Яценюк остава премиер на Украйна

Украинският премиер Арсений Яценюк ще запази поста си начело на новото коалиционно правителство.

Обратно в новината

Коментари - Яценюк остава премиер на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е аналог на тъпака Филип Димитров - марионетка, която взема само антинародни решения под диктовката на САЩ. Счита вземането на заем 27 мрлд. за успех, свиването на икономиката с 9% за преход към светло бъдеща, а загубата на територии за облекчение на бюджета :)

а ве ияичо,изкара ли си вече виза за хамериката ,че само това ще ти остане накраия....

Ясно....Втората русофобска смяна дойде на работа...

Арсений Яценюк мачкай руските терористи.

За западните си съседи Русия е терористична, агресивна държава, на която се гледа с подозрение и недоверие и няма перспектива за стабилни отношения. Путин е принуден да се обърне на изток. Но Китай е страна с хилядолетен опит. Тя ще получи всичко, което иска. Това е гигант във всяко отношение. Ще използва ситуацията, ще води Русия на каишка и ще получи всички предимства в икон. отношения. За руснаците ще остане ролята на беден роднина и колониален суровинен придатък.

Не- самоизписах се поради липса на необходимост от лечение от психодиспансера, наречен "форум на днес. бг", населен с лица с психични отклонения, българофоби и всякакви проруски "застъпници". В Украйна има и БЪЛГАРСКО МАЛЦИНСТВО- И ТЕ ЛИ СА "ВСЪЩНОСТ РУСНАЦИ"? С промити чугуни не се спори- те остават в миналото, а настоящето и бъдещето принадлежат на НОРМАЛНИТЕ хора.

"форум на днес. бг" -т.е.- "форум на дир.бг"- въпреки, че за мен разлика няма

Ако мога да разбера що се зъбят срещу Украйна разните презервативи...? Кво са им направили, настъпили ли са ги или що? И що са толкоз влюбени в путкообразния Джуджак?... Неведоми са пътищата на глупостта!

Много неща не можеш да разбереш,Хасанчек...То не ти и трябва.Глей си там овчиците и си цепи дървата-политиката не е лъжица за устата ти. Друг мисли вместо теб,ти ще си останеш невеж дриопитек...

Кагебисткото джудже и кремълската клика са врагове на цивилизацията, свободата и демокрацията. Но те са врагове и на Русия. Пред руските граждани стоят години на рецесия, инфлация, обедняване и дефицит. Доверието на света към тази държава е разрушено за поколения напред. Последствията ще бъдат тежки и продължителни.

"... Няма друго бъдеще за украинците, които всъщност са руснаци..." Утре ще твърдите и че етническите българи сме "всъщност руснаци...". За това сте ВРЕДНИ И ОПАСНИ за България и българите. Обаче съм абсолютно убедена, че ще изчезнете от българските форуми в момента, в който путлер ви мобилизира за трета световна война с ес/ т.е. и с България/....

си с еврейски корени в рода си небългарски?

Виждам, че руските абезианки в този форум не са си променили модус операнди- всяко мнение, различно от руските опорни точки, за тях е мнение, идващо от протестна мрежа, псаки, обиждат, сипят идиотии и т.н. Не си струва човек да пада до тяхното ниво- боклуците трябва да се изхвърлят, а не да им се дава трибуна за изява...РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА, ПРОВЕЖДАЩА АГРЕСИВНА ФАШИСТКА ПОЛИТИКА.

по -полииечка де,неска е почивен ден.....

Украинците са достойни и свободни хора и затова зад Украйна стои целият свят.

В същото време .... В ООН е приета резолюция за борба с героизацията на фашизма. От 193 държави 115 са ЗА, а 3 са били против. Вносител е Русия. Против са били САЩ, Канада и Украйна. Също документа третира и други форми на расова дискриминация, нетърпимост и расизъм. Това е първоначално гласуване, следват други.

Кого повече дюдюкаха и освиркваха вчера в Киев - Порошенко или Яйценюк ??? А хитрецът Байдън въобще не се показа от бронираната кола ... гонеше го голям страх

Яценюк успява в условията на ВОЙНА С РУСИЯ, в условията на КРЕМЪЛСКИ РЕКЕТ - ЕНЕРГИЕН, ИКОНОМИЧЕСКИ И ФИНАНСОВ, в условията на ПОСТ-ЯНИКОВИЧ-скова обрана до шушка държава от този скрил се при господарите си доказан масов убиец и крадец В ТЕЗИ УСЛОВИЯ ЯЦЕНЮК УСПЯ ДА ОВЛАДЕЕ ИНФЛАЦИЯТА, ДА ПЛАЩА РЕДОВНО ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ, ДА СЪХРАНИ И ПОВИШИ ПРОИЗВОДСТВОТО ЯЦЕНЮК ПОБЕЖДАВА РААСИЯ

Що ми се струва, че Яйценюк е обикновен фашист и хамериканска прислуга.

Мануел

Той и бегеец /Генов Асен/ и той на хранилка в американското посолство беше суга вече в Украинското. Верно гривните не са долари ама все пари са

Ей голяма сте работа бре. Да не ви пише Псаки речите? Ами що не кажете нещо за Порошенко, за Коломойски, за Ахмед не се сещам каква му беше фамилията, или пък за Тимошенко и Юшченко. Защо последните двама не докараха демокрацията ами след тях хората пак взеха че избраха Янукович.

Аз да взема да попитам. А? Нали твърдяхте, че Украйна е васал /колония/ на Русия!? А? Та, въпросът ми е: Коя колония получава от метрополията суровини, енергия, ресурси!?!? Не е ли обратното? А? Метрополията експлоатира колонията с ресурси, суровини и т.н. Сега усещате ли обърнатите понятия, умишлено наложени от черните ПР? А?

Явно новата Кремълска опорна точка е: неизбежното бъдеще на Украйна е в съюза с Русия. Нищо ново не са измислили ращистите. А попитайте техните бащи - комунистите, какво е неизбежното бъдеще на човечеството. НЕИЗБЕЖНО Е САМО РАЗПАДАНЕТО НА РААССИЯ СЛЕД АГРЕСИЯТА СРЕЩУ СВЕТА

Асенчо те новитеопорни точки на тебе по рано директно ти ги пращаха от американското посолство сега от украинското ама снощи се бяха напоркали като запорожзски казаци та сума ти време го кара ти без опорни точки и писа глупости. То ти и с опорни точки пак глупости пишеш де.

Тоя ли торен червей ще остане премиер?Да им е Честит!!! Украинците устоичиво вървят по нашия път на саморазруха. Те все още не осъзнават това,което ние вече сме го яли.А имат много за обиране. Сега еврогейците и техните господари доволно потриват ръчици...що заводи има за приватизиране...

Историята има свойството да се повтаря на друго място, след около 25-50 години, т.е. едно поколение. Тежко и горко на тези дето не познават истинската история, а се водят по псевдо такава.

Порошенко и Яйценюк - в кофите за боклук. Украйна в съюз с Русия. Няма друго бъдеще за украинците, които всъщност са руснаци

По въпроса ,май че украинците имат думата, а някакъв смотан трол :0)))

верно е, но никой не се вслуша във вчерашния глас (дюдюканията) от честването на майдана. вие баварците така ли правите?

Отношенията между Русия и Украйна са исторически доста обременени. Това дава възможност на яйценюците да заблуждават народа. Пак сме зле-няма как москалиите да не са ни виновни. А продавайки ефтини енергоресурси на Украйна, Русия фактически субсидираше икономиката и с много милиарди. Тя не само е най-голям доставчик на суровини, но и най-голям пазар. Сега като не щат да продават на Русия ракетни двигатели, какво ще правят с тях. От това борш не се прави. Живял съм там. Имало е толкова смесени бракове, че мнозина сами не могат да определят украинци ли са или руснаци. Но голяма част се отнасят един към друг като братя, защото те наистина са си такива. Минавайки през Близкият изток и разрушавайки стабилни приятелски държави, проливайки реки от кръв, международният империализъм се насочи към Украйна. Нищо хубаво не ги чака за в бъдеще тия добри хора с тия нови приятели. Хев а найс дей.

Такава неосталинистка Русия и руснаците не харесват, та на Украйна е изтрябвала...

Разбира се Русия ги субсидираше направо им направи стандарта на живот по добър от самата Русия - то няма по голяма любоф от тази на руската мечка - започва с това да държи власта и да определя бъдещето ти и ти имаш единственото право да си съгласен и да отидеш на манифестация :):)

яценюк е (из)пъл(н)ен с омраза до върха на голото си яйце и не е особено читав, като човек (меко казано). неговата мания може да се сравни единствено с манията на хитлер, който също бе "човек" на определени семитски "сериозни глобални кръгове". да не забравяме, че забраната за руския, както и други рестриктивни мерки наляха достатъчно масло в огъня, който умишлено се поддържа и до ден днешен, за да може разпадащият се съюз на либерасткия модел, след скандалите с масовите подслушвания да бъде консолидиран срещу русия под мотото: да струва каквото ще! (ама друг да плаща). яценюк е една кръгла нула. но това ще се разбере, когато е прекалено късно да бъде оправено каквото и да е. познат сценарии, който струва точно толкова, колкото и сценаристите. т.е. колкото кило биологичен отпадък..

По-добре свободни и бедни, отколкото поробени и още по-бедни !

Многострадални вопли за Украйна от русофили които даже смятат че няма такава държава и украинци и всичко трябва да е Москва - чак до България... Слава богу отървахме се ... А иначе стабилноста на управлението и коалицията в Украйна се дължи на външния враг - а кой е той ... Сещате се ... Всички Украинци са обединени благодарение на Путин и интервенцията му в Донбас

Без Крим и Донбас .... След това без Харков и Одеса ... И накрая без Киев. Какво обединяват тези украинци ???

Обединява ги че разбраха какъв е техния брат и съсед и колко ги обича - а освен това нека влезнат към Киев руснаците да усетят любовта на местното население

Яценюк е като нашите Станишев и Вигенин - станаха политици не заради лични заслуги, а поради предаността им към еврогейските ценности.

Горката Украйна. Избраха член на американска сатанинска секта за премиер.

Юдео-фашистът, управляемият дистанционно от Фашингтон нещастник оставал бил за премиер. На кой му пука, най-много да доведе укропитеците до гладна смърт.

Колко ви плащат, за да идвате рано сутрин в събота, за да пишете глупости по адрес на Украйна? Голяма омраза, голямо нещо. Човек има чувство, че любовникът ви е бил украинец и ви е зарязал и оттам цялата ви фрустрация, защото сега сте сами и незадоволени.

За разлика от теб не заработвам по този начин....Лично аз изразявам свое мнение а не цитирам чуждо и се опитвам поне малко да подтикна такива като теб да мислят с това което носят на раменете си ...Не мразя украинците ...съжалявам ги...просто не знаят какво ги очаква...

Ти самият страдаш от злоба, това личи и от тъпия ти ник. Пишеш срещу Русия, защото мразиш България. Служиш на онези, които разсипаха българската държава и превърнаха българите в роби на хамериканците и еврогейците. Твоят идол е Кончита Вурст. Върви да правиш любов с него.

Пбама в писмото си до Борисов след назначаването му за премиер "В период на множество глобални и егионални проблеми,аз зная,че САЩ могат да разчитат на България като на свой съюзник и приятел в в придвижването на нашите общи евроатлантически цели.Ние сме длъжни да поддържаме суверинитета на Украйна изправена лице в лице с русската агресия,което означава твърда подръжка на санкциите." Да знаете,че след демократичните следват евроатлантическите ценности ! Няма да се отървете от ценности )))

В българия от 25 години няма политици...На власт са само блюдо и дупелизци способни само да изпълняват "умните " заповеди на западните и презокеански господари.... Интересите на държавата България и нейният народ за тези хора са сапунен мехур, който те надуват по време на избори , а гръмва като дойдат на власт... Те затова сме в това положение... Браво на сърбите...имат чувство за национална гордост и принадлежност към славянския мир...Пред ултиматума поставен пред тях - Гласувате за санкциите и сте в ЕС , или против и няма скоро да сте в ЕС - избират против...

Пределно ясно става , че Украйна е определена за ябълката на раздора и място за военни действия... САЩ започват да подпомагат превратаджиите в Киев вече не само с нелетални помощи , а и с оръжие... ЕС прави това отдавна ... Жалко за Украйна и народа и... тя е първата жертва..Новият Ирак, Либия, Афганистан, Виетнам...

Истината излиза наяве.."Срещу резолюцията за борба с героизацията на нацизма приета от третият комитет на Генасамблеята на ООН по инициатива на Русия, - само три държави са гласували против САЩ, Украйна и Канада. 115 държави гласуват за, въздержалиса се 55, в това число и страните от Евросъюза." От ясно по ясно... Възражда се фашизма, който Запада отново противопоставя срещу вечния враг Русия.

Украйна избра по-добър премиер! Пари ще докара, еври, и в зелено? Нашия докара само малария, паре нема, а хората са исправени прет "Ебола си мамата"

Русофилче, уплашено си :)))))))))))). А Путин ходи с високи токчета :))))))))))) мъжага.

Тези там с боричканията си за величие и кой е по- по- най- загърбиха една много важна и приятна дейност. Бидейки вече ялови от нерви, войни и стрелби, кой ще им оправя украинките? А сега да видим Яценюк, Кютук или Бондарчук. Путин поне на име го раздава яко по темата. Та някой трябва да се погрижи за нуждите на горките им жени, живи да ги ожалиш вече, и по западните магистрали от съчувствие им плащат по някое и друго евро вповече. ЕИто това е международна солидарност в действие. Да се замислим за наште сестри и да им помогнем с каквото знаем, че можем.

Много ми прилича на Ам Гъл!

Яценюк остава премиер, Киев иска да влиза в НАТО и ЕС.-Приоритетни задачи.Не знам защо това е спестено в новината..ха..ха?

Нека преди украинците да се радват и да подписват с европа да погледнат какво стана с Българската икономика преди и след влизането ни в ЕС.

Без съмнение, икономиките на и Украйна и Русия силно ще пострадат. Но до като Русия има огромен икономически потенциал и ще успее да се измъкне, Украйна е в крайно лошо положение. Освен че няма тоя ресурс, нейната икономика е създадена като придатък на Руската. Те взаимно се допълваха. Всяко изкуствено разделяне, ще и се отрази, както при разделянето на сиамски близнаци-от тях нормални хора няма как да станат. Как я виждате тая огромна икономика да се изравни със стандартите на Запада. Колко ли стотици милиарди ще са нужни, никой не казва. И никой не дава. При това положение краха е неизбежен.

Янукович кaзa 160 млрд. ЕС му дaвaше 600 млн. Зa товa пaтриотa откaзa. Кaкто нaвремето Виденов изплaти 2$ млр. и откaзa.дa подпише с МВФ, aмa винaги се нaмирaт костовци зa подпис.

Яйцето се перкало много добре!

Яйценюх е последователен привърженик на евроатлантическите ценности итава което казвате е само още едно потвърждение.

Няма по жалко създание!

Нито един европеец нa чествaниятa! Поне Aштън дa бяхa покaнили!

Противната яйцеклетка на снимката е класически пример за васално поведение пред господарите от ФАЩ.

Убеден съм,че сега при новия кабинет даже ятата диви гъски,щъркели и т.н при навлизане в украинското въздушно пространство ще правят противозенитни маневри!

наи-доброто, което е направил, че е доближил украина повече до америка и европа (знам, че това е мор за тролчетата на путин)

тролчтата цъкат минуси. браво, значи ги улучваме :)

Идея си нямаш даже!Качи се поне на 8-ми етаж и си направи услуга!

На тоя скоро ще му посинеят джуките от дъвкане на вратовръзката :)

Па нема само ние да имаме ''политици'' дето съсипват държаната и я превръщат в амерички протекторат.

Яценюк остава премиер на Украйна! Голяма изненада, няма що! Краварите отдавна са го назначили.

Той като сциентолог е любимец на американците . В прихванатия телефонен разговор Фъкинг Виктория реди украинския кабинет , отхвърля няколко души като Клич/тя не може да казва целите имена/ и се спира на Яйц като най-подходящ. Може да го сметнем за доживотен премиер. Иначе като го слушам, яко лъже. За всичко са му криви руснаците. Веднага знаеше кой свалил Боинга

данни преди и сега за Украйна: Средна заплата от 400$ на 230$; Средна пенсия от 200$ на 100$; инфлация от 0,5% на 19%; Курс долар от 8 грн на 16 грн за 1$; Цена за литър А-95 от 10 грн на 16-17 грн; Цените на лекарствата нараснали с 65-70%; комунални услуги нараснали 3-4 пъти; Златен резерв намален от 20 млрд $ на 11 млрд $; държ дълг от 58 млрд $ на 96 млрд $; Гривна, от данните на НБУсе обезценила с 100%; БВП паднал с 28-30%.