Юлия Тимошенко бе откарана в наказателна колония

Бившият премиер на Украйна Юлия Тимошенко, осъдена на 7 години затвор, днес бе изпратена под конвой от киевския следствен изолатор в наказателна колония.

Обратно в новината

Коментари - Юлия Тимошенко бе откарана в наказателна колония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е крайно време беше :) Ама не мога да разбера другите дали се е*т с Газпром, Лукойл и Росатом. Щото ако наистина го правят, ще свършат по зле от нея - тя все пак е дама и и се разминаха тежките метали.

Дано някой ден и ние да видим "украинско" правосъдие на наша територия, че иначе българските политици и панелките ще ни вземат като опоскат напълно всичко в държавата. То тази дата вече не е далече, след нова година, като приемат закона за отнемане на имущество без присъда. Преди изборите не мина, защото ГЕРБ щеше да хапне дръвцето.

Какво се пенявите за България, бре? Ние в "наказаването" на бивши премиери сме особено "добри"! България е първа в списъка на най-новата история по... убити премиери - за 133 години независимост (след 1878 г.) са общо 7: Стефан Стамболов, Георги Петков, Александър Стамболийски, Никола Мушанов, Богдан Филов, Иван Багрянов, Андрей Луканов.

Ами унас защо не изпратят в изправителна колония всички крадливи политици които 22 години управляваха и разсипаха държавата?

Добре, но! Абе няма да стигнат дърветата да м натрушим тиквите като начло.После в бившите казарми. Приказки. Българина е нищожество на всичи нива.Като слушах майката на този младеж, който се запали и обърна света не мога да не се възхищавам. "Без хляб се оцелява, без достойнство НЕ!" Къде сме ние, А?

не бе путку, съдят я, и го отнася за всичките кражби след оранжевата полюция.

Дай Бойе и тук да се случат такива неща, много предатели има ,които заслужават да увиснат на въжето! премиери , министри и няколко президента включително, всички до един са предавали националният интерес в полза на други държави и частни лица!

За съжаление не е възмездие - просто който се е*а с Газпром свъшва зле. Щеше да е проява на лоши обноски ако я бяха черпили полоний.

Вижда се че във форума участват добре информирани хора.И всички задават наивният въпрос - защо у нас не е така и не осъдят поне един престъпник и национален предател от досегашните управници.Защото преди всичко трябва да попитаме - а с каква цел Пъванов направи Велчев главен прокурор - да открива или да прикрива престъпления.Не виждате ли го тоя човек с лице и изражение на селски хитрец как умело бяга по тъча когато някои журналист го запита някакъв конкретен неприятен въпрос.Да сте го чули някога да отговори дириктно с да или не.И го играе някак си интелектуалец - небръснат и с печално изражение на лицето.Филчев пък имаше вид на истински бандит при това и с психически отклонения.Бил съм в Украйна - те са истинска печал.Лошата новина е че ние и тях сме по-зле.

Че то ако се стигне до съд на тези, то тогава енергийните регулатори трябва да ги разтрелят публично на стадиона.

Да не би да имаш предвид енергоразпределителите?

Първо в Украйна, после и в други държави!

Съгласен съм с Българина!Всеки предходен Премиер, трябваше да мине по пътя на Пречистването! И тогава кълбето щеше да е разплетено!Но, уви нашият народ е търпелив,, толерантен и ...., добре възпитан от политиците!!!

Тая кучка всички в Украйна я мразят - тя продаде интересите на Украйна и от всичките си далавери се облагодетелства в огромни размери !!!!!! Същото трябва да постигне и други продажници не само в Украйна, но и в България - тук например трябва да започнат с Румен Овчаров, а след това - Ахмед Доган, Иван Костов, Симеон Кобурга, Станишко и цялата му мафия, Боко мутрата и цялата му блюдолизническа паплач !!!!! Май така и не намерихме достойни управници за държавата си....

ти да не си украинец?

Аз имам следният въпрос след като се е наяла кво и пречеше да изчезне на некой остров, а остана в преходната украйна ...

Ами значи в БГ трябва да бъде незабавно осъдена цялата русофилска паплач, продала националните интереси на България, най-вече чрез умишлено поставяне на страната ни в пълна енергийна зависимост от Русия

Заради тая ли Юлия по едно време ни спряха кранчето в най-голямата зима? Май трябваше само за тази случка цяла Европа да я осъди, ние също. Можехме да вземем някой друг милиард като обезщетение.

абе така ли всички се принизяват на нивото на една гадина и все са болни? как няма никои достоино да каже -виновен/а съм!? а според присъдата, тя е виновна: ако е така-пада и се и още даже!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

в сравнание на бг.бивши оправници като ванко сас сините венци които никога няма да баде осаден а окраде балгаря тя е като света вода конфискуваха и 2 кащи яла пила и куповала версаче,наивна жена минисара на ватрешните работи по време на неиното управление е крал повече. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

минисара на ватрешните работи по време на неиното управление е крал повече.Tо и нашия министър на вътрешните работи краде повече но боко тулура не обелва и дума ,камо ли да го съди.

В нашата съдебна система ,тези работи не стават,тук даваш парите на човека и си пак в играта,ако беше тук този случай ,до сега щеше да е забравен.

Па да повлече крак...! ;)

На всякъде по света това може да се случи (да осъдят минисър) само в България НЕ МОЖЕ!

имаме 3-ма застреляни премиери - Стамболов, Стамболийски и Луканов. Стамболийски май беше заклан, а и Луканов не беше вече премиер когато го пречукаха, но все тая.

Стамболов не е застрелян. Съсечен е със сабя по главата като зелка.... Много недисциплиниран по време на Априлското въстание като апостол... С една дума ....

да станат повече, това е като новогодишно пожелание за доброто на Българският народ!

Интересно как украинците успяват да осъдят и затворят техните крадци от властта, а ние тука повече от 20 години само гледаме безучастно...

Защо е в инвалидна количка, някой знае ли?

Преструва се. Но няма милост за нея.

Не се заблуждавайте за "правосъдието" в Украйна. То е чисто избирателно. Потърсете инфо за сегашния им президент Янукович как е стигнал до там (има 2г. ефективна присъда от времето на СССР, но не по политически причини, а по криминални такива). Той командва сега там и е главата на "октопода". Всичко с този процес е обмислено и организирано от него предварително. Не оправдавам Юлька, насмукала се е с милиарди, но когато едни пиявици сменят други, да пляскаме с ръце и да викаме "браво, ха-така" ми се струва нелепо и тъжно.

Не оправдавам Юлька,еи това да не ти е любовница или сестрa,тъпанар,първо оплюваш а после Юлька

Ако му беше такава, щеше да я оправдае, нещо логиката ти куца. От КГБ не може да не знаете, че голяма част от хората там точно така я наричат - Юлька. Прочети пак цялото мнение.

А серГей няма ли кой да го осъди за подобната глупост която направи

май ще да си човека, който ще свърши тази работа точно през 12-тия си мандат.

Ами,Монката Кобурга? Тъкмо на него му приляга една такава присъда за същите мурафети.

Много си милостив

Браво бе, да им се не надяваш на украинците! Ако успеят да си вземат и заграбеното от "жената с плитката", добре ще им дойде в бюджета. А ние няма ли да видим Ептен Крадем, Мазната Масларка, гаражната патка с цялата история за медиците в Либия /колко стотици милиона ни струва нейното невежество по онова време, само като си спомня, и ме втриса! - златна ни излезе любовницата на видните демокради К. и СТ. и още един билюк по-дребни риби/, ами Сопола с обръчите му, ами сивият хамстер с неговата фамилия и приятелчета-комсомолчета?! Кога ще доживеем да видим всичките тях и всичките им помощници, както и депесарските земеделци в дранголника?! Е-ех, нали ужким Господ беше българин по едно време, къде се дяна след това?!

очаквам да видя боко тиквата,цецо щрауса,шимон дянков и цялото правителство и народните представители на гроб.

Ти не може да си истинският КGB. Една от божиите заповеди е "Не кради!!!

Доколкото знам най-богата жена в БГ се казва Цветелина Бориславова. Най-логичното е да започнем от нея, а след това вече да последва и Масларова, коята е доста под нейното ниво. Или според теб семейната касичка на Бойко е неприкосновена.

Чакам си реда.Аз съм по средата.Има много преди и след мен.Откъдето и да започнете няма да стигнете до мен

Ееех, дали ще дойде време да видим български политик в затвора...

Хитрата сврака с двата крака (влязла в капана). Народът ни е бил мъдър, когато е казал това.

Браво, това е съд - заради злоупотребите на тази мърла страда не само Украйна, но и Европа. Къде са сега надежда михайлова и протежетата и да обяснат защо ходеха да агитират в нейна подкрепа ? Това са псевдо-демократите от изтока - също като нашите - крадливи, лицемерни и нагли ! Тъжното е, че лайна като костов не бяха осъдени по този начин - ако се беше случило доста от следващите премиери биха се замислили преди да правят наглите си далавери на гърба на народа !

Ами да.И ако ги бяхме осъдили сега нямаше да заемат местата в парламента.То не се знае какви други посерковци щяха да са на техните места,ама поне тези крадци нямаше да са... а и новите щяха да си имат едно на ум

защо като са на власт са здрави като камък,а като вземат да ги съдят и осъдят от тях по болни няма.да се хванем на бас че като излезе на свобода след 7 или повече години ще се развърти такъв бурен живот че ще ти падне шпката.

Кога ли това ще стане и у нас, сигурно имаме далеч повече бивши и настощи премиери за съдене!

Присъдата и е за договора с Газпром, където приема висока цена на газа. И питам аз, кой ще вкара в дранголника Р. оВЧ и П. Димитров ?

Егати цирка...

И тази като нашите "болнави" престъпници. Като ги хванат я висока захар имали, я перитонит влачили, слаби им били сърцата, на носилки ги вкарват в съдебната зала, на командно дишане били... а бе това показва каква лисица е тази "Болен здрав носи" има една такава приказка.

Верно и тази като наште гадове. Се в затвора и в следствието боледуват м......... им. Ама и украинците не си поплюват с количка и марш в пандиза. Е-В-А-Л-А на таквиз хора и такова правосъдие. Да дойдат и при нас

а бе тая да не е циганка като миризлив киро,същите номера върти.

Да не би имената който споменах да са спонсори на Дир-а ? Нещо не си виждам поста .... хехе ! Жесток контрол над медиите , разбирам ви на никой в тази криза не иска да му запари под лъжичката ..... сладури :)

Не се чуди толкова. ДемокраДция е, върлува свирепа цензура. Такова чудо нямаше дори през т.нар. "тоталитарно време". Днес си свободен... да умреш от глад. Затова те лъжат направо в очите, а ти казваш "Истина е", плюят те в лицето, а ти казваш "Ох, че приятна росица", онождат те, а ти казваш "Гот ми е".

Кажи ги пак, де, стана ми интересно.

Ръководителят на екипа проф. Иван Ангелов - икономически съветник на Луканов, сега на Станишев; д-р Венцислав Димитров - бъдещ депутат от СДС; д-р Иван Костов-бъдещ премиер на България, сега лидер на ДСБ; Емил Хърсев - банкер; д-р Димитър Иванов - икономически съветник на двама президенти - на бившия Стоянов и на сегашния Първанов; Атанас Папаризов - министър, депутат от БСП; д-р Иван Пушкаров - бъдещ министър и депутат от СДС; проф. Стефан Стоилов - министър, бъдещ депутат от БСП; проф. Тодор Вълчев - бивш директор на БНБ и виновник за финансовите пирамиди и фалити на десетки банки; Огнян Пишев - бивш посланик в Съединените щати; Димитър Костов - зам.-министър на финансите в Лукановото правителство, понастоящем банкер.по новите си ги знаем всички .....

Браво, извърши престъпления срещу хората и получава наказание. Само в тая проклета България престъпниците получават награда за престъпленията си!!!

мали мали язък за красивата девойка.малко милост моля моля.

Хора, кога някой от нашите управници ще влезе в затвора, заради неизгодни сделки - за газ например! Никога, а и нямат очи тези хора, че ни затриха със договорите за доставка на газ!

Това го чака и пожарникаря! Затвор, гарниран с наказателна колония!

Защо пожарникарят (който не чух да е откраднал нещо или да е предал България на турците), а не двамата истирици, които завлякоха милиарди и продадоха Родината на Турция срещу един мандат, претърпял фиаско? БСП и ДПС харчеха по 200 милионана седмица преди изборите, за да си вземат от тези поръчки пари за касичките! А беше вече криза в целия свят и в България, икономическите показатели го сочеха ясно, но все твърдяха, че криза няма. Ето това е национално предателство! Само за твърдението, че няма криза се влиза в затвора, зашото това е подвеждане на нацията с много тежки пследствия за години напред. Хора, опичайе си ума кой ви пие кръвчицата! Нещо се кефите на червения х.й, а ми се струва, че не оценявате разумния прогрес. Мирише ми на върла цигания в главите ви, лумпени червени!

Ами как ще чуеш пожарникарят да е откраднал нещо, като е завзел медиите и нищо лошо не се чува за него. Той се оплаква, че опонентите му си имали медии и го плюели; но самият той командва всички национални медии (без БНР) и всички ги е страх да шукнат. Престанете да го венцехвалите тоя мутраген, който дори елемнтарно възпитание няма.

Трябва да си поръчаме украински министър - председател и украинска правосъдна система!

такива политици у нас с лопати да ги жънеш - от 10% нагоре са им комисионните - но да си пожелаем такава правосъдна система!

Белене сега е слаба ракия - ще им ги пращаме на украинците

и аз казвам същото

А защо у нас не е така? Всеки бивш премиер на почивка в Белене!