Южна Осетия ще прави референдум за присъединяване към Русия

Южна Осетия ще организира догодина референдум за присъединяване към Русия; САЩ се обявиха против допитването.

Обратно в новината

Коментари - Южна Осетия ще прави референдум за присъединяване към Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи каквото каже САЩ, само това може, нали? Косово може, но Крим и Осетия не!!! Тъпи кравари!!!

Този референдум засяга само Южна Осетия и Русия.САЩ нямат думата там.Все едно Мексико да направи референдум за присъединяване към САЩ,а Русия да изразява мнение по случая и да е кетегорично против.

И някой казваше, че нямало нужда от санкции за Русия! Русия си анексира каквото си поиска от по-малките и по-слаби съседи. Това безобразие трябва да бъде спряно, ако трябва и с военна намеса. Путин трябва да бъде съден и наказан подобаващо за престъпленията си!

Ти...май си у "лево", а ? !

Аре стига смърдели, нали няма да го провеждат в България. Или имате роднини в Ю. Осетия?

Не е далеч времето, когато Путин и тук ще поиска референдум за присъединяването на Варна и Бургас към РФ. Още са живи идиотите предложили да станем 16-та република на СССР .

Краварите от обора да не си пъхат гагата там, където не им е работа, че пак ще затънаг в собствените си ла-й-на!

Зелените човечета от крим ще ги местят демократично нов калашникореферендум да правят

Хайде филки вие сте наред да организирате референдум за присъединяване към братската Русията!!! Ааа забравих, че сме в НАТО и ЕС и вие сте под 1% в България.Маса гадно, а??

разделят българите на оседнали и глобални и на какви ли не още!

а ние кога ще направим референдум? Кат се присъединим газаца ще ни е без пари.

Като се присъединиш г.за ще ти е гол!

от руски войски. РЕФЕРЕНДУМ ПОД ДУЛАТА Е ГЛЕДАН ФИЛМ.И след него за Русия остава да поддържа междудържавни отношения само със Сибир.

Краварите поддържали "териториалната цялост" на Грузия, а защо не поддържаха териториалната цялост на Сърбия и по-рано на Югославия? А въобще защо ни занимават с това какво поддържали САЩ-ФАЩ-ДАЩ извън собствената си територия ?!?!?!

следва Днестърска распублика...Мноого умно искат да ... размножават санкциите си...1 долар ще стане 1000 рубли...

Дето се вика "Глас народен - глас Божи". Ама на ФАЩ не им изнася, че и бързо забравиха как стана държава Косово

Хората там знаят най-добре какво им е дала Грузия и какво да очакват от Руската федерация ( напомням, че пак ще си имат национални органи за управление, ще са част от огромно пространство за търговия, образование и наука, култура, .. ) и ще са под защитата на Москва. Защо да не могат да избират хората?

''САЩ се обявиха против допитването'' Да бе САЩ си решиха проблемите с референдуми за връщане на земите на индианците с редуциране числеността на същите до незначителна и сега се занимават с чужди проблеми навсякъде по Света .Най-вече с това да ги създават въпросните проблеми.

земи!Замевладеенето е било чуждо на тях! Да си чул за индианец напуснал САЩ и в знак на протест заминал за Раша?

Що лъжеш бе, калмук ?! Всяко племе е притежавало определено количество земя, обаче под дулата на оръжието са били заставяни да подписват фалшиви договори за продажба на земите си ! Това са го правили католико-протестантските демагози-мошеници ! Те дори са подарявали на индианците одеяла заразени със "шарка" и нещастниците са умирали като мухи ! Това е първата биологична война в света сътворена от протестантските злодеи ! Не казвай "хоп !" преди да си скочил, келеш с келеша ти !

за дестабилизация на България от външни сили! САМО СИЛНО ПРАВИТЕЛСТВО И ОБЕДИНЕН НАРОД МОЖЕ ДА УСТОИ! НИКАКВО ДЕЛЕНИЕ ПОВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ!!!!

по света!

Кримчани вече взеха да правят подписки за контра референдум ,а онез дураци бързат да се нахендрят на рушкио член :))

тъкмо ще поВърнат Крим и ще се натресат на нов голям член рушка им работа :))

А ВАС ВИ ПОРОБИХА :))) ... НИКОЙ НЕ ПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ ДАЛИ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИТЕ КЪМ НАТО И ЕС В БЪЛГАРИЯ :)))

Е В ЕВРОПА! НЯМА НУЖДА ОТ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ТОВА! СЕГА И СЪРБИЯ СЕ НАТИСКА ! ТИ КАТО ИСКАШ ЗАМИНАВАЙ ЗА СИБИР!

Я бе, байно, те в Гейропата за чонек не те смятат - той бил европеец! Що не ти вдигнат заплатата 10 пъти, че да се изравни с тая в Люксембург, а? Щото за ЕС си само пазар за бракувани стоки и пушечно месо при нужда!

Навреме Хитлер искал да има велика германия а лилипуткин иска също да стане велик,

А защо тогава си седи само в собствената държава и не е тръгнал да превзема съседните държави, както направи Хитлер. Дори се оказва, че нямат сформирани войски дори за защита, а какво остава за нападение. Вас американската пропаганда, да не ви подбират по конкурси за идиот? В България не живеем аборигени и прекрасно знаем кой какви ги върши.

Абхазия, Южна осетия, Крим, Луганск, Донецк, Приднестровието Прибалтика....?

А САЩ какво казаха за Косово ...САЩ да си гледат тяхната кочина и да не се месят ...

АБЕ, ЗАЩО В ЮЖНА ОСЕТИЯ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ГЛАСУВАНЕ НА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПРИСЪЕДИНЯВНАНЕ КЪМ РУСИЯ, А НЯКОГА В ПУЕРТО РИКО МОЖЕШЕ "ДА РЕШАТ" ДА СТАНАТ 52-ри ЩАТ НА САЩ? ДО ВЧЕРА ОМРАЗНИЯТ КОМУНИЗЪМ ЕЖЕДНЕВНО БЕШЕ ОБЛИВАН С МЪРСОТИЯ, НО ТОВА, ЧЕ ЛЕНИН, СТАЛИН И КПСС СА РАЗДАВАЛИ АВТОНОМНИ РЕПУБЛИКИ, СЕГА ТАЗИ "ПРИСВОЕНА" ЧУЖДА ПИТА ИЗГЛЕЖДА "НЕДЕЛИМА КОМУНИСТИЧЕСКА" ГЕОГРАФИЯ ! С КРИМ Е СЪЩОТО - ИМА КРИМСКА ВОЙНА! ОТВОРЕТЕ "БРИТИШ ЕНЦИКЛОПЕДИЯ" И ПРОЧЕТЕТЕ...С КОГО Е ВАЙНАТА И КЪДЕ Е УКРАЙНА? ИМА ЛИ ДЪРЖАВА УКРАЙНА? КОГА ИМА УКРАЙНА И ЗАЩО ПОДАРЪЦИТЕ НА ПАТОЛОГИЧНИЯ КОМУНИСТ ХРУШЧОВ СА "УКРАИНСКИ"? И СЕ СИПЯТ ЛЪЖИ, СЛЕД ЛЪЖИ, ОТ "УМНИ ЗАПАДНИ ЖУРНАЛИСТИ" И УПРАВЛЯВАЩИ "МАГИСТРИ" НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ КОМБИНАЦЦИИ! АБЕ, МНОГО ХАРЕСВАМ САЩ-ПОСТИГНАТ ЖИВОТ, НО НЕ СЕ СЪГЛАСЯВАМ ДА МИ НАЛИТАТ С МИРИЗЛИВИ ЛЪЖИ!

Статутът на острова е свободно присъединила се държава към САЩ. По времето на комунизма в България имаше песен: Искам да съм негър от щата Алабама! Та си чул българска песен за ходене в Русия?????

Да се присъединяват! Да ходят при Путльо и Рамазан-чеченчето! Лика-прилика са си.

Косово станало инкубатор за ислямисти? Айде бе? Ма нали САЩ и НАТО ги освободиха от злите сърби. Нали арабските държави им изливат сума ти пари за промиване на мозъците на косоварите. Как така Косово стана на първо място в Европа по брой ислямисти на глава на населението, дето са заминали да се бият в Сирия и Ирак ? How Kosovo Was Turned Into Fertile Ground for ISIS?New York TimesWorld

By CARLOTTA GALLMAY 21, 2016

Vladimir Borisov

Да не се обърка нещо, Глупи?

Ти...май си у "лево", а, шебек ?!

Путлер очаква доклада на оберщурбанфурера от Грузия - област Южна Осетия др. Андреевич за ситуацията в бившата грузинска област. Като се имат в предвин наболелите грузински проблеми на осетинците- Путлер ги приема всички в Русия барабар с 1/3 от територията на репиблика Грузия. Пък тея ако искат да се оплакват на арменския поп- той е наблизо, а американците са далече.

В Поморие ще има референдум. 30% от собствениците на апартаменти са руснаци - те искат референдум за присъединяване към Русия. Малко по на север - Камчия - не дочакаха референдума а си взеха територията - никой Българин не може да припари там. Да ни е честита 16-та Република .

Мазно моше, я да ни обясниш нещо за еврейските селища затворен тип и опитите на мошетата да изкупуват земи и хотели по морето. Защото точно така е започнала Палестина. Искате и нас да ни направите палестинци ли. А руснаците ви пречат.

Може ли малко повече информация, кой може да прави референдум в България и кой има право да участва. И споменатите руснаци, български граждани ли са?

....интересно ми е ...защо когато една страна реши да проведе референдум за това каква форма на управление предпочитат поданиците и и кам кои саюз иска да се присаедини...американското правителство счита за нужно да се изкаже по вапроса...какво мисли и дали му харесва ?!?...каква наглост а ???...дошло е време да им се напомни каде им е мiaстото и да си гледат в собствената паничка !!! ...света е уморен от техните "интереси "...за това и гармят посолствата и им палят знамето навред по света !!!...няма нищо изключително в Aмерика освен наглостта и безпардонието кам останаля свят !!!

Наглостта, безпардонието и демагогията са типични качества на всички малоумни и зловещи протестантски секти !

...а кога беше референдумът в България за присъединяването ни към Ес и Нато, че съм забравил?

Ами , прочети какво съм написал преди повече от сто години...

Що преди 100 години и днешните юдео-масони пишат същото. Винаги едно и също. Горкото Захари ни демонстрира нагледно, че никога не е късно да станеш за резил и да се продадеш за пари.

Написал си, написал, си ! На майка си оная работа си написал !

Е В ЕВРОПА!

Cтoлюбoвъ

Тя, България си е в Европа, но попитах за съюза, а не за континента. Та кога..?

как не ги е срам америкоевреидите да си казват мнението

Хич не си правете илюзии, бабините, че някой ще ви иска да му се присъединявате. нали ще им присъедините и циганите. От тях всеки бяга като от огън Тук ще си стоиме, за да си храним циганите.

ХА ХА,САЩ СА В ПАНИКА!!!

От какво, че едни идиоти са се самоубили ли?? Всичко живо бяга от Русия и си оправя в живота, а тия ще се връщат в СССР?? Ама да се връщат и да мрът бе!! Ти не щеш ли да се върнеш в Русия??

Защо ми се струва, че светът заприлича на джунгла: по-силният изяжда по слабия като използва понятието "референдум". А ако не стане с референдум, става с оръжие. За още по-голяма заблуда, се казва, че се въвеждат "демократични промени". Очаквам скоро, като отменят закона за забрана чужденци да изкупуват земи у нас, после умните ни управляващи да направят референдум за присъединяването ни към една съседна държава.

Копейките валят, пицата се пече, малоумни тролчета усърдно заработват.

кой поръча на Валери Симеонов да ходи до Нагорни Карабах!

Русия протестира ли при референдума на Коста Рика?

Пуерто Рико е държавата,станала 51 щат след референдум.

Кога успя да си напраскаш толкова много плюсове на неграмотният си въпрос? Никога в Коста Рика не е имало подобен референдум! Коста Рика е независима държава! Познай, къде се намира?

М'да. В историята има много примери за референдуми подобни на тоя за Южна Осетия и за Крим. Но доколко са известни? Например: В областта Саар, окупирана германска територия под юрисдикцията на Лигата на Нациите, райхсминистърът на пропагандата, доктор Йозеф Гьобелс организира референдум дали областта да се присъедини към Германия, на който познайте колко са гласували положително? Точно така, познахте - близо 100%. Следващ пример: След Аншлуса на Австрия към Германия, през 1938 г. нацистите организират друг референдум, естествено с въпрос желаете ли Австрия да се присъедини към Третия Райх, на който отговорът... хм, странно, също е бил почти 100% положителен! Мога да хвана бас на каквато искате сума или злато, че резултатът от референдума за Южна Осетия организиран от руския фюрер също ще бъде подобен, тоест 100% всички осетинци ще искат присъединяване към Руския Райх, възможност от която Путин веднага ще се възползва!

С Косово бяхте предупредени.

търсене в google за "Хатай, или как да анексираш чужда територия с референдум" (присъединяването на република Хатай към Турция през 1939)

Анджак! Така се прави анексиране на чужди територии - чрез фалшиви референдуми! Путин явно е доста обигран в тези свои действия. Също като аркадаша си Ердоган в днешна Турция. Ама Русия и Турция често са си праели моабета заедно - Путин откри огромна джамия в Москва, сега пак подпомага разпространението на исляма, а навремето СССР е снабдявал турската армия с оръжия при войната с Гърция. Нашите освободители-поробители!

САЩ не може да възразява срещу такъв референдум, защото е намеса във вътрешните работи на "суверенна държава", призната само от Русия. Така ли е, дрогаре? НОООО! Русия може и е правото си да настоява за референдум за присъединяването на Черна гора към НАТО, защото това не е намеса във вътрешните работи на суверенна държава?! Така ли е, дрогаре?

След варварските бомбандировки на Югославия със сигурност всички Черногорци са били "много-щастливи"!Може би следващите "доброволно" присъединили се към НАТО ще са Виетнамците?

отмениха военното ембарго към Виетнам и започват да ги снабдяват с оръжие!

БРЦК

Аз така като гледам и в двата случая Русия иска да има демократичен референдум. А САЩ е против. И питам сега кой е демократ и кой фашист?

А ние кога ще правим референдум със сигурност над 50% ще гласуват за...

... Изтребване доКрак и ЕнтоКоляно на ТроянскоКонията у Нас ли ?! --> а дали не Сте консервативен в преценката ?

БРЦК

Откакто противоречи на интересите на САЩ!

"САЩ се обявиха против допитването". Референдумите, не са ли вътрешна работа на държавите, в които се (или не се) преовеждат? На никой ли не му прави впечатление, че САЩ се намесват активно (и дипломатически, и воено) във вътрешните работи на всяка страна по света? За технически манипулации през социалните мрежи и интернет, изобщо няма и да отварям тема.

А какво щеше да мисли Русия ако някой реши с референдум да излезе от Руската Федерация? Как мислиш ще и позволят ли? :)

Е Прибалтийските републики какво направиха според теб?И редовно нарушават правата на Руското малцинство/около 40%/,виж в щатите нема такъв филм,там само присъединяват/Хавай,Тексас,Юга/и без референдум!

Путин ще позволи ли референдум на СЙБИРСКИ СЪЮЗ , който иска да се отдели от Русия ?

Дали пък ние в България да не организираме референдум за присъединяване към Норвегия, защото там заплащането е най-високо? Така с един ход си решаваме всички проблеми ... явно по модела Крим/Осетия не се налага да ги питат тях желаят ли да присъединят някого. Някак да си извоюваш независимост е едно, да си под упеката на друга държава ... ок, но да "присъединяваш" територии откъснати от независима държава ... това определено не е наред. Утре така може и окупиран Северен Кипър да присъединят към Турция.

И кой присъединява? Този акт ще покаже волята на осетинците. Каква е гаранцията, че няма да поискат да останат независими?

към норвегия ся не е добре щото нефта много падна и норвегите обедняват главоломно. по добре да се присъединим към гърция щото хем бяло море ша стане наше хем през 2-3 месеца меркел им дава безплатно 10-15 млрд евро

За присъединяване е необходима обща граница умнико-мисли преди да пишеш,ако има с какво разбираш.. :-)

Чувал ли си за анклав Калининград, а за френския остров Реюниън? ... както и да е, ограниченията в знанията, явно не ти пречат в ограниченията в празнодумстването. Може пък в родата да са съгрешли с тоя ... Ценко Чоков

Да, в краен случай Люксембург или Монако, че там и без друго е тясно. Жалко, че няма ни едно ТВ шоу, което да инициира подобен референдум ... и ако може пак да си останем българи, ама и да се присъединим, ама и да може да се отделим пак някой ден :)))

БРЦК

И мислиш ли ,че Норвегия,Люксембург или Монако ще ни искат? Щото ние може да си искаме много работи ...

Каква неграмотност! Пише се "О"пека. Иначе точно така, присъединете се, да им лъскате гривите на конете и да им държите микрофона. Навсякъде има нужда от нискоквалифициран персонал. И после се бийте в гърдите, че сте горди българи.

Южна Осетия и Абхазия се отцепиха от Грузия в резултат на аватюрата на Саакашвили. Населението на Юго-Осетинска АО иска да влезне в състава на Руската Федерация. Кой може да му попречи? Населението на Абхазката АР иска Абхазия да е самостоятелна държава. Кой може да му забрани? Това се казва право на самоопределение.

Когато те окупират руснаците нямаш права!! Никой не пита осетинците и другите жители там. Споко и те ще се освободят от Русия един ден.

На теб ти е окупиран мозъка...Ако имаш. Саакашвили сам изгони осетинците със земите им от Грузия. И заради това, трябва да бъде съден от грузинците и обесен с краката надолу.

За да имаш права и свободи , трябва да имаш малце мозък. Ти си обречен на доживотно безправие.

ВИкаш, друго си е да те окупират краварите, а? Хем ти унищожават природата, хем ти превръщат децата в еничери, хем дъщеря ти и женати биват "освободени" да те украсяват безпроблемно с красиви еленски рога с когото си поискат. А "самоорганизиралите се" граждански инициативи и организации (като Америка за България, БХК и т н.), дават пъли права и свобода на низши същества (човекоподобни и улични кучета) да ръфат от теб. "Умен" си. Браво!

Супер, всичко се нарежда идеално за новите санкции и продължаването на старите!! Ще смажем фашистка Русия. И след това ще са истинските референдуми. На всички които се отцепват от Русия.

Кои сте вие, смазващите? Да не би да си отвъд океана или на едно екстериториално местенце в София. Защото българите нямат подобни мераци. А ако все пак се случи, ще има ли и в България истински референдум за участието ни в НАТО, в ЕС; за търговското споразумение със САЩ и т.н.

Не става дума за вас с промитите мозъци и тези излъгани от комунистическата история и лъжи за нашето минало!! Русия е най големият враг на България за 20 и 21 век!! Чел ли си за боя дето ги бием през ПСВ?? Това не го пишеше в учебниците ни нали??

тоя дето щял да смазва-ма ти си смазан по рождение бе колега.

клинтън е против референдумите. защо трябва да гласувате за поредната ислямистка дъга, която ще ви вкара в конц.лагери само заради кретенската си еврейска доктрина?

Ако Грузия продължи с провокацията си наречена "членство в нато" накрая от Грузия ще остане само улицата, на която се намира американското посолство в Тбилиси...

Грузия ще прави каквото си иска!! И стандарта и е по висок от на рашките. На русия ще и приседнат всичките земи дето открадна и трябва да храни населението там!!

Грешка! Грузия ще прави каквото й бъде заповядано както през 08.08.08!

тоя пък стандарта на грузинците бил по висок-иди го обясни на 1 млн.грузинци дето бачкат и живеят в бедната Русия.

И аз се чудя защо не дават на народите в Русия да си правят референдуми??

Я прочети какво е референдум и дали прилича на това което правят руснаците. И от сега казвам, че такъв в ЮО няма да има , това е руски натиск за санкциите. Ама ще има обратен за тях ефект.

Хахахах, гласува народа на цялата държава! Южна Осетия е независима държава от 2008г. Със свои граници, държавно управление, структура! Грузинците нямат право да гласуват в южноосетинския референдум. Ти гласува ли на референдума в Косово за обявяване на независимост? Опс, там дори и такова нещо нямаше!

Държава която никой не признава!! ООН я признава като част от Грузия. Какъв народ, руските толупи които Сталин е населил там ли?