Няколко души ранени в сблъсъци в украинския град Донецк

При протест и контрапротест, няколко души бяха ранени в източния украински град Донецк. Световните агенции дават противоречива информация за инцидентите.

Обратно в новината

Коментари - Няколко души ранени в сблъсъци в украинския град Донецк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проруската демагогика е направо смехотворна за целия свят! Наричат хората, които искат демокрация фашисти, а се стремят към една авторитарна държава като Русия, с методи на управление много близки до фашизма!!! Странно е, но и логично. Навремето и Сталин така правеше, обвиняваше запада в това, кеото той самият прави!!! Не беше ли точно Путин този, който заяви, че няма да толерира малцинствата, точно Путин налага безпощадна цензура и закриване на медии, точно Путин завзема и анексира територии с предлог, че защитава съграждани... едно към едно с Хитлер!!!

Кое според теб е демократичното на украинските метежници? Може би смяташ за демократи и джахадистите в Сирия, Египет, Тунис, Либия и т. н. Сигурно считаш за демократична държава големия приятел на САЩ Саудитска Арабия. Да Путин ограничава правата на геовете, ати защитаваш ли ги?

Да и Путин е против вносните уахабити от Саудитска Арабия, които искаха да правят шериатска държава, ти и тях ли защитаваш. Не против чеченците, които сега си живеят прекрасно. Путин е против амриканските НПО в Русия, които са служители на американски, британски служби. Което беше много много пъти доказано. Включително, че на много от тях беше проследено цялостното финансиране. Целта им е, да дестабилизират Русия. Ти и това ли защираваш. Защо Путин не прави нищо подобно в САЩ. В момента само две нации казват, че Путин бил фашист. Това са евреи и американци.

Ако някой знае да ми каже: ЗАщо до преди няколко месеца в Украйна всичко беше мирно и спокойно?

Защото още не бе известно, че под Славянск има огромно находище на газ. Вече се знае. И неподходящи хора са научили.

щото на власт беше човека на Путин - Янукович. После украинците се осмелиха да го наритат и ясно да заявят, че не са съгласни да ги вкарват в някакви Азиатски съюзи и те тогава Путин се намеси. Путин има нужда от Украйна да е буфер между него и НАТО и ЕС. Въпрос на приоритети. Но той тази игра я загуби и сега се опитва да счупи колко се може по-голямо парче от Украйна, да върши същата работа.

Как лъжеш само, като дърт евреин лъжеш!!!! Няма и половин година от събитията. За това ли Чнукович се беше скарал с Путин и обикаляше като светарка из Европа и САЩ. И се натискаше за ЕС. Русия нищо не каза, така са решили украинците, да ходят. И когато беше обявена дата за асоцирането, Русия започна да подготвя границата, укринските стоки вече да се слагат мита, както на останалите европейски държави. За ЕС беше лошо, разчиташе през Украйна да си пробутва стоките. Тогава в Украйна осъзнаха какви загуби ги чака и как половината икономика я очаква фалит. А от Запад не получиха нито едно евро. И тогава помолиха Русия за помощ. Обещана им беше 15 млрд и първите 2 бяха дадени. И безпрецедентно ниска цена на газа. А ти защо лъжеш така долно

От това брато убииство печели Китай, ще чакат Путин да се изтощи и да им падне като зряла круша. Поднебесна мъдрост. Да вземат да се разберат, където има две трети руснаци да минават в Русия Където са 50 на 50 да си ги поделят и да се свършва.

А сега Русия открива фашизма в лицето на Путин.

Гражданската война в Украйна продължава с нови средства. Главните виновници са тези, които не се опитват да успокоят обстановката, въпреки, че имат ресурса. Въпросът е защо продължават да наливат масло в огъня?

не могат. При 17% руснаци в Украйна, а в тези райони концентрацията на места е над 50%, няма как да разчиташ нито на полиция, нито на армия. На места всеки втори е руснак, как се пазиш, като на челото му не пише - сепартист. Лошото е, че ще си го отнесат обикновените хора там. Западна Украйна някак си ще се справи. Но източна ги чакат дълги години на стабилизиране. Но това САЩ и Путин не ги интересува. Те си имат свои интереси.

Вчера в Ню Йорк Таймс имаше една добра статия за истината. В Украйна вече няма обща истина и никой не може да е сигурен на кого да се довери, а няма ли истина - няма нито как, нито върху какво да се преговаря. Журналистът е съвсем прав като твърди, че украинците първо трябва да намерят път към истината, за да има върху какво да се стабилизира тая страна, ко не го направят с Украйна е свършено. Другото интересно нещо е, че човекът обвинява и Русия и US за пристрастност и наливане на лъжа в огъня, а правителството на Украйна пък да не говорим. Например някой разхвърля листовки как еди къде си евреите трябвало да се регистрират. Ходи разбери дали са луди докопали властта или провокатори от една или друга страна - лъжи върху лъжи и резултатът е хора, които до вчера живееха заедно като един народ, а днес започват да не се понасят - стъпка по стъпка. Така, че помощта не трябва да е в пари, а в истина - между Русия и US трябва да се намери договореност и от там насетне да се спре с харесването на свои и чужди в Украйна и изопачаване на фактите според нуждата. Не може да го направи нито едната, нито другата страна самостоятелно - само двете заедно, а Европа има шанс да замени и двете, но за това се иска воля и безпристрастност, която едва ли може да се осигури лесно, но пък ето едно предизвикателство, което може да вдигне реномето на ЕС.

Щяха да намерят истината много скоро, ако затворят границите, и закопчаят всички провокатори, които са дошли от Русия.

Какво предлагаш ? Всички руснаци, руско-говорящи и останалите подкрепящи ги народи (между тях има доста етнически българи) да бъдат изпратени в нещо като "Бухенвал"

Това го приказвам и аз и други по форумите постоянно. Не че сме гениални, а защото е много просто за проумяване, ако човек разсъждава трезво и обективно и не се подава на пропагандата и от двете страни. Фактът че се е появило в Ню Юорк Таймс обаче, означава че има надежда. Сега и в Независимая Газета ще се появи нещо подобно, защото разума е относително равномерно разпределен по света. А на нашите русофоби и американофоби винаги някой друг отвън ще им е виновен за всичко. Само брой сега минусите.

dp: " ... А бе то от Русия на запад нищо друго освен убийства и опожарявания не е идвалo..." Не само не си бил в Русия, но не си бил и на запад. Ако поне беше гледал телевизия (френска, немска, испанска и т.н.) щеше да знаеш, че над 30% от класическата "европейска" музика е от руски композитори (това е видимо дори на днескашните ултра-луксозни телевизии за класическа музика Brava HD, Mezzo Live HD, UnitelClasica HD). Няма значим оперен спектакъл без главна роля на руснак (и по малко българки). Голяма част от фундаменталните научни открития от 17, 18, 19 и 20 век са направени от руснаци. Европейската литература без руските класици и дърво без корен... А виждал ли си златния мост на Сена в Париж ? (между Айфеловата кула и триумфалната арка) - подарен е от РУСКИЯ ЦАР ПЕТЪР на Франция. НЕЩАСТЕН УСА ПИСАЧ - толкова много ли са 70 лв./ден за да станеш безродник ?

Да да, знам, знам. Руските класици и подобни тъпотии. От времето, когато са си говорели на френски помежду си и са обитавали един двор. Скрий се някъде с жалките си напъни. И да, всъщност съм живял на запад и съм се доказал там. В Русия не съм ходил и не планирам да ходя.

Да беше отишъл, да имаш база за сравнение.

Русофобите произхождат от най-предателската част от бълг.народ, тази на чорбаджиите.По-турци от турците. В момента са същите.Хунтата забрани всички езици освен украински.Имат наглостта да говорят за българите в Украйна.Българите в Крим на 100% гласуваха за Русия, защото 25 г. американските подлоги, както у нас, превърнага Украйна в слугиня.Ликвидираха армия, полиция, икономика, училища, болници и т.н. В тъпотията си този обречен род тролове, не вижда факта- САЩ всячески се мъчат да противопоставят Европа на Русия и да ги отслабят.Затова маса европ.страни не подкрепят никакви санкции срещу Русия.Нашата измекярска журналистика не упоменава нищо за Финландия, Италия,Испания,даже Англия и пр. Тъпанари некадърни !

Всъщност само руските слуги съм ги виждал да вършат държавна измяна - искаха да направят БГ част от СССР, и сега тук в коментарите някой по-тъп току се изпусне, че това иска. Родени слуги/предатели, които нито тук някой обича, нито в Русия ги искат (кой иска предатели наоколо си).

В Украйна са управлявали само руски подлоги и те унищожиха страната.

РУСИЯ В МОМЕНТА НЯМА ПОЧТИ НИЩО ОБЩО С ОНАЗИ ДЪРЖАВА, КОЯТО НИ Е ОСВОБОДИЛА ОТ ТУРСКО РОБСТВО. ХОРАТА Я СВЪРЗВАТ В МОМЕНТА ПОВЕЧЕ С НАЛАГАНАТА НИ СОЦ-ДИКТАТУРА И СА РЕЗЕРВИРАНИ КЪМ НЕЯ. А ТИ СИ ПРОПУСНАЛ ДА НАПИШЕШ - ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БОРЦИТЕ ПРОТИВ КАПИТАЛИЗМА И ФАШИЗМА. ЧУГУНЕНИ ГЛАВИ.

Къде дават по 70 лв. на ден? Навит съм да пиша всичко което ми кажат

защо защитавате тез дето тероризират българите в украйна и не дават да говорят и пишат на майчиния език.Как не ви е срам продажници.Не може да ме убедите да викам само хитлер и да нося симжолите на райха.Отвращавате ме.Особенно с уличния език и цинизъм.Да влизат руснаците и ра разгоншт тази пасмина.Не меркел и обама да се кефат.

Да влизат викаш?Ама като почнат да бият и бесят и българите там да не запееш друга песен.На демокрацията да викаш фашизъм,а на диктатора Путин да целуваш ботушите! Странна логика...

Бе това руснаците толкова ли не могат да намерят кого да наемат да агитира за тях дето да е с акъл за нещо повече от уличен метач.

От мияч на чиний и лизач на американски задници акъл не вземам.

Русофобите произхождат от най-предателската част от бълг.народ, тази на чорбаджиите.По-турци от турците. В момента са същите.Хунтата забрани всички езици освен украински.Имат наглостта да говорят за българите в Украйна.Българите в Крим на 100% гласуваха за Русия, защото 25 г. американските подлоги, както у нас, превърнага Украйна в слугиня.Ликвидираха армия, полиция, икономика, училища, болници и т.н. В тъпотията си този обречен род тролове, не вижда факта- САЩ всячески се мъчат да противопоставят Европа на Русия и да ги отслабят.Затова маса европ.страни не подкрепят никакви санкции срещу Русия.Нашата измекярска журналистика не упоменава нищо за Финландия, Италия,Испания,даже Англия и пр. Тъпанари некадърни !

Я дай един българин дето да се оплаква от терора в Украйна? Май нямаш такъв и говориш празни приказки.

Сценарият ,много напомня като този в Сирия - от митинги и сбивания прерастна във вътрешна война , лошото че е в Европа. Но нали е далеч от САЩ и се гонят целите ,армията на НАТО да е вече близо до Москва.

далеч е от щата меин -там есварталището на злото *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

каква едина украина с тези фашисти в киев *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Фашисти бе, ти да видиш. И неграмотниците дори го разбрахте... Убийства, анексиране на територии, взимане на заложници и т.н. са работа на тия дето са подели песента "фашисти" ама какво да се прави, не можем да искаме от тях да измислят нещо правдоподобно с птичите си мозъчета. То и кой ли им взима приказките насериозно.

Виж сформированието "Днепър" и замълчи. Спомни си, че по време на втората световна война така се казваше и нацисткото украинско сформирование. Иди и виж на място в Киев марша на бандеровци-фашисти. Всички хора като ги видят бягат от улиците и се крият!

Руснаците се излагат с този фашизъм. Самите те се държат, като фашисти, а викат фашизма няма да мине. Същото е "Крадеца да вика дръжте крадеца." Все повече, започвам да симпатизирам на украинчетата. Ако е вярна информацията от вчера, за находище на шистов газ под г.Славянск, всичко се изяснява. "Братя а за салама се карат".

Ти да не си бил в Украйна тия дни, та говориш толкова компетентно за фашизма? Май добре те зомбират, особено с тази смешка за шистовия газ, който е изключително нужен на руснаците!

Прочети статията в "Дневник" от вчера. Бъди обективен

Руска му дивотия, какво друго да очаква човек. Хората в Украйна се опитват да се откъснат от дивата част и да станат част от Европа, колкото по-скоро успеят толкова по-добре. Останалото е Тазбекистан със столица Москва (справка - гледайте "The Ambassadors" ).

Я, каква цивилизована стана България в ЕС! Чалга отвсякъде и до дупка!

На вратата на кафето ми от месец седи табелка:ЗАБРАНЕНО ЗА ОБАМА И НЕГОВИТЕ ХОРА.

Типично по фашистки.... Хахаха

Специално за този митинг са били докарани 6 автобуса със силоваци от "десен сектор", така каза един от участниците в митинга в един клип в ютуб. За първи път той виждал толкова много провокатори, явно всичко е било подготвено предварително. Дано сащ - империята на злото, да загине по-скоро!

Бог бави но не забравя

А снимки на автобусите да имаш? Или не са били автобуси ами космически совалки и от тях излезли зелени човечета , като в Крим?

Да влиза армията, да избива майданските отрепки така както изби чеченските отрепки в Беслан и всичко да приключва. Някоя жертва повече или по малко няма значение. В такива случаи покрай сухото винаги гори и суровото.

А бе то от Русия на запад нищо друго освен убийства и опожарявания не е идвало, нищо свястно въобще всъщност, та може и това да стане за пореден път. Но са слабички в момента руснаците и ако имат капка акъл няма да посмеят. Не бих се обзаложил, че я имат капката де, дивашка му работа.

сега аз ще те контрирам я разкажи за Уейко, ама не парфюмираната версия

Не само не си бил в Русия, но не си бил и на запад. Ако поне беше гледал телевизия (френска, немска, испанска и т.н.) щеше да знаеш, че над 30% от класическата "европейска" музика е от руски композитори (това е видимо дори на днескашните ултра-луксозни телевизии за класическа музика Brava HD, Mezzo Live HD, UnitelClasica HD). Няма значим оперен спектакъл без главна роля на руснак (и по малко българки). Голяма част от фундаменталните научни открития от 17, 18, 19 и 20 век са направени от руснаци. Европейската литература без руските класици и дърво без корен... А виждал ли си златния мост на Сена в Париж ? (между Айфеловата кула и триумфалната арка) - подарен е от РУСКИЯ ЦАР ПЕТЪР на Франция. НЕЩАСТЕН УСА ПИСАЧ - толкова много ли са 70 лв./ден за да станеш безродник ?

И аз така виках за антитерористичната операция, ама ти викаше че щели да пострадат невинни? Пък сега нещо двойни стандарти. Продължавай в същият дух, какъвто русофил е останал ти го обръщаш в русофоб с твоите писания.

про западните украински сепаратисти аа били бити от проруски активисти за обединена руся

Тук някой хора живеят в 19 век, други са на правилното място , трети са си в 16 век.Тея от 16 и 19 век дано поне ползват презервативи

Май руснаците живеят преди 1850г.В Русия има повече убити от собствените си власти и повече жертви в сравнение на войната Ирак НАТО.И това е вследствие на агресивната политика на Русия: 9 май 2004: убийството на чеченския президент Ахмад Кадиров с бомба, по време на посещението на официалния военен парад , посветен на Грозни победата във Втората Световна война. 21/22 юни 2004: вълна от терористични атаки в Назран, столица на Ингушетия, 95 мъртви 24 август 2004: самоубийствени терористични действия по време на полет на два самолета ТУ-154 и ТУ-134 над Тула и Ростов на Дон, 90 смъртни случая 24 август 2004: бомбен атентат на спирка на метрото в Москва Kachirskoe Choss, 12 пострадали 31 август 2004: самоубийствен атентат от жена терорист на станция на метрото в Москва Rijskaa , 10 мъртви и 50 пострадали. Атентата е организиран от Ислямска групировка. Чеченският военноначалник Шамил Басаев е един от поискалите атентата.

Лицемерието на САЩ си личи най-много в Либийския конфликт, където преди гражданската война подкопана от Бенгази , САЩ и Либия са в отлични отношения. Същото е и в Украйна, но зад източна Украйна стои Русия и сметките се объркаха. Мислиха си , че Путин ще пасува отново. Помнете ми думата, след цялото лицемерие с Украйна което направиха, Путин ще се върне на международната сцена с пълна сила. Както виждате САЩ са се прибрали от всякъде като мишки. Много объркани сметки си направиха САЩ.

mnogo gi razbirash tezi raboti

Снайпер, едно уточнение. Путин няма защо да се върне на международната политическа сцена. Той винаги е бил там. Просто неговата роля става все по голяма и забележима..

Че има ли по- голяма сила от Путин на международната сцена, след като всички само подскачат срещу него, лъжат, мажат, изопъчават.

путкин като а толко добър за кво ше забранява интернета бе? той сигур мисли, че с тия вируси ше фане спин деба тия сбръканяци

Обама има по големи страхове, от рода петродолара да потъне

Просто не е толкова лош, в сравнение с обамунга...

Руския и украинския народ са братски, няма голяма разлика между тях и те не желаят да воюват помеждуси .така война няма да има между тях, а голямата част от украинските служби не виждат логично управление от новата власт в Киев . Западноукраинците са католици , мразят православието и за тях врагове са и обикновените украински граждани които не споделят крайната им идеология. При тези условия има страх в населението и на не руските градове и репресии се очакват на много места където кметовете са от други партии (80%). Анализаторите в САЩ не са от поколението на студената война,а са млади хора неоценили здравите връзки между славянските народи и хуманното отношение между тях. Единствени верни на каузата на САЩ са малък процент хора от десните партии и платени бойци.при такава малка обществена подкрепа и при справедливите искания на хората да живеят в мир и разбирателство няма как да се постигне целта на западния проект защото в него е заложено насилие , репресии и противопоставяне на етнически групи с други етнически групи в мултинационалната държава Украйна .

В случая виждаме как руснаци с бухалки нападат православни Украинци, които явно не сестрахуват от католически репресии. Абе изобщо като лъжеш верваш ли си ?

абе да хвърлят няколко атомни бомби по москва и да се свършва с руския тероризъм

Народа се избива, измисленото временно правителство подписва договори с ЕС и САЩ и преразпределя ресурсите... Украйна ще бъде разграбена и посята с точки на НАТО.... процеса е стартиран, и няма спиране... не го чака нищо хубаво този народ

Още малко ти трябва. САЩ не искат да налагат демокрация, а обществен строй, който най-лесно се манипулира, т.е. съвременната псевдо демокрация. Целта е създаването на само една държава, която да обхваща цялата земя. Как би изглеждала? Един език, една валута, една нация, един център за контрол. Доказано е, че при смесване на расите, генофондът на белите ще изчезне, като в бъдеще ще остане само една раса от мулати с леко дръпнати очи - така би изглеждал човекът след melting pot! Всичко това ще е зад принципи директно копирани от устава на ООН, които хич не звучат зле. Две са движещите сили днес в света - едната е за унифициране, както го описах, другата е за запазване на малкото, уникалното, различното. Кое ще е по-добре и дали дойде краят на националната държава?

Ок ставаме всички мулати.А с религиите каква им е политиката? Каква вяра ще се изповядват мулатите?:)))) То повод за войни винаги могат да се намерят:)

Религиите и сега са под контрол - новата религия са парите. Я виж колко хора продават себе си, близките си, родината си... Не случайно първо търговците са изгонени от храма.. Виж прочети нещо за Белият и Червеният Дракон. Ай, със здраве :))

И вече ми писна да ни занимават с темата Украйна, САЩ, Русия. Тук си нямаме проблеми, с геополитика ни занимават медиите. Все едно ако се реши конфликта и България ще цъфне...И с трета и без трета световна, българина измира като кланица за пилета

А когато става въпрос за газа от Русия, не знам как може да сравнявате Германия с България?! И въпреки всичко ни подават пак ръка руснаците с южен поток. Аз се питам кой нормален българин би искал да бъде зависим от газта на Катар или Иран която ще минава през Турция?! Трябва да си ужасно тъпо парче като президента ни, който се стреми да ни тласне към още по-голяма чалмарска зависимост. Имам чувството, че този човек не знае историята на България или прокарва икономически интереси за лични облаги и облаги за сие..

Абе просто е, ама явно ти си на принципа, че щом медузите са оживели 800 г. без мозък значи има надежда за теб. Въпроса не стои Которски или Ирански газ само, а И катарски и Ирански, и Азербейджански, и Руски, и Български и т.н.

magit@abv.bg

Аз съм неграмотен, но за теб ми трябва преводач

Кой клас си завършил?

Като им пука толкова на САЩ за демокрацията и правата на хората, да отиват в Африка. Там хората измират от глад и суша. Тирания огромна. В Нигерия всяка първа жена е изнасилвана минимум 3 пъти през живота си. Аре да ходят там да оправят държавите

Ами отиват. Кретен като тебе може и да не знае, ама помощите за Африка и гладуващите там идват ОСНОВНО от САЩ, не от Русия, не от Китай, не от Арабите. Тея другите само пречат и продават калашници на разни главорези за да може да избият колкото се може повече спасени от глада.

помощи = медицински експеримент ограбване на каквото мозе=плащане на своите да дързат покорни стотина богати осиновяват дете или построяват училище, заради корените си

ТОЧНО ТАКА! ОСНОВНО САЩ ПОМАГАТ И ДОПРИНАСЯТ ЗА ГЛАДА В АФРИКА И ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ, НЕ РУСИЯ!

Всеки който не си е отворил очите, да си ги отвори и да прогледне, че Русия винаги се е намесвала в региони където са застрашени границите и. Докато САЩ действат в цял свят и най-вече държави богати на петрол. Русия никога няма да позволи НАТО да се доближи до границите и напрежението идва точно по сценарии на САЩ. Както виждате ЕС е пас и най-вече блокиран, тъй като Европа и Русия имат отлични икономически отношения. Тук може би повечето са против Русия тъй като там ще им е трудно да си намерят работа като миячи на чинии или детегледчки. По добре да си го признаят от колкото да бълват пумия с/у братята руснаци който работят отлично с европейския бизнес

Русия никога няма да позволи НАТО да се доближи до границите и? Така като гледам Латвия и Естония са вече в НАТО. ЕС трудно ще се откъсне от Русия, но според мен лека полека ще гледа да е по-малко зависим от Русия. Никой вече не вярва на Русия... поне докато Путин е на власт. Руснаците пак позволиха един човек да ги управлява...

За това Латвия и Естония се посират при излитането на всеки руски изтребител. А "затварянето" на двете страни е въпрос на няколко дена, ако Русия спре да използва пристанищата им и престане да купува броящите се на едната ръка продукти от тези страни. Русия позволила на един човек да я управлява... .... а УСА от 100 години се управлява от една банка.

Абе много простотии си изписъл пък и не се спираш. Русия участва във Виетнам който не и е граница, в Куба, която не и граница, в Етиопия, в Намибия и т.н. всъщност нещата са точно обратното на представите ти. Русия подтиква Северна Корея да нападне Южна и после и помага с войски във войната срещу ООН, Русия подтиква Северен Виетнам да нападне Южен и участва с войски във войната. Русия и Куба участват активно във войната в Намибия и т.н. Всъщност САЩ винаги са следвали атаките на СССР и в частност Русия в повечето конфликти в които участват. А НАТО вече е в Прибалтийските страни отдавна и не създава проблеми на Русия в продължение на десетилетие.

Абе снайпер, къде ги виждаш тия "повечето са против Русия"? Хората не са глупави, че да не си правят изводи от снайперите на Майдана, "F'k EU", факта за фашисткия преврат, износът на американска "демокрация" и животински алчния нагон на САЩ за руските природни богатства.

Каквото и да си говорите и Русия и САЩ тласнаха един народ да се избива. Тук въпроса е чия е по-голямата вина. Всички факти доказват, че САЩ не действа разумно и на цял свят им писна да се бъркат в работите на други държави. Не е приемливо да подклаждат войни независимо от идеологията за демокрация. Тази теза е много изтъркана вече, тъй като президентите на САЩ са имали винаги не глупави съветници около себе си и винаги е ставало въпрос да се мине по пътя на демокрацията като се интегрират общества. САЩ желае войни от който печели. Държавата в света която е на първо място по търговия с оръжие има просто нужда от войни, петрол и потребители. Света е длъжен да се обърне с/у тази държава, а не с/у Русия

а бе не се караите,хора,аз да ви светна средносрочната стратегия на белия дом да банкрутира болшевишката кочина терораша и да отърве света веднъж завинаги от руските мутри и бандите. затова бълват другарете змии и гущери-отиде им мизерната надничка от путин.молия,не захранваите троловете от позасрано!

Ти или си умопобъркана или си откровено луда, но най/вече си адски неграмотна!!! Научи поне езика. То, че не си българка това е повече от ясно!

ti ,ped.,toest tedi,si stahotna.takuv intelekt kak samo ni svetkash.um ta drunka iako.

Малко им беше боя на руснаците, дето го ядоха 89та след което СССР изчезна, сега пак напират бой да ядат. Ех че мазохистично червено племе...

таман малко се поочовечиха и аиде пак в каменната епоха-генетично увредени са те,закърмени са с болшевизъм,уж русия много велика,пък всичкие напират да бягат в омразната им европа и америка при соросоидите и фашистите ,абе що така?

Не могат сами да си обяснят защо бедните русофили. Зомбирани са, като чуят Русия, социализъм, банички от 10 стотинки и билетче за трамвая от 6 ст. и всякаква логика им се губи Поздравления за ника, дето си ползвал. Направо им бърка отзад на червените тикви.

може и да не разбереш...защото лъчевата болест като те пипне и краят е фатален и летален

То трябва да си много просто копеле, или да си още с жълто около устата, за да не проумееш истината за наглата политика на шибаните американци! Те напълно се провалиха в очите на трезво мислещите хора по света, с организацията за сваляне правителството на Украйна

Тоя на деветата снимка си е руски командос отвсякъде. С лопатка ,която е залепена с тиксо за ръката му. Това си е професионалист. Не е спонтанно. А тая лопатка като удари ,убива. Тя и затова се ползва в ръкопашния бой.

Бой бой и пак бой срещу предателите на славянството!

извинявай че се бъркам ама и украинците са славяни ма ти от каде да знаеш. руснаците ни промиваха мозаците

не всички тъпако, една голяма част от тях са католици

А тука как беше бе глупаци нещастни, я си помислете, че пускаха агитки като провокатори, за да създават паника и бой, ей много сте прости и наивни...всичко се прави от запада и американеца с цел да обвинят Русия...пълен сценарий. Но въпреки всичко Русия ще ги разбие, само да и се отдаде момента и всичко ще утихне, няма да има милост кум всеки който се опитва да ги вкара в холивудски филм, режисиран от Америка и предателите майдановци, които избивах свои сънародници, само и само да предизвикат недоволството на глупавите си сънародници

ти да не си от 6-то управление та толко ги знаеш нещата

путин,ти ли бе?

То ти си наивника. Тия руски бандити от снимките някой да ги е накарал насила да вземат тия лопати, тръби в ръцете си? И кои бяха провокаторите засмените украински девочки? Или украинските лелки с украинското знаме?

Путин, ти си на ход! Забрани Coca-cola,Nice,Addidas,Marlboro, Apple.Макдоналдс, забрани Монсанто с техните ГМО-та, забрани скъпите ваксини с неясно и недоказано действие, и все в тоя ред на мисли. Има много да се забранява, за което бъдещите поколения ще ти бъдат благодарни.

Ама те руснаците както и техните олигарси, не могат без западни стоки. На Путин дъщеря му живее в Холандия, да не му я върнат набързо? Що ли не живее в Путинския рай?

леле,не искам да съм на мястото и.няма по-мразен човек от путин и руснаците по дифолт,щот те си го подкрепят с 80%/толкова са промити/ в целия свят в момента

.....и да забрани износа на руски булки по пощата,че само разнасят венерически болесто по света

еии разпознах си лопатката дето ми я открадна един руснак. само да не я счупил на някои платен демонстрант в тикавата че мноо лош ставам

маллеее ще те фана да ра прибя с малката лопатка. етар оле..оле..оле..оле

Атака Русия бий западните гъзолизци и продажници !

Това само човек без мозък може да го каже. Кого ще бият? Да не са си у дома?