Путин: В Донбас местни групи пазят от нова Сребреница

Путин подчерта, че Русия не е против да се постави под международен контрол територията на Донбас, но по този въпрос Киев би трябвало да се договори с ДНР и ЛНР

Обратно в новината

Коментари - Путин: В Донбас местни групи пазят от нова Сребреница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там простп има мъже, преминали военна служба, които пазят имената си, езика си и семействата и домовете си от нацистите със оръжието от поделенията и центровете за запас. В България армията вече е наемна - еничари на САЩ, а на мъже има недостиг

Велик политик, не случайно е президент на света.

Този глупак докато не обедини целия свят срещу русия няма да се спре.

Няма как да стане, по света има и нормални хора а не само продажници като тебе.

Сиреч, който се продава за рубли е нормален продажник! Да, ама "денег нет", затова нормалните се продават за долари! Щото требе и да се папа, вместо да се плямпа!

Че кой нормален човек ще се продаде за 1 рубла бе миндил?! Кво можеш да купиш с 1 рубла = 2 стотинки! С 1 долар можеш да купиш 1 кило банани или половин пиле! Хахахахахахахаха!

некой да е ходил наскоро до никозия, кипър? що не ревете за турската инвазия там, а?:-))))

Лицемерно Жуже мръсно, анадолските ман.фи ще ти пазят вратата на килията....скоро. Като ти иска сметката руския народ.

И кой е упълномощил тебе платеният протестър да говориш от името на руски народ

Моя + е грешката...- е

а кой разрешил тебе пишеш български сайт, повле.кано?

Ха ха ха, местни милиции с 550 танка. Абе тоя съвсем мисли другите за идиоти.

Не ни мисли за идиоти, ами ние сме си наистина такива, защото нарязахме и прахосахме нашите.

ВСИЧИ които са против кандидат президент в Русия са против народа си а тия у нас са пачаври кото са доволни да нямане и ТОК ТИ ГАЗ - А ОТ ЮП ЗАГУБИХМЕ 700 МИЛИОНА ЧИСТИ ПАРИ ОТ АКЪЛ (за транзит разбирасе

тъпи, какво ни интересува нас, българите, колко сте загубили вие русские? не 700 милиона да загубите, и 700 млрд да загубите нас не ни интересува!

пачавра еж си помията бе рязън гуи

Неееее - там Донбас няма руски войски... Там има руски башибозук, включващ садисти и престъпници от всички бивши съветски републики, които срещу известно заплащане се използва навсякъде, където думата руснак е срамно понятие и трябва да се избива и малтретира мирното население - в Приднестровието (Молдова), в Осетия (Цхинвали -Грузия, в Абхазия (Сухуми - Грузия), в Крим, Донбас и Луганск (Украйна).

БЯГЕЕЕЯЦА ПАК Е В ИСТЕРИКА - ПОМИЯ ДА ВИ ИМА ИДИОТИНО

Доктор съм. Ваня ти си придурок. Пак имаш истерика.Исписвам ти рецепта за бояришник и да носиш тениска с надпис: я-русский. Срамно ми е. Простете. )

Още малко и глобалистите ще бъдат разбити и тогава Украйна ще може да се освободи от техния контрол!

Джуджето се е самозабравило... Лъже като дърт циганин и продължава да си мисли, че е интересно.

Браво отличен пост, ще ви предвидим в премиите за рождество

Приготви си чорапчето и на теб Дядо Коледа да пусне нещо за празника.

Интересното е, че на днешната годишна пресконференция на Путин, никой не пита нищо за статута на Крим... Нито от антируската опозиция, нито представителите на киевската хунта, нито западните журналисти, нито журналистите от васалните на запада държави... Явно и за запада и за подконтролните им фашисти в Киев въпросът е приключен!

Много е любопитно как проруски фашист рассъждава относно украински фашисти)) Конкуренция...хаха

Преценката на хората не е силната ти страна... :))

Путлер пази Донбас за да не стане Сребреница? хаха...Авиоудари, танкови удари и зенитно ракетни удари по украински домове от небратски рашисти, това не е ли Сребреница, а Путкин? Докато там нямаше руски"туристи" наркомани и бивши ветерани от Чечня и Афганистан, и обикновени руски фашисти,било е спокойно.

Местни групи с личните си танкове, гаубици, автоматично оръжие, които наскоро са закупили от Русия на преференциални цени или са им били подарени от роднини и приятели.

Тебе ко те бърка? ЩЕТИ СПАДНЕ ЛИ? ?

Мен ме бърка. И?

Америка НЕ можа да направи военна база в Крим!!!!!!!За да не капо направи в ОДЕСА.....Така , че трябват реципрочни мерки -руска база в Канада например или Тексас за да е огледално действието.

В Канада мужиците ще научат ескимосите да си варят самогон от водорасли! ?

Канада не, но Аляска е била Руска дълги години преди да я продаде руският император на САЩ за 10 мл. златни долара! И в Калифорния е имало до средата на 19 век руска територия, известна като Форт Рус! Така че краварчетата са си научили урокът по варене на самогон преди столетия!

Хайде сега Путаренко да отива в Донбас и..да се договаря с местните мужици..., ако му стиска!

Вече гледа към Одеса. Краваристанците ще го евакуират по. .вода.

ПРОБЛЕМА НА УКРАЙНА Е ЧЕ НЕ Е СЪСЕД НА САЩ И КАНАДА ... ОБАЧЕ И ДА БЕШЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СМЕ ВЕЧЕ 50/50 ЧЕРНИ /БЕЛИ , А КАНАДЦИТЕ 2030 ЩЕ СА 30 % АЗИАТЦИ , ... ТАКА ЧЕ "КЪРВЯЩИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ СЪРЦА ЩЕ НАМАЛЯВАТ ":))

Не ти ли омръзна да се правиш на такъв, какъвто не си ??? В Обеля-5, където пребиваваш какво е отношението на цигани към българи ???

ДНЕС НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА В МОСКВА ПУТИН КАЗА "Глава государства вспомнил шутку, в которой говорится, что "те, которые не хотят кормить свою армию, будут кормить чужую". ДЕМЕК "КОЙТО НЕ ИСКА ДА ХРАНИ СОБСТВЕНАТА СИ АРМИЯ , ЩЕ ХРАНИ ТУРСКАТА И АМЕРИКАНСКАТА :))

Излез от пещерата главоч такъв!

Ти пък за какъв американец се пишеш?!?!? Обикновенна русофилистична гняс, дето хвали вожда за копейки.

вчера молдова забрани руските предавания на територията на цялата държава! новини, лъжи, филми и пропаганда! това е втората държава след казахстан която забранява руската пропаганда!

И какво, станаха по-богати ли? Просто вече по-лесно ще ги манипулират.

Тръгнали са по правилния път, ще станат по-богати !!!

Точно тия диваци трябва да си поддържат руския език/ е, древномакедонския де/ за да им обръща някой в света внимание!

"В Молдова няма руска армия" - казва Путин Само 14-та армия бе, какво толкова, тя си е там от 1990г. "В Осетия (Цхинвали -Грузия) няма руска армия" - каза Путин. Само корпус (две армии в разширен състав) "миротворци" били. "В Абхазия (Сухуми - Грузия) няма руска армия" - каза Путин. Само една армия "миротворци" от ВДВ (десантни войски) "В Крим няма руска армия" - каза Путин. Това били някакви "вежливи зелени човечета" (въоръжени до зъби бандити без отличителни знаци), ама той не знаел какви са. "В Донбас няма руска армия" - каза Путин. Само че труповете бяха на руски войници от ВДВ в Кострома и Курск. Не бе, те били "отпускари"

В Молдова вярно няма! Има миротворци с мандат на ООН в Приднестровието! Абхазия и Осетия не са Грузия! Крим е РФ! В Донбас няма редовни руски части, но ако се наложи ще се появят!

"На 22 юли 2005 г. парламентът на Молдова одобрява законопроект за автономия на региона на Приднестровието, според който руските военни части трябва да напуснат областта до 31 декември 2006 г." Познай от един път дали са се изтеглили руските войски от Приднестровието. Руските войски там нямат мандат от никого, най-малко от ООН. На КПП-а между двете молдовии има наблюдатели от ОССЕ.

Осетия, Абхазия и Крим се намират в състава на РФ, какъв е проблема. А хората в Приднестровието не искат да живеят в бедна и мизерна Молдова.

мдааа, те и сърбите и хърватите в сребреница тъй викаха, пък после в трибунала друго излезе! ще има нов трибунал, но путин няма да може да вземе отрова!

За какво му е, тоя е съдията.

От цялата пресконференция това ли беше квинтесенцията или там най-много го стяга чепика?

Защо нова Сребреница бе Путя? Нали сте братски славянски народи? Защо изтребваш братята си славяни, а?

80%

Много ми е интересно, що руснаците от Донецк и Луганск, бягат в расия?Нали викали: путин приди, путин помоги, а после нека да са камъни от небето. Нали, ето- имате руска власт, руска телевизия, паспорти, но що бягате от там? Не ви хареса?)) Предатели и плъхове...обрекли своите деца на такива страдания.

не е важно какъв е путин ... важното е, че запази русия цяла и дори излезе на международната арена ... а нашата тиква какво направи ?

заговорничи за вот на недоверие в ЕС.

ТЪПАГАЛ!!!

Киев е независим от Москва.

Точно така. Киев са истински независими. Те са дори по независими и от нас.

Карлуково, както винаги е много мъдро, но да доизясним, предполагам,че имате предвид,че ако от нас нищо не зависи то от горда единна и независима Украйна абсолютно нищо не зависи.

На Киев не им дреме за Москва.

според русняците са самодостатъчни да се борят с "врага", в чиито граници са били доскоро...??? Загадка на вожда.

"международен контрол" или не, фактът, че изтока е независим от Киев си остава. ;)

колко добре е че внуците се връщат от Сирия и сега като излезнат в отпуск ще отида на гости на бабите си в Новороссия.

Москва няма да разреши силово решение на украинския въпрос, точка! Посланието е за господарите на киевската хунта. След случката, която им се случи в САР, съм повече от убеден, че посланието ще бъде чуто и правилно разбрано... :))

е украински, но Русия фърля къч..Абе не се излагайте с подобни съпоставки.

"Украинският въпрос" е въпрос между запада, осъществил въоръжен държавен преврат в Украйна и РФ, която стои в защита на рускоезичното население, което е подложено на унищожение и дискриминация там!

Усраинье!

Путин поддържа световния тероризъм,но това няма да му помогне икономически

Чалмата стоил го е страх че Путин си брани терторията,а тука ебеме ч алмите на козяшка захранка,смърт за вас предатели

Кой по-точно защитава братските православни ирански, палестински и сирийски народи?

какво имаш пред вид? Че Путин възпря разбеснелите се таксиджии, миньори и трактористи от Донбас да идат да попитат оная паплач от Майдана в Киев знаят ли къде зимуват раците? Или десетките чужденци в редиците на опълчението на Донбас, не само руснаци и от бившя СССР, а и сърби, италианци, испанци, американци, немци, гърци, поляци, ирландци, бразилци, даже и пущун има там. От цял свят хора отидоха защото припознаха усрите като фашаги.

в Донбас са отпускари от Русия под прикритие, което отдавна стана известно.

БЯГЕЕЕЦА Е В ТРАНС ПОМИЯ ДА ВИ ИМА ТУСКИ КРАВАРИ

папкай борЧ и пий бояришник съгласно традицията ви.

Най- тъпите съседи на Русия са Укрите и тяхната измислена Държава Усрайна ! А най- тъпия в България Усралник , Посралника на Усралниците Бакладжи !

може и да са най-тъпите съседи щото се замотаха а не реагираха бързо като литва и другите но всички мразят русия еднакво

бе цървул съдран? И какво сравняваш историята с излизането на Литва от СССР и днешна "независима" и "единна" УсраИна? Нищо общо няма. Управлявана от подлоги на Запада и майцепродавци Усраина за 20 години съсипа армията си, разпродаде въоръжението си, остатъка остави да клеясва и ръждясва. И дори бомбандирането с авиация не и помогна срещу хората в Донбас, които решиха, че вече не им се живее затънали във фекалиите на Насраина.

самодостатъчни армиите на ДНР и ЛНР могат не само да отразят атаките на Киевската хунта, а и да я премахнат. На два пъти се бяха устремили вече към това през 2014-та когато обсадиха Мариупол и през 2015-та след поражението на усраинските фашаги под Дебалцево, но ги спря именно Путин за да остане все пак някаква макар и теоритична възможност за ново сближаване със Запада. Но нито Запада, нито САЩ, нито УсраИна заслужават подобни отстъпки, напротив. Те просто приеха това като възможност да вършат нови мизерии. Обаче предела на търпението на донбаските миньори е вече на предела и този път няма да чакат Путин да им разреши нито ще се съобразят дори и да им забрани, така че тия в Киев нека се замислят най-сериозно. Щото може и да не успеят да избягат при господарите и при парите си, които изсмукаха от глупавите хохоли.

изчезни бе трол войната я запали лично путлер

Войната я запалиха менторите на фашисткия преврат в Киев. Добре че е Путин да ви мине соросоидния номер, ако беше някой друг на негово място да ви е разката чененцата.

Путин ли организира "Майдана", бандеровските батальони, Путин ли запали профсъюзния дом в Одеса, където загинаха невинни жени, деца и възрасти хора? То бива дупене на Запад, ама имай малко мяра!

Много сте тъпи , от коя клетка избягахте Маймуни !

на грозната муцуна в огледалото си. А войната я запалиха бандерлюгите и пребоядисания "демократ" и "активист" Турчинов, който прати не само войски, а нареди и бомбандировки с авиация в центъра на Луганск, Славянск, Донецк. Жалки соросоидни подлоги са хохлите, също като теб.

Абе там в Серебреница не беше ли клане на верска основа ? Или другаря намеква за мюслите от Чечня които се борят за свободата на Донбас срещу християните от Украйна .

Имаме нов враг, другари!

никой не ти вярва нищо не пазят украйна иска в ЕС а ти хапеш колкото можеш щото ти плюха на евразйииската глупост

Много русофили тук бе! Защо не станете руснаци?

Това са на Жан Виденов тролчетата, путлерасти с рубли.

Еми така е, когато си страхлив, вместо да удариш като с чук, поемаш ударите като наковалня, докато ти разковат наковалнята. Руснаците с недалновидната си и предателска политика спрямо руското мнозинство в Украйна, в угода на шепата перачи на милиарди долари, вместо да имат вече две руски държави там Новорусия от Дунав до Дон и Малорусия с център Киев, дадоха 20 000 жертви предимно мирни в Донбас, заради някаква си хитра политика, дето я няма.. Но няма как, кандидат водачи с достойнства, като Стрелков и цялата редица от независими и доблестни лидери в Донбас по някакъв начин явно застрашиха императора. Може от тях да се пръкне новият лидер на Русия, а това без санкции свише е недопустимо. Това сме го виждали и в нашата история, тръгнали някакви си българи след осовбождението, да говорят за величие и някой си хан Крум вместо за императора и Александър Невски.

Е, тука вече излъга, като дърт кагебеец. Старата школа...Окото дали му е мигнало? Едва ли

Путя пак спасява хората от несъществуваща заплаха без те да знаят като по този начин оправдава руската инвазия на чужда територия! Ще си останете един кенеф и винаги ще бъдете отритвани от света!

търпението прелива чашата искат всичко да отиде да липсва балансираност Путин винаги е проявявал това всичко да бъде балансирано а не да превъзхождат и да властват в повече Затова баницата да се по равно да се даде нека си върнат Украйна а и не само Украйна понеже пак са по малко отколкото ще вземат опонентите не е справедливо

тъ.п неграмотен русский бок.лук! иди домой немедлено, алкаш см.отан!

Всеки трети пленен от укр.армия е ,,бивш" руски военен,който се отказал от военна служба месец -два преди да бъде заловен!

украини ,не просветна ли че са попаднали в лапите на бандита Порошенко и хунтата му ? Не стана ли ясно че всичко е с цел да станат по забутани? Нека помислят биха ли дали на Украйна да стане силна ,щом граничи с Русия ? Украйна да се провъзгласи за Ново Русия

Както винаги Путин е прав ! Донбас се съпротивлява на Хунтата и Олигарсите !

Какви говедави гонят незнам, но пича си праща "свободни формирования" дето си иска и ние седим и чакаме да почнат и тука да ни никнат доброволчески отряди от мутри, като оня с палките от магистралата, да раздават правосъдие по улиците и да веят Руски байряци. Гнусни родоотстъпници, готови и майка си да продадат за 50$ на Вова-педофила.

бла бла

Първия гладен и страхлив предател се обади,събирай корички по кофите и си пещи за сухари,така поне за Коледа ще има кво да рупаш

На какво съм предател ве педеруго гнусна, на това че съм Бъгарин ли? 80 мил. им дадоха оня ден на путьовците и още 8милиарда им се готвят да им дадат за гьола! Храним Руснаците от 80години и още толкова ли да ги храним? Хич не ми харесват и Американците, ама не те ни изнесоха златният резерв!

Какви са тези Украйнски маймуни в нета ! Бегай си в твоята Кочина Усрайна и не ни занимавай с твоите глупости , то скоро ще плувате през Дунава като онзи укра маймун който преплувал Дунава да попадне в Румъния ! Ще рязвявам Руския байрак !

Днес соросите са в шок и на гладна диета,Козяк и те са в шок и са забравили че хранят няколко предателя разчитащи на помия

Няма какво да се церемони Вова, ами да праща руска армия в Украйна. Ако чака говедата да го похвалят, значи да предаде интереса на Русия заради интереса на говедата.

Тъпак, руската армия е там четвърта година. Мислиш ли, че украинския спецназ нямаше да се справи с 50 човека бунтовници?

патоците ти. Виж "сепаратистите" в Донбас са доста повече и не само насраинския "спец-наз" не можА да се оправи с тях, даже танковете, артилерията и авиацията на Насраина не успя.