Петима души загинаха при престрелка в Източна Украйна

Петима души са убити тази сутрин в престрелка близо до град Славянск, източна Украйна. Москва критикува Киев по повод "провокацията".

Обратно в новината

Коментари - Петима души загинаха при престрелка в Източна Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, няма ли някой да направи интервю с наши шофьори които са пътували през Украйна? Да чуем какво е отношението към тях от пр-озападните неонацисти, безопасно ли е да се пътува, има пи грабежи?

Колко много русофили дира пак са наводнили и проклинат, теглят майна на злочестата Украйна дето дръзва да се муси на добрите братя руси! Вие може да пищите, вие може да крещите но в Украйна много хора още помнят ГЛАДОМОРА, знаят кой им натвори куп нещастия, беди.

Таз тъга по Украйна ще ви е.е п.....а майна. Тринадесет четирдесет и две , кротко с руските мъже.

Това не са сепаратисти, а изконни стопани на Украйна, те хранят главорезите на Майдана, организирани от ЦРУ и еврослагачите(главорезите). Тази фашистка сган западът не я е въоръжавал и отглеждал, за да я разоръжава сега. Явно нешата отиват към навлизане на руската армия в Украйна- не мобе да се оставят беззащитни хора на произвола на изверги.

Поредната "битка" между добро и зло. Демократичният запад е на път да посее смърт в плодородната Украинска земя. Санкции или не Русия няма да стои безучастно и да гледа извращенията на десен сектор и на американски наемници.

съглсен съм че историятя изглежда доста скалъпена и ни се спестява какво точно е станало. въоръжени украинци нападат невинни, цивилни руснаци, понасят жертви, изведнъж дошли руснаците с автоматите, ала бала...

Сигурно загиналите са били доброволци. Пишеш абсурди. Запада носи отговорност за всиюката смърт която ще се стовари в Украйна.

Или извадени от моргата! Нека се уточнят първо колко са загинали от едната страна и колко от другата! Казват смешни неща!

Външен дълг ( нерегистриран ) 20.04.2014 18:02 Русия има 730 000 000 000 $ външен дълг ! pеплика вземи линк + гласувай- гласувай глупости глупости ( нерегистриран ) 20.04.2014 18:14 глупости - който се интересува може да види в сайта на ЦРУ външните дългове и златните резерви вкл. и на Русия

че един друг президент имаше някакви проблеми с тавана на дълга есента на миналата година. ЩОТО БИЛ МНОГО, МНОГО ГОЛЯМ ВЕЧЕ! Та конгреса му разреши ВРЕМЕННО да вдигне летвата и да пусне печатницата за хартийки. ДА ИМА ДА ПЛАЩА НА АДМИНИСТРАЦИЯТА И ВОЙНИЦИТЕ СИ... АМА БАЯ СЕ ПОПОТИ, ДОКАТО КОНГРЕСА МУ РАЗРЕШИ... Инае трябваше да обяви фалита на държавата си...

750 милиарда е външния държавен дълг. Частният на олигарсите е 3 пъти по-голям.

Благодаря. Разбрах: на хонорар сте. Хубава и приятна вечер.

По повод коментариите по-долу между комунисти и антикомунисти. Светът се развива, понятията се сменят, но същността им остава. От социалистическата диктатура се преминава в демокрация / междинна форма, също геноцидна за мнозинството/ и се отива в новия световен ред, който е висша форма на комунизма. При Новия световен ред човека ще бъде един вид чипосан бройлер, за който ще се грижат както сега се грижат за бройлерите и като им изтече срока на годност/ станат ненужни/ ще им се спира захранването. Вижте последната новина от САЩ за това с какво мляко майките кърмят децата си. В млякото им вече има Roundup. Вече трябва да се въведе за изучаване дисциплината "Новият световен ред - най-висш и последен стадий на комунизма", защото форумците тук говорят за остарели пропагандни теории. Помощна литература се намира все още лесно : Prison Planet, Brother Nathanael, Diagnoza i dr. За съжаление на нехаещите изпита по новата дисциплина няма да се взима с тройки....В момента Новият световен ред е в настъпление по всички фронтове срещу мирните народи и техните държави. Украйна вече е разбита и хунтата въвежда правилата на НСР.

ах беднии ми! не тука, тука върлува цензурата на десните келеши, че като им забришеш един по врато и те се оплакват чак на папата. кенеф. това е.

Франция: $2928 Германия: $2824 Великобритания: $2722 Словения: $2011 Хърватска: $1385 Словакия: $1382 Полша: $1380 Чехия: $1268 Естония: $1259 Унгария: $1062 Латвия: $948 Литва: $904 . . . Русия: $858 ... Русия е ПОМИЯ

какво е това? бвп? ами кажете ми от къде са ви и дълговете, ама към бъдещите ви общества. другото е стъкмистика от рационализатора ърсев...

Русия има 730 000 000 000 $ външен дълг

Това е средната заплата

спрямо инфлациете? контролирате ли свободния поазар с инфлации?

Наръсил си произволни числа, все едно с градинска пръскачка. И дори не посочваш кво е ... с една дума - Тъпак

НА КОГО ДЪЛЖАТ НАРОДИТЕ, ЧЕ И СИЧКИТЕ? НА МАРСИАНЦИТЕ ЛИ? де са тез зелени човечета? КОЙ ги КРИЕ? ТЯХНАТА, М...

В Москва средната заплата е 2000 USD, което е към 3 пъти повече от София(1100лв ) и към 5 пъти повече от масовата заплата на работещите в частния сектор по страната (600-700 лева бруто). Може да е от газ, може да е от петрол, но това е положението. Въобще не защитавам Путин и руския новоцаризъм. Най-бедните руснаци идват у нас и доста успешно са надули имотния балон по черноморието насред жестоката ни стагнация и дори дефлация (според статистиката). Има и какво да се поучим от Русия - достойни доходи, защита на националните идеали и руснаците извън Русия.

A извън россия, където живеят 95% от руснаците средната заплата е 100 евро :)

за мине на кенефи, модератора знае защо!

КЪДЕ ГО ВИДЯ ТОВА ? МИН.НАДНИЦА В ЩАТИТЕ НА ЧАС : Georgia $5.15 Wyoming $5.15 Minnesota $5.25 Arkansas $6.25 Delaware $7.25 Michigan $7.40 ..... New York $8.00 СРЕДНО ПО 35-40 ЧАСА СЕДМИЧНО - 140 ДО 160 ЧАСА МЕСЕЧНО ...:)))

В Москва средната заплата е 2000 USD -------- бухахахахаха я си пий хапчетата

от ваще не щем да пиеме, явно не ви деистват, модераторке. едно яко чукане? позволете да ви влеза между кракартата!"

В Норвегия средната заплата е 4000 евро, минималната- 2200 евро. Всички западни страни са със заплати 2пъти по -големи от тези на Масква. Във вътрешността на Русия пенсията е 100 евро заплатата максимум до 400 евро

Като говориш за заплата, имаш ли хабер какви са цените в Москва? Това е един от най-скъпите градове в света.

Глупости на търкалета. Естествено е услугите са скъпи, като има платежоспособно население. Никой не те бие по главата да ходиш по гъзарски ресторанти, можеш да хапнеш и чебуреки. Ти сметни с тези пари как ще живееш когато бензина и цигарите са по лев и петдесе, телефона и топлото почти без пари, телефона и метрото някви копейки...

Нещо за цените в Москва?

При 200$ вечеря за един в сносен ресторант 2000$ си е направо подигравка .

Какво знаете за корпоративния капитализъм и неолибалиризма които толкова много хвалите, какво вие донесъл и какво е донесъл на Бг. Само не ми казвайте че ядете банани и ходете по Европа да бършете задници!

Ядем и банани като и всички други плодове целогодишно.Някои от нас дори не си бършат задниците защото имат специални приставки към клекалата които вършат всичко ,без да ти вдигнат гащите.

На заплата сте? Или почасово?

АЗ ЛИЧНО СЪМ НА КУПОНИ ЗА ХРАНА НА САЛВЕЙШЪН АРМИ :) ЗА КОЛЕГАТА НЕ ЗНАМ ?

:))) Стигат? Стах ме да попитам, но все пак. Колега ви близък роднина? Заедно сте учили? Или... Знаете, страшно много ви приличат стилове, построяване на изрази, пунктуация и още доста др.неща. Просто случайност, нали?

Никаква престрелка не е имало! Пак с вадили трупове от моргата за да обработват с пропаганда плоските мозъци!

и нато болния не е подслушвал с микрофон. секретарке, но държавния секретар да разправя колкито си ще за дас си осигори поста на постовете ми идва малце в повече! вие резана ли сте? питам. не че е важно.

моидераторе, защо трихте словата в корана? имате ли обяснения, аиде аз съм луд, пиян и разкъртен.. ама какво има общо това с коран-а? или имате нeщо против цялата вярваща общност?

искаш ли да ти кaжа къде отиваш, а?

zeddd

А какво е било общото с новината?

ми на дебили не обяснявам. що? нама цел живот та ви обеснявам, дибило конярска!

Малко са мислещите хора тук. Кой нормален човек би защитавал Империята на злото, наречена Съветска русия? Кой от тях би карал Москвич вместо Мерцедес? Кой би висял по опашки за кофичка кисело мляко. Кой би емигрирал в Русия? Кой, кой, кой кой? Отговора е ясен. Но бедните духом са безпомощни. Те биха търсили вината за безсилието си винаги у по-силният. Прост народ-слаба държава...

Аз лично от Русия нищо лошо не съм видял. Помня, че когато бяхме дружки с Русия бензинът бе 20ст. литъра, нафтата 6ст., парното 10лв на месец а тока 2ст дневна и 1ст нощна.

Затова СССР и Варшавския договор заминаха!!!

Vladimir Borisov

Да но времето май е друго вече.

не лъжи боклук! 1989 г. бензина беше 1 лв, а цената на барела 38 долара 2013 г. бензина е 2,5 лв, а цената на барела 120 долара И това няма нищо общо с дружките Явно си бил детенце на партийни боклуци, накоитодържавата им е плащала парното. Щото за 75 кв.м ние плащахме 40 лв. на месец + 15 лв ток. Тока беше 4,5 ст. дневна и 2 ст. нощна през 1989 г., а не както лъжеш безобразно.

да го постотня- путин не ми е кумир. нито костов, за гоце пък да не говориме. мене ме води божието слово. харесва ли ви или не. това е. имате право да ми се правите на праведни.

и кое е божието слово?

ми вие го тритете. какво има да ви казвам! могас ли да ви цитирам корана?

ми вие го тритете. какво има да ви казвам! могас ли да ви цитирам корана?

а ти замезвай от време на време

от опит ли ми говориш, а юда? правя това, което ми харесва. защо си против, нали си демократ, а не диктатор? моззе би искаш да ми наложиш геiски вериги?

ТОВА НЕ Е НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ПОРЕДНАТА ПУТЛЕРИСТКА ПРОВОКАЦИЯ , БОГ ДА ПАЗИ АМЕРИКА И ХОРАТА ОТ СЪВЕТСКАТА МИЗЕРИЯ !

еи обонго идиси в осраната хамерика и та се моли дая пази господ

МДААА ДОРИ ТУРЦИЯ Е ПО-ДЕМОКРАТИЧНА ОТ РУСИЯ СМИ: в Турции могут создать спецтюрьмы для геев ...:)))

да, може би путин не накарал пеерасмусен да микрофонира разговори, за да е на първа позиция? питам те бе, не знам! може би секретарката на нато е по-отворена от тебе? щом искахте воина, ще трябва да търпите и бомбите и! ти готова ли си да носиш кръста на шовечеството, а кафената? питам, просто еж така...

няма религия и законодателство, по което да имата повече права от другите! това е истината! дали сте съгласни или не- тепърва ще ви го доказваме на живо! аиде, трии, че да се насладиш на кръв! а да ти кажа, че мария магдалена не е била проститутка, тя е направена на такава! поздрави!

Мисля, че имаш нужда от незабавна лекарска помощ!При теб положението е патологично,ако разбираш какво искам да ти кажа...

аиде, омеси ми един кузиняк на плитка! както е казано в "библията" ви!

Христос Воскрес Ленин не Путлер никога

Цялата история е виц за кретени. Невъоръжени проверявали., дошли въоръжени и почнали да стрелят. Ама въоръжените руснаци дошли за секунди и убили двама в колите, а колите били изоставени и т.н. Две коли означават поне 6-8 души. Ако са въоръжени за секунди ще избият 10-15 невъоръжени и ще си отидат необезпокоявани. Само пълен тъпак може да вярва на пуснатата от руснаците версия. Ако е имало такова нападение, то очавадно е било срещу въоръжени хора.

голяма смешка е вида на мъртвите и изгорените коли продупчени от натовски куршуми! верно сие за вас... не знам кой може да вярва на нато и цру, освен пълен дебил.

Какви глупости плещиш? Натовските патрони трябва да са идвали от колите. Съвсеми изперкахте с простотиите.

Проверявай по добре информацията и се опитай да мислиш. Блок постовете са укрепени така че това дето си го мислиш за секунди не става така става по Тъпите филми с Рамбо. След като станала стрелбата са дошли подкрепления и тогава са ги опукали

Кретен опитай се да се събудиш да си вземеш пушката и да отидеш на няколкостотин метра разстояние. Няколко торби не са укрепление.

Спри се, не можеш ни вкарва в тъпия си филм. Тъпа си.

снощи ви предупредих, ама простия ви кафяв модератор ме три докато не се спразни. кеф ли ви е сега? виждам, че да.

Много зле е русия ,много зле ,как можа да даде власта на поредния диктатор ,а неговите господари олигарси изнесоха капиталите навън и сиживеят на воля по света ,а той да стигне дотам да предизвиква гражданска война в украйна за да не се окаже че 10 милиона руснаци са членове на нато и и ес и като видят как живеят техните сънародници в украйна руснаците да го изгорят жив,целта оправдава средствата по добре укарайна да гори отколкото трона да падне,а тука некакви романтици ми говорят за брикс и т.н ,и как путин щял да срине туй или онуй.... Колко побъркани хора има не е истина

Izo91 От коя дупка изпълзя момченце 91 да не ти е дата на производство? Руснаците ходят по цял свят нявсякъде, така че е е нужно те прекрасно знаят кой как живеят. Аз искам украинците да видятБългария и тогава ще подпалят целият прав сектор Яйца Боксьорски мутри заедно с гумите на майдана.

чакайте малко! не бързайте с продължението, както вие си мислите. тук има индивидки, които смятат, че могат да носят кръста на всички хора! нека да видим няма ли да им се спукат ребърцата! казах още, че на потурчинов не може да се вярва. пак ме триха кафените гащи! демокрация, какво да им направиш?

Най-големия данъкоплатец в България е Бургаска област. Искаме автономия, стига сме хрантутили шопите и останалите прошляци.

Ти забрави ли, че спонсора ви ГЕРБ вече не е на власт и скоро няма да дойде. Да не ревете скоро вас да ви хранят?

Оръкал си нещата. Най-голямия данъкоплатец е в Бургаска област. Но най-голямата област като данъкоплатец е София-град с данъци и осигуровки за 4,5 млрд лева. Община Бургас е събрала около 700 млн. лева данъци и осигуровки , като от тях около 500 милиона са от Лукойл

Петата колона яростно защитава ционофашистите и техните фашизоидни слуги от Правий сектор - виж jingibi. Teзи фашизирани драскачи сигурно знаят че рано или късно ще трябва да се подготвят за Апокалипсиса. Добрата новина е че той ще дойде много скоро!!!!! Ха ха ха ха !!!

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ ЛОВНАТА ДРУЖИНКА НА БИВШИТЕ БАРЕТИ ОТ ВДВ НА СССР ЗАЛОВИ В ХРАСТИТЕ КРАЙ СЛАВЯНСК 22 ГОДИШНО ФАШИСТЧЕ КОЕТО УЧАСТВАЛО В СНОЩНОТО НАПАДЕНИЕ ..... В МОМЕНТА ГО ОХРАНЯВАТ ЗА ДА НЕ БЪДЕ РЯЗАНО НА ПАРЧЕТА ОТ КАЗШКИ МАЙКИ

Какво представляват бандеровците или десния сектор? Аз лично набързо ще Ви опиша: Ходил съм в Киев и съм посетил Киевско-печорската лавра. Един уникат на православието с подземните пещери където са медитирали над 420 светци. Предполага се, че гробът на свети Антоний е там. В момента обикновените хорица са обиколили манастира с уникалните църкви и ги пазят с телата си, защото бандеровците, които не са християни искат да ги взривят и унищожат. Това не успя да направи и Хитлер през Втората световна война. Били са поставени три камиона с взрив и не са успели да унищожат голямата църква, чийто олтар е запазен и до днес. Така нареченият десен сектор се опитват почти всеки ден да проникнат вътре и с бутилки Молотов да унищожат църквите и подземните пещери и проходи, както и мумифицираните тела на светците. Там в момента няма нито руснаци, нито украйнци - всички там са само християни. Чудно защо властта в Украйна не защити тази световна светиня, а позволява на бандеровците да се гаврят с християнството. Папата и той лично повдигна този въпрос. Къде е нашата църква и управляващите ни политици. Те християни ли са или друговерци? Оставям Вие да решите това, Господа Избиратели - БЪЛГАРИ !

Вярно е, писаха ми мои познати, че стоят денонощно хиляди хора - рамо до рамо - и баби, и дядовци, и млади, и стари за да опазят тази светиня, но държавната власт в Украйна се състои от помияри. Там има и жертви. Какво и те ли са сепаратисти и терористи ?

А ти защо лъжеш нагло. При това сам си противоречиш. Уж се опитвали, ама им спрели камионите с бомби. Кой ги е спрял? Не че изобщо ги е имало.

Горното няма нищо общо със статията ! Явно си първокласник!

Слагайте минусите и се радвайте, че християнството загива!

Ами ако бандеровците взривят КПЛ, ще кажат че са пак руснаците и готово.

Беi москаля

DBS: Казват, че на блок-поста нямали оръжие, а двата автомобила на нападателите са на "решето"!?! Автомобилите са напълно изгоряли, но са останали невредими патрони и чисто нова 100$ банкнота!?! Нападателите са напуснали мястото, но медиите знаят точно знаят броят на жертвите им - двама!?! Много са прости тия "рускоговорящи"! Една провокация не могат да спретнат като хората

Кат са перманентно пияни к'во да правят хората, всички им изглежда много хитро и убедително?

Точно това обяснение щеше да даде и Шерлок Хумс. Браво титане на мисълта. Отново позна от първият път.

Украйна ако въобще оцелее ще има 10 000 000 жители руснаци, които ще мразят държавата и никога повече няма да бъдат украинци дори на книга. Кой печели от това? Пълни простотии се говорят масово.

То е ясно, кой печели. Този, който е далеч и се старае да има раздор в региона.

zeddd

Сепаратистите на сапун! :D

Руските терористи не се посвениха да избиват невинни хора навръх Великден! Трябва колкото може по-скоро да се създадат бази на НАТО в Украйна, за да може да се пресече веднъж завинаги руската агресия!

watch?v=COsgx9OlkKU

Не, глупако. Днес е рожденият ден на Хитлер и украинските му последователи го празнуват.

Не мога да разбера хората, които казвайко, че Путин и Русия са "лоши", автоматично (като кухненски роботчета) приемат, че САЩ и ЕС са "добрички". Не, не са. Поне не и за България. Този подход издава тоталитарно, сталинстко, ако щете - нацистко мислене. Щом не мислиш като мен значи си русофил, комунист или поне севернокореец, може и русофоб. Не, не съм - и едните и другите са кофти за България. И едните и другите са и добри за България. Просто си гледат интересите. А стратегическите интереси на Русия, САЩ, а оказва се и на ЕС и НАТО не съвпадат с тези на България. Жалкото е, че политиците ни - ВСИЧКИ, са се превърнали в послушни изпълнители, вместо да защитават интересите ни в ЕС и НАТО. До кога бе, уж-българи, ще гледате чужди интереси, а не своите, българските?

Докогато я има този тип демокрация ще е така. Тя е оптимизирана за да праща марионетки във властта. Ти за какво мислиш че е налагат навсякъде с оръжие и е бранят като свещена крава. Без пряка демокрация нищо няма да се промени. И условно гласуване според ценз и платени данъци.

Прав си! Лошото е, че докато се стигне до пряката демокрация, май ще трябва да се минава през кървава баня...

jingiby

Тази новина е отпред 4 дни, т.е. от 16 април (БТА): Русия иска кръвопролитие, за да прати армията си в Украйна. Това става ясно от прехванати разговори. зговори, засечени от украинското контраразузнаване, които показват намерението на Руската федерация да предизвика кръвопролития в Украйна, след което да изпрати тежка бойна техника на територията на страната. Това заяви Виталий Найда, един от ръководителите на Службата за сигурност на Украйна (СБУ), цитиран от "Интерфакс Украйна".

Даааа! Има една поговорка - ако си се родил теле, вол ще си умреш. Вярвай им ти на "прехванатите разговори" - можеш да ги намериш в нет-а. Смехотворни са. Руски диверсант докладва по открит GSM на частен номер за "хода на операцията". После онези от Москва му казват, че искат да го пуснат в пряко предаване на руска телевизия... Дори и хлапетата, прочели поне едно евтино шпионско романче сигурно са се скъсали от смях. Недей - все още са живи в България хора от нашия, български СПЕЦНАЗ в Пловдив, обучавани по руска методика. Говори с някой от тях и ще видиш, за какво става дума. Така само се излагаш.

Шегуваш ли се? Абе те щатите скоро си псуваха техниката, че с нея цял свят подслушват, а руснаците не могат. Каква служба за сигурност на Украйна, какви 5 лв?