Трима проруски активисти убити след сражение

Проруски активисти са нападнали поделение на украинската армия в град Мариупол. Трима от тях са убити, 13 - ранени, а 63-има - задържани.

Обратно в новината

Коментари - Трима проруски активисти убити след сражение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Найда снова подтвердил, что диверсии на территории восточных областей совершает в частности 45-я отдельная гвардейская разведывательная бригада, которая дислоцируется в городе Кубинка Московской области. "Это те российские спецназовцы, которые захватили здания Верховной Рады и Совета министров в Крыму", - отметил он. Найда также напомнил, что эти спецназначенцы получают команды от офицера ГРУ Игоря Стрелкова (позывной Стрелок), который "руководил попытками захвата госзданий в Харькове, Николаеве, Херсоне и Одессе". "Более того, если вы посмотрите на сайт омбудсмена, вы найдете информацию, что этот "Стрелок" похищал чеченских граждан во время чеченской кампании и вывозил их в Россию", - отметил он. По словам Найды, 45-я бригада спецназовцев также принимала участие в Чеченской кампании и оккупации территории Грузии.

Найда снова подтвердил, что диверсии на территории восточных областей совершает в частности 45-я отдельная гвардейская разведывательная бригада, которая дислоцируется в городе Кубинка Московской области. "Это те российские спецназовцы, которые захватили здания Верховной Рады и Совета министров в Крыму", - отметил он. Найда также напомнил, что эти спецназначенцы получают команды от офицера ГРУ Игоря Стрелкова (позывной Стрелок), который "руководил попытками захвата госзданий в Харькове, Николаеве, Херсоне и Одессе". "Более того, если вы посмотрите на сайт омбудсмена, вы найдете информацию, что этот "Стрелок" похищал чеченских граждан во время чеченской кампании и вывозил их в Россию", - отметил он. По словам Найды, 45-я бригада спецназовцев также принимала участие в Чеченской кампании и оккупации территории Грузии.

Гнусна лъжа ... ама какво да очаквате от лукави страхливци и лицемери ... пред поделението е имало абсолютно невъоръжени хора дошли да преговарят с военни части, а не с милиционерски части "Омега" за които се знае че са силно подменени с фашисти на Десен Сектор. Та кой нормален човек би отишъл при отявления си кръвен враг да се бие с директна открита атака. Узурпаторите от Киев много бързо възприеха гнусните информационни тактики на учителите си зад окена, но все едно спечелена битка не значи загубена война. То такива тъпи акции от страна на турчето и яйцето само ще мобилизират колебаещите се и ще отвратят безпристрастните ... и как тогава ще спечелят изборите ... дори и подправяне на данните едва ли ще им помогнат. Украйна наистина е на прага на гражданска война и за това са виновни самите украинци - едните заради наглостта, омразата и алчността си, а другите заради нерешителността и овчедушието. Жалко за това, че много свестни хора ще загинат докато се приключи с кризата, но ... то и пророците са го видели, значи така е било предопределено като съдба.

нашите русофилистици се насраха от умиление към руските си братя патриоти, за разллика от които те са наши национални предатели. руските мужици не не ни спасиха, а ни поробиха преди близо 70 години и това трябва да бъде пределно ясно на всички рубладжии и национални предатели. ако не бяха тези въшлясали и смрадливи мужици, разбоиници, сега българия щеше да бъде не наи бедната, а наи богатата държава в европа. русия-колоса на глинени крака

А, бе пич, сега като си "свободен идиот" и като сме в ЕС, защо се притесняваш от руснаците ... или може би живота ти на българин в ЕС не ти харесва ... е да ама за това сега руснаците нямат никаква вина ... а ти ще си останеш един хленчещ нещастник без значение къде си - в Брюксел, в Маями, в Пекин или в Сибир. Е, все пак Сибир ще ти е оправдание за хленченето.

Ти си направо смешен!

Статията е просто лъжлива и няма нищо общо с истината, която е- грепа хора са отишли на портала да преговарят.Разстреляни са в гръб. Целият свят разбра само ние предателите се правим на най-големите американци и лъжем народа си. но каквито чорбаджиите, такива и измекярите.

Скърбим за руските момчета. Преди време те спасиха света от нацистките психопати, днес защитават населението на своята страна от фашистката хунта в Киев. Очевидно Русия има мисията на спасителка на света, в който за съжаление мърсят въздуха и нашите десни радикали.

За едни са патриоти, за други - терористи! Въпрос на гледна точка.

само трима ?

Щом да нападнали за му мислят. Тази война не е да нападат ами да плашат западняците.

А оставете Русия и Украйна да си изгладят отношенията.Чудя им се на тия хамериканци как вкарват флота в малко море.....мишени за учение.Преди седмица един прелетя над тях и сега тестове за психо- готовност:)

Ето какво разказва очевидката ,операторката в екипа на новинарски портал LifeNews Мария Поваляева: Късно вечерта опълченци от Народната армия на Донбас тръгнали към военната част, за да разберат кой в момента се намира на територията на базата. Чрез високоговорители те призовали военните на преговори. В отговор от казармите се раздали изстрели. Някои от участниците в самоотбраната успели да се защитят от куршумите като използвали повреден тролейбус. Видях ранени в краката, корема, рамената. След това започнаха да хвърлят газови гранати. Там лежаха много ранени.

Нападението в Мариупол е дело на Десен сектор и провокация.Всички ранени са взети от болниците в града.Хунтата трябва да намери предлог и обосновка за използуването на армия срещу народа си. Ръката на мерзавците от ЦРУ е ясна, но Виетнам ще бъде детска градина......

jizast

Добра новина. Нека броенето на руски трупове продължава. Нашенските русофилистици да отидат да помагат на сибирските алкохолици. Тъкмо може да залюбят някой от тях, да се омъжат и да останат в любимата им Русия :-D

Абе в този форум имали някаква цензура или може да се пише всичко?Тука някакъв пич заявява че го кефело убиването на хора! В случая руснаци!Ало модераторит или каквито сте там !Къде сте?

:)) Има модератори когато пишеш срещу това правителство,има такива когато пишеш срещу ГЕРБ. Аз си ги псувам,те ме трият,алъш-вериш да става. За това че на някой му е било кеф да убиват хора няма модератори.......те си знаят какво мислят пръстите ми:)

Да ако напишеш че някоя чалга певица е к*рва има цензура, обаче цървулите които призовават за геноцид си публикуват говната!

Ти си дрогирана,сополива подметка. Имам и други епитети но ще ти ги спестя:)

2-3ма убити и цяла източна Украйна е руска това е равносметката, а всички вие дето лапате американски тояги пак ще си останете разочаровани от вашите стопани!

Извод: Руската тояга не е за лапане.... :D

Някои от медийните подлоги питал ли ги е какви са, сепаратистите проруски, проамерикански, проталибански. И дали някой от дебилоподобните знае значението на думата сепаратист и в кой смисъл е използвана. Предлога "ПРО"- за, при пазарната икономика също е разтегливо понятие. Съветвам нашите медийни подлоги да преминат курсове на обучение за нововъведените западни термини.

Добре е също да минат курс по финансиране и въоръжаване на партизански отряди, щото със стотинки от закуски и членски внос трудно се събира за бронежилетки и автомати. По-лесно е някак да се плаща на демонстранти по улиците отколкото за автоматчици.... :D

ТАМ Е РАБОТАТА, ЧЕ ПУТИН НИКОГО НЕ Е ПРАЩАЛ В КРИМ. РУСКАТА АРМИЯ СИ Е В КРИМ ЗА ПОСТОЯННО - 25 000 ДУШИ ПО СИЛАТА НА ДВУСТРАННИЯ ДОГОВОР МЕЖДУ ДВЕТЕ СТРАНИ.

Как не се сетих! Тези с униформите без обозначения са се пръкнали от въздуха, а оръжието им е от захарно цвекло... :D

Самият Путин призна, че руските части са се грижили за "реда" в Крим!

Как е Бахрейн соросчета опъват ли ви арабите или зажаднелите кравари

...или авторът е пълен хипокрит?! Това заглавие може да се перефрезира така: "5 подпийнали мишки нападнаха бар пълен с две дузини котараци"

Ха ха ха, украинците вече спряха обединението на Европа до Владивосток! Вчера Коломойский - Приват банк Украини обявил, че дава по 10,000 долара кеш за заловен руски войник в Украйна. Днес вече са заловени 8 руски десантчици, барабар с оръжието и са предадени на украинските власти. Какво ли не правят хората за пари! Ловът на руски зелени човечета в Донецк продължава...

Там същите тези американчета изкараха от моргата 7 трупа. Разстреляха ги и обявиха Секуритате стреля по беззащитни. Е, така започнаха и свършиха събитията в Румъния. САЩ са добри само в САЩ. Чудно ми е докога ще им сваляте шапките си и ще си сваляте гащите пред тях, Соросчета!

Докато им плащат. В момента когато разберат, че за похарчените пари тези тъпи индивиди са принесли повече вреда отколкото полза ще ги разстрелят! :) Или ще им спретнат ПТП. :))

Прав си,съмнява ме че и разстрела на сем.Чаушеску беше парлама. С тая техника макар и 89-та може да направиш всичко.

За сведение:Аг Ройтерс цититайки полк от Пентаг Стивън Уорън" 27 членове на екипажа на Доналд Кук са подали рапорт за веднагическо напускане след като СУ-24 прелетя 12 пъти над кораба и 3 пъти имитира огаплатонева атака. На предложение за 3-кратни увеличение на заплатите и застраховка живот=смърт отговориха, че на мъртвите пари не им трябват. Корабът беше евакуиран в рум пристанище Конст и екипажът е подложен на процедура за възстановяване след стреса получен от срещата със СУ24. Чужд кораб може да присъства в Черно море не повече от 14 денон. след което може да бъде унищожен без обявяване на война. Ам кораб не посмя да стреля с/у Су ясно съзнавайки какво ще се случи след това- среща с господ, Алах и ...

Ама си ги измисляте каквито ви дойдат в главата пълни простотии

Виж сега може и да не си ги измисля. Защото дали е вярно или не, но имаше публикации че самолета е тествал апаратура за заглушаване и про-то , струващо милиарди е дало фира.Може и да е пропаганда. Но ако приемем факта че на американките войници е втълпено и внушено чеот руската армия не става нищо, че това са банда пияни с водка войници, и че корабът им е бъкан със всевъзможни хай-оръжия, които ги правят едва ли не безсмъртни, напълно възможно е да са дали фира, виждайки неработещата електроника. Ама знае ли човек.

Пълната истина е описал Бухала! Точно тогава вдигнаха всички армии на страните от НАТО, но до там. Явно не искат среща с ТОПОЛ М!

Моли се да не срещнеш "хърбав руски спецназовец",че това което ще ти се случи преди да отидеш в небитието ще надхвърли и най кошмарните ти видения.

Няма убити! Вадят трупове от моргата и ги прострелват! Всичко е пропаганда и медийни циркове!

браво, добра новина, дано да са много повече като искат русия, защо не се преселят да живеят там? но не те искат русия, а руся иска украина, защото 1/6 от територята на земното кълбо и е малко. руски империализъм в деиствие.

Сражение? Бре, бре бре! Посмали манго ...

Като чета коментарите все повече се убеждавам,че българите си заслужаваме лошото управление и винаги ще си останем бедни и недоволни :)

Бях в Америка, повярвайте ми, не е никаква демокрация. Полицията може да те смели от бой за нищо. Иди после обяснявай.

Ако си бил в Америка, щеше да знаеш, че по всяко време можеш да се обърнеш към полицай за съдействие и той е длъжен да ти съдейства!

Като ти го нахака отзад! Да, Вярно е! А наркодилърчетата се разхождат спокойно и никой не ги безпокои!

За подобни действия на Милошевич в Косово, Югославия бе разбомбена. Но властта в Киев, според империята на злото САЩ, има право да избива народа си.

Милошевич не е избивал народа си И МНОГО СЛУЧАЙНО СЕ "САМОУБИ" ТОЧНО ПРЕДИ ЗАСЕДАНИЕТО НА "МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД" ЗА КОЕТО УСЪРДНО И С ОГРОМНО ЖЕЛАНИЕ ПОДГОТВЯ САМ ЗАЩИТАТА СИ - С ВСИЧКИ ФАКТИ, КОИТО СМЯТАШЕ ДА ОГЛАСИ ПРЕД СВЕТА И С ПРОФЕСИОНАЛИЗМА НА ДИПЛОМИРАН ЮРИСТ

На тия Пу-кин има каза, че нема да ходат на море в България и пощуреа

И ся кво? На майка ти котето ще стои безработно! Пу да го.... тоя Путлер, глей ся кви ги върши, ще не ще МиткоПешев ще върви в чужбината да го дава либерален пендел, че гладно тука се не трае, нали Мите? Само с едни трохи от гроб и затворено общество се не живее. Поне ще му излекуват майсила, дето го хвана от зор да ближе задника на Обонго.

А къде в текста на новината се казва твърдението в заглавието?!?! Откъде в текста следва, че убитите са "пропуски активисти"?!?! Според текста би могло да има заглавие и, че са убити 3-ма американски наемници от частната военна фирма на американското правителство?? Оттук ли е изведено заглавието?! "Министърът Арсен Аваков написа във Фейсбук, че в отговор на атака срещу поделението е проведена спецакция, която е завършила с 3 жертви, 13 - ранени, 63-има - задържани, предаде РИА Новости. По негова информация, жертви сред служителите на МВР няма. "

щом руското ПУШКИ и преведано като пушки, а не като ОРЪДИЯ... всичко е ясно! ДИРА се излага тотално.

рубософите, които "атакуват" Русия с аргумента, че не е демокрация, - да посочат само 1 (един) пример на ЧЕСТЕН И БЕДЕН човек, който си е пробил път до властта и е спечелил избори в някой (коя да е) западна демократична страна???? Дайте ми едно име! Само едно име кажете и ще повярвам, че има такова животно като "демокрация" (демос = народ), а не управлява олигархията с парите и банките там!

Меркел

Потребителят пита за човек, който да си е пробил път в западна "демократична" страна. А тази жена е родена и успяла - изучена е и е специализирала в социална държава, където и образованието, и здравеопазването бяха безплатни и всеки имаше достъп до тях и можеше да успее, да се развива. ПЪРВО ЧЕТИ, ПОСЛЕ ДАВАЙ "ОТГОВОРИ".

Родена е в Хамбург на 17 юли 1954 г. в семейството на евангелския теолог Хорст Каснер и на учителката по латински и английски език Херлинд Каснер. През 1961 година се записва в политехническа гимназия в Темплин. Като ученичка особено добри постижение показва в математиката и руския език. Ангела Меркел е била член на пионерската организация "Ернст Телман" и на Съюза на свободната немска младеж. Още като ученичка решава да следва физика в Лайпцигския университет Карл Маркс и през 1973 година се премества да живее в Лайпциг. Дипломната си работа представя през 1978 година и получава оценката "много добър". След дипломирането си получава място в Централния институт за физична химия на Академията на науките в Берлин, където работи в отдел теоретична химия.

Каква демокрация те гони бре

Барак Обама е бил социален работник. Отгледан от самотна майка.

ПУТИНОИДИ, ЗАМИНАВАЙТЕ ДА ПОМАГАТЕ НА СЕПАРАТИСТИТЕ И ДАНО ВИ НАСТИГНЕ ВЪЗМЕЗДИЕТО.

Шило

Що не се вземете с Митето Пишев? Знаеш ли какъв синхрон и разбирателство ще има помежду ви?

Паисий

като се харесват младите - да се вземат. както амер.дипломат Брайън Далтън ..който се ожени за виетнамец.

РУСИЯ ОЩЕ НЕ Е ЗАБРАВИЛА ИМПЕРСКИТЕ СИ АМБИЦИИ. ЩЕ ТРЯБВА ДА И СЕ ПОМОГНЕ, АКО ТРЯБВА И С БОЙ.

Трябва на всички с имперски амбиции да се напомни, че света не е техен, особено на САЩ.

Ами качвай се на ръждясалата гемия ДРЪЖКИ и им хвърли едни бой на руснаците, щото американците се посраха само от 1 рашънски самолет даже без пердах

ДЯНКОВ В МОМЕНТА Е ПРЕПОДАВАТЕЛ В ЕДИН ИКОНОМИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ В РУСИЯ ОЗДЪРЖАН ОТ РУСКИ ЕВРЕИ - ОТ АЛФА ГРУП :))

Трима проруски активисти, убити след сражение. Първият е баща, втората е майка, третият е брат, на детето, останало сираче! Драго сираче, твоите баща, майка и брат, бяха убити с любезното финансиране от ЕС, от Нато, от Цру и от Сащ. Те дадоха парите и те ръководеха убийството на твоите близки!

ИДИ ДА НАПАДНЕШ ВОЕННА БАЗА В РУСИЯ, ДА ВИДИШ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ НА ЦЯЛАТА ТИ РОДА.

Шило

Силно написано! Браво! Време е вече да се спре безумието, увеличаващо броя на сирачетата. Време е всеки да отстъпи по малко, за да намалеят черните забрадки. Разчитам на конференцията в Женева днес. Дано разумът да надделее.

На волен тъпотиите си ги пази за тебе си

Миткоооооооооооо понеже знам че си специалист я кажи какво е Хибины-У и какво се получава когато го закачиш на самолет на самолет от 67 година и минеш покрай американски разрушител

не тъжи, червена подлого, скоро и ти ще отидеш в ада, за да го завоюваш за путлер и сесесере!

даваите другари, още минуси! иначе пицата пак ще е от рециклираните!

ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА ПУТИН ЛАЙФ ДНЕС: ЕВРО-ПОЛИТИЦИТЕ ГОВОРЯТ ДОРИ У ДОМА ШЕПНЕШКОМ , ЗАЩОТО СЕ СТРАХУВАТ ОТ АМЕРИКАНСКО ПОДСЛУШВАНЕ И СА ЗАВИСИМИ .... ЗАТОВА, АКО НЕ ИСКАТ ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ В ДРЕБНИ ИГРАЧИ И АМЕРИКАНСКИ СЛУГИ , ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ ЗА ЕВРОПА ОТ ЛИСАБОН ДО ВЛАДИВОСТОК :))))

Да, за съжаление Каубоя е яхнал Европата и скоро няма да се пусне, ако самата тя не го хвърли от седлото ! Дано им узреят главите на брюкселските зелки , които освен облаги съвсем са забравили задълженията си.

Със имперска столица Москва!!:)

Навремето и Горби дрънкаше подобни простотии....

БОЙ ПО МУТРИТЕ ЧЕРВЕНИ!

.............

Къде се скриха нашите раннобудни сепаратисти да не заминаха в Украйна

Аз не знам русия да е помогнала на някого

къде ти е биберона

В твоята уста

Знам че всички които са с нея пропадат

Мехмед ли се казваш?

Искаш ли да ти опресня памета? 1877 г.

Убитите се оказаха проруски активисти, тоест украинци. Къде са спецназ, зелени човечета, ... дрън-дрън? Ако наистина бяха руски специални части, пратени на диверсия в Украйна щяха да падат мостове, танкове да горят, войници да не се завръщат и т.н. Всъщност цирк Майдан можеше да свърши представлението поради липса на актьори. Добре, че засега Русия не се държи като САЩ.

Те руските "специални части" са по-зле от украински активисти. Не ги ли виждаш колко са хърбваи и какви гейски дупета имат. ЩЕ им псе предлагат за по 10 долУра на хамериканците

Надпис на украински танк: Драги украинци, драги сънародници, вие ще бъдете убити с любезното съдействие на Европейския Съвет, на Нато, на Цру и на Държавния департамент на Сащ!

а какво пише на калашниците на руснаците?

.............

Паисий

руснаците още не са убили никого в Украйна. Засега само Западът напада Изтока и Крим. Руските войски там даже не са стреляли срещу някого! Това са фактите!

Абе щом и платените почнаха да пишат избитите през 45, през 46 и т.н. значи нямат доводи в тази ситуация. Като нямате доводи просто не пишете. Ще останем без заплата ще кажете! Ами по -добре без заплата , отколкото да пишете лъжи в тези страстни дни!

Има много ама много доброволци

Към хората,които подкрепят Русия- като е толкова демократична и харесвана държава ЗАЩО никой не иска да имигрира в Русия, а за западна европа и САЩ има опашки, аз живея до амрекинаското посолство и имам наблюдения колко мн хора ежедневно кандидатства за визи.

виж в нета колко доброволци отиват в крим

Русия за разлика от САЩ никога не се е изтъквала като много демократична. Русия не е демокрация - тя е комбинация от Олигархия и Тимокрация. Изненадата за всички малоумни фенове на индианците ще бъде , че и САЩ е такава. САЩ е същото - Тимокрация и Олигархия, просто пропорциите са различни от тези в Русия, но в никакъв случай не е демокрация!

Има и едн мн голяма разлика между упр. на Русия и САЩ - руският народ винаги е страдал много и в момента също(аз съм рускиня и имам мн роднини в Русия) знаете ли,че в Русия е непосилно за повечото хора да вземат кредит.Лихвата за ипотечен кредит е около 12%!!! , докато в САЩ единственото условие а си купиш жилище е да имаш работа!!!

Шило

Аз съм от хората, които са родени тук, получили са си образованието тук, работят в България. И нямам намерение да имигрирам никъде. Виж- като турист може. Наричан съм какъв ли не, по нечии критерии съм русофил, по други- русофоб, има и такива, които се чудят какъв съм. А аз просто съм обикновен българин, който въобще не се кефи на насилието, и не иска смъртта на никого. И не ми се плаща нито в рубли, нито в долари, нито в гривни.

кандидатства се за визи където има визи. Ако няма - няма да има опашка. За първи път чувам, че има визи за Европа. Второ: никой не твърди тук че Русия е демокрация. Това е авторитарно президентско управление. Но и в САЩ не е демокрация - който мисли друго, явно не познава нещата и се самозаблуждава. Там избират президента само измежду 2-3 милиардери. Подобно е в Русия...

"Има опашка" е образно казано, но явно не си го разбрал/ла. Руският народ е беден и лошо управляван , това е факт. Ясно е, че никъде не е рай, нито в САЩ , нито в западна Европа. Обикновените хора просто там са по-богати, защото им се плаща повече. Както каза един известен политик зап. Европа не е рай, но и ние не сме ангели :).

Аз бях в САЩ, ама сега съм много по-добре, а ти ходи мий чинии и вярвай в неограничените възможности.

По инерция. Още не са прогледнали.

кой прати танковете срещу деца и жени ,и после ме убеждажайте против русия с тази наглост където пишете твърдо ме поставяте за нея:В Украйна избухна пореден скандал около дивизиите на СС Галичин. В Лвовска област беше проведена церемония по повторно погребване останките на 16 войници. Повторното погребение на бившите есесовци от Лвовска област щеше да мине незабелязано, ако не бяха станали ясни скандални подробности. Депутати от Партията на регионите заявиха, че церемонията се ръководи от техния колега от Върховната рада депутата от партия Свобода Олег Панкевич, а участниците в акцията са били облечени в есесовски униформи с всички атрибути на немските агресори. Церемонията бе проведена като в Третия райх, войниците в пълна есесовска униформа носят ковчези, после служба в църквата, нацистки салют и оръжеен залп. Така в село Галагора Лвовска област с войнски почести са препогребани останките на 16 есесовци от дивизията на Галичин

ЧАКАМ ОПРОВЕРЖЕНИЕ ОТ ДИР.БГ ПРОБЛЕМА Е ЧЕ НИКЪДЕ ПО ИНТЕРНЕТ НЯМА СНИМКИ НА АРЕСТУВАНИТЕ :)))) .... МИНАХ ОТ НАШИТЕ CNN, ABC, NBC , FOX, BBC , РУСКИТЕ И УКРАИНСКИТЕ МЕДИИ И НИКОЙ НЕ ПОКАЗВА ??/ ВЪЗМОЖНИ ЛИ Е БЪЛГАРСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ДА СА ИЗПРЕВАРИЛИ АМЕРИКАНЦИ И РУСНАЦИ ???:))))) А ЗА УБИТИТЕ 1 УБИТ , 13 РАНЕНИ :)))

Про западното правитество, което никой не е избирал освен ЦРУ, прави възможното да избухне гражданска война. Сега производителите на оръжие потриват ръце доволно. Да му мислят украинците и ние да му мислим, защото сме близо и сме бедни.

Spirit

ТОЧНО ДЕСЕТ ЧОВЕКА ОТ ЦЕНТРАЛАТА НА АТАКА СЕ ТРУДЯТ ТУК НА СМЕНИ И МАНИПУЛИРАТ ФОРУМА. ХОРА СПРЕТЕ СЕ! ВРЕМЕ НА ДУХОВЕН ПОСТ Е, СПРЕТЕ СЪС ЗЛОБАТА И ОМРАЗАТА, КОИТО БЪЛВАТЕ. ПЪК АКО ЩЕТЕ ПРОДЪЛЖЕТЕ ПОСЛЕ С ПЪРЖОЛИТЕ И ЛУКАНКИТЕ. НАЛИ ВСЕ ПАК СТЕ ПРАВОСЛАВНИ!

А от ри$орматуркия блок колко сте?

ТЕ СА СДС - ЕРДОГАН:)

Всички, които ще гласуват за РБ, са тук във форума. Не им обръщайте внимание на тях. Те са за повече НАТО, за шистов газ, с декларации за геноцид над турците 88-89г, нищо за 500г ОСМОНСКО ПРИСЪСТВИЕ, никаква регулация в икономиката, за да не се разсърдят наши и чужди кожодери. Изобщо "НОРМАЛНОСТ", както би казало мегленчето.

ЕДИН ПЪТ СЪМ НА АМЕРИКАНСКИ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ , ДРУГ ПЪТ КРЕМЛИН МИ ПЛАЩА В РУБЛИ СЕГА СЪМ НАЕТ ОТ АТАКА ... .... ТА КОЕ ПОСЛЕДНО Е ВЯРНО :)))???

Волен да го д*ха! ... а сега кажи пак, че съм атакист!

"Голяма група въоръжени протестиращи.." Още с първото изречение започва лъжата. Там не е имало въоръжени хора, вече има достатъчно клипове в тубата. За какво ви е да лъжете така или преписвата укро-средствата за масова дезинформация? Защо никъде не пише, че са убити невъоръжени граждани, от специалните укро-части сформирани от убийците от мегдана. Че цялата спец. операция в Мариупол е провокирана от хунтата в Киев?

в бг също помним избитите и изселени от комунистите без съд и присъда , избиха цялата интелигенция и затова сега е толкова тъп народа

А герберите доведоха хората до това да се палят и самоубиват! И двете неща се отхвърлят.

човекът ти каза факти около комунизма, не е защита на ГЕРБ.

По тази логика и великия ген.Къстър е убил много индианци,но се смята за герой от демократичните американци.

в киев не са забравили 8те милиона умрели от глад заради комунистическото робство

Няма такива просто. Поредната лъжа.

Ей това комунягата по гръб не пада! Сума ти документи и филми хората извадиха - намало после Голодомор! То и Катински разстрел нямаше ....

Не разбирам от политика,но все още имам сетива.В момента съм на 42г.Едно ще ви кажа : -първите 18 години цоках от на Русия Цицата Последните 25г. цоцам от на EU и U.S.A пишките

Щом си цоцал може. Само че другите бяхме ограбени от Русия и натрупахме дългове повече от БВП по онова време. Явно си номенклатурно чедо. Лапай тогава, боклук.

Вместо да цоцаш-да беше поработил...И тя,цицата ,беше малко радиоактивна бе...Ама нали- аванта....Затова, сетива може и да има,ама мозък..Облъчен..

Е стига толкова! Стани и почни да работиш, подхвани бизнес!

Нещата се повтарят:През Втората световна война в редиците на германските въоръжени сили участват голям брой доброволци от почти всички европейски народи, както и от народи от Азия. Онова, което ги обединява да воюват на Източния фронт, е идеята за борба срещу болшевизма или (и) борба за отхвърляне на потисничеството на руснаците. Само от Европа доброволците в редиците на Вафен СС, намираща се под тактическия контрол на Вермахта, са над 380 000, и то без да броим мъжете от Кавказ, Поволжието, Средна Азия и Близкия Изток. От Източна и Западна Европа доброволци от 17 страни се включват в борбата срещу болшевизма, останалите доброволци са обединени в т.нар. Източни легиони - войски от Армения, Грузия, Азербайджан, Литва, Латвия, Естония, Русия, Украйна, Белорус, Туркестан, Татарстан, Чечня и т.н.

Забрави да споменеш пингвините от Антарктида, сивите човечета от Луната, зелените човечета от Марс...

Шило

Ти сериозно ли? Интересно, щом като хитлерова Германия е била против болшевизма, какво е мотивирало Чърчил и Рузвелт да подпомагат Сталин?

Че са следващите!Убедителен мотив мисля! Бомбандировките над Лондон също!

Общата им племенна принадлежност и общият им господар.

Това е самата истина, но малцина от зомбираните съвременници я знаят. Хора от толкова много нации се бият на страната на Германия, защото знаят, че защитават християнска европа от мракобесния болшевизъм. И са го правели напълно безкористно, биели са се за да защитят европейската цивилизация, защото са знаели какво ще направят азиатските пълчища от Червената армия в сърцето на Европа. Опасенията им се потвърждават още с падането на първите германски села и градове. Милиони жени от 8 до 80 години са зверски изнасилвани, избивани са с нечовешка жестокост, рязани са гърдите и гениталиите им. Дори тогава нормалното човешко съзнание не може да възприеме варварщината и диващината на тези монголски, калмикски и всякакви други сатрапи, насъсквани от еврейските си комисари. Сега нещата са по-различни. Русия не е СССР.

Шило

Какво те притеснява да пишеш с един ник?