Надежда Савченко е готова да стане президент на Украйна

Украинският пилот Надежда Савченко, която се върна у дома след две години в руски затвор заяви, че би се кандидатирала за президент, ако украинците го поискат.

Обратно в новината

Коментари - Надежда Савченко е готова да стане президент на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Савченко Президент . Тъпи украински тикви, така им се пада...

Колко е смешно това величаене на тази посредственост в Украйна, погледнато от страни! Западна украйна населана с бивши поляци и други етноси, които не са руснаци, за известно време видяха раога на изобилието изливащ се при тях, само за това, че кресливо ругаят всичко руско и на суми са готови да воюват за интересите на Запада с Русия! Малко за сега от тях убиват руснаци.Една от убийците на руснаци е Савченко и западната пропаганда я направи политическа звезда! Тя пък пое въздух, колкото рекламен балон и се замечта за Президентският престол на Украйна! Май и нашата страна изглежда смешно, гледана отстрани с действията на местните ни авторитети!

Тази не е ПИЛОТ! Тя е наводчица и в Ирак е участвала като стрелец. Много й /му/ си е искало да стане летец, но все била отхвърляна. Като я гледахме как се държи в съда, напълно подходяща е за президент на сегашна укрина.

Украинците за пореден път показаха, че са идиоти.

Няма необходимата алкохолна подготовка. В Украйна има достатъчно ученици и последователи на великия Елцин с отлична алкохолна подготовка и сериозни успехи с чашката като Порошенко, Луценко, Юшченко, Кучма и т.н. редно е някой от тях да е президент.

подготовка -що да не стане президент?

Голяма новина братя укриенци - Наджда Савченко е готова да стане и папа. Вече си е направила съответната операция и взима хормони за да не е втора папеса Йоана. Слива Украини!( на украински "слава" е "слива")

Стига сте ни занимавали с тази сбъркана лесбийка, чиято дълбоко недовлетворена мъжка сексуалност подтисната в недоразвитото й женско тяло я е превърнала в кръвожадно чудовище.

В социалните мрежи набира рязка популярност новината, че в Украйна е била върната не Надежда Савченко, а неин двойник. Според тази конспирация, украинската военна доброволка Савченко е умряла от глад в руския затвор, пише link. Вместо нея в Украйна се е върнал Аркадий Шеститко, на когото е била направена операция за смяна на пола и пластични хирурзи са направили максимално сходство със осъдената на 22 години затвор в Русия Надежда Савченко.

Някой вярва ли, че ако бъде избрана за президент ще президентства наистина тя? Само ще държи химикалката, нищо повече.

Руснаците си прибраха двамата, а тая патка е по-лесна за ликвидиране извън затвора!

И аз така мисля ...ще си намире майстора

Савченко към журналистите: След няколко години ще живеем както във Франция ! Глас от залата: Защо? Какво ще се случи с Франция?

Установи ли си вече пола или още не?

Левче по левче - хилядарка... от платени позитански коментарчета! Дерзайте, другари драскачи!

АААУУУУУУУУУУУУУУууууууууууу.........

Мууууууууууу

Ние имаме мутра за премиер, а украинците ще си имат военнопрестъпник за президент.

Военнопленник!

Бате Бойко не е военнопленник !

Тая откачалка ще пасва отлично като президент на украинците. Те заслужават такъв президент.

Тая от както се прибра в Украйна май не е изтрезнявала и не спира да говори глупости .

АЗ СЪМ ЗА !!! ЕДИН НЕНОРМАЛНИК ПОВЕЧЕ ИЛИ ПО-МАЛКО ТАМ, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ

Ненормалниците са заложени в твоите корени. Даже този факт е документиран.

Тази мацка наистина ли може да управлява хеликоптер! Аз съм се качвал, то е един рев, едно тресене!

Не са я допуснали, даже като щурмовак има малко часове.

Допреди 4 дни Савченко беше проблем на кремълското ръководство. Сега е проблем на фашизоидите , окупирали Киев. Накрая сметката пак ще бъде платена от изстрадалия народ на Украйна.

Руснаците май си сложиха по-голям таралеж в гащите, когато освободиха Савченко, отколкото когато я арестуваха и осъдиха ....

Я помисли малце - не пуснаха ли на друг таралежа? Я виж - ша снемя Юлията Тимошенко, кат шеф на Батковщина.. Пък сега Вальцман.. Ша я поразходят малце из Европата и УСА-то и всяко чудо за три дни.. В последно време да си чувал нещо за ПУСИТАТА??? Дет УЖ беха знамето на Европа и УСА срещу диктатурата в Русия.. Спихна се знамето, щот ПУСИТАТА не стават - ни да пеят, ни да приказват, освен гащички да свалят пред публика..

Защо ли? Ами защото : 1. Савченко спокойно може да бъде обединителна фигура за цяла Украйна, което не може да се каже за Порошенко. 2. Гарантирано тя мрази Русия и в червата си. 3. Почти няма вариант да я корумпират. Иначе в добавка, каква по-голяма глупост да заловиш чужд гражданин, на територията на собствената му държава, при това военен и да го осъдиш за това, че е изпълнявал служебните си задължения в защита на родината си, при състояние на война!!!! И после пък да го освободиш .... разменяйки го за свои войници, заловени на същата тази чужда територия, където нямат право да ходят!!! а да не говорим да се бият, защото ти междувременно твърдиш че не пращаш войски там.

Грешката на някои хора - да сравняват Русия и САЩ и да ги поставят на едно ниво за България. Били империи. Няма що - логика. Да били и ще бъдат империи.Но империи населени с хора. Обикновени хора в Русия ( да оставим власт) винаги хранили добри чувства към България като православна и славянска държава. И руско турската война започнала под давление на руската общественост се е надигнала волна на голямото възмущение и съчувствие към страдащи българи. Тогава Русия започнала превъоръжаване и не и била готова да води войни, тоест започнала война при неизгодни за себе си условия, когато Турция е била превъоръжена с английско оръжие и до някъде превъзхождала руската армия. Но е забравено всичко. Забравени жертви. Внушава се особено на младите единствено и само, че Русия имала интерес.Да заличат памет. Да, Русия трябва да е луда едновременно с освобождаване на братски славянски народ да не получи срещу жертвите си предимства за себе си в тази кръвопролитна война.Но какви привилегии имал прост руски войник или дворянин, участник в война? Само една - да загине на чужда земя. А и самата Русия да носи щети да няма в бъдеще стотици хиляди ненародили се деца и урон в демографията си. А сега главния въпрос: питайте минувачи в САЩ много ли знаят, че има такава държава България. Нали, САЩ и Русия са империи .Еднакви за вас. Нали еднакво се отнасят към България? Що някои в САЩ нямат понятие за БГ? И хич не ги пука за България, щото я няма в тяхното съзнание. В същност там не всички знаят и за Русия.

Такова огромно непознаване на събитията не съм срещал. САЩ не само че никога не са били империя, но дори не са били и конституционна монархия! Ако имаш предвид, че те са били колония на империя, от която са извоювали своята независимост, то това вече е друг въпрос!

Към средата на 60-те почти всичките традиционни империи вече не съществуват и термин изменил значението си. По настоящем в постиндустриальна епоха империя е велика държава заедно с сферата на влиянието си политическо, идеологическо, военно, културно и икономическо.Сега преобладава, уви, непосредствено военно давление.Има и др.подробности.

ДЖУРНАЛЯТА някой петънца от биографията да преперат с Ариела.. Например - унищожаването на техника в Харковския военен институт... Или - голите и разходки в мъжката баня в казармата... Или - пиянските оргии с хамериканците в Ирак, от където е изкарвана и връщана в укробазата с Военна полиция...

Има обосновани съмнения за менталното здраве на въпросния индивид от женски пол. Но ако наистина решат да я изберат, съвсем логично ще възникнат същите съмнения за украинските избиратели. Не че сега ги няма, но тогаз ще се засили убеждението у мнозина, че тия хора нещо са "куци" у главите...

Четох някъде или чух следното: За да се върне Н. Савченко, трябва да е освободена от излежаване на присъда. Има влязла присъда в сила срещу нея. За да е освободена, трябва да е помилвана - така е, президента Путин я помилва! - До тук нищо ново! Но, за да е помилван някой, трябва да се е признал за виновен! Иначе няма как д аго помилва, ако не се е признал за виновен!!! Казва се помилване, а не отмяна на присъдата! Та в този ред на мисли, Н. Савченко сама е признала, че е извършила престъплението, за което я обвиняват! Така мисля и аз.

Предположенията ти са верни.

ма тя и космонаФФФтин е готова да стане.. И що ли в Донбас кат наводчица се е подвизавала.. Цели за укробомбичките да показва? Щот - както казва бившия и укрокомандир, и ХОХЛИТЕ не давали на ЛУДИТЕ да летят.. Тя УКРОКОНЧИТАТА ВУРСТ сега за власт са цани - първо ЮЛИЯТА, дет пяартията и "Батковщина" ДУПЕТАТКА я направи, ша маха, пък сега ВАЛЦМАН ша замества..

Интересно тукашната Щерита дали също е готова да се кандидатира за някакъв висок държавен пост? В Украйна, не в България, сакън!!! Сбъркана е не по-малко от Савченко, а може би и дори повече, така че защо не? :)))

Като дисидентка пострадала от лосовете, но кой ще и поверва?

Единственото, за което може да се съжалява, е че Савченко не може да се направи в много екземпляри и да се прати на всички, които я искат или харесват, като се почне от Меркел и Оланд и се свърши с нчкои от участниците в този блог. Това би било сраведливо, макар че е много сурово!

Учените клонираха една овца вече, какво им пречи още една?!

Е нека да има една и за Путин де, отпуснете се малко!

какво му е!?!? Ако искаше да има екземпляр, щеше да си задържи оригинала! Явно не става ....

Много хубаво ще стане, ако се залюбят с Яйценюк и се вземат. Ще бъдат страхотна двойка. Тя ще го бие с камшика, ще го рита с високите ботуши и ще го такова със страпона, в "мейнстрийма" на новия глобален демоНОкратичен морал.

И двамата са обратни. И двамата убийци. Ще са наистина модерна двойка!

Ха ха, двама обратни правят едно право семейство!

Ха ха, тя е по-бойна от него, така е!

Лудите спирка нямат а още по лудите мозък нямат да ги следват. И тая ерешила че като си убила бая хора ставаш за президент и премиер като таквиз мислещи бол у нас и във властта

До скоро си имаха премиер "убиец"! В тази по малоумна държава от България е възможно и това за което говориш! Вече се доказаха!

Ако днес този изрод е свободен, то е благодарение на Путин! В Украйна и създадоха медиен образ на "героиня", докато в тубата е пълно с клипове как убива и се гаври с украински граждани" военни и мирни жители"! Този боклук е символ на политическата и медийна пропаганда!

Замяната е възможна благодарение на руския и украинския президент, така че и руските военнопленници дължат свободата си на украинския президент!

black_mask79@abv.bg

Да, един украинец струва колкото двама руснаци! Това доказа Порошенко!

Троянският кон на Путин.Нали не вярвате, че просто така взел и я помилвал .Още когато Савченко кацна на летището Юлия Тимошенко каза , че тук ще има проблеми.Какви, всички се досещаме.

Путин не я пусна ей така, а я замени в резултат на международна солидарност за двама руски вноеннопленници!

Ма ти май, наистина ще излезеш украинец, като те гледам колко си "умен". Как научи български?

Слава на героите! Савченко ще приеме да стане президент, ако народа я поиска!

Слава на идиотите, дето ще я поискат! Ще стане световен панаир, а на нас, българите, ще ни е по-лесно да си понасяме теглото, като виждаме, че има и по-зле от нас.

Цял народ идиоти!

Добре, добре! Началото е многообещаващо, давай нататък, лесби-хахо, в Укропитекия си безкрайно популярна! Жената с плитката вече загуби чар и дори плитката си вече не завива около главата, че сериозно влезе в годинки, а и красноречието й доста избледня на фона на фашистките лозунги и крясъците на факелните шествия ... а Надка си е таман - необходимата луда, почти като една Жана д'Арк ... ама "местного розлива" ... Честито на Европата и особено на ФАЩ - те сега ще трябва да си общуват с любимата си "жертва на Путинския режим" - той им я даде - на рамо да си я носят, да си я слушат, да си намерят някой да им превежда нейните изцепки, да си я укротяват с каквото искат и могат ... препарати ли, бело ли, или нещо по-хард ... Тъкмо и Наакашвили се поизноси като клоун по сайтовете вече, и ето ти Надиа идва на ред - точно навреме! )))))))))))

Това е идеално за лице на демоНОкрацията в Украйна - откачена, обратна, убийца, садистка, русофобка...

Скъпи русофили и русофоби едно трябва да знаете. САЩ и Русия са двете империи на 20 век а като гледам и на 21 век. В света такива глупости като добро и лошо няма. Има обаче "който си го може, може си го". И двата гиганта го могат но по различен начин. Кой е по-добрия начин няма никакво значение. Въпроса е ние какво можем? Гледайки другите забравяме за себе си. В политиката и икономиката всеки гледа своето, отминаха времената когато викането на "ура" за чуждото вършеше някаква работа. Тая работа да бъдем русофили русофоби, франкофони, американофоби и т.н. вече не върши никаква работа и само ни вреди. И запомнете, щом сте се родили Българи, задниците си да съдерете не можете да станете други. И другите никога няма да ви приемат като свои. Прост природен закон.

Всяка луда крава, вързана за оградата на президентството в Куев, може да стане президентка на вече бивша Украйна.

Погледнете снимката. Не ви ли напомня един луд, поел властта в Германия през 1934 г. Ако ръката й беше хоризонтално и пръстите изпънати, разликата щеше да е нищожна.

Ако изберат тоя кукер за президент, това ще е знак, че Путин и Обама са се договорили за разпадането и разпределянето на т.нар. "У-край-на" Русия територия.

Това не ли е поздрава на Сорос

:) Два дена либерастите цвърчаха като мишки как Путин е до стената и върнал наркоманката Савченко. Путин никога не прави нищо ей така. Той е офицер от КГБ където офицерите НИКОГА не правят нищо без да помислят. И така проблемите за Киев започнаха. Савченко пристигна в Радата боса и заяви че иска да е Президент на Украйна. Радата изпадна в екстаз. След това заяви че Валцман-Порошенко трябва да се разследва за престъпления. Войната на Донбас трябва да започне веднага при което нацистите полудяха от кеф. Европа не знае какво да прави. Сега разбраха че Савченко трябваше да си остане заключена в Русия. :)

И какъв ще е тоя кривоглед президент, който сее лъжи и баналности, и същевременно нищо смислено не може да върже? Оф...забравих за нашия Чехлю, да га ева.

Украйна няма никога повече да е с Русия.Браво на такъв народ!

Украйна вече е цъфнала (налъмите й де). Остава да върже, по наш модел.

слава на братския американски народ финансирали преврата слава на ЦРУ

Даже македонците, с всичката си лудост, изглеждат като хрисими консерватори в сравнение със сатанинския карнавал в Украйна след "демократичните промени".

Руснаците колкото и да им се иска света не ги приема за нормална страна.

За вас еврогейовете нормалните страни са само тези с гейпарадите!

В Русия има повече гейове.