Руските войски се изтеглят от Украйна, обяви Кери

Руските войски се изтеглят от Украйна и от граничната зона, заяви държавният секретар на САЩ Джон Кери след разговор с руския външен министър Сергей Лавров.

Обратно в новината

Коментари - Руските войски се изтеглят от Украйна, обяви Кери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Източници казали, че Кери бил казал!!! Та някой журналист заснел ли го е Кери да казва това или ще си разменяме трапезен фолклор вместо новини?! А относно изтеглянето на руски войски от граничната зона е съвсем нормално. И не заради санкции или поучителни врясъци а в предвид че няма смисъл войниците да стоят на палатки в полето с настъпването на по-студеното време. Изтегляне в основните поделения за зимно квартируване си е щатна процедура.

След Олбрайт и Кондолиса Райз не са имали свестен държавен секретар. Много са зле от кадрова гледна точка. Абсурд е да ги сравнявам с Хенри Кисинджър.

Трябва да се изтелят и от Русия, и тогава може би Кери и малкото негърче ще бъдат доволни

Мы поняли друг друга!

А какво става с Крим? Както отива работата, на руските агресори ще им се размине и Кримския полустров, след етническо прочистване може да стане руски. Хайл цар Путлер.

Хелоу!

Не може сериозен политик да говори неща като тези, казани от Кери. В Донбас и Луганска област няма руски войски. Там воюва местното население с "украинската" хунта. Дори от ОССЕ много пъти потвърдиха, че не са видели руска армия в Украйна. (Освен ако не е невидима, което означава, че руснаците са задминали Запада в стелт-технологиите.)

ПИПО

Русия и САЩ взеха и се разбраха. ЕС ще направи това което кажат Щатите. Сега да видим наш плевньо какви ще ги ръси.

Не вярвам нито дума на Кери- украинската хунта просто трябва да продължи "настъплението", иначе гражданите ще я изядат. Очаквам пълномащабна военна кампания срещу Югоизтока в най-скоро време,още повече,че в Киев вече си имат чист фашист начело на армията. Няколко думи до протестъра "Колев": Така не се бях смял от много време! Ако не бяхте протестър бих предположил,че сте суперинтелигентен, защото само разум в един от краищата на интелектуалния диапазон може да роди такива правописни бисери,за логически такива пък да не говорим:-). Аве, Санкций, умиращите ти мозъчни клетки те поздравяват!

Невидимите руски войски се изтеглят от Украйна. Окупирана се оказва част от Украйна. Но няма никакви сигнали, оплаквания в сериозните международни организации, включително и ООН. Там е тишина и няма никакви нахлувания. Ако сте забелязали, такива има самов американските медии и в изказвания на режима, управляващ САЩ. И всепак са забелязани група руски военни водолази да се изтегля само по плавници към руската граница :).

Путин клекна :)))))))))))

ти прав ли се.еш? Все някой трябва да отстъпи, в случая Путин, макар да си мисля че американските заигравки с Русия бяха заради Сирия, ама не ангажирам никой да мисли като мен. То времето ще покаже

Путин клекнал. И с какво, изтеглил е войски от граничната зона. Руски войски в Украйна не е имало, за да ги изтегли. И сега, след като украинската нацистка гвардия почне пак да отстъпва, с какво ще се оправдават. До сега се оправдаваха с несъществуващи руски войски. Ти за толкова тъпи ли ни вземаш, че не знаем какво действително се случва.

Разгневен!!!!!!!! Кери не каза за руска войска на Украйна!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ако беше казал, да сте качили и видео. Aмериканците най-добре знаят,че руска войска на Украйна НЯМА ""Руските войски се изтеглят от Украйна и от граничната зона, заяви държавният секретар на САЩ Джон Кери"""

А да видим, кога ще разкажете на българите, че изборите за Рада на 26 октомври 2014, изключват за 3 месеца върховният орган на Украйна. Чак през февруари 2015, Радата ще възобнови заседанията си.

Абе нормално е да се изтеглят, ама дали всички са се изтеглили....?! Иначе се очакваше де.... Интереса клати феса все пак....

Що не спомниш за Украински батальони в Волънск. Катинска гора - 32 хил. Украинци се отчетоха със 100 хил. Ама за това се мълчи срамежливо.

Доста отдавна анализаторите са се произнесли по въпроса с руската агресия, а именно, че единственият изход за сегашния стопанин на Кремъл да се задържи на власт, е постоянната, непрекъсната и агресивна външна политика (спрямо съседите и спрямо останалия свят - много ефикасен начин да се държи руския мужик в подчинение и преклонение пред "батюшката и бащицата").

доста отдавна анализаторите са се произнесли по въпроса с АМЕРИКАНСКАТА АГРЕСИЯ, а именно, че единственият изход за сегашния стопанин на БЕЛИЯТ ДОМ да се задържи на власт, е постоянната, непрекъсната и агресивна външна политика спрямо останалия свят - много ефикасен начин да се държи МАНИЯТА ЗА СВЕТОВНО ПРЕВЪЗХОДСТВО СРЕД АМЕРИКАНСКИЯ НАРОД!

Ако руската армия се изтегляше от Украйна, щеше да е от Киев, а не от Донбас. Това, че руските доброволци се връщат у дома, едва ли може да се нарече "изтегляне на армия". По същата логика доброволците и наемниците от натовски държави, сражаващи се на страната на Киев, би трябвало да представляват НАТО.

Поредната опорна дупка си ти, НО войната я загубихте...

Каква война бе Пешо това което става в источна Украйна си мислиш че е война Русия и Украйна. Не си запознат със ситуацията. Да ти напомня че ако влезе руска армия в Укарцна за 3 дня ще вземат киев!!!

"...границата да бъде контролирана и обезопасена"... От кого? От американски военни, може би...

Шило

Не, от когото руснаците решат. Това са реалностите. Че не се харесват на някого няма никакво значение

Колев, с толкова минуси трябваше отдавна да си се скрил в кучи г*з.

на такива им казваме Хейтъри, на тях им харесва да получават минуси

На все повече хора им прави впечатление, че на руската пропаганда не и се налага да лъже

Какъв Боинг, за какво става дума

Грaмотникa Колев нямa ли дa нaпише нещо зa световнaтa политикa? Всички сме възхитени от прaвилния изкaз!

Модераторчето ...от кога Руснак и болшевик станаха обидни думи че вече ги триете от форума? То си е срам да си Руснак но чак пък обида?

Има още един неграмотник с претенции - Щерев, който плещи глупости в обедната почивка и вечер след работа, може би в склада, в който работи нямат интернет, но вечер е много силен.

Кери да уточни точно къде на територията на Украйна е имало руски войски или просто дир'а - град, област

г-н Кери не признава референдума и за него руски войски в КРИМ са Югоизточна Украйна. Друг е въпроса че Русия никога няма да се изтегли от Свои земи, независимо от западните бръщолевения

Ще го върне , споко. На гладен стомах се вземат правилни решения

ПУТИН ОМЕКНА И КЛЕКНА, ХАХАХА

Ще клекне , къде ще ходи . Глад , бой и скубане за шибаните болшевики.

прочете ли статията или само заглавието... Дали Кери не е клекнал, защото не може да се справи с ИД Или ИД е поводът САЩ да направят влизането в Сирия, което Русия не им позволи преди година. Дали самата ИД не е проект на Кери и събитията в Украйна да са само за отвличане на вниманието на Русия, докато се подготвят операциите в Сирия....

Шило

Заглавието стига! Важното е да се пише, не да се чете. Така поне разсъждават троловете тук.

А може пък просто не иска война и повече избити.

АМИ ТО РУСИЯ Е ВЕЧЕ НА КОЛЕНЕ, ПУТИН КЛЕКНА....

Това до сега никога не се е случвало освен със свалянето на желязната завеса. Сега Москва е един от най-богатите и скъпи градове, а вероятно и по-красив от болшинството идолни за нас градове

Русия на колене??? Ех, мечтателю!

Така са си мислили видни несъстояли се покорители на Русия, като Наполеон и Хитлер, така си мислят и в обонгоадминистрацията, така си мислят и нашите простестърчета...

Негрaмотникa Колев, дaли е "елитa" нa русофобите ?

тази опорна Сидеров вече я отмени. Чети си инструкцийте да не се окаже че си писал безплатно цял ден.

В крайна сметка, Русия няма да даде КРИМ, а Кери ще поиска помощ срещу ИД. Кери ще финансира и Кюрдите, а те от своя страна ще поискат независима държава. Тогава отношенията САЩ Турция може и да охладнеят значително.

я преведи нa бългaрски " инсрукцЙЙ", че не могa дa зaхaпя! Хи хи хи, продукт нa съвременното обрaзовaние! И не те е срaм дa се изкaзвaш ? Ужaс!

За него ясно - безнадежден случай. Аз се чудя повече на менторите му. И те ли са толкова тъпи, за да наемат подобни илитерати и неграмотници да им бранят каузата. Ама то човек като слуша Обонго и Псаки какви ги дрънкат...

И аз казах че Сидеров е безнадежден случай но Путин все още плаща.

Бог да ги прости убитите.

"Кери предупреди, че международната общност няма да признае никакви референдуми за самоопределение в Югоизточна Украйна, подчертавайки, че трябва да бъде възстановен суверенитетът по границата между Украйна и Русия. " На евреина Кери, както и на господарите му билденберги, е пределно ясно, че руските земи в измислената държава Украйна ще са независима отделна държава, както и Приднестровието независимо от воплите и напъните на "еврейската общност". Съществуването на евреите в тази световна организация застрашава световният мир. Отдавна е време за промени.

Абе не знам какво ти е ясно но плановете на Путин издишат здраво. Рубличката се обезценява всеки ден , петрола пада здраво а чуждестраните инвеститори бягат от Русия като дявол от тамян. Дано да има здрави крачоли джуджето че голямо местене пада.

Колев, къде прочете, че зная плановете на Путин. Живееш в илюзорен свят. Не зная дали пада петрола, но зная, че със създаването на Банка за развитие на БРИКС, петрола ще престане да се търгува с долари. А това е крах на системата. Икономически няма излизане от чувала в който се е набутал долара и свързаното с него евро. Китай обмисля обявяването на юана за резервна световна валута и елиминиране на долара. Е, какво може да се направи друго освен война.

Май караш на мисловен автопилот. Първо- плановете на Путин, ако има такива, се изпълниха. Второ - петролът пада, но това в един момент няма да се хареса на саудитците и те ще направят необходимото. Ниската цена на петрола обезмисля добива на шистов газ, което пък няма да се хареса на други. Светът е сложен, човече!!

Ти явно си виден геополитик и стратег, ама под прикритие. Я обясни експертно защо освен рублата се обезценява и еврото, че и левът заедно с него!

Пълно евро-атлантическо затъмнение. Същото, каквото е надвиснало и над масовите гробове, в които хохлите са заравяли останки от труповете на мирни граждани.

Бойнга падна на земята а ракечика го направиха герой на съветския съюз.

Значи руските войски нямат право да стоят на своя територия, където преценят, че е целесъобразно. В замяна на това американски войски са разположени по целият свят, но това се смята за нормално. Добре, че се появи Путин, за да им покаже, че има и други мнение по тоя въпрос. Аз например, не мога да си представя Русия и Путин, като губещи. Не че са толкова всесилни. Просто винаги са прави. А правдата рано или късно побеждава. Ако няма други мнение по въпроса, нека закриваме седянката.

Виждам че постепено започваш да загряваш кой може и кой не може. хаиде сега да се съберете пролетарята и да запеете венцеремус.

БоЙнг, санкциЙ, постепено (с едно н), хаИде, пролетарЯта, ВенЦеремУс... да не говорим за членуване и препинателни знаци! Колев, ти си граматическа УФСЪ! :))))))

Колев, ти българи и славянин ли си? Само идиот вижда в конфликтите до нас, визирам Югославия и Украйна, някакви идеологически причини. Битката е между траки и семити, битка на народности. Предателите винаги ги отстраняват. Дори и в Троянската воина, Ахил и Хектор са убити, понеже са предали братята си траки.

САЩ досега не представиха нито едно доказателство за присъствие на руски войски в Украйна, и повтарят лъжите си безброй пъти докато станат "истини".Същото направиха и със сваления от укрите пътнически самолет.Колко държави унищожиха тези циници , колко народ избиха ??? Колко манерки промиха , колко милиарди наляха за да създадат нацистка държава ???

От къде ли пристигат ковчезите с убити руски войници? Или наистина са били в гората за гъби и малко са се заблудили?

Ясно от къде. От студията на CNN и сродните и дезинформаторски агенции.

Руския балет Роснефт и Газпром , както ги нарече Дянков, минаха много на загуба.

Горките, направо да ги ожалиш! :)))

Спокойно, спокойно ! Господин ти Дянков работи днес за братушките, а се канеше да ги пляска преди време. И ти ще обърнеш палачинката. Всички юпита сороиди са такива.

Не знам как ги нарича Дянков, ама сега им подготвя кадри... Защо ли

"Руските войски се изтеглят от Украйна" - Преценете сами, кой води психотронна война. Братушките, или янките?

Стига с тия краварски манипулации на които бг медиите пригласят- в Украйна няма руски войски,ако имаше нещата щяха да са много по-различни! Едно е да има войски в близост до границата на руска територия друго е да са в украйна! Какво стана между впрочем със сваления боинг? Пълно бонгоидно еврогейско мълчание!

Иде времето на Харков, Одеса, Днепропетровск и Киев! Загубилиите Войната не може да определят "условия" на Новорус или на Русия. Забравят, че освен хуманитарна помощ и няколко доброволци, тя с друго не е помогнала на Новорус! А виж, че лекува безплатно стотици украински войници избягали през границата, това вече си е Помощ! Че прие над 1 милйон Бежанци, също е помощ! Че Путин помоли Опълчението на Новорус да сключат Мир, когато бяха тотално обградили дрогираната и изолирана Украинска "армия" Това е Помощ но за Украина! При положение, че Киевските Бандери се командват от Американски "Съветници", става ясно защо Кери - САЩ преговаря с Русия!! Много скоро от бивша украина ще остане само под 30% Липицкая и Хмелницкая области! Дори Лъвов няма да остане дълго в Западна Украина! Киев не е свикнал на студ и без топла вода през Зимата!/Там температурите достигат и под -20 С !/ Това е ПОРЕДНАТА ЗАГУБА на Америка и Ционистите които я управляват!

САМО КАТО ГИ ГЛЕДАМ ТЕЯ ДВАМАТА ДЪРТАЦИ МИ ИДЕ ДА ИМ НАФРАСКАМ ШАМАРИТЕ И ДА ГИ ПРАТЯ В НЕКОЕ СЕЛО ДА СИ ХАРЧАТ ПЕНСИЯТА НА СПОКОЙСТВИЕ!!! НЕ ГИ Е СРАМ МЛАДИТЕ ХОРА ДА СЕ ИЗБИВАТ ЗАРАД ТЕХ ИЛИ НЕКВИ ИКОНОМИЧЕСКИ КРЪГОВЕ ДЕТО СЕ ОПИТВАТ ДА УПРАВЛЯВАТ СВЕТА И ГИ Е СТРАХ ДА НЕ ОБЕДНЕЯТ ЕДИН ДЕН ЩЕ СТАНЕ ЩОТО КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ И АКО НЕ БЕШЕ ТАКА ЩЕШЕ ДА ЖИВЕЕМ В РИМСКАТА ИМПЕРИЯ ОЩЕ...............

Едно по едно нещата си идват на мястото . Запада трябва да наложи допълнителни санкций на Русия за още две три години и после да ги дават на Китай за разплод.

Кери сигурно говори за войските в КРИМ, само че КРИМ никога повече няма да се върне в Украйна, независимо от санкциите. Ескалацията в близкия изток, ще доведе до нуждата пак Русия да помага (както е било винаги, и от Наполеон и от Хитлер и от... винаги) Тогава Русия пак ще бъде добрата за Запада.

Хубаво е за всеки комунист да се успокоява по своему че запада ще има някаква нужда от Русия но надеждата винаги умира последна. Петрола пада , Рублата се срина а Путин го мести от крачол в крачол.

Колев, Колев, малко те е била учителката ти по граматика! Или пък още тогава е разбрала, че от теб човек не става. Ни с бой, ни без бой.

Добра опорна точка . Московска ли е или Сидеров я спусна ?

деер

Защо говорите глупости? Може ли 50 млн държава да се страхува от 17 000 армия? По същата логика Турция ще трябва да си прехвърли армията отвъд Босфора........ Много ми е интересно дали така наречените "русофоби" ще поемат инициатива Турция да премести армията от европейската си част? Знаете ли колко им е на турците, които се готвят да инвестират в България официално, армията до нашата южна граница? И за какво им е?От Сърбия ли ги е страх?

Кибер-Беркут каза,кой свалил Боинга,само че почти всички СМИ се правят, че не са го чули и видяли...Евро-цензура?!

Страхотна снимка към статията.

Шило

Определено! Може да бъде озаглавена " Сгодиха се!"

Путин подви опашката и си прибра армията. Сега ще започне да се моли да му отпуснат малко санкцийте но няма да го огрее. Докато джуджето царува ще има санкций и унижения за Русия.

М-м-м-аха. Даче чувам, че и от Марс е изтеглил войските, ама това Кери по-късно днес ще го каже.

От Марс не ги е изтеглил защото още не е стигнал до там . Първо Руснаците ще колонзират Луната а после Венера , Марс , Нептун и така нататък ..абе Путин щом е казал ще направят и луната православна .

Та какво, викаш, е санкций?

ТОва e римски патриций, участва в "Гладиатор". :)))

Неграмотен русофоб! Дори не знаеш как се пише санкция в множествено число. Седнал си да коментираш международната политика.

Тоя Кери много отстъпчив, a Лaвров голям добряк. Тъкмо се приготвихме дa гледaме гърчa нa полските укрaинци и нъц. Дaли след 5-6 денa Яйцето нямa дa подaде остaвкa, кaто чaст от сделкaтa?

Може , може ама не вярвам да я подаде . Иначе не е лошо всеки комунист да си има мечти и блянове.

Не съм комунист, и никогa не съм бил. Но не съм срещaл по добри и умни хорa от комунистите. Искaш дa кaжеш, че кaпитaлистите сa голямaтa рaботa? Рокфелер, Ротшилд, дядото нa Буш? Хaйде стигa бе!

Вярно е, че рублата падна рекордно спрямо долара, но другарите тролове, ако имаха чест трябваше да напишат също, че долара пада спрямо йената и спрямо еврото. Тоест, за да сме точни - валутите на САЩ и Русия падат спрямо йената и еврото. Тоест големите държави, стоящи зад конфликта губят, съответно губят и малките държави. От войната няма печеливши.Жалко, че троловете на разбират това. Не са им го казали на инструктажа.

Шило

Не ви ли писна да пишете едни и същи простотии?

на тебе май нещо ти се е повредил трансформатора или ти е изтекло маслото?? как точно падат заедно валутите на Русия и САЩ когато едната се срина откакто и начукаха санкцийте а другата е на 24 седмичен максимум срещу йената и еврто.

простак !!!!

И КАКВО ЧУДНО, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ НИ ГИ НАЗОВА С ИСТИНСДКИТЕ ИМ ИМЕНА - АГРЕСОРИ!

И какво е чудно , че те му казаха , че е негодник и подлога ?

Значи ако тоя същия президент на олигарсите, но не и на българския народ, за теб е критерий за честност, достойнство и мъжество, то на мен ми става много жал за теб.