Кличко предизвика Янукович „на ринга“ (снимки)

Лидерите на украинската опозиция обвиниха президента Виктор Янукович, че е дал Украйна в залог, за да получи от Москва 15 милиарда долара. Те призоваха за предсрочни президентски избори.

Обратно в новината

Коментари - Кличко предизвика Янукович „на ринга“ (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На ринга,покани Пулев/българската БОРИМЕЧКА/,а не ,,пенсионера Янукович''!!! Кличко ще бъде тотално детрониран в бокса-търси,поприще на сцената/лае по митинги/ А се мисли за потомък на ТАРАС БУЛБА?

ЧУК

Ко са фърляш на слабаци бе Клчеко?Въри да се биеш с нашият Кубрат че да ти надуе канчето!

ай си, никой не ми плаща, повтарям и ще повтарям това докато нещо проблесне в някои русофилски глави. А дано ама надали!

Питали боксьори - Вярно ли е че бокса уврежда мозъка? 10% отговорили Да. Останалите 90% не разбрали въпроса...

Кличко мисли не за Украйна, а за бъдещето си. Като спре боксирането - те ти политик. Така де ,няма да става треньор, само да се ядосва!

Направо да им пратим и тиквуна там, като експерт.

ползват нано чипове в стомашно чревен тракт подава тялото на увредения на снимката целта е д а ни ограбят нацията завинаги чрез споразумение с ойросъюза

Тоя е бит, бит в главата и явно е по-тъп и по-прост дори от Боко Тиквата. Украинци, жална ви майка, ако му тръгнете по дудука.

Дано украинците да имат късмета този боец да не им стане президент. Да се поучат от нашия четиригодишен опит с министър председател простак.

Искам само да кажа, че България може само да мечтае за такива действия от страна на Русия.

Още една куха лейка...

този от бой по главата кънти като камбана кухо кухо дори и хохлите са го разбрали прост боксова круша

този от бой по главата кънти като камбана кухо кухо дори и хохлите са го разбрали прост боксова круша

Другари и да не забравяте - Кобрата мрази комунисти ;)

ККК, по всичко личи, че ти си модераторчето, дето трие разобличаващите го постове? Явно си прочел, че вожда ви Тиквата е бъзлив точно колкото Кличко и си побързал да си заслужиш надника, който ти дават гробарите и си изтрил репликата ми..

хахаха със сигурност съм поне модератор, а ти какво толкова си се притеснил за изтрития коментар, да не ти плащат на публикуван пост другарите;) П.С. И ДА Кобрата мрази комунисти

ха ха ха ние си имахме "доктор бухалка" те си имат д-р железен юмрук" голем ташак са тия незалежните...

Голям кеф за бездомните от Украина. На протестите и хапване и топъл чай и супичка и топлинка покрай огъня. Еми никога няма да свършат тези протести. Това е начин на живот за някои, купон.

Този павиан си мисли че се намира в първобитно общинния строй. Като е мераклия да го бият, Пулев го чака.

Абе на "Позитано" 20 защо не ви направят един бърз урок относно бокса и после да коментирате кой е Виталий, кой Владимир и с кой иска да се бие Кобрата?

виталмй владимир (володемар) ли къв е все ми е тая че лупам кат шкембе в дувар

Само да не го покани Янукович на викторина....да си премерят силите...

Айдеее..... и тоя го хвана шубе, че Кобрата ще го пребие, та бяга. Нищо - да се готви брат му.

Кличко първо да се справи с Кобрата. Ако може де. ;) Май нещо го избягва или вече само с политика ще се занимава.

Браво Путин, браво Янукович!

Мисловният процес на Кличко е силно увреден от страничните ефекти на хранителните добавки за спортисти. Дано няма вече и паркинсонова болест от многобройните удари в главата. Той повтаря грешката на родната Лили Иванова, която щеше да бъде много повече уважавана, ако беше си позволила да остарее нормално.

Аууу това хранителните добавки "за спортисти" много страшни ..ц ц ц Бтв а как ще коментираш Владимир Владимирович, който е майстор на спорта по джудо и самбо?

тойне взима добавки хи хи ми ся? ко ши праиш а?)))) или и ти кат щъркела си заври клюна в г-за!)))))

ти коментирай, Тиквата, който имал уж черен пояс, по данни на ЦРУ, де. Ха,ха,ха, гробари нещастни!

Ей, дЕца, Вие игра си шграете, ама мене , ного ма е страх за нашто Кобърче, на баба слаткото мушмороче !! Та си мисла, по-добре да пуснем, срещу дзвера Клечко, познавам го, Баш- юнака, Бойко, секи го знае, с патерицата, да помеле тва копеле! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Една тревога, споделена с баба Тодорка, бТТВ"Трътките"

Браво на украинското правителство, които не се продадоха за паница леща на ЕС и Америка. Жал ми е за Кличко - изключителен спортист и посредствен политик.

гипс ли си ..остави шишето поне сутринта и се огледай. Сценария там и тук е еднакъв. Само дето там е боксьор, а тук див каратист ( по негово собствено признание). начина на действие на протеситащите също е еднакъв. и знамената ,които се веят са същите.

Ще цитирам съфорумец от друга статия, че не можах да намеря коментара, но му благодаря, че е изнамерил информацията: Тези дни е имало избори за 5 депутати в украинския парламент. От тях 3 печели партията на Янукович (1 в Киев), 1 независим и 1 за опозицията. Правете си извода. Колкото някой повече крещи и вика, значи е по-голям демократ. А повече викат и крещят тези, които са по-малко, за да създадат илюзията, че са повече.

казваш действат по подмолния начин с изборите както БСП-ДПС.

тъпак ,боксьор!!освен юмруци друго няма и тоя иска да управлява със празна глава ,като тиквата!!американците такива кретени избират!!за него единсвенния аргумент е ринга,но и там вече е изпърдян!!аз пък съм снайперист и го каня на полигона!!

Янукович предложи на украинския народ какво е опстигнал с Русия. Я да видим Кличко какво ще предложи през ЕС и МВФ. И Украйна да сравни двете предложения. Не сладки приказки и празни думи. А реални пари и стоки. С тези споразумения украинската опозиция, спонсорирана от американското и израелско посолство стана смешна.

да си върне загубите от извънредния заем за Украйна. После пак ще гледаме сеир.

СМЕШЕН ПЛАЧ Родни зомбита червени, цял отбор олигофрени за Украйна плачат, хлипат, ЕС да не я съсипят. Не плачете лицемери, братя на червени кхмери, помни нашия народ, помни Сталин и Пол Пот. А в Украйна всички хора още помнят Гладомора, знаят кой им причини смърт, нещастия, злини.

Извинявай, а ако пускаш един и същи коментар повече пъти, за него плащат ли ти. Или лъжеш работодателите си така. Не е хубаво да се прави това. Вярно, че лъжата и измамата е в кръвта на евреина. Това може да е обяснение, но не и извинение.

стахановци плащат от бюджетната субсидия. Ама нали трЕбва да отчетем работни места, нЕма как.

са мимиКРАЦИИ.

Моля, моля, има си ред , първо е Кобрата и после Янукович :)

Това е нивото на опозицията в Украйна - боксьори! Може би ползват нашият опит, където борците и спортистите от другите силови спортове станаха елитни политици и олигарси и солидни богаташи! В Украйна бокса е по-развит от борбата и затова боксьорите са водещи! Смешно е! Гледано от страни по-лесно се вижда несъстоятелността на явлението! Ама, ние не можем сами да видим, как нашите силови спортисти, ни стъпиха на шията и ни направиха на 5 стотинки. Еле па, пишман каратиста Бойко Борисов!

Е не е прост човека- има магистратура(виж по назад), а и не се чува да е рекетирал някого. Има и дар слово. А бокса е сред най старите олимпийски спортове и наред с тениса сред най популярните индивидуални. Кличко не са за сравняване с боксьори от гетото, като Майк Тайсън например.

Айде да не си мерим титлите,че и у нас простаци тип Винету и Камата имат дисертации на тема как се гаси пожар с бензин и как се рита топка с лява ръка,но това са пълни глупости.Това съвсем не ги прави по умни или интелигентни.

е, па то и стоичката е почетен д-р, Тиквата и той е д-р...Ха-ха-ха. Тъпгробар ли си или и ти си боксьор?

Кличко по традиция умее да се аргументира само на ринга. В словесен двубой не бих заложил на него и петачка.

Ама какво се пенят тези опозиционери? Че и нашите евроатлантици и те с тях! Янукович си каза - Ако ЕС иска Украйна да се присъедини, да плати САМО 20 милиарда евро и готово. ЕС се направиха на важни и даже на обидени. От друга страна Украйна дължи на Русия почти осем милиарда долара само за природен газ. Кличко, който рипа за президент, как си представя намирането на тези милиарди?

Нашите евроатлантици са най-малкото наши и повече чужди. Но това са подробности.

Абе, наши са си. Нашенски манталитет, нашенски номера, подписват от името на нашата България. Дето се вика - ние сме си ги избрали.

вземаш ЕС за система, раздаваща помощи. Тук не става с палката на Путин. Всяка държава плаща вноски и гласува разходи. Дайте да дадете.. Соца свърши.

Амммм, чакай да погледна статистиката. Гърция - получено финансиране за над 800 милиарда евро, платени вноски под 120 милиарда евро. Полша - получено финансиране за над 60 милиарда евро, платени вноски под половината. Да продължавам ли? Много си плитък, за да спориш. Вади аргументите в числа, а не в лозунги.

Янукович заложил Украйна за да вземе заем? Когато влезнат в Евросъюза ще им вземат всичко без да има заем... Справка: България..

знаеш нататък. Изнесохте по офшорки България и все друг ви е виновен.

браво,много добре казано нека да добавя само-а дали е чувал този чуващия че през 1975ª год.ина стокообмена м/у руся и бг е бил 12,5 млрд.долара ,и да вземе да се поинтересува малко от неща различни от чалгата а не да лае *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като не може на политическия ринг пробва на боксовия ... Кличко си прилича на нашето момче от Банкя като стой та гледай... Но поне Кличко е доказан мъж и спортист докато наш'то мекере само на думи го вади ....

Но досега не е губил избори с/у "благодетелите на България" от сегашната тройна. И както е сте я подкарали, и следващите ще спечели, за добро или лошо.

Той и Костов печелеше изборите с огромно мнозинство някога... А къде е сега?

просто момче -има само ъумруци *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пък ти заимай кирилизиран комп, колега, че някой чете каквото пишеш.

Кличко да предизвика Кубрат!

Да ама за това се искат топки, не е като ля ля на пощада. Тоя не знам какъв шампион беше ама като съм му гледла мачовете е пълна скръб.

Да покани Станишев на ринга.. ...и гледай сеир с Напишев.. ....

Аз викам Обама и Путин и те да се срещнат на ринга.И който бие той командва парада.

Добра идея. Мача ще изяде пуканките и изпие биричката. Залагам на КГБ-еца, макар и по дребен- от кариерата му се очаква да "знае хватки" ;-)

Нагледен пример за пазарна икономика:искаш нещо,вадиш пачката и го купуваш.Запада предлага книжна торба,при това празна,а Русия им даде реални пари.Изборът от тук нататък е ясен.Ако много вият парите ще им ги докарат с танкове.

Така е. Запада предлага розови очила през които да гледаш щастливо света, докато празния стомах не закъркори и те върне в деиствителността.

Тоя освен да се бие друго не може. И тук ни управляваха борци, каратисти и пр. измет и до къде я докарахме?

Може. Има магистратура по "Управление общественным развитием", доста подходящо за политик.

тоя що не предизвика кобрата на ринга.

Предизвикал го е брат му. Мача ще е скоро, а Кобрата доказа с последния си мач, че е в отлична форма!

Кобрата от доста време се опитва да стигне до мач с брат му, но онзи е много хлъзгав и бяга постоянно....шампиона.

АКО БОЙКО ИСКА ДА ПРЕДИЗВИКА МЪЖ НА "РИНГА"-КОГО ОТ НАШИТЕ ДА ПРЕДИЗВИКА?

Слави Бинев ще да издържи 1 рундче, смятам. После навярно ще се отнесе до съда, като когато Жоро Илиев го беше натупал.

бибко да предизвика някого?!? Ти чуваш ли се какво говориш? Чети спомените на треньора му по карате. Дори мацките не с абягали от състезанията. Само той за да не го счупят, нали е порцеланова кокона.

БългАриец

Мой приятел от студентството(8-ми в света по текуондо, севернокорейската версия) е тренирал с него- каза, че го има за мъжко момче. За Слави Бинев премълча. Вярно е обаче, че спомена е отдавнашен- от ок.четвърт век. А сега Боко е и на патерици- можете да се пошегувате и с това.

Тъпанар, твоят Бойко не е мъж, може да предизвика Фидосова или Цецка, говедо!!!Ха ха!!!

"Протестиращите поискаха от Янукович, щом цената на газа ще бъде намалена с 30 на сто, с толкова да бъдат намалени и всички тарифи в Украйна." Дали и нашият Украинец ще се сети да поиска същото намаление и за нас- отдавна подарени телом и духом на Русия от него, (П)артията му и 3-та му коалиция ?!

Не сме попаднали на метрополия. Нашите господари даже 20 ст. не са дали за ползване на базите.

Кажи за прехвалената цена на газа.

Е тоя Кличко, все пак е по-добър от нашия Борисов !Кличко предизвиква все пак мъж , макар и не боксьор и побойник като него , а наш Бойко прави хватки на деца!!!Не им прави чести на двамата , но Бойко и тук води по непочтеност!!!

бибко беше предизвикан от една жена и се стресна..къде го търсиш срещу мъж :-))))))

Интересно, ако ЕС даваща газ на промоция, щеше да го използваш като аргумент в полза на присъединяването. Даааа. Въртиш и сучиш, та от девет дерета вода ще донесеш само за да кажеш на бялото черно.

Кличко прави същото вероятно срещу по-скромна сума.

какъв мозъчен потенциал има кличко

разбираме, че твърде рано са вдигнали накрак четата на Позитано. Все пак оставете малко умствен потенциал и за останалите.