Путин и Порошенко с разнопосочни изказвания в Милано

В Милано се състоя двустранна среща между президентите на Русия и Украйна - Владимир Путин и Петро Порошенко.

Обратно в новината

Коментари - Путин и Порошенко с разнопосочни изказвания в Милано | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето малко руски специалисти да ви обяснят ситуацията и после плямпайте: watch?v=DHDKuO9Qc4U За Китай ,Газпром ,Украйна,Крим. watch?v=BYBsMMSPcrc Тук русофилите се напикават от кеф, а руснаците казват каква е реалната ситуация!!

стига са живели на гърба на руснаците+ заема окрадоха, ядосаха ги и те не си плащат ражодите над 50 млрд за година, гешефтар заграби милярди от московския и се скри на лазурния, договор за скап строеж с китажците, някож маù се опитва да дестабилизира газпром

от няколко години украинците се опитват да 6антажират русия,по вапроса за газа,заради тях беше и миналогодишното спиране за седмица i vsichko tova se diktuva ot, de,usa....

като са му приятели западняците да му пла6тат сега газа,да видим как 6те стане ,тия са по стиснати от габровец и катеричка взети заедно....

:)катеричката стисната ли е

Украинците трябва най-накрая да разберат, че безплатен обяд няма и всичко , което консумират трябва да си го плащат като попове!

Този вляво е нашият цар - другаря ЛИЛИПУТИН

КАКВО МОЖЕ ДА НАПИШЕ НЕГРАМОТНО ЦИГАНЕ

Ми точно туй дет го написа, Стойенчо

кое е това джудже на снимката вляво ?

МА ТИ ДЕСТВИТЕЛНО СИ HUILO

Хуйло ботоксовьй

Гледах част от записите от работната закуска. Определено Путин е обяснил много добре на Порошенко, че с авантата е приключено. Загрижен Порошенко си гризеше пръстите. Не знам само как ще приеме българина, че трябва да плати ЕС тези задължения, при положение, че Украйна един лев не е дала за това членство и няма никакъв принос. Ако бъде включен ЕС към този заем , трябва да има гаранция за достъп на пазара в Украйна на равно, а не Германия и Полша да го лапнат целия и другите капут.

Определено нищо не си разбрал и няма да разбереш. Изчакай утре като изтрезнееш може да ти се по изясни ситуацията!

Ние смятаме, че основните причини за все по-трудни пазари за финансиране, са липсата на трансграничен достъп до пазара, както и увеличението на разходите за финансиране на вътрешния пазар. Но ние също така трябва да се подчертае, че дори и без по-нататъшна ескалация на украинския конфликт и съпътстващи икономически санкции , текущите тенденции показват забавяне на икономическия растеж в Русия, влошаване на вече неблагоприятен климат за кредитиране и инвестиции ", добавя г-н Pipia. Moody казва, че големите капиталови изходящи потоци показват,че инвестиционният климат остава лош, което ще потисне перспективите за растеж. Следователно,Мудис очаква растеж на кредитирането да се забави до 5% -10% в номинално изражение през прогнозирания хоризонт от 17% през 2013 г., в съответствие с тенденциите в застой в икономиката. Правителствената подкрепа само частично смекчава негативните драйвери. Водещите банки отчита резки увеличения в провизиране разходи в H1 2014 г. и на проблемните кредити вероятно ще се увеличи до 9,5% от общия размер на кредитите през следващите 12-18 месеца, защото на по-строгите кредитни условия (в края на 2013 г.: 7%). Освен това, хроничен проблем на високо един кредитополучателя и свързани лица експозиции на банковата система продължават да изостри рисковете за качеството на активите. В същото време, нараства провизиите за загуби по заеми и разходите за риск, в допълнение към по-високи разходи за финансиране, ще доведе до по-нисък пост-разпоредба доходност, която вече се е влошило по време на първата половина на 2014 година С обща съотношението на регулаторната капиталова адекватност 12.8% към юни 2014 г. капиталови буфери в руската банкова система остават сравними с нововъзникващите пазарни връстници. Въпреки това, най-трудните макро условия, негативните тенденции актив-качествени и намалява вътрешното създаването капитал ще постави допълнителен натиск...

Лондон, 01 октомври 2014 г. - На 12-18 месеца перспективата остава отрицателна (Baa1 отрицателно) на банковата система на Русия, тъй като операционната среда на банките е все по-голямо предизвикателство, с пагубни последици върху качеството на активите и доходността, казва Investors Service Мудис. Негативната перспектива отчита продължаващите гео-политическото напрежение и икономическите санкции, които са по-нататъшно ускоряване на тенденцията на спад в растежа на БВП на Русия. ..."Наред с вероятно увеличение на проблемните кредити и на повишените нужди за провизиране, условията за финансиране на едро започват да стане по-трудно за банките", казва Иракли Pipia вицепрезидент на Мудис, Старши анализатор и автор на доклада. "

Ехааа- дочаках тази дългоочаквана новина! Рейтинговата агенция Муудис понижи дългосрочния кредитен рейтинг на Русия от Baa1 до Baa2, с негативна прогноза, съобщава Газета. ру.Причините за понижението са песимистичните очаквания за растежа на русата икономика в средносрочна перспектива. Другите причини са ситуацията в Украйна и ниските цени на петрола.- Ниските цени на петрола водели до стабилизация на руската икономика, а- само руски неуки тролове могат да измислят такива идиотии;)

Лельо, нали помниш , че миналата година една такава агенция понижи кредитния рейтинг на САЩ, защото имат държавен дълг 17 трилиона долара (17 хиляди милиарда долара). Знаеш ли какво каза един виден американец - каза "голям праз!!!"

Ей,тука кат в "Литературен фронт" станало... Фобите,събирате ли съчки ? Ако не сте похарчили заплатитите от Сорос може и по някоя кофа кюмур от "Топливо" да вземете. Щот "глобално затопляне",ама 5-6 дни да е -10 в София и после ще гледате по Евронюз как горят гуми на жълтите павета

Ето, стана нова мода- никой злоба да не води! Тъй ви искам, волни птички! Кротко пишем ВСИЧКИ.

Туй речи го на оная пъстросветна турска сган дето с погледа замаян гледа все към Ердоган.

анонимен

Все се чудя и се мая де ще му излезе края! Руските руснаци станали са потурнаци!:) Най- върлият москал станал турски плах васал. :)

Модата си има правила- Най-добрата мода на света е добре забравеното старо- Руски миризливи чизми- вън! Нямат място във Родината ми китна. Нека си стоят затворени в русията -извън всяка свобода и всякоя свободна мисъл!

Пак започна да врещиш Но е ясно - НЕ ВЪРВИШ! Стига с троленето диво- че това е НЕКРАСИВО!

"Путин допълни, че Украйна изпитва недостиг на пари и той се надява западните партньори на Киев да помогнат на страната да преодолее финансовия си дефицит." Т.е. западняците(включително и ние) да се стегнат и да платят сметките на хахолите.. Е това постигнахме с нашите Европейски ценности, да плащаме сметките на украинците пък нашите пенсионери ще се свиват в кухнята, че парното в другите стаи не могат да си го позволят!

Че какво страшно има бе, Нали тренирахме с гърците?

В началото на зимата. Порошенко дава команда за да подкопае руската икономика да блокира тръбопровода. През нощта при Порошенко нахълтва на министъра на отбраната: - Нашите граничари са разбити, бяха бомбардирани големите градове, врагът е близо до Киев! - Все пак москалите се осмелиха да ни нападнат ... - Това не са москалите , германците!

И аз ще разкажа един , за Плевнелиев , Близнашки и Шаламанов : Понеже поизпадат от далаверата пък и тя все някога сършва решили да поизлъжат и да понамажат доста пари . Та вица : Финландия заменя своите изтребители Hornet с руските Сухой" и МиГ .

Не е виц ,че финлаците ще купуват за превъоръжаване руските самолети . Но в смешно положение изпадат управниците ни .

Що не се смеете над вица ми драги проевропейчета , не разбрахте черния ми английски хумор ли . Нали ние ще купуваме самолети втора ръка от НАТО а тъпите финлацци най-модерните руски самолети . Ама защо не ви е смешно нали 3-мата Глупаци наскоро ви уверяваха в това . Ама не разбирам защо не се смеете на тъпите финланци .

тоя Порошенко няма ли малко чест и достойнство? Заебия тая руска газ. Ако трябва се отоплявайте на екстременти, ама си отстоявайте независимостта. Колко са 5 месеца, ще издържите, ама честта и достойнството са вечни. Какво е тръгнал да занимава света и Европа с неговата газ?

Вярно, толкова време киснаха по Майдана, все ще са събрали достатъчно екскременти барем Върховната Рада Госпожина да отоплят :)))

Нещо става с украинците Май ги стегнаха опинците! Искат газ, но срещу праз Путин сряза ги от раз!

В КИЕВ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ ДОЛАРИ САМО С ВРЪЗКИ! ОТ ЧЕЙНДЖ БЮРО НА ОЛИГАРХ .... В БАНКИТЕ НЯМА :))

Всичко има стига да имаш желание , ако не можеш с малко пари то можеш с повече пари .Тия ги разправяй ги на бялата ми шапка ! Не си виждал руснаците с колко пари раполагат в курортите и българските и в чужбина . Не съм толкова беден ама се чуствам като Пурко пред тях . Ако знаеш с какви големи чанти ходят жените им и не се пазарят .

Трендафил Акациев Баща и син Нещо се клати в Съединените щати. Строят се клати каза ми тати. Вече съм поет с оформен мироглед.

Стари приказки редиш, но изобщо не вървиш! Туй е работа за умни не за адвокати и безумни....

Путин към Европа: Платете газа на Украйна ,как по ясно да го каже . Руснаците са дали 3 милярда долара заем миналата година , Порошенко всеки ден е на килимчето при Меркел и Обама , Е.С непрекъснато се меси и дава акъл е редно е да се извадят и пари . Предлагам българските подръжници като Плевнелиев , Шалманов да намерят нач и да дадат на Укарйнските си братя поне 1 а може и 2 милярда долара . То не може да острани само да се вика ура . Ура , ура на мама и тате на гърба не е сериозно . Даже може да откриете и дарителска сметка за Украйна . Като сте толко европейски настроени вадете пари !

Много...го си прав . Там не знаят какво искат. Кой кого гърми и защо Украинският народ не знае . Всичко е за много...о пари. Ех , дано Пулев да НАБИЕ Кличко.

тоз про6членко се моли маи на гре6ния бог...

Няма кинти в таз Украйна, що се хванах, *ка майна! Зима идва на талази, а с надути тежки фрази не ще оправя тази драма без квали на Обама.

ОБАМА КАЗА ЧЕ ЩЕ СЕ БИЕ СРЕЩУ РУСИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ :))

ИПОНЧЕТО И ТОЙ В СКОРО ВРЕМЕТО ЩЕ ЛАЗИ НА КИЛИМЧЕТО ПРЕД ДЖУДЧЕТО-ДЖУДИСТ :))) ....

някой се изживява като недялко йорданов или е просто плагият суров и му взима псевдонима щото можел да ниже тъпа рима?

На срещата на тия двамата се е провел следният диалог: - Ще доставяме ли газ на България др. подполковник, шегувайкисе попитал Порошенко. - Ще доставяме, ще доставяме др. майор, широко усмихнат се пошегувал и др.подполковник.

Дъвча бомби Пия газ Аз съм руски.....

Хахахаха- БРАВО! :)

И що се бравосваш сама? Шизофренийката ли пак те подгони? :)))

лапаш шпека, дъвчеш праз, ти си просто..пъстър свят :)

Тати няма кинти вече Рублата в Холандия не върви Всеки вече ме отсече Ха дано с Кончита ми провърви. Че е по-мъж от москалите Дето на тати ми правят кав*лите.

" Русия вече няма да доставя нищо на Украйна на вересия, подчерта Путин. Няма споразумение по уреждането на газовия конфликт, обяви Порошенко " Тези 2 изречения казват всичко ..... Нещата са очевидни - Русия не иска да доставя газ, който Украйна директно обявява, че няма да плаща. Газовият конфликт на Порошенко явно е това - просто не иска да плаща за получената газ.

И с това дневният ред на измислената държава Украйна се изчерпва. Да се готви Европа.

Тъй животът си върви някои карат без пари. има ли и кой да плаща, има кой и да разгаща.

Каква хубава поезия , възпяваща истинската причина бедните неграмотни руски граждани да стават руски тролове:)

Ехо, протурското тролче, самонарекло се 'българка' чисто проформа, ти пак ли си тука? :)))

А Банана къде е?

Иде краят на експерименталната държава Украйна.

Иде краят на експерименталната държава руска федерация. Свобода за Сибирската република; СВОБОДА ЗА ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ, СВОБОДА ЗА КАБАРДИНА БАЛКАРИЯ!

Гневна адвокатка пише, но краката й миришат, и от толкова воня се разнесе мараня...

А за индианските републики - Юта, Дакота северна и южна кога?

Да живей сишкото Бангладеш!!!

Баба Зима идва скоро трябва да се топлим, хора! Кой парици ще извади, на баба Меркел й се гади...

Зима идва другари Путин през просото я удари Няма кинти за децата, да живеят по Европата

Путкин говори така само за да няма нови санкции. Хич не му и минава през акъла за какво му бяха наложени санкциите преди....

Мама Меркел и татко Оланд пазят Порошенко да не го напляска батко?