлманите направят атентат, така наречените умерени мюслита никакви ги няма. Защо тогава те не направиха нещо за да издадат терористите. Все пак те са едни то тях и живеят измежду тях. Неудобната истина е, че вече тече война на религиите или по-скоро война на исляма срещу християнството.

съгласен ли си всеки срещнат да шамари майка ти?

Майка ми не ходи със шамия, резак!

Не, но не съм чул да се вдига такъв шум за някоя друга майка. А относно епитетите ти, ще ги оставя като признак за твоето възпитание и интелект.

мюсилманските майки се взривяват!

Доколкото разбрах скандала е станал на паркинга на Лидл . Интересно ми е зам. мюфтията колко мариновани свински пържоли е купил от промоцията "Майстор Грил" !?

за беб бе момче ...

Пингвините да си ходят в Антрактида, Анкара или където си искат!!! Тук е България и такъв добитък не отглеждаме!!!