Война в Киев - много загинали и ранени (снимки)

Украинските сили за борба с безредиците водиха през цялата нощ битки с протестиращите, окупирали централния площад на Киев.

Обратно в новината

Коментари - Война в Киев - много загинали и ранени (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истинското лице на социализма!

Всеки народ има право на свободата сам да избира бъдещето си. Чл.1 от Конституцията: "Цялата власт произтича от народа." Бих добавил Не от Янукович. Путин много сгреши. Загуби Украйна. А в началото те искаха, просто Избори. И ние тук искаме просто Избори, но година врене не ни чуват. Къде е Бат Бойко, къде е Янукович или Орешарски.

Имаше един абдал от СДС, преди много години и той така зовеше - "Избори до дупка!". Докато не спечели СДС - да се провеждат избори, след избори все извънредни, докато народа кандиса! ГЕРБ сега се пече на два огъня! Хем му се ще да дойде пак на власт! Хем не му се ще, защото тази улична сган, която протестира сега, него пак ще го отнесе, колкото и да се оправдава с БСП, ДПС и АТАКА! Бойко Борисов е толкова слабо ерудрана личност, че за да управлява, слуша предимно американски съветници! Каквито и чужди съветници да слуша, те насочват България към хендека! А, бяхме хубава, развита индустриално- аграрна страна с условия идеални за развитие на туризъм до 1999 год! Демократизирането ни по чужди калъпи и тертипи ни превърна в кочина! По лесно могат да се видят как държавите се превръщат с различна скорост в кочини, като се вгледате в държавите с Арабска пролет в Северна Африка и Близкият изток! А, сега се вижда "кочинизирането" по ускорен метод в Украйна! Там оправяне, вече е невъзможно! Това ще е общество по подобие на това, каквото е в момента в Ирак, ако може да се нарече общество!

И Бойко иска избори, но другите си натискат гъ_овете, че знае ли се дали пак ще са депутати! Голям страх ги тресе, ама викат за пред хората, че не се страхуват от избори ;-)

Чугунени тикви и гламави тролчета, стига сте парадирали с платената си любов към Русия! Не сте ли прочели какво е мислел В. Левски за "освободителите"? "КОЙТО НИ ОСВОБОДИ, ТОЙ И ЩЕ ДА НИ ПОРОБИ"

За нашият случай ти, май, изключваш САЩ, които ни освободиха от Комунизма и СССР! Навярно, не четеш добре поради зомбиране и думата който, я виждаш като Русия!

ДО ДЕН ДВА НАЙ МНОГО И ПРОБЛЕМЪТ НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА. ЖАЛКО ЗА ИЗБИТИТЕ - САМИ СИ ГО ТЪРСЕХА. ПОКЛЕ ЩЕ СЕ ПИТА АМА КОЙ БЕШЕ КЛИЧКО И ОСТАНАЛИТЕ

30 ''супермени'' от Беркут са пленени от народа ...ските на Янкулович са намазани по пътя на Чаушеску

ПРИ НАС В ДЕТРОЙТ АКО УБИЯТ ПОЛИЦАЙ И ДИРЕКТНО СА ИЗБИЛИ ПОЛОВИНАТА ДЕТРОЙТ ... .... СИНДИКАТА НА ПОЛИЦАИТЕ НЕ ПРОЩАВА :)))))

Това Детройт не беше ли едно фалирало, западнало негърско гето?

ШЕФА НА ПОЛИЦИЯТА НИ Е НЕГЪР ОТ ГЕТОТО - НАЙ-МНОГО ДА ТЕ ГРЪМНЕ В НЕЩАСТНАТА ГЕРБЕРАСТКА ТИКВА АКО МУ КАЖЕШ ЧЕ Е МРЪСЕН НЕГЪР :))))ИМА И НЕГРИ - ЧЕРНИ РАСИСТИ :)))

А ако полицията убие само един черен, черните ще запалят града....

Това е резултата от лицемерното поведение на европейските политици от Евросъюза. Защо трябваше да искат подписване от Украйна на някакво тъпо споразумение, което нищо не означава за украинците, а само прах в очите им? Западняците нагнетиха обстановката там, след като е напълно ясно, че нито Украйна са готови, нито Запада ги иска сега. След новите избори до година всичко ще е ясно а може и Янукович да не е на власт.

Ало, медии, защо не давате инфо за крим, за Херсон, за това как в Одеса хората събориха сцената на "Удар", която започнаха да монтират за митинга.Защо не напишете за втория протест в Мариинския парк в Киев.Затова как спряха от Донецк 15 автобуса с подкрепящи власта?Как превзеха поделение във Лвов, как намериха във влак от Лвов взривове пътуващи за Киев...как е пребит и прикован с белезници на сцената губернатор на Волинската обл, как Музичко, който е "генерал" на "свободната армия" е воювал при чеченците и минал обучение в Пакистан..как застрелаха от упор двама катаджии на поста...Защо тези новини ги няма???!!!или са неудобни новини?

Май запада опитва да пробута сирийския сценарии с безредици и метеж за да смени властта и да монтира послушен кукловод.

Комунделите и бедните панелни таласъми газ пикаят !!

I....DIOOOOOT

Правилният въпрос е: КАКВО ПЕЧЕЛИ БЪЛГАРИЯ от събитията в Киев? Ако руснаците бъдат изтикани и от там и прогонени далеч от Черно море - ние какво печелим? Щото аз ще ви кажа какво губим! За САЩ Балканите не са важни - важен е Близкия изток и петрола там. Затова те ползват Турция (като армия, положение и ресурси) да им върши мръсната работа (в Сирия примерно). Така че Турция е важният им съюзник, не България. А кой ще спре ислямизма и Ердоган като решат да ни завладяват чрез ДПС след 2-3 години? САЩ се застанат зад Турция, не зад нас. Ние сме разменна монета. Тогава ще плачете за Русия, ама няма... Защото САЩ подкрепят исляма в Бл. изток за свои цели - и в Саудитска Арабия, и в Сирия, и в Либия... и в Турция. Няма кой да спре исляма тук на Балканите!!! България, Македония, Косово и Босна - всичко пада под ножа! НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАКВО СТАВА В БОСНА? А албанците в Македония? А ДПС с техните постоянни претенции за език, джамии и постове!!!! Само силна Русия би могла нещо да пречи на тези планове.... ако ще там да се върне Сталин - все тая. За нас е от полза! За нас - българите, не турците в кърджали и разград или циганите в махалата!

Имаме полза от светскси режими в Сирия, Либия и Египет, които да са бариера срещу ислямизма и шериата! Нямаме полза от ислямски слуги на САЩ там. Осъзнайте си и стига сте повтаряли като папагали за някакви "ценности" и демокрация. Светът и политиката зависят от интереси!

Руский Путин е на земята най-велик, над всички пръв; русите са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат СССР няма втори тъй могъщ е на света; той е нашата опора, той е нашта висота! Род и вяра е идея за Русия най-света; нейний подвиг е за нея - благородна й целта. Нам Русия е надежда, руский Путин е наший спас - никой друг не ни поглежда, не помисля зарад нас.

Много тролове ...много нещо , не свършиха ли ве4е парите ...

Свобода или СССР - това е въпросът пред украинците.

Драмата на този въпрос е в отговора, който обикновено следва - нито свобода, нито СССР.

С триене на коментари и запушване на устата на форумците няма как да помогнете на вашите протежета Българяните госпожи и господа Дирници )))))

Какво искаш да кажеш, г-н моше. Защо не пишеш във форума на Йрусалимски комунист

Яка цензура има в про-Американският сайт Дир-Бг))))) трийте юнаци сега ви е паднало...

И да трият - това не променя нищо. Нито ми сменят мисленето, нито променят ситуацията в Киев.... Нещата не зависят от Дира!

"Нещата не зависят от Дира!", но заплатите им намаляват, когато са допуснали или пропуснали ИСТИНСКИ ТОЧНИ ТЕКСТОВЕ. Това е реалността, драги съфорумци. Чрез цензурата на Вашите постове, ще разберете истината. А както е написано в Библията, ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ.

Украйна просто трябва да бъде разделена по течението на Днепър. Източната част, които са си чисти руснаци и русеещи се украинци минава под властта на садистичния Наполеончо от Москва. Западната част, населявана от проевропейските националисти се асоциира с ЕС. Защо да продължават да се трепят взаимно??

Тези дето се бият в Украйна имат поддръжници и при нас , жалко, че същите може да предизвикат безредици дори и днес на този ден.Безнравствени типове!!!!!

Янче, ма ти си много тъпо ма! Аз досега някой да се бие сам не съм видял. За биене трябва минимум двама. Колкото повече - толкова по як бой.

На Майдана има мирни хора и те имат право да останат и да продължат мирния си протест", каза обаче Яценюк. - голем смях големо нещо

Даааа Бог да прости на Апостола! Ние го помним. Всеки 19.02. му отдаваме почит на ПЛОЩАД ВАСИЛ ЛЕВСКИ! Нищо че Украйна е толкова важна точно днес на 19.02.

А днес е 19.02. Почетаме памета на Дякона, на ВАСИЛ ЛЕВСКИ най-великият българин! За украйна 2000 коментара за Дякона 200 така е България я няма! приятно коментиране на Украйна!

при така създадената ситуация Левски едва ли почива в мир. Не и в последните 70 години. въобще някой изобщо разбира ли защо делото и завета на Левски са толкова важни?

Милицията атакува , а пък има убити 9 милиционери, онези башибузуци са въоражени и се бият с цялата си злоба!!!

""Ние ще останем с хората. На Майдана има мирни хора и те имат право да останат и да продължат мирния си протест", каза обаче Яценюк." Кой ти вярва бе? А и що ти не си на площада ми бучиш от някоя дупка скрит на сигурно

Човекът си се пази за после!

Абе, западнофили, кой ви плати да сте толкова слепи и едностранни. Запада тотално е подчинил и завладял България, както икономически, така военно и политичеки. Колко руски военни бази има в България?

слава богу, след като 45 години имаше руска власт тук без да ни питат, сега няма нито една военна база на злото. За справка , американските бази не са настанени тук със сила и против волята на народа, а на базата на взаимен консенсус и договори.

"джоджо", толкова си тъп, че каквото и да се напише, няма да влезе в кухата ти тиква. НЕЩАТА, е казал Петър Дънов, са на ред, ВИЕ НЕ СТЕ НАРЕД! Ако схванеш съдържанието на казаното от Дънов, дошъл тукот много по-високо духовно ниво, с радост бих приел, че не си "кух".

И кой те пита за американските бази? Кой те пита за 25-те години западна власт?

доколкото знам във всеки окръжен град има клуб на БСП - това се брои за база на червената армия. Ако утре отида и заплюя паметника на въпросната червена армия в центъра на София поне 2-ма ще скочат да ме бият докато 3-ма излизват моите храчки от монумента овековечаващ една армия окупаторка. КОЛЕГА, не ми говорете за фили и фоби, моля!

Ми тук по цял ден само за фили и фоби се говори бе, колежке.

Дано американското посолство не е изпаднало до там да наема разни тролове да спамят срещу Русия в интернет.Това би било дъното.Дано да са си просто дежурните тролове на Реформаторски Блок.

.....Удивительно, конечно. Уже часов шесть Майдан обороняется в основном под молитвы и "Слава Иисусу Христу!". И при этом наши враги это кремлёвская и околокремлёвская публика, которая официально провозгласила себя чуть ли не последними защитниками консерватизма на планете и чуть ли не самыми православными из всех православных. Вот не был бы атеистом, реально признал бы, что мы это тут боремся с воинством сатаны, который князь мира сего.

Прочетете "Изпъденият марш" от Иван Вазов и ще се убедите в много истини за Русия и за отношението на руския народ към България. Иначе всичко друго, което бръщолевите е помия.Какво ни свързва с една изкуствена държава като САЩ??? По време на "Златната треска", пък и по-късно, та и до наши дни всеки който е "продал баща си и убил майка си" е емигрирал в Америка...п Затова и киното им е такова- насилие, насилие, насилие.

В неделя, "СОЧИ 2014" се закрива. Подхранването на "бунтовниците" с муниции и храна до неделя, вероятно ще стане с помощ от ЕС, както в Будапеща на 23 октомври до 9 ноември 1956 г. от ХАМЕРИКАНЦИТЕ?! Разберете хора, ИМПЕРИЯТА НА "ДОБРОТО", АГОНИЗИРА, АГОНИЗИРА ... за това хапе така силно. NWO - новият световен ред, вече е изчерпан. Планетата земя не е вече в състояние да "дава" 4 пъти повече ресурси, на "златият милиард".

Съгласен напълно. Но имам един въпрос като сте знаели за Будапеща защ пак се пвтаря същото и защ не на запаз от будапеща а . на изток????

На запад от Будапеща има смъръ, война, робство. На изток (исток -рус.=извор) е изворът на живият живот. Стойностният ми коментар, не се видя на екран.

ЕС и САЩ дават всичко от себе си да се хвърли Украйна в една кървава баня.Под маската на борба за демокрация и свобода се цели създаване на буферна зона от послушни на запада и САЩ държави около Русия.От друга страна е хубаво да се откъсне от сферата на Русия както житницити от централния черноземен район, а също така и част от голямата база за черна металургия в Кривой Рог .Не е за пренебрегване и улесняване достъпа до черноморските военноморски бази на Украйна на кораби на НАТО.Може да се предполага ,че ако "острото" мероприятие на Запада...... още още успее , нищо чудно да бъде правокиран локален военен конфликт в някоя спорна област,като действията на Грузия в Осетия преди няколко години.Няма да се изненадам , ако част от жертвите са извадени от моргите на болниците ,както беше в Темишоара през 1989.Ще видим.И нека не се забравя , че става за един пазар от 50милиона потребители и страна богата на природни ресурси.На нейна територия могат да се приютят голям брой силно замърсяващи производства.Няма белите страни да си тровят природата и населението ,за това си има периферия,готова да приюти всякаква мърсотия по нареждане на Брюксел.

Викам си чекай да окнем още един път че соросоидните плъхове дават вид че не са прочели постинга ми)))) и така : До соросоидите)))) Е те това Маджарите (Унгарците)направо ви бръкнаха в ауспуха явно там сите са комунета )))))след няколко месеца ще имат референдум за излизане от ЕС))))) малеййй ми сега)))) какви ли опорни точки ще ви дадат вашите господари за да коментирате тази супер-издънка...или направо демократизирането да се прехвърли от Украинско директно в Маджарско)))))

И аз искам като Маджарите. Те разкараха всички руски паметници и ако някой от тях каже, че е русофил ще му размажат скапаната мутра. Това са националисти и аз искам като тях. Кога почваме руските подлоги?

Мдааа, само дето унгарците ще правят още два реактора с руснаците. Защо сте толкова елементарни? Всичко е до интереси.

ми малко сте бе мен не ви достига ресурс я имате я нямате 10% Българяните де))))) май само в писане по форумите ви е силата....и не само това но и като чете човек минусите и плюсовете явно си личи че и във форумите където на теория би трябвало да сте силни но и там се оказва че сте малцинство))))) егати драмата

Лъжеш, въобще не са разкарали руските паметници. А в момента са в отлични отношения с Русия. Пожелаха да им строят и АЕЦ. Опитваш се в мелето да пласираш лъжи като факти.

Искрено се надявам тези които сляпо бранят САЩ и само повтарят за комунизъм да са платени,защото иначе ми е жал за тях.Изпържени до краен предел от американски филми,сериали и новини мозъци.Повече от ясно е,че тези бунтове са спонсорирани от Запад.Дори Березовски директно си беше признал по Би Би Си,че е спонсорирал оранжевата революция.Хората се избиват като мишки,а някои повтарят "комунета" и пишат оди за САЩ все едно са им ампутирали мозъка.Най-малко вашите САЩ имат визи за такива като вас,глупаци.

Dimi

2018 година. На Антарктика са открили нефт. САЩ изпращат свои войски. Кървавия режим на пингвините, тероризиращи своя народ, скоро ще бъде свален.

Много старо и изтъркано, ама вие русофилите винаги сте си били изостанали.

А за окаяните майкопродавци-русофили не ти ли е жал. Аз оди за САЩ не съм чел тука само оди за Русия се пишат. Или част от опорните точки са да викате на черното бяло.

Русофил не е мръсна дума.Да,аз съм русофил,не комунист или нещо такова,а русофил.Защо ли?Ами защото съм признателен на руснаците,че са ни освободили,защото сме близки исторически и защото разбирам руски без да съм учил и един час,което не ми се отдава с други езици като френски или английски например.Също така харесвам и руските жени.Но какво това прави ли ме престъпник или "комуне"-не,просто ме прави трезвомислещ човек,който не е повлиян от медиите и тъпите идеологии разработени отвъд океана дотолкова,че да се имам за американец.

тея предприятия за 1 лев кой ги купи?? А?! няма нужда от градски легенди. ЕС не е чак толкова страшен, ако няма бивша номенклатура, дето в ЕС вижда поредната хранилка. Другите бивши соц. страни направиха лустрация и си оправиха къщичката. Сега са в ЕС и са в пъти по-добре от нас. Ние не направихме прочистване на генетичният материал и сега продължаваме да страдаме от съответните болести. Като гледам украинците как са го подкарали, може да кривнат по правият път. Ако кръвопролитията те възмущават по-добре да не повдигам темата за чистката, която БКП, партизаните и прочее хайдуци организираха 44-46 година в България. Тогава въпреки окупационната червена армия комунистите не пропуснаха да вземат властта с кръвта на много невинни.

Това на нашите ТРОЛИ от форума не можеш да им го обясниш... те са добре платени и лично Моника и м спуска опорните точки! ГазПРОМ ги финансира ...

знам, ама ми е по-леко като си го кажа :)

Позитанските подлоги храчат, грачат със тревога...

Ще грачат като ги търпиме вече над 70 - години !!!!!!!!!!!!!! Виж другите източно европейски държави колко са по напред - защото се отърваха от червените гниди ! !!!!!!!!!!!!

БСП няма абсолютно никакви идеи за управление и затова просто е предоставила всичко на турците.

кви турци, кви 5 лева - все са милиционери от симеоново.

Русофилистиците са се развилнели нещо.

Много сте смешни и жалки,някои пишещи. толкова разпалено плюете Русия и защитавате ЕС, все едно са ви бащиния. Довчера носихте потури и карахте каруци, днес големи анализатори на световните процеси станахте. Погледнете кочината тук първо, че скоро маймуните в Африка ще слязат от палмите и по-уредена държава от нашата ще направят.

Носехме ПОТУРИ и карахме КАРУЦИ (тоест МОСКВИЧИ) заради съветската СГАН, която се беше настанила в България половин ВЕК... Предателю ... Русия носи само нещастия на българите...

Брей, на Ганя все Русия му е виновна, САЩ, израел... че живее в кочина.

Пич, не можеш ли да четеш- потури и каруци буквално...

Моника ли ги спусна тези точки другарю !!!

Малеййй до какво доживях )))) да браня комунистите от нападките на собствените си членове само и само за да се чуе истината)))) ...Преди не много време Костадин Чакъров каза в едно знаменателно свое интервю че в 1944г Трайчо Костов пише едно писмо до Георги Димитров и му долага че в България има не повече от 5 000 убедени комуниси и това е всичко на които той може да разчита)))) а в последствие тези които влизат в БКП са най обикновенни кариеристи и лизачи на задници заради авантата и далаверата))))) така че правете си сметката вие които спекулирате с думичката комуне че тези които плюете това сте си пак вие фурнаджийските лопати , които за парички не майка си и баща си но и самите себе си сте готови да продадете че дори и на Марсианците утре ако кацнат в БГ))))) бахти измекярията ....

100000000++++++++++++++

съжалявам обикновенните хора които не знаят какво ги чака след не повече от година две... знам че много хора които четът сега си мислят че съм луд ...или просто си пиша ей така.... Хора правителството на Америка е приготвило на гражданите си робство от което няма да могът да се измъкнат с деситилетия!!! Запомнете какво ви казвам. американското и израелското правителства са терористите във съвременния свят.... трябва да се борим срещу тези терористи...те организират събития като във Украина днес и войни по света за да ни вкарат в матрицата наречена-НОВ СВЕТОВЕН РЕД!!! бДЕТЕ И СЕ БОРЕТЕ ПРОТИВ ТАЗИ ЧУМА.... БОГ ДА НИ ПАЗИ..... и СЕ ДРЪЖТЕ ЗА ВЯРАТА,НАШАТА ПРАВОСЛАВНАТА,САМО ТЯ ЩЕ НИ СПАСИ БРАТЯ БЪЛГАРИ!

Ти не си луд - ти си платена от ПОЗИТАНО руска ПОДЛОГА !!!!!!!!!

Да разбира написаното, поради простата причина че то е за просветени хора. Лек ден.

Аман от соросоиди...

Знаеш ли колко малко ме вълнува Америка? и не само мен.. Тук просто следим новините от Киев и цъкаме с език, как дори те ни минаха в справянето с една обществена зараза. Ако успеем да се преборим с така нареченият "комунизъм" никакво американско робство няма да ни уплаши, защото ние се връщаме от там накъдето те отиват.

ама връзката между акмерика-израел и Киев е топла(бих казал пареща) за това е и този коментар. Погледни по дълбоко във нещата-разбира се ако можес и ти стига багажа!

Къде са останалите опорни точки, колега????

Айде още две точки де, не ходихте ли да обядвате.

Стига с тази мантра за комунистите. Прочете, кой е създал тази идеология и тогава я използвайте. Масоните и евреите са идеолозите на тази човеконенавистна идеология. Целта е да се премахне монархията като форма на управление и да се създаде, така наречената "демокрация", при която никой персонално не носи отговорност за делата си. Капиталът е писан от двама, които са членове на сатанинска секта. А, кои са те, отговорът е в книгата и в цитатите от Кабала. И съвременните поддръжници са ясни - ЕС. Но няма да им се осъществят намеренията, няма да има европейски щати....

Античовешко е написаното от z (12.35 часа). Да си оператор в Дир-а би следвало да е все пак отговорност пред общочошките ценности. 9479

Понеже знам отговора ... какво ще му се случи на клетника, имам втори въпрос. Още ли смятате Руската федерация за по-свободно място от ЕС?

Имам въпрос. Какво ще се случи с някой руснак с руски паспорт, ако той клетника започне да пише от Москва по руски сайтове срещу Руската федерация и да обижда вожда Путин?

трябва да правиш разлика между КГБ,Олигарсите, Путкин и Русия и обикновените граждани на Русия!!! Защото в Руските затвори лежат много обикновени хора посмели да кажат нещо среу олигарсите на КГБ!!!

Жалко, че в България няма от тези руснаци, а само русофили-путкинисти-майкопродавци.

СКОРО и във вашата ДЪРЖАВА! спонсорирано от РУСИЯ

Имаш предвид спонсорирано от Олигарсите на КГБ и Путкин!!!!

Ууупс,нещо се обърка май.Тунис,Египет,Либия,Сирия.Украйна-от Америка с любов,с малко пари и доста пропаганда.Да живей дружбата с Америка и хамериканците.Джордж Сорос президент!

Ей Кхмер - в Либия играеха европейските интереси, а не американските - Франция и Англия се натискаха там да бомбандират. Ти си типична ЧЕРВЕНА ГНИДА - лъжец и манипулатор !!!!!!!!!!!!!

Никога исторяита не е връщана назад , от как свят светува. Носталгията е чувство, а не път към миналото. Път към миналото НЯМА. Украйна ще върви напред и ще гради новаата си история , както и цялото човечество между впрочем.

Стоящата на пътя на прогреса русия ще бъде стъпкана и изритана от народите в канавката.

В личните ви карти пише Европейски съюз. Обаче вие работите срещу ЕС. А сте граждани на ЕС. Не сте ли ИЗМЕННИЦИ?

Не изменяме на РСФСР и КПСС и партийната линия!

Абе смешник,какъв ЕС си ти?Че нали където и да отидеш в ЕС и кажеш че си българин ще те гледат като последната отрепка.Айде не се правете чак пък толкпва на по-големи американци и от самите американци.Русия може и да не е перфектна държава,но поне сме исторически близки и сме свободни благодарение на нея.А на САЩ какво дължим?Нищо освен участието ни в престъпни войни като тази в Ирак,която си самофинансирахме и в замяна не си получихме и дълга.Един вид отнесоха се с нас като с човешки изтривалки.

"хайде моля ви се!! не ядем доматите с колците. Преди 89-та година жилище се закупуваше само с връзки. Защото се строеше ужасяващо бавно и не особено качествено." Ако преди 89-та се строеше толкова бързо, колкото се боядисва през 2014-та, то в България нямаше да има никаква инфраструктура и нито един блок. Вие явно мислите, че инфраструктурата е поникнала след първия майски дъжд през 91-ва година и тогава започва живота. "демографският срив настъпи след 89-та, защото преди това гранични войски стреляха по всеки, който се опита да емигрира." Демографската катастрофа е свързана с раждаемост. Да не би гранични войски да са заплашвали жените, за да раждат? "колкото и преди бяха бедните толкова са и сега." Попитай бедните, те най-добре ще ти кажат.

Ха-ха неграмотник, каква инфраструктура магистрала Тракия или Метрото, кое построи бкп. Скапани пътища с дупки, това беше комунистическата инфраструктура. Граничарите пречеха на народа да избяга от "комунистическия рай", затова имаше повече население в държавата. Хората имаха по едно дете защото в тесните панелки нямаше възможност за повече, а и пари нямаше с тези инженерски заплати. Не чакай само на кебапчетата по избори и няма да си беден.

Да аз помня, помня - баща ми млад специалист, научен сътрудник, липсваше по цели седмици и се прибираше посред нощ и пари имахме толкова, че ми даваха по 1 лев на месец джобни и то бабите. Вуйчо му работеше в чужбина и му даде пари и си купихме радио от кореком и имахме радио! По едно време разрешиха частната самоинициатива, баща ми започна да работи за себе си и започнахме да имаме пари. Обаче тогава го викаха в милицията и му казваха, как после всички като него щели да ги вкарат в затвора.

Аз живея в блок строен в зрелите години на социализма, в който като пръне някойн а първия етаж се чува на последния. Бетонът е толкова рехав, че се пробива на ръка, за здравината на тухлите да не говорим, а в кухините намираме стари вестници, от които се осведомяваме за изминалите успехи на партийната линия! В днешно време поне има качествени вносни материали и можеш да построиш нещо качествено, ако искаш!

Преди 90-та българите имаха по 1-2 деца. Циганите по 5-6. Демографската криза въобще не е започнала през 90-та, а във времето след 44-та! Пример баба ми 6 деца, баща ми 1 дете, ние 2 деца, но много от приятелите ми са сами.