Путин: Действията на Киев ще имат последствия

Владимир Путин каза, че наказателната операция в Източна Украйна ще има последствия за ръководителите й и ще се отрази на отношенията между Москва и Киев.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Действията на Киев ще имат последствия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руския президент който спасява Украйна от украинците, това никога не е било и няма да бъде. Сталин ги изби, комунистите ги облъчиха с чернобил, и изведнъж се яви джуджето спасител да ги спаси от себе си :)) не че му трябва нещо не :))

Гладомор (на украински: Голодомор) е масов глад в Съветска Украйна през 1932-1933 г. Смятан е за една от най-тежките национални катастрофи в украинската история, като жертвите по различни оценки са няколко милиона души. Гладът е предизвикан от политиката на съветското правителство начело с Йосиф Сталин.

Въглеводородното джудже в крайна сметка ще северно-кореизира матушката ...

Аааа,джуджето нещо се разплака.....що така,бе мойто момче??? Няма го СССР,няма го Варшавския Договор,няма го СИВ.....Русия е в световна изолация.....Еми ще плаче джуджето.....:-)

значи тъи.. руската армия напада украйна за да защити народа на украйна от украинската армия.путинска работа

Путин: Действията на Киев ще имат последствия..............за нас!

АЗ СЪМ БЪЛГАРОФИЛ И РУСОФИЛ. ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯТА. НИЕ СМЕ БРАТЯ СЛАВЯНИ. КОЙ НИ ОСВОБОДИ ОТ РОБСТВО? ПРЕЗ ВСВ, КОЙ НИ БОМБАРДИРА? САЩ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ? КАКВО ПОЛУЧАВАМЕ ОТ САЩ И КАКВО ОТ РУСИЯ? КОЙТО Е НА ДРУГО МНЕНИЕ, НЕКА ПИШЕ МИНУСИ. НО ПРЕДИ ТОВА ДА СЕ ДОПИТА ДО СЪВЕСТТА СИ!

то през втората хубаво ма като свърши не се отидоха . а през първата бяха заедно с американците срещу нас, пък ние заедно с турците срещу тях . видиш ли каква каша е политиката

добра де като сии българофил и русофил ,ако трябва ,като през първата световна да се бием срщу руснаците то ти трябва да се клонираш,за да защитиш и двете каузи

Браво батюшка смачкай, предателската сволоч....размажи ги с гъсениците на танковете , за да имат едно на ум, че славянството не се предава!

Украинците също са славяни? Не го очакваше това нали?

Направо му скри топката на тоз неграмотен трол...сега се ослушва за нови подпорни точки ..нещо като ''добрите'' и ''лошите'' славяни

Путин самоуверно върви по пътя на Хитлер. Жалко, че велики нации като германците и руснаците толкова лесно се поддават на национализма и стават жертва на откачените си лидери.

Едно си наци знае, едно си бае.

Спри да лаеш, нацистки продажник.

Путин смачкайги! Дръжте се братя руси!

Върви да им помагаш.

някои коментари става ясно едно - тези са наследници на киряк Стефчовцитке и хаджи Пенчовците - които са лижели задниците на султана, сега на USA, става ясно едно - Б-я никога не се е освобождавала сама, няма и да го направи, защото патриотите са били винаги малко! Предатели, гъ...близци - бол, сиреч - трети пол! Истинските мъже са малцинство! Казвам го с голямо съжаление - преобладават мутрите, наркодилъри, сутеньорите, бащите-убийци на децата си, среден пол-така е за съжаление и в европата!

И през царско в Русия не е било добре, имало и крепостничество, ама като при комунягите - най-зле. Че са нагли и лъжливи. Всичко зднаете комуняги, но не ви отърва. И за Гулаг, и за това,че интернираха и оставиха от глад да умрат българите там.Че са ни освободили от турско- това да. Но разликата между Русия и СССР - от тук до небето.

Действията в Украйна са в своята страна. Ти ,Путене, какво правиш в чужда страна? Този който запали фитила на третата световна война си ТИ, който се месиш във вътрешните дела на 100% суверенна държава Украйна и се опитваш да окупираш и вкараш народа и под своята мишница. Отврат!!! Няма ли кой да го спре този идиот?! Виж физиономията на марионетката ти Лавров, достигнал крайната степен на оглупяване и идиотизиране!

Спри с нацистката си омраза.

да да и наще правителства имат тежко престапление кам народа на бг.

ИЗРОД,НА ТЕБ ДА НЕ БИ ДА СА ТИ КАЗАЛИ ЧЕ ЕВРЕИТЕ НИ ОСВОБОДИХА ОТ ТУРСКО.КУЧЕТО Е ПО БЛАГОДАРНО ОТ ТЕБ.

Хитер, умен или не, фактите са си факти. Щом запада го играе лицемерно и подкрепя насилието, което упражняват диктаторите от Киев, то няма кой да спре Русия. И това говори само едно - диктаторите от Киев са хем прости, хем нагли, за да си мислят, че ще могат да забранят руския език без последствия.

Надявам се наистина да имат трайни последствия. Време е някой да изгони американците от Украйна, и по възможност от Източна Европа.

И после какво? Слуги на феодална изостанала Русия? То газ и нефт не се яде. Ще видиш над 60% безработица.

как стана така, че политик и кретен да са синоними!

изначално -ти какъв си??!

"ПРЕЗИДЕНТЪТ НА АВСТРИЯ ЗА ПОЛИТИКАТА, ЕНЕРГЕТИКАТА И СПОРТА"

Руские люди и здравомислещи европейци.Безумията на Путлер трябва да бъдат спрени навреме докато не е късно.На този човек вече хиляди и руски човешки животи приключиха безславно и ще тежат на съвеста на Путлер....ако има такава.

или си тъп, или си платен, или си идиот

ВИЖ ОЩЕ КОЛКО ИЗРОДА КАТО ТЕБ ,МИСЛЯТ ТАКА.

Аз напускам този форум. Може да продължите да се дърляте както си знаете. И със здраве.

Терористичният акт в Театралния център на Дубровка на улица Мелников (край метростанция Дубровка), Москва, Русия е криза със заложници от 23 до 26 октомври 2002 година. Терористичната атака започва, когато около 40-50 въоръжени терористи от чеченски произход, начело с Мовсар Бараев (22 год.), превземат претъпкания театрален център, в който се играе мюзикълът "Норд-Ост". Терористите взимат за заложници 850 зрители, като отправят искане за изтегляне на руските войски от Чечня, както и незабавно да се сложи край на Втората чеченска война. След 2 и половина дни обсада руските специални части ОСНАЗ провеждат акция по обезвреждане на терористите, вкарвайки във вентилационната система на театъра секретен газов химичен агент. В резултат от операцията по освобождаването на заложниците са ликвидирани всички терористи. В хода на операцията загиват 129 заложници (по други данни - 174[1]). Всички с изключение на двама[2] загиват от химическия агент, използван от спецчастите.[3][4]. Сред загиналите има и 9 чужденци.

Терористичният акт в град Беслан на руската автономна република Северна Осетия в началото на септември 2004 година е дело на чеченски бунтовници, които превземат местно училище и задържат като заложници най-малко 1200 възрастни и деца. След двудневни преговори руски специални части щурмуват сградата. По време на акта и спасителната операция умират над 300 от заложниците. Събитието е познато като "Трагедията в Беслан". Северна Осетия Терористичният акт в Беслан започва на 1 септември 2004, когато въоръжени сепаратистки чеченски терористи взимат като заложници стотици деца и възрастни в Първо училище в Беслан , северна Осетия(федерация на Русия) по време на Втората Чеченска война. На 3 септември , 3 дни след обсадата, има експлозия в училището, чийто произход се случва по необясними причини.Тази експлозия предизвиква паниката на децата, по които похитителите стрелят . Стрелбата е открита от терористите , а руските специални сили се намесват по хаотичен начин . Според официалните данни са убити 344 цивилни , от които

118-те руски моряци, които загинаха в Баренцово море при потъването на ядрената подводница Курск на 12 август 2000 г. Запитан през септември 2000 г. какво се е случило с Курск, тогавашният президент Владимир Путин каза само: Потъна. Трагедията започва в една съботна сутрин, когато сеизмолози регистрират два подводни взрива в Баренцово море североизточно от Мурманск. Издирването на К-141 Курск, една от най-модерните подводници в руските ВМС, започва едва 12 часа по-късно. Руската спасителна операция се проваля заради неподходящото оборудване. От съображения за секретност руските лидери не съобщават нищо за потъването, докато не минават два дни. Те държат на тъмно и роднините на екипажа и дори първоначално съобщават, че моряците са добре. Опасявайки се от шпионаж, Русия първоначално отхвърля предложенията за чуждестранна помощ. Минават дни, преди тя да приеме помощ от Норвегия и Великобритания. Останките на подводницата и телата на екипажа са открити на 110 метра дълбочина.

И каква е целта на написаното от теб? Навярно да покажеш, че Русия се бори с тероризма. В Русия имаше много трагедии, а при тагедията с Курск Русия не бе готова за конфронтация със САЩ и ЕС.

Курск трябваше да тества ново свръхзвуково торпедо "Шквал". В района на учението са се намирали две подводници на САЩ клас Лос Анджелис и една Английска. Едната подводница на САЩ е била прекалено близко и се блъска в Курск, капитанът на втората е чул по сонара катастрофата и отварящите се люкове на торпедните отсеци и е заповядал да се стреля. Има снимки на Курск след като са я изкарали. Русия спести трета световна за сметка на паметта на моряците.

Какво искаш да кажеш? Като са ги ударили от ляво те по християнски да подложат и дясната страна?

Все ще се намери някой по тъп и от глупак да се обади. ВЕЧЕ НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА УКРАЙНА А ЗА БЪЛГАРИЯ Набийте си го в тъпите тикви.

На мен ми омръзна да спасявам България. Три пъти съм я спасявал за последните 20 години, нека този път някой друг да поеме отговорността, за разнообразие и най-вече да знам че след мене ще има кой да поеме щафетата.

Много Много-Силни Неща изказахте, Колега ! - Как/с-какво да Ви помогна ?

Значи Путлер може да избие децата в Беслан и хората в театър в Москва, за да унищожи терористите. А когато украинците разчистват не мирни жители, а въоръжени руски диверсанти от ГРУ, путлеристите плашат с агресия.

Да обобщим ситуацията. Русия е във възход. Китай е във възход. Евразия е във възход. От другата страна са ЕС и САЩ които са в криза. Започва гражданска война в Украйна, която евентуално може да прерасне в европейска и да въвлече и България. Ние трябва да вземем страна, защото не вярвам да ни оставят да сме неутрални. Изборът е съдбоносен за България, за това не трябва да сбъркаме както сбъркахме с Германия във Втората световна война. Въпросът е кой ще направи правилният избор.

В какъв смисъл кой ?

В смисъл истински гений, който може да предвиди изхода от войната. Той трябва да познава детайлно военните възможности на страните, способността им за пълна мобилизация на силите и ресурсите и много други фактори, да не ги изброявам всичките.

Въпроса е с каво ще се бием?На армията и таковаха майката!

Не бива да се търси келепира от избора ! Трябва да се търси естествената, честна и достойна страна към която ние българите принадлежим ! И това безспорно е Русия !

Казах глупаците да не се обаждат. Само стойностни изказвания.

Путин e*aвa мaмaта на Русия. Толкоз може.

Всички го знаем, не се чуди на на минусите, те могат да са максимум 12! Днес само толкова са на работа!

jizast

Добри новини - 5 руски трупа!

не бяха от куршуми щяха да са от алкохолно натравяне, така че - все тая!

По статистика българите пият повече от руснаците. При това е за количество продаден алкохол, а ако пресметнем и колко ракия и вино домашно производство (наистина с високо качество) направо не ми се мисли!

Ако има война, Русия сигурно ще я спечели. После ще изгуби всичко.

Дойде време да решим на коя страна сме и този път трябва да не грешим. Ако сбъркаме, след войната ще сме победени и ще ни разкъсат.

Ако сбъркаме, това ще е краят на България. Сега да ви питам, кой ще поеме отговорността на избора.

Предлагам да Започнем Веднъж-Завинаги да Стоим Твърдо на Нашата-Собствена страна ! , а в Конкретната насока : - ЗА Глобалната Среща у Нас.

Аз ще поема отговорността, но много от вас ще ме оплюят още преди да съм се изказал. Това е проблема!!! Липса на взаимно уважение, дори когато става въпрос за България!!!

Пълен неутралитет. Нашите интереси са мир и никакви войни!

Не вярвам че ще ни оставят да сме неутрални, колкото и да ни се иска това.

ЗА ! Единствено-и-Само ЗА !!!

И аз мисля, че в момента нашият интерес трябва да е неутралитет ! Ако заемем страната на ес смятайте, че пак сме сгрешили, пак на губещата страна !

В ЖЕНЕВА ПУТИН ПОКАЗА ДОГОВОРА НА ГОРБАЧОВ!УКРАЙНА НИКОГА НЕ Е БИЛА НЕЗАВИСИМА,ЩОМ РУСИЯ ИМА КЛАУЗА ПРИ НУЖДА ДА ВЛИЗАТ РУСКИ ФЕДЕРАЛНИ ВОЙСКИ!ПУТЕЙКИН ДОСТА ВРЕМЕ ГИ ИЗЧАКВА....УКРАЙНА Е БАРУТЕНОТО БУРЕ НА ЕВРОПА И СВЕТА??!!!

Няма такъв нагъл лъжец, лицемер и диктатор с проблеми, като Путин!!! Когато той нахлу в чужда територия, това било защита, сега една независима държава управлявана с парламент, който е законно избран, се опитва да се защити от разцепване и това било хунта!!! Стари кроманьонски лафове и популиьъм. Както казва Хитлер: Не лъжете на дребно, лъжете на едро, никой няма да ви приемеа, че сте способен на такава наглост и в крайна сметка, ще ви повярват!!! Това прави и Путин!

Ти си една тъпа крава и по добре да спреш да мучиш. Времето на глупавите приказки свърши. Който няма какво да каже по-добре да мълчи.

Май е време подобните на теб да ги подкараме с тоягите - като добитък, след като наричаш другите с подобни имена

Отивай си в кухнята при тенджерите и тиганите, защото ще се върне мъжът ти и тогава ще видиш ти кон боб яде ли!

Волене, кажи си!

Браво Пете! Много добре знаеш историята ;) Само дето това не са думи на Хитлер, а на родоначалника на съвременната западна политика. Мисля че се сещаш за кой говоря :)

Съобразно името-Ви бих предположил че сте момиче... - Как според Вас да повлияем на дамското обкръжение на Вовката та да му повлияят ?

Попитах Колегата 'Петя', красньie ! - Ха стига с туй Вашето/вашето палцозавиране !

Втори път, красньie ! ---> ако обичате Не притеснявайте момичето с минусоващинките-ви !!!

Днес един украйнец,ми каза,че няма разлика между украинци и руснаци!Толкова са се сляли. С Русия е било лошо,с предишната украйнска власт още по-лошо,сега с тези новите е най-лошо!Като Ви гледам какво сте постигнали с ЕС,направо му се повръщало???

Почти няма разлика при православните, но при католиците украинци полското влияние е много силно и те дори не се чувстват украинци!

Груба гррешка. Поляците се разграничават вече от тези, които са в Киев и от западните Укр. Имало е кланета на поляци от т.нар. западни укр. бандеровци, лебедевци, свободовци и пточее измет, и има все още живи свидетели. Само официална Полша, поради ясни причини се снишава....

Arkadiy Andreev

Тук е и заровено кучето,пич.Един от малкото пиещи тук,обърнали внимание на този факт.Украйна се разцепи благодарение и помощта на полска не навист към Русия ,подкрепена от лешо ядите-САЩ.Западните Украинци се мислят за по виша материя,и за това,чрез пара военни структури искат да наложат целите на едни 4 или 5 000 000 000 $..Само че май нещо се обърка и сега става страшно,и за източните и за западните и за всички в Украйна.Дано не се прехвърли,това и в Европа,тогава няма да е страшно,думата е катастрофа.

Преди 2 часа някъде надолу във форума предсказах, че ще започне гражданска война в Украйна. Някой репликира че няма да стане. Гражданската война в Украйна вече е факт, какво ще отговори сега този дето мислеше че бъркам.

Че ми писна от досадното ти присъствие във форума и че ако трябва да избирам страна, както призоваваш, със сигурност ще е срещу теб, "спасителю".

ЖИВЕЕМ В СВЯТ В КОЙТО ДЕЙСТВА ПРАВОТО НА СИЛНИЯ !!! КОЙ Е СИЛНИЯ СКОРО ЩЕ СТАНЕ ЯСНО !! СЪС СИГУРНОСТ ТОВА НЕ СА УКРАИНСКИТЕ ВОЙСКИ !!!! На тях дори не им прави впечатление да се разграничават на РУСКИ и УКРАИНСКИ , а защо не и на КАТОЛИЦИ и ПРАВОСЛАВНИ !!!!!!!!!! КАК ЩЕ ПРИКЛЮЧИ ТОЗИ КРЪСТОНОСЕН ПОХОД НА ЗАПАДА Е ЯСНО, ЧЕ С ВОЙНА !!! ТАЗИ ВОЙНА ЩЕ СЕ ПРЕНЕСЕ И У НАС !!! СКОРО ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА УТОЧНЯВАМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ПРАВОСЛАВНИ ЛИ СМЕ ИЛИ КАТОЛИЦИ !!! ВРЕМЕТО ЗА РАЗМИСЪЛ СВЪРШИ !! ОТ ЧИЯ СТРАНА НА БАРИКАДАТА СМЕ Е ЯСНО !!! ДОБРЕ ДОШЛИ В АДА ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ !!! СКОРО ТАЗИ ВОЙНА ЩЕ Е И НАША !!

Ако позволите, Колега - Няма Нищо По-Силно от Здравия Човешки Ум-и-Разум. ---> Срещата ! Срещата у Нас ЗА Мирно Дълготрайно Устойчиво Решаване на казуса Украйна. (, пък по време на Същата - И много други Решения)

Получихте отговор от украинския посланник?

Млъкни, не предизвиквай съдбата.

За какво православие говориш, след като 45 години комунистите убиха всякаква вяра в населението? За какво православие говориш, след като войните в църквата са по - ожесточени от тези на фронта? Не знам кой какъв е, но аз ново РУСКО РОБСТВО НЕ ИСКАМ...

Кога ти попе си имал за началник руски свещеник? Те поне са нормални, а вие тук...

вярата не се убива

ти не искаш и аз не искам,но19 душички тук искат те просто са си роби не им се сърди

Явно несменяемото и безконтролно кремълско джудже си е въобразило, че е великан. Подобни малоумни приказки са само за вътрешна употреба. За заблудените и нискоинтелигентни руснаци това е повод да се мислят за юнаци. Когато изтрезнеят, ще разберат, че са обитатели на една мръсна и безпросветна кочина.

Интересно ми е как ли изглеждаш самият ти, та толкова злобно се подиграваш с Путин. Не искам да коментирам как природата е създала даден човек, но твоето е комплекс за малоценност и злоба!

Меркел, кой мандат кара ? А в най-демократичната арабска държава Саудитска арабия ? А в Кувейт ? А фамилия Буш колко време и мандати са на власт ? А истинските господари на САЩ - Рокфелер и Морган - колко поколения са на власт ?

Путин възроди Русия след разрухата причинена от Горбачов и Елцин. При Елцин руската икономика беше на 34 мяста в света а сега е на 5 място в света и ще излезе още по напред с времето. Заплатите и пенсиите в Русия при управлението на Путин са се вдигнали 30 пъти а инфлацията е спаднала драстично. Това говори само за себе си. Вече си мисля, че България може да се оправи само ако направи референдум за присъединяване към Русия. То се видя че ние българите сме овце и все Русия трябва да ни спасява.

.... само една грешка съзирам и поправям всъщност написаното е от овца-анти с добавка България иначе другата пасва

То правописа няма да изкара България от кризата. Здравия разум ще я изкара и точният човек.

по какво е 5-та икономика рашата? По продажба на полезни икопаеми сигурно, но по друго е доста назад. Една Холандия произвежда повече от СССР. Да ти направя ли сравнение по територия и население ... Холандия/Русия? Ще ти изясни тази 5-та икономика, всъщност, че гладуват горките...

Ква икономика, бе смешник! Русия вяма икономика, има само нефт и газ!

Затова всичко останало на 140 млн души го внасяш и разпределяш ти. Наивник!

Лошо е изказването за присъединяването ни към Русия!Защо сме й?Да ги търпаме за краката ли??

добре де ама защо се гордееш толкова с постиженията на чужда страна?

Цялата шайка НПО-шерпи е от 5 до 10 човека и пишат като луди с най различни имена ))))

бреййй цялата сбирщина от НПО-шерпите е вдигната по тревога )))) явно припари им под краката на баш-Соросоидите ...еййй това шубето е голяма работа))))

Болене вчера колко водки вкара и изкара след това?

Бареков, събуди ли се бе? б.к. баш капут ли значи?

Путин възроди Русия след разрухата причинена от Горбачов и Елцин. При Елцин руската икономика беше на 34 мяста в света а сега е на 5 място в света и ще излезе още по напред с времето. Заплатите и пенсиите в Русия при управлението на Путин са се вдигнали 30 пъти а инфлацията е спаднала драстично. Това говори само за себе си. Вече си мисля, че България може да се оправи само ако направи референдум за присъединяване към Русия. То се видя че ние българите сме овце и все Русия трябва да ни спасява.

Хитлер възроди Германия и много като теб му се радваха, но няколко години след това, малко умряха. А покрай тях и още 50 милиона.

Германия пак е възродена, но България никога няма да се оправи, благодарение на глупаци като тебе.

В името (Ви де :-) - Е Истината, Само Истината и Цялата Истина ! ---- И (понежезащотообаче) Съм си Южняк - позволете да Запеем : - Кааа-Каааааа-Лашка Какалашка мая ! ...ил Кааааа-лашников !!! (Хайде Всички!)

Путя ако въвлече Русия в пълномащабна война, която прерастне в глобален конфликт дали ще са му благодарни руснаците? Защо не остави суверенна Украйна сама да се оправя с вътрешните си работи?

Защо международната общност не остави суверенна Югославия сама да се оправя с вътрешните си работи? А Либия, Афганистан, Ирак, Мали .....? В съвременния свят, когато започнат да умират хора, това вече не са "вътрешни работи". И слава богу.

Нещата са различни. Не желая руснак да се бие с руснак, (украинец).

На Путлер скоро ще му дърпат ушаците. И свои и чужди. Идват избори септември месец, затова се пъне джуджето. Но този път се престара.

Да подкрепим Украйна , ЕС и САЩ , защото ако ни обърнат гръб , още на другата сутрин ще осъмнем с фесове на главите докарани от руските фашисти ГЕЯ , БЕЯ , ЗЛОДЕЯ , ДУДУКА и ЦАЦАРОВ.

Путин възроди Русия след разрухата причинена от Горбачов и Елцин. При Елцин руската икономика беше на 34 мяста в света а сега е на 5 място в света и ще излезе още по напред с времето. Това говори само за себе си. Вече си мисля, че България може да се оправи само ако направи референдум за присъединяване към Русия. То се видя че ние българите сме овце и все Русия трябва да ни спасява.

Волгин, ти ли си?

Тамън да Ви изпонатаковам, И ! - видях Името-Ви .... :-))))))) (Топ !)

Абе тоя Путин наистина извънземен бе....откъде го намериха....аааа забравих от КГБ. Ми като е толкова велик ще само с танкове и самолети може. Защо нещо и руския народ не намаже от тия парички а само неговите олигарси. Защо плащаме 2 пъти по скъп газ от германците. Защо, защото сме много богати, или пък Германците са им по близки? Всичко е пари, див капитализъм е в Русия, контролиран от КГБ.

Путин възроди Русия след разрухата причинена от Горбачов и Елцин. При Елцин руската икономика беше на 34 мяста в света а сега е на 5 място в света и ще излезе още по напред с времето. Това говори само за себе си. Вече си мисля, че България може да се оправи само ако направи референдум за присъединяване към Русия. То се видя че ние българите сме овце и все Русия трябва да ни спасява.Путин възроди Русия след разрухата причинена от Горбачов и Елцин. При Елцин руската икономика беше на 34 мяста в света а сега е на 5 място в света и ще излезе още по напред с времето. Това говори само за себе си. Вече си мисля, че България може да се оправи само ако направи референдум за присъединяване към Русия. То се видя че ние българите сме овце и все Русия трябва да ни спасява.

Овца си ти. Било каквото било. Света е друг панимаеш?

Това само овца може да го твърди.Велик ден мина ама му мисли за Гергьовден!!!!

Поне вкус да имаше като си тръгнал някой да те оправя....:D

Май такива "приятели" трябва да се подгонят с тояги -щом наричаш другите така, значи самият ти си добитък.

Типична комунистическа тактика от страна на Путин. Вие не можете да се управлявате. Ние ще влезем (в суверенна държава) да ви поуправляваме. Защо ли толкова ми прилича на събитията в Чехословакия и Унгария по времето на комунизма.

Да подкрепим Русия , защото ако ни обърне гръб сутринта ще осъмнем с фесове на главите.

Примитивно мислене.

...гответе чалмите!!! Съвсем сериозно!!?

Някоя по-голяма тъпотия измисли. :) Нещо за фашистите, извънземните. България е Европа и по-точно Европейски съюз. Тук нито Путлер нито рязаните могат да си разпределят територии.

Ако всички големи държави по света следват сттъпките на Путлер ще настане истинския АПОКАЛИПСИС!