САЩ след нови снимки: Русия снабдява с оръжия сепаратистите

Съединените щати представиха сателитни снимки, които според Вашингтон са нови доказателства, че Русия снабдява с оръжия сепаратистите в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - САЩ след нови снимки: Русия снабдява с оръжия сепаратистите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гадни амертиканци, войната в Украйна я направихте вие. Ходете си у дома. Целият свят ви мрази.

На какво растояние стрелят тези оръдия и ка ксе "снима" оръдеен изстрел от сателит? Изстрелът е процес във времето, а снимката е моментно състояние. Що не ни ги покаат тези снимки да ги видим и ние. Или ни смятат за достатъчно прости, за да сме длъжни да вярваме на думи?

И так нада!

В УКРАЙНА ЖИВЕЯТ КЪМ 1000 000 БЪЛГАРИ! ДАНО ВРИТЕ В АДА !

Редакторите и админите!! Да живее СССР ! ..по сичките земни кълбета!

Даваме на нашите в Покрайната това -онова от обоза ,за да оцелеят срещу главорезите!!?

че сме в НАТО като ги гледам тия пияндури руски кой знае какво щяхме да патим ! БЛАГОДАРИМ НА НАТО !

Да ти обясня - заради това НАТО вече и армия нямаме! Ние сме донори на НАТО - за военни бази и територия изобщо, и на ЕС - пазари, финансово изсмукване чрез банки, застраховане, големи вериги магазини!

Янките са смешници ! На гугал снимките показват и там само ями се виждат! Слушах еврейката говрителка на белия дом ,много тъпа ! Щом лидерите на Европа вярват на тези лъжи -еба си европата! Чесно хохлите здраво са хванали говедарите за шията, нещо са обещали , ще научим след време!

Ми, то тиа руснаци много го дават ларж бе, цело поле и те осеали полето с дупки.То така кина Гицка сееше по квадратнио гвездови начи, едно време компиритите, ве. Яз, оти съм си от село, се ги мислех русняците, че са бамбашка, а они едно хохлинско гнездо не моат да уцелат. Ма не е май баш тъй. Или наште тати (тиа дет ни е.ават майчето) нешто не са у ред. Я, с камик, че ги утрепем от по даалеч. Не е читава тая, ей!

Че, ако Киев не пречи на наблюдателите на ОССЕ, от САЩ как ще лъжат?!

Това на снимката ли са сепаратистите, които получават от Русия оръжие?! А Холивуд няма ли скоро да изкара достоверни сателитни снимки, като ония от Луната с веещото се знаме? А САЩ КАКВО ДОСТАВЯ НА УКРАЙНА 23 ГОДИНИ БОНБОНИ ЛИ? ИЛИ ГЛАВОРЕЗИ И ИНСТРУКТОРИ ПО НЕОФАШИЗЪМ?! Плюс 5 (пет) милиарда долара!!! За кифлички на майданци ли? Колкото и да се смятат за силни, колкото и Обама да се перчи с умението да убеждава, много скоро точно САЩ, Канада и Британия ще трябва да отговарят за зверствата в Донецк,, надминали германския фашизъм през ВСВ.

Защо никой не споменава успехите на Израел в трепане на жени и деца?

Путлер е лъжец без заобикалки го каза и Меркел . Диктатора ще срути Русия.

Нека поздравим Барак Хюсеин, президент на САЩ, с големият празник на всички мюсулмани - Ураза байрам.

То и в Крим имаше по думите на Путин местни формирования(гражданси) но в последствие си призна ,че е била неизбежна намесата на руската армия;)

Луганск 24. Обстрел Дома престарелых в Луганске (18+). 28 июля 2014 г.

Подобни "доказателства" приличат на детска рисунка по памет и са жалки! И интересно защо ги представя чиновникът от Киев!? Къде са службите? За какво получават милиарди, ако не могат да представят едно читаво доказателство? Обясненията са прости - или нямат интерес, или такива не съществуват, или и двете. Друго положение няма! Твърденията на американската страна, че нещата са такива, защото те са казали така, са смехотворни! А Псаки и сие са направо комични с официалните си изявления, покрепящи едни или друго твърдение с "факти" от социалните мрежи и абсурдни обяснения, които дори първокласник не би направил!

На тези т.н. снимки може да са показали комбайни. В момента там тече жътва. Повече ми прилича на монтаж. А пък за посоката да не говорим. Стрелката е ориентирана все насевер, а общата граница на Украйна с РФ е от изток. Сигурно компаса трябва да сочи изток-запад. Не знам, но предполагам , че хората, които са постнали тези снимки са по- големи специалисти щом работят в ДД на САЩ. Впрочем в профила на посланика в Туитър потребителите му бяха постнали детска рисунка.

Американците много обичат да казват, какво вършат другите и да сочат заплашително с пръст! Като че ли не ги знаем тях какво вършат, когата са заплашени техни поданици в чужда страна директно пращат за тях специалните си части. И още много други неща вършат...

А кой снабдява Украйна с оръжие???Значи САЩ може да дава и да снабдява едната страна, а другата страна от къде да взема оръжие..от тях ли пак :)))))))) Нагледци и измамници!!!!!

Не са виновни експлоататорите,а нашите г-зоблизци

Така ни лъжат и за холокостта. Отиди и провери кой , как , кога и къде е правил тези снимки , записи, клипчета и т.н. Днес , когато се правят супер фалшификати на пари , някакъв запис ще ми се опре ?!?! Дигитализираната кино индустрия нали ни го доказва ?

Тъпанари снимали кратери. Ами то цяла източна украйна е в кратери. Нали се води война. Можеш ли да кажеш един кратер дали е от укропите, или е от опълчението, или е от Русия.

Дезинформацията на САЩ вече не може да зомбира 90% от населението! Творението на ЦРУ - Интернет ги разби! Лъжите на САЩ изфабрикувани в Централата на ЦРУ в КИЕВ, са съшити с бели конци! 2 седмици се чудят каква глупост да измислят?! Защо САЩ не предоставят записите с диспечерите на полета от Днепропетровск?! Защо черните кутии бяха изпратени в базите на НАТО и ЦРУ в Англия?! На това "независимо" разследване ли му викате? В Германия, Франция и Италия тече филм за лъжите на САЩ и истината за избиването на мирните жители на Новорусия! Бивши разузнавачи на САЩ говорят за манипулациите и лъжите на сегашните управляващи и ЦРУ! И че това не е от полза на САЩ !

САЩ да предоставят снимките от свалянето на самолета от укрите а не да се правят на разсеяни! Най голямото доказателство за вината на хунтата е това че не ги предоставиха а и нито едно що годе доказателство!

ГОЛЕМИЯТ ЧЕРЕН БРАТ ОТКРИ НАНОВО ТОПЛАТА ВОДА!

,,Ааааааа,значи котки и кучета може,а прасета не може ,,.За тези, които не вдяват! Америка може,другите -не! Няма как да стане!

че над 50% от посещаващите този форум са руски тролчета. Като прибавим и около 20-30% нашенски "умници" от петата (руска) колона, настава голяма смехория когато ги мобилизират спешно при някоя новина да бранят имиджа на Путин - сами себе си убеждават колко велики са Путин и Русия, колко са чисти и какви светини са! Наистина смешно! Но и много жалко за България!...

Като ти е жалко за България, че са я освободили руснаците от анадолските ти събашибозукчета... тичкай в анадола да се кикотиш...

Какво общо има Руския президент с имиджа на България? За нашия имидж отговаря нашия президент, ама ...

САЩ непрекъснато изпращат "съветници" на украиснската армия, още от началото заедно с Десен сектор и Свобода в боевете в Източна и Югоизточна У?крайна действат военните формирования на САЩ Грейстоун и Блекуотър, сформираха и въоръжиха батальон от наемници главорези и смеят да обвиняват Русия, че снабдява опълченците с оръжия! И това правят тези дето подготвиха и направиха Майдана, сложиха фашисти във властта, разпалиха етнически конфликт и участват най-активно във войната на Украйна със собствения си народ!?!!!

ВИЖ ИРАК СИРИЯ ЛИБИЯ АФГАНИСТАН СЕГА УКРАЙНА И РАЗБЕРИ ДОБРОТО ДЕТО НОСИ ОБАМА НА СВЕТА ПРИ ТОВА НОБЕЛОВ ЛАУРЕАТ ЗА МИР БОГ НЕ ВИДИ ЛИ

Оня престъпник МУШ защо не е пред международния съд,където беше Милошевич? Ами Обамна,дето извършва терористични операции в суверенна държава защо ръси мозък и се прави на света вода ненапита?

Ама тя тая работа със сателитните снвимки се оказа съвсем прозрачна - не са официални от ДД на САЩ, а са разпространени от посланика на САЩ в личната му сметка в Туитър. После някакъв журналист съвсем "случайно" (ха-ха-ха) ги пуснал по медиите. Удобно - хем говориш, хем после като те гепят, че лъжеш и тръбиш, че това било лично действие, неангажиращо държавата... Нашите медии пак се изложиха. Папагали. Че той, Пайет като каже Добър ден, хората гледат през прозореца ден ли или нощ, а те ще му вярват на гео!

Как видяха, че Русия снабдява сепаратистите, а не видяха кой изстреля ракетата към Боинга. Утре ще постна снимки във фейса, и ще обявя как комшийката си малтретира прасето сексуално, а всъщност жената ходи да го храни.

За Путин,против Путин,за САЩ,против САЩ-истината е,че живеем в изключително гнусен свят,свят на лъжи и лицемерие. Думите "демокрация" и "правата на човека"са пълна подигравка,зад тях се крият алчност и агресия. Едва ли следващата война ще бъде студена.

Това е истината!

Първото което прави впечатление е че снимките са с порядъци по-лошо качество, отколкото тези на цивилната уикимапия на която спокойно може да се отличи лек автомобил от камион... Тук няма такова нещо... сочат някакви черни точки на черно бели снимки или графики (качеството е просто отвратително) и казват: Това е система за залпов огън. Фервайте ни. А тези петънца са следите от реактивните струи... Но със същия успех може и да са само окопани машини с апарел, селскостопански маркери и още поне дузина неща, които не са свързани със системи за залпов огън или дори с армията... Второ се набива на очи странно доказателство от рода на: Позиции преди обстрел, позиции след обстрел... Всичко точно, само дето ги няма гърмящите руснаци в картинката... Трето на една от снимките ясно се вижда, че попаденията са продълговати което означава ,че изстрелите са с ниска траектория от близко разстояние почти право мерене и с позиция изстрелване от северозапад тоест откъм опълченците... Изобщо въпросните псевдодоказателства са под всяка критика...

Извинявайте,мислех ви за по-прости и че вярвате във всичко ,което каже по-големия ви брат

Такива бяха и за химическите оръжия на Садам. Излезе Колин Пауъл видимо гузен и показа едни нарисувани камиончета....и войната започна в Ирак!

Uragan

Абе онова поне приличаше на камион. Сега показват само черни точки. Човек би си помислил, че технологиите нещо са тръгнали назад, вместо да се развиват.

1. Укропите въвеждат военен данък върху доходите. 2. Тъй като, стоките, които произвеждат укропите са неконкуретни, решили са да изнасят, забележете - наркотици!:-о 3. Само този месец над 50% от силоваците са дезертирали. 4. Парите, отпускани им от МВФ отиват за въоръжаване, за така нареченото АТО.

Ами сега. Май е време вече Фашингтон да изпрати кораби и подводници в Беларус.

Последните дни на световния терорист САЩ идват.Всички ги мразят и вече никой не вярва на лъжливото им нигърско овчарче.Само малко да подвият крак и по-големите държави ще ги разкъсат на парчета.И така и трябва.

Da jivee USA. Az otivam na pochivka do New York i Los Angeles sledvashtia mesetz. Ti si hodi v Maskva i Sibir.

И не се връщай, прасе. Ще има санкции.

Не е овчарче, а еничарче. Продаде и чичо Том и класата си и историята си. Добре са го подбрали господарите му. Ще се запише в историята, освен като най-некадърният президент на САЩ, както го определят съгражданите му, но и като най-безчовечният. Никой от предишните му колеги не показа такава липса на международна култура, глупава агресивност причинила ужасни, невинни човешки жертви а те се плащат винаги от най-скъпото на човека, който ги е причинил. Него трябваше да пита холандецът, загубил дъщеря си в катастрофата на самолета, как би се чувствал като баща на две дъщери. Дори и за това действие на холандеца вече ни е трудно да вярваме в искренодтта му. Защото в момент на такава мъка да пишеш безогледно политическо писмо, говори най-малкото за неуравновесеност, ако не за друго ..

Америка се е заиграла с целия свят по най-лошия начин. Причината е, че вече Русия и Китай ще търгуват петрола с руски рубли и китайски юани. По този начин ще има и други престрашили се....познай какво става тогава с долара им. Отива в коша. В същност само това го крепи като валута. Нищо повече. Та целия цирк е заради това. Щатите със зъби и нокти ще гледат да ударжат на тази нова и не чак толкова стара тенденция, което би довело и до трета световна. Като ще мрем ще мреме всички...

Ако ще мрем ще мрем. На планетата хич не и пука за някакви паразити. Обаче ще се опитаме да изколим колкото се може повече американски прасета. ;) Ще започнем с Мърси Райс - but no mercy for her.

Да аз видях подводница да плува през границата ! Потрошенко ще свърши като Мусолини !

а зсто не показваt cнимки от сателита на истрелването на ракетата кам самолета застото не е в техен интерес

Мале, тия експерти по Paint във Фашингтон нямат почивка.

САЩ вай са натрупали голям излишък от оръжия и искат 3-та световна война. Не се знае дали няма да е по-добре да се затрием................................

Дори и така да е... Кой снабдяваше ракетите, паднали в Сърбия през 90-те, кой снабдява с оръжие евреиските сепаратисти, бомбардиращи Газа? Кой? А кой снабди атомните бомби над Япония и химическото оръжие във Виетнам? А сещам се и за Ирак, Афганистан, Либия, Корея... Моля за извинение ако съм изпуснал нещо.

Толкова нямаш акъл да проумееш че се говори за граждански самолет, а не военен обект. Свалянето на граждански самолет е терористичен акт. Военните да си се стрелят колкото искат.

А ядрено оръжие по големи градове какво е?

Умняр, а когато ракета на украинска или изпратена от по-далечно място наемна главорезка армия странно улучи един странно насочен към бойно поле пътнически самолет, придружаван от странен украински военен самолет, това какво ще да е по твоята класификация. Особено, когато странно се крият в Британия черните кутии, странна руса кобила говори от името на САЩ това е така, защото ние го казваме, такава била логиката! но не дават прословутите снимки.

Изпуснал си /се/. !936 - Монголия, 1938 - Финландия, 1940 - Полша, Литва, Латвия, Естония, 1948 - Германия, 1956 - Унгария, 1968 - Чехословакия, 1980 - Афганистан, 2008 - Чечня1 2010 - Грузия, Осетия1 2014 - Украйна и още много си /се/ изпуснал

При все, че някои от написаните са очеизвадно неверни/обясни по-точно за Монголия-1936, Германия-1948, Чечня и Осетия са си вътрешнодържавна работа освен ако незнайно за целия свят не си им дал суверинитет/ пак при цялото броене правят 13. Демократизиращите намеси/революции/анексии/преврати/войни и прочее на САЩ от 1945г. досега са над 200. Тук не слагам изфабрикуваната война с Испания 1898г., благодарение на която анексират Филипините, Куба и Пуерто Рико, нито тази с Мексико от 1848-1854г. с която вземат/не особенно доброволно, ама нейсе/ целия американски запад - от р.Мисисипи до Тихия океан, че отиваме в 19в. И все пак резултата 200:13 мисля е достатъчно красноречив.

САЩ са разпалили 201 от 248-те конфликта в света след Втората световна война. 90 % от жертвите в тези конфликти са цивилни. За поддържане на благополучието, финансовия баланс и курса на долара на САЩ със страдания са плащали това народите на Иран, Гватемала, Тайланд, Лаос, Конго, Еквадор, Виетнам, Бразилия, Доминиканската република, Аржентина, Хондурас, Ирак, Боливия, Индонезия, Гана, Панама, Камбоджа, Чили, Никарагуа, Пакистан, Гренада, Мавритания, Гвинея, Буркина-Фасо, Парагвай, Хаити, Сомалия, Уганда, Египет, Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, Украйна! Този списък не включва по-голямо количество неуспели преврати, а така също превратите в Африка и на други места, където намесата на САЩ е брутална и очевидна!

Като се сетя за Грузия и , дето пак Наакашвили беше приятел на САЩ... Тея тъпаци в САЩ не им ли омръзна да си чупят главата в руската граница? Добре че я има Русия. Не вярвах, че ще дойде ден да им бъда фен, н о-о-о

Спомням си албанските бунтовници ? терористи ? сепаратисти ? в Косово и Македония /на 1,5 ч път от София между другото / как получаваха оръжие и подкрепа от САЩ, Турция и в крайна сметка от цялото НАТО. След това Косово беше етнически прочистено под надзора на НАТО - само за 1г 1200 !!! сърби бяха УБИТИ в собствената си страна. Западните ценности в действие. Смятам че Русия допуска груба историческа грешка , като не подкрепя истински своите сънародници. Срещу нея се води така или иначе война по всички линии.

Роднините на загинал украински войник получили писмо от убийците му!!!!!! В писмото били паспорта му и снимките на децата му, които той носил със себе си. Да се подиграваш със скръбта на хората, за това трябва да си руски терорист. И путлерист.

Жертвите са толкова много и от двете страни. На кого му пука? В случая употребяват мъката на хората, за да продължават убийствата. Защо не преговарят? Защо само едната страна има права? Разделяй за да владееш - това е

БРЦК

Тъпак - това само по себе си не е подигравка. Предават личните вещи на загиналите на семействата им. Даже е достойно.

Бих искал да получа тези последни спомени.

Изпратили са писмо до майката, в което и съобщават, че синът и е убит при военни действия и я уведомяват къде да отиде за да прибере тялото за погребение. Като доказателство изпращат с писмото паспорта и снимките на децата в него...и ние четем от други сайтове, но не преиначаваме фактите. русвесна точка су е сайта.

А кой го е убил, дано не са си неговите, а кой го е пратил той пък да убива деца и старци в Донецк, дали не е Порошхутлер, или Яйценюхлер, или ония, дето се влачеха на тумби от Кашингтон в Киев да насъскват, или оная, кифладжийката, която нещо се покри, но и се носи славата, че посъветвала бандеровските фашисти да изгорят живи в едно мазе трийсетина беркутовци, както и по-късно да се самозапалят и самозадушат 100 одесити и бременна жена в деветия месец да си пререже гърлото. Кво шъ каеш български НаДуплер?

След като Вашингтон има снимков доказателствен материал, що не обяви война на Русия, м? Да, ама надали. Някой друг ще вади кестените, подплатен и брониран с много пачки зелени гущерчета. Било, сега, в този момент виртуална война, а колко е лесно виртуаллното да стане действително. Светът гори и трещи и ще е така поне две, три години.

И какво като ги снабдява,и така да е.САЩ не запалиха ли тази война, чрез спонсорирането на умишления преврат, където вече и хиляди може да са убитите.Егати и наглеците, къде е Америка, къде е Украйна и Русия.Те постоянно ще са тези които ше казват на другите как да живеят и това е сега докато ги има Русия и Китай.Преставяте ли си какво ще е ако и тези двете държави паднат и тези са пьлновластни властеллини на света.Не чипове ще ви сложат, ами само с гласови команди ще ви управляват, като играещите мечки - играй бабо мецо.., а сега бабо мецо покажи как се пече на плажа .....Те какво искат, да си набутат ракетите под носа на Русия и тя да стой и да им се радва как го правят, докато един ден и нея я разфасоват - за това ги боли толкова за Украйна, а не от любов към хората там.

Дай доказателства за това което са направили САЩ? За това което са направили Руснаците доказателства не са нужни. Те се виждат с просто око.

Ако наистина ти трябват доказателства, значи си тотално сляп за това, което става по света. Или пък някой ти плаща, за да си затваряш очите?

Какви доказателства да ви давам бе тъпунгери и промити мозъци? Не виждате ли в каква помиина яма нашите предатели под тяхна диктовка превърнаха България и я разфасоваха,накъдето се обърнеш мирише - политическа система, съдебна, банкова, икономика здравеопазване...Не го ли виждате.Искаш доказателства? Ето ти: Ходи да развалиш договорите които нашите продажни предатели подписаха с американските фирми които купиха тецовете Марица, или със собствениците на ЕРП-тата.Тока от тецовете се изкупува на цена в пъти в по-висока от НЕК и ти се продава в пъти по-скъпо.И нямат бутане (нали опитваха) - няма президент, няма ДКВР, няма стачки.Ей за това ти говоря, че ще ти кажат да викаш на черното бяло или продаваш на цена която те самонабутва, ще ти викат това е ОК, good for you, и нито ще има на кой да се оплачеш, нито кой да ти помогне.Ах та няма Русия (хипотетично) да изчезнала само за известен период, а покрай нея и Китай.Тогава ще им видиш истинското лице на тези на които се кланяш сега

1. самия Вашингтон си каза, че са наляли 5млрд. в Майдана. 2. Визитата на шефа на ЦРУ в Киев. 3. Декларацията на Яценюк след оставката, че всяко едно негово действие, вкл. и оставката е съгласувано и одобрено от САЩ/това ако не е намеса във вътрешните работи/ 4. Снощи по българия он еър, една родна соросоидка се хвалеше как Отворено общество/и тя като негов член/ платено от Сорос/няколко пъти го подчерта/ в момента изготвя цялото законодателство и конституция на Украйна. 5. Разкази от американски военнослужещи/от български произход/ за роти украински младежи обучавани в американски бази. Това отпреди 1 година. за справка Майдана почна някъде Ноември. това стига ли ти...засега.

Това герберасто седерастките соросоидни лизачи на задника на САЩ страхотни очи имат бе?! От хиляди километри виждат това, което им каже пропагандата на САЩ!

Така наречената Новорусия се превръща постепенно в Нанорусия. А Русия се превръща в ТерорРусия.

...днес чета тук-там, че рашките се канят да празнуват 1025 години от кръщението на Рассия... ама има известно недоразумение в случая, че и объркване на историята, щото преди 1025 год християнството го приема Киевския княз Владимир... а пък Великите наследници на Великия Княз Владимир от земята Украинска, преди това Българска нещо се дърпат от "Рассията" ... като го прибавим и това проблемче ги разбирам Путин и компания в стремежа им да завладеят Украйна.... Губят им се едни 200-300 години от историята...

Аз

Само дето в историята никога не е същестрвувала държава Киевска Рус. Никога. Подобно на други никога не съществували държави, като Стара Велика България или Византия. Съществувалите държави са били Русия, България и Римска империя. Толкоз. Киевска Рус, Стара Велика България и Византия са скорошни измислици на историците. Подобна е историята и с Украйна, с тази разлика, че тя не е съществувала преди 1917 въобще. И не е имала никакви предшественици. Даже и исторически термини няма за нея, подобни на горните.

Ленин създава украйнска държава в 1917 г., която съществува до 1921 г. После няма украйнска държава, а има територия наречена Украйна! Едва в 1991 г. със съгласието на Русия се създава украинска държава!

КПП Должанский е обстрелян от територията на Русия. Има загинали 4 граничаря. По украинските граничари са изстреляни 250 снаряда. Терараша в действие.

Крайно време е Русия да подкрепи Донбас с оръжие,а те сами ще се оправят с нашествениците.Русия не бива официално да се меси.Намеси ли се,от Украйна за 2-3 дни няма да остане територия.

Тя Русия отдавна подкрепя своите терористи в Донбас и то вече е официално. От къде мислиш идват колоните с техника за терористите? От Марс? watch?v=02jX_yAsN2o watch?v=UlYMQwA1X58

Моля? Майдановци и либиевци "сами" си я даставяха "от Марс", така че - да, не е от Русия!

Според написаното и сателита на САЩ ,Русия доставя оръжие като стреля по Украйна с ракети и снаряди а от другата страна ги хващат с кепче и ги зареждат на техните оръдия.

Много ясно че доставят и оръжие и хора. Местното население не иска да воюва