Путин разказа как Крим отново стана руски

Президентът на Русия Владимир Путин разкри момента, когато е издал тайната заповед за анексирането на Крим.

Обратно в новината

Коментари - Путин разказа как Крим отново стана руски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да живее велика Русия.

приказчица за дечица...

как не се наплюскахте бе ..........къде ще отнесеш това богатство?2/2

Хаха, сякаш някой се е съмнявал кой стои зад цялата тая гадост

Тоя стана за смях пред целия свят. Вече никой политик няма да му се връзва на лъжите, дори и тези, които са от неговите "приятелски" държави

Путлер усеща близкия си край и започва с изповедите си..... :-) :-) :-)

Лично аз съм говорил и съм в добри отношения с Александър Кържаков които разказваше колко пъти Кравчук го е питал на кого ще принадлижи Крим ! Елцин е бил много зает (тои се е съветвал с Бил Клинтън как да разцепат СССР! И ЗАТОВА НА КРИМ НЕ ОБРЪЩАЛ ВНИМАНИЕ!!! Всички са биле под деистието на алкохола (пили са защото режат ядренна държава !!!И украина излиза с най изгодни положения !украина с дондас и с огромно количество боеприпаси ЯО И ВСИЧКО КОЕТО Е БИЛО МНОГО ЦЕННО ЗА ССР - ТЕНОЛОГИИ ! НАЙ ГОЛЕМИЯ ТРАНСПОРТЕН САМОЛЕТ МРИЯ Т Н! И ТОВА БОГАТСВО СЕ ИЗПАРИ !!!!

защо текста ви е неправен! българин съм но 45 години живея Моска - неприятно е така

браво батюшка ПУТИН , бой по западната сволач.

Другаря путлер започва с изповедите,предчувствайки близката си раздяла с властта в Русия.......:-)

Пълно е с глупаци тук -не си само ти! Защо не разбирате че сащ ни тласка към война след която няма да ни има на картата а и карта няма да има?

"САЩ ни тласка кьм война"??? А русия и путлер анексираха Крим и пратиха зелените човечета да се бият с Украйна....... :-) Умряха баламите......... При червените баби по ще ти вьрви с манипулациите...... :-)

Глупости на медиите,ПУТИН БИЛ КАЗАЛ??При разпускането на Съветския съюз(ОНД) имаше споразумение Украйна да даде на Русия да полза Крим ДЪЛГОСРОЧНО.Руснаците вкараха военно оборудване за над 2 трильона евро.Можеше тази база да попадне в агресивни елементи за световния мир и сега да бъдем мъртъвци или заложници.

Дирчета (и редакторът Гергана Мишева), чуйте дословно какво каза Путин по повод на Крим, и ако не знаете руски, не си правете свободни съчинения. Путин каза дословно "Ние сме принудени да започнем работа по връщането на Крим в състава на Русия".Това не ми прилича на заповед, още повече ако той смята, че са "принудени"

Да се твърди че Крим винаги е бил руски със едва 170-те години руска окупация значи да се признае че България е турска с рекордно по голямо чуждо присъствие.

Сега го няма Кримското ханство , което е било васал на Османската империя. Последният съществуващ днес собственик на Крим е Русия. Иначе по -древните народи също могат да претендират на собственост над Крим Древни гърци , преди тях скитите.Но и тях ги няма.

Е, те кримските татари доброволно с песни и танци бяха изселени от полуострова!

Така е, в ранното средновековие Крим е бил поне 400 години български,ама за това руснаците не знаят. Или не искат да знаят! "Руският" владетел, приел първи християнството - т.нар. Владимир Първи Велики е бил викинг и няма нищо общо с доста по-късните князе на Суздалското княжество, погълнало по-късно Киевска Рус. И до днес в Крим стоят каменните останки на българските крепости от времето на бат Боян и неговите наследници до 10-ти век,а руски там такива няма! Руските историци и археолози,колкото и да им е неприятно, са принудени да признаят тия артефакти!Така че доколко е руски Крим може да се спори, след като там и татари са го владяли,а последните век и половина си е просто украински!

Тя тази операция беше толкова секретна ,че целия свят разбра на кого принадлежат зелените човечета,но Путин и неговите лакеи в България отричаха всичко а сега ни викат колко са добри в конспирацията и как никой не е разбрал кво се е случили...номер едно са няма спор;)

Влезте в сайта "ПИК".Там има материал от английски известен журналист за американския национализъм и фашизъм.Не го е писал русофил, а англичанин. Прочетете го и ще ви станат много неща ясни. Дай Боже и на някои с промитите мозъци...

Добре де, защо слагате минуси на повика ми да прочетете нещо,писано от умен западен журналист. Или ние сме проамериканчета,макар и неграмотни...

Защото, когато търсят сериозна информация, хората не влизат в ПИК

А и защото това, че е западен не означава кой знае колко ... и след тях има доста продажници!

Странно заглавие на статия.Дори и Дир-а признава с него,че Крим е бил руски.Черно на бяло.".....как Крим ОТНОВО стана руски."Рак ли робовладелската цензура е пропуснала подобно своеволие?

Любопитно е как телевизията на Тиквата/нова/ лъже за откъсите от филма за Крим.Преводачът не купената телевизия превежда "че руснаците били разположили едрокалибрени картечници на границата",а Путин казва всъщност "че украинците са били разположили едрокалибрени картечници за да ликвидират Янукович на границата".КОЙ ЛЪЖЕ?Боковата платена телевизия или Путин?

Е същата телевизия разпространи и клипче, ама на заден ход с дръпнатото столче. Да се чудиш шо ли ги прави тези работи?

А не сте ли забелязвали как преиначават новините от Русия. Например по телевизия Европа събщиха, че Путин е забранил със закон гейовете, но закона гласи, "забранява се пропагандата сред малолетни".

хахаха, затова на всички росиийски политици децата им живеят я в холандия я в САЩ, що не отидат в Крим или Ростов да живеят примерно, че там такова цъфтене пада

Думите на ЛЕВСКИ непосредствено преди бесилото:   -Господи, спаси българите! ...и само след 5год. Русския  Господ  спаси българите! Та така и... с Крим?

България трябва да се освободи сама, иначе нейния освободител ще е новия ПОРОБИТЕЛ! Именно за това Левски тръгва САМ да организира въстанието!

Така... Сега моля русофилите да ми обяснят как се нарича една държава, която анексира друга по еднолично решение на избран с избори лидер, а не цар? Империлизтическа ли беше по определение от тошово време? Така помня. А как се нарича една държава, в която националистите биват наградени за поеъчково убийство, както съобщи друга статия днес? Фашистка ли беше, че така помня от учебниците по история от тошово време? Е, другари, да ви сведа една насока, която са пропуснали да ви прочетат тези дни в партийния клуб: Русия днес по определение от комунистическите учебници по политическа история - е националистически империалист. По икономическа структура е страна от третия свят, доколкото 45% от икономиката й е базирана на износ на суровина с ниска степен на обработка. Моля русофилите да се намесят, че става голямо разминаване между Идеята, за която живеят и начина, по който се реализира. Излиза, че русофилите, стари левичари, държат на национализма и империализма? Е, Путин ви докладва накрая, че е завзел Крим с войска. Сега разбрахте ли го? Сега рзбрахте ли защо руският народ обедня двойно и защо не сте никакви русофили, а путофили? На когото му е мил руският народ, не би си помислил да подкрепя Путя! Не би си и помислил!!! Вие не сте русофили, а сбърканяци, чиито сбъркани въжделения не се сжъдват и загубвайки смисъл на живота си, изпадате в състояние на перманентна лъжа, срамна по природата си. Патологични простаци сте.

Ами ако прочетеш цялата новина ще видиш че Путин казва "Само ако хората живеещи там го желаят" Така че що не вървиш на майната си американско говедо

Аргомента ти е напълно несъстоятелен. Териториалната цялост на Украйна е призната от Русия официано, като цената е отказване на Украйна от ядрено оръжие. Наличието на руско малцинство не е абсолютно никакъв аргумент за приобюаване на тритория към РФ, аналогични малцинства има в прибалтийските държави, квартали с руско население има дори и в Поморие, Бургас и Варна, а дори и в Лондон, Париж, Кан, Ница.

Ако някои хора пожелаят южните ни родопи да станат турски, дали пак така ще си съгласен? Нямам съмнение, ако това е цената за още един мандат на БСП... Вие сте ланари предатели и сбъркани уроди

Ти как виждаш да не пожелаят, като Крим стана зелен от зелени човечета? Сега вече знаем и кои са били те! До сега ломотехте, че не са били руски, а били някакви други.

нали не вярвате на всички небивалици,които съчиняват и филмират,като вув "воjна на световете" от Xърбърт Yелс

Какъв Държавник. Дали и ние ще имаме късмета за такъв някой ден, вместо да ни управляват мекотели и скопени петли, пе....ти и ибрекчии

Пълна аналогия на 2 събития: Русия - Украйна - 2014 - освобождение на Крим България - Румъния - 1940 - освобождение на Южна Добруджа Доказателства: 1. Крим никога не е бил украински до 1991 г.; Южна Добруджа никога не е била румънска до 1913 г. 2. 80% от населението на Крим е руско; 80% от населението на южна Добруджа е българско. 3. Завладявайки Крим, украинците забраняват местният руски език; Завладявайки южна Добруджа, румънците забраняват местният български език. 4. 23 години руски Крим е украинско владение вследствие на един погрешен подпис на пияния Елцин през 1991; 22 години българска южна Добруджа е под румънска власт вследствие на чудовищно несправедливият Ньойския договор през 1919 г. 5. Огромна е радостта на местното руско население в Крим през 2014 при връщането им в историческата си родина; Огромна е радостта на местното българско население в южна Добруджа през 1940 г. при връщането им в историческата си родина. 6. И днес някои румънци наричат връщането на южна Добруджа към България - анексия; И днес някои европейци (и българи) наричат връщането на Крим към Русия анексия.

Още аналогия: И тогава някои тогавашни български управници изтеглят за първи и втори път късата клечка! И сега някои днешни български управници изтеглиха за трети път късата клечка!:)

Уважаеми Боабаб, ще е добре преди да пишеш нещо, нещо колкото да бъде написано нещо... да бе попрочел малко история бе уважаеми. Освобождението ни от турско робство, е донякъде и почти нищо повече от реванш за загубена от Турция война за Крим (е не само една война). Населението е почти еднакво, колкото Руско толкоз и Турско. Там дори има и население от Българи от Воложка България. Към колегите ... когато преди година коментирах по този начин и писах, че Крим е повече Руска територия отколкото каквато и да е друга и че великия другар Путин със военна сила анексира Крим, получих много минуси. Питам как е към днешна дата настроението, уважаеми другари комунисти. Или както обичам да казвам, който има различно мнение от вашето е боклук, тъпанар и идиот. Минусите дето някои от вас биха ме отличили за този коментар, знаете вече къде да си ги сложите, нали. Лек ден, уважаеми.

Според тебе - Освобождението на България от 5 вековното турско робство не е освобождение, а "е донякъде и почти нищо повече от един реванш ..." Според теб вероятно е би трябвало да чакаме още 5 века, за да можем със собствени сили да се освободим някъде към 2378-а година от турското робство. Твоето е типично изказване на русофоб, който мрази датата 3-ти март и категорично отрича освобождението на България от турско робство, както и участието на руската армия тази война.

П.С. не пияницата Елцин а великият украинец, другарят Хрушчов сложи подписа си и даде Крим на Украйна. Карай по кротко уважаеми. Чети и мисли преди да пишеш, ако можеш. Лек ден.

Да ти припомня малко история: през 1954 Хрушчов прехвърля чисто руския Крим от единия крачол в другия на едни и същи гащи - държавата СССР, а през 1991 пияния Елцин подарява чисто руския Крим на други гащи - новообразувалата се държава Украйна, която никога преди това не е съществувала на бял свят (от 1917 до 1921 има опити за създаване на такава държава, но през нея многократно са минавали ту петлюровци, ту болшевики, ту белогвардейци, ту белополяци) Как Крим бе подарен на Украйна: През 1991 г., на подписването на Беловежките споразумения за разпадането на СССР, украинският представител Леонид Кравчук забелязва, че Борис Елцин се е заиграл с водката и бави подписването. Затова го подканва: - Боря, ако искаш, вземи Крим само подпиши най-после договора! Пияният Елцин великодушно махва с ръка: - За какво ми е Крим? Ето, подарявам ти го! И подписва, като по този начин с едно драсване зачеркна усилията на княз Потьомкин, Екатерина Велика, героите от отбраната на Севастопол през 1856-та, героите от отбраната на Севастопол през 1941-ва

в края на Първата световна! България е била гарант за това!

Е, то голямата новина! В България останаха 2-3 форумни идиота, които замаени от обещани рубли вярваха, как гражданите на крим "сами" са си избрали да се присъединят към Матушката.

В Русия обърнаха навреме внимание на дейността на открито спонсорираните от Вашингтон НПО, чиято истинска цел е създаването на деструктивна политическа обстановка в набелязани държави, смята американският политолог , който е изпълнителен директор на института Рон Пол. Той обаче твърди, че технологиите за създаване на почва за държавни преврати, която бе изпробвана в Близкия Изток и в Украйна, няма да сработи в Русия.

2014: "Точно като за участие в спецоперации Путин отличи 300 пропагандисти със свой таен указ от 22 април. Те са наградени за информационния тероризъм, пуснат в действие срещу руския народ и народа на Украйна. За да почнат хората взаимно да се избиват, стрелят и замерят с коктейли "Молотов" (а именно това става в Източна Украйна, стана и в Одеса), те трябва първо да се намразят един друг. Тази задача е страшно сложна, когато е необходимо да породиш ненавистта към братски народ. Все пак става дума не за ислямски екстремисти, не за чеченски бунтовници, не за "Ал Кайда". Украинците са близки православни славяни, Киев е майка на руските градове, а Киевска Рус е цитаделата на руската цивилизация. Колко трябва да се пеним и истеризираме, за да втълпим в главите на хората, че в Киев има хунта, фашисти и бандеровци. Че тези, които не са съгласни с анексирането на Крим и не подкрепят донецките сепаратисти, са пета колона и национални предатели. Че тези, които излязоха на Майдана, получават пари от Държавния департамент на САЩ. Та това е адска, мръсна работа, основана върху безпросветна лъжа и цинични сметки. Пропагандистите са участници във войната и на съвестта им е кръвта на оглупелите от лъжата и ненавистта хора. Кремъл води съвременна война. Някога преди атаката имаше артилерийска подготовка с "Катюша", "Град" и системи за заплов огън. Сега артилерийската подготовка е за зомбиране. Трябва да скараш народите помежду им, да предизвикаш отвращение, трябва да внушиш ненавист и страх, трябва само при появата на украинския флаг да се привиждат бандеровци и да се свиват зениците и юмруците... Ернстовците и Габреляновците, Кулистиковците и Добродеевците направиха всичко това. (Константин Ернст, Арам Габрелянов, Владимир Кулистиков и Олег Добродеев са шефове на руски тв канали, наградени от Путин за отразяването на войната в Украйна)"

предателството на Немцов към Русия? За това ли путиновите добермани го убиха?

Орлин Данев

Това всичкото дето си го изброил го правят твоите приятели американците! Те са на всяка манджа мерудия,на всяко гърне похлупак и все тяхното магаре е мъжко! :) Сега умират от безсилна злоба ,че за пореден път не стана на тяхната. Визирам събитията в Грузия,Сирия,Египет и сега в Украйна! :)

Опитват ли се американците да осуетят европейските усилия за мирно решение, водени от Ангела Меркел?, попита немското издание Der Spiegel. Изданието цитира политици от администрацията на немския канцлер Ангела Меркел, който определили риториката и нападките на генерал Брийдлав като опасна пропаганда. Според Der Spiegel това не е първия път, в който Ангела Меркел не е съгласна с главнокомандващия на НАТО и американските твърдения относно конфликта в Украйна. Изданието пише, че Меркел и Брийдлав удрят главите си една в друга, когато правят коментари за събитията в Украйна. Безпочвени обвинения и преувеличени информации, предупреждава немско официално лице по време на скорошната среща за Украйна, поставиха НАТО и целия Запад в опасноста да загуби доверието на общественоста, пише вестника.

Ало, модератора ?! Коментарът е извън темата, защо не е скрит ???

Да , проведеният референдум беше с тайно гласуване.

Не,бе бъркаш се!:) Урните бяха прозрачни,а бюлетините падаха цели и непрегънати! :)

Не бля, Путин е мудак и ще свърши зле барабар с целия Первый канал на руската ТВ.

Ти остави Путин,ами виж твоят човек Черния Халиф колко лошо ще се изтресе от Високата палма! :)

Путин е Велик! Това е Руския Държавник. Ще накаже всеки подкокоросан (купен) от американците самозванец. Непрекъснато чета за развитието на военната мощ на Русия. Сигурен съм, че който и да си помисли да тормози Великата Русия ще го стигне съдбата на Наполеон, Хитлер и др. решили да опитат. Но сега ще е по бързо и болезнено. Горките, не им завиждам, лошото е, че ни вкарват и нас в тяхната им мръсна игра.

Тоя джуджак съсипа Русия.

Орлин Данев

Ха-ха-ха! Мокри соросоидни сънища! Сега Русия по-силна дори от СССР навремето! Ще се сцепите изотзад от яд,а? :)

Kой е по-тъп? Волния капут или Путака?

А кой е по-умен? Тиквоний,или ЧернияТ Халиф от Голямата палма? :)

Това, че руска национална телевизия прави филм за това как Путин решава да анексира Крим, да спаси Янукович и да предизвика войната в Украйна, малко прилича на пропагандна акция. Тъй като след липсата на някои хранителни продукти и техника (поради ембаргото), спадането на жизнения стандарт и убийството на Немцов, има реална опасност от протести, Путин е решил да се изкара голям герой. Той върна Крим, той опази братята в Източна Украйна от Бандеровските фашисти, спаси Янукович и т.н. Това не е признание, а жива хвалба. Все едно американците да признаят за наркотици, оръжие, контри в Никарагуа и т.н. Щях да повярвам ако филма беше направен от независими журналисти и от независима телевизия. Но намесата на руски, американски и др. тайни служби не може да се отрече, дори има макар и малка вероятност да са си помагали в някои моменти, както много пъти преди това.

Лъжеш се. Това признание е че Запада няма какво да направи , въпреки желанието си. Анексирането на Крим ще прехвърли евентуални бойни действия от Черно в Балтийско море. А според Бившият финансов министър на САЩ, заплашена е Полша, защото приема да се строи онзи прословут щит.

Орлин Данев

Наистина сега"Дружина Полска" -(непосредствен втори подстрекател на Украйна след САЩ) е наред да гризне дръвцето! Хем и е ред,хем и се пада! :)

Това не е само усещане за пропагандна акция - то е пропагандна акция. Очевидно след Иловайск и Дебалцево е дошло време Путин да повдигне завесата и за Крим. Путин има основание да се хвали с връщането на Крим на Русия, защото с това действие : - премахна всякаква възможност руския черноморски флот да бъде блокиран в Черно море, защото комплексите Искандер напълно контролират крайбрежието на цялото Черно море и Босфора ; - премахна всяка възможност американските крилати ракети Tomahawk поради своята ограничена далечина на полет да държат под прицел Москва и голяма част от европейска Русия; - премахна възможността едни от най-важните руски търговски пътища да бъдат поставени под контрола на американците; - в крайна сметка обезмисли 5 млр. долара пръснати за организирането на Майдана, защото истинската цел на Сащ в Украйна беше именно Крим.

Независимите медии са дефицит в днешният свят. Лицемерието и продажността на медиите и политиците е ужасяваща. Много народи по света не вярват ще гласуването им на избори ще доведе до промяна на политиката на техните страни.

такова УЧЕНИЕ по Южна Осетия и Южните федерални окръзи, дано се озове и в Южньй парк

Напиши в Гугъл Пол Робъртс: Марионетните правителства в Източна Европа най-вероятно ще са причината за Трета световна война Интересни нещица може да прочетеш, при това от американец, при това не кой да е американец

Пол Крейг (той е един и същи, ама карай да върви)... Е, и? Аз пък вярвам на другаря Путин! Той сам си признава и за Крим, и за Янукович, и за Донбас. Скоро ще си признае и за МН17... С награждаването на Луговой и Кадиров пък си признава за Литвиненко, Политковская и Немцов. Кой знае може и за други, които ми убягват в този момент...

Да освободим Волен от наряд!

Има ли още някой да твърди, че окупацията на Крим от зелените човечета на Путин не е агресия на Русия?!?!

Знаеш ли кой е Пол Крейг Виж неговите изказвания по темата Аман от Вас. Колко ви плащат соросите

Рубли-ЙОК!

Major Payne

Стига си ми навирал в очите разни американци. Научил едно име и го размахва като знаме. В САЩ е демокрация и всеки може да пише всичко, но това не значи непременно, че то е вярно. А фактите са: По нареждане на Путин руски военни части окупират Крим, който по това време е част от суверената държава Украйна. По всички норми на международното право, нахлуването на военни части от една държава в друга и завладяването със сила на територии от тази държавва, е акт на АГРЕСИЯ. Така че, руснаците са си агресори и нищо не ги оправдава. Както се каза за Крим, така ще се каже и за Източна Украйна. Това, което остава е, че руското ръководство и контролираните от тях медии лъжат повече и от циганите и отдавна не може да им се вярва за нищо. А това, което чичо ти Крейг е казал, можеш да си го боднеш на шапката.

колко плащат. Прочети малко истински книги от автентични руснаци, работили за службите. Разказват как при всички такива случаи в планирането задължително се включва информационното обезпечаване на акцията. Как най-добрият вариант да е човек като Пол Крейг (много обстоятелствено се описват и начините за вербуване на такъв човек). След него е просто платена публикация - най-добре в западно издание, колкото и незначително и да е. Крайният вариант винаги е "Московский комсомолец" (неофициалния орган на ФСБ). Но винаги да може в определен момент да се каже - виж какво казва еди-кой си, или еди-къде си...

Разбира се,че НЕ Е агресия! Просто руснаците си прибраха Крим обратно! Ти какво искаш? Да го оставят в ръцете на пиндостанците и те да си направят военноморска база под носа на Русия ли? И след това да си насочат ракетите към Москва?! Нема батенце-свършиха балъците и продажниците от Горбачово и Елциново време! :)

Major Payne

Аха, значи да очакваме да си приберат и цяла Украйна, Баларус, Молдова, Казахстан, Балрийските републики и т.н. Да очакваме ли и Турция да си прибере България, по твоята логика? Че тя ни е владяла по-дълго, отколкото Русия/СССР - Крим. Или ще предложиш да се въоръжим до зъби и да си върнем Беломорска Тракия, Македония, Албания и т.н. И за какво НАТО бълнуваш, след като руската марионетка Янукович анулира всичко, свързано с кандидатстването на Украйна в НАТО още преди много години?!?! Ти изобщо мислиш ли преди да пишеш или това ти е спуснало перхидроленото човече, това дращиш?!?!?! Вярно е, че балъците ги работят, но тарикатите ги работят двойно повече.

Провокационно заглавие с лош превод ! Учете руски език ! Това го е казал Барак Хюсейн Обама !

Превода си е много точен . Ушанките четат както Дявола чете Библията. А руския език можеш да си го сложиш отзад ....на задното стъкло.

Ето защо не бива да се позволява на Руснаци да остават за повече от 21 дни в България. Руснака първо идва сам, после влачи жена си и децата а накрая идва с танка и казва че Варна винаги си е била Руска. Кримския пример трябва да бъде добър урок за всички държави в ЕС.

Ео защо не трябва да се пуска Колев в Европа Първо отива той ,после влачи Целия си табор и накрая иска помощи защото е еврогеец ))

Колев не могат да го спрат от Европа защото аз съм роден в Европа и се гордея с това. Руските влечуги трябва да се държат в Русия .

Я, ама ти кога изпълзя? Нещо се загуби днес? Или вече имаш нови инструкции от Перхидроления титан, подкрепени с ДОЛАРИ от рус. посолство!

Дирчета, не се излагайте - Путин казал "трябва да започнем работа" На това заповед ли му викате. Ами ако той каже "добро утро", значи заповядва утрото да идва. Смешни "заповеди".

В Жужистан Жужи си признал, че носи 36-ти номер обувчици. Ма ние това си го знаеме, изжужкай нещо друго е, вата.

" Ние вече разбрахме, че американците дестабилизираха Украйна, като противопоставиха едни руснаци срещу други руснаци.." Списание БУЛЕВАРД ВОЛТАИР Жан Сирил Вади, писател, носител на Нобелова награда, режисьор и актьор

Интересно сравнение - президент с актьор

Първите заселници на Америка акостират в Манхатънския залив.Били са полуумрели.Индианците ги нахранват с пуйки. Англосаксите както си му е редът избиват до крак индианците. Най-големият цинизъм който света познава е даряването живот, на една пуйка от президентът на САЩ. 40 млн. индианци са зверски избити.Земите им са присвоени.Богатствата им са ограбени., а се дарява живот на пуйка????...Имат градове кръстени на убийци: Бъфало Бил, Кастър и още 2 града.

А къде отиде труда на руските тролове тук, които ни убеждаваха в мирните и честни избори в Крим?

Щом Путин е казал значи е мирно и честно. Точка!

Нема да пипате Жужи - той води Рашка в правилната посока, също както я водеха другарите Сталин, Хрушчов, Брежнев и Андропов.

"Крим ще бъде завинаги част от Русия" - колкото Хърватска е завинаги част от Югославия.

браво на хамерите.царе са на монтажите.особено хамерската тв нюз.монтажите са добри.само дето не знаят че някои хора имат програма с която могат да ги разобличат.а по големи лапни шарани от дира не съм виждал.

Как пък успяха да монтират признанието на Путлер, че сам е заповядал да се заграби Крим! Евала на краварите!

много е просто.мога да ти направя монтаж че боико продава българия на чалмите.

бря... вече американци взеха да водят руските канали :)))) големи смешници станахте бе. Той Пу-ВИНЕТУ ти го казва в очите, ти пак като тъп галош повтаряш думите които са ти казали от централата. Американци, лазери, клониране,... може да са роботи. с холограми работят, Кевин Спейци е Путин, Лукас е правил ефектите ... :))))) тъпанар бе... мноУ сте упростели путлеристите

от кога тв нюз е руски.

комплексаря не издържа и сам се похвали нема що - много е велик от кьосав нъж - да пази господ