Коментари - Киев ще разменя пленени руснаци за украинци в руски затвори | dnes.dir.bg
назад

Киев ще разменя пленени руснаци за украинци в руски затвори

При вчерашната размяна на пленници между украинските власти и проруските сепаратисти, Киев не освободи руски граждани.

Обратно в новината

Коментари - Киев ще разменя пленени руснаци за украинци в руски затвори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Киевската хунта сама се разобличи в лъжа! Уж бивша Украйна била жертва на руска агресия, както се опитват да ни лъжат от хунтата, а се оказа, че руснаците били само 15-тина на брой... Излиза, че РФ е тръгнала да осъществява "агресия" срещу Украйна с има няма едно отделение хора, хахахахаха :)) Пълен смях!

Истериш във всички теми с едни и същи думи...) сало искаш?

Сало-то е хубаво нещо, не го поставяй в една плоскост с хунтата... :)

за какво са поенени украинците - това са терористи които са се готвели да взрвът Крим и и други обекти - и всички те са подговенни от съвмесна работа на ЦРУ И СБУ )И ДАЖЕ взривения БОИНГ с мъртвите ( ВЗЕТИ ОТ МОРГ ЗАЩОТО НЯМА КАПКА КРЪВ ) тела !!!НЯКАКВА ТВ ДА Е ПОКАЗВАЛА РОдНИТЕ ИЛИ БЛИСКИТЕ ИМ ВИНАГИ ГИ ПОКАЗВАТ А ТУК ДНИТЕ ИМ ??? И КАКТО навсякъде какзаха - това е руска работа - но не движи РУСНАЦИТЕ КОИТО СА В ЗАТВОРИТЕ СА ПРОСТО ОБИКНОВЕНННИ СТАРЦИ БЕЦА ИЛИ ЖЕНИ НО РОДНИНИ НА УКРАИНЦИ

Защо се премълчава, че на практика от тези 300 души само малка част са военнопленници, а останалите са ПОЛИТИЧЕСКИ затворници? Защо се премълчава, че тези политически затворници са арестувани и обвинени в тероризъм или сепаратизъм, само защото са говорили по телефона с приятели в Донбас? Защо се премълчава, че тези над 300 "военнопленници" са арестувани в Одеса или други краища на У-крайна?

Това не е вярно. Не разбирам, защо ти е да лъжеш така плоско и нелепо?!

Невежествен г.л.у.п.а.к! По-добре не се излагай! Има и други хора, които слушат и четат ПРАВИЛНИ НОВИНИ, а не твоите краварски "фей-нюз"!!!!

Сега вече съм много объркан,з ащото се оказва ,че Русия води война с Украйна с не повече от 1000 човека и тези 1000 души надвиват украйнската армия ,която наброява 120000 души.И ето руснаците са дали над 15 души пленници ,а украинците над 400!?Ами както излича един руски войник е равен поне на 100 украински,а те не са най-лошите войници!Значи един руски войник напр.се равнява и поне на 30-40 натовски!Ето защо натовците врещят толкова!

И как стигна до тоя умопомрачителен извод, плод на умопомрачение? :) И още нещо, което би трябвало да съобразиш - дори един, ЕДИН, войник на Россия няма правото да е на територията на Република Украйна, ако не е поканен там от правителството. Не 1000, а ЕДИН! Нещо по въпроса? Вие, россиянските агитатори, непрекъснато се заплитате като патета в кълчища. Жалки сте.

+100

Не забравяй, че в Украйна няма правителство, това "нещо", което в момента управлява в Киев не е легитимно.

Миналата седмица Държавният департамент на САЩ утвърди търговски лиценз, разрешаващ внос на ТЕЖКИ ТАНКОВЕ и голямокалибрено автоматично оръжие в Украйна.

Пенсионерите не получават пенсии, ток и топло няма а тия бандите ще купуват американско оръжие, което нищо няма да промени !!!!

Треперете, мишки!

Не разбирам защо на украинците им трябват танкове- те си имат Т-64 МВ и още букви,който никак не е лош,с добър екипаж би могъл да бъде много опасен противник и за най-добрите танкове!Значи или нещо не е наред с украинският ВПК,или американците искат да проверят как действат ПТУРС на Донбас срещу американски танкове!

Точен израз НЕ Е: Киев РАЗМЕНЯ '', А "Украйна върна ЗАДЪРЖАНИ". Отвлечени цивилни, етнически руснаци и украинци. За четири години гражданска война бандеровците са задържали двайсетина гражданина Русия. Какво стана с "агресията"? Къде са хилядите руски войници? Нито пленени, нито трупове...

Само ти ли не видя тестето руски паспорти и военни книжки, които Порошенко извади на конференцията по сигурността в Мюнхен на 2 юли 2015? Само ти ли не видя редицата нови безименни гробове на гробището в Псковск? Само ти ли не чу призивите н аруските войнишки майки да се спре тази война и да не загиват техните руски синове? Карабастун?

Шило

Мдааа, тестето руски паспорти...Стига да иска, може да покаже и тесте с монголски паспорти. Колко са! Десет? Двадесет? Аз не бих се хвалил с това.

Хунтата разменя украинци за украинци, а уж бяха я нападнали руснаци... Усетихте ли как се опитват да лъжат от Киев????

Сега остава да обявят и тия 3-4 милиона украинци/официални данни над 3,5 милиона/,които работят в Русия за пленници на диктаторската кремълска власт!Никак няма да е чудно!Вече сериозно се замислям за това,че аварията в Чернобил е логично последствие от акъла на т.н.украинци!

Освен гаврата с нежелаещите да се връщат при каПутин, нещо не е наред и с бройката, нали така, тавариши. Слабата украинска армия гепнала стотици гащници, а ''победителите'' само 70 украинци..Що тъй? М ?

Прав си има нещо странно - какво ли търсят тогава 3 милиона украинци емигрирали в Русия ? Но за бройката си прав - 15 руснаци за теб са стотици ...

И сред тия над 200 души нито един руснак, нещо не се връзва тезата на коевската хунта, че воюва срещу "руска агресия", а?

Има над 15 руснаци ... ама на него от белото ...

С това изявление хунтата се стреми да маскира ситуацията, защото се оказва, че води война срещу собствените си граждане, а не е жертва на руска агресия, както твърди, в опит да прикрие престъпленията си...

Остава да уточниш само една-две незначителни подробности - кой въоръжава тези граждани и откъде пристигат "доброволци" и "отпускари", заедно с личното си оръжие - танкове, РСЗО, артилерия, ПЗРК и т.н., което не би те затруднило?

Митологията в бивша Украйна е на небивали висоти!

karabastun@abv.bg

Кой - кой - САЩ продават оръжие на всички терористични организации, да избиват мирното население !

Вярно, само че тез руснаци са граждани на нрдодържавата, т.н. "украйна", жители на Одеса, Херсон, Мариупол, Харков, Николаев и т.н.

Карай . Американците не ги вълнува , тяхното обещание е ,, Ще се порим с Русия до последния украинец .".

Поредно , тежко унижение за съветофилията..29 отказали да се връщат в Расия !Добре, че другарите са свикнали да им натриват муцуните..

Какво ли търсят тогава в Русия 3 милиона хохли ?

Ще си правят референдум за присъединяване към Украйна

Поне докато руснаците не боднат знамето . Тогава се почва песента ,, Не с ботушите , не по главата .".

и един естонски гражданин, също така Интерпол отдавна, по изискването на Грузия, търси Саакашвили, който е извършил много тежки престъпления в Грузия. Украина сега е разграден двор, с пълна анархия, дива корупция, адски бандитизм, изцяло е поддържана от САЩ, така те нарочно издържат този цирей на границата с Русия. В Русия в момента има 4 милиона само икономически имигранти от Украина.

То на тоя фон най-лесно се граби и разбива държава... След години интереса ще поспадне, с основание-всичко ще е разграбено. Справка - България.

Правилното е "руснаци за руснаци". И от двете страни на границата живее един и същ етнос. Украина е изкуственно създадена, както Македония. Резултат от мръсни политически игри на САЩ.

Не е вярно това, което го пишеш. Правиш ли разлика между монголоиди-россияни и руснаци, живеещи на територията на първата, т.е. оригиналната Рус, а не ментето Россия? Да, истинското име на днешна Украйна е Русь. Кой открадна името на цяла една държава?

С идеята за "чистите" и "истинскитре" българи докарахте държавата до размера на Софийска околия. Това е от много мозък, основно еФроГейски и еФроатлантически.

Достоен отговор!

мръсните американци скараха два братски народа и дано им се върне тъпкано. а руснаци и украинци въпреки всичко не се мразят, колкото и да промиват мозъците на украинците. рано или късно пак ще бъдат заедно.

Ммм... да... убиват се с любов. Както през 1917-1920... и по-късно, през 30-те... по братски... на едро... с милиони. Така е, много се обичат, ма не искат да се вземат. Що ли е така?...

Както казваше един индиански вожд ,,Внимавайте с емигрантите ... "

Само Велика Украйна знае как да третира терорусия. Мръсните руснаци разбират само от юмруци в кръглите им азиатски глави.

... да само усрайна може да се усере повече от нас .

Пълни простотии! Нещо нормално за изродясъл сороски мозък! Украйна никога не е била велика винаги е била подвластна дали на Руска империя дали Османска дали Жеч Посполита. А всъщност украинци и руснаци се различават точно толкова колкото ние с измислените македонци. Взе пак злите жидо-масонски мозъци успяха подло да скарат двата близки славянски народи. Това беше тяхна вековна мечта.

Ами хващай автомата да им разкажеш играта на руснаците, като те гледам как си запенил тънкопишко осран, нещо не ти стиска май- такива клавиатурни"герои"-айде у лево