Путин: Ракети за Иран, без неустойки за ”Мистрал”

За 13-ти път Владимир Путин отговори на въпроси от гражданите. Засегна темите за Украйна и заплахите, за Иран, за ИДИЛ, "Мистрал"-ите и санкциите.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Ракети за Иран, без неустойки за ”Мистрал” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"IQ146 Виж профилaВсички постингиИзпрати бележка IQ146 Интереси: АНТИКОРУПЦИОННО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО Професия: Малък Предприемач За мен: ( регистриран ) 18.04.2015 05:19 .Тиси путинист-русофоб! Това малоумно жуже ще разплаче мамицата на руснаците, които се оставиха да ги зомбира тоя комплексиран посерко... " Направо си като зомби.Идиологическата пропаганда никога не е довела до нищо. Нито от страна на комунистите ,нито от страна на "демикратите". Чел ли си показателите на Русия за 1999 и сега. Сега в кризата да много по-добре отколкото 1999г. ,когато Русия фалира заради разграбването през 90-те години. И това ,че Франция има БВП 2,5 трл $ какво топли една частна корабостроителница,ако няма поръчки. Освен това Мистралите са строениспециално за руския флот. За НАТО не стават. Като върнат аванса и няма какво да ги правят тези Мистрали да видим Оланд какво ще обесняава на корабостраителите. Знаеш ли колко ги интрерисува французите Украйна или възвишените американски мераци за нея.

На polit.ru можете да гледате видео на пресни военни учения в рашия със С-300, как се катурва и забива в земята при бурната радост на военните ???

"...Навремето сключихме тези договори пред всичко, за да подпомогнем нашите партньори и да осигурим натоварване на корабостроителниците им, обясни Путин..." Луд за връзване - брутния вътрешен продукт на Франция е 2,5 трилиона долара. На Русия 1,8 трилиона.

ПИПО

Гледам нощна смяна си бил. Сигурно е много тъпо, да пишеш идиотщини докато другите спят.

Тези статистически цифри, разпространявани от Запада за могъществото, на тази или онази държава и за мизерията на Русия, съм ги слушал и в 1940 г. Но, тогава СССР, воюваше с танкове, самолети, кораби, подводници, ракетна артилерия и муниции, произведени в СССР! Не бяха американски! А, тези оръжия бяха много и бяха качествени бяха много! Да, не би да мислите, че Русия сега няма по-мощна и съвременна военна индустрия и ще търпи дълго да я ритат по кокалчетата! Жалко, за България, че ни набутват от НАТО с Румъния да поемем руски удар, без да има защо да го правим! Поляци, Латвийци, Естонци и от Литва ще го отнесат, защото го искат и се дървят на Русия! Но, нас ще ни ползват като буфер пред Запада!

Истинският русофил с IQ над 100 няма как да не е ПУТИНОФОБ! По елементарни причини свързани с последиците от деянията на комплексираното жуже, до които обаче може да стигне само човек, който е в състояние да сметне 2 х 2... Другата малоумна първосигнална сган не я коментирам...

Тоя клоун яко ме развесели тая сутрин: "Навремето сключихме тези договори преди всичко, за да подпомогнем нашите партньори и да осигурим натоварване на корабостроителниците им, обясни Путин..." по повод отказа на МИСТРАЛ-ите... :-) :-) :-) Кочината Русия, която няма една магистрала от граница до граница и народонаселението извън двата-трите по-големи града живее като скотове, ще подпомага европейска Франция! Обезумяло грандоманско джудже! И на тоя смешник се кланя 90% от народа на Русия... Егати народа, егати зомбитата...

Скотски живот живее ние българите, защото от 25 години сме най-бедните в Европа и се топим по-бързо от пролетния сняг, а Путин не-случайно е избран 2 последователни години от ФОРБС за най-известния човек на годината, защото увеличи средната заплата в Русия 12 пъти (32611 рубли за 2014) и въпреки голямата емиграция, има бум на раждаемостта и вече 6 години населението на Русия расте. Има от какво да се поучат нашите политици, но не искат, много държат да сме най-бедните и да изчезнем до 50 години!

Неслучайно съм ПУТИНИСТ. Няма да присъедини Русия Балтика. Но има вероятност да присъедини/анексира ... Аляска, представете си ! В Аляска също има сепаратистки настроения на население от американски граждани с руски произход. И Путин за тях също е кумир.

Тиси путинист-русофоб! Това малоумно жуже ще разплаче мамицата на руснаците, които се оставиха да ги зомбира тоя комплексиран посерко...

Защо ми се струва, че никой не вижда истинската причина за тия продажби, при това той ясно се казва, че те са за възпиране на някой в региона! Не е трудно да се сетите, че тоя някой е Израел и че след последните договорености по ядрената програма да не си мисли, че може да направи същия номер като в Ирак, т.е. да бомбардира иранските инсталации!

и ние мозем да си разполозим нови ракети,но собстввено производство например... и мозе би на юг от босфора.

Железен както винаги! Не го давам за никой друг политик.

За разлика от френските педеруги, Русия изпълнява договореностите си.

до кога ще се кланят проруските предатели на диктатора.Трябва да се проведе чистра по руски образец. Тогава да ви видим на кого ще се оплаквате ,когато ви изправят за анти български действия в съда

Абе нашия шматарок що мълчи,бе я му се изрепчи,аааааааааа де се намира той?ще притеснява чорбаджиите ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Някои от нас имат по една сива мозъчна и... щом някой воюва срещу УСАта -те се присъединяват!!

Кока колата си е обикновено безалкохолно питие с надута цена ( Кока кола зеро е няколко пъти по скъпа от подобните напитки с подсладители), а и дънките са си най - обикновени гащи.

Ако цялата работа не е един голям цирк, то западняците и американосите си вкараха един огромен автогол с Украйна. Путин в момента е несменяем. И не защото е диктатор, а защото руснаците искат той да ги управлява. А го искат, защото се чувстват заплашени и обидени, а за един руснак това е много повече от Кока-кола и чифт дънки... вече.

Винаги сме искали да си имаме Бащица!!?...

ВИКАТ БАТЕ БОКО ТИКВАТА!!:)))

Направо и Иран доживя светъл ден на свойта улица:) Сега вече след като измина едно десетилетие санкци през които на горките иранци само им течаха лигите.. Те вече са свободни!! Свободни да купуват руски оръжия на воля!! Е СЕГА ЩЕ ПАДНЕ ЕДИН МИ ТИ ПАЗАР!! ЕДНО МИ ТИ БЕЗКРАЙНО КУПУВАНЕ НА ВСИЧКО ЗА КОЕТО ИМ Е ДОМИЛЯЛО НА ХОРИЦАТА:)) ЩЕ СА КАТО ЖЕНА С КРЕДИТНА КАРТА-ДЕМЕК КАТО ЛУД С АВТОМАТ:) ЩЕ КУПУВАТ И КУПУВАТ И КУПУВАТ.........:)

Русия се грижи за своите партньори.

"Не се надявайте,че веднаж възползвали си от временната слабост на Русия,ще получавате дивиденти вечно.Руснаците винаги идват да си приберат парите.И когато дойдат,не се надявайте на подписаните от вас йезуитски съглашения.Те не струват даже хартията,на която са написани.Затова с руснаците трябва или да се играе честно,или въобще да не не играе"-Ото Едуард Леополд фон Бесмарк

Путин си ги клати англо-сакските военнолюбци и мекеретата им както си иска.

.. Ми като са навити!?

Решително съм против Разочарованията!!

Само дупедавци като нас си унищожиха ракетите сс 23 , под давлението на еврогейскоатлантическите боклуци. Поне да имахме С300 за да се отбраняваме. Иран дори ще има ракети да се отбранява. Само ние не защото не ни трябва да се отбраняваме за да бъдем лесно завладени!!!

За жалост тези 20на ракети няма ти помогнат срещу Русия, а тя е единствената заплаха за нас. Въпреки че Путин не е толкова нагъл за момента да ни напада като предишния -ин.

За жалост аз разглеждам като най-голяма заплаха САЩ,НАТО и тяхната подлога -правителството на България !

два дивизиона С-300. чети нета.

Да не остане - Имахме и тракийски съкровища?!

Еабси пича, е Володя!!! Прав е!! Ето краварите махнаха ембаргото от Иран!! Признаха че Иран е напълно демократична страна , не като тяхното протеже Саудитска Арабия!!! И вече Русия спокойно може да доставя и продава каквито ид а е оръжия на Иран:) Искат С-300 ще получат С-300!!! Искат руски танкове, самолети, ракети, подводници...ще ги получат!! Всичко е напълно законно и в международните правни рамки съгласувани с ООН :) Браво Володя!! Само така!!! Натъпчи им го на краварите отзад:) Кат се правят на големите терикати нека си го получат зоофилите управлявани от Тропическата Маймуна:)

VIPER

Аз бих ПОДАРИЛ на Иран няколко C-400 само за проба :))))

на Иран и задните си части!

Пурко,не скверни името на филмовия герой.Той е интелигентен в сравнение с теб.

Путин затова е номер 1 в света!

Те неустойката ще си я изкарат от нашите реактори. В края на краищата Страсбург е във Франция!

Сравнете изказванията на Путин с тези на Тапета или Тиквата. Нищо чудно, че е най-влиятелния политик.

Ами естествено, световният му рейтинг, заедно с този на една южнокорейска чалгаджийка достигна 6.9% (Путин е новият Азис)! Бойко въобще не се класира между чалгаджиите!

Един огромен акъл го каза същото по телевизията днес. Вие да не би да сте с колективен протомозък

бойколизец ли си? или шлиферохващач?

Дали в Б-я ЩЕ СЕ СЛУЧИ нещо подобно???? Президент , Премиер или шеф на Народното събрание ПРЯКО в ЕФИР да отговаря на електората си?!?!?!!!! Нашите БЯГАТ от реалните ежедневни проблеми на населението като дявол от тамян!!!! Мижитурки!!! Ето заради това ПУТИН е политик номер едно на Планетата и в Русия ГО подкрепят 78% от избирателите!!!! А нашите продажни политически проститутки са ЩАСТЛИВИ ако "купят" 25-31% от електората!!!! Но до кога , господа другари?????

да "купят" 25-31% от електората могат само богатите партии у нас - Герб и БСП. И то трудно им се отдава вече. Скоро ще са маргинали. 40% от хората сега ги мразят истински и не ходят да гласуват!

Кофти, че взеха 16 млрд. заем и сигурно 1/3 от тези кинти ще отидат за купуване на избори. Не можем се оттърва от тия, освен ако не грабнем тоягите.

Заедно с Корейката и Азис, Путин - чалгаджия номер едно на планетата! Иначе кво? Тъпи въпроси, тъп президент, тъпи отговори!

В същност те "купуват" 25% от гласуващите 30% избиратели - т.е. купуват около 7% - главно цигани. Фалшифицират още 5-7 % и така се печелят избори в "млада демокрация", в която и софтуера за броене на резултатите идва от САЩ. А какво да говорим за преялите с власт бивши СеДеСари и Кривоустата царистка Пръмовица - те в момента колят и бесят с под 1% реални избиратели - но пък тях са ги избрали като основни безродници от УСА. И испанския комарджия Симо Кобурготски пак се е напръчил да управлява.

"Изхождам от това, че френското ръководство, французите, са порядъчни хора и ще ни възстановят парите, каза президентът." А бе, като знам как постъпиха франсетата с кадафи - уж го канеха и го посрещаха с почести в париж, а след 2 години го бомбардираха и го убиха по амер.заповед. Това не ми прилича на почтеност!

ПРЕДСТАВЯЩ СЕ СЪС СВЕТИ ЗА БЪЛГАРИЯ ИМЕНА! КАДАФИ ИСКАШЕ ДА ПРИНЕСЕ В ЖЕРТВА ЕДНИ БЪЛГАРСКИ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ! ФРАНЦУЗИТЕ НИ ГИ ДОКАРАХА ТУК С ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ СИ САМОЛЕТ, А ПУТИН ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ МЪЛЧЕШЕ КАТО П..КА!

Глупако, палачът на сестрите водеше бунта срещу Кадафи!Чети бе, неграмотник!

Факт, главното лице срещу сестрите беше срещу Кадафи, но го убиха по време на войната.

Е.как да не е най-влиятелният човек в света!Голям пич!По-спокойно злобарите -вредно е за здравето...

Не е най-влиятелният! Южнокорейската чалгаджийка е по-влиятелна от чалгаджията Путин, ама и резнаха заради майтапа 0.1% та изкарха заедно по 6.9%! Страшно са влиятелни, нема спор!

Интересна работа.Комплексите С300 не са нови.От тая година Русия спира производството им.В руската армия те се заменят със С400"Триумф".Освен това за всички е ясно,че това е строго отбранително оръжие.Тогава защо е този рев?Ами затова,защото НАТО и САЩ са свикнали да воюват със страни,които нямат какво да им противопоставят.Сега обаче,може да им влезе треска в ръката.При тези комплекси празно няма!Всеки който излети ще знае,че е потенциален покойник.Нещо като камикадзе!

по-скоро талпа в главата ще им влезе

Това са ракети земя-въздух с далекобойност някъде 400км. Могат да свалят самолети при нападение. Това е проблема на САЩ и Израел, че ще понесат последици при нападение. Освен това са подвижни и трудно ще знаят къде са.

Навремето Русия беше опакована в блока на СССР ,заедно с други сегашни държави,които нямат геополитическо значение -Беларус,Молдова,Украйна и др. Конгломератът СССР се комадваше от разни негодници с не-руски произход-Джугашвили-сатаната,украинеца-Хрушчов и бащицата Брежнев -Бог да възхвалява името му-дето за развалени компоти ,заля България с реки от петрол. След тях дойде предателят -Горбачов и пияницата -Елцин дето, едва не натика в ръцета на запада ,руските националните богатства на тази територия за жълти стотинки. С Ерата на Путин,ръцеште на алчните западни компании ,опитващи са да точат безнаказано руските ресурси -бяха отрязани! С Ерата на Путин-Русия отново става независима държава,както е било по времето на руските царе. Държава с достойнство и грешки също. Русия е млада държава,съвзела се от окупацията на същите комунисти,които трепаха и у наше село! Олигархиятса им е зло,което руското население ще трябва да търпи или да отхвърли.Това си е техен проблем,а не наш! Русия прохожда по пътя на независимоста си и е в детските си години на демокрация в момента. Политическата класа на днешна Русия,се доказва като опитна в геополитиката и достатъчно дружелюбна, към своите западни партньори.

Много приказки, липсва най важното! Кога ще е края на независимата Руска федерация, която следва примера на независимата царска Русия! Царска Русия се спомина след 200 години съществуване, Съветска Русия 3 пъти по бързо - 70 години! Проста аритметика 70/3 = 23! Я, ми то е дошло времето и на Руската Федерация!

big_uncle@dir.bg

Поеми въздух и се успокой, няма да го доживееш. Освен ако си чифут и се казваш Матусалем...ама едва ли...

ще си идеш от този свят без паметен, никой с нищо няма да те запомни. другите имат история, ти нямаш. от теб ще остане най-ценното ти творение - лайната, които си прозвел през жалкият си живот ( в пряк и преносен смисъл)

Ама честно , кълна се , зелените човечета не са руски войници!! А какво се оказа накрая?? Че Путин е лъжец.

Той, като главнокомандващ действително не е знаел! В това време е правил серия неуспешни опити да забремени ин вътро някаква си Кабанова! Хич не му е било до никакви други човечета освен произвежданите от него и не фащащи декиш! Кой шъ ти мисли за чужди зелени човечета! Истината е, че Путин само номинално е главнокомандващ, той е американска марионетка, чиято задача е меко да ликвидира Империята на злото, наречена Русия! И той доста успешно се справя! Само за година намали националния доход на Русия в доларово изражение наполовина! Т.е. половин Русия е вече ликвидирана, останалата половина е въпрос на време! Най важното вече е свършено, Русия, като СССР е тръгнала по наклонената плоскост към блатото и 10 Бога не могат да я спрат! Евала, Владимир Владимирович, дерзай, имаш нашата пълна подкрепа (пишат от Госдепа)!

Абе, Пурко. Твоите писания ми приличат на изказването на Хитлер от 1941г., че Русия е колос на глинени крака - само да го бутнеш и ще падне. И нали си чувал какво стана - руската армия влезе в Берлин, а Хитлер се гръмна! Я вземи се гръмни по-добре.

А мога ли да поръчам и няколко ракети за США? Пратете им ги по въздуха, те са си ги заслужили.

А имаш ли нефт да ги платиш! С газ от смилянски боб не става!

ПУТИН НЕ ИСКА НЕУСТОЙКИ. НЕ ИСКАМ КИСЕЛО ГРОЗДЕ, КАЗАЛА ЛИСИЦАТА КАТО НЕ МОГЛА ДА ГО ДОСТИГНЕ, ХАХАХА

що ли имаш 2 плюса и 10 минуса?

Бяха 10 минусите,ама набъбнаха.

А с такъв президент като Владимир Владимитович, винаги печели

Голямата печалба беше да направиш Фидел Кастро соросоид номер 1, като профукаш 30 милиарда! Да му имам печалбите!

Ти си много заблудена ако си мислиш, че Кастро е клекнал на говедата ма! Става дума за откриване на посолства, размяна на затворници и други такива неща, никой не говори за друго!

Паисий

русия си възстанови военната база в Куба миналата година. Това знаеш ли го?

Естествено, че няма да искат неустойки, защото по договор спорът се решава в датски или холандски (не помня точно) арбитражен съд и решението е окончателно. Просто Путин не си прави илюзии. Даже се съмнявам, че ще успеят да си вземат парите и оборудването обратно. Както сключването на сделката така и текущото и състояние са силно политически мотивирани. Така, че ...

Ще си ги вземат, и то точно съдът ще го нареди, ако франсетата не искат. Но те ще искат и най-вероятно са се молили доста за тази отстъпка.

Путята ме кефи, голям майтапчия е! Жалко че рейтингът му в световен мащаб не можа да надхвърли рейтинга на една проста южнокорейска чалгаджийка! Като чалгаджия той няма грешка! Всяко негово "гениално" изказване веднага се записва в книгата на Генес в раздела "Световни малоумници" Върхът беше "петрол срещу ракети"!

Какъвто дебила - такъв и пасквила.

Гледах да се изразя по-меко, всъщност раздела се на нарича "Световни дебили"!

Ама ти не се усещаш какви ги ръсиш, бре момче! Ще ти тези ли зомбирани муи изтъваш като довод? Я се дръж по-сериозно... и с по-голямо себеуважение.

Тези зомбирани мутанти ли изтъкваш като довод.

Я кажи нещо за Бараката, който не успя да вземе и 1/3 от гласовете на корейската певица

Когато говори най-влиятелният и популярен политик на планетата всички слушат с най-голямо внимание и си водят записки. Ошашавените саросоиди и нещастните протестъри гледат и слушат Владимир Владимирович със зяпнала уста и широко отворени очи. И след това пишат жалки коментарии поради тоталната си обърканост и неясна ориентираност в мисловната си дейност ... Жалки коментарии на жалки хорица с вувузели

Дали най-новия соросоид Фидел Кастро слуша зяпнал Путята, след като го метна с 30 милиарда долара! Май си посръбва "Бърбън" от бутилката, дето я получи на бартерна основа от Обама срещу една кубинска пура!

Шутя здрасти, как си ???

сигурно съм от малкото хора, които са запознати с тове име на човек убил с лопати и колове десетки лагерници в Беляне. До тук беше - може да крадете като за последно, както си е - но до тук. Точно днес ли си спомни за лагерите, днес когато е 90 години от най-голямия до тогава атентат Взривиха ЧЕРКВА, убиха 200 души, а ранените... Нагли комуняги. Днес от тях не можеш да се разминеш по празници в черквите. Увесели огромни кръстове като Манолова - мислят,че хората не помнят - религията била опиум за народите убийци нагли.

Айде сега нещастно изтървано копеле - си спомни колко човека бяха убити ПРЕДИ и СЛЕД атентата. И се моли да не ми паднеш, че от кожата ти цървули ще направя!!!

"Един не иска по собствено желание, на друг не му разрешават от обкома във Вашингтон" За смях станахме и пред руснаците !

Айде бе, остана да кажеш, че и Фидел Кастро, дето направи Путин на маймуна също стана за смях! Не знам ние но на Путин целият свят му се смее, включително в Русия, Белорусия и Казахстан, дето уж му са съюзници! Само в "сратегическия" съюзник КНДН му се радва по заповед от горе!

Казваш рейтингът на Бамби, Камерън, Оланд ... е по-висок и се ползват с по-голям прфестиж, и народна любоФФ?! Не ни разсмивай, ами вземи и чети, интересувай се, преди да правиш първосигнални коментари.

"Не искаме неустойки за "Мистрал"-ите" :) Така се прави дедо Иван ги налага със сопата здраво, голям народ са русите. Францизите си закопаха военната идустрия и западнтие им конкуренти потриват ръце от щастие :)

Сериозно ? А контрактите с Египет и Индия ;)

Дир-ници, защо????

"Договорите за Мистралите бе сключен за да се подпомогнат френските корабостроителници "'!! Да му имам чувството за хумор.

Един отговорен руски тъпак каза, на нас десантни кораби не са ни нужни, щото нямаме намерение да се десантираме където и да било! На следващия ден един по-малко отговорен тъпак се изцепи, ние сами ще си построим 30 по-малки десантни кораба! Това е Русията!

Ами точно така се прави политика, с едно бъдещо дължимо връщане на услугата. Но ти , чедо балканско, бързаш да обявиш за себе си с подобни недомислици, щото иначе на никому не правиш впечатление. С други думи нашата реплика е своеобразна проява на внимание... което трябва да кара да се чувстваш щастлив и горд от себе си.

имаш раздвоение на мисълта, но карай да върви.

марш в Русията, казаха ти хората - там ближи мед и масло или си диабетичка. а СибиЛ е написано от човек, който не драска като теб . Да ти поясня - на клавиатурата "л" е до "р". Ама ти като пишеш под всякакви имена и се изхранваш с това сигурно няма да допуснеш машинописни грешки.Ай сиктир в Русията - писна ни от вас.

Руснаците и рускините са винаги добре дошли в България. По стара традиция ги посрещаме на маса, като стари, добри приятели, от векове. И остават приятели за векове .... Ама какъв приятел може да бъде за България някакъв хамериканец ???

stan_posta@

И обикновените американци са готини хора, проверено е - отворени, инициативни, позитивно мислещи. Изобретателни, любознателни. Ама когато от посолството ни спират централи, газопроводи, поръчки от руските предприятия, щото не били демократични, когато ни скарват с приятели или просто с клиенти - руснаци, араби, сърби, тогава вече намразваме цялата Америка. А защо трябва така ?

доколко е рускиня е спорен въпрос. Виждал ли си рускиня да може да пише и говори прилично на български? А и такава да е, да не е луда да се връща. Всеки знае, къде е по-добре, дори и партийната вихрушка си праща децата на запад. Всеки руски олигарх или депутат си е пратил децата в ЕС, Канада или САЩ

Истинският руски патриот има: деца в Анлия, банкова сметка в Швейцария, къща в Германия, вила на Канарите, апартамент в Америка и държавен пост в Русия! Истинския български патриот атакист, със съдрани гащи е готов за една дървена рубла да се наведе на Путин и да продаде предадете баща си и майка си, децата си и даже цяла България!

Може и в ЕС, но не и в България .!. Всеки знае че България уж е в ЕС пък няма нищо ЕСовско.!. Боката е на ЕСовското нещо в България};-)))))) Пазете го щот той ще изведе България на нови КРЕДИТНИ ВЪРХОВЕ.!.!.!.

Нерви не издържат,че се разтрепера така само от една никаква "рускиньо"? По спокойно - иснулт ще те тресне. Дишай дълбоко и недей да трепериш. Нали си в Нато

Обкомът в САЩ ... хи хииии ... и партийните секретарки Виктория Нюланд и Псаки не разрешават на Бойко и Офшорко да посетят Москва ... хи хиии ...

докъде стигнахме - да има тролове рускини у нас. А що дири тук - да си ходи при Путягата - там тече мед и масло по улиците.

напротив - ти ще ходиш, ама не зад океана, а на лагер.

Те са тролейбуски, щото на тях се возят неогранечен брой хора!

да не си Живкова. Не вярвам, тя си лапа паричките на дяда си - ама му взе името, щото той навремето я осинови, а не че е взела името на майка си Искаха от тази фамилия потомствено да ни яхат, но ядец! А ти си драскаш за дребни стотинки - будала. Ама щом такъв ВЪЗХОД в Русията що не ходят младите там, а ще се изтрепят на Запад?

Много е просто - бягат там, където се печатат пари с надеждата да откопчат нещо. Печатаха говедата, сега и гейовете почнаха. План юнкер??? - жива печатница!!!

женичка онова дето го смятате за пари в русия не се ли печата ?! или си мислиш че са самородни рубалите ви ?

Никога не е имало ембарго от ООН за забрана по продажбата на ракетни комплекси С 300 !!! В нито един документ на ООН го няма ! През 2007 г.Русия сама спира продажбата на тези комплекси за Иран след договорка със западните си партньори ! Аман е нескопосани манипулации....