Порошенко: Имаме истинско примирие, но войната не е свършила

Украинският президент приветства установяването на истинско примирие в проруската сепаратистка източна част на страната, но подчерта, че войната не е свършила.

Обратно в новината

Коментари - Порошенко: Имаме истинско примирие, но войната не е свършила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора всеки ли управляван от запада усвоява толкова добре лицемерието. Този убиец направи войната, а сега приветства, че е свършила. По голямо лицемерие го има само на запад "Украинският президент приветства установяването на истинско примирие в проруската сепаратистка източна част на страната"

Ще има да чакат украинците! Сега на тоя огън дето се пече Европа-сирийско нашествие-много и на оная работа на Меркел или на патката на Оланд за тия украинци.Насран си отиде Порошенко-къде ще отиде,на поляци и католици се правят- да ама не- руснаци са.Нашите македонци са българи-това е-няма Македония-има българска област-Кутмичевица.

Войната скоро ще започне Вътре в остатъчна Окрайна . Ще я започнат Прави сектор и Свобода ! Порошенко е Минало-има само 2% подкрепа ! А дивашкият възглас на Бандеровци "комуняку на хиряку-комунистите обесени на клона " ще стане Порошаку и Яйценяку на хиряку ! Комуниста Яйценюк,също крещеше в Радата-Комуняку на хиряку !!? Да ви напомня за нашите комуняки пеплували бързо на отсрещният "демократичен" бряг !

Петя Порошенко прекалява с пиенето и иска да кара самолета

Територията на Новороссия ще се върне на Украйна Нали се сещате какво искам да кажа Когато десен сектор се появят в Донецк и Луганск.....

Украйна ще се върне в Русия. Защото украинците са руснаци

Ама нали в Украйна нямаше война, бе г-н Порошенко?

Пясъчни кули! Като спре потока от долари ше рухнат щот нема кво друго да ги държи...

Западът прелъсти и изостави Петя Порошенко. В Париж му скръцнаха да спазва Минските договорености и Петя си тръгна с кисела физиономия. В Киев обаче удари няколко водки и почна да сипе закани

"пълна тишина през тази първа седмица на октомври. Нито един изстрел" Освен това сепарите си махнаха знамената от обществените сгради в Лугандония и Донбабве (има снимки със скъсани остатъци). В руските СМИ пък понятията 'Русский мир' и 'Новороссия' практически изчезнаха яко дим. Добре като начало. . .

Докато Украйна се управлява от САЩ чрез марионетки,ВОЙНАТА НЯМА ДА СПРЕ!!!Целта на САЩ е да разкъсва руската земя и да разцепва руския народ!!!УКРАЙНА ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИ С РУСИЯ,ТЕ СА ЕДНО ЦЯЛО!!!

Стига с тая тъпа путинска евтинджос пропаганда Кой бил виновен в Украйна - САЩ Кой воювал в Украйна фашистите срещу Донбас КОЙ СРА В ГАЩИТЕ НА РУСИЯ? КОЙ СЕ ИЗКЕНЗА В ТВОИТЕ РУСКИ ГАЩИЧКИ?

Порошенко пак се е натряскал до козирката и се кокошини

Не бързай, ще я завършим - по-късно.

Парашенко излезе на трибуната и каза Грюх-грюх Слава хероям, че беше трезвен!

Мирът започва с примирие. За това новината е много добра. Цитата в карето е сполучлив и точен. Украйна никога няма да бъде това, което беше. И запада ще има да плаща скъпа цена, както сега я плаща със мигрантите. Политиката на запада е низ от грешки, които всички виждаме и усещаме. Бих искал да не съм прав. Но истината е даже още по лоша. Бас държа, че Щатите и ЕС няма да помогнат на Украйна да излезе от хаоса, в който я вкараха с политически цели.

Скъпа цена ?! За една приятелска към Европа (не 'Евразия') Украйна с голям потенциал във военно, промишлено и селскостопанско отношение и без илюзии спрямо Руснята ? Не-е, уважаеми, цената си струва !

Потенциала на Украйна е точно толкова колкото и на България под уравлението на демокраДите - 0.

sawo

Ако не си забелязал, Украйна е във фалит от доста време. Целия им валутен резерв е стопен. Живеят на кредит с големи лихви от ЕС и МВФ. Десетки хиляди жертви, разрушена инфраструктура, държавни служители стоят месеци без заплати. Поговори малко с хора, които реално живеят там, преди да си блещиш глупостите тук.

Подла американска подлога и на теб ще ти свърши рая!

То беше ясно, че ще спрат. Русия като изтегли "доброволците" и ги прати да се бият в Сирия, кой друг да гърми там?

Бе щом и бандюгата 'Моторола' се изнесе. . .

А той знае ли, че се е изнесъл?

Абе, Порошенко уж е голям бизнесмен, не му ли дойде на акъла, как се лекуват терористи-сепаратисти?Глад бе, глад.Нека да ръфат пушки и гумени ботуши

Типична опелджийска параноя.

Напротив, много широки души сме тези с опелите, я го виж Пеевски..Това е, защото колите са безпроблемни, не са като руските бракми да те нервят постоянно

Тази терапия той прилага засега към собствения си народ. Ако имаше акъл, въобще нямаше да се хване на това хоро, а щеше да радва хората с вкусни бонбони и да чува по някоя добра дума за себе си.

Нещо тъжен ми се вижда от факта, че вече не се стреля.

Ами нормално. Руските наемници сега изчукват по някоя рубла в Сирия. Фронта в Донбас е оголен. Руската база в Сирия е далеч по-ценна за Путин от някакъв си Донбас.

Като е "оголен" що не ги "превземеш" бе, "умник" с Ай Кю клонящо към 0 /нула/?

порошенко живее в някаква друга реалност. прекратяването на оганя е прекрасно, но не за него. от него ще искат промени в конституцята, съгласувани с новопровъзгласилите се републики. тове е нещо, което тои не може да даде, и без това е на края на пропастта заплашен от радикалите, които не може да озапти -- не е паднал още защото те са на фронта. освен това, държавата е вече формално във фалит, а иде зима. мирише на нов маидан със скачащи по площадите, че и с по-лоши неща. надявам се, че се е сетил да си осигури къде да бяга, защото колкото и да го мразя, не бих искал да видя как развилнелите се "демократични" тълпи ще го влачат из киев закачен на кука зад някоя кола...

Да повторим думите на Порошенко: Войната ще свърши, когато бъде освободена от ръцете на врага, на окупатора, всяка педя украинска земя Има ли неразбрали? Цяла Новороссия + Крим!

във Франция , на среща на Минска четворка Меркел съвсем друго каза за Крим. Но чукча , като тебе трудно се ориентира в последни промени

Порошенку е длъжен да говори така, мъ ти си болен и повтарянето нема да тъ излекувъ.

Не пиши на руска клавиатура, на български се пише Новорусия

Тия са отврат като ИДИЛ.едните изопачават религията,другите -историята

Този страхотен смешник. Няма ли кой да му отвори очите за истинското му поприще? Нека да мине зимата, пък после пак ще напада и отново ще има напрежение.

Пораженко бърза да премине в редиците на умерената опозиция.

Циркаджия! Одърпаха му ушите в края на август и сега в началото на октомви и войната свърши. А това че държавата му е фалирала, даже не го интересува.

Инфлацията в Украйна е по-малка от тази в Русия. Имат всичко, всички заводи работят. Антонов е заринат с поръчки, износът е нормален, заплати навсякъде се плащат. Украинците САМИ се справиха с над 1 милион бежанци от Донбас, с почти 2 годишна война с могъщата Русия, с всичко!

Не баш тъй, но щом си рекъл.

Посмали манго!

Хаха,те скоро и по УНИАН даваха как изглеждат цеховете на "заринатия с поръчки" "Антонов"- празни от оборудване и заринати с боклуци. Завода в Кременчуг,дето го нарязаха,как е? Сигурно и той работи? Корабостроителните в Николаев знам,че са заринати от поръчки- в момента вместо кораби правят печки на дърва тип "Циганска любов"!!!

Ти верно си малоумен. То затова ли даваха новина по нашите лакейски медии как цяла фирма се премести в България заедно с работниците и семействата им. Заради условията в Одеса. Одеса.

денонощно бълнува война! Абе пич ако те бяха зачесали както в Сирия, тогава какво щеше да приказваш? А кротни се малко!

Вярно е че Прошенко не е толкова стар че да помни кои земи са украински и кои не.Все пак не е лошо да по прочете малко да се ограмоти и тогава да пърпори на тази тема коя земя чия е. Все пак има още живи хора които помнят;-)

Това е теза на Путин. Затова има война. А какво помнят тези стари хора?

Марти, Марти, не се излагай, има книжки които са на рафтовете за историческа литература. Фентазитата и екшъните са в останалата част на книжарниците. Пардон почти вече няма книжарници.

оКрайна са сепаратисти такава държава няма това нещо е същата измишьотина като Мъкедония създадена от коминтерна!

Ако сравняваш с Македония: Русия е израстък на Украйна

Признай истината. Тази територия никога не е била украинска, в нея живеят 1.8 милиона руснаци. Остави ги да се самоуправляват, дай им автономия, иначе историята ще те запомни като заядлив инат, който е предизивкал 8 хиляди жертви. Американците няма да ти помогнат. Те обичат да ровят във въглените с ръжена, но да гледат отстрани.

Украинците са най-големите глупенцери на света. Жалка пасмина фашисти, които за малко обещани пари си съсипаха страната.

Звучи ми като нас българите,но с голямо закъснение от 25 години,което те наваксват с ускорени темпове.

bmaleev@abv.bg

В Украйна проблемите който иаме ние са умножени по-десет при тях и инфлацията през 90-те беше в пъти по-висока от нашата и всичко друго....