Сепаратистки лидер опроверга информация, че имат ракети Бук

Лидер на сепаратистите в Източна Украйна опроверга информация на Ройтерс, че те имат системи "Бук".

Обратно в новината

Коментари - Сепаратистки лидер опроверга информация, че имат ракети Бук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Командирът на влиятелния бунтовнически батальон "Восток" Александър Ходаковский. . ." Бре-ей, к'ви титли, звучи като пълководец на редовна армия, а не на рашибозук ! Да му бЕхте турили и едно есаул или атаман !? Аз пък мислех, че били нек'ви почти-мирни "опълченци" ;-) А нЕкоя атомна бомбица не криеш ли в сумката, ваше благородие батальоновско ?

Има ли някой, на който все още да не му е ясно, че руснаците свалят украинските самолети, а сепаратистите поемат отговорността. Просто пътническият самолет се оказа грешка.

И ти говориш като пиян с гъза си. Още не са разчетени черните кутии ти знаеш кое как е било.......ще ме изтрият ако пиша това което мисля:)))

Според теб какво ще разчетат? Мислиш ли, че руснаците ще ги предадат доброволно, ако има нещо интересно?

Украинската армия заяви в сряда, че двата самолета са летели на височина над 5000 метра височина, която е извън обхвата на преносимите зенитно-ракетни комплекси, за които сепаратистите твърдят, че са използвали, за да свалят самолетите. - аз много им врявам на уСраинците шъ знайти...а вий?

ЧУК

Какво става в този Киев бе?Спряха на 4352 потребителя топлата вода! Нали демолишъните зад океана щяха да им носят газ с кофите...нещо има тука!А е още лято!Може да е наказание дето стреляха с ракетата а не направиха всичко възможно -Русия да е виновна!

... дано скоро не падне някъде метеорит ,че пак те ще го отнесат ...

ами нямат вече, братушките си ги прибраха... като не може да боравите... взимат си ги обратно.

Не вярвах, че едни долари, па макар и 5 милиарда могат да съсипят цяла държава като Украйна !

И аз не вярвах, че едно правителство може да избива собственият си народ ,с ракети и самолети! За американците и "демократичните" европейци, нещата са ясни - колкото по-слаба е тая част на света (близко до границите на Русия), толкова по -добре.Но украинците? Бориха се на Майдана за свобода и свободна воля на самоопределяне. Като взеха властта, волята и желанията на другите, вече, нищо не значат!

Кого са избивали бе? Къде са жертвите? Тъпа руска пропаганда. В Газа за няма и седмица загинаха повече мирно население. А в Украйна няма толкова жертви, армията прави всичко възможно да спаси жителите. А повечето от жертвите са убити от руските терористи, които обстрелват с ГРАД, минохвъргачки, гаубици населените места.

Имаш предвид волята и желанията на Путин, те нищо не значат за украинците. Както волята на неговите наемници в Донбас. Там всички мразят терористите и ги искат вън от Донбас.

това ни чака. Възраждащия се фашизъм, подкрепян и подклаждан от световната финансовата олигархия, първо се раправя с вътрешните врагове, преди да погледне навън. Само за инфо, има статистика, която ще изненада доста българи, съгласно която, според графа "Общо персонал на хиляда души население", България е в челната световна десятка с 51 души на 1000. Който не вярва, може да си го провери в "Списък на страни по численост на редовните въоръжени сили"

ЧУК

Аз пък не вярвах,че без да е паднал метеорит на Земята липсват няколко милиона от популацията,ама като прочетох статистиката на убитите от амриканските войни само за последните десетина години-ПОВЯРВАХ!И продължава да се случва!

Историята го казва и отдавна знам и вярвам, че мегаломанските имперски амбиции на дребните мъже, без особени интелектуални качества, могат да доведат до катастрофа и погром целокупното човечество. Развитието на събитията през последните години само потвърждават тези човешко знания натрупани през хилядолетията.

то а знаеш Чъхрчил бил един висок снажен ум да ти зайде...)))смешник

Днес нали ще разкодират записите с разговорите от черната кутия - очаква се това да даде повече яснота.

Гледам коментарите и виждам малка, но сплотена високопродуктивна групичка чиято линия е плюй смело все нещо ще остане

Ние социалистите-русофили сме така - единни и непобедими!

Не е групичка, а бъркащ в носа си пъпчив пубер с няколко ника. То затова си има едно златно правило, което не го спазих - с нерегистрирани не се влиза в спор, защото могат да симулират активност с 10-20 или колкото си искат ника.

Подви ли опашка от безсилие станишевско? Много удари ти се събраха днес - любимото ти правителство падна, истинската ти родина рашата я подритват отвсякъде и не я бръснат за слива, абе мъъъъкаааа....

Няколко неща за размисъл: - Русия е отказала да предостави записите от разговорите между украинското РВД и борд MH-17. По подобен начин бе отказано разследването на разстрелите на Политковская и на десетки други журналисти, несъгласни с Путин, както и на жени и деца в Грузия, Чечня, Абхазия; - предполага се че в свалянето на самолета роля има и прочутият олигарх-евреин Сергей Лавров, под чието финансиране са руските сепаратисти-терористи, които са причинили гибелта на самолета; - малко преди свалянето на самолета руските сепаратисти са стреляли залпово срещу невинен цивилен самолет; - днес руски сепаратисти, подкрепяни от руски военни са обстрелвали района на падането на самолета с ракети ГРАД, при положение че президентът на суверенна Украина Порошенко забрани водене на огън в район 40 км от катастрофата, както и че все още не са открити телата на 16 от пътниците.

Прочел ли изобщо какво си написал.

съм написал само истини! Опровергай ме, ако можеш!

Гошее, много си тъп. Русия да предоставя разговорите на украинското РВД. Ти переш ли гащите на съседа си?

серГейчо, ти си още по-тъп - Украина да предоставя на когото и да било, още повече на кремълското джудже каквото и да било? А ти защо ближеш задника на рашъните?

Момче, преди да коментирате нещо ,дайте всичко от себе си и активирайте и втората си мозъчна клетка ,при условие , че имате такава

Абе това дали имат БУК или нямат е без значение. Знаете ли колко много ракетни комплекси има още, които не са БУК. Аз съм по-скоро за версията, че украинците са го свалили, за да покажат колко "лоши" са руснаците. Затова самолета е отклонен към района на бойните действия и е снижен с 500 метра. За по-голяма сигурност в попадението. Във време на война такива мръсни номерца не са рядкост. Затова сега не дават записи и обстрелват района. Ясно е холандците и още повече англичаните какво ще кажат като разчетат черните кутии. . . . Принципа е единия лъже, другия маже. Защо не направят международно разчитане, а не холандско или английско. Пак добре, че американците не поискаха да ги разчитат в америка. Тогава щеше да е още по-грубо. Те и без това казаха още в началото, че разполагат с информация откъде е изстреляна ракетата, но засега не я споделят. Дали нямаше да я споделят, ако ракетата беше изстреляна от руснаците или от така наречените сепаратисти . . . !?

преди 50 мин Алжирската национална авиолиния и контрол са загубили връзка със техен самолет ....Вижда ли се на сателит ...Преди месеци и Малайзийски самолет изчезна ,а преди дни втори малайзийски самолет взривен с 298 жертви

над Нигер .Всъщност контакт е загубен 50 мин след излитането

Когато някой ми се похвали че е свалил самолет СУ 25 с прашка тогава ще повярвам че сепаратистите нямат система бук.

Ако ти знаеше какво значи "щурмовик" щеше да знаеш и на каква височина изпълнява задачите си.

Симпатяга, ако не прекарваше времето си само на дивана щеще да знаеш, че на височините които се използват щурмовите самолети могат да пострадат от много неща и понякога макар и изключително редко и при много късмет с прашка. Например по време на студентска бригада Ми 2 трябваше да кацне принудително след обстрелване с глава лук

Принципно Су-25 не е от лесните за сваляне самолети. Доста голяма част от важните възли на самолета са бронирани с титанова броня и е малко като летящ танк. Бронирана е цялата пилотска кабина, без остъклението, разбира се (което е от горната страна, но и то е направено от така нареченото бронирано стъкло). Бронирани са и двигателите отдолу. Има много случаи в Авганистан когато ударени от подобни ракети самолети, които са се завръщали успешно в базата си. При стрелба с автоматично оръжие, за разлика от другите самолети, по бронята му не остава и следа. При стрелба с голямокалибрено оръжие и зенитна артилерия се получават леки вдлъбнатини. Титановата броня е здрава и лека. Освен това самолета разполага и с други пасивни и активни системи за защита от ракети с топлинно насочване(които са преносимите)и радиолокационно насочване( от типа на споменатите БУК). Причината за неуспешните им мисии при бомбандировките на собствения им народ в Украйна е вероятно слабата подготовка на пилотите (така както е и в България) и неуменитето за боравенето с разполагаемите на борда системи в напрегната обстановка и лимитирано време за реакция.

Няколко неща за размисъл: - Украйна е отказала да предостави записите от разговорите между украинското РВД и борд MH-17. По подобен начин бе отказано разследването на разстрелите на Майдана и изгарянето на десетки хора в Одеса; - предполага се че в свалянето на самолета роля има и прочутият олигарх-евреин Игор Коломойски, под чието финансиране е РВД-то, което е насочвало самолета към гибелта му; - малко преди свалянето на самолета му е наредено да се снижи с 500 метра; - днес украинските военни са обстрелвали района на падането на самолета с ракети ГРАД, при положение че Порошенко забрани водене на огън в район 40 км от катастрофата, както и че все още не са открити телата на 16 от пътниците.

Тези лъжи от Позитано ли ти ги издиктуваха, или - оооо - от по-високо място - от Кремъл? Бравос!

LeGrandTulup

Опровергай: - предоставила ли е Украйна записите от разговорите; - какво притежава Коломойски; - каква е била височината на полета на MH-17 - справка flightradar 24; - къде са стреляли днес украинците?

старо не е забравено, нищо гьобелсовско не е чуждо на евтината кремълска пропаганда... рашънските пияндета сами обстрелват района, после кресливо обвиняват Украина...

Наблюдава се промяна на подхода на дезинформ-бюро, пардон, на пасольства ресефесере-сере-сере в Сафии... Сега всички ру-сифилистичета-бесепарчета (то други ру-такова... сифилистичета няма) са заели кръгова отбрана, дупе дават, майките си продават, само и само да заметат следите на зверствата и престъпленията, извършвани от империята на злото под личното разпореждане на джуджето от кремъл... Абе безродници... Но номерата им не минават, ама никак... Това още повече ги докарва до бяс истеричен...

Естественно,че нямат Бук1!!! Ама си имат SA-11 което им върши същата работа;)

Много е смешно как Русия изпрати в Украйна мюсюлмани наемници да защитават руснаците, славянството е езика им???? В това само тъпа руска подлога може да се върже. Мирните "опълченци" в Донбас, с викове Аллах Акбар водят минометна стрелба по украинските сили??? Видео. Славяните, за кого сте в случая, за нашите братя украинците или за рязаните руски наемници???

Свръх нова и верна информация от РИА НОВОСТИ: Бунтовниците нямат система БУК, а имат ситема БОР-ЧВОР 2%. Очакват доставки на супермодерната система Див Чесън. За сега свалят успешно самолети с помоща на Боб Чорба, като изпуснат газовете си и самолетите сами падат поради липса на кислород за горене в двигателите

Олицитворяваш пълното отчаяние на платените драскачи! Айде да ни спестиш селския хумор , взаимстван от дядо ти , когато е на пет ракии. Нещо не е на място! Колко минуса трябва да получиш за да вденеш!

мисли най-добре е ти да ни спестиш присъствието си безродно-отегчително, а не само да подлайваш жално и скимтящо с рубладжийски акцент...

митко мамин сладък:)и за теб има приготвена една система "бук",но не е ракета,а сопа:)неокастрена:)!

Трогнати сме! Каква жертва ще направиш само - да извадиш сопата от собствените си седалищни части...

Миличките, живи да ги ожалиш! В 21-ви век, а да свалят самолети с прашки?! Ами намерете си бе момчета, ебави у "революционерите"! Отишли ми "на гости"! Мрънкачи.

САЩ започва да включва заден: "Статия на The Los Angeles Times във вторник пише, че ракетата, може би е изстреляна от "дезертьори от украинската армия".Това твърдение за възможни "дезертьори" може да обясни защо някои анализатори смятаха, че войниците са носили украински униформи. Но има и друго очевидно обяснение, че разузнавателната общност на САЩ изглежда не желае да приеме: че ракетата може да е била изстреляна от някой, който работи за украинската армия." До другата седмица вероятно истината ще излезе наяве, но вероятно ще бъде украсена с подобни заблуди - дезертьори, погрешка и т.н. Все пак се приближаваме до :ФАШИСТИТЕ В КИЕВ СВАЛИХА ПЪТНИЧЕСКИЯ САМОЛЕТ!!!! Доста хора ще ядат вратовръзки! Очаквам все пак подкрепата на холандския премиер и на холандския народ за фашистите в Киев да продължи да бъде все така твърда!

ДругаРО Пу-кин благодарим ти за изключително точната информация Няма лъжа, нема измама

Казват , че най-вкусна е вратовръзка по грузински! Ако ти се налага другата седмица да опитваш странни ордьоври!

Ракетата е изстреляна от Снежное, базата на терористите. Има снимки на техен БУК там, има снимки и на тоя БУК как се отправя след това към руската граница,за да го скрият. Терористите се хвалят кой точно го е свалил. Така ,че всичко е ясно.

Записи переговоров днепропетровских диспетчеров с экипажем разбившегося Boeing до сих пор находятся в СБУ. По одной из версий над ними трудятся срочно прибывшие из США мастера. Украина отказывается передавать записи международным авиационным экспертам расследование обстоятельств трагедии взяла на себя Голландия.

След като Украйна отказва да предаде записите, то съвсем очевидно кой е извършил това престъпление. Руската страна предаде веднага всичко налично, без да има време да фалшифицира данни. Украинската страна, очевидно е заета точно с тези действия, фалшифициране. Ако някой все още има съмнения кой свали самолета. Дори да се прикрие с измама основната случка, такива странични събития съвсем ясно показват кой е убиеца.

и подводницата "Курск" още се намира на околоземна орбита...

няма да е за пръв път, хунтата да прикрива злодеянията си. изстъпленията в центъра на киев бяха скоро, а тези в одеса още по-скоро. и въпреки това се намират идиотчета които да ги харесват....

Не бъди наивен, "всичко налично". Пак казвам, Путин е добър играч и винаги пази козове за най-подходящия момент. За разлика от пръдльото в Белия дом.

Сърцето ми ще се пръсне от радост, като виждам тука колко много привърженици има социалистическата идея и нашата истинска родина Русия! ТАК ДЕРЖАТЬ, другари! И не забравяйте - другарите Путин и Станишев мислят за вас и ще оценят огромния ви принос за развитие на българо-съветската дружба!

Другарю моше. Политпропагандата си я правете в кибука. Ходи да трепеш палестински дечица и палестински жени. Остави руснаците, стига си ги мразил.

С твоята жалка и нищожна русофобия доникъде не си я докарал... По-скоро приличаш на врач-вредитель, ама той другарят Сталин ви разказа играта! А сега и другарят Путин уверено върви по неговия славен и победен път... А ти, не-другарю, бесней от злоба русофобска!

Разбрах,че ти нямаш сестра,е,и аз нямам сестра,но един ми каза ,че снахата на братовчедката на леля ти,е ку"ва!

"украинската армия" такова понятие не съществува Това са структури подчинени на местни феодали -олигарси. По начина на действие и структура са идентични турските орди познати ни от Захари Стоянов-БАШИБОЗУК Но ние ги аплодираме и горещо подкрепяме защото така иска големия брат. А идеята е проста -Русия да се срине и се възстанови еднополюсния модел.

в русия е по-добре ордите са подчинени само на царя-самодържец!

Да , а в щатите очевидно армията е подчинена на Джони Деп

прав си. няма армия там, защото повечето офицери не подкрепиха преврата на хунтата в киев. затова на хунтата се наложи да официализира мародерите от 'десен сектор' под формата на 'национална гвардия' (какъв връх на цинизма!). а преди няколко дена Потрошенко обяви дори мобилизация! в страна с редовна армия където няколко хиляди 'бунтовници' не признават властта дошла след въоръжен преврат.

очевидно е че русия снабдява сепаратистите добре включително и с тежки оръжия като танкове и пво

Супер !

прочети пак 'новината' преди да пишеш свободни съчинения. ще прочетеш, че според киев от поделения там били взети оръжия като 'бук' и прави сметка още какво друго може да ее вземе след като поделенията ги дават. четиииииии четиии....

Компартията на Украйна е изхвърлена от Парламента заради русофилистическите си ПРЕДАТЕЛСТВА. Защо нашият Парламент продължава да е пълен с русофилистици и българопредатели?

Изхвърлянето на законно избрани депутати от парламента е изключително демократична процедура, характерна за проамериканските власти в Украйна. За пълнота на картината депутатите, посмели да се противопоставят на водената от мнозинството политика биват пребивани в заседателната зала. - Това е нова, демократична и прозападна Украйна. И после хората с оръжие в ръка си защитавали земята от подобни демократи.

и избиването на руски журналисти и затварянето на сайтове - все писали против Путин - е мноого демократично, ама за това си мълчите и тихичко с наслада ближете седалищните части на джуджето...

Украинския смел народ, вече се проклина, за това , че не сменил смешната руска бойна трехника със супермодерна НАТОВСКА. Но ако знаеха , че Пу-ин ще им обяви война, сметайте , че щеха да го направат рано рано. Сега дано с цивилната мисия на НАТО в Украйна да се доставят модерни технологии за унищожение на Злени Човечета

Говориш пълни глупости , с пяна на устата.Иначе аватара ти е точен !

:-) 'интереса клати ФЕСА' :-) остави го този палячо неадекватен.

А само да попитам пари за нова натовска техника откъде? Украйна не беше ли на помощи от МВФ?

Американското посолство здраво е закъсало, щом не може да си позволи що - годе свестни клакьори за битите си каузи. Ама то като гледаш цялата администрация на Обонго, все капацитети като Псаки. :))))

Фашистка Америка не спря да убива, граби, лъже и да краде целия свят.Изби стотици милиони хора по целия свят.Виетнам, ,Корея, Япония, Гватемала , Никарагуа,Ирак, Югославия, Либия, Сирия. ...... Няма ли кой да озапти този разбеснял се хищник!

Сайдеровия измислил нов лозунг: "Да си върнем Русия!" И се подложил на кремлевский гномик... (На русифилистичетата-безродничета, които иначе за рашата мило и драго дават, ама руски не знаят, да поясним - гномик на руски означава "джудженце")

То понеже отцепниците имат самолети то .....украинските военните ги стрелят с БУК и по погрешка ударили боинга? За идиоти ли ни мислят тези московски храненици?

за идиоти мислим хунтата разположила над 16 установки 'бук' в района, където няма други самолети освен техни. капиш??

Тракчо сам си призна, че е московски храненик... Какво да очакваме от един безродник като тракчето?

Има ли поне един здравомислещ човек, който би допуснал, че дори изправена пред неопровержими доказателства, Русия ще признае прякото си или косвено участие!!! Представяте ли си воя на Българските рубладжии при това положение. То не би САЩ, Обама, Сорос, масони и целия зъл запад, където драпат да отидат, а дечицата им са вече там /Справка: Сталинци, Хрущови, Брежневи, Андропови, Елцини, Суслови и пр. и др. и т.н./

До тук неопровержимите доказателства сочат превратаджиите като палачи на Боинга. Е, няма да си признаят, както не си признаха за свалянето на Ту154 през 2001. Но Обонго и компания здраво се дискредитират, поддържайки палача Поросенко. Х

чакай ти 'доказателства' от лондон.....

ОМП в Ирак, химическите атаки в Сирия, подкрепата за "добрите" в Афганистан, Саудитска Арабия, Либия и т.нат.

Всички доказателства, ще бъдат обявени за фалшифицирани, от масоните, ционистите, извънземните и т.н. Болни мозъци който могат да измислят версия, според която хората в самолета са избити предварително, са способни на всичко.

И с каква цел Русия ще събаря самолет на Малайзия? Какво печели?

С каква цел взривиха Чернобил? С никаква, просто некадърност на пияници

Май пишеш за САщ.Те отричат до последно , лъжат , мамят и си измислят "доказателства".

.. не знам какво е чел авторът на статията, но "сепаратист" със същото има Ходоковский в интервю цитирано в нюзру казва, че са имали ЗКР Бук, но същия вече е прехвърлен в Россия...

и къде са като ги 'имали'? как Русия посочи позициите на всички 'букове' на хунтата в района, а великото нато една система на съпротивата не може да определи къде 'имало'? дрън-дрън, дрън-дрън.... лека нощ.

Лека нощ!!! Взе ли си хапчетата???

Като ги гледам, сепаратистите могат да превземат и Киев ако поискат. Само като си помисли човек, кой стои зад гърба им, ще разбереу че лабаво нема. Основно правило, наследено още от рицарските турнири в древноста, е използването на пропорционална сила. Гледайте филма на Корабов за Ботев, когато турците спират да стелят с оръдия, срещу четниците, въоръжени с пушки. Впечатляващо е, щом съм го запомнил. Не може да се разстрелват хора с автомати от въздуха. Аферим на пичовете-та май свалиха всички самолети на майданците. Прав ли съм? Че как не.

всички самолети + един на Малайзийските авиолинии

Мале кви глупости. Смех Смех Мухахахахаха

Сепаратисите не могат да имат ПВО БУК, тъй като използват партизански тактики , а ПВО БУК е цяла система, която макар и мобилна е нужно да се разположи в състав от обзорен радар Купол, командна машина с ръководител на ПВО-то и множество пускови установки (като тези на снимката). Това нещо означава , че в момента в които пуснат радара , ще им цъфне цялата организация и артилерията на украинците ще ги порази. Сепаратистите използват портативни зенитни комплекси, които се носи на рамо и сваля цели до 4500м. Това е! Другото е американска пропаганда!

тези над 4500 падат сами от страх

Няма свален самолет над 4500м. Фашагите се опитаха да излъжат , че един Ан26 е свален на 7000м, но после се оказа , че пускал парашути с провизии за обсадена украинска част и е ударен на 3000м. Чети , осведомявай се!

така е. НО виж пак 'новината' - хунтата твърди сега, че им била отнета (цяла?) система 'бук'. 'новина' за манипулиране на наивници. то с 'бук' ей така се стреля, 'на око'.

Имат много ПЗРК като "Игла" например.Дано им свалят цялата ВВС на фашистите.

Подкрепям напълно,огромна част от драскачите тука си нямат на представа какво представлява зенитно ракетния комплекс,това не е една машина с ракети на нея,а най-малко три отделни машини-команден пункт,радиолокационна станция и самата пускова установка.Още повече в състава на една ПВО батарея има още няколко тежки машини-влекач с тележка и кран за ракетите,ремонтна работилница и прочее.И тук говорим за сложна техника,която се обслужва от добре обучен персонал,трениран и т.н..Всеки пуск се вижда на радарите и с просто око,теглото на ракетата е над 500 кг..С една дума не е като да стреляш с прашка-това е оръжие,което се използва от редовната армия и от добре тренирани разчети.И тук говорим за машини с тегло над 30 т.,това не е лека кола да я скриеш в хамбара.Та цялата работа за участието на сепаратистите в свалянето на самолета смърди здраво.Те със сигурност използват преносими ракети,които са с малки бойни глави и затова по-голяма част от украинските пилоти се отървават живи и катапултират или даже спасяват самолета...

Отивам да помагам на укрите, трябвали им хора да им вдигат гащите.

Нашата ПВО е здраво муане с туршия ,зелен боб, чесън и спане по корем :-)))

С руските системи е така Ние само такива имаме

А представяте ли си ако разследването покаже , че украинците са го целнали. Тогава какво правим?

НЕПЛАХО ПИПАНЕ Ами ако не? Ко ша праим

Правим война с Русия. Като нищо ше ги гътнем.

Ще ти кажа какво ще стане: 1) новината ще бъде спомената бегло като нещо незначително; 2) още на другия ден ще започне раздухване на нови новини - каквито и да е, ако ще за кучето на Обама; 3) темата за самолета ще започне да се споменава сякаш е станала преди 15 години.

Не АКО, а КОГАТО. Неизбежно е.

Здраво пипат момчетата в Донбас,браво!

страхотни са! Утрепаха почти 300 човека, от които 80 деца. Направо върхът са, няма що. Банда алкохолизирани терористи.

да, точно такива са, превратаджиите в киев.

Имали - нямали БУК. Това вече няма никакво значени за онези почти 300 души които бяха убити в небето над източна Украйна. Самолетите на украинската армия не се свалят с прашки, а с ракети. Очевидно сепаратистите могат да свалят самолети на достатъчно голяма височина. Очевидно е, че някой ги въоръжава с такива ракети. Най-вероятно това е Русия. И това всичко звучи логично и дори обяснимо. Не казвам дали е добро или лошо. Просто казвам, че най-вероятно е така. Защо Русия повтаря, че призовава сепаратистите да спрат въоръжения конфликт и едновременно с това ги въоръжава? Защо Путин, Лавров и Медведев обещават да окажат натиск да се спре това кръвопролитие, а едновременно с това ежедневно се свалят самолети. Ето това не мога да разбера. Та това са си откровени лъжи според мен! С какво Руската Федерация е по-различна от това което правят Великобритания и САЩ се чудя аз? Аз съм българин и като такъв искам да знам защо по-големите държави си правят, каквото си искат. На това трябва да се сложи край.

чети детайлите. всички са за прекратяване на войната, НО всеки предполага различни условия. хунтата настоява това да стане след като всички против тях им се предадат на тепсия, а противниците им искат преговори. видя ли разлика сега?

.. защото е Империя на злото.. от повече обяснения няма необходимост

Една от опорните точки е внушението, че Европа е едностранно зависима от руския газ и Путин може да спре доставките ако пожелае. Ако Русия спре за една зима газа за Европа, щетите за Европа ще са огромни. Но! Може ли Русия да си позволи това? Все пак Европа си плаща за газа, какви ще са загубите за Русия и ще издържи ли икономиката? Чакам специалистите да ме светнат, по въпроса.

няма да им издържи икономиката Всъщност те почти нямат такава за мащаба на страната. Липсата на газ ще вкара Европа в икономическа криза, а липсата на пари ще вкара Русия в небивала криза подобна на онази в началото на 90те. Няма да имат пари за пенсии, заплати на доктори, военни, учители, полицаи и всякакви държавни чиновници. Държавата буквално ще се разпадне. Което е всъщност безкрайно опасно и би било безотговорно. Затова и никой няма да спира газа на Европа - щото всички губят.

Все още Европа НЕ Е ЗАВИСИМА ОТ РУСКИЯ ГАЗ .Предвидено е било като РАЗНООБРАЗЯВАНЕ ИЗТОЧНИЦИТЕ НА ГАЗ - ЮЖЕН ПОТОК ОТ РУСИЯ ,но не е започнат . ИМА друга -ТРЕТА СТРАНА -АЗИАТСКИ ГРУПИ,КОИТО ИСКАТ ТЕ ДА ПЛАСИРАТ ГАЗ -ЗА ПРИХОДИ ОТ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ,КОИТО ТОЛКОВА КОНСУМИРАТ ,ЧЕ НА МЕСТА СА ИЗЧЕРПАНИ ,А И КЮРДИ СА ОКУПИРАЛИ И ДИРЕКТНО ИСКАТ ДА ПРОДАВАТ НЕФТ НА СИРИЯ И ИРАК ЗА ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ САМО НА КРЮДСКОТО МАЛЦИНСТВО В ТЕЗИ ДЪРЖАВИ ,което е причина,пък,да намалее с 50% + приходите към сирийската държава и Иракската държава - конфликт между враждуващите терористични фракции и там ,и още по-тежко -те са зависими от чуждите икономики и чуждите пари,предвид това,че техният ЧОВЕШКИ РЕСУРС ,КОЙТО РАБОТИ Е НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 8-20% ,А ОСТАНАЛИТЕ САМО КОНСУМИРАТ ЧУЖДИ РЕСУРСИ,не работят ,размножават се от 11 годишни

НАБУКО тръбопровод за газ ОТ ЦЕНТРАЛНА АЗИЯ КЪМ ЕВРОПА за разнообразяване източниците на газ -през ТУРЦИЯ ОТ ТЮРКМЕНИСТАН ,АЗЕРБАЙДЖАН И ЕГИПЕТ...дали има някаква мръсотия в конкуренцията за евро-пазар

Русия е обявила, че разполага с разговорите, които са водени от авиодиспечерите с Боинга и СУ25. Като ги публикуват ще лъсне черния задник на Обомбо. Затова американушките започнаха да пелтечат на пресконференциите си.

Като имат, какво чакат? Що не ги пуснат?

Ще ги пуснат, като му дойде времето.

Варадеро ми сподели вчера , че е много разочарован от тролинг система в мазетата на Операта, Матряла бил много евтин и второ качество и само си хвърлял парите на ветъро. Затова щел да ви уволни всичките Дудачи от там и щел да си прибере комповете дето ви е раздал

Браво на ракетите 'Бук', много са добри, американците нямат такива!

Руските ракети се казват БОР-ЧВОР 2%, а не некакъв си БУК или ДЪБ

ако вместо да пишеш пошли водевили тук, произвеждаше евтин ток въртейки динамо, щяхме да компенсираме загубите в НЕК. но явно си сбъркал заниманието, палячо безполезен.

dimitarpeshev73@abv.bg

Отпусни малко ченето надоле, че ще катрираш любими руски вожд. Дай повечко лига

Т'ва русофилистичетата много сте ми прости... Хем са ви казали под прикритие да го раздавате, хем не можеш да се отървеш от русизмите в речта си... Ех, простотия мужишка...

dimitarpeshev73@abv.bg

ПИШЕМ ПОШЛИ ДЕДОВИЛИ

Т'ва русифилистичетата-бесепарчета в България мнооого нервни станали... Другарят Путин нещо се ядосал на другаря Станишев и сега тука всички вкупом се втурнали верноподанничество да демострират, руските г*зове да лижат, само и само да защитят интересите на империята на злото и да закопаят България в името на кремълското джудже... От жалки по-жалки...

За сега, още не е готова поредната партида тениски без ръкави с изографисана Дзурля отпреде, предназначени за Мазетата на Софийската Опера ТОВА ПАК ОТ НОВОСТИ ИЗЛЕЗНА

Новата зенитна ракета на Ръшата следва релефа на местноста15-20 километра от пуска и след това поема нагоре към целта и насочване за поразяване!!? По този начин хващаш дявола за опашката! Но да не я объркаш с ху.. рката му?!