В Донецк и Луганск отхвърлиха ултиматума на Киев (снимки)

Ръководителят на Донецката държавна администрация каза, че в областта е въведен режим на спецоперация. В донецкия гр. Горловка сепаратисти превзеха милицията.

Обратно в новината

Коментари - В Донецк и Луганск отхвърлиха ултиматума на Киев (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Близо 150 проруски активисти превзеха управлението на милицията в източния град Горловка, Донецка Област..." Направо са си руски активистите.

Очевидно е какво се опитва да прави Русия. Но то нито е нови, нито чак толкова оригинално. Същото е правил Хитлер преди 70 и повече години. С Австрия, Чехословакия и др. За да се стигне до Полша и Втората световна война. Интересното е че когато нещата са стигнали до Полша, са се договорили със Сталин за съвместни действия. Сталин има интереси в Източна Полша, Хитлер - в западна. И седнали двамцата та се договорили. Е, не те директно, ами външните им министри - другарите Молотов и Рибентроп. Подписали си едно договорче за ненападение. та и едно Секретно протоколче към него. Щото Договора си е Договор, но по-интересните неща ги пише в Секретния протокол. Документ с невероятен цинизъм на агресивните намерения. Той затова е и секретен. Русия обвинява Украйна в колаборационизъм с Хитлер. и в същото време подкрепя руските сепаратисти в Украйна. Русия нарича бунтовниците в Чечня терористи. И прилага спрямо тях сила. Но по какво се различават руските сепаратисти в Украйна от бунтовниците в Чечня. По нищо. Не, всъщност все пак има разлика. Бунтовниците в Чечня искат просто независимост от Русия. Да се отделят от Русия, нищо повече Като косоварите от Косово. А руските сепаратисти искат да откъснат територия от една държава и да я дадат на друга държава. Има голяма разлика. И ако бяха направили нещата както в Косово, само с искане за независимост, може би щяха да постъпят по-разумно. Но къде ти толкова акъл у комундетата!? А те ги правят както в Сев. Кипър. Окупират територии в независима държава. Идиотизъм от класа. Никой в света не е приел инвазията на Турция в Кипър. А Турция все пак е страна членка на НАТО. Никой няма да приеме инвазията на Русия в Украйна. Под никаква форма. А ако Русия иска федерация, нека да си направи у тях. С Чечня, да речем. Или със Сев. Осетия.

незнайни солдати от незнайна държава защищаващи незнайна кауза!Руски войници от армия не спечелила нито една война от 200 години насам

кви са тия питекантропи на снимаката бе ?

ТВЪРДО ЗАЩИТАВАЙТЕ ЗЕМЯТА СИ!

Драги Путинисти, налим когато вождът ви анексира Крим, го оправдахте, защото бил "исконна руска земя"? А сега, когато се опитва да направи същото в земи, които винаги са били украински? В тях още по времето на Сталин масово се заселваха руснаци, които уж да живеят в мир и разбирателство с местното население, украинци. И сега какво стана, пришълците искат да отцепят районите, където са ги п-риели като братя! Може би за благодарност?! Хайде, те са си руснаци и такова им е мисленето. Но какво е вашето, драги псевдо-националисти. Та с пълно основание руснаците, заселили се по нашето черноморие или купилим имоти там, могат да поискат да се отцепят от България и да осъществят на дело старата мечта на комунистите-предатели на отечеството, за Задунайская губерния. Та те са вече около 300 000. Вие не сте никакви националисти, а сте предатели на Родината заради рубли. СРАМ ЗА ВАС!!!

Ако изобщо се стигне до избори през май, Киев ще ги фалшифицира без съмнение. В такава силова ситуация това е лесно и задължително. Въпроса ми е какво ще прави Киев после. Икономиката срината, заплати и пенсии преполвени. Недоволството естествено ескалира. Какво правим тогава, кой е верния ход.Говорим , че Русия е виновна за всичко, но това не работи като няма перспектива. Какво да се прави. Мисля, че и руските предложения има рацио евентуална федерелизация. Но никой не иска бедната булка - Западна Украйна, там няма зестра.

Ако изобщо се стигне до избори през май, Киев ще ги фалшифицира без съмнение. В такава силова ситуация това е лесно и задължително. Въпроса ми е какво ще прави Киев после. Икономиката срината, заплати и пенсии преполвени. Недоволството естествено ескалира. Какво правим тогава, кой е верния ход.Говорим , че Русия е виновна за всичко, но това не работи като няма перспектива. Какво да се прави. Мисля, че и руските предложения има рацио евентуална федерелизация. Но никой не иска бедната булка - Западна Украйна, там няма зестра.

Ми земи прочети поемите на дировските труженички "атака-хитлеристка сган", "Joni", "Иван" и сие! После пак пиши!

Това което прави Путин в Украйна е логичен отговор на това което прави USA там... Всичко останало е пропаганда и от двете страни. За съжаление украинците са прекалено слаби и бедни за да определят съдбата си сами, защото е все тая кой ще определя съдбата ти ако това не си ти самия. И въобще не е наша работа да съдим кои е крив и кой е прав в Украйна.

Украйна е руска провинция, временно окупирана от прозападни фашисти. Путин трябва да помогне на населението да се отърве от киевското робство и ЕС-колонизацията.

Най-важно и основно е народа да живее по-добре,а не руски интер- еси или западни и американски!! Украйна и Полша са съизмерими по население и еднакъв старт от соцкомунизма, а сега ВИЖ в Полша брутния вътр. продукт е 13800дол на ч., а в Украйна е 3800дол/ч или 400% разлика,Причината е Полша е в ЕС и се разви по западен модел Отворете очи, уши и ум и анализ?! Комунизма е духовно заболяване!

ДА ВЯРНО Е,НО ЗАЩО ПОЛЯЦИТЕ СА С НАЙ-ГОЛЯМА ЕМИГАЦИЯ!

аргументи имаш ли по повода? или па ше ми се зафъркавате с общи приказки?

вижте го вашия степан бандера. какво призовава? аз и да съм ти теглил една п.м. на многоте никове пак нищо няма в сравнение с призоваване към убийства. значи, за вас призоваване към убийства е хубав и образован език, а ако ви тегля една п.м. по народному е грях. абе нещо не сте наред - "демократите". чак пък мненията ми били спам. ми добре, какво ще кажеш за това;:да ги изтребват тия алтави простовати еврейски подлоги и да се свършва с плана на диктаторското джудже за реанимиране на Империята на злото; то е ясно, че мужиците рано или късно ще клекнат пред Новия световен ред, защото и без това с.. М? или това не е редно?

госпожи Lisistrati, тоя измет е ваша отрепка, нали? инак защо да стой на пъпа на форума ви? забраняващ да пишем, имам зелени чорапки. в коя конституция пише, че чорапките правят човека, а демокради на основни човешки права? нещо си превишавате правата май. дали не се имате дори за конст. съд? а това: за вечни времена може да го измисли само някой ваш, пълен дебил! няма вечни времена!

посочете ми една вулгарна дума в коментара ми и ще ви дам 50 лева! аз не ви съжалявам. а направо ще ви разбия! това е истината другарко цензураторке на форумите. милост за вас няма да има. пиша-непиша! харесва ли ви или не! потъвате!

а, да не забравя, защо се чувствате така засегната от думите, като те би трябвало да минават като летен бриз покрай ушите на незасегнатите. цензурата ви ще бъде размазана във всички посоки. както и вие! сори. това е исзтината. лъжата ви не може да продължава вечно. народа вижда. въпреки, че го успивате ежедневно.

такава гадна цензура не съм преживявал дори по сталинските времена бе демократчета!разликата при вас и хитлер е този, че вие се преобличате с костюма на демокрацията, а хитлер направо си облече мундира. и каза зиг хайл. ако бяхте толкова умни, колкото сте подли, то нямаше да се стига изобщо до днешните събития, но вас ще ви съди не историята, а ние!

зелените неграмотни чорапи да спрат да пишет

госпожи Lisistrati, тоя измет е ваша отрепка, нали? инак защо да стой на пъпа на форума ви? забраняващ да пишем, имам зелени чорапки. в коя конституция пише, че чорапките правят човека, а демокради на основни човешки права?

да ги изтребват тия алтави простовати болшевишки подлоги и да се свършва с плана на диктаторското джудже за реанимиране на Империята на злото; то е ясно, че мужиците рано или късно ще клекнат пред Новия световен ред, защото и без това са разядени отвътре, но по-добре да е скоро, защото кой знае още колко народа ще затрият дотогава, а и колко още ще навредят на нас - българите

Първо ще изтребят тебе боклук ще ти вкарат едиун куршум в тила и ще те метнат в някоя канавка като куче .Така се постъпва с всички бесни фашиски кучета.

Нервичките май не издържат а ?Комисарю...Ще им начукат канчетата на болшевишката сган яко!

нещата е, че полицията във всички населени места не желае да изпълнява заповедите на нелегитимната фашистка власт и масово се отказва да се конфронтира с хората. Гледах още преди 2-3 дни полицейски началник, който каза, че не вижда пред себе си въоръжени сепаратисти, за каквито са го информирали органите на хунтата, и са го изпратили да ги разпръсне. Той свали своята униформа и заяви, че напуска своя пост, докато дойде законна, легитимна и нормална власт. Същото правят и спецчасти, изпратени да се разправят с народа.

Вие вярвате ли, че тази Украйна може да влезе в ЕС и кога? Защо Турция е на прага вече над 15 години, защо дават напразни надежди на украинците? Те се бият в парламента, убиват се на площада, превземат сгради, паравоенни формации от двете страни се разхождат с автомати...Не са дорасли, както и в Египет, Ирак, Сирия и Турция, не става така демокрация.

Г-н Инженер, Тогава да се присъединят към Русия ли?

Сънароднико, нека се присъединят където те решат с референдум и честни избори. Ние българите нямаме абсолютно никаква полза от присъединяване на фалиралата Украйна, а само трайни вреди: повече конкуренция, по-малко средства за нас вносителите на такси в ЕС за сметка на ползвателите от Украйна, повече военни разходи, ... и т.н. Спасяването на Гърция глътна 200 милиарда, Испания италия, ... португалия са много зле. Украйна ще продъни ЕС по всички направления.

То па у европата една демокрация се е заформила...

като изключим празното говорене русия трябва да е много доволна от България $6 милиарда на година чист доход троянски кон сигурно няма натовски тайни в България за русия :)))) барозу ли се изказа за агентите на русия тук :)))) е да русия всъчщност благодари на дянков и велчев десните финансови министри :)))) русофоби :)))) които сега работят в държавна руска банка :))))) почувствахте ли се като глупави пионки :))) русофилчета???

Абе ударен инструмент, кви пет лева, какъв троянски кон! Иди в който си искаш МОЛ, огледай се и виж етикетите на стоките. Там пише : Произведно за .....в Германи, Франция и т.н. Пакетирано в с.Равно поле. Всеки път като си купиш едни макарони, даваш пари на баба Германка да дойде с пенсията си в Слънчев бряг!!!!!!! Е гати троянския кон ти се върти в главата, гладен, пък и умен!!!!!

Ало Независим анализатор, Убо си го писал, ами защо затвориха 1,2,3,4, реактор, бе независимия, сега нямаше да нитребе газ. (Ще кажеш -руски атом). А защо вече 25 години в тая България строим ли строим и освен тръни и порутели села, няма. Защо не модернизирахме производствата си , ами побързаха да ги изкупят и затворят, а. Защо трябва да отидеш в ЕС, за да получиш нормално възнаграждение? Ти да си видял с нещо да сме дръпнали напред, освен "свободната принудителна икономическа емиграция:? Не съм фен на Путин, а съм фен на това, което прави за страната си, това са две различни неша!!!!!

Защото на много граждани като теб в главите им дрънкат камбаните на Аврора не споделят западната демокрация и искат да се върне режима на сатрапа от Правец.

Аз тази песен съм я чувал и никъде не съм казвал, че искам да се върне Правец. Искам да получавам това, което получава баба Гермнак тук, не да отивам Германия да и мия чиниите. А пък ти като си толкова върл , стой си в България и не се оглеждай имали билети за терминал 2.

браво най-после си го казахте, наказателна акция значи, който не мисли като нас да умира

Алооу, Гражданина, Ти за теа 25г. нещо свястно свършили? Що си мислиш че някой трябва да ни плаща щото сме много убави? И не мисля, че трябва да идеш в ЕС за да получиш прилично възнаграждение, и тук става само че требва и да работиш, нали?! Между впрочем и ние сме в ЕС... Но нейсе, посочи ми един пример за някой, който работи истински и не му плащат добре.

ти наистина ли искаш примери или си поредният платен лакей

Саша Безуханова толкова ли възнаграждение даваше на специалистите от HP България, колкото на специалистите в Европа. Ясно е и тук западните фирми за същата работа дават различни пари, сега нямало IT специалисти. Целта е ясна, пълна съсипия и послушание.

Значи сега "мирните протестиращи" вече са "сепаратисти", защото не играят по свирката на ЕС и сащ ? Е защо така лицемерно ? А дали ако застрелят 80 човека няма и те да станат демократи като Майданците ? Защото бандата в Киев така дойде на власт - палеха, окупираха, стреляха и убиваха, но тогава бяха "мрни протестиращи" ! А сега искащите референдум автоматично са окачествени като сепаратисти и терористи ! Защо ?

Всъщност са точно сепаратисти! Сепаратизъм е когато едно нещо иска да се раздели с друго...

Аз, като искам да се разделя с жена си, сепаратис ли съм ?..

До червените кратуни. Какво казвахте когато Чечня правеше същите циркове.? А какво ще кажете ако това се повтори в Кьонигсберг (за неграмотните комуняги уточнявам, че сега му викат Калининград, а иначе областта се нарича Източна Прусия..)? Ами ако Приморския край на Русия поиска на друго място...? Всъщност конституцията на Русия май не предвижда референдуми, защо ли...? И смятате ли въобще, че в този конфликт има някой безгрешен?

Ти си червена кратуна, защото не забелязваш в Чечня как искаха да въведат шариата и да стане Афганистан. Добре, че Русия се бори с тези талибани, та поне оттам има повече сигурност.

Моля да ме извините за въпроса, но Вие инженер по какво сте? Щото би трябвало Вашето инженерно мислене да схване точно какво питам...

В Н И М А Н И Е !!!! ПОСТА - НЕ Е АДРЕСИРАН КЪМ ИДИОТИТЕ В САЙТА .. КЛЕЧАЩИ ДА ГРАКНАТ С ПЪЛНО ГЪРЛО СРЕЩУ ВСЕКИ НОРМАЛНО МИСЛЕЩ..... - А КЪМ НОРМАЛНИТЕ , МИСЛЕЩИТЕ ... !!! Изостаналостта в икономическо и технологично отношение на Русия и на съюзниците - страни от Бившия Комунистически Блок - ОТ ДЕН НА ДЕН ИЗПЪКВА СЪС ВСЕ ПО-ГОЛЯМА СИЛА ... ИЗОСТАНАЛОСТ - СРАВНЕНА СЪС СТРАНИТЕ ОТ ЕВРОСЪЮЗА .. СЪС САЩ , СЪС ЯПОНИЯ И ЮЖНА КОРЕЯ/които имат страшно много съвместни проекти и срастнали се икономики ...- дърпащи мощно - НАПРЕД.../ , АКО ЩЕТЕ- РУСИЯ ..И НЕЙНИТЕ СЪЮЗНИЦИ- ИЗОСТАВАТ ДОРИ СТРАШНО МНОГО И ИКОНОМИЧЕСКИ И ТЕХНОЛОГИЧНО - ДОРИ И ОТ КИТАЙ .... ТОВА -ОТ СВОЯ СТРАНА , ВОДИ ДО РЯЗЪК СРИВ В ИКОНИМИЧЕСКИ И ФИНАНСОВ АСПЕКТ .. РУСНАЦИТЕ / за съжаление на техните яростни фенове../ - НЯМАТ нито един известен ПРОДУКТ ПРОИЗВЕДЕН В ТЯХНАТА СТРАНА - С КОЙТО ДА СЕ ГОРДЕЯТ ..../ ИЗКЛЮЧВАТ ДРЕБНИТЕ "ИЗКЛЮЧЕНИЯ ВЪВ ВОЕННОСТРАТЕГИЧЕСКИ АСПЕКТ...- ЗАЩОТО ТЕ НЕ НОСЯТ ПРОСПЕРИТЕТ И БЛАГОПОЛУЧИЕ- С СМЪРТ И НИЩЕТА СЛЕД СЕБЕ СИ .../ тук опонентите ще ревнат- : ".. ами - газа..' ..ТОВА С ГАЗТА - Е ДО ВРЕМЕ .. ХОРАТА - УСЕТИХА , ЧЕ АЛТЕРНАТИВАТА НА ГАЗА - Е АТОМНАТА ЕНЕРГИЯ..- И СТРОЯТ ЦЕНТРАЛИ НА "КИЛО" .... АЛТЕРНАТИВНАТА .../ ВЯТЪР ИЛИ СЛЪНЧЕВА/.//. И КАКВОТО И ДА Е ...- НО И НАЙ-ГОЛЕМИЯ ИДИОТ ЗНАЕ , ЧЕ ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ-ИМАТ И НАЧАЛО -И КРАЙ ... ТОВА - ЗА ЖАЛОСТ- ГО ЗНАЯТ И МИЛИАРДЕРИТЕ В МОСКОВСКИЯ КРЕМЪЛ... ЗНАЕ ГО И ОБИКНОВЕНИЯ РУСНАК... ЗНАЕ , ЧЕ ИДЕ ДЕН- КОГАТО КОЙТО Е С РАЗВИТА И ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНА ИКОНОМИКА- ЩЕ Е ДОБРЕ !!! КОЙТО , ЧАКА НА ГОТОВО ... ЩЕ ИДЕ НА БОРСАТА ... А ТЕЗИ МИЛИАРДЕРИ- ЗНАЯТ , ЧЕ И ТЕХНИЯ КРАЙ ИДЕ ... И ТЪРСЯТ НЯКАКЪВ ДРУГ КРАЙ .. ПРЕДИ ТЕХНИЯ КРАЙ ... ТОВА Е ИСТИНАТА .. РАЗБЕРЕТЕ ... ПОМИСЛЕТЕ ... И - ТОГАВА - ПИШЕТЕ МОЛЯ !!! НЕЗАВИСИМ АНАЛИЗАТОР

В Н И М А Н И Е !!! Всички пишете като нормални хора с малки букви. Благодаря !

Ти ли ще ни кажеш да мислим! Я бегай оттука!!!!

ТОЧНО ЗАРАДИ ГОРЕИЗОЛЖЕНИТЕ ПРИЧИНИ - СЕ СЛУЧВАТ ВСИЧКИ ТИЯ 'СЛУЧКИ"... А НЕ - ЗАЩОТО НЯКОЙ НЕЩО Е НАПРАВИЛ НЯКОГА ..БИЛО ТО НА МАЙДАНА ..ИЛИ НА МЕГДАНА ... СЕ Е ЕДНО ... ВАЖНА Е ПРИЧИНАТА .. А ТЯ Е СКРИТА ДЪЛБОКО ЗА ПЛИТКИТЕ МОЗЪЦИ ЛАЕЩИ КАТО ХИЕНИ СРЕЩУ МИСЛЕЩИТЕ ТУК !!!

Да си независим, независим, колко да си независим - от теб нищо не зависи, а и 20 лева заплата ли е?

Първо, от написаното си личи, че не си никакъв анализатор. Нямаш теза и контратеза, не анализараш предимствата на едното и на другото, а след това да ги съпоставяш. Второ, пишеш с главни букви, а това издава човек с много комплекси. И трето, престани да се занимавш с неща, които не разбираш, защото България е пренаселена с такива анализатори и не знам защо от 4-ти километър не предприемат нищо.

Има "малки" противоречия в "анализа" ти. Съгласен съм за атомната енергетика, но факт в Германия решиха да я "замразят" - следва ли от това, че Германия е технологично неразвита? Относно "никаквите технологии" САЩ са силни в електрониката, автомобило и самолето строенето - никой не го отрича Русия е силна в космическите технологии, атомната енергетика /която ти сам казваш че е висока технология и е така/, тежкото автомобилостроене. Забележи - изброявам само невоенните приложения на технологиите. Всяка от големите страни си имат някакви приоритети и е нормално една да е по напред от друга по едно и същевременно да отстъпва по друго. Светът е многоцветен - имай го предвид при следващият си "анализ" :) А колкото до суровините - това просто е един огромен плюс за страната която ги притежава!

БРАВО !! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ..Ю БРАВО И НА МЕНЕ ... МАЛКО ИЛИ МНОГО- НО УСПЯХ ДА НАКАРАМ НЯКОЙ- ДА МИСЛИ... МОЖЕ ДА Е ЕДИН ..НО СЕ Е ОПИТАЛ ДА МИСЛИ... БЛАГОДАРЯ ЗА СМИСЛЕНАТА РЕПЛИКА ... А НАКРАЯ - ДА ПОПИТАМ - КАКВО ЩЕ РЕЧЕ "ТЕЖКО АВТОМОБИЛОСТРЕНЕ .."... НЕЩО ЗА ТЕЖКОТОВАРНИ КАМИОНИ ИЛИ ЗА ТИРОВЕ ЛИ ...КОЯ СВЕТОВНО ПРИЗНАТА РУСКА МАРКА -ИМАШ ВПРЕДВИД ..??? И ПАК БЛАГОДАРЯ .. ЧЕ НЕ МЕ НАРЕЧЕ ИДИОТ .. ЗАЩОТО СЕ ОПИТАХ ДА АНАЛИЗИРАМ .. ИСТИНАТА Е - ЧЕ АКО НЯМАШ КОНКЪРЕНТНА СВЕТВНА МАРКА В ЦЕЛИЯ СВЯТ С КОЯТО ДА СЕ ГОРДЕЕШ ... СИ НУЛА .. - А ДОКАЗАТЕЛСТВОТО- Е РОДИНАТА НИ ..НИЕ - НИЩО НЯМАМЕ ..НЕ СМЕ ИМАЛИ ..И - НЯМА ДА ИМАМЕ ..И ВИНАГИ - ЩЕ СМЕ ПОСЛЕДНИ ПО ВСИЧКО ... ДОРИ И КУРОРТНОТО НИ ДЕЛО Е ТРЕТА ИИ ЧЕТВЪРТА КАТЕГОРИЯ ... - ОТЗИВИТЕ НА ЗАПАД СА - ЧЕ ТУРЦИТЕ НИ ПРЕВЪЗХОЖДАТ ПОНЕ С ДВЕ НИВА ..И В ЦЕНИ ..И В КАЧЕСТВО ... СМЯТАЙ .... САМ ..МИСЛИ .. И МЕ РАЗБЕРИ ...

герберастите са русофоби да само дето цачева като се напие пее руски пляски дянков работи в руска държавна банка а борисов не иска санкции за русия :)))))))) айде няма нужда

Да, да. Как пък не. То тонове помия се изля срещу Путин. Няма майна, отиде до Киев, никой немой го спре. Дори напия мил и взел се на сериозно министър на отбраната Найденов, просто да му се ненадяваш на акъла, какви простотии ръси.

герберастиииииииии, герберасти...... и бабите излязоха с черпаци и вили да отбраняват земята си от терористите от Десен сектор изпратени от хунтата в киев да мародерстват с танкове. намерили кого да атакуват глупаците садистични.

нещо си се заблудил истинският гербераст е русофил :))))

Хубаво, трябва да сме благодарни на Русия, че ни освободи от Османлиите. И сме благодарли ммного пъти! Но вие Русофили, благодарихте ли поне веднъж на САЩ за ООН, Интернет, Светлината в къщите ви, Свободата от СССР?

ехей, благодарния, я направи сметката колко ни излязоха празните ти приказки? между 50 и 100 милиарда НАЗАД.

Точно пък за ООН няма какво да се благодари на хамериканците. Направиха си я по свой образ и подобие. За интернет-а, ако почетеш малко ще разбереш, че основният принос за интернета е на ЦЕРН. Даже няма да ти казвам какво е това ЦЕРН. Светлината в къщи идва от мен и от моите хора. И последно - какво струва замяната на свободата от СССР със зависимостта от САЩ?

От текста :150 човека с пръчки завзели МВРтос 3000милиционери и то воорружени НЕКА В Б-Я 3000 НАШИ БАНДИТИ СЕ ОПИТАТ ДА ВЗЕМАТ НАШ ОДЕЛ НА ПОЛИЦИЯТА

Един 53 годишен с бранеке е достатъчен, при условие , че СЕЛьоТО ГЛАВЕНИЯ СЕКРЕТАР РЪКОВОДИ СПЕЦ. ЧАСТИТЕ

У нас бандитите отдавна са завзели МВР. Публична тайна е, че организираната престъпност се ръководи от полицаи. И в Украйна е същото и затова са бедни и протестират. Където има руско влияние там полицията е съставена от бандити.

А у щатите никФа престъпност няма! Там мафията направо си пазарува сенатори - продават се на килце! От Лобисти!

През 1992 г. президентът на Чехословакия Вацлав Хавел постъпи като истински демократ. Той не изпрати танкове в Братислава, Банска Бистрица, Жилина, Тренчин, Търнава и др., нито нае снайперисти да изтребват жителите на тези и на други словашки градове. Вацлав Хавел се вслуша във волята на народа на Словакия да се отдели от Чехия и да заживее в самостоятелна държава. Затова лидерът на Нежната революция в Чехословакия през 1989 г. се извисява като исполин над днешните политически мъничета от САЩ, Украйна и страните на ЕС.

В голямата си част, чехите смятаха, че е по-изгодно за тях да се отърват от значително по-бедната и индустриално неразвита Словакия.

Абе да си кажем точно, никой не ги пита, ами направо им сведоха сценария за изпълнение! Да, същите т.н. демократи! Доктрината е винаги една - колкото по-малки, толкова по-лесни за управление, еле ако знаеш кво им кроиш! Чехия си я заплюха още през 30-те съседите от север, а Словаците - другите....

И кво сега, кой не скача е червен, кой скача е фашист. Най-добре е както Брюксел най-после се сети- - Киев да си прибере недоразуменията олигарси-губернатори от Източна Украина - референдум за широка автономия на регионите - прилични избори през май.

Промити червени руски чугунени тикви . Все Америка ви е виновна за всичко . Че сте бедни , прости , мързеливи и грозни . Че най - голямото ви щастие е ракийката след "работа" , дето нищо не сте свършили . Искате и тук някой урод да ви дава справедливост , пенсии и тн. Няма . Ще работите за световния капитализъм и това е . 12 часа работен ден и пенсия на 70 години за малцината оцелели . Ще ми пишете , а ? Няма ли ипотечни кредити за плащане ?

Че не е ли виновна хамериката? И да искаме да и повярваме, тя всеки ден зорлем ни кара да не и вярваме! А ти искаш да козируваме като пионерчета...упс...като мажоретки! А си техен верен проповедник на идеалите на свободата! Извинете, ама само при Вас е налице ужасно противоречие!

просто централната влас9т в Киев не действа твърдо. 150 души- та това са шепа народ. Танкова, обграждат сградта, спират тока и водата, създават санитарен коридор около сградата. Хвърлят димни гранати, оказват психологически натиск чрез призоваване денонощно към отказ от тероризъм. А тези проруски сли от къде са намерили оръжие, че и камофлажни дрехи? това нещо да не се търкаля по улицата. Явно има коридор за снабдение от Русия на терористичните банди.

Е ми ти от меки китки, какво твърдо искаш да се покаже, няма, то меко, мекото си е меко.

Бандата в Киев дотолкова е закъсала, че е предложила на ООН да проведе миротворческа операция в Източна Украйна. Това е признание за пълна безпомощност и крах на мита за терористите на Изток. Щом като силовите структури доброволно минават на страната на федералистите, това означава ли че те също са терористи? Пропагандата на Киевската хунта започва да издиша, а да храниш народа с демократична попара без хляб не става.

Обективно погледнато САЩ положиха жалоните на съвременното общество. Измислиха ООН, Интернет, дигиталния компютър и съответно персоналния комп,. телефона и мобилния телефон. Все пак трябва да се отдаде заслуженото. Не може само да се плюе безпаметно!

Още малко остана от украйната и Яйценюк ще си ходи в Израел, Турчинов в Турция, Тимошенко в Сибир, а Тягнибок ще бъде фюрер на Галиция и ще се бори с полските сепаратисти

те тука в полша чакат на тего с отворени врати на публичнят дом кадето е назначен за 1 леиди

А сега де, "демокрацията" в Украйна май забуксува. Нещо "Тюлените" губят мача с "Алфа". Линията Харков - Донец - Мъръполе е начертана, ами да нея поизкривят към Запорожиети и Одеса. Дано да стигнат тренировките на спецбатальона дето сега го образуват в Днепропетровск, иска и пари......

Ние не сме руснаци, ама изобщо. Да живеят Сталин и Путин.

ха ха ха

член 17 на украйнската Конституция забранява военни части да се използват срещу хората за решаване на вътрешни проблеми. хунтата в киев щом и Конституцията тръгна да нарушава, ясно че съвсем е издишала...

Първо се разпадна СССР, а сега ще се разпадне и самата Русия. Жалко за нещастните глупци и алкохолици.

Все пак да се благодарим на САЩ, че измислиха ООН, та все пак има някакво възпиране на имперските интереси! Както им благодари и дядо Вазов!

Няма федерация . Ще има кремация .Последната война на руската империя . През 2017 ще има само дребни стълкновения на финландско - китайската граница

Само забрави да споменеш, че китайско-финландската граница тогава ще минава по Мисисипи

Александр Турчинов в ходе телефонного разговора с Генсеком ООН Пан Ги Муном. "Мы не возражаем и приветствуем, если с вашей помощью будет проведена совместная антитеррористическая операция на востоке. Тогда специалисты и наблюдатели сами смогут подтвердить легитимность и правомерность наших действий", цитирует Турчинова пресс-служба его партии "Батькивщина". РИА Новости link Хе Хе ООН не провежда антитерористични операции, а гарантира мира. Простакът си е простак.Армията му започна да се предава на народа и осра гащите.

DuREX333

Америка ще ни въвлече във трета световна то се вижда. :(

Путлер ще ни въвлече - на него отчаяно му трябва рейтинг преди изборите в Русия.

Сламените човечета Яйценюк и Турченюк изпълниха нареждането на хамериканските съветници и пратиха войски към Донецк. Само че войските нещо се губят по пътя ... Храбрият войник Швейк, ако беше жив, щеше да се справи по-добре ...

С тая транспортна техника , преобладаващо ЗИЛ , КАМАЗ, УРАЛ далеч не мож да стигнеш

Демократи, мен не ме мислете - аз взех парите и съм готов за Израел, да му мислят гоите в Галиция какво ще ядах, освен бой

В феврале 2008 года с состоянием $2,65 млрд Тарута занял 8 место в ТОП-130 богатейших украинцев журнала Фокус.

Как какво? Нали си от наште, вчера заедно с равина ... ой, това танк ли е ....

Блокират окупаторите терористи около превзетите обекти. Изчакват една седмица и онези се предава поради липса на провизии, като храна например. Хайде вода ще пият там от чешмите, но без храна няма на къде да мърдат.

Аз таман да направя така и веднага ме обявиха за кръволок и военно-престъпник. Междувпрочем какво ли значи фазата двойни стандарти? Сигурно някакво болест по гейовете

"между впрочем" - отвратителна безсмислица! Между кое всъщност? Имаше някога една тъпа смешка: "Каква е разликата между крокодила?" И отговорът: че е повече дълъг отколкото зелен!... Или казваме само "впрочем" или пък "между другото". Сравни: "Впрочем той се оказа голям идиот!" (а не "между впрочем") и "Между другото, той се оказа голям идиот!" Подобна гадост е също "имам НАпредвид"!!! Казва се просто "имам предвид"!

Бе то хубаво си го намислил,ама като дойдат съгражданите от изток от блокиращите няма да остане и помен.Като тръгнат да бягат не се знае докъде ще ги гонят.

Ако им свърши водката и самогона, ще се предадат и до няколко дни!