Нови сблъсъци в Киев, стотици са ранени (снимки)

Сблъсъците между поддръжници на опозицията и силите на реда в центъра на Киев продължават. Стотици са ранени, а десетки задържани.

Обратно в новината

Коментари - Нови сблъсъци в Киев, стотици са ранени (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така така.. явно много късопаметни има тук, дето дращят... 97ма, митинги, парламента аха да го запалим с тия в него. После какво стана? Малко преди това с Партийния дом, хората викат, скачат, протестират срещу неправдите, а в крайна сметка са само един инструмент в ръцете на едни или други. Запада колкото и пари да налива в Украйна, това не е България. Цялата им икономика в моментния си вид е конструирана за непретенциозния руски пазар. Какво ще стане ако се обърнат към Европа? Ние знаем най добре - едно голямо нищо! Икономически колапс. Така ще им преструктурират икономиката, че свят ще им се извие... Ще има приватизация, крадене, грабеж и още няколко мега богаташи. На украинците никой не може да им помогне, раздират я без оглед на последствията - и Запада и Русия не дават пет пари за това какво ще остане след като всеки получи това което иска. И спрете с тия комунисти и неолиберали вече че ставате банални.... всичко са едни ресурси и борба за влияние....

кличко - президент

... кога ще ги стигнем украинците?...

и Янукович, и Ердоган, Санишеф и баш Доган ще си отидат зле, щом народа ги мрази...

Не забравяйте, че там се бият българи и комуняги. По-добре е някои, поне да млъкнат !

2421, руско-сталинска подлого, щеше ли да оправдаваш тези болшевишки престъпления ако си пострадал като украинците по онова време? Сталин бил принуден да умори от глад няколко милиона ...само и само да държи властта... страшен бащица!

сащите искания се отнасят и за нас BG

Нападенията на провокатори срещу полицията в Киев се водят от "западна чужбина" Целта е на властта да се припише етикета "воюваща срещу народа си". Вчера се върнах от там-нещата са съвсем различни. Няколко хиляди, докарани от цялата страна и чужбина се представят като украински народ. Провокаторите нападат полицията с булдозери,заливат ги с течен огън и сълзотворен газ, пленяват отделни полицаи и ги пребиват пред очите на техните колеги на площада....Това никъде на Запад нито една полиция няма да го допусне. Въпреки това се критикува правителството и полицията и нямало двойни стандарти. Защо не ги вземат на Запад тези провокатори и политиците там и да покажат как трябва да се общува с тях? От провокаторите вече се разграничават водещи опозиционери, които не искат да има нападения над полицията и властта, като Кличко, но платените анархисти там го освиркаха.....Не е истина това което представят в България за Киев, така както не са истински информациите за протестите у нас. Всичко навсякъде е под американска свирка!

Да! Прав си - никъде по света властта няма няма да допусне подобни сблъсъци. Защото в нормални страни - полицията с народа. Но ти май не си бил там. Защото, ако си в Киев, то трябва да знаеш - полиция е против народа. И само ако опитат да атакуват хората, целият Киев, ще дойде... и това много добре го знаят полицаите, затова 3 дена стоят и не мърдат.

Не било Киев, а кенефа и не гледал, а чел червени опорни точки. Боклуците си мрат да дискредитират протестите срещу Ердоган и най-вече срещу Янукович за да не пламне пак нашият. Вторият е срещу мафията която си има държава.

Е непряко насочено срещу Русия, т.е. срещу Путин, заради независимата му политика и опълчването му с/у св. кукловоди. Част от този сценарий беше "Бунтът на пта", взривовете във Волгоград, протесното писмо на нобеловите лауреати в защита на правата на гей обществето и т.н.

Умниците да обяснят с какви средства свестните хора от един народ могат да се борят срещу комунисти-терористи, мутри, нац. предатели, келепирджии (избрани и подкрепяни от зомбирана, непросветена паплач)?

С коктейли, с какво друго... :D

молотов?

ако не победят сега много години ще са в зоната на комунизма

Само в главите на лузърите е останал комунизъм (в примитивното му разбиране). Останалите живеят живота си и се опитват да се справят според възможностите си и ситуацията!

Да, затова БГ за на опашката в ЕС, щото сте лузъри

Няма да са много. Украйна няма газ и нефт като Русия. С най-енергийно неефективната икономика в света няма да изкара дълго без субсидиран руски газ. За да я държи в орбитата си Русия трябва да продължи да дава газ, но пък точно субсидиран газ изгради енергийно неефективната икономика на Украйна през последните 20 години. На всичкото отгоре управляващите започнаха и да крадат от газопреносната система. Няма път напред без болезнени реформи, И няма болезнени реформи без подкрепата на населението.

Янукович преписа въпросните закони от Европа и САЩ. В това число и от Великобритания. Така, например: в Германия за носене на шлемове, щитове,маски е предвидена углавна отговорност. Това е забранено също и в САЩ и Канада. Предвидено е наказание със затвор и във Франция: демонстрант, скриващ лицето си по време на безпорядъци, спокойно може да получи 3 години затвор и немалка глоба от 45 хиляди евро. Даже без носене на всички тези неща (шлемове, маски, щитове и т.н.), ако ти нарушаваш правилата за провеждане на мирни обществени акции, то във Великобритания ти ще получиш до 10 години затвор, а още е предвидена и глоба от 5 000 фунта стерлинги. В Германия до 1 година, в САЩ до 10 години, във Франция глоба до 75 000 евро и до 5 години затвор. В Испания за несанкциониран митинг тебе те очаква глоба от 200 хиляди евро. Това означава, че в западните страни са налице недемократически, драконовски законы и целият вой срещу властите в Киев са илюстрация на двойните стандарти на западните "демокрации" и на фалшивостта на прословутите им демократични ценности...

А сега дай конкретни примери за осъдени за участие в несанкционирани протести в коя и да е от изброените западни страни, а не е лошо и да посочиш източниците на информация (напр. име на закона, параграф, член и къде е публикуван, за да го прочета и аз). Закони има всякакви, но как се прилагат и по какъв повод и какъв е балансът на обществения интерес е много по важно.

А ЕГН-тата на осъдените не искаш ли? Нещастник!

Янукович трябва да отмени антидемократическите закони. Тези закони, които са демократични в цивилизованите страни, не подхождат за туземците. Само Великобритания и САЩ имат право да приемат такива закони. Останалите държави още не са дорасли за това...Същото е положението и с корупцията - единствено в САЩ тя е законна,защото там за нея е измислен специален термин - лобизъм...

Да, възможно и да е така! САМО ЧЕ В УКРАЙНА НЯМА СПАВЕДЛИВ СЪД!!! Всичко останало може да не се коментира.

От дир-а отново съвсем случайно решиха да изтрият всички коментари от малките часове на 21, както и по-късните.

От статията излиза, че на един пострадал полицай има-няма двама пострадали протестиращи. При положение, че полицията е със специализирани защитни средства! Много мир и любов раздават тези протестиращи, бе! Ако това беше в САЩ, при такова масово посегателство на силите на реда, да е имало поне 10-15 убити протестъри! Но иначе революцията в Украйна е "нежна". Да им имам нежността на украинците! И западното разбиране за това!

Какво искаш да кажеш? Каква революция? Така наречените "широки народни маси" винаги са били стадо говеда... То и Тошо си го избираха с 99.999% мнозинство. Революция означава УНИЩОЖЕНИЕ на предишната управляваща класа и изграждане на ново общество, а не пребоядисване на "предишните" в "сегашни", а тъпанарите си бръщолевят и размахват дрипите.

НЯКОЙМОЖЕ ЛИ ДА ПИШЕ КАК СТОИ ВЪПРОСА С ПАРИТЕ ОТПУСНАТИ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ПОДГОТОВКАТА НИ ЗА ВЛИЗАНЕ В ЕВРОПА!! ЗА ТОЗИ ВЪПРОС ОТ 'КАПИТАЛ'-А МИ СПРЯХА РЕГИСТРАЦИЯТА ДВА ПЪТИ!!

ВСЕ ПАК АКО ИЗБОРИТЕ В УКРАЙНА СА БИЛИ ЧЕСТНИ-ТО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ БИ СЛЛЕДВАЛО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ТОВА! ДЕФАКТО ТЕ СА МАЛЦИНСТВО! МОЖЕ ДА ПРОТЕСТИРАТ , НО МИРНО! АКО ИЗПОЛЗВАТ НАСИЛИЕ ,ТО ТЕ ПОПАДАТ В ГРУПАТА НА ЗАКОНОНАРУШИТЕЛИ! А В ЦЯЛ СВЯТ СЕ ИЗПОЛЗВАТ АДЕКВАТНИ МЕРКИ.ПРИМЕРИ КОЛКОТО ИСКАШ!

Вярно е! Имаше действие . Какво - питай майка си.

И как така реши, че е кървав и то диктатор. Той си е законно избран президент и то на мнозинството. Средата на декември имаше избори за 5 депутта. От тях 3 печели партията на Янукович, единият в Киев. От другите, 1 е независим и 1 на опозицията. Да се усещаш, че се опитваш да ни лъжеш и да разгръщаш манипулативна пропаганда. колко ти плащат за лъжите.

е на един тъпак.

А ТИ- ПОМНИШ ЛИ :)))) КОЛКО ПРОСТОТИЯ ИМА ПО ТОЗИ СВЯТ БОЖЕ.. ЗАТОВА ЛИ- СА ТОЛКОВА БЕДНИ И ЖАЛКИ СЕГА АНГЛИЧАНИТЕ БЕ .. ДА ВЗЕМЕМ ДА ИМ СЪБИРАМЕ ПАРИ ЗА ПОМОЩИ .. А ???

Янукович е кървав диктатор от съветски тип. Ако не го победят сега, избори ще видят на куково лято. Като Лукашенко в Беларус, Назърбаев в Казахстан и тн

в Украйна : "...Партия Свобода заяви, че създава мобилизационни пунктове в цяла Украйна и призовава гражданите да се включат в отрядите за самозащита. Поради факта, че режимът на Янукович прибягна до въоръжено насилие срещу мирни демонстранти, призоваваме украинците да се обърнат към мобилизационните пунктове, да влизат в отрядите за самозащита и да тръгват към столицата, за да защитават своите конституционни права, - се казва на сайта на партията...."

Това си е призив за метеж и гражданска война. По законите на много държави се класифицира като тероризъм в действие.

Ако някой иска да чуе по-обстоен анализ на това, което става в Киев предлагам следния линк: link

Във всички случаи Янукович заминава. Премина всякакви граници... Няма връщане назад...

До колкото се видя, не Янукович, а фалшивата опозиция, спонсорирана от вън започна всичките тези събития и премина всякакви граници. Да си носят отговорността, а не да се прехвърля собствената вина на украинското правителство.

Абе, тия украинци или са задръстени или са зомбирани! Те не разбират ли какво стана в другуте дребни славянски страни? Да не би да са садо-мазо? А?

Къде това? Чехия, Полша или Словения?

Колко много русофили дира пак са наводнили и проклинат, теглят майна на злочестата Украйна дето дръзва да се муси на добрите братя руси! Вие може да пищите, вие може да крещите но в Украйна много хора още помнят ГЛАДОМОРА, знаят кой им натвори куп нещастия, беди.

А кой им построи или помогна да построят икономиката си? Кой построи сладководните морета, металургията, селското стопанство? Украйна е най-голямият износител на жито и царевица в Европа! Лижете западните задници и рекламирайте тоз специалитет, щом толкова ви харесва , ама от 5% повече няма да намерите любители!

до социалистическия "възход"? Кой? Кой ги направи придатък? Кой?

Ама ти продалжаваш да лъжеш за "гладомора". Не е гладомор, а е ГОЛДОМОР - произхода на думата е различен - произтича не от глад, а от ЗЛАТО. Казано с две думи: Америка, Англия и Франция устроили ЕМБАРГО на Сталин. Не искали да търгуват (продават) срещу злато и пари - искали само хлебна пшеница. В същото време пращали, меншевики, троцкисти и др. международни демократи да организират бунтове. Така се надявали, чрез гладни бунтове да свалят Сталин. Чичото от Грузия направил единствено възможния ход - потопил всичко в кръв. ДОКАЗАН ОРГАНИЗАТОР НА ГЛАДА СА САЩ, АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ - те го ПРИЗНАВАТ чрез разсекретени (по давност) техни архиви ! Да не си хан Путку ?

Малоумнико, чети :" Смятан е за една от най-тежките национални катастрофи в украинската история, като жертвите по различни оценки са няколко милиона души. Гладът е предизвикан от политиката на съветското правителство [1][2] начело с Йосиф Сталин. Гладът през 1932-1933 засяга не само Украйна, но и други области в Съветския съюз, но терминът Гладомор се използва специално за областите, населени с етнически украинци, където гладът е най-силен. Той понякога е наричан Украински геноцид Украински холокост, което предполага, че е умишлено организиран от властите, за да засегне украинската нация."

По врем на гладомора вурховен КОМИСАР на украйна е бил българския евреин и виден масон КРЪСТЬО РАКОВСКИ.От 1917 г Руската империя става еврейска колония.

О еврейската пропаганда. Колко пъти ще трябва да ти се обяснява да престанеш да лъжеш. Голодомора е проведен от вас, евреите. Извършен е от 19 еврейски фамилии, което е документиран факт. И най-пострадали са русконаселените региони в източна и южна Украйна. Професионален лъжец ли си или просто любител.

"...документиран факт...." Аз ти цитирам точно документиран факт, говедо! Това го пише в официалните исторически документи. А,аз познавах хора, които са преживели това бедствие. Хайде цитирай ми и ти такъв факт!

"Во-первых, в разгар Голодомора украинским крестьянам было запрещено выезжать за пределы Украины. Запрет обеспечивался размещением на границах УССР и на железнодорожных станциях воинских частей и подразделений ГПУ. В соответствии с Постановлением Политбюро ЦК ВКП(б) и СНК СССР от 22 января 1933 г., органы власти были обязаны 'не допускать массового выезда крестьян с Северного Кавказа в другие края и въезд в край из Украины', а также 'массового выезда из Украины в другие края и въезд на Украину с Северного Кавказа'. Этот запрет сознательно лишал голодающих крестьян возможности приобрести необходимые для спасения продукты питания вне пределов пораженной голодом территории Украины, обрекая их на голодную смерть. Читать далее: link Follow us: inosmi on Twitter InoSMI on Facebook" Езика е руски, сайта също. Не са еврейски, както бълнува болната ти глава.

Скромността краси човека! Само 5 искания! Дето са пропуснали случайно, бесене по стълбовете, както се призовава! Ма то не само там де! Талибаните са навсякъде талибани!

Европейския колониализъм става все по-агресивен и все по-извратен. А може би той винаги е бил такъв, а сега това проличава все по-ясно.

защото и там са на власт както и тук най-много куманоиди.

Тука има едни крайни изказвания на русофоби, които обвиняват всеки в русофилство и го обявяват за комунист, ако изразява мнението, че не е здравословно за Украйна да влиза в ЕС. Смешното е че тези същите господа са пропуснали да узнаят, че ЕС с тези безкрайни регулации, идиотски директиви и препоръки, и лява социална политика все повече прилича на бившия СССР. И се управлява предимно от леваци и леви партии. Което е пагубно за европейските държави членки. Такива са всичките висши марионетки на глобалисткото лоби в Брюксел. Незнанието е голям грях. И се използва хитро от ловките манипулатори.

Бандеровските банди все някой ги използва...по време на ВСВ германските нацисти .а сега американските либерал-фашизоиди .а Европа се надява на големият дял от плячката...

ЧЕТЕТЕ -И МИСЛЕТЕ ДРАГИ МОИ СЪНАРОДНИЦИ .. КАК- ХОРАТА СЕ БОРЯТ ЗА СВОБОДАТА СИ .. А ВИЕ- Я ЧАКАТЕ - НАГОТОВО... НЯМА ДА СТАНЕ- ТЕ КОМУНИСТИТЕ СА КАЗАЛИ ПРЕДИ 25 ГОДИНИ ЯСНО И НА ВИСОК ГЛАС- " ... НИЕ ТАЗИ ВЛАСТ- С КРЪВ СМЕ Я ВЗЕМАЛИ- И САМО С КРЪВ- ЩЕ Я ДАДЕМ '.... Айде сега- време е на червените тролове- от всичките червени политически партии в България- да заплюят по мене в "обща слюнка".. :)))

Докато нормалните хора бачкат, вие - безделници и пенсионери-русофоби тук се вихрете! Айде трийте мой пост, ДИР!

Всё будет хорошо.

Красавчик

uspiah da posabera niakoi drug paund,sled godina dve shte si bia kamshika do drugia ostrov na svobodata.shte si kupia edna proletarska kashtichka i shte si doziveia do starini pri moite drugari.a ukraincite da otivat na zapad,za men e vazno bratia kastro da sa zivi i da darzat poluzenieto zdravo.

За кой остров говориш? "Св. Анастасия" ли?

Ще си съсипят и те държавата !

Как можеш да съсипеш нещо което го няма?.... : D

Ами то и нашата я няма благодарение на същите или подобни събития.....

Моделът на нежните в китката хамериканци и евросоросоиди е вече изтъркан. Не им ли светна на тия лумпени по площада, че тия нежни революции не идват за да им оправят положението. Завоалирани зад мантрите за демокрация, равенство и т.н. бла-бла се изкарват по улиците лековерни и наивни хора, и те същите когато се е възцарил хищният капитализъм няколко години по-късно са превърнати или в черноработници или в емигранти. Ще минат години и историята ще докаже, че всички тези бунтове се финансират с малко пари и група вечно неудовлетворени младежи и които после по механизма на лавината се увеличават, но никога не отразяват мнението на болшинството от нормалните хора.

Хората имат право да избират как да живеят!

кажи го на полицай в америка, когато му налиташ на бой мяташ камъни по него и палиш в центъра на вашингтон автобуси

Не и в Хрусия/Бълхария/Хукрайна. Там хората имат право само на мизерия и нищета. Слава на Капуткин и отпечатъците, които оставят ботушите му по животите на хората.

За колко хора от 47 млн Украйна говорим, математико?

Няма по-големи руски патриоти от българските комунисти и атакисти. Сърцата им се обливат в кръв заради Украйна.

не бе искаме маймуните да са си в зоологическите градини там да се хапят да се оправят една друга, не да ходят по улиците да правят маймунджулъци и само и само да ги дават по телевизиите стига сте си оправдавли маймунарника с някъкъв анти комунизъм. яжте си бананите с които ви плащат ако искате си ги навирайте , ама си ходете някъде по цирковете по театрите. някой ви казал че на сцентана на политиката се играе и всички циркадции си помисли че щом е сцена дай да си покажем сценките и номерата

Бой по соросоидните манерки!

Явно и Янукович е в играта за поробване на Украйна. Иначе досега щеше да е предложил референдум за ЕС и всички да са се прибрали по къщите. Понеже се знае, че референдумът е с предизвестен край, затова се нагнетява обстановката, за да се активира "революционен" сценарий за развитието й. Така на народа няма да му се чуе гласа. Както у нас.

какво очакваш от дете на съветски генерал, нали комунистите събориха царя за да ограбят русия, ленин беше платен от запад тези са платени от запад, ленин продаде украйна и тези продават украйна

борбата за демокрация продължава със или без нашето участие , удобрение или неудобрение в момента в светът има две форми демократична или диктатура/ в много разновидности/ всяка нация сама определя какво иска наи големия проблем обаче остава - а именно смяната на една форма на диктатура с друга ------------------------------- това от мен:)

Най-добрата диктатура е съпроводената с демокрация.

"всяка нация сама определя какво иска"

Неграмотен си брато, но важното е че си демократ! Неграмотен демократ!

Видиотените куманизи вече отричат всяка борба за напредък и хуманност. Борбата между украинската и руската мафия за контрол върху газа доведе енергийно неефективната украинска икономика до колапс. Сега трябват реформи, защото няма вечно субсидиран газ. В Турция Ердоган ислямизира населението и ако не са икономическите процеси може и да се обяви за султан. Куманизът пръв го подкрепя. Всичко да е, само Западна демокрация да не е. На на калпав комуноид Сорос му е крив.... : D

+++++ :)

толкова прости. Бъзикате се нещо. ------------------------

В Турция размириците и протестите срещу Ердоган бяха организирани от еврейската диаспора. Което беше широко коментирано и осветлено. Ердоган не е в добри отношения с Израел и евреите се опитаха да му спретнат цветна революция. Но твърде неуспешна. Повторения много няма, защото на задържаните евреи не се предлагат приятн изживявания в турски затвор. Няма нищо общо с със стандартната еврейска революционна романтика с белите пиана. А твърди и груби ласки.

А, факта, че Ердоган е критикуван за насаждане на ислямизъм в Турция и желание за възраждане на Турската империя, включвайки и България, явно много ти харесва!

Има ескалация на напрежението в Киев.Защо мълчите?

Каква революция бе, олита. Българската революция вече мина, беше през 90-те години, нали помните "Кой не скача е червен". Вие да не я проспахте или още не бяхте планувани за раждане? В България вече гъмжи от инвеститори, има пълна липса на българска икономика, навсякъде се носи миризмата на капитализъм и демокрация, както и има 95% внос на чужди евтини стоки. Ама избирателите все са недоволни. Е, някой пропусна да ви каже, че с инвеститори икономика не се прави, защото те винаги изнасят капиталите за чужди държави, както и винаги гледат да плащат възможно най-ниски заплати и данъци. Кризата с горивата, режима на тока, купоните и други, са все неща от 90-те години. Сега явно е дошло времето и украйнците да поскачат.

Тва за инвеститорите да обясниш някак, че не можем да разберем как точно са ги гонили от Китай, Корея, Сингапур и други знайни и незнайни страни във възход?... ;)

Ама комунистически Китай във възход ли е? Това е невъзможно, ти да се обърка нещо? Знаеш ли за "събитията от площад Тянанмън"? Потърси в Гугъл, за да сравниш китайските комунисти, които и до ден днешен са на власт, с българските. Иначе не е ясно какво точно искаш да ти се обясни, да не си друсан или не можеш да четеш? Какви гонения, какви инвеститори.

Много ми е интересно, колко хиляди от протестиращите са живели и изпитали живота в ЕС, та толкова се "натискат" за влизане...или причините и интереса са други ?

лекинко да те коригирам....инвеститорите в България са всъщност едни обикновени нео-колонизатори. В другите страни не претендирам да знам как е.

като заблудена овца си! това са донски казаци а не рязани турци и щом са станали няма сила която да ги спре.

joni ти не бачкаше ли в комсомола, ей вие без работа не оствате , все надупени все нае_ани и все им е кеф

революцята започва от киев и ще заварши в москва на червеня площад -друг варянт няма. евреите в кремал начело с путкин ще бадат изметени.това е добра новина защото и нашите червенушки ще си заминат завинаги.

Шорошчета, безработни, лумпеняги и всяка платена паплач буйства на площада. Залогът е голям-заводите на Украйна. Западът фалира и е време за нови свежи роби и ресурси.

"Шорошчета, безработни, лумпеняги и всяка платена паплач ..." Кличко слагаш ли го между тях?

синът на съветския генерал?

Много си точен! Като изключим Германия, благосъстоянието на останалите западноевропейски държави се дължи на завладени чужди гогатства и ресурси. Искат богатата Източна Украйна. А робите ще си ги набавят като фалита държавата, снабдят я със заробващите кредити на МВФ. Населението също ще го напълнят с кредити. След което ще поддържат бедност и нисък жизнен стандарт, за да го управляват по-лесно. Украинците не разбират ли, че при европейския модел бедността им е гарантирана, за да бъдат управлявани.

"...със заробващите кредити на МВФ.." Е, Украйна я заробва Русия с 15 милиарден заем. Така по-добре ли е?

Хъ, и ти си като всичи тъпи комуняги, които от 1917 гоина до сега не разбраха, че добе живиещите позаници малко се интересуват кой ги управлява. Не разбраха, че не може само да се обяснява колко добе се живее под тяхното ръководство и да се обещава светло (необозримо) бъдеще.

това е само нахалото големят бои ще баде за кремал и затова путкин нервничи. браво на украинците не клекнаха пред нещасния путкин.

Шаблона е като в Сирия. Точно опозицията в Украйна би трябвало да се поучи, че накрая събрана от кол и въже сган ще ги коли, като не може да се бие вече с армията и полицията.

Продължение: Янукович да се поучи от Ердоган - когато няма /подчертавам - няма/ реално причина за бунт и чуждите платени вандали са сами, трябва максимална твърдост и онези кротват.

Щом за теб пример е ислямиста Ердоган, значи не си много в ред. Макар да има някаква логика - комунист=нацист=ислямист.

като заблудена овца си! това са донски казаци а не рязани турци и щом са станали няма сила която да ги спре.

Хей, Кличко дали се реди на касата на Сорос??? Това, че ти си платен не касае всички. Видяхме ви и Нинчето Гергова и Бисер Миланов- Петното. Така, че засрамете се малко и не говорете за пари.

Ти ръгай, ръгай с опорните точки. Всичко е платено. Вие като нямате мечти и идеали, значи и хората нямат.... : D

Нямат хората мечти, имат натрапени чужди сметки, които им пробутват като техни мечти. Лъжат ги най-вулгарно, за да ги изработят.

дами и господа, не спорете с комуноидните и атакистки тролове. Няма смисъл. Те не са в този форум, за да спорят, а за да изпълнят поръчка. Не е ясно и дали съжденията, които изказват, са техни лични. Всички те са мотивирани по един или друг начин от Москва и слугите и тук. Та, след това дълго въведение, искам да кажа "Браво!" на украинците за непокорността и достойнството им. Сега вече съм сигурен, че няма да се дадат. Също така, искам ОСТАВКА на калпавото антинародно правителство в България. И това ще стане съвсем скоро. Путягата ще има защо да е кисел :)

Дами и господа, не спорете с СДСари, ГЕРБери, РЗСари, НДСВари, и подобни доказали се палачи на България!

Ленин,Сталин,Димитров.

Другари и другарки, четете и се гордейте с вашите "хуманни" другари: "Всеки ден идваше влак, на който ги товарехме. Като дойдеха някъде следобед изродите Газдов, Горанов и Гогов, наставаше лудница. През цялото време - "Давай по-бързо!", "Защо не работиш?", и непрекъснато тояги. След толкова години още имам сериозни белези от тояги по гърба. От ударите се получаваха гнойни рани, които гъмжаха от червеи. Работата беше от 7 сутринта до 22,30 часа. Вечерно време също ни пребиваха: "Не сте изкарали нормата!""

Украинците ни показват КАК се прави, но ние тук пак си пием ракийката и салатката в очакване на Годо........

Заминавай на обучение при соросоидите в Украйна.

колкото пардю е българин толкова и тези са украйнци, пак аврора да де залп и правят революции уж си демократ а крещиш революция

чакай ся ... разминават ви се опорните точки нещо. Американския посланник пардю или борсовия играч сорос плащат протестите. Или некой таласъм :D

ще си пия ракийката ми , да не искаш да стоя на празна маса и да чакам педалчетата и вампирите от Марихуанските щати да ми я откраднат.