Коментари - Конфликтът в Източна Украйна отново пламна | Днес.dir.bg

Конфликтът в Източна Украйна отново пламна

Трима украински войници са били убити, а 13 ранени при сблъсъци с проруските сепаратисти в източната част на Украйна през последните 24 часа.

Обратно в новината

Коментари - Конфликтът в Източна Украйна отново пламна | Днес.dir.bg

Коментари

ПРЕКАЛЕНО МНОООГО РУСОФИЛИСТИЦИ ИМА В ТАЯ БЪЛГАРИЯ ! АМА ТОВА НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОПЛОТО ЧУВСТВО ,КОЕТО ИМАТ ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ КЪМ ОБИКНОВЕНИТЕ РУСНАЦИ ! ПЛАТЕНИТЕ ОТ 5-ТАТА КОЛОНА МЕ ДРАЗНЯТ !

За две години над 10000 убити войници на Украйна, огромни материални загуби във военна техника. Загуба на всякакъв международен престиж в резултат на фашисткото настъпление стимулирано от полската шляхта и партньорите им. Загуба на територии- Крим Новорусия. А Русия още не е влезла във войната! Представяте ли ако все пак Путин нареди- Всавай страна огромная!

Какво казваш ще нареди Путин? Кой ще се бие за Путин бе? Руснаците дезертират вече тоя ми говори че някой щял да се бие за Путин: "Боец полка Азов и гражданин России Яромир Букреев рассказал о том, почему он воюет в зоне АТО на стороне Украины, почему не боится мести со стороны российских властей, и как относится к русскому миру и Новороссии Смотрите интервью Sotnik-TV." Лично го гледах на видео репортаж.

Вижте, намерете го интервюто, има го в Youtube, уникално е! Осем души разузнавачи от украинска страна са се били срещу 50 спецназовци и са ги разпердушинили на пух и прах!

Абе, тия бунтовници откъде извадиха такъв боен и тактически потенциал, та да нанасят такива поражения на противника? Това без професионално военно присъствие и работа няма как да стане. Изводите оставям на вас...За протокола - на съм "фил" на чужди държави!

Нима трябваше Русия да се прави на ударена, когато избиват част от 60% руско население на Украйна? Нима трябваше Русия да чака как до нея създават една фашистка държава, с нацисти и национални герои фашисти като Бандера и Шухевич? Насред Европа в 21 век да забраняват използването на руски език, когато във всяка една нормална държава се стимулира многоезичността? Не си фил, ама да не си русофоб? Значи Америка има право да сваля правителства, да убива милиони хора с военна намеса, тероризъм, бомби и дронове защото я "заплашват", а Русия дето е платила такава страшна цена за спирането на фашизма спасявайки както себе си така и Европа, да няма право да се защити и да защити своите сънародници??? Фил може и да не си ама или си тъп или си русофоб.

Тук в тези форуми "русофоби" се привиждат само на неизлечимо болните русофили и пyтлepacти! Всички останали нормални хора обичаме руснаците и Русия. Не обичаме само техния цар самодържец. Впрочем, самите руснаци не го обичат, така че чувствата ни са взаимни. Знаеш ли как са посрещнали руснаците Медведев в Крим наскоро? Виж само в Youtube как реагират руснаците на призива на Медведев: "денег нет но вы там держитесь!" Това впрочем как ти звучи? Не е ли като "Пари нема, действайте!" - едно към едно, изпитана и у нас фраза!

Откъдето арабите без образование извадиха знания за бомби, тактика на тероризъм. Много интелект за това не трябва. И не е нужно да намесваш, макар и провокационно, руската армия. Частните военизирани структури са ги измислили приятелите ти в САЩ, но по принцип американците нищо не са открили, нито пък е нещо неповторимо. Та така, от победите на въстаниците, срещу лошо обучената и немотивирана армия, не следва, че Русия изпраща военни части там. Представяш ли си, наистина са доброволци, просто не са страхливци и андрешковци.

Ех, Путин ако не беше спрял миналата година атаката на опълченците, сега нямаше да ги има тия проблеми, а Украйна щеше да е свободна държава.

Бе тия, що не вземат да се поизтрепат, па да кротнат. Поне нормалните граждани да видят хаир, барем..

Конфликт не припламнал, него тилько подсилили с бензинем да то бйендзе весоло и дла забави американскего президента.

Припонмям на всички - свалените ЗНАМЕНА на България в Украйна ! Разветите знамена на Украйна в България ! Без коментар.

ЗОВ - недейте така, журналисти !!! Не ни АГИТИРАЙТЕ !!! Не е важна настройката против или за !!! Важното е, че сме уморени от ЛЪЖИ !!! А в Украйна и в темата Украйна ще се веселим дружно всички тук !

А стига бе !!! А за помилането на протестите в Киев нити дума ????

Самокорекция - нито дума*

Путлер опять обосралься:)))

Мале що чирак, слуга готов да продаде майка си баща си род рода и родина да не кажа ,че и на жена си гащите ще свали да и теглят американски х...за едните пари пост в оон и путупване по рамото.Ще ти го кажа на турски аферим халял да вие........

Че така добре си служиш с турския? Да не би да ти е майчин?

Същото се отнася и до тези, дето венцехвалят Русия повече от собствената си родина! С какво сте по-различни от про-американски настроените? Същите родоотстъпници!

Етнически нетолерантен друг път. Кажете истината на хората. Защо криете

Украйна е ограбена държава и мафията я управлява

избиват собственото си население за да продадат донбас на петролните компании и Ротшилд

За съжаление украинците се оказаха като нас-прост народ.

Да бе, всички, които не са с Русия са прости, тоест почти цял свят.

точно , а ти си един от рядко простите , защото си слуга на краварите

Много търпелив човек се оказа този Владимир Путин, голям късмет извадиха американците... При всичките тези провокации един по-неуравновесен ръководител щеше да запали света...

Не, просто руснаците са безкрайно пресметливи и осъзнават, че САЩ нямат печеливши ходове. А да се избият в граждански войни за парче хляб е далеч по-брутално, от колкото в конвенционален или неконвенционален конфликт.

Сега е момента в Украйна да отиде президента ни, да поиска автонамност на българите там ! И да има нападната страна от НАТО / България / :)))) Ей това ще го изчисти !!! Мда... Иначе жалко за Украйна...Полша ще я преватизира на 1/3, други еврейски интереси за приватизация също има...Упс, реституция простете !

Световният агресор САЩ няма да се откаже от лелеяната си мечта да завладее Русия, да изплюска и .... богатствата и. Но наглата и масирана, нагло агаресия на САЩ - НАТО в Източна Европа е страшна за нас и света. Война на територията на Русия вече няма да има, както ВСВ, която съсипа СССР. Не-е! А на първо място ще пострадаме ние продажниците - България, Румъния, Балтийските тъпаци. И не от Русия, а както се случваше масово в Близкия Изток - от " приятелски огън". Агресорите от САЩ изобщо няма да ни пожалят в удара си срещу Русия. Те не жалят никого - цивилни, деца, жени, ранени. Доказали са го многократно. Сегашните конвенционални оръжия бият на десетки и заразяват стотици километри. А след това, когато напълно се сдавят големите, ще настане истинският ядрен ад. И САЩ са глупави като мислят, че няма да има counterpart strike. Хич да не разчитат на това и на "изпреварващ удар" - вече няма такива неща. Ударите са едновременни. Жалко, че има толкова много българи в САЩ - голяма част от тях - бивши комунисти или техни деца. На половината свят няма да му се размине заради агресията на САЩ в Източна Европа и конкретно срещу Русия.

Абсолютно си прав. На територията на Русия няма как да се водят бойни действия. Там просто няма да има нищо. Но бъркаш с краха на СССР. ВСВ го направи значима сила благодарение на: -помощта на САЩ и Великобритания във военовремевия период -заграбването на ресурсите на цяла източна Европа -заробването на трудовите мощтности на тези страни -интелектоалната и техническа грамотност на пленените немски войници и офицери -кражбата на най напредналите тогавашни технологии, включително ракетните разработки на Хитлер. и т.н. СССР се съсипа с изчерпването на всички тези ресурси и липсата на умствени възможности в популацията по тези географски области.

Наръчника, който са ти връчили е предназначен за умствено недоразвити. За това си пропуснал важният момент - вече няма "изпреварващи удари". А Русия е толкова голяма и силна, че винаги ще я има. За разлика от теб и работодателите ти - агресори, агресията никого не е довела до добро.

Тези лъжливи връзки са отдавна изхабени, стават за деца от детската градина. Накратко, ВСВ я печели Русия, като САЩ и Англия се възползват от грешката на Сталин в началото на войната. Студената война я започва Чърчил лично, даже наименованието и измисля. Има паметник в Лондон на този индивид. Англичаните последователно не обичат българите, най-вече поради липсата на национално достойнство.

Пийй си хапчетата и отивай в Сибир там нема те хване

На сайта ОКО ПЛАНЕТ има информация че Българската община в Украйна се е обърнала към президента на страната Петър Порошенко с молба да се даде возможност за создаване на национална автономия в Одеска и Херсонска области.

това е голям тарикатлък от страната на българската община, защото Одеса е светочно известно пристанище и град с големи традиции, Херсонската област е една от най-богатите области... та няма да има автономия, а ще има бой, затвор, мъчения и осакатяване на тези, дето са посмели да помислят за автономията. Тогава ще разберат и бесарабските българи - какво представляват украински мъчители и каква "демокрация" прокарват в Киев - геноцид срещу народите, които живеят в Украина

Материалът отново е доста тенденциозно написан. Няма как - нали опорната точка е, че сме "братя" с хохлите. Като оставим настрана фактите, които умело се прикриват, имащите малко мозък непредубедени хора могат да се запитат: кой печели и кой губи от тази ескалация и размяна на огън, свързана с цивилни жертви? Отговорът е ясен.

Пречукали трима питекентропа и това ми го съобщават като новина. Защо не пишете че всеки ден загиват цивилни при обстрелите на жилищни райони от същите тези питекентропи?

Гражданската война в Донбас бе предизвикна от военният преврат в Киев през 2014

и САЩ финансираха преврата.

както призна г-жа Нуланд всички тези гадости поръчаха и платиха големците от САЩ за малката сума от 5 милиарда долара...

Има ли значение дали е преврат и кой го е организирал щом не излиза от границите на Украйна и НЕ НАРУШАВА руските?

Путлерчо има нужда от войната в Украйна за да остане на власт. Иначе с какви новини ще разсейва поданиците...... Ще забележат празния хладилник.

Путлер спрял в Сирия и пак започнал в Украйна крайно време е да спре да спонсорира Донбас и да остави на мира Украйна

В донецк в момента един хляб 1 кг. ботон струва 9 рубли. вие сметнете колко е това и за колко купуваме хляба в България

Това може да се очаква от варварски империи

Като чета безумните коментари на русофилистиците, стигам до следните изводи: 1. Това са фанатици с умствени проблеми. 2. Това са провокатори, без значение дали са платени или го правят за собствен кеф. 3. Никой нормален българин не може да се върже на безумните им брътвежи. 4. Колкото повече заливат форумите с глупава пропаганда, толкова повече ни отблъскват от обречената си кауза.

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА УКРАЙНА- ТОВА СА ГЛУТНИЦА ФАШИСТИ ЧАКАЛИ ГОДИНИ НАРЕД НЯКОЙ ДА ГИ ПОДКРЕПИ-СЕГА НАМЕРИХА ДРУГИ ПОДОБНИ НАРЕЧЕНИ ДЕМОКРАТИ-АМЕРИКАНЦИ И АМЕРИКАНСКОТО НАТО-"ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА"...

Ви за какво се имате, че определяте дали я има или няма някоя държава? Освен това, фашистите в Русия от 1939г насам, ВИНАГИ са били повече отколкото в Украйна.

Хахахаха, хехехе, Много сте, много сте хехехех, САМОНАДЕЯНИ е и с доста полирани/мозъчета/. Предлагам да скандирате: Много сме, силни сме. Хахахаха

до сега виждам само твоето съскане и на тебе подобни злобари., които провеждат антируска пропаганда споко, руснаците отдавна са ви от.бали, такива продажни и подли души не им трябват, вместо да злобеете ти и товите клонинги, правете нещо хубаво за обрулената България, кво ти дреме за огромна и велика Русия?

Кратък речник за да стане ясно на всички какво искаш да кажеш: ИСТИНАТА-антируска пропаганда ПАТРИОТ-продажни и подли души КЛОНИНГИ-българи (истинските) ОБРУЛЕНА-комунистическа ВЕЛИКА РУСИЯ-на това няма обяснение даже ина други езици

Гледам днес някаква смрадлива мурзилка се изтропкала под поста ми. Мурзилка, защото пише за нас българите във второ лице, мн.ч., т.е. той не е или не се смята за българин. Мурзилко, за разлика от теб, изобщо не ми дреме за твоята Русия, но много се вълнувам за България, която е подложена на отвратителен пропаганден натиск от "огромната и великата", но вечно мачкаща и насилваща малките народи твоя Русия. И изобщо не ми пука за мнението на раболепници като теб.

Руснаците като не могат да си оправят собствената държава и живеят зле и бедно, остава им единствената радост да съсипят съседните държави и да ги направят кочина като своята. Русия е едно голямо Вуте.

Зле и бедно живеят защото чичко Сорос така ти е казъл.

Доста руски емигранти има в България. Българин да иде да работи в русия не знам......... Къде е по добре според теб ?

ти нито веднъж не си стъпил в Русия, за да имаш лична представа, как си живеят живота руснаците, а лаеш като гладно и зло куче. Първо оправи българското, а после завиждай на руското, ясно ли ти това?

Бъркаш Русия със САЩ.

Путин уверено върви по стъпките на Хитлер. Анекси аншлуси и прилапване на земи от съседите си.

Защо си толкова необразован бееее. Президентът ли ти е учител?А и лъжеш!!!

Путин видя че губи сирийската война и реши да се заиграе пак в украинската......

Отивай да помагаш на ИДИЛ , че нещо го закъсват от към пехота :)

алоооо, що не пишете колко мирни граждани са били убити в домовете си? Украински убийци няма какво да правят в източна Украина, нека да си стоят в домовете си, да работят мирно, няма да ги убиват. Изроди са направили мирни градове и села на решето, убили хиляди жени, деца, мъже, старци само за това, че искат да говорят руски език и не искат да ги мачкат корумпираните американски подлоги, които на всяка цена искат да ликвидират народа в изт.Украина за да добиват там въглища и шистов газ.

Ало.... научи български, руски провокатор!

аз съм от Донбас. Ако си провокатор, това е това проблем Аз поне пиша за това, което много добре познавам, а ти що плюеш със жлъч и пишеш неистини, кого обслужваш?

Абе, верно ли, че българите в Одеска и Херсонска област, както и румънците в Буковина искат автономия?

верно е! Нали една журналистка от Одеса само е присътствала на собора на бесарабските българи и е написала за това в Украина и са я осъдили да лежи в затвора, тя е била бремена, ама изроди дори не са й давали да излиза поне за малко разходка на чист въздух, детето се е родило в затвора, било болно, започнало да му гние краченце и чак тогава са я пуснали и то благодаря на това, че Русия я размени с едни украински шпиони, хванати на територия на Русия.

В момента тече многохиляден митинг в центъра на Киев

Това е гражданска война, започната и продължаваща от киевските фашаги срещу собствения си народ! И санкциите трябва да са срещу тях, а не срещу Русия!

А дали само Русия е виновна в този конфликт....я помислете!

Путиновата пропаганда изцяло е построена върху негативното и затова е много по-ефективна. Тази упорита и скъпоструваща кампания за деморализация, оглупяване и дълбока дезориентация, която години наред води руската пропаганда вътре в страната и срещу Запада, показва какви амбиции се крият зад нея. За Кремъл е важно безразличието към истината, характерно за руските медии, да се разпространи и в Западна Европа. Под вида на борба с политическата коректност и единомислието кремълската пропаганда насажда антиконформистки конформизъм, огледално отражение на западното единомислие, тоест навика да се клеймят глобализацията, американското господство, брюкселската бюрокрация, упадъкът на нравите, ислямизацията и т.н.

виж първо себе си - на какво е построена твоята пропаганда? Американска подлога

Хехехехе, Голем си смешник, че другата дума си е обидна, дето ми идва на езика.

Добре! 1. Чечня се бори за независимост-Русия не е виновна? 2. Грузия се бори за териториална цялост.-Русия не е виновна? 3.Молдова се бори за териториална цялост -Русия не е виновна? 4.Крим беше част от Украйна и то с благословията на самата Русия-Русия не е виновна? Е като никъде не е виновна поне в Донбас да е!!!!

върни се на своята планета и не врякай за това, за което нямаш никаква представа! Докато България ще стигне нивото на Чечня сега, ще минат светлинни години, София по сравнение със Грозни е провинциално градче от преди 50 години

От бърз прочит на коментарите основното е неописуемата радост на родоотстъпниците -русофили (комунисти и обикновенни простаци) от РАЗПАДАНЕТО на Европейския съюз. Блянове!!! Но да приемем че съюза нистина се разтрогне! Тези идиоти дали не мечтаят пак държави като Полша, Чехия, Унгария, Румъния, Литва, Латвия, Естония па дори и ние да хукнат в братската прегрътка на любимата им Русия. Не милички. Жестоко се лъжете. Точно тези държави опитали от братската ДРУЖБА на Русия ще се капсулират още по яко поединично или в отделни комбинации със силните и богати западни държави и ще дават мило и драго за тяхната любов. Последното както искате го разбирайте! А западните страни , като им отпадне бремето да икономически да подпират изброените държави ще станат още по силни и богати. Та на какво се РАДВАТЕ!

Така бърза че ще си потроши пръстите за да препрати написаното му на Козяк поредна тъпотия. Кадровата политика на соросоидите съвсем я закъса. Свестни хора не искат да се занимават с тъпата пропаганда на американците. За Асен Геновци остава офърдата, която е толкова затрита и мързелива, че е готова да продаде и майка си и баща си за дребните американски стотинки

1. По легитимацията ти веднага се вписа горе в скобите. 2. По коментара ти разбрах колко съм прав. БЛАГОДАРЯ

Аве извънземния антенките къде са ти набутани?що си мисля,че са в г зъ ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Когато от истината боли - само се охка! А ти ПИЩИШ. Какво ли ти е???

Аз

Междувременно, след като Порошенко... мухахаха... обеща автономия за Кримските татари (все едно ние да обещаем автономия на кюрдите), Българите и румънците в Украйна поискаха автономия и за себе си, защото без никакво значение, че Порошенко не може да обещава нищо за Крим, след като го е направил, конституционната обстановка в украйна се променя драстично. А в Украйна има и поляци, арменци, словаци, унгарци, евреи... За руснаците не говорим - тяхната е ясна - няма да има автономия, а пълна независимост. Работата е там, че то украинци не останаха... Тез са по-големи идиоти даже и от нас, а това е трудно постижение - не е истина как си загробиха държавата...

И кво сега - Хайл Путлер, а?!

Конфликтът в Украйна е платен. Платен от западните говеда, това е ясно на всички. Разбира се, не очаквайте българските платени от Козяк клакьори да се съгласят с доказателствата, но умните хора не могат да отричат фактите и войната ще продължи, докато говедата наливат пари и дават оръжие на украинците.

abasador

това не е Ето Защо.... ....Натиск към основният им световен конкурент-Русия .... редовно ли си пиеш хапчетата уважаеми, или си пропуснал само тази вечер? Ако искаш да ни разкажеш нов виц, това не е мястото! А да ти е.., лек деня.

не е вече премиер ще се запише ли доброволец на фронта? Или пак е много зает?

Чуди се на кой.

1.Брекзит . 2.ЕС се тресе и е пред разпад . 3.Турция коленичи на Русия и иска прошка. 4.ЕС е принуден от Икономиката и ще свали санкциите тази година . 5.Украйна е пред революция от глад и пълно затриване на илюзиите им за подобрение ! .... Всичко това изиска Бързи действия на САЩ за поддържане Натиск към основният им световен конкурент-Русия ! САЩ натиснаха бутона на своите Наемници в Крайна-Азов,Прави сектор и Порошенко ... ...и ето започнаха да Умират хора !!

Сънуваш мокри сънища, руска клоако:)) Как изобщо ви хрумват тия небивалици?:))))

В болни и зомбирани мозъци какво друго може да има - само небивалици! Ще му се на кремълското джудже да се разпадне ЕС, но той не само че няма да се разпадне, но и по-силен ще стане ако Великобритания наистина излезе!

Руснака може да кара на водка и хляб, но може да се бие като дявол, българите можехме по време на БНА, сега само духаме, но сме отворили устата срещу руснаците а друг ни го мушка

Да ама не руснака беше пребит през 1916 в Добруджа и сега ще му се случи същото ,така ще ги отнесем ,като Словакия на Европейското.

От кого?

г-н Никсън,не так неподготвен като при аферата Никсън гейт.Да били сме руснаците през 1916г,почти съм сигурен,че незнаете къде е била битката и какви са били думите на командвалият атаката към руснаците.За името му у чинът му няма смисъл да Ви питам.Същата 1916г на 06.12 ми кажи къде е бил парада на българските войски

Искам да питам БНА, колко войни спечели?

БНА няма как да е спечелила и една вона,защото по нейно време е участвал в бойни действия,Виж ако питаш в колко учения се е представила на ниво е друго.Каквото и да е било едно е сигурно,че по времето на БНА не се е продавало безнаказано бойна техника на поразая от генерали,полковници и най-обикновени командири на поделения.Виж за наследницата на БНА немога да се закълна че е така

Путин завладя Турция с един стар самолет и двама ветерани(загуби).

Голяма радост за соросодебилите от утре на източният фронт под ДЕБЕЛ ЯЙЦЕ во. Яцето ша ги води под знамето на дъгата.

И още малко, БГ в момента сме 5 млн. по малко от Албания, след още 5 год къде ще бягате като станеме под 4 млн, а нямаме и оръжие поне да гръмнеме по веднъж а, Нато ще ни пази- дебили

А бе опълченците руснаци ли са или руснаци. И ако са ко правят у незалежната която бе създадена от Ленин а те днес видите ли не са комунисти. Значи шом не са комунисти те господарите им са определено комунисти защото защищават отрочето на ленин чийто паметници отрочето Ю крайна бута. Смахната работа.

И руснаци да са, за руснак се искат топки и дупе, ама не тричаво като българското рабрахте ли бе мръсници.Не е нужно да обичаш Русия, но не е необходимо да се дупиш и на Хамерика

Тъпчо а какви да са в новорусия и малорусия.Шегувах се.

Шило, съвсем си изкукал. Ако не съм ти го казвал скоро...

сини очи, да не си паднал толко ниско до соросоидната сган,, не мога да повярвам, ако си същия от преди години.Антикомунизма не е русофобство

Той е мики фалшив гангстер с нежна душа . Не му обращай внимание.

Много удобно възобновяване, точно преди срещата на НАТО във Варшава. За да убедят и немного склонните да играят по свирката на Американците европейски членове колко лоши са руснаците.

Путин не трябваше да спира миналата година атаката на опълченците и сега Украйна вече щеше да е свободна.

Не трябваше, миФка:)))))))

миФка това на женати шундяка ли е?

А ти не трябваше да спираш пиенето, че взе да изтрезняваш и да говориш глупости на пияна глава

ДиМбил, голем си олигофрен брат! Направо изтрепваш рибата с уникалните тъпотии , които ти ражда кривата комундешка кратуна:) Толкова е хубаво, че кретените от твоята "кръвна група" са на изчезване:)))

Ами ко да споделя? Този парасенко грубия укри няма място в европата. По принцип украинците са голяма сволач. И те като президента си нямат място в европата и в частнист у нас. Да одат да се бият срещу мечимен:)))

Поредната необразована мурзилка се изказа!! И то без никакъв опит!! Ти на 10 години ли си??

Коментари - Конфликтът в Източна Украйна отново пламна | Днес.dir.bg

Конфликтът в Източна Украйна отново пламна

Трима украински войници са били убити, а 13 ранени при сблъсъци с проруските сепаратисти в източната част на Украйна през последните 24 часа.

Обратно в новината

Коментари - Конфликтът в Източна Украйна отново пламна | Днес.dir.bg

Коментари

ПРЕКАЛЕНО МНОООГО РУСОФИЛИСТИЦИ ИМА В ТАЯ БЪЛГАРИЯ ! АМА ТОВА НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОПЛОТО ЧУВСТВО ,КОЕТО ИМАТ ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ КЪМ ОБИКНОВЕНИТЕ РУСНАЦИ ! ПЛАТЕНИТЕ ОТ 5-ТАТА КОЛОНА МЕ ДРАЗНЯТ !

За две години над 10000 убити войници на Украйна, огромни материални загуби във военна техника. Загуба на всякакъв международен престиж в резултат на фашисткото настъпление стимулирано от полската шляхта и партньорите им. Загуба на територии- Крим Новорусия. А Русия още не е влезла във войната! Представяте ли ако все пак Путин нареди- Всавай страна огромная!

Какво казваш ще нареди Путин? Кой ще се бие за Путин бе? Руснаците дезертират вече тоя ми говори че някой щял да се бие за Путин: "Боец полка Азов и гражданин России Яромир Букреев рассказал о том, почему он воюет в зоне АТО на стороне Украины, почему не боится мести со стороны российских властей, и как относится к русскому миру и Новороссии Смотрите интервью Sotnik-TV." Лично го гледах на видео репортаж.

Вижте, намерете го интервюто, има го в Youtube, уникално е! Осем души разузнавачи от украинска страна са се били срещу 50 спецназовци и са ги разпердушинили на пух и прах!

Абе, тия бунтовници откъде извадиха такъв боен и тактически потенциал, та да нанасят такива поражения на противника? Това без професионално военно присъствие и работа няма как да стане. Изводите оставям на вас...За протокола - на съм "фил" на чужди държави!

Нима трябваше Русия да се прави на ударена, когато избиват част от 60% руско население на Украйна? Нима трябваше Русия да чака как до нея създават една фашистка държава, с нацисти и национални герои фашисти като Бандера и Шухевич? Насред Европа в 21 век да забраняват използването на руски език, когато във всяка една нормална държава се стимулира многоезичността? Не си фил, ама да не си русофоб? Значи Америка има право да сваля правителства, да убива милиони хора с военна намеса, тероризъм, бомби и дронове защото я "заплашват", а Русия дето е платила такава страшна цена за спирането на фашизма спасявайки както себе си така и Европа, да няма право да се защити и да защити своите сънародници??? Фил може и да не си ама или си тъп или си русофоб.

Тук в тези форуми "русофоби" се привиждат само на неизлечимо болните русофили и пyтлepacти! Всички останали нормални хора обичаме руснаците и Русия. Не обичаме само техния цар самодържец. Впрочем, самите руснаци не го обичат, така че чувствата ни са взаимни. Знаеш ли как са посрещнали руснаците Медведев в Крим наскоро? Виж само в Youtube как реагират руснаците на призива на Медведев: "денег нет но вы там держитесь!" Това впрочем как ти звучи? Не е ли като "Пари нема, действайте!" - едно към едно, изпитана и у нас фраза!

Откъдето арабите без образование извадиха знания за бомби, тактика на тероризъм. Много интелект за това не трябва. И не е нужно да намесваш, макар и провокационно, руската армия. Частните военизирани структури са ги измислили приятелите ти в САЩ, но по принцип американците нищо не са открили, нито пък е нещо неповторимо. Та така, от победите на въстаниците, срещу лошо обучената и немотивирана армия, не следва, че Русия изпраща военни части там. Представяш ли си, наистина са доброволци, просто не са страхливци и андрешковци.

Ех, Путин ако не беше спрял миналата година атаката на опълченците, сега нямаше да ги има тия проблеми, а Украйна щеше да е свободна държава.

Бе тия, що не вземат да се поизтрепат, па да кротнат. Поне нормалните граждани да видят хаир, барем..

Конфликт не припламнал, него тилько подсилили с бензинем да то бйендзе весоло и дла забави американскего президента.

Припонмям на всички - свалените ЗНАМЕНА на България в Украйна ! Разветите знамена на Украйна в България ! Без коментар.

ЗОВ - недейте така, журналисти !!! Не ни АГИТИРАЙТЕ !!! Не е важна настройката против или за !!! Важното е, че сме уморени от ЛЪЖИ !!! А в Украйна и в темата Украйна ще се веселим дружно всички тук !

А стига бе !!! А за помилането на протестите в Киев нити дума ????

Самокорекция - нито дума*

Путлер опять обосралься:)))

Мале що чирак, слуга готов да продаде майка си баща си род рода и родина да не кажа ,че и на жена си гащите ще свали да и теглят американски х...за едните пари пост в оон и путупване по рамото.Ще ти го кажа на турски аферим халял да вие........

Че така добре си служиш с турския? Да не би да ти е майчин?

Същото се отнася и до тези, дето венцехвалят Русия повече от собствената си родина! С какво сте по-различни от про-американски настроените? Същите родоотстъпници!

Етнически нетолерантен друг път. Кажете истината на хората. Защо криете

Украйна е ограбена държава и мафията я управлява

избиват собственото си население за да продадат донбас на петролните компании и Ротшилд

За съжаление украинците се оказаха като нас-прост народ.

Да бе, всички, които не са с Русия са прости, тоест почти цял свят.

точно , а ти си един от рядко простите , защото си слуга на краварите

Много търпелив човек се оказа този Владимир Путин, голям късмет извадиха американците... При всичките тези провокации един по-неуравновесен ръководител щеше да запали света...

Не, просто руснаците са безкрайно пресметливи и осъзнават, че САЩ нямат печеливши ходове. А да се избият в граждански войни за парче хляб е далеч по-брутално, от колкото в конвенционален или неконвенционален конфликт.

Сега е момента в Украйна да отиде президента ни, да поиска автонамност на българите там ! И да има нападната страна от НАТО / България / :)))) Ей това ще го изчисти !!! Мда... Иначе жалко за Украйна...Полша ще я преватизира на 1/3, други еврейски интереси за приватизация също има...Упс, реституция простете !

Световният агресор САЩ няма да се откаже от лелеяната си мечта да завладее Русия, да изплюска и .... богатствата и. Но наглата и масирана, нагло агаресия на САЩ - НАТО в Източна Европа е страшна за нас и света. Война на територията на Русия вече няма да има, както ВСВ, която съсипа СССР. Не-е! А на първо място ще пострадаме ние продажниците - България, Румъния, Балтийските тъпаци. И не от Русия, а както се случваше масово в Близкия Изток - от " приятелски огън". Агресорите от САЩ изобщо няма да ни пожалят в удара си срещу Русия. Те не жалят никого - цивилни, деца, жени, ранени. Доказали са го многократно. Сегашните конвенционални оръжия бият на десетки и заразяват стотици километри. А след това, когато напълно се сдавят големите, ще настане истинският ядрен ад. И САЩ са глупави като мислят, че няма да има counterpart strike. Хич да не разчитат на това и на "изпреварващ удар" - вече няма такива неща. Ударите са едновременни. Жалко, че има толкова много българи в САЩ - голяма част от тях - бивши комунисти или техни деца. На половината свят няма да му се размине заради агресията на САЩ в Източна Европа и конкретно срещу Русия.

Абсолютно си прав. На територията на Русия няма как да се водят бойни действия. Там просто няма да има нищо. Но бъркаш с краха на СССР. ВСВ го направи значима сила благодарение на: -помощта на САЩ и Великобритания във военовремевия период -заграбването на ресурсите на цяла източна Европа -заробването на трудовите мощтности на тези страни -интелектоалната и техническа грамотност на пленените немски войници и офицери -кражбата на най напредналите тогавашни технологии, включително ракетните разработки на Хитлер. и т.н. СССР се съсипа с изчерпването на всички тези ресурси и липсата на умствени възможности в популацията по тези географски области.

Наръчника, който са ти връчили е предназначен за умствено недоразвити. За това си пропуснал важният момент - вече няма "изпреварващи удари". А Русия е толкова голяма и силна, че винаги ще я има. За разлика от теб и работодателите ти - агресори, агресията никого не е довела до добро.

Тези лъжливи връзки са отдавна изхабени, стават за деца от детската градина. Накратко, ВСВ я печели Русия, като САЩ и Англия се възползват от грешката на Сталин в началото на войната. Студената война я започва Чърчил лично, даже наименованието и измисля. Има паметник в Лондон на този индивид. Англичаните последователно не обичат българите, най-вече поради липсата на национално достойнство.

Пийй си хапчетата и отивай в Сибир там нема те хване

На сайта ОКО ПЛАНЕТ има информация че Българската община в Украйна се е обърнала към президента на страната Петър Порошенко с молба да се даде возможност за создаване на национална автономия в Одеска и Херсонска области.

това е голям тарикатлък от страната на българската община, защото Одеса е светочно известно пристанище и град с големи традиции, Херсонската област е една от най-богатите области... та няма да има автономия, а ще има бой, затвор, мъчения и осакатяване на тези, дето са посмели да помислят за автономията. Тогава ще разберат и бесарабските българи - какво представляват украински мъчители и каква "демокрация" прокарват в Киев - геноцид срещу народите, които живеят в Украина

Материалът отново е доста тенденциозно написан. Няма как - нали опорната точка е, че сме "братя" с хохлите. Като оставим настрана фактите, които умело се прикриват, имащите малко мозък непредубедени хора могат да се запитат: кой печели и кой губи от тази ескалация и размяна на огън, свързана с цивилни жертви? Отговорът е ясен.

Пречукали трима питекентропа и това ми го съобщават като новина. Защо не пишете че всеки ден загиват цивилни при обстрелите на жилищни райони от същите тези питекентропи?

Гражданската война в Донбас бе предизвикна от военният преврат в Киев през 2014

и САЩ финансираха преврата.

както призна г-жа Нуланд всички тези гадости поръчаха и платиха големците от САЩ за малката сума от 5 милиарда долара...

Има ли значение дали е преврат и кой го е организирал щом не излиза от границите на Украйна и НЕ НАРУШАВА руските?

Путлерчо има нужда от войната в Украйна за да остане на власт. Иначе с какви новини ще разсейва поданиците...... Ще забележат празния хладилник.

Путлер спрял в Сирия и пак започнал в Украйна крайно време е да спре да спонсорира Донбас и да остави на мира Украйна

В донецк в момента един хляб 1 кг. ботон струва 9 рубли. вие сметнете колко е това и за колко купуваме хляба в България

Това може да се очаква от варварски империи

Като чета безумните коментари на русофилистиците, стигам до следните изводи: 1. Това са фанатици с умствени проблеми. 2. Това са провокатори, без значение дали са платени или го правят за собствен кеф. 3. Никой нормален българин не може да се върже на безумните им брътвежи. 4. Колкото повече заливат форумите с глупава пропаганда, толкова повече ни отблъскват от обречената си кауза.

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА УКРАЙНА- ТОВА СА ГЛУТНИЦА ФАШИСТИ ЧАКАЛИ ГОДИНИ НАРЕД НЯКОЙ ДА ГИ ПОДКРЕПИ-СЕГА НАМЕРИХА ДРУГИ ПОДОБНИ НАРЕЧЕНИ ДЕМОКРАТИ-АМЕРИКАНЦИ И АМЕРИКАНСКОТО НАТО-"ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА"...

Ви за какво се имате, че определяте дали я има или няма някоя държава? Освен това, фашистите в Русия от 1939г насам, ВИНАГИ са били повече отколкото в Украйна.

Хахахаха, хехехе, Много сте, много сте хехехех, САМОНАДЕЯНИ е и с доста полирани/мозъчета/. Предлагам да скандирате: Много сме, силни сме. Хахахаха

до сега виждам само твоето съскане и на тебе подобни злобари., които провеждат антируска пропаганда споко, руснаците отдавна са ви от.бали, такива продажни и подли души не им трябват, вместо да злобеете ти и товите клонинги, правете нещо хубаво за обрулената България, кво ти дреме за огромна и велика Русия?

Кратък речник за да стане ясно на всички какво искаш да кажеш: ИСТИНАТА-антируска пропаганда ПАТРИОТ-продажни и подли души КЛОНИНГИ-българи (истинските) ОБРУЛЕНА-комунистическа ВЕЛИКА РУСИЯ-на това няма обяснение даже ина други езици

Гледам днес някаква смрадлива мурзилка се изтропкала под поста ми. Мурзилка, защото пише за нас българите във второ лице, мн.ч., т.е. той не е или не се смята за българин. Мурзилко, за разлика от теб, изобщо не ми дреме за твоята Русия, но много се вълнувам за България, която е подложена на отвратителен пропаганден натиск от "огромната и великата", но вечно мачкаща и насилваща малките народи твоя Русия. И изобщо не ми пука за мнението на раболепници като теб.

Руснаците като не могат да си оправят собствената държава и живеят зле и бедно, остава им единствената радост да съсипят съседните държави и да ги направят кочина като своята. Русия е едно голямо Вуте.

Зле и бедно живеят защото чичко Сорос така ти е казъл.

Доста руски емигранти има в България. Българин да иде да работи в русия не знам......... Къде е по добре според теб ?

ти нито веднъж не си стъпил в Русия, за да имаш лична представа, как си живеят живота руснаците, а лаеш като гладно и зло куче. Първо оправи българското, а после завиждай на руското, ясно ли ти това?

Бъркаш Русия със САЩ.

Путин уверено върви по стъпките на Хитлер. Анекси аншлуси и прилапване на земи от съседите си.

Защо си толкова необразован бееее. Президентът ли ти е учител?А и лъжеш!!!

Путин видя че губи сирийската война и реши да се заиграе пак в украинската......

Отивай да помагаш на ИДИЛ , че нещо го закъсват от към пехота :)

алоооо, що не пишете колко мирни граждани са били убити в домовете си? Украински убийци няма какво да правят в източна Украина, нека да си стоят в домовете си, да работят мирно, няма да ги убиват. Изроди са направили мирни градове и села на решето, убили хиляди жени, деца, мъже, старци само за това, че искат да говорят руски език и не искат да ги мачкат корумпираните американски подлоги, които на всяка цена искат да ликвидират народа в изт.Украина за да добиват там въглища и шистов газ.

Ало.... научи български, руски провокатор!

аз съм от Донбас. Ако си провокатор, това е това проблем Аз поне пиша за това, което много добре познавам, а ти що плюеш със жлъч и пишеш неистини, кого обслужваш?

Абе, верно ли, че българите в Одеска и Херсонска област, както и румънците в Буковина искат автономия?

верно е! Нали една журналистка от Одеса само е присътствала на собора на бесарабските българи и е написала за това в Украина и са я осъдили да лежи в затвора, тя е била бремена, ама изроди дори не са й давали да излиза поне за малко разходка на чист въздух, детето се е родило в затвора, било болно, започнало да му гние краченце и чак тогава са я пуснали и то благодаря на това, че Русия я размени с едни украински шпиони, хванати на територия на Русия.

В момента тече многохиляден митинг в центъра на Киев

Това е гражданска война, започната и продължаваща от киевските фашаги срещу собствения си народ! И санкциите трябва да са срещу тях, а не срещу Русия!

А дали само Русия е виновна в този конфликт....я помислете!

Путиновата пропаганда изцяло е построена върху негативното и затова е много по-ефективна. Тази упорита и скъпоструваща кампания за деморализация, оглупяване и дълбока дезориентация, която години наред води руската пропаганда вътре в страната и срещу Запада, показва какви амбиции се крият зад нея. За Кремъл е важно безразличието към истината, характерно за руските медии, да се разпространи и в Западна Европа. Под вида на борба с политическата коректност и единомислието кремълската пропаганда насажда антиконформистки конформизъм, огледално отражение на западното единомислие, тоест навика да се клеймят глобализацията, американското господство, брюкселската бюрокрация, упадъкът на нравите, ислямизацията и т.н.

виж първо себе си - на какво е построена твоята пропаганда? Американска подлога

Хехехехе, Голем си смешник, че другата дума си е обидна, дето ми идва на езика.

Добре! 1. Чечня се бори за независимост-Русия не е виновна? 2. Грузия се бори за териториална цялост.-Русия не е виновна? 3.Молдова се бори за териториална цялост -Русия не е виновна? 4.Крим беше част от Украйна и то с благословията на самата Русия-Русия не е виновна? Е като никъде не е виновна поне в Донбас да е!!!!

върни се на своята планета и не врякай за това, за което нямаш никаква представа! Докато България ще стигне нивото на Чечня сега, ще минат светлинни години, София по сравнение със Грозни е провинциално градче от преди 50 години

От бърз прочит на коментарите основното е неописуемата радост на родоотстъпниците -русофили (комунисти и обикновенни простаци) от РАЗПАДАНЕТО на Европейския съюз. Блянове!!! Но да приемем че съюза нистина се разтрогне! Тези идиоти дали не мечтаят пак държави като Полша, Чехия, Унгария, Румъния, Литва, Латвия, Естония па дори и ние да хукнат в братската прегрътка на любимата им Русия. Не милички. Жестоко се лъжете. Точно тези държави опитали от братската ДРУЖБА на Русия ще се капсулират още по яко поединично или в отделни комбинации със силните и богати западни държави и ще дават мило и драго за тяхната любов. Последното както искате го разбирайте! А западните страни , като им отпадне бремето да икономически да подпират изброените държави ще станат още по силни и богати. Та на какво се РАДВАТЕ!

Така бърза че ще си потроши пръстите за да препрати написаното му на Козяк поредна тъпотия. Кадровата политика на соросоидите съвсем я закъса. Свестни хора не искат да се занимават с тъпата пропаганда на американците. За Асен Геновци остава офърдата, която е толкова затрита и мързелива, че е готова да продаде и майка си и баща си за дребните американски стотинки

1. По легитимацията ти веднага се вписа горе в скобите. 2. По коментара ти разбрах колко съм прав. БЛАГОДАРЯ

Аве извънземния антенките къде са ти набутани?що си мисля,че са в г зъ ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Когато от истината боли - само се охка! А ти ПИЩИШ. Какво ли ти е???

Аз

Междувременно, след като Порошенко... мухахаха... обеща автономия за Кримските татари (все едно ние да обещаем автономия на кюрдите), Българите и румънците в Украйна поискаха автономия и за себе си, защото без никакво значение, че Порошенко не може да обещава нищо за Крим, след като го е направил, конституционната обстановка в украйна се променя драстично. А в Украйна има и поляци, арменци, словаци, унгарци, евреи... За руснаците не говорим - тяхната е ясна - няма да има автономия, а пълна независимост. Работата е там, че то украинци не останаха... Тез са по-големи идиоти даже и от нас, а това е трудно постижение - не е истина как си загробиха държавата...

И кво сега - Хайл Путлер, а?!

Конфликтът в Украйна е платен. Платен от западните говеда, това е ясно на всички. Разбира се, не очаквайте българските платени от Козяк клакьори да се съгласят с доказателствата, но умните хора не могат да отричат фактите и войната ще продължи, докато говедата наливат пари и дават оръжие на украинците.

abasador

това не е Ето Защо.... ....Натиск към основният им световен конкурент-Русия .... редовно ли си пиеш хапчетата уважаеми, или си пропуснал само тази вечер? Ако искаш да ни разкажеш нов виц, това не е мястото! А да ти е.., лек деня.

не е вече премиер ще се запише ли доброволец на фронта? Или пак е много зает?

Чуди се на кой.

1.Брекзит . 2.ЕС се тресе и е пред разпад . 3.Турция коленичи на Русия и иска прошка. 4.ЕС е принуден от Икономиката и ще свали санкциите тази година . 5.Украйна е пред революция от глад и пълно затриване на илюзиите им за подобрение ! .... Всичко това изиска Бързи действия на САЩ за поддържане Натиск към основният им световен конкурент-Русия ! САЩ натиснаха бутона на своите Наемници в Крайна-Азов,Прави сектор и Порошенко ... ...и ето започнаха да Умират хора !!

Сънуваш мокри сънища, руска клоако:)) Как изобщо ви хрумват тия небивалици?:))))

В болни и зомбирани мозъци какво друго може да има - само небивалици! Ще му се на кремълското джудже да се разпадне ЕС, но той не само че няма да се разпадне, но и по-силен ще стане ако Великобритания наистина излезе!

Руснака може да кара на водка и хляб, но може да се бие като дявол, българите можехме по време на БНА, сега само духаме, но сме отворили устата срещу руснаците а друг ни го мушка

Да ама не руснака беше пребит през 1916 в Добруджа и сега ще му се случи същото ,така ще ги отнесем ,като Словакия на Европейското.

От кого?

г-н Никсън,не так неподготвен като при аферата Никсън гейт.Да били сме руснаците през 1916г,почти съм сигурен,че незнаете къде е била битката и какви са били думите на командвалият атаката към руснаците.За името му у чинът му няма смисъл да Ви питам.Същата 1916г на 06.12 ми кажи къде е бил парада на българските войски

Искам да питам БНА, колко войни спечели?

БНА няма как да е спечелила и една вона,защото по нейно време е участвал в бойни действия,Виж ако питаш в колко учения се е представила на ниво е друго.Каквото и да е било едно е сигурно,че по времето на БНА не се е продавало безнаказано бойна техника на поразая от генерали,полковници и най-обикновени командири на поделения.Виж за наследницата на БНА немога да се закълна че е така

Путин завладя Турция с един стар самолет и двама ветерани(загуби).

Голяма радост за соросодебилите от утре на източният фронт под ДЕБЕЛ ЯЙЦЕ во. Яцето ша ги води под знамето на дъгата.

И още малко, БГ в момента сме 5 млн. по малко от Албания, след още 5 год къде ще бягате като станеме под 4 млн, а нямаме и оръжие поне да гръмнеме по веднъж а, Нато ще ни пази- дебили

А бе опълченците руснаци ли са или руснаци. И ако са ко правят у незалежната която бе създадена от Ленин а те днес видите ли не са комунисти. Значи шом не са комунисти те господарите им са определено комунисти защото защищават отрочето на ленин чийто паметници отрочето Ю крайна бута. Смахната работа.

И руснаци да са, за руснак се искат топки и дупе, ама не тричаво като българското рабрахте ли бе мръсници.Не е нужно да обичаш Русия, но не е необходимо да се дупиш и на Хамерика

Тъпчо а какви да са в новорусия и малорусия.Шегувах се.

Шило, съвсем си изкукал. Ако не съм ти го казвал скоро...

сини очи, да не си паднал толко ниско до соросоидната сган,, не мога да повярвам, ако си същия от преди години.Антикомунизма не е русофобство

Той е мики фалшив гангстер с нежна душа . Не му обращай внимание.

Много удобно възобновяване, точно преди срещата на НАТО във Варшава. За да убедят и немного склонните да играят по свирката на Американците европейски членове колко лоши са руснаците.

Путин не трябваше да спира миналата година атаката на опълченците и сега Украйна вече щеше да е свободна.

Не трябваше, миФка:)))))))

миФка това на женати шундяка ли е?

А ти не трябваше да спираш пиенето, че взе да изтрезняваш и да говориш глупости на пияна глава

ДиМбил, голем си олигофрен брат! Направо изтрепваш рибата с уникалните тъпотии , които ти ражда кривата комундешка кратуна:) Толкова е хубаво, че кретените от твоята "кръвна група" са на изчезване:)))

Ами ко да споделя? Този парасенко грубия укри няма място в европата. По принцип украинците са голяма сволач. И те като президента си нямат място в европата и в частнист у нас. Да одат да се бият срещу мечимен:)))

Поредната необразована мурзилка се изказа!! И то без никакъв опит!! Ти на 10 години ли си??