Части от ракета ”БУК” сред останките на сваления боинг?

Холандски прокурори, разследващи свалянето на малайзийския самолет в Източна Украйна, заявиха, че сред намерените останки може да има части от ракета "БУК".

Обратно в новината

Коментари - Части от ракета ”БУК” сред останките на сваления боинг? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно разследване водят тези "експерти".Направо да се чуди човек дали този разследващ екип не е съставен от слепци та цяла година да не видят тези части от "БУК"-а. Голямо зверене ще да е паднало докато ги намерят. Пък и една година е достатъчно време такива неща да се "доставят" на място и после да се открият. Тази работа направо си смърди,но пък пропагандния ефект си е налице. Ако ровят още година може да намерят парчета от бомбата пусната над Хирошима , че и парче от копието на Чингиз хан. Имам чувството, че разследващите са ученици и последователи на нашия велик историк Б. Димитров.

разследването се извършва по руски "стандарти" (като при взривените жилищни блокове в края на 1999)! Изказваш се неподготвен и затова звучиш глупаво и смешно. Нали не си представяш, че членове на международната комисия отскачат от време на време на мястото и ровичкат в пръстта? Още през февруари съобщиха, че изследвата над 1000000 (!) факти - предмети, фотоснимки, видеофилми, свидетелства на очевидци... Сметни по колко прави на ден за една година! И докато не излезе окончателния доклад съобщения се правят доста предпазливо. Спомни си, че когато комисията посети мястото бешеобстрелвана от "опълченците", а и показваха опоскването на останките и труповете от "опълченци"-мародери.

БУК ами какво друго?! И украинскоговорящите украинци, и рускоговорящите украинци са... украинци и са въоружени с едно и също.

Русия , или про-руските сепаратисти са свалили самолета по погрешка. Поради недосстатъчна квалификация на разчета на ЗРК "БУК" са помислили че това е военно-транспортен самолет. параметрите му са същите като на пътническия, а това не е стандартен коридор за пътнически самолети. Нокй никога е етвърдял че Русия и про-руските сепаратисти сасвалили нарочно пътнически самолет. Този път специално е по погрешка. Защото преди 30-ина години свалиха един Южнокорейски пътнически самолет нарочно. Пак от идиотизъм.

Ами е много умело проведена подвеждаща провокация. Макар че независими западни коменмтатори показаха снимков материал, че установаката с БУК-а е на украинската армия ( на въпросната установка , отдалечаваща се от мястото на катастрофата липсва една ракета). Другата версия (също съсъ съответен коментар) се твърди, че самолетът е сваклен от укр. изтребител. Н авсичко отгоре (също се доказва с коментари от местното населени), че пътниците от самолета са били мъртви вече. Никакви следи от кръв, а телата са били посинели. След това се показах нови паспорти на загиналите - все едно току-що излезнали от печатницата. Затова и Путин се изказа, че ще е контрапродуктивно да се парви разследбване за истината. Странно защо (след всичко публикувано в мрежата) никой не прави (официално) връзка м/у двата самолета на малайзийските авиолинии. А такава връзка съществува и тя е фв основата на целята тази сага (вкл. с останките , изплували на о-в Реюнион)!

Шчербаков и Гьобелс с тая нескопосана пропаганда! Спрете се малко, християни се пишете, пък и паметта на невинно избитите (и много деца) не ви спира да да демонстрирате арогантния си цинизъм! Защо според тебе кремълския чекист и дипломатическото недоразумение с впечатляваща фамилия са против международния трибунал?

То се знаеше от всички. Само руснаците свалят самолети в тая част на света. Никой друг

Килията на Путеф в Хага е готова,има и тоалетна... ЗА ДВАМА! ХА ХА ХА ...Да си спомня кога прай олимпиади и кога Украйна стана свободна !

За съжаление Путьо няма да лежи в панделата. такива като него не лежат...Но това не го прави по-малък престъпник. И Хитлер не е лежал в затвора, пък....

Някъде четох за намерена предполагаема кост от птеродактил или тиранозавър Рекс на местото на катастрофата, но информацията за сега не била потвърдена.

НАЙ ГОЛЯМА ВИНА ИМА ХУНТАТА,ЧЕ НЕ Е ОТКЛОНИЛА ТРАСЕТАТА НА ГРАЖДАНСКИТЕ ПОЛЕТИ ОТ РАЙОНЪТ НА БОЙНИТЕ ДЕЙСТВИЯ!!!КАКВА Е ПОЛЗАТА НА РУСИЯ ДА СВАЛИ ГРАЖДАНСКИ САМОЛЕТ?НИКАКВА!!!САМО САЩ ИМАТ ПОЛЗА ДА ОБВИНЯВАТ РУСИЯ ВЪВ ВСИЧКИ ГРЕХОВЕ НА КОСМОСА!!!

Май, вероятно намерили може би евентуално нещо като елементи от ракета "Бук"???!!! Една година по-късно след една зима след обстрели и след като един куп народ прегази всички улики???!!! Как така не се намериха веднага поне някои от стотиците поразяващи елементи да не говорим за частите на самата ракета????? Как така Окраина не е предоставила още разговорите с диспечера???!!! За какво разследване говорим въобще пародия!!!

За всички е ясно ,че руснаците свалиха самолета. Холандия трябва да скъса дипломатическите отношения с русия.

симо

Не,само на теб е ясно Останалите се опитват да ДОКАЖАТ.Адали ще успеят е друг въпрос.

Хахахахха не им ли омръзна всички нападки да са "може би", "възможно е" и тнт.

първо- кой има интерес от затягане на военната намеса и психоза в Украйна!? Тези БУКове са на въоръжение в украинската армия още от преди 20 години. Какво става с межд.комия начело с Холандия с разследването. Последно- има скрит рапорт че пилотите-телата им имат шрапнели от куршуми! т.е. пасажера е свален от друг самолет по време на полет. Телата им не дадени за виждане дори и от семействата им преди да ги погребат!

Ей, много неграмотни комундета бе! И никаква мисъл в червените чугунени кратуни. кави куршуми, какви 5 лв, бе. Вие знаете ли с какви кършуми стрелят самолетите!? Това е калибър най-малко 14,5, а по-скоро 20 мм. Нали ако те "мелне" един такъв куршум няма да има какво да разследват от теб. И не е важно чии точно са "БУК" овете. Важно е кой е стрелял с тях. А в 42 км зона на поразяване на ракета от комплекс "БУК" не е имало нито един украински военен. Само руснаци в Русия , про-руски сепаратисти и руски СПЕЦНАЗ на украунска територия. Те са стреляли. И то ясно с какво - със ЗРК "БУК". Но поради некадърност са взели пътническия самолет за украински военно-транспортен и по погрешка са го свалили. Е, може пък да са и извънземните

Хайде бе отворения,пусни клип от тубата:пуск Бук и виж каква следа остава,видима от километри и минимум 10 минути видима,а на нито един клип ВЕДНАГА след падането на самолета,няма и помен от следата!

Ти някога за осколки нещо да си чувал? Да не си мислиш , че 14,5 мм-овите снаряде са от плътна стомана!? И ако по такива осколки не могат да установят поне калибъра на оръжието то ебаси и експертната комисия! Мислиш ли , че холандците прикриват руснаците като извършители?! Ако така мислиш, значи че изобщо не си в час! Те без никакви улики пропищяха по всички медии та ако имаха и най-малкото доказателство дали щяха да подвият така опашка?

Както може така и не може. Естествено е да има следи от онова, което е свалило самолета. Хубаво е да има и фабричен номер, но като си спомня как събираха отломките и как преди това тази територия бе обстрелвана с ГРАД-ове....

мародерите-опълченци...

loyola

Абе нали сума ти шпионски спътници бяха насочени натам, как не се сетиха да покажата какво са заснели ?

да, принипа на действие на ЗРК е този. Но ракета, изстреляна от ЗРК може да се види само на екрана на ЗРК и в ниакъв случай на екрана на РВД. Причините са поне 2. Първо, на екрана на РВД не излизат ОТМЕТКИ, а се маркират обекти. Второ, на голямо разстояние радарите на РВД въобще не отчитат такива малки обекти. Радарите на ПВО и ПРО- да, но РВД няма нищо общи с тях. На втория въпрос, как може в зоната на останките на сваления самолет да сеамерят останки от ракетата, соято е свален. Ами всеки, който е бил на полигон където са провеждани стрелби с ракети земя-въздух не може да нее забелязал останки от ракети на земята. Къде дасе дянат останите от ракетата? Няма да ходят в Космоса, я. Те ще са някъде в зоната на катастрофата. И това че ракетата няма прякопопадение, а унищожава целта с бойна част и осколки, задействани от взривател, въобще не значи че частите от разбития самолет не са се сблускали счастиот ракетата. Всъшност, по тношение на тялото на ракетата, парчетатаот разбития самолет играят роля на осколки. И това че траекториите са различни въобще не означава че някои парчета и от самолета и от ракетата няма да паднат в една и съща зона. Точно обатното. Но тъпите СПЕЦНАЗ-овци, дето са свалили самолета не са предвидили тия неща. Или са събрали това-онова, но не всичко. Ако пък самоетът е свален от руска територия (такъв вариант въобще не е за изключване), тогава тия мърлячи не са си и направили труда "да почистят". По стар руско-съветски обичай

Комисията няма да намери никакви парчета от ракета от Бук. Не за друго, а защото разполгат само с ракети Бук на въоръжение в украинската армия и ако "намерят" парчета, при техническата експертиза може да стане огормен политически гаф за Киев. Всъщност е все тая - каквато и да е истината, Западът ще обвинява руснаците, те - украинците и всички ще са доволни от постигнатия пропаганден ефект.

Ракета"Бук"оставя следа след нея видима от километри,поне 10 минути!Спрете да се правите на малоумници,има достатъчно записи,веднага след свалянето на самолета,такава следа НЯМА!

"сред намерените останки може да има части от ракета "БУК"Може,може и части от летяща чиния да има,не споря.

Международен трибунал е пропагандна измислица. Заинтересованите могат да се обърнат към съда в Украина и да съдят Украинското РВД за отклоняване на аероплана към зона която властите на Украйна са длъжни но не контролират. Отклоняването е умишлено и предварително съгласувано със стрелеца/стрелците. Липсва еднозначен и категоричен отговор за поразяващото средство- ракета земя въздух или ракета въздух въздух. Липсват записите на кутиите,които няма начин да не потвърдят отговорността на Украйна за отклоняването на авиона от обичайния му маршрут. Липсват и разпити на хората от Украинското РВД, записани на кутишките. Когато всичко това стане обективен и публичен факт тогава съд. Ама нещо не бързат. Каруцата пред коня, с пропагандна цел и клатене на въздуха. Е няма да мине естествено. Компроматите ще си ги вадят след като официално се види доклада на експертите и реалните доказателства които подкрепят изводите. Бунаци няма.

Може или има,огромна разлика.

,,..че сред намерените останки може да има части от ракета "БУК"..,,??? спешно се търсят ,,парчета,, от ,,бук,,??? ако има някое парче от ракета ,,въздух-въздух,, между тези от самолета, това е случаино и не се ,,подкрепя,, от обвинението!!! търсиме това което ни е ,,удобно,,!!!

Ценител, явно при теб липсва основното нещо, различаващо човека от животното-мисълта или поне опита за мислене.Не те знам сладък ли си или кисел, но че си промит-това е видно от километри.Аз, за разлика от теб никога не съм бил съгласен с манипулациите-и преди и сега.Сладък, що си мисля, че преди много години си бил ревностен защитник на онези, червените.Пишеш и вярваш досущ като тях.Ааа,явно си от онази порода-където е келепира-там съм и аз.Хайде, бъди рахат.

Та да се върнем на темата.Кой, как от къде е изстрелял ракета или квото е там.ДА кажем нещо за цвета на ракетата,кога е била направена всичко,всичко...Само да не повдигаме въпроса ЗАЩО СЕ СТИГНА ДО ТАМ.КОЙ Е ВИНОВЕН ДА СЕ СТИГНЕ ДО ТАМ...А който повдигне тези "незначителни въпроси",него ше го обвиним че е с промит мозък.А бе ти като тръгваш на работа сутрин,караш ли този който те изпраща за работа да ти пожелае днес да не ти се падам на теб,или днес да ме няма у форума а...Признавам че не си ми от категорията,доста си дребен за мен и може да изглежда малко непочтено,ама все пак не аз съм те карал да се фащаш с таа работа

Уж не могат да се правят заключения / след повече от 1 година! /, но започват да подготвят общественото мнение!Ето затова руснаците не искат трибунал. Първо да се докаже кой е виновен с факти, а след това си има различни начини как да си понесе отговорността.

Все още ли искаш доказателства сладък...Момче преди 25 г цивилизованите хора на земята имаха глупоста да повярват че чумавите в русия могат да бъдат нормални.Е, вече не можете да разчитате на такава наивност. Ресурса на цивилизования свят вече ше бъде насочен към сваляне на тази върхушка.Целия ресурс.И без никакво отклоняване.Разбра ли сладък.

Пич, с промити идиоти трудно се общува.Разбра ли, сладък мой.

Обръщам се специално към хрантутниците-Бее Геец и всчки останали-момчета, мислете преди да пишете.Вярно, мисли, който може,а вас не ви възмездяват да мислите, а да пишете.Предимно празни, инфантилни глупости.

Виновна за свалянето на самолета е русия.И не защото руснаци са го свалили.Може и украинци да са го свалили за да злепоставят русия пред света.НО ако там не се водеше война дали самолета щеше да бъде свален?Разбира се че не.А там се води война защото украйна отстрани президента който беше подлога на русия и водеше политика в неин интерес.А сега украйна води независима от русия политика. Русия е виновна и за това че иска да отнеме независимоста на украйна чрез поставени, въоръжавани и финансирани от нея военни формирования.И тази вина е несравнимо по-голяма от това да свалиш един самолет.Ако разбира се това не са го направили украинците. Разбира се украйна може да изпрати достатъчно войски които да унищожат тези военни формирования,но тогава русия открито ше се намеси в тази мръсна война.И тогава третата световна ше е факт.И тя разбира се ше е атомна.А украинците могат да правят каквото си искат щото те се борят за свободата си за живота си ,които чумавите искат да им отнемат.

НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е СВАЛИЛ САМОЛЕТА.зА СВАЛЯНЕТО МУ Е ВИНОВНА РУСИЯ ЗАЩОТО Е АГРЕСОР И ВОДИ ВОЙНА СРЕЩУ ЕДНА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА.За това света трябва да се обедини и като се налага на бясното псе да се сложи намордник...А най-добре да му се направи екстракция на зъбите на бясното псе.Света трябва да разбере че русия е агресор и в такъв случай няма място в съвета за сигурност.До тогава докато чумавите са навласт-комунистич. върхушка в русия

Малоумнико,а ако Германия беше спечелила ВСВ,също нямаше да има конфликт!Идиот!Сам си го пишеш,няма значение,кой е свалил самолета,Русия е виновна!Толкова сте жалки,че вече е смешно,само дето не е смешно на близките на убитите.

По същата тази логика са виновни американците, защото спонсорираха майдана и Янукович, който не посмя да арестува онези, които хвърляха бутилки с коктейли Молотов. Не пасва на демокрацията въоръжен площад да сваля правителството.

За късопаметните или тези, които дори нямат спомен, но пишат компетентно-преди години над Черно море бе свален руски пътнически самолет с 150 пътници, основно евреи.Всички загинаха.В продължение на много година и повече, въпреки предоставяните от руска страна неопровержими доказателства, че украинска ракета земя-въздух(ЗРК С-300 за по-голяма точност) погрешка е поразила целта бе отхвърляна.Едва по-късно,(както писах година или две) украинците признаха, че по това време са провеждали стрелби в Черно море, едната ракета e изпуснала целта и е захванала по-голямата такава, не се е задействал взривателя за самоунищожение и...белята станала.

Такива грешки стават. За съжаление. Къдеот ниска квалифиация на разчетите, къде от лошостечение на обстоятелствата. Аз никъде не съм казал че Русия или про-руските сепаратисти СА ИСКАЛИ да свалт този самолет. Точно обратното -те са го свалили по погрешка, мислейи го за украински транспотен самолет. при ниска кваификация на разчета на ЗРК отметката от военно-транспортен самолет лесно може да бъде сбъркана с отметка на пътнически самолет. парамерите са същите, а трасето е извън установеното за пътнически самоети. И в суматохата са го гръмнали. Най-вероятно по погрешка. Сега просто руснаците трябва да си признаят, и ако м стига доблест да се извинят. По една проста причина - в район с радиус 45 км от инцидента просто не е имало украински военни - само про-руски сепаратисти, руснаци и СПЕЦНАЗ. И нямазначение чий всъщност е този комплекс "БУК" Важното е кой е подал командата "пуск".

Не съм експерт, но продължавам да твърдя, че още на екрана на радара,с който РВД на Украйна е следил полета на Боинга би трябвало да има и отметка на ракетата, изстреляна от ЗРК.В крайна сметка, това не е куршум с малки размери, а ракета земя-въздух с немалък габарит.Чудно ми е, как са открили и парчета от нея, при положение, че принципа и на действие е друг-взривява се близо до обекта и създава облак от осколки, които поразяват целта.Естествено не е изключено да има и отломки от самата ракета, но едвя ли са сред тези от самолета.Освен това ще са много, ама много по-малки и едва ли ще са поели с частите на самолета.Чисто физически, траекторията на тези останки би трябвало да много по-различна от тези на самолета.Не знам, но има нещо гнило в цялата история.Сега се набляга на друго-че ЗРК Бук е руско производство и щом е така, значи руснаците са виновни.Да, за западната аудитория този факт може и да е достатъчен.Голяма част от тях не могат да открият Укпайна на картата и до преди не много години всички територии на изток от Полша се отъждествяваха с Русия.

Много интересна игра - Тука- има, тука-нема. Хората са търпеливи, ще дочакат още една година за да може стъкмистиката да е "Ъ" един път и според това, накъде ще духне вятъра. Три неща са важни: Спокойствие, само спокойствие и здрава храна. "Карлосон"

Така бе и с атентата срещу папата - целокупният цивилизован свят разкри и осъди престъпният българския заговор и дългата ръка на Москва, със снимки, кошаревски свидетели под клетва, следователи,жураналистически разследвания, и пр. Накрая се разбра, че това е поредната щатска партенка за прикриване фалита на Ватиканската банка от търговия с оръжие наркотици, но какво от това?

руся никога не пада по гръб, все правдата е неина.

Да бе, то понеже "бунтовниците" разполагат със самолети, то украинското ПВО е стреляло по тях.

Историята ще се повтори като зверството в "Катинский лес", за което руснаците отричаха над 50 години. Накрая си признаха, но злобно си го върнаха, като претрепаха полската правителствена делегация.

Абе, тъпото, поне да беше прочел полския доклад преди да се излееш помията в публичното пространство.

За прасета като тебе истината е помия.

Нека да тръгнем от там: Открити ли са остъци от ракета на комплекс "БУК" в останите на самолета? Доколкото знам никой не отрича това. И няма как да го отрича, защото холандските експерти са го снимали. а руските СПЕЦНАЗ-овци са били достатъчно неграмотни за да оставят такава улика в сваления от тях самолет. И от тук нататък започват интерпретациите. 1. Украински изстребители прехваналии свалили пътническия самолет. С ракета от комплекс "БУК". Ама това е пълна глупост - ракетата е откомплекс земя-въздух, демек е с наземно базиране 2. Украински зенитно-ракетен комплекс е свалил пътническия самолет. Но всеки може да си направи труда да види спецификацията на ракетата на комплекс "БУК". И лесно ще установи че аксималният й радиус на действие е 42 км. Правим един кръг с радиус 45 км и лесно може да се види че в тази зона украински войски е нямало - там е или руска територия или територия владянаот про-руските сепаратисти. 3. Самолетът е свален от извънземните, използвайки зенитно-ракетен комплекс "БУК". Е, "може пък и да му е сестра", акто с еказваше в една реклама за перилни препарати. 4. ракета от неизвестен комплекс "БУК" е направила самоволен пуск и случайно, ама съвсем случайно е поразила самолета. Но всеки лейтенант от ПВО който е бил офицер за нсочване ще ви с е изсмее. Това може да се случи със "Стрела", но с ракета от ЗРК - никога. Целта рябва да бъде открита, след това да се осъюестви захват, след това съпровождане и накрая да се даде пуск. Има цял разчет който извърщва т.н "бойна работа". И ако разчетът е неграмотен или недостатъчно кваифициран наистина можеда стане беля - най-малкото с грешка в опознаването (система свой-чужой) или с маркиране на целта. Но основното вслучая е че нещата сасеслучили в зона под контрола на Русия ипро-руските сепаратисти. Те трябв ада обясняват как са с еоказали части от ракета на комплекс "БУК" в близост до останките на самолета. И е добре да дават разумни обяснения. Иначе просто лъжат.

Ти прочети ли новината?Никакво парче от "Бук"не е намерено.Още го търсят!А дали ще намерят нещо е съвсем отделен въпрос!

Шило

Браво, Шерлок!

Нека да тръгнем от там: Открити ли са остъци от ракета на комплекс "БУК" в останите на самолета? Отговорът е може би... Ако руснаците го бяха свалили, прсто нямаше да го предоставят на холандите-натовци.

Край няма съветската простотия!

?? Това го казваш за изявление на ХОЛАНДСКИ ПРОКУРОРИ?

Vladimir Borisov

Казвам го за Понятно?

кОМИСИЯ твърди че:МОЖЕ до има остатъци от ракета БУК... Ба си! повече от година и нищо не твърдят със сигурност... Каквото и да се е случило- Украйна ще плаща и е отговорна на квадрат! Крият записите с кулата, крият защо самолета е отклонен от РВД на Украйна, свидетелите мистериозно изчезват -испанец,украински летец на СУ. Защо е всичко това? Вероятно за да не разберем истината за умишлено сваляне на самолета от Украйна с цел компроментиране на Русия. Е изпонасраха се....

Пак питам-Що Путьо рипка срещу резолюцията на ООН?

Защото може!

симо

Какъв си пък ти , че да питаш.Мухлю.

Ха, ха, ха, не Украйна, а Русия е отговорна и то на куб и яко ще плаща! Впрочем тя вече плаща!!! ;-)

И какво плаща Русия, че не разбрахме? Знаеш ли какво правят с газа, предназначен за Украйна, но неизпратен по газопровода? ГОРЯТ ГО ВЪВ ВЪЗДУХА! Дреме й на Русия... Евро-мишките да му мислят, че скоро и ши(с)товия газ, дето им го изкараха хамериканците и сега им го продават - ще им свърши!...

На 17 юли Руското посолство в Малайзия даде пресконференция по повод годищнината от трагедията. Изнесоха интересни факти и зададоха още по-интересни въпроси. Защо НИКОЙ от робовладелските западни средства за масова дезинформация не спомена за тази пресконференция?

Защо Путен се върти като фурнаджийска лопата и не признава, че ПВО на Руската Федерация свалиха оня Боинг? Защото установката Бук го застреля от територията на Донбас (Украйна)

Драги ми смехурко, дали ти си държал ръката на Путин ,когато той изстрелял тази ракета? Ако да, то ти си виновен заедно с Путин, ако не е - то престани с болни фантазии. Аз пък на 100% сигурна че Бук се намирал на територии на Комсомолск,който е украинска територия. И да разгледаме кой получи дивиденти от тази история. Русия получи само негативи, Украйна всеобща подкрепа - сълзи и сополи. Така че ако може да ме кажеш за чий х.. на руснаци трябваше да правят сами на себе си сечено? Елементарно ,Уотсън

Vladimir Borisov

А Путьо що се дърпа като катър от резолюцията на ООН за трибунала? На му е чист косъма май?

Най-големият проблем на руснаците е,че от крепостни селяни станаха комуноиди...само бащицата се смени но терора и мизерията си останаха......селяни и работници да управляват държава и умствения потенциал да се управлява с камшик.....явно по рождение сте все мазохисти и така ви харесва...стадото трябва да има някой за овчар и няколко кучета за пазачи:)))))))))))

"БУК" на англосаксонски е "ОАК", демек - някой пак се е оакал...

На английски да, но на саксонски е Buche (бухе).

Е хубаво че са ги намерили тия части...! То в руската армия отдавна няма БУК но украйнската е въоражена с няколко хиляди такива БУК-ве! ХА-ХА-ХА!

Да, бе, да, знае ти главата проста!Точно обратното е - "степните" имат БОК-ове колкото си щеш и именно те са свалили самолета. Както преди години свалиха корейския самолет и пак отричаха в началото (както и сега). Те много обичат да отричат извършените от тях злодеяния, включително и срещу собствените си граждани.

Ето ви малко статистика за външния дълг на развития запад! Всичко е в трилиони! САЩ - 18,540,448,667,000 106% от БВП Великобритания - 9,590,995,000,000 406% от БВП Франция - 5,750,152,000,000 222% от БВП Германия - 5,546,869,000,000 145% от БВП Люксембург - 3,472,282,000,000 3 443 %! Да, няма грешка! Всеки гражданин на Люксембург дължи по $ 3,696,467 (почти 4 милиона на човек, включително и на новородените) Швейцария - 1,610,897,000,000 222% от БВП Канада - 1,337,445,000,000 90% от БВП Холандия - 2,526,895,000,000 316% от БВП Швеция - 1,145,785,000,000 187% от БВП Грантоядите връщайте парата, която прилапахте за писане на анти-руски лозунги,че западнярите съвсем заборчняха заради вас ))))) Мбу-а-ха-хаааа

....и?? това променя ли факта че руски терористи убиха 300 невинни пасажери с ракета "БУК".???

Тва дет си го надрасекал изменя ли състоянието на простият ти тиквунгер.!.?};-) Факти давай ЩЕРЮ ГОРИВНИЯ, а не се уSиRай тук както си свикнал да го правиш навсякъде.!.ха..ха..ха

Атаксистки троле,след като си толкова подробен бъди добър да отговориш,да посочиш на кого точно дължат тези пари! Посочи - държави,банки,кажи на кого! Ако ти не знаеш,попитай руските си инструктори.

Европа-губи-Балканите)))))) Соросоидите биха отбой и признаха,че проамерканската пропаганда се провали. Айде сега грантополучателите върнете парите на Сорос , че западнярите съвсем я втасаха.. ))))) Мбу-а-ха-хаааааа

Айде всички посрани атакистчета по креватите,че започва визитацията и е време за хапчетата.......памперсите ще ви ги пратят от руското посолство:)))))))

Петро Порошенко, коментирайки въоръженият конфликт в град Мукачево е признал, че така наречената революция в Украйна е направена от гангстери, е написал бившия министър-председател на Украйна Микола Азаров на страница си във Фейсбук. Оказва се, според Порошенко, че бандитите са от "Десен ектор" и полицията. Ясно е, че така наречената революция е извършена от същите тези бандити. В Киев, те са действали по същия начин, както и в град Мукачево. Единствената разлика е, че в Мукачево тяхната цел беше парче от границата на Украйна, а в Киев - държавната власт, писа Азаров.

Че в България преврата да не е правен без ганстери-партизани с помощта на Москва на два пъти: 1944 да се премине от капитализъм към социализъм, и 1989г да се премине от социализъм към капитализъм.

Смешник, какъв преврат са правили партизаните в България? Абе ти чел ли си история и документи извън казионните на БКП? Абе трол в инфлационна криза, чувал ли си за вечните български превратаджии Кимон Георгиев и Дамян Велчев? Веднъж ги смяташ за фашисти, веднъж за комунисти ...без да ги знаеш като личности. Те правят и преврата през 1944г. и дават на тепсия България на СССР. СССР обявява война на България когото в нея няма германски войски. Зетят на Кимон Георгиев е Гиньо Ганев. Това име говори ли ти нещо? А лумпен-пролетариата като теб слизаше от Балкана с пълни кошници с гъби , като партизани, чак до 10 ноември 1989г Просто не знаеш колко си щастлив, но....почивай си понякога.

1. Украинските власти мгновенно определиха кой е виновен за трагедията и това, разбира се, по тяхно мнение са опълченците. Върху какво се основават тези изводи? 2. Може ли Киев официално да огласи всички детайли от използването на системите "Бук" и най-вече защо тези системи са на позиции там след като опълченците нямат самолети? 3. Какви са причините за бездействието на украинските власти по сформирането на международна комисия и кога тя ще започне да действа? Това очаква международната общност. 4. Готови ли са представителите на въоръжените сили на Украйна да представят на международни експерти документи за отчета на ракетите клас "въздух-въздух и "земя-въздух" от боекомплектите на зенитните ракетни комплекси? Това е много важен въпрос, който ще помогне да бъде определено какви системи са били използвани слещу малайзийския Boeing 777. 5. Ще бъдат ли предоставени на международна комисия данни от средствата за обективен контрол за движението на самолетите от ВВС на Украйна в деня на трагедията?

6. Защо украинските диспечери са допуснали отклонение на самолета на север, в посока на т.нар. антитерористична операция, която официален Киев провежда срещу народа в югоизточната част от своята страната? 7. Защо не е било затворено напълно за граждански самолети въздушното пространство над зоната на бойните действия? Още повече, че в този район е нямало пълно покритие на радиолокационните средства за навигация. 8. Може ли Киев да коментира съобщенията в социалните мрежи на испанския авиодиспечер, работещ в Украйна, че сваленият Boeing е бил съпровождан от два украински самолета? 9. Защо Службата за сигурност на Украйна започна да обработва записите от разговорите на украинските диспечери с екипажа на Boeing и данните от украинските радари без присъствието на международни представители? 10. Как са отчетени уроците от предходната аналогична кататрофа с руския Ту-154 над Черно море? Тогава ръководството на Украйна до последния момент отричаше причастността на украинските въоръжени към тази трагедия и едва след като представихме неопровержими факти, се разбра кой е истинският виновник за нея.

Това от руското посолство ли ти го пратиха...ха..ха За кой ли път го пействаш...

По разбиранията на сащ и разните им нпо-та, свободна страна е тази, която пряко или непрако чрез подкупени политици се управлява от сащ а самата страна обслужва предимно американските интереси в ущърб на собствените. Такава "свобода" и СССР не си позволяваше да ни налага. Хайде честита ви свобота, и не забравяйте - кой не скача е червен!

Когато основна валута в света е фалшивият хамерикански долар, непокрит с активи и златни резерви, когато САЩ виси с непосилни и невъзвръщаеми дългове на целия останал свят, когато хамериканците предизвикват финансови и икономически кризи и катастрофи и подклаждат войни по целия свят, НАСТЪПВА ВРЕМЕ ЗА ПРОМЕНИ.

За повечето неща си прав, само дето бъркаш "целия останал свят" с чифтетата... Щото целият останал свят и на тях им е "задължен"...

Бандити и затворници заселват Америка и избиват над 40 млн.индианци.Затворници заселват Австралия и избиват почти 90% от туземците. Америка използува роби 270 г. Два века бюджетът на Британия на 70% е формиран от търгтовиата с роби.Така стои въпросът с Испания, Холандия, Франция и Белгия. Натрупват богатства.Феодалите стават мощни и разделят властта на суверена, чрез долна и горна камара. Американските убийци, заграбили без пари и труд несметни богатства започват да се изживяват като наследници на Рим и да се считат за изключителни. Това е де-факто истината за Богатият Запад. Богатството им мирише на кръв. Емблема на Рим примерно е Колезиума.Сграда където е убивано по всевъзможни начини.И това е символ нва цивилизация ?. Западът сам обяви краденото си имане за цивилизационни ценности. Колониалнаота им политика ни показа от Освобождението досега какви са тези ценности.

нещо за поробените 141 народа и етноса в руската империя да напишеш?Кога Волжка България ще получи свобода и автономия?

Тия изперкали атакистчета явно никой не ги слуша в посраната им телевизия и тук се пънат да изкарат по някоя копейка....NO MONEY руски подлоги

САЩ станаха велика сила след ВСВ,защото бяха далече и продадоха маса оръжие на европейците.Откриха втори франт едва през 1 943 г., когато видяха накъде духа вятърът. Великият Монтгомери се молеше на Сталин за помощ от чувала на Ардените, където немците го бягха хванали за гениталиите. Експортираха учени , специалисти, злато и картини от Германия.Чифутите сложиха чатала на Европа чрез плана Маршал и я заробиха. Дадоха на НАТО дефиницията Североатлантически, а не атлантически блок, много преди да се създаде Варшавският договор.Две армии има в НАТО, американска и английска/англосакси/.За да превърнат Европа в абсолютен васал, вкараха законодателен параграф в Евроконституцията, че ръководителите на страните членки са подчинени на НАТО. Така заробиха Европа. Наришкин е абсолютно прав.Говедарите вън от НАТО. НАТО трябва да бъде Атлантически, а не Северно-Атлантически пакт или да се разпусне, защото мирише на гнило..

САЩ погребаха живи 3000 души в центъра на Ню Йорк, защо ли да се притесняват за 300 аборигени???

Кой има най-голяма сметка от нестабилна Украйна??? Кой не иска Украйна в ЕС и НАТО??? А нещата отиваха твърдо натам,докато не тръгнаха зелените човечета в Крим и Източна Украйна......

Аве вангиландидуханди що за тъпнярски въпроси??? Кой не иска Украйна в ЕС и НАТО? Ми нито ЕС ги иска, нито НАТО ги иска хохлузерите.!.};-)))) Като толкова ги искат що не ги вземат??? А не ги вземат щот са голи като соколи, още една България и Румъния в ЕС не им трябва.!.};-(

Приказки от Шехерезада......:-) :-) :-) Украйна след изритването на руската марионетка започна преговори с ЕС за присъединяване!!! Провери старите броеве на вестниците......:-) И тогава тръгнаха зелените човечета за Крим и Източна Украйна.......:-) Далеч от мисълта съм обаче да убедя в това руски трол,безсмислено е......:-) :-) :-)