Освободен е българският консул в Донецк и Луганск

Почетният консул на България в Донецк Иван Иванович Аврамов бе освободен от длъжност заради негови действия, които биха могли да уронят престижа на България.

Обратно в новината

Коментари - Освободен е българският консул в Донецк и Луганск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кога ще извадят на светло далаверите на посланика в Киев Димитър Владимиров, който даваше и дипломатически номера и българско гражданство на Аврамов и на дружките му?!?!?!?!

Кой е тоя Димитър Владимиров и кой го е направил посланик. Не е ли някакъв връзкар?

Тя нали рибата ес вмирисва от към главата - явно тоя Димитър Владимиров е голям миризливец!

Да питат посланика Димитър ладимиров и вицето Марин колко са смъкнали.......

За Новорусия ли става на въпрос? Нещата вървят на зле за Киев. Путин така ги е натиснал, че просто не ми е ясно с какво ще се топлят. Може би с обещания от ЕС и Вашингтон.

към дейности срещу украинската държава, --ко речи коя коя "държава"?....

Нищо чудно! Той е червей в задника на Императора. Още повече сега, когато Украйна пое по своя, украински път, отърсила се от руско робство

"49-годишният Иван Аврамов, който има български корени, но е украински гражданин, е на 45-о място в списъка на най-богатите украинци със състояние от 352 млн. долара. " Бравос! Уволняват някого само защото е олигарх от типа на Порошенко. Ха сега де - олигарсите Турчинов ги направи губернатори, Порошенко не ги уволни после, а нашите взели да уволняват украински олигарси. Ей, Външно, не спазвате директивите на ЕС - олигарсите имат всички права в Украйна!

Полша въведе жестоки визи за западните украинци, които влизаха там само с паспортЧехия и Унгария също затвориха границите. Какво става, бе дебили ? Нали подкрепяте борбата на украинците за свобода от злобната Русия ? Европа започна да разбира кои са тези майдановци и за какво се борят.Никаква разлика с ислямистите. Майката им е САЩ.Само униформите са различни. Етнически и/или верски фашизъм.Едно и също.Убийци и престъпници.Свалиха милионери, поставиха чифути-милиардери. Блудницата Европа ще плаща скъпо, както плаща за албанските терористи, които подкрепи в Косово.Сега те са най-големите наркотрафиканти и пр.престъпници Признаха държава Косово, само с решение на парламента, без референдум.

А защо пък майка им да не е Русия? Също толкова основателно твърдение, колкото това, че е САЩ.

Здравейте Чада мои. Как е, как е, скача ли уклейчето? Видя се, че много хранени люде е отггледала Майка Болгария...! То не бе Делянчо Мамин, то не бе консул почетний! Хвала на подобни българи! Хвала!

Сега разбирам колко е прав Жириновски!!!

Комунистическо болшевишки изрод ,направил тройна гуша този глиган от кражби

Ами то Майдана беше насочен срещу такива свинеподобни, които държаха в кочината украинския народ. Ако Украйна мизерства то е заради тяхната комунистическа партия, която раздаде милиарди на подобни хоботи.

Много ми е интересно като как така този консул може да уронва престижа на България като действа със законно избрания президент на Украйна Янукович и подпомага руското население, незнайно защо наречено сепаратистко? Излиза, че Престижът на България би бил защитен ако този консул подкрепяше незаконния въоръжен преврат в Украйна. Ние дебили ли сме или само Чехльо?

Да, дебили сте защото разбирате перверзно българския интерес!

Ами продължавай да се интересуваш. Ще прочетеш, а може би не, че Майдана не беше насочен срещу руснаците, а срещу комунистическата клика, която разори държавата, докато лъжеше покровителите си от Кремъл, че всичко е наред.

Личи си че е българин,натрупал имането както червените барони в България.

Когато палеха живи хората в Одеса, които в една значителна част са българи, мълчахте... Сега "уволнявате". Страна на предатели...

Нали! Гадни рашисти Запалихте хората в Одеса, свалихте самолета, вчера разстреляхте погребение д ГРАД Рашъните са гадове

Имате ли доказателства за това ? Ако печелитe пари от вашите постове, тогава знайте, че грях да се правят пари от смърта на невинни деца. Тези в Одеса са убийци. Онези УПА също. Цялата земя трябва да гори заради хора като вас.

Много си изтрещял и от това си ослепял. Сигурно ти е много тежко да виждаш как комунистите унищожават своите народи и как се мъчат родители и приятели. Може и да ти е готино, но тогава ще се обясни, че си луд, а не просто жесток. Може да си сляп, за обикновените хора в Украйна, които мизерстваха в името на "Великия строеж" на онова, което никога няма да се случи, но пък може да почакаш да видиш през 2030 година руски кораб на Луната или на Марс, но би било прекрасно да видиш всички комунисти политате натам и никога повече не се връщате тук и знаеш ли още? По добре да умрем със Земята без комунизъм, отколкото да гледаме комунистите, които унищожават следващата планета.

Н е много логично решение. Човекът точно защитава интересите на хората в регионите за които е почетен консул. Там украинска държава вече няма. Друг въпрос ако беше се компрометирал нещо в бизнес делата си, ама за това което е освободен не е логичнао

Като четеш коментарите ти става ясно - ние сме нацията с най-елеменнтарното и простовато мислене! Какво да се прави - ген! Ами, разбира се, че щом е почетен консул в Украйна по времето на Янукович, ще е в добри и близки отношения с него! Или искате да го сравнявате с Бойко Борисов, който по времето на Тодор Живков е бил комунист, негов бодигард и също в близки отношения! А сега, наречето го гнусна тиква, гнусна мутра, сравнето го с шопара Пеевски и го уволнете! Защото е познавал Т.Ж. и е бил в добри отношения с Януко..., пардон с Тато! Елементарно, детинско мислене, промити седесарско-гербаджийски мозъци!

И правилно!!? Че нали си имаме консул в Москва - няма да ги дублираме, я!?

Господи, този с какво го хранят?!? Не може да е истина!Да пази Бог!

С хамерикански ГМО!?

пак прецакаха булгаите русофили...

Аврамов? Абе баща му да не някое хазарче?

Уволнили са един свинеподобен! И кво?

Бил е от вярната страна човека! Кажете ми сега, къде са правата на човека в тоя "демократичен" свят?

Държаво, държаво! Докъде си я докарала?

Този се напапа. Давайте другия.

Какъв красив човек!С изпъната кожа!Напомня ми за младия тлъст приел исляма експерт Чобанов!

Това гуде само около Коледа може да е полезно.

мале, мале я го вижте тоя бе, абе къде го го наля тоя врат.....! Тази шия не е от туршия

Като сте почнали да плюете този, то знаете ли кой е почетен консул за Канада, или Исландия? Я проверете :)

Цветелина Бориславова почетно представлява Исландия у нас. Почетен консул на Канада - бизнесменът Иво Прокопиев.

и ? Да не би да подкрепят сепаратистки дейности в Исландия и Канада? Абе това червените тролове що винаги се опитвате да сравнявате несравними неща ?

Всите са за трепане и са един дол дренки - бсп-герб-дпс и т.н. и техните олигархични обръчи!

МУХАХХАХАХА блядовете яко плюете, ама се изтеглят вашите войски.... Защо ли?!

1. Не се изтеглят, защото те не са в Украина 2. Ако те се запазват близо до Украина преди избори, този факт само ще помага на фашисти в Киев. Нищо лично, само умна политика. 3. Включвай мозиците си понякога.

1. Къде тогава изчезват руските войници, които близките им безуспешно търсят? 2. Не ти се разбира. 3. Учи български мурзилке.

добре са направили да го уволнят.

Топката е в противниковото поле, драги зрители. Ще има ли контраатака, мача още не е свършил.

стига сте обсъждали външния вид на човек. Кой знае вие как изглеждате зад компютъра,тръгнали да се присмиват. Човека го отървали от нас, какво по-хубаво за него.

стига бре не се притеснявай и аз съм грозен ма не тролим насам натам тъпи изповедания .стегни се преглътни че си трол и спри да пишеш тъпотии

пък видя изповед. Аз съм красив и снажен, ма ти щом казваш, че си грозен няма да споря с теб.

но този ако се наложи да го бесят , ще е през кръста . За врата няма как да стане .

Този в момента в който го видях се сетих за Джаба Хътянина...Отблъскващ със същата сила.

Luna0102

Честно и аз си помислих за същото.

След сънародника си Сергей Станишев,тоз шопар е олицетворението на мазна червена свиня.

мен ми се струва че по-добелите са от Герб..

Шило

Дреме му. Най-много пак да ни кажат някоя истина в очите.

Снимката е страхотна.Този не само да го освобождават от длъжност ,ами и да го пратят на санаториум за отслабване.

Както е тръгнало продажното ни правителство ще се откаже от всички българи в Украйна, защото те не поддържат фашисткият режим там!

БГ правителства от бг в БГ се отказаха, прогониха голяма част от нас в чужбина ти от бг в Украйна няма да се откажат. Ние не се управляваме от бг вече 25 години. Явно бг в Източните части са също сепаратисти?! Дали хунтата не убивал и бг заедно с руснаци? БГ хунтата ли подкрепя?! Срам.

Затвор за този министър,който направи това прасе почетен консул.

Прасе ,но с бг корени, тъпако. Бг прасе, а ти си бг кретен.

А ти си най обикновен тъпанар,без значение какъв ти е корена!Ти си просто олигофрен!

Дир, давам ви безплатно една идея с която да разкъртите фаянса за днес. Още никоя медия не се сетила. Днес преди 55 години, на днешната дата КГБ ликвидира фашисткият престъпник и кръволок на украинския, руския, полския и еврейския народ Степан Бандера. Бас ловя, че ако друснете една статия за Бандера ще натрупате поне 3 000 коментара за отрицателно време.

Само малка корекция - не е разстрелян, а отровен с цианид.

Да, напълно прав сте.

Тоя е голям пич! Определено България загуби един ценен кадър! Наздраве! :)

На колене, мили русофили, Жириновски тъй ви повелява, бидейки безродници-дебили, ваш'та паплач туй си заслужава!

Абе калъф, не се ли сещаш че с толкова обиди само към българи си явен българофоб, а това кой русофил и кой русофоб остава някъде другаде...

lele

Тази тлъста швайне се умилква около валенката на помешчика путя като бялата златка долен пидеров за едно тенеке!Скоро Бойко войвода чрез съда ще прати цялата им шайка пред социалните кухни,а деничките и евробарековиците -на магистралата..

Модераторът,ти пръв ще вземеш орден "ГОЛЯМ ЕЗИК" ))))

Добре де - Ако този е извършвал действия, които уронвали престижът на България, то нашият Плевнелиев направо трябва да бъде със смъртно наказание?!