Сблъсъци на протест срещу руските ”Нощни вълци” (снимки)

Украинци, протестирали срещу посещението на рокерите от руския мотоклуб "Нощни вълци", бяха нападнати в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци на протест срещу руските ”Нощни вълци” (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руските диваци говорят старо Български ! Трябва да ни целуват ножете тез говеда,че сме им дали език.... Вместо товарокерите ще ходят в Македония защото според тях там е създадена кирилицата

4-та майкопродавковчета от Отровено общество на Шорош и деформаторите!

Руските лайна правят проблеми където и да идат по белия свят - справка Европейското

и в прекия и преносен смисъл.

вълците трябва да бъде най късият маршрут до границата, съпроводени от жандармерия, поради нарушаване на обществения ред в столицата.

Нощните вълци на Путин бяха принудени днес да обикалят около мястото на кулминацията на своята провокация в България. Удариха на камък в София и си подвиха безславно опашките. Пред катедралата в София, преименувана от Св.св. Кирил и Методий обратно на Александър Невски под руски натиск по време на правителството на Александър Стамболийски през ноември 1919 г., днес ( б )рокерите на Путин бяха спрени от граждани, за които България е по-важна от Русия. Техните противници, според Дневник , бяха 4 пъти по-малко и се видяха принудени да се оттеглят към страничния вход на храма, потвърждавайки правилото, че недостойните влизат отстрани.

Ние тук драскаме ли драскаме... А Дира си вдига рейтинга пред спонсорите - демек "я какъв отКлик"... ;))

ПОЗОР !!! 2300 коментара, злоба и нападки, омраза..... А само аз ли видях това ???? Новина от Бургас, България да е в тема украйна. Хайде, поборници народни и не само народни, къде сте ?

Питане: Новобургас ли имаме ? Донбургас ли имаме ? Луганбургас ли имаме ? Какво общо има България с украйна ? Или идва скоро и Новопловдивск ? Засрамете се !

Факти: - Няма тема България - Новините от България отиват в тема общество - Маловажно е кой какъв коментар ще изпише, важното е да се хареса на модераторите от дир точка бг - Трие се на поразия, обяснения не се дават Та както и да гледаме на нещата, украинци са нападнати от българи :)))) ОБЕЗЩЕТЕНИЕ за украинците, плащайте, дир точка бг, вие сте първи !!!

Идете на Обратна Връзка, най-долу, подкрепете ! Българи ли сте ?

Изтриха коментара ми в Обратна Връзка в дир точка бг. Което автоматично значи, че вълците и нападението на украинци в България е в ТЕМА - Украйна ! Т.е. - в сферата на украинските служби !!!! Кой съм аз та да знам по-добре от дир точка бг :)))) Давате ни на украинци още от сега ли ???????? Продавате ли ни или просто ни заличавате ????

Украинците могат да имат каквито си искат проблеми и претенции към руснаците, НО в Украйна!!! С какво право ще се месят в друга държава, още повече, че това не са някакви политически фигури, а музиканти. Наглеци, но скоро чичко Сам ще им го тури и ще обърнат лопатата, ама ще е късно щото краварите кат захапят не пущат.

Прав сте ! Но правото им го дадоха знаете кои... Нашия обичан президент и премиера ни обичан ! Да живей, украинско-българската дружба ;) Т.е. хората, които НИЕ избрахме !

В момента цената на руския газ за Украйна е 168$. Цената на "братския" газ за България е бил НАД 500$!!!! За това ли им лижете задника?

ПРЯКО към дир точка бг !!! Защо новината е в ТЕМА Украйна ????????? НЕ е ли БЪЛГАРСКА новина ??? Учудващо !!!

Откога България стана васална република на Украйна, та българска навина да е в ТЕМА - Украйна ?

Извинете, да се чете: новина

Олеле, сам си отговорих - Нямяме ТЕМА България в дир точка бг..... Е, жалко....

И Благодаря на дир точка бг за неизтриването на коментарите ми ! Имах нужда да споделя тази моя гледна точка. Съвсем наглед основателна причина има за сблъсъците между българи ! Но Българите ЩЕ ПРЕМИНАТ и ТОВА !!!!!!!

Направиха ни жалки, направиха ни смешни, направиха ни вода да не ни умие.... с тези сблъсъци... Каква сила застави отново БЪЛГАРИ срещу БЪЛГАРИ да се бият ??? Хулят ! Мразят ! Поддадохте ли се ??? Както и да е... Има време, не е късно... Осъзнайте се !!! НИКОЙ няма да ви помогне, ни украйна, ни русия, ни сащ... САМО друг българин е способен да ви помогне ! Съсед, роднина, приятел...но БЪЛГАРИН !!!!!!!!!!

Уточнение - не визирам някакви етноси ! Визирам Българи пред закона, граждани на Република България !

Не се поддавайте на хулиганите от народното събрание ! Там отдавна силате не е в СЪЕДИНЕНИЕТО !!! Но ТУК всички ПОМНИМ !!! Силата е да сме ЗАЕДНО !!! Българи !!! Българи в ДЪРЖАВАТА !!! Леви, десни, ще вървим напред !!! А къде ни връщат сега с тази ОМРАЗА ??? СБЛЪСЪЦИ....

ЗАЩО вместо сблъсъци, не пиеха дружо бира например и не коментираха, усмиваха, одобряваха, неодобряваха нощните вълци ??? ЗАЩО трабваше да има СБЛЪСЪК между българи ??? Та не си ли знаете мезето ??? Хайде де ! Признайте си, до кого ще опрете, когато сте в нужда ??? До друг българин !

от Гротесктна мрежа, финансирани от Козяк, си го заслужават

Така да е ! Съгласен ! Но са българи !!! Наши са и ние сме техни !!!!

Всички, малко по малко или много по много сега градим ИМЕТО на българина пред СВЕТА !!! Българин омраза ли трябва да значи ???? Сблъсъци и тям подобни !!! Уникуми с мозъци !!! Градете нещо позитивно, УМОЛЯВАМ всички !!!

ПРИЗОВАВАМ за мир !!!!! Спрете тази омраза !!! Българи срещу българи !!! Имало е сблъсък...А вие участвали ли сте ? Ако да и ако не, какво значение има ? Призив за ОБЕДИНЕНИЕ, българи за всички българи !!! Не сте ли уморени от ОМРАЗА ??? УСМИХНЕТЕ СЕ !!!

Този Човек казва почти това което мисля.

какво правят Великите Укри в България? да си отиват във своя Бандерщадт и да чакат Бандера да дойде и да ги прибере при себе си! аман от зомбирани укроидиоти, със собствените си ръце запалиха гражданска война и сега целия свят им се чуди на тъпия акъл и дебилизъм - за 25 години нищо освен failed state не успяха да направят надминаха дори македонците - били изкопали Черно Море идиотите!

Ами нали си имат руски търнокопи, копаят, завалийките :) и добре са го изкопали :))))))) Та чак им е до шията :) А Укри ? Какво е това ? Ново свободно съчинене на тема Украйна ли ? Имам позната, пишем си на руски, украинка е, и не знае украински !!! Съдете сами !

Що ги пази полицията "нощните помиярки " . Българския народ обичаме руските окупатори. Ще изразим само "любовта си" към тях!!

добре че има такива като тебе да обичат и американските окупатори! колко ти плащат като те обичат отзад?

рокери е Нощни вълчи п..ки

Мноооооого умно!

Не разбирам защо толкова много се вълнувате.Това си е просто поредния номер от програмата "хляб и зрелища " с цел отвличане на вниманието от важните неща.Вчера Гей- парад, днес Нощни вълци , утре кой знае каква глупост .А те минали и заминали, чудо голямо!

Като гледам кой на кого симпатизира стигам до извода, че свестните българи са напуснали страната. Тук са останали тези дето искат руски ботуш. Аз ги съветвам да си стягат багажа и към Русия. Може 1000 души да останат в България но да са качествени. Нямаме нужда от мързеливи хора ,които мечтаят за комунизма, когато едни работят , а всички получават по равно.

Днес комунизма е най голямата политическа система в лицето на 3 милиарден БРИКС. Всички останали са джуджета пред БРИКС

какъв комунизъм в БРИКС, какви 5 лв!? Ти или не си в час, или си пълен негамотник, или и двете. В Русия има тоталитаризъм, нео-болшевизъм, но икономически си е див капитализъм. Още по-интересно е в Китай. Докато вървяха по съветския път тм беше неописуема мизерия. Когато тръгнаха по пътя на капитализма видяха че това е единствения начин за просперитет. В Индия, Бразилия и Южна Африка никога не е имало комунизъм. И май няма никаква вероятност някога да има. Защото светлият пример на др. Мадуро във Венецуела плаши всички. И никой не иска да има нищо общо нито с Мадуро, нито с други мадурковци. Комунизъм ( ито под формата на милиционеро-социализъм) има в Сев. Корея, Сомалия, Етиопия, Куба и в някоя и друга изостанала държава. Там има глад и мизерия - комунизмът под формата на милиционеро-социализъм води само до това.

Какъв комунизъм и Русия бе, мен? Това да не е СССР? Русия си е капиталистическа държава. С комунистически манталитет са тези нашенци живеещи от евросубсидии, обществени поръчки или пък държавна работа. Общо взето симпатизанти на мутрата.

....държавата ни допуска тези ПЕДАЛИ да влизат в страната ??? Защо кремльовците експериминтират с търпението на българите, ЗАЩООО.. се допуска да припарят до границите ни тези ГОВЕДА??? ВЪН на всяко руско и съветско ГОВЕДО, ВЪН, ВЪН....!

най добре е ти да се разкараш, ей го дей терминал 2, всеки ден летят самолети.

това е тестване. днес корона руски рокери, утре колона руски танкове, то е ясно. просто тестват в момента къде има съпротива и къде няма. от тия "рокери" половината са щатни агенти на руските тайни служби. в българия резултатът от теста е положителен: българите все още са си с робски манталитет и много лесно ще бъдат анексирани при необходимост, както крим. това е докладът до путин, да знаете, овце български. никой от вас не излезе да ги спре.

а къде останаха прочутите български рокери, големите патриоти? скриха се в миша дупка, вместо да им наритат гъзовете на тия окупатори.

Да бе да, 350 хиляди руснаци с апартаменти по черноморието, ама 30 рокера били тествали кво било положението, ха ха

Точно тия рокери се изживяваха като войници при анектирането на Крим. Та въобще не им е мястото тук.

Някои хора дето се пишат за много толерантни, не могат да толерират няколко рокера на мотори и искат да ги забранят - хахахах! Колко са жалки само тия реформатори - тяхното лицемерие се вижда вече от всички! Типична американска школа!

Добре де. С какво право някой от Украйна ще дойде да ни казва кой да посрещнем и къде ще се движи? Я да идат нашите платени там и да се опитат да го направят, да видим какъв бой ще изядат.

Чухме президента им Пор... Доста нахално е те да искат да определят кого да посрещат българите и кого не. Това право от доста време е дадено на козяците и на немското бабе. Не ,че са ни приятни,ама...

Един въпрос - какво търсят украински терористи от Десен сектор на "почивка" в България, че и тръгнали да определят със сила кой кого и как ще посреща? В България!

Не са никакви 'рокери', а моторизирани държавни чиновници с хибридна мисия.

Пак добре,че са с мотори!!!!!!!!!!!!!!!ми ако бяха Танкове!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ще ги посрещнем с ПТУР ..и сол ;)

ЕРБАП СИ!СОЛТА СИ Я СЛОЖИ ДЕТО СЛЪНЦЕТО НЕ ОГРЯВА! ДА ТИ СТЕГНЕ ХАЛКАТА!!!!!!!!!!!!АМАН ОТ ПЕДАЛИ!!!!!!!!!!!!!!

Имам чувството, че някои хора усилено се натискат на софрата и искат да влязат в политиката. Без да се интересуват какви вреди могат да донесат на българската икономика.

Те соосоидите са готови да продадат и майка си и баща си ти ми приказваш за българската икономика

От кога путлерастите станаха и соросоиди?

Голем бой, големо нещо! Двама души ударили други двама, от които единия е врей ( той си разказа сутринта по радиото), после телевизиите завъртели кадъра 5 пъти, - и те ти бой, те ти меле, те ти нов конфликт с Русия. Опомнете се , бе хора! Какво искате и накъде биете?

Ердоган се извинява на Путин, за да си спаси туризма , а нашите идиоти по морето опъват плакати със среден пръст на руснаците?!!?? И това го прави жена! Сигурно тя

Гръмки заглавия а реално два шута и толкоз..........

Писна ми от крясъци и креслювци. И то за какво, заради 20 миризливи мотористи. Защо просто не поканят 200 моториста от щатите, после от Германия и т.н. Така ще обезличат точно този мотопоход. Използвам случая и аз да поискам въобще забрана на движение на мотористи в България. Че ми изправят косите като шофирам. А това че харесват Путин си е тяхна работа. Аз харесвам Клавдия Шифър(жалко че мерака си е само мой)

Абе "бабоеб"що тъй!!!!!!!!!!!

Кога,ще бъдат изметени?!

Като изметем соросоидите качим ги на кораба и директно ги пратим в Сибир в Руския трудов лагер да копат урана

Добре дошли братушки, време е за трети път да ни освободите.

Същите тези "протестери" щяха да се напикаят от кеф ако това бяха въшлясали хамерикански рокери!

Тук се котира нахалството и простотията

Камуфлашките да търкат наровете и да пишат есета с обяснения защо са си оформили паравоенни организацийки.

Ти си уволнен!

Що ли не са на руски мотори тези путински - славянски пропагандатори - щяха да счупят по два три и ей ти я България. Докато пообиколят славянския свят - дузина. А зад тях да върви ТИР натоварен с руски мобилни телефони, перални, хладилници, компютри - всичко що не стреля - къдет спират да ни го показват, че да ни поразвеселят... Например телевизори, които те не произвеждат, щото през руски телевизор путин щял да прилича на Елцин и хората да бъркат годините.

ПЪСТРУШКЕ ТИ ЛИ СИ

САМО ТИ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ ТАКИВА ИДИОТИЗМИ

Не ве, ТИРовете ще са два! Единият ще го натоварят с БГ цървули ,галоши, мотики ,лопати и каруци за БГ ГУРБЕТ-ТУРистите за помощи, а втория с картон и дъски, за построяването на бараки!};-)) Що си не видиш измазания дирник, ми се правиш на много умен!

що така злобно? В рай живееш, душата ти широка, да не си случил на метилов самагон?

АЗ ЛИЧНО НЕ БИХ ПУСНАЛ В БЪЛГАРИЯ ЛЮДЕ, КОИТО СА ИЗБРАЛИ ИМЕТО НОЩНИ ВЪЛЦИ, ДА МИ ПРОПАГАНДИРАТ КАКВОТО И ДА Е. ВПРОЧЕМ ТОВА СИ Е ТИПИЧНАТА РУСКА - ПУТИНСКА ВЪНШНА ПОЛИТИКА - ВЪЛЧА РАБОТА

Добре дошли,БРАТЯ!

Днес със мотори, утре с танкове..... да не станем като Крим. Че тия пияни австралопитеци са прилика с нашите политици /по интелект/

с по 4000 до 5000 руски виси на ден!!!!!!!!!!!!! ОПАСНО е!

Тирани, всуе се морите! Не се гаси туй що не гасне! Лучата що я днес гасите - тя на ВУЛКАН ще да порасне!

Тумбалала, тумбалала, тумбалалайка, тумбалала, тумбалала, тумбалала. Пей, балалайка, пей, балалайка, чудната песен за любовта. Циганка стара пуши с лула и си спомня за младостта - Как с балалайка свирила тя чудната песен за любовта. Тумбалала, тумбалала, тумбалалайка, тумбалала, тумбалала, тумбалала. Пей, балалайка, пей, балалайка, чудната песен за любовта. Тя живяла бедно, сама със мечтите на младостта. Влюбени срещала по света, с радост им пяла тя песента. Тумбалала, тумбалала, тумбалалайка, тумбалала, тумбалала, тумбалала. Пей, балалайка, пей, балалайка, старата песен за любовта. Много разказвала за любовта, топлела много сърца по света. Но не открила никому тя, чудната тайна на любовта. Тумбалала, тумбалала, тумбалалайка, тумбалала, тумбалала, тумбалала. Пей, балалайка, пей, балалайка, чудната песен за любовта. Тумбалалайка, тумбалалайка, ту, ум, тумбалалайка, ту, ум, тумбалала. Тумбалала, тумбалала, тумбалалайка, тумбалала, тумбалала, тумбалала. Пей, балалайка, пей, балалайка, чудната песен за любовта. Пей, балалайка, пей, балалайка, чудната песен за любовта.

Руските момчета винаги са добре дошли в България. Тя е тяхна втора родина, а българите са техни братя. Добре е, че нашите момчета са посритали украинските навлеци. Тях всеки ги е подритвал - поляци, австрийци, турци ... Такава им е съдбата и историята

в другият си живот ще се преродиш в прашките на жужето Путя, след разстройство...

тези не са от никакви воински съюз, а национални предатели на България. Путя се потурчи с Ердоган, разбраха се да им сваля повече самАльоти и сега изведнъж атентатите в Турция ще спрът..