Турчинов подписа указ за прочистване на Източна Украйна

Временният президент на Украйна Олександър Турчинов е подписал указ за започване на антитерористична операция в източната част на страната.

Обратно в новината

Коментари - Турчинов подписа указ за прочистване на Източна Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той все го прочиства ама нищо май не се получава , хората там по тези места доколкото схващам искат към Русия и по всички възможни начини се стремят към това! Ако е така ... Лошо няма да им се получи

От всички писания тук, преобладава обичта към братята славяни, пук били те и руснаци!

Боже ,този се превръща в убиец на собствения си народ!

ТУРЧИНОВ Е КРАСАВЕЦ САМО ДЕТО МУ Е ГРОЗНО ИМЕТО! ВИЖДАМ ТО КАК ВИСИ СЪС СТРАШНА СИЛА!

"Турчинов подписа указ за прочистване на Източна Украйна" и сега и ако Путин подпише такъв указ всичко ще приключи за 24 часа. Чудя му се що не го прави. Вероятно така му е по-интересно. А англосаксонците...тия пък хъ..ха ха ха...са на един шамар разстояние ...да не стане дежа вю...отново Руски флаг над Райхстага...а ние ..то ясно ...С хляб и сол в Добруджа.

Вси4ко на този свят се мери с двоен аршин. Сърбите се прочистваха от албанци и косовари, но световните сили не се съгласиха и стана войната. Сега украйнците искат да се прочистят ,ама в случая са прави, така ли?

Турчинов е предател и американско мекере! Да дадеш заповед армията да разстрелва мирни граждани, заслужава да бъде линчуван на майдана. Дано ги видя тези "украинци"- предатели да понесат наказанието на народа, срещу който по заповед на ЦРУ хвърлиха страната в гражданска война! Обама се показа фашист и главорез!

Накефих се яко на терминологии-нелигитимно избран елемент,изявяващ се като президент провежда СИЛОВА операция срещу проруски сепаратисти и терористи,а 90 процента от населението на дадена област провежда нелигитимен референдум и окупира територия,която само 20 години е била украйнска...

ЗАЩИТАВА СОБСТВЕНАТА ДЪРЖАВА!

69 а ти си стягай чалмата, че, ако Турция реши много лесно може да ни намали територията. Сега пееш една песен, а после ще те видим колко си смел..Тънем в мизерия заради такива като теб, които ни завлякоха да бъдем западни слуги вместо да защитават българските интереси. Докато сме вечно нечии слуги с продажни политици нищо добро не ни чака!!! Ти можеш да мразиш Русия, но в момента нейният президент защитава интересите на страната и народа си, а пък ти си оставаш беден хейтър. С такъв тип мислене и фантазии за Запада, че само с негова помощ ще се оправим още дълго време слънцето няма да грее за нас..

Където е стъпал болшевишкия ботуш.. времето е спряло. Всичко е замряло, и хората тънат в мизерия. Абсолютната истина! Комунистическа мърша!

Избийте всеки руснак! в Украйна!!!!! Мръсни, шибани руснаци! Добрият руснак е УМРЕЛИЯТ руснак!

Украйна е държава от 20 години,Русия от стотици...80 процента от жителите на т.н Украйна са руснаци,другите са поляци,беларуси,молдовци и бендеровци.

Не ги е срам украинците, може ли да си защитават родината? Безсрамници такива!

турчинов ???- от турски произход ли е ????? како значи майдан - арабска дума - която значи пазарище, стъргало ! без коментари........

Браво резняков. И хитлер е прочиствал обаче всички знаят накрая кого е прочистил. Хаил Турчинов, Яценюк и компания, новото име на фашизма е майданизъм.

ДОКАТО УКРАЙНА СЕ ИЗЧИСТИ ОТ ПЕТАТА РУСКА КОЛОНА !

Прочистване на Украйна!!! От кого, от собствения си народ или от миньорите от Донбас?

само "чистене",от "про",не се вълнуваи за хигиената,и само там където е замърсяването.

Прочистване от руски терористки мекерета. Тъпанар.

Турчинов,припомни си какво стана с твоите идоли (напр. Хитлер и Гьбелс) и другарчетата им на Нюрнберския процес!Заедно с теб там ще бъдат и новите фашисти от САЩ и ЕС!

Eи,какви дрънканици,пак са дошли,що ги пускате от диспансера, лудите,бе!

СЕМ защо не проконтролират, че снимките се отнасят за проруски активисти , медиите и информацията от БНР е "проруските сепаратисти пренебрегват крайния срок за напускане на окупираните сгради". Стига сте ни облъчвали с манипулативна информация.

Активисти=терористи. Те са активисти колкото покойния Доку Умаров. А те имат оръжие ,така че да се защитават. Стига са тероризирали мирното население дето не иска отцепване от Украйна , и което не иска руско робство. Кой ще се погрижи за гражданските права на мирното население?

Явно в Украйна има много англоговорящи, които имат крайна нужда да бъдат защитени от лошите.И Демокрацията да победи така, както Комунизма и пролетарския интернационализъм трябваше да победят. Да живее ДЕМОКРАЦИЯТА, донесена на щиковете на доблестната американска армия. А ако се замисли човек, справедливост носеше и Светкавичната война, и Червената армия,и.. Започне ли някой да ми говори за истината от първа инстанция моментално започвам да душа, защото обикновено наоколо започва да вони.

Къде видя американска армия?

Абе, какви санкции , какви пет лева. Това ми звучи като да затвориш селския магазин, от който пазаруваш. Ами къде са ви суровините бе западняци. Ще добиваме шистов газ по US технологии като ТЕЦ-овете им в Марица - изток. Ха кажете ми кой си пълни гушите?!

Тъкмо руснаците ще си запазят суровининте за тях. А по света има всичко -дай ми пари и кажи какво искаш да ти намеря!

Турчинов,прочисти първо анархо фашистите с шеф-кандидат за президент,за да не те прочистят те тебе после когато паднеш от власт

Мирните протестиращи на площада, обучени в Латвия и Полша, черпени от Виктория Фък Уланд с курабии.Борците за демокрация.САЩ създадоха кризата, но ще ядат пердаха. "Российский спецназ это действительно опасное оружие, он не остановится ни перед чем + ("Wirtualna Polska", Польша)

На тия пък - външните министри на ЕС, не им ли омръзна само да се събират и да си приказват глупости ... то е ясно, че ако предприемат сериозни санкции ще накажат първо себе си и собствените си "избиратели" ... а идват евроизбори ... и при избори важи старото римско правило - на народа му трябват хляб и зрелища. В момента в ЕС с осигуряването на хляба е трудничко, а зрелищата са окупирани от националистичните формации. Хайде стига с тези коментари за Евросанкции към Русия ... вече се изчерпаха от съдържание.

За да стане прочистването наистина трябва да се вкарат в затвора превратаджиите Яйце Нюх, Турчина, гражданина на САЩ боксьор и дамата /вече без геврек/ на главата!

Абе, модераторе, защо ми криеш коментара, като Турчинов ЛИЧНО НА ЗАСЕДАНИЕ НА ПАРЛАМЕНТА заяви, че след изборите ще поведе първия гей-парад в Киев? Ти четеш ли новини различни от написаното в ДИР?

Тоя от една седмица заплашва с прочистване, ама на - нищо! Той прати хора - те преминат на страната на руснаците. Пак прати - те пък дезертират.

Моля за извинение, танкът не е блокиран вече - самоотбраната помогна на танкистите да го извадят от калта. Екипажът 3 човека е на бронята и се поздравяват с "терористите". Един танк по-малко за Трусинов, един повече за бъдещата Новороссийска армия на югоизточните региони

Като гледам, само го е написал. Тъкмо да го подпише и чистачката го е изгонила от кабинета за да чисти :) Има и истина в майтапа - от снощи Радата е под обсада от тесния сектор :)

Сега ще стане интересно. На самозвания украински "президент" и на Яйцепук / пук - пръдльо / им искат оставката собственните съюзници на Ярош. Кого ли ще реши да разоръжава украинското "правителство" май ще да са рекетьорите от "Правый сектор". Едва ли ще тръгне против източните части.

На руските диверсанти се даде възможност да полудуват и попозират пред украинските и световни медии. Сега "зелените човечета" ще бъдат изловени, за да кажат кой ги е въоръжил (напр. с АК100 с гранатомет- ексклузивно на въоръж.в путиновата орда), както и чии и какъв е бил плана за разделяне на Украйна !

Нещо не им върви ловенето засеха :) Но пък чух, че хванали един танк. Това с танковете е опасна игра! Танковете са за война, когато се знае къде е врагът! Дори в Китай не успяха много с тях. А някои уоравници си отидоха само при споменаването им! А и не се знае изправени срещу населението накъде ще завъртят купулите. Освен това в градски условия те са лесно уязвими мишени на всичко - от РПГ- 7 до бутилка самогон.

БългАриец

Ще следим новините, колега. Отчасти си прав за танковете, но все пак не вярваш, че тежко въоръжените "боевики" по барикадите са хора от народа, нали ?

да се избиват взаимно в 21 век, мозе да се хареса само на алчни подпалвачи на вожин, за да могат да грабят

ПОДСЪЗНАТЕЛНО АСОЦИИРАХ С ИЗРАЗА "ДИВ И ВАРВАРСКИ".

Очевидно незаконният президент на Украйна - Турчинов не знае какво значи терорист! Няма ли интелигентни хора, които да му кажат или той си мисли, че малоумните му и престъпни номера минават.

Ами, тогава да направят референдума като в Кипър - с въпроси: 1. Искате ли Украйна да е федерация; или 2. Искате ли Източна Украйна да е самостоятелна държава. :-)

русия ще има още едн добар враг за сасед.

Ясно,че го правиш нарочно,подмяната на"ъ"с"а",но ако случайно не е,си БЕСЕН СЕЛЯНИН!

Не разбрах само, като Червените Боклуци станаха най-запалените НАТОвци, поддрьжниците им как ще гласуват на евроизборите за НАТО????? :-) :-) :-)

ЩО КАК? С БАРЕКОВ И ПРОКУРАТУРА, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ КАК ЩЕ ГЛАСУВА!

Няма да гласуваме!

Дреме му на Доган дали ще гласувате!

Не е вьпрос на вяра.... А на факти!!!Демокрацията е доста по-стара от комунизма, и вьпреки това го надживя....:-) :-) :-) Еее, останаэа няколко страни, в които лошият експеримент (комунизма) продьлжава-Северна Корея, Куба..... никой обаче не иска да емигрира там... :-) Защо ли???? :-) :-)

Русия води война срещу друга държава в Европа само защото нейната марионетка беше свалена от власт! На всичкото отгоре я води максимално мръсно и гадно. Нямат смелост да си кажат истинските намерения и като са толкова отворени да обявят война на Украйна!

Абе тук всички ли гони старческо без съние или забравихте да си легните

Само вечер ли се спи? По кой закон? А ние дето виждаме вечер по добре от колкото през деня какво да правим? Хората със изградени навици и закостенели стереотипи не са полезни. А ти си точно такъв.

Зaщо питбулa не може дa бъде победен от другa. породa куче ? Зaщото зa него чуството му зa порaжение е по-стрaшно от усещaнето зa собственaтa му смърт! Същото вaжи и зa рускaтa мечкa-Русия ! Кaкви ти сaнции,кaкви 5 левa ще умрa от смях!

Колко си приличат техният и нашият Президенти.Атлетични ,с хубава стойка ,отстояват независими позиции и знаят на кого да правят метани по турски. Ашколсун!

ти нашия с пушка,как го виждаш?главнокомандваш,не е ходил в казарма!

LeGrandTulup

За съжаление не си прав - имаше по вестниците негова снимка в ШЗО-то в Плевен и там май се беше подвизавал като комсомолски активист.

Кaкви сaнкции срещу Русия! Нaрод преживял ужaсa нa Вторaтa световнa воинa и Стaлиновите реоресии ,900 дни блокaдa в Ленингрд,с кaкви сaнкции ще го уплaшите бе смешници !

Защо са добре швейцарците.Защото ,чукнете на Гугъл ,те са на-милитаризираната държава в света. Но с вековен неутралитет.А ние ,където видим да се подава нещо червено или зелено,веднага заемаме поза-партер.

Искам референдум в България със следния въпрос: -Да напусне ли България ЕС и да стане Народна Република България в съюз с Руската федерация. прословутия план Ран-Ът, ни дари с щастието да живуркаме в море от злоба и ненавист, вразкош от мизерия Внимание!  Внимание!  Внимание!   "ВСИЧКИ КЪСОПАМЕТНИ СА ДЛЪЖНИ ДА ПОМНЯТ, ЧЕ ПЪТЯТ КЪМ ЗВЕЗДИТЕ Е ПРОКАРАН ОТ....   К О М У Н И С Т И Т Е"                                     ЮРИЙ         ГАГАРИН

Закьснял си, с този призив!!! Навремето комунистите го предложиха това, но дори бай Тодор Живков не поиска да стане чак такьв...... ПРЕДАТЕЛ!!!! Но сега ти можеш да го задминеш.....

К О М У Н И С Т И Т Е! НО НЕ И АМЕРИКАНСКИТЕ ПОДЛОГИ БСП И ПЪРВЕНЦИ В ОГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПО ПЪТЯ КЪМ КАПИТАЛИЗМА.