Коментари - Виктор Янукович се опита да избяга от Украйна | dnes.dir.bg
назад

Виктор Янукович се опита да избяга от Украйна

Президентът Виктор Янукович се опита да избяга от Украйна, Юлия Тимошенко отлави митинг в Киев, светът приветства решенията на Върховната Рада.

Обратно в новината

Коментари - Виктор Янукович се опита да избяга от Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ "С ТОЯ", ЧЕ В БГ НЕ Е ПО-РАЗЛИЧНО, НО СЛАВА НА БОГУ ГР. ВОЙНА НЕ МОЖЕ ДА ИМА, ЗАРАДИ ГОЛЯМАТА СЕЛЯНИЯ, /ИМА МАФИЯ ВЪВ ВСИЧКИ СЕКТОРИ/

Разбира се, че ще изб яга. Всичките комуняги са такива. Терористи и като видят дебелия- хукват през глава да бягат. А това, че живеят царски на гърба на народа... ги бОли. Е сега ще бяга, щото ще му скъсат комунистическия оял се гъз!

Кого го интересуват вашите коментари? Не мислите ли, че като представители на най-бедната, корумпирана и най-нещастна територия в Европа, коментарите ви нямат никаква стойност и авторитет? Вие България оправихте, та сега Украйна ще коментирате...

Абсолютно си прав! Само дето като гледам какви хора коментират тук.. се убеждавам, че ние никога няма да се справим с простотията и неграмотността, с мизерията, с корупцията, с подаването на задници.. Един велик българин бе казал: "Не народ, а мърша!"

Майданците доброволно се хакнаха до положението на Аржентина, 2002. Това е национално предателство, но си е за тях - щом искат.

Хайде сега по-скоро Украйна да се разпадне на 3-4 части и всяка да си живее, както иска.

Бягай Витя, бягай майна, бързо бягай от Украйна, че ако сега те хванат, ще те разпнат на Мегдана.

Европейският Съюз готов да помогне с 20 милиарда.Нали беше свършил парите, така казаха тук, и за това нямали да могат да ни отпуснат обещаните средства за следващият програмен период.Изведнъж имат 20 милиарда готови за държава която дори не е член на съюза.Как става така? Ей така става просто ги печатат парите и правят с който каквото си искат.Гърция, Испания, Португалия, от Ирландия направиха така нареченият Келтски Тигър, който после превърнаха в коте.Как? Формулата е ясна. Просто ги напомпваш с пари за известно време (къде за проекти за еко-пътеки, къде за чешми, щастливи кокошки и плащания за площ за пасища без да има и една крава да пасе по тях - да има и такива...). След като създадат една хубава инфлация тези пари, напомпат всичко нагоре и всеки се набалбука със заеми - иначе как се живее в такава инфлация, а пък и всичко цъфти и всеки е позитивен, пари бол - кранчето се затяга, парите секват и такива като Келтския Тигър стават котета.Ей такава шапка ни се крой и на нас.Мошеници, що за партьори и на нас и на другите които така устремно искат да тръгнат в тази посока и за които е тази статия.

Дръжте го. Трябва да му вземете парите.

Нека Путин си прибере подлогите.

НОМЕНКЛАТУРЕН А П Л Ъ Х !

Вярно е, че тия около Янукович са сган, но нали Юлия Тимошенко беше много болна? Какво прави на площада?

Като можеш да пишеш, можеш ли да четеш? Я прочети другите новини? Мамка ти тъпа и неориентирана. Само лаете тук и спамите!

Украинците го направиха!!! Намест да плещят по форуми и фейсбуци, крадейки от работното си време, излязоха на площада, удариха с юмрук по масата и си казаха думата. Сега парламетна им ще-неще ще чуе гласа на народа от майдана. Иначе нема как да излезнат от сградата и района. А не като тука да ибрикчистват и да чакат говнто да коряса, та да не мирише. Навремето в Румъния за 3 дена си решиха въпроса. Сега колкото и да е усложнено и в Украйна е е оправят преди нас, а ние пак ще седим, гледаме и анализираме...

направиха те.. едно топло буллшит направиха. така де, демократично.

И какво направиха? Фалитът ли избегнаха, инвестиции ли прилякоха, ... Язък за убитите полицаи и умопомрачените протестиращи, има да плащат поне 50 години за тези глупости. Досега бяха независима държава, но МВФ им предлага помощ и Русия също. Лошо е, че не могат да откажат, за което сами са си виновни.

Абе що плямпаш тъпотии... Кога са били независима държава? Баси идиота си, ако го вярваш това..

А ти ,вместо да призоваваш в Интернет, неизвестен и скрит насигурно някъде, излез и протестирай, щом си толкова голям "демократ' и това искаш! Нещастен провокатор, който иска и България да пламне, други да умират!

Комуниста доброволно не дава властта, тъпако тъп! Не става с протести на които се играят хорца, думкат тъпани, полицаите налагат с палките, а момичета ги целуват и им дават цветенца и т.н. Няма такова животно като "мирен преход".

Един масон освобождава място за друг масон ...

Бяга, защото знае че го чака съдбата на Чаушеску

Като гледам кадрите как се стягаше да бяга от дворцовия си Версай край Киев беше натоварил 10-ина 30 тонни камиони със съкровища и пак останаха златни монети, скъпоценности и 3 килограмов златен хляб, 30 колекционни автомобила, яхти, махти и съкровища..... И накрай остана с охрана и два джипа. Да се готви Путин, Лукашенко, Назърбаев и така нататък

Бяха от народната либоф говедото и има защо ...Кадафито даже го ебаха преди да го гръмнат

Тимошенко дали ще нахрани...майдановците с част от..."честно спечелените си,газови пари"??? И тези са същите гламари като всички останали,сами си режат пъпната връв!!!

Аз Малтинчо от остров Малта ,ти казвам, че Тимошенко няма нищо общо, така както Русия няма деньги и все повече ще няма. А ползваната в Европа руски газ е 4 % и ще падне до 2% в скоро време. Вече се внася газ от САЩ и Канада- втечнен шистов газ.

От 26% преди 2 години , Руската газ , сега е 30 % от всичкат използвана в ЕС ! Такава е тенденцията . Затова Меркел се обади на Путин рано сутринта днес .Притеснена е. И не само Меркел.

Много дълго бяга този. Не го ли гепиха вече.

деер

Има ли продажба на луксозни западно-европейски марки автомобили , откакто жената е в затвора? Има ли американски автомобили продадени в Украйна? Има ли техника на фирми от "демократичните " държави, които са продали свои продукти в Украйна? ...Така, както филмът "Кървав диамант" в днешния свят няма добро - нито и изток , нито на запад - всичко е пари, а те се изработват с кръвта на обикновените хора!!!

А защо обикновените хора, от цял свят и България, заработват пари все на ЗАПАД, а не на Изток? И защо гнилия Запад все "харашо пахнет"( хубаво мирише, за балъци, незнаещи руски!)

Кажи защо, де? Като си толкова умен.

Дано някой в България се сети да напълни резервоарите с газ, че Русия май много скоро ще завърти кранчето на Украйна, а то естествено точно сега ще застудее.

Как събитията в Украйна бяха предсказани. link

link

РАСПАД: Украинский лимитроф в геополитическом раскладе Евразии 5 Това е което се опитвам да копирам два пъти. Този сайт е безнадежден.

КЪДЕ Е ИСТИНАТА Не можеш да налагаш философия насила. Философията се налага, само, ако тя успее да докаже правотата на своята теория. Не Ви завиждам , украинци.

Чудно как случката в LA 1992г. беше класифицирана като бунт. Официално националната гвардия уби 58 души, неофициално жертвите са над 200. И там хората негодуваха срещу властта, но когато ги разстрелваха никой и думичка не обелваше за демокрация. В общи линии когато е в нашият двор е бяло, а когато е в двора на противниците е черно. Пример за така очевидните двойни стандарти на запада.

Това не се вижда! Да сложим и Лондон, Мадрид, Гърция и касапницата в Турция? Двойни стандарти!

Защо коалиционно правителство? Нека евромайдановците си носят цялата отговорност за управлението и за положението в страната.

"Светът приветства решенията на Върховната Рада", има ри и други гледища? Да, но те не се споменават от цивилизованите европейски чиновници!!!!???? Защо ли? Ето едно от тях: Почему не распускается Майдан Становится понятно, почему вчера на митинге Майдана Тимошенко призвала народ не расходиться. Можно считать, что Майдан (как орган "революции") контролирует Раду в Киеве, но становится очевидным, что Майдан не контролирует ряд регионов Украины. Речь идет как минимум о Крыме, Харькове, Донецке, Луганске и Одессе. Кроме того, в регионах юго-востока руководство СБУ не отвечает на звонки назначенного в Киеве руководителя Валентина Наливайченко. По этому поводу он пожаловался в Раде. Управления все от Крыма до Донецка и Чернигова остались без связи, без руководства, без планов защиты ядерных объектов и объектов массовых собраний наших граждан, я уже не говорю про детские садики, школы, Днепрогэс и все остальное, сказал этот революционный руководитель. По материалам link

сведения от информирана европа. Азаров е в Австрия, сигурно и Янукович ще отиде там. Те са причината за това протакане в Украйна. Видяхме, как Тургут Йозал реши подобен проблем в кратко време. Нямаше европейска общност, уса и другите простотии. Явна Азаров и Янукович са били програмирани да действат така. Очаквам отговора на основното население на Украйна, което е от руски произход.

Обаче тая женската тимофеевна ще си удвои богатствата като купува и препродава нефт. Евала на тая, яха много умело народа си за лечна облага.

паживйом увидиm.

Съд и затвор до живот да изкупи греха си за жертвите.

Жалко за Беркут,изгоряха момчетата ,бог да прости загиналите,за наивниците на амбразурата демокрация -комунизъм или добро или нищо

ТАКА Е, ОКАЗАХА СЕ НА ГРЕШНАТА СТРАНА, ТАКА Е С ВСИЧКИ КОМУНЯГИ, ТЕ СА НА ГРЕШНАТА СТРАНА.

Да много си прав, сега ще има репресии срещу тях. Година поне ,ако не и повече в страната вътрешния ред минава към всякакъв род банди и групи. Когато котарака спи мишките танцуват :).

И сега като се замисли човек колко точно и преди събитията руснаците напреднаха с южен поток. Определено са имали добро разузнаване и анализаторски потенциал за да се подсигурят така. Което няма как да се не се замисли човек и в южна и източна украйна нещо става, въпреки че новини не идват.

Гледам и чета и се питам: не ви ли казах, че така ще стане още преди поне 20 години? Всичко това, което стана сега е просто гол от дузпа...

ОСТАВКА НА ЧЕРВЕНАТА ИЗМЕТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ!

Точно така! Комунистите вън! Искаме само хора който слушат европа и америка...всеки които дръзне да не е съгласен с тях е терорист!

Това е милиционерска логика: който е против комунистите, е агент на "е"вропа и "а"мерика. То и правописа е милиционерски...

ВЪПРЕКИ ЧЕ ЗА ПРЕД ХОРАТА НАШИТЕ СОЦИАЛИСТИ НЕ ПОДКРЕПЯТ ЯНУКОВИЧ, ТЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ОБЕЗПОКОЕНИ ОТ ПАДАНЕТО НА РЕЖИМА В УКРАЙНА. ПОЛУЧИЛИ СА СПЕШНО НАСТАВЛЕНИЯ И НОВИ ОПОРНИ ТОЧКИ. А ДАНО, ДА ИМ СЕ ПОДПАЛИ И НА ТЯХ ЧЕРГАТА ПОД КРАКАТА.

КАКВО ВИ Е ВИНОВЕН Е- СЪЮЗ, ХОРАТА СПИРАТ TРАНШОВЕТЕ ЗАШОТО ГИ КРАДАТ.НИТО ПЪК ИМА УСЛОВИЯ ЗА ИНВЕСTИЦИИ КАКTО В ЧЕХИЯ И УНГАРИЯ НАПРИМЕР

Управяват ни комунисти, ама ЕС им бил виновен. Той ЕС много добре им показа къде им е мястото, като ги обрече на изолация, но никога няма да се намеси пряко, отговорността да ги изметем е изцяло наша.

Браво на всички коментатори тука! Аплодират свалянето на боклук подкрепян от Москва и ръкопляскат за боклук подкрепян от Америка/ЕС. Сменят ти водката с уиски но ти си оставаш алкохолик!

ТОВА Е НОВАТА ОПОРНА ТОЧКА, БРАВО, КОМУНИСТ!

Грешиш! Не съм комунист а терорист...всеки който не се е поклонил на 100% към запада и не мисли за себе си е терорист.

И сега като дойде на власт старата крадла Тимошенко и пак ще вържат и цъфнат !!!

Доколкото си спомням не е откраднала нищо. В затвора е била след скалъпен процес за неизгоден договор за смешна за държава сума.

Milen Gagov

Значи скалъпен процес викаш,за малка сума?!? За 20 копейки се чу последно,ама не се доказа!!! Смешнико,тази и онзи пъпчага Юшченко дори не изчакаха да мине и...карантинния период,и вече бяха хванати да блажат на гърба на същите тези...идиоти,които сега ги връщат пак на власт!!!

Скоро сънародника на Янукович СерГей Моников ще последва съдбата му.

Не вярвам. Тук митничарите са покупни. Ще се измъкне Станишев...

Бягай зайко, бягай!!!!!!!

В БЪЛГАРИЯ ПО ВРЕМЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ХИМНА ДЪРДОРЯТ САМО ЦИГАНИТЕ. ПУТИН ГО НАПРАВИ ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ ПРЕДИ МАЛКО В СОЧИ.

Самозабравил се от власт кагебеец

"Генералният телевизионен трол" на ГЕРБ, това е плазмодията Кеворк Кеворкян! Е има и други...

Червеният трол Ridik работи извънредно в неделя вечерта на Позитано 20.Явно комунистите са много притеснени от случващото се в Украйна.И има защо!

Украйна даде урок на света как се свалят нагли, крадливи и корумпирани комунисти, здраво захапали кокала на власта. Позитано се тресе. Всички ресурси и тролове замазват положението, натрапват че народа са терористи, а комунистите управници достойни и честни хора.

Путин глътна вода сериозно с Украйна:)

НЕНОРМАЛНИЦИ ! ПЪРВО СТИГА СТЕ МАНИПУЛИРАЛИ ХОРАТА ЧЕ ЯНУКОВИЧ Е ИЗБЯГАЛ ! ВТОРО И ВАЖНО НЕЩО Е ЧЕ АКО БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРЕН РЪКОВОДИТЕЛ НИЕ СЕГА НЯМАШЕ ДА СМЕ БЕЗРАБОТНИ И БЕДНИ ! ТРЕТО ВАЖНО НЕЩО - АКО НЕ БЕШЕ ПУТИН И ОТЧАСТИ КИТАЙ АМЕРИКА ЩЕШЕ ДА ПРЕГАЗИ СВЕТА И ДА ЗАВЛАДЕЕ ВСИЧКИ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ И ДА СИ ОПРАВЕ ВЪТРЕШНИЯ ДЪЛГ ОТ НАД 17 ТРИЛИОНА ДОЛРА И ВЪНШНИЯ ОТ НАД 6 ТРИЛИОНА ДОЛАРА ! ТАКА ЧЕ ВИЕ ПРЕДАТЕЛИ И ГРОБОКОПАЧИ НА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВАТЕ ОТ ТОВА НЕЩАСТИЕ КОЕТО НИ СПОЛЕТЯ С ВЛИЗАНЕТО В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ !

Не избягал. Ама защото е имало честни митничари. А колкото до нас: Ще се оправим когато БСП на Станишев в коалиция с ДПС на Местан имат не повече от 10% и има борба в парламента между нормални леви и десни партии. Това за САЩ не виждам смисъл да коментирам.

Калъф червен,той не е избягал,защото не са му позволили.

"Новият председател на парламента, Олександър Турчинов, пое временно пълномощията на президент на Украйна." Това как ти звучи?

Опорни точки, а?

Не ,не е избягал!! Просто най-културно го няма, глупако !!!

Какъвто и път на развитие да "избере" Украйна крайният резултат за обикновеният човек ще е един и същ - ежедневно "доене"(сутрин и вечер),ежегодно стригане(обикновено на пролет) и периодично "плащане" на кръвен данък - пушечно месо за "миротворни мисии", организирани в съответствие с интересите на "големия брат"(единият от двамата световни хулигана).

НИКОЙ СЕРИОЗЕН ЧОВЕК ВЕЧЕ НЕ ПРИЗНАВА ТИЯ "КОНСПИРАТИВНИ" ТЕОРИИ

Да знаеш колко много ми се иска да не съм прав ...

Ти Путин за голям ли го имаш?

Като гледам Путин по телевизията ми прилича на джудже.

Да даде Господ Украйна да не тръгне по пътя на България. Защото има и по -нормални пътища за развитие, както на Чехия, Унгария, Полша, Словакия....

Много е "близко" до Русия и това ще и създава проблеми, които България има повече от 25 години.

ГНОМЪТ ПУТИН ДЪРДОРЕШЕ ПО ВРЕМЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ХИМНА В СОЧИ, ПРЕДИ МИНУТИ. ДОРИ ТОЙ НЕ Е ПАТРИОТ, А САМО КОМУНИСТ.