Украйна обяви ”Великденско примирие” на демонстрантите

Украинското правителство заяви, че няма да атакува проруските сепаратисти през Великденския уикенд.

Обратно в новината

Коментари - Украйна обяви ”Великденско примирие” на демонстрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украинското правителство заяви, че няма да атакува проруските сепаратисти през Великденския уикенд. Само ще изпрати четири джипа с бандюги от "Правый сектор" в Славянск! Които няма да атакуват, а само ще колят мирните жители!

"Великденското примирие" показа още веднъж истинското лице на Правия сектор.

"Украинското правителство заяви, че няма..."КАКВО ПРАВИТЕЛСТВО???Нека ги наричаме с истинските им имена.Това са най-обикновени криминални и ЦРУвоеннопрестъпници.Имало ги е и досега в достатъчни количества по цял свят и се разпознават лесно.След време ЦРУ само ги екзекутира.Наш Боко много ги обича.

В днешно време в Европа НИЩО не се решава с война и оръжие, а с АКЪЛ. До сега твоя Путлер показва, че с акъла изоставя значително от запада, и по много други неща. Западът му спря 1/5 от кнохауто и руската рубла веднага девалвира 2 пъти. Сега като му спре на половина, ще банкрутира заедно със сталиниския си режим и олигарсите си.

Какво е това изключително извънземно ной хау, което ще върне руснаците назад? Супер учени ли го разработват или свръх човеци? За ме е голяма абстракция. Явно вие знаете повече. Толкова години ни поят с митове и легенди. Хайде няма нужда.

В крим гръмна само една пукашка и хванаха снайперистчето - 17-годишен сополанко от Лвов... В Косово и Сърбия се изсипаха тонове бомби и загинаха хиляди невъоръжени хора. Въоръжените са, основно от т.н. десен сектор, золумите те ги правят, танковете /докато не минат на страната на населението/ са все на евроатлантическите мераклии... А, за "ноу-хауто".... Ще броим пилците на есен, много е рано да се видят каквито и да е резултати. А, когато някои държави си дръпнат активите от резервния фонд тогава ще има голямо щатско веселие. А и С-400 в Иран ще са един прекрасен подарък за др. Обамов и неговите гъзолизци в ЕС.

Навярно за бомбандировките над Сърбия говориш,а?Или за Косово?Балканите се намират в Европа,нали?

добре, нека го кажем по друг начин. зъл дух, защо не легнеш върху мажка си, както те е учил ленинския костов? за да се насладим и на твоите задни чати, като затворници във вашата "демокрация"

тоя вид на форума съм го доказал аз, не е съвършен, но на ебалниците не им пречи да ми се правят на сътворителите, и такаще им го набия тоя път, че направо ще квичат, че да чуят и глуите!

Драги форумци както знаят мнозина от вас аз присъствам не от вчера в този форум...днес е момента да ви кажа нелицеприятни истини: вие които се пишете демократи и с Александър Матросовски плам защитавате ЗАПАДА това демонично онти-християнско държавно образование сте си чисти КОМУНИСТИ, по една проста причина...комунизма освен практика (софри, крадене, трепане и демагогстване ) си има и своя идейна платформа и тя има една главна точка а именно: отричането на Христос като Спасител ва човешкият род и приемането на идеята , че материализма е майката и бащата на всичко видимо в този свят...и тук отварям една скоба (и най корумпираният специалист не смее да отрече че жива материя може да се роди единствено и само от жива материя) следователно в светлината на вашата идейна платформа вие атеистите (комунисти ) сте произлезли най вероятно от да кажем Белоградчишките (камънаци) скали))) затова са ви и толкоз каменни главите и сърцата да не кажа чугунени...затова и съжалявате че нямате възможност да освиткате такива като мен дори без превръзка на очите както казва ideyazabulgaria ....това, че не носите червени книжки в джобовете си нищо не означава, защото вие си ги носите в сърцата и в главите си и сами себе си заблуждавате, че нямате нищо общо с комунизма тази западнярска измишльотина на идеолога и баща Карл Маркс...

Арсений е добър и благ човек.

трабва да я наебеш и тогава чак няма дас обидиш модераторката на медяпул и дира!

Пишеш неграмотно като турчин? Да не си резняк от Кавказ?

Никакво примирие! Бой по кратуните на маскираните зелени човече с дръпнати очички и криви крака, бой докат се върнат при Чингиз хана си в Монголия!!! Никва Европа, никва газ за тях - да ходят да пият вмирисан кумис и конски отпадъци в Гоби!

и аз така викам за вас, но в живота, дето хич го немате. но ще ви склъсам, можто мъжко момиче! запомни го от мене, кожто злите духове ги карса да му духат!

а, да ви кажа захсти звyча странно.. ползвам нов софтуер. което не променя нищетат ви, плазмодежo

Първо научи български език, а след това се прави на мужик! Ай бегай във вътрешна Монголия да пасеш овце!!!

подлога на статуквото. е дебилната питанка. тя не краде, та тя нама какво да яде. мишка транс-цензураторка.

Какво благородство, какво великодушие и възвишеност, каква снизходителност и доброта - да отложиш убийствата с цели два дни! Направо ме избива на поезия: "В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент: покани ме Дявола старият Дявол в дома си на чашка абсент..."

На крымских заправках возникают перебои с бензином и дизтопливом, цены на некоторых АЗС резко выросли.

Защо не спреш със старите партенки. Твоите работодатели днес са в почивка и няма да плащат!

Украинското правителство не знае как и не може да атакува проруските сепаратисти...

Простете къде се водят стражения???

Дир-а, а нещо за протеста в Одеса ?

все още не са им дали '' карт бланш".

Както искате плюйте момчетата но те най-бързо ще върнат украйна на русия

Разколът от 1054 г. е първия успех на богобoрството и човешката гордост във войната им срещу Църквата. В нейното единство остават верни всички източни автокефални Патриаршии и Архиепископии, наричащи се вече Източноправославни. Именно на съборната Вселенска Православна Църква, в която всички поместни църкви са равни помежду си, се пада тежката, но благодатна мисия да съхранява чистотата на Христовата вяра и да се противопоставя на всички посегателства срещу нея. От печалната 1054 г. западната църква (наричаща се вече Римокатолическа) е изправена пред постоянен съдбовен избор да се покае за страшния грях на гордостта, чрез който изпада в ерес и с това довежда до разкол в Църквата, или да продължи да упорства в гордостта си и така да се лиши от спасителната възможност за завръщане в лоното на Вселенската Църква. За съжаление на всички православни християни, римокатолиците и до сега избират второто.

И това доживяхме, под тази съвременна актуална новина да се връщаме в 11 век. Тук в този форум ходят много окачалки, начело с двама трима администратори, които манипулират целия форум и го заливат с Костовска тъмносиньо оцветени помия :D

Всеки един от нас има история и благодарение на ТАЗИ ИСТОРИЯ се определя като личност!!!! Божествено проявление. Човекът Иисус се е борел срещу статуквото, борел се е за справедливост. И в осъждането му на смърт няма нищо странно. Никоя власт не обича бунтовниците, никоя власт не харесва революционните идеи. А Пилат Понтийски по нищо не се различава от днешните управници. На пръв поглед е едва ли не симпатичен с нерешителността и колебанията си. Изглежда като въплъщение на толерантността, която се стреми да задоволи стремежите на всички. Обаче в крайна сметка осъжда на смърт революционера. Защото именно той е истинската заплаха за властта. Властта крепи статуквото, тя не иска промени. А истинската, освобождаващата промяна я носят личности като Иисус. Неговите радикални схващания и действия могат да направят света по-справедлив. Просто трябва да му повярваме.

Абе знае ли някой какво търсеха в Киев шефовете на НАТО и ЦРУ? Да не би рървия да е търсил устройството, което побърка моряците на Доналд Кук, а втория - изчезналите си агенти в Югоизтока?

На босият цървулите.

дипломите на тучинов, сорос и меркел.

Психозата на Доналд Кук я предизвика един самолет "сухой".

до лицемера, които ми казва, чесйобщението ми било изпратено, а по педерсски си остава скрит. мажка ти все осте ли е на 8ч, а кадровике??

Лука 15:1-7 1 Каза още на учениците Си: Един богаташ имаше настойник, когото наклеветиха пред него, че разпилявал имота му. 2 И той го повика и му каза: Какво е това, което слушам за тебе? Дай сметка за настойничеството си; защото не можеш вече да бъдеш настойник. 3 Тогава настойникът си каза: Господарят ми отнема от мене настойничеството. Какво да правя? Нямам сила да копая, а да прося ме е срам. 4 Сетих се какво да направя, за да ме приемат в къщите си, когато бъда отстранен от настойничеството. 5 И така, като повика всеки от длъжниците на господаря си, каза на първия: Колко дължиш на господаря ми? 6 А той отвърна: Сто мери елей. И му каза: Вземи разписката си, седни бързо и пиши петдесет. 7 После каза на друг: А ти колко дължиш? И той отговори: Сто мери жито. Каза му: Вземи разписката си и пиши осемдесет. 8 И господарят му похвали неправедния настойник за това, че е постъпил остроумно; защото синовете на този век са по-остроумни спрямо своето поколение от синовете на светлината. 9 И Аз ви казвам, спечелете си приятели посредством неправедното богатство и когато се привърши, да ви приемат във вечните селения. 10 Верният в най-малкото и в многото е верен, а неверният в най-малкото и в многото е неверен. 11 И така, ако в неправедното богатство не бяхте верни, кой ще ви повери истинското богатство? 12 И ако в чуждото не бяхте верни, кой ще ви даде вашето? 13 Никой служител не може да служи на двама господари; защото или ще намрази единия и ще обикне другия, или ще се привърже към единия, а другия ще презира. Не можете да служите на Бога и на мамона! Лука 16:1-13

Колкото труд си дал за този копи/пеист толкова и останалите ще дадът да го прочетат...

Това е истината ,вярата.добродетелите и т.н. , а кой ще го прочете или осмисли ....вярата и ценностите са единственото лекарство за нашето болно общество!

Говорителка на Службата за сигурност на Украйна каза днес, че прекъсването е "свързано с прилагането на Женевското споразумение и Великденските празници". Абе вчера не дрънкаше ли други глупости този от третия пол на снимката???

Зависи от къде си ги чу ония глупости. Ако си ги чул от dir.bg зарежи всяка мечта за обективна информация, там всичко е тъмносиньо като цвета на Костовските путиновски комунисти и крайно простовато като тартора им. Те пунктират медия, но никога не са станали такава, поради примитивния им комунистически произход. А аз това не съм чела ония глупости в западната преса, която чета непрекъснато и считам за много обективна. :D

Абе пИдал, като не вярваш на link, защо по цял ден спамиш във форума?

Американците изпращат сухопътна войска в Полша. Информацията е от Вашингтон Пост от вчера, 18-ти Април.

Много народ си избива комплексите в този форум. Прости им, Господи!

на вас - няма да простя.

ако си господ, на кого би простил?

Господи? Ти нали си комунист?

да, аз съм независим

Западът първо подмени християнството, след което се опита да го затрие. Днес сме свидетели на последния етап от вековната битка. В началото на 80-те години на вече отминалия ХХ век, един от най-видните стратези на американската политика Збигнев Бжежински, поставя началото на откритата война срещу Православния свят: "След комунизма, най-големият враг на западната демокрация е Православието". Така, с едно изречение, полякът католик обяви всички православни християни за врагове на демокрацията. До ден днешен г-н Бжежински нито е опровергал, нито се е извинил за безбожната си и дискриминационна политическа стратегия, която внушава абсурдната идея за тъждественост между комунизъм и Православие.

Християнството е долнопробна еврейска секта, чиято цел е да държи гоите в невежество и подчинение. Не случайно евреите са винаги успешни, а християните, колкото по-близо до оригиналната версия, толкова по-подтиснати и подчинени - като православните! Ако търсиш изначална истина - търси я поне в юдаизма!

След 25г мутирал комунизъм в България. положението е неспасяемо, ако страната не се демократизира.

Демокрацията е власт на свободните граждани с роби, но не и за робите. Народът на САЩ не избира пряко президент. Не може един цигански глас да е равен на един професорски глас. Резултатът го виждаме.Покупка за 20 лв., печелене на избори, продажби и кражби. Парламентарната демокрация е една говорилня.

И кой, кой, кой да го демократизира? "Вожда" будавинету? Сокола? Кукувица-Пръмовица? СтаниШеф? Костов? КОЙ,КОЙ,КОЙ????????

Демокрацията е върховенство на собствеността и закона.

Хамериканците взели пак по Русия да плюят, вместо да наложат санкции на кървавия режим в Киев, който си позволи да прати крайнодесни групировки и чужди наемници срещу народа в източна Украйна. Абе, хамериканци, защо нападнахте Милошевич, който прати армията срещу косовските сепаратисти, а сега, когато режимът в Киев прави същото в източна Украйна, им наливате пари и плащате на наемници да върлуват там?

+100

1878 г е едно, сега е друго време. Сега руснаците на Путин ни донесоха ново олигархично робство, срещу което тепърва предстои да се борим. Сега Русия не ни е освободителка, а поробителка. Както казва Левски- Който ни освободи ,той ще ни пороби! За това понятията русофили и русофоби трябва да се заменят с предатели и защитници на национални интереси. Търси се новия Стамболов! Мнаого прост чиляк остава балканеца, крайно прост, не случайно е сега в това положение- с най съдраните потури в Европа, обран от олигархията си до кокала!

През час караш на копи-пейст!

как искаш да ви верваме, като ни поголово, само смърт за вас юдеи! елате и ме арестувайте! може и да се прочиете, че сте ме разпънали на юдежския си кръст, като селяшки фъкукпростаци, кож знае.. кож знае...

здравеж шашмалогио. как е дъщеричката ти? преживя ли до толкова, че да пуска млеко?

БЕ ТИЯ, ДЕТО ТЪЙ МАНИПУЛИРАТ С УЖ КАКВО КАЗАЛ ЛЕВСКИ И ТОВА, ЧЕ "КОЙТО НИ ОСВОБОДЯЛ, ТОЙ ЩЯЛ ДА НИ ПОРОБИ" ДА ВЗЕМАТ ДА СЕ УПРАЖНЯВАТ ВЪРХУ "ДЕМОКРАТИЗИРАНЕТО" НИ ОТ ЯНКИТЕ И ВЪРХУ ТОВА, КАК НИ БИЛИ "ОСВОБОДИЛИ" ОТ "КОМУНИЗМА" И НИ НАПРАВИЛИ "СВОБОДНИ" ЗА ТЯХНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ". ДА СЕ УПРАЖНЯВАТ И ВЪРХУ "ПРИЯТЕЛСКИЯ" ИМ ОГЪН И ДРУГИТЕ "БЛАГИНИ", ДОНЕСЕНИ НИ ОТ ТЯХ НА "ОСВОБОЖДАВАЩИТЕ" ИМ КРИЛЕ ОТ СОБСТВЕНАТА НИ ДЪРЖАВА И СОБСТВЕНОТО НИ ИМАНЕ, ОТ СОБСТВЕНИТЕ НИ НАЦИОНАЛНИ СРЕДСТВА ЗА ПРОИЗВОДСТВО, ОТ СОБСТВЕНИТЕ НИ НАЦИОНАЛНИ БОГАТСТВА, КОИТО ТЕ ЗАГРАБИХА, ЗА ДА НИ "ОСВОБОДЯТ" ОТ ТЯХ ОТ ЦЯЛАТА НИ НАША (БИВША НАША) ДЪРЖАВА, ПОСТРОЕНА С ПОМОЩТА НА РУСИЯ И СЪЩЕСТВУВАЩА ДНЕС ЗАРАДИ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО Й НА КАРТАТА НА СВЕТА ОТ РУСИЯ В РУСКО-ТУРСКАТА ОСВОБОДИТЕЛНА ВОЙНА.

Само публичен линч на Яйцето и Турчина може да реши кризата в Украйна!

ташак сурат има смелота да диктува положението но ако не го заберат в САЩ ще виснат яицата

Най-подходящото тяхно поведение за Великден щеше да е да напуснат Киев и повече да не се връщат там. Едно незаконно 'управление' няма защо да окупира сградата на парламента и другите правителствени сгради в Киев.

Длъжен съм да отбележа, че и Яйценюк и Турчинов имат марионетен вид. И Плевнелиев също.

Не си прав.

да вземат да дадат на нашите балгари пенсиите които работеха в коми нали са много хубави. как дават блядовите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На този Яценюк не може да се вярва, твърде много се навежда.

ами изка човека да се фане за палците па тогава сте мисли как нататак

по наведен от путин?

Благодарение на факта, че Гърция е член на ЕС й се размина фалита! Украйна няма този шанс!

Просто я купиха и гърците остават със статут на роби. Ако това е спасени е, здраве му кажи. Този дълг не могат да го върнат до как свят светува. А го направиха мекеретата на банките.

Покрай украинската криза НАТО събира нови сили и преодолява противоречията.Така ще излезе по-силна от преди.Русия да си стои там в Азията.

"Какво е това полуостровче, наречено Европа"-Л.Толстой

Украинец не руснак.Я из Донецк.

каде си видял украинец бе в нета ли какне рабра че нема такава даргава товае измислена страна от ленин

то бива , бива...., но чак толкова прост не много често се среща. Честито! Дано от рядък вид си.

Ivan Nenov

В МНОГО СИ ПРАВ И ИМ ДАДЕ ЮГОИЗТОК ЗАПОРОЖИЕ ОДЕСА КАТО В ГАРНИТУРА

Я из Киева. Правда. Украинец - не е руснак!

Нема такива държави Украйна и Македония. Езикът им е диалект на руския и диалект на българския

Необразован сте. Киев е град на повече от 1500 г. Москва - на 800. Не искам повече да ви затруднявам с историята.

За Русия Украйна е това, което е за нас Сърбия.

Въпрос към стратезите на българската политическа мисъл. Каква е разликата между евро гей и руски бляд?

Разликата е че ти си еврогей и помашки бляд

Берберина тоз направо те размаза като сопол на цимента))))))

Обожавам да прочета мнението на инфантилен пъпчивец но когато е по същество.Особенно когато работи за дир.бг. Та?Имаш ли отговор на въпроса или и ти като Владимир Владимирович сте оставиш мръсната работа на мутрите.

Разликата е в опорните точки на троловете

Леле на тоя какъв бой му трябва.Абе по цаиси и идей прилича малко на дянков.И оня окраде здравната каса а тоя чака парите от брюксел.

Дянков е шеф на икономическата мисъл на Русия сега, нещо да кажеш?

Да връща заграбеното

Дянков сме го пратили там под прикритие, да съсипва отвътре руската икономика. После, като дойде Боко на власт пак, ще го върнем тук, за да оправи нашата икономика.

Около 70% от жителите на Югоизточна Украйна не подкрепят идеята за отделяне и присъединяване към Русия Според Киевския международен иститиут по социология 69.7% от респондентите са против подобни промени, 15.4% желаят присъединяване към Русия, а 12.5% се затрудняват с отговора. Всичко свърши тролове. Това е положението. Малкия Крим за Русия, а 50 млн Украйна за ЕС.

То и Крим след година-две ще иска референдум да са връща в Украина, ама кой ще им разреши. Това им е първият и последният референдум в историята.

млакни бе геи соросоиден каде тие мозака в петите ли всичко е ясно нема украина вече играта на уса у евогеяовете се сварши

Пропусна да отбележиш, че тези хора също така НЕ ИСКАТ ТОВА БАНДИТСКО ПРАВИТЕЛСТВО. Искат Единна Украйна, федерализация, повече права и справяне с престъпността и корупцията на всички нива. И да бъде забранена нацистката групировка "Десен сектор" Ето това искат хората. И ако това им искане НЕ се сбъдне ще помолят Русия да им помогне. Но не и да влизат в състава на Руската федерация.

В Русия престъпноста е по-висока от тази в Украйна