Украйна забрани на Горбачов да влиза в страната 5 години

Украйна забрани на бившия съветски президент Михаил Горбачов да влиза в страната за срок от 5 години, предаде ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Украйна забрани на Горбачов да влиза в страната 5 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вече оглупял престъпник е любимец на Слави Трифонов.

А той, Михаил си е "Счупил вече Краката" да се Натиска да ходи там. Точно в този "Кенеф" не бих отишъл и аз сега.

Жалък, жалък, жалък!!!

Киевските управници на Украйна, май, са получили указание от Запад да взривят мира в Европа и станат повод за голяма война с Русия, която незабавно да прерасне в световна война! За сега те манкират изпълнение, за да оправдават получените доларови аванси за поръчката! Имам чувството, че скоро американските им опекуни, ще ги стиснат за гушата и да видим, как ще го направят!

ДА И БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА МУ ЗАБРАНИ ДА ВЛИЗА... И НЕ САМО ДОБРЕ ГО ПАЗЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ ИНАЧЕ ДА Е ДАЛ ФИРА ОХОООО ОТКОГА.........

Порошенко е като рибар-хвалбар, който като хванал рибе 5см и извикал - а сега ще хвана сом като кит! "В Украйна дошли на власт прозападни политици"...сменил се един олигарх с друг, чрез "прозападен" преврат, цв.революцийка. Защо навремето не проведоха референдум в Косово за отделяне, но според конституцията на Р Сърбия? Ами мн. просто, същата тая конституция го счита за незаконно, т.е. ФАЩ и васалите му незаконно окрадоха Сърбия!

Плача от радост, когато някой комунист плаче за срби я.

Толкова късно се сетиха, че направо смях. И Горби и Елцин и всички останали техните така наречени ръководители са силно зомбирани чрез ПСИХОТРОНИКА субекти които ебаат мамта на СССР и сега на Русия, Украйна и де що имат бивша република. ПСИХТРОНИКАТА Е ПОДЛО И СТРАШНО нещо. НИЕ В БГ също и сърбаме попарата от 70-те насам и това е причината от буден народ да се превърнем в стадо безропотни овце. ЗНАМ, че не ви се вярва и жалко, защото ако бяхте схванали бихте се опитали да противодеиствате. Сега ви остава само да блеете.

един от най-големите предатели в световната история. Името му ще се помни за вечни времена, както се помни Юда. Дегенерирал тип, оглупял клоун.

Ама генерален-секретар на СССР, а ти дришльо по форумите!

Русофил

ПРЕДАТЕЛЯ СИ ОСТАВА НАЙ НИСШЕТО СТЪПАЛО В ЧОВЕШКОТО РАЗВИТИЕ,НЕЗАВИСИМО ОТ ЗАЕМАНАТА ДЛЪЖНОСТ!!!ЧОВЕКА Е ЧОВЕК,КОГАТО СЕ БОРИ С НЕПРАВДИТЕ,ДОРИ И КОГАТО ПУБЛИЧНО ИЗРАЗЯВА СВОЕТО ВЪЗМУЩЕНИЕ ОТ ХОРА ПРЕДАЛИ НАРОДА СИ!!!

"..никога не е ходил в Украйна и няма намерение да го прави". Тази информация обезсмисля всички коментари. По същият начин могат да ми забранят да ходя на Луната, или на марсианците да кацат в Киев!

между Горбачов и президента на Украйна няма разлика и двамата са предатели и слугина САЩ, срещу пари са готови да продадат всичко и всеки, те са агенти на ЦРУ

и хиляди други поразии, истински човекомразец. Спрял износа на лекарства за Куба. Мефистофел ще му завиди.

изопачени неща, както винаги Разбира се, Горбачем ходил е в Украина много пъти, НО при сегашното правителство не е ходил и докато то е на власт, няма какво да прави там - това е казал той.

Разсипник и крадец.

Трябваше да го наградят, а не да го обвяват за враг. Също трябваше да оставят паметниците на Ленин и да сложат отново на Сталин, че без тях такава държава нямаше да има. След революцията болшевиките набързо създадоха и наложиха литературен украински, подклаждаха националните настроения, само и само да ги признаят и заобичат. Не би. Стана храни куче да те лае. Резултатите от болшевишката "прозорливост" - в това число и на Горби - ги виждаме днес.

И много правилно !!! Няма ненаказано зло. Но защо трябваше да се върне на жена му? Трябваше този тиквеник да заболее от рак и да си отиде, а не тя. Белязан от бога, за да се пазят от него. Как никой не го видя, ами го остави, да обърка толкова държави и беляза съдбите на толкова хора..Урод нещастен !!

сега ще прелита отгоре със самолет

След 5 години .... може и без самолет!

Лелее, ами сега, горкия Горбачов. :))) фашистите съвсем изкукаха.

... КОМУНЯГИТЕ КАТ" ТЕБЕ СА ИЗКУКАЛИ ПО РОЖДЕНИЕ !

И без това нямам особено желание да посещавам отровени от радиация местности.Нали Чернобил стана по мое време.Знам за какво става въпрос.

Продажник. Да му забранят и в Русия.

Такава забрана е тъпа и е остатък от съветските времена. Украинците дори и да са прави по повод на Крим трябва да намерят хякакъв нормален подход да отстояват позициите си. С тая реакция от съветските времена ще сега се получи обратен ефект.

А как се отнасят с децата на Хрушчов? Нали той им докара тези проблеми...

Горбачов нали ти ясно как ще останеш в историята. Като един голям наивник дори бих казал глупак съсипал собствената си страна и народ. Дори и на тебе вече ти стана ясно че в света има само интереси за контрол ,подчинение съответно експлоатация. Днес се води война срещу твоята страна именно за да бъде подчинена. И ти имаш голям принос за това.

Ужас и какво ще прави сега Горби като толкова много му се ходеше в Украйна щото искаше да разцелува тая лесбо пилотката убийца?!?

Първо се научи да пишеш, после коментирай тук.

Тя и баба Гицка беше с Горби, нея няма ли да я ... такова... за петилетка?

Горби, можеше да го договориш тоя Крим още на кораба в Малта! Защо тогава не го трампи срещу ГДР?

как да договориш нещо дето си е твое... все едно да ми дадеш колелото си като си разменяме шапките...

аз не знам кои е луд да ходи в покраина.

N. S.

И аз не знам. Но определено виждам, че Горбачов 'си го е преместил от единия крачол , в другия'.

Оказа се, че двуполюсният модел е бил необходим и е изиграл положителна роля в развитието на човечеството. За съжаление ние бяхме от губещата му страна. Страхът от социализма даде човешки облик на капитализма който стана много по-социален от лъжливия свят на комунистите. Днес няма социализъм и виждаме как от ден на ден капитализма губи човешкия си облик.

Тази нация е обречена генетично, откакто мустакатия Сталин затри цялата им интелигенция. Останаха гените на най-мизерната сволоч, а ако случайно се пръкне нещо различно, с бясна сила се изнася за БЕЛИТЕ държави. Както правят между другото и управляващите там с децата си, Хо-Хо-ХО!

начи, пак накратко: горби, приятелят на желязната лейди и изкуственият каубой рейгън бе баннат от еврейската клика на шоколадения принц, който продаде акциите си на голдмън сакс- свърталището на евреие, които покосиха света с парите си. Факт!

Браво на украина! европейци, ако гласувате за украина и турция ще получите место за бежанец в собствените си държави!

нека да оставим толерастната комисия да се забавлява сама със себе си. на нея са и по-ценни собствените нецензурни мнения

Браво на украина! европейци, ако гласувате за украина и турция ще получите место за бежанец в собствените си държави!

обаче честно! кой продаде Христос на империята на злото?

Браво на украина! европейци, ако гласувате за украина и турция ще получите место за бежанец в собствените си държави!