Путин отиде на военния парад в Крим (обновена)

Руският президент Владимир Путин пристигна в град Севастопол, на анексирания през март полуостров Крим, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Путин отиде на военния парад в Крим (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само могат да си мечтаят за Президент като Владимир Путин!

на господата от ДИР да започнат да пускат новини само за САЩ и ЕС. От 3 месеца само Русия и Путин. Дайте нещо за Обама, Меркел, Оланд, англичанина който видя 25 милиона българи и румънци на 1 януари в Англия.... Не виждате ли, че Путин не се интересува от нас. Гледа си интересите на Руската федерация и на руснаците и пет пари не дава за това, на кое място България се намира в ЕС. Върна Крим на мястото му, спазвайки международното право, наблегна на приоритетите на Русия в Арктика, издигна Русия в сила, с която всеки трябва да се съобразява и да не помисля да напада, предупреди никой да не си и помисля да репресира руснаци, където и да са по света... А по-добре ще е за новини за България - ама за кое - то само лоши неща, нищо хубаво. А е добре да може да се пише и нещо положително, ама след 25 години демокрация едно хубаво нещо не остана!

Пиздин е абсолютен НАГЛЯР! По-нагъл е и от Воленчо-Боленчо. Ама нали са си лика-прилика.

Русия и до този момент не отваря архивите за 1941-1945 г. Всички германски генерали с писали мемоари където описват истинското положение. В Русия маршал Рокосовски категорично е отказал да пише мемоари. Василевски е писал мемоари само за войната с Япония. На Жуков има издадени мемоари първо издание докато е жив. След смъртта му има още десет издания, като всички са допълнени с лъжи и измами. На 23.08.1939 Рибентроп и Молотов подписват пакт за ненападение. Една от тайните клаузи е за нападение над Полша на 1.09.1939. Германия напада, но Сталин си трае. затова на 3.09.1939 Англия и Франция обявяват война на Германия. А Сталин напада чак на 17.09.1939. Но Англия и Франция не обявяват война на СССР. Сталин, въпреки договора, започва усилена подготовка за нападение на западните граници с цел завладяване на Европа. След 1935г. до 1940г. не се призовава наборът в армията. През 1940г. се призовават изведнъж шест набора. Военните училища от тригодишни стават двегодишни. Излизат много закони които закрепостяват работници към определени заводи. Заводите на СССР бълват оръжие, танкове, самолети. Всичко това се струпва на западните граници. Остава армията и мобилизирания запас да отидат там и са готови за атака. Сталинското командване е разработило план началото на нападението да стане на 6 юли 1941г. Времето за мобилизация е 21 дни. На границите Сталин е имал вече над двадесет хиляди танка. Германия общо е имала около три хиляди танка по всички фронтове. На 13 юни 1941 година Сталин приема два важни документа- явен и таен. Явен- по радиото обявява че СССР спазва договора с Германия и не смята да води война. Таен- дава заповед за мобилизация. 13 юни е 21-я ден преди 6 юли - деня на нападението. Тогава Германия решава да изпревари Сталин като започва война на 22 юни. Другото го знаем. Сталинските войски не стигнаха до танковете и затова германците стигна до Москва.

Знаеш ло кога кухите кратуни ще го проумеят това?-Никогда! Въпреки, че може да се прочете на много места, пук и да се види из нета. Не е написано на листа пред тях! Те са заети да псуват ЕС и САЩ... За повече акъл не стига.

Като си казал А,трябва да стигнеш до Я. Та германската армия стигна до Москва,после кажи какво стана или не знаеш азбуката.

Но тоя идиот, както е почнал А-то, за Я може да напише, че германците са провели парад на червения площад, където хвърлените пред мавзолея знамена не са немски а съветски. Сега всеки идиот започна да пренаписва историята...

ЕЙ СКАПАНЯК ! 4ЕТИ ИСТОРИЯ 4УЛИ ВЕТЕРАНИТЕ ОТ КРИМ КАКВО КАЗАХА? ТЕ СА ЖИВАТА ИСТОРИЯ БЕ !!! КРИМ ВИНАГИ Е БИЛ РУСКИ!!СТИГА ПРОМИВА МОЗАЦИТЕ НА МЛАДИТЕ!!!

Хайде днес празнуваме победата над фашистка Германия,догодина да празнуваме победата над фашистка Русия!

Като гледам що помия се е изляла тук на такава дата като днешната, когато хора от цял свят почитат смъртта и героизма на милиони загинали, за да живеем ние в един по-добър свят,Аз ще ви кажа само едно: Много още ще страдате хора, страшно много...

До народен съд За съжаление си страшно прав!Много хора не са си направили и не смятат да си направят (освен като не дойдат да ги демократизират или ислямизират с бомби) абсолютно никакви изводи!Честно казано това е ужасна трагедия!Но човечеството живее в нея...

Путин е герой ,оправя грешките на Горбачов

още един кретен!

Що си признаваш, че си кретен? Кой те пита бре, глупако...

Татрите от Крим искаме мощите на Сталин в Крим!?

Вечна слава на великия Руски народ, който ни освободи.

си е роден роб, очевидно си остава такъв цял живот!

Робът може да се освободи. Глупакът като Вас си остава такъв за цял живот...

Временният US-посланик у нас Браян Далтън показа съпруга си мъж.Далтън и екзотичният красавец Анандарупа Сананасвачи са двойка повече от 20 години. По време на обръщението си Браян Далтън официално благодари, че е бил поканен в Кюстендил със съпруга си.

Е ВЕЛИКИ ЕВРО И УСА ДЕМОКРАТИ ДНЕС В СЛАВЯНСК ВАШИТЕ ЛЮБИМЦИ СА ЗАСТРЕЛЯЛИ В СЪРЦЕТО ДВАНАДЕСЕТ ГОДИШНО ДЕТЕ САМО ЗАЩОТО ИМАЛО ГЕОРГИЕВСКА ЛЕНТА НА РЕВЕРА АКО ТОВА ВИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА ВЪРВЕТЕ И ВИЕ И ДЕМОКРАЦИЯТА ВИ НА ................... И ДА СЕ ЗАДАВИТЕ С СОРОСОВИТЕ ДОЛАРИ ДАНО

Поклон пред Великата Русия. Поклон пред загиналите за освобождението на България руски войни. Слава богу ,че бог даде на Русия Путин. Русия ще респектира всички във времето.

BG! Ти си RU!

Киев разкритикувал, Вашингтон разкритикувал, а Путин си се разхожда където иска из Русия.

Не е новина, че е отишъл, новина е че се е върнал.

нищо не разбрах

По времето на президента Клинтън, САЩ и ЕС с репресивните войски на НАТО убиваха и обикновени граждани не на своя земя. Създадоха изкуствена шиптарска държава в Косово, оглавявана от терориста, търговец на човешки органи и наркотици, Хашим Тачи. Сега сценария се повтаря в Украйна. Земите са руски. Какво търсят там евреите от ЕС и САЩ? Какви претенции могат да имат. Свършили са. Край на еврейските волности. Славянството не ще ги търпи повече. Всеки достоен българин е на правилната страна. Останалите са шабесгои и дебили.

Районът около Верона се очаква да се отдели от Италия,означава ли това че,съседните страни по принципа на Путин да организират референдум с помоща на армията!!!???

"Къде видяхте "комунета", безумци? Кой се бори за национализация, забрана на религията, закриване на партиите, пролетарска диктатура, ... и т.н? Или по принцип си говорите нещо, +/- 50 години , +/- 2000 км, ... "

Ще се насерете от завист, защото всеки иска президент като Путин. Човек, който защитава интерресите на държавата си! ЖЕЛЕЗЕН Е!

Пази Боже! Гангстер да ми е президент? Пак - пази Боже!

Та кой ни беше предишният министър-председател че забравих:)))

охлюв

А тия българи които му се кланят чии интереси защитават е важно!!!!

Абе мишоци, стига сте плюли руснаците! Идват на Черно море и харчат, пълнят ви джобовете! Руснаците са хубави хора, не ги бъркайте в политиката моля. А вие ще си останете жалки мишоци...

А колко ли смъкват от засекретените договори за доставки на газ от българския народ.Тия пари дето харчат по курортите дали не са същите с които ни се пробутва най-скъпия газ в Европа

Ако имаш по-евтин газ, дай го насам.

Ми то, тия договори, засекретените според Вас де, ги имаше в Интернет. Що не ги прочетохте и нямаше да пишете простотии.

Путин е узурпатор като всички в историята. Нито една държава не подкрепи путинувата агресия в Крим. Всички държави в момента правят преоценка на отношенията си с Русия. Агресорът си е винаги агресор. За 9 май трябва да се знае следното. Това е ден, в който повторно е подписано примирието с Германия. Примирието е подписано на 8 май затова Европа празнува 8 май като край на войната. Но Сталин настоявал пак да се подпише като праща Жуков на подписването. Европа винаги е отбелязвала 8 май от 1945 г. насам. А в СССР до 1965 това не беше нито празник, нито ден за отбелязване. Сталин не го признаваше като празник, защото войските му стигнаха само до Берлин. А целта му беше да завладее цяла Европа. След 1965г. руските ветерани се събираха на площади в Москва и други градове и търсеха оцелели другари. и впоследствие Брежнев го обяви за празник за почит към ветераните. Това е истината. За обикновения руснак Жуков е претъпник. Негови са думите- "Не жалете войниците, жените ще родят други". Затова в Москва има комитет който се бори да се премахнат паметниците на Жуков и да се каже истината за него.

Ти сигурно си "гаргамел" , а извинявай гаргопидера.

of ВG Абе братле ,на теб май ти е хоби да лъжеш а?Мнозинството от държавите подкрепили САЩ го правят не от любов към американците струвами се!Само в Германия например има над 50 хиляди американски войници!ЗНАЕШ ЛИ КАК СЕ НАРИЧА ТОВА?ВЪПРОСЪТ Е РИТОРИЧЕН естествено.А и добра преоценка правят ддържавите така е !Ето онзи ден например OMV подписа за Южен поток!Правят се оценки наистина!

"Сатанинската власт изселва 14 други народа. Украинците не попадат в този списък просто защото са много. Депортацията на населението на Украйна през 1944 година би могла да прерасне в гражданска война и да забави победното шествие на Червената армия на запад. На XX конгрес на КПСС - конгрес, и до днес смятан от комунистите за изключително събитие в историята им, - Никита Хрушчов - по това време главният комунист на планетата - говори за насилственото изселване на цели народи и заявява: "Украинците избегнаха тази участ само защото са прекалено много и нямаше къде да бъдат изселени. Иначе той и тях щеше да изсели". На това място стенограмата е фиксирала смях и оживление в залата. Комунистическата власт няма никакви спирачки - нито юридически, нито морални. Просто вождът се е сетил, че да се изсели цялото население на Украйна, при това точно в този момент, е непосилна задача."

Та всички украинци изселени нам къде си......и кой щеше да обработва житницата на бившия СССР????

не аз съм писал заповедта. Но вероятно са щели да преселят руснаци от азиатската част. Това си е практика на сталиновото "етническо инженерство" - нали затова е "баща на народите"?

Хрушчов е украинец и именно той подарява на себе си Крим.Нещо много си е объркал, или просто си фантазираш !

Вземи стенограмата на ХХ конгрес на КПСС и сам ще се увериш!

Защо услужливо забравяш Букорешкия договор с който Русия признава границите Украйна и е признава за самостоятелна държава.И сега кое наложи нарушаване на този договор ??????????????????????????????

"Унищожаването на Украйна винаги е стояло на дневен ред за комунистите. С тази цел комунистическата власт умишлено организира глад в Украйна цели три пъти: през 1921-1923, през 1932-1933 и през 1946-1947 година. Всеки път властите искат да унищожат милиони хора - и го постигат. Да не говорим, че цялата украинска интелигенция е изтребена до крак. Но и това не им стига. "Арестите и депортациите, започнати от НКВД веднага след навлизането на Червената армия в Западна Украйна, продължават чак до нахлуването на германско-фашистките войски в посочените райони. Според някои данни само през 1939-1940 година без съд и следствие в източните райони на СССР са изселени 1 400 000 жители на Западна Украйна и Западна Белорусия"("Родина", 1991, 6-7). И това са фактите, които признават самите комунисти. Това са фактите, публикувани в списанието на Върховния съвет на РФ. Което списание открай време се отличава с крайно усърдие в защитата на комунистическите садисти и на "завоеванията на социализма"."

Да да лъжи и пка лъжи айде кажи колко територия получиха от Ленин, Сталин, Хрушчов отговори или нв можеш? А че са клали и са поддържали фашистите си има своята цена.

"За главен палач е назначен народният комисар на вътрешните работи на Украйна Василий Степанович Рясной. Та този генерал-лейтенант от запаса съобщава за заповедта Берия-Жуков следното: "Тя беше изпълнена отчасти и аз имах съвсем пряко отношение към изпълнението й Да, да се изсели Украйна, това не е като да изселиш Чечения или кримските татари. Набелязах най-активните врагове на руския народ и на съветската власт и момците ми натовариха няколко ешелона и ги изселиха. После обаче заповедта внезапно беше отменена"

И какво общо има КРИМ с Украйна?????? Новината е за Севастопол? Той никога не е бил част от НИКАКВА УКРАЙНА... до 1953 г. Какво общо има гладът през 1923 г.? През 1918 г. Ленин им е дал повече земи - преди това Украйна е била около Лвов! Четете историята !

ника си!

Така!Както винаги бруталната пропаганда тече с пълна сила!Случайно да имате да кажете нещо за ролята на Запада за Голодомора в Украйна?НО честно, с ръка на сърцето?СМЯТАТЕ ЛИ ЧЕ ЗАПАДА ИМА РОЛЯ В ТОВА ДЕЛО?Тъй като по това време току що съвземащият се СССР от (Познайте от три пъти кой предизвиква и финансира революцията в Русия?) ужасната гражданска война бива възпрепятстван да търгува със своите основни суровини!Но ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ЖИТО МОЖЕ!Толкова по зле за Вас щом сте тръгнали по този път ....

"Размахът и последствията от глада през 20-те години по много параметри превишават изкуствено създадения глад през 1932-33 година. Макар че имаше разлика, и то доста съществена. Ако гладът през 1932-33 се криеше от света, то "ленинският глад" по всякакъв начин се рекламираше в болшевишкия печат, който подчертаваше пълната безпомощност на правителството и молеше за хуманитарни помощи от Запад. Партията не отдели нито копейка от фантастичните си богатства... Естествено, първа откликна Америка. Тя вече беше създала хуманитарната Администрация за помощ (АРА), която действаше в следвоенна Европа. През декември 1921 г. Конгресът на САЩ отдели за подпомагане на гладуващите в Русия 20 милиона долара, а обикновените американци бяха призовани да пожертват от личните си средства. Общо в разпореждане на АРА, която се оглавяваше от бъдещия президент на САЩ Хувър, бяха предадени от правителството и от частни лица 45 милиона долара. В акцията се включиха и други международни организации, които чрез свои представители много строго наблюдаваха как се разпределят помощите. По този начин от гладна смърт бяха спасени 22 милиона и 700 хиляди души, за които се изразходваха общо 137 милиона долара... Американците настоявали техни експерти да наблюдават как се разпределят помощите за гладуващите, тъй като в западния печат вече прониквали слухове, че болшевиките молят за чуждестранна помощ, за да я получат безплатно и веднага след това да я препродадат на Запад... ...като чул за експертите, Ленин излязъл от кожата си. Вождът веднага обявил комисията на експертите за "шпионска комисия", а за американската помощ изрекъл следното: "Подлостта на Америка, на Хувър и на Съвета на Лигата на нациите е безмерна. Хувър и Браун са нахалници и лъжци."

Като са толкова ербап, фашагите от майдана и техните покровители от САЩ и Брюксел да спрат Путин със сила, а не само да лаят като скопени кучета.

Ден на Европа или Ден на победата? Не е случаен фактът, че именно на този ден се чества и Денят на Европа. На тази дата през 1950 г. френският външен министър Робер Шуман представя на света т.нар. "Декларация Шуман", в която споделя своята визия за обединена на икономически принцип и общи ценности Европа, в която няма да има войни. В точно този ден на обединена Европа, която успя да се обедини въпреки трупаната със столетия неприязън между Германия, Франция и Великобритания, друга уж европейска държава всяка година провежда военен парад в наричания от нея Ден на победата. Две неща е хубаво да бъдат ясни. Първо, няма спор, че СССР има принос в спечелването на Втората световна война, като в същото време тя съвсем не е единствената сила, която допринася за това. Без намесата на САЩ тази война надали щеше да бъде спечелена. Второ, няма спор, че съветската армия и народите в състава на Съветския съюз дават най-много жертви, но не бива да се забравя, че жертвите на партийния терор в Съветския съюз, заедно с тези на глада през 30-те години надвишават тези, които са загинали във войната. Към тях дори не включваме жертвите на комунистическите режими в останалите държави от т.нар. соц-лагер. И все пак е добре да помним, че винаги при честването на някаква победа има и победени. Днес победената Германия е икономически лидер в Европейския съюз, който на практика претвори идеала на Шуман, а победилият Съветски съюз не съществува в този си вид. Победената Германия не е влизала в нито една война след 1945 г., а победителите САЩ, Великобритания и Русия имат по няколко само за последните 30 години. Честит Ден на Европа!

Колкото да лъжеш и да мажеш СССР спаси европа от фашизма а европа не се помръдваше и гледаше как милиони евреи отиват към концлагерите.Тогава европа е била плужек и сега е това БеЗГРЪБНАЧНО образувание и се гърчи в раболепно пред Фашистите САЩ стига да не си наруши рахата.

само да напомня, че ВЕЛИКАТА ЕВРОПА е била окупирана ЦЯЛАТА (от полша до ламанша, вкл. и скандинавия) преди 1941 г., когато Хитлер напада СССР. Така че не знам как щеше да се освободи сама без Източния фронт?!?

Парадът на Победата е в чест на ветераните!Независимо в коя държава се намират те ще бъдат под грижата на Русия!Поклон пред падналите в борбата с фашизма и нацизма!Всички народи от бившия СССР дадоха свидни жертви!Антихитлеристката съпротива на европейските народи и съюзниците от Втория фронт не са забравени!Ветераните от Англия САЩ и Европа дадоха мир и живот на следващите поколения!ПОКЛОН!

град Севастопол е РУСКИ ГРАД от 1783 г. Така че Путин може да си го посещава когато си иска. Меркел да си гледа по-добре Германия и турците из берлинските квартали, които скоро ще я накарат да носи фередже.

попската щерка меркел с фередже, ха, ха, ха......

Обонго и Путин ще са на 6 юни в Нормандия, но нямало да се срещнат. Подполковника отново ще си го премести.

Путин е в къщата си и ще прави каквото си поиска,ба си навлеците,някой да ми каже какво да правя в моята къща.Ако трябва дърпам уши или бой по дупето но моето си е мое. Чуждо не искам,моето не давам.

22 юни 1944 г. Заповед 0078/42: 1. Да се изселят в отдалечени райони на Съюза на ССР всички украинци, останали под властта на германските окупатори. 2. Изселването да се проведе, както следва: а) на първо място украинците, които са работели и служели при германците; б) на второ да се изселят всички останали украинци, запознати с живота по време на германската окупация; в) изселването да се започне, след като реколтата се прибере и се предаде на държавата за нуждите на Червената армия; г) изселването да се провежда само нощем и внезапно, за да не може никой да се скрие и никой от роднините му в Червената армия да не разбере за това. 3. За червеноармейците и командирите от окупираните области да се установят следните контролни мерки: а) да се заведат лични дела на всеки в специалните отдели; б) всички писма да се проверяват не от цензурата, а от специалния отдел; в) към всеки 5 души командири и червеноармейци да се прикрепи по един таен сътрудник. 4. За борба с антисъветските банди да се прехвърлят 12-а и 15-а дивизия на НКВД. Заповедта да се сведе до командирите на полкове включително. Народен комисар на вътрешните работи на Съюза на ССР БЕРИЯ Заместник на народния комисар на отбраната на Съюза на ССР маршал на Съветския съюз ЖУКОВ Всички, видели с очите си германската окупация, са опасни за Берия и Жуков. И Берия, и Жуков разбират, че за мнозинството от населението хитлеристката окупация е страшно бедствие, но е все пак по-добра от окупацията от ленинско-сталински тип. И затова заповядват всички да се изселят... Тази заповед е не само престъпна, но и глупава - никой украинец на фронта не би простил такова нещо Сталин го разбира и спира Жуков и Берия. Не защото е добричък, а защото заповедта може да доведе до много неприятни последици."

Изверг мръсен колко е добра германската окупация Питай Ленинград, питай Велики Новгород където след като са го освободили са останали ...50човека. А тези гадове украинците сега много добре виждаме защо са ги изселвали защото са Фашисти и питай поляците и белорусците колко народ са изтрепали хубавите украинци.Украинеца е долна твар.

и изпълнението й е било започнато. Ленинград не е бил окупиран, а обсаден по вина на "гении" като Жуков. Такова е било отношението и към руснаците от окупираните територии, както и към руските военнопленници. В уводната част на заповедта се казва, че "полуфашисткото украинско население" оказва активна съпротива на възстановяването на колхозите в частност и на съветската власт като цяло. Така, че с Берия и Жуков си единомишленик.

Абе смешник!Баща ми е от запорожка украйна, и ми е разказвал какъв народа са западните украинци.Колкото и да пишеш , тоолкова много фашисти има там че ти е бедна фантазията.Не подкрепям сталин ж престъпленията му срещу този народ, но там има прекалено много лош матриал , за което си нямаш никаква представа.Всичко това се доказа тези дни.

има това със заповедта на Берия и Жуков?

Александър Македонски,.. Петър Велики,.. Наполеон,.. Хитлер,.. ПУТИН - все малки на ръст мъже но ГОЛЕМИ военачалници и политици в световната история

Пе(у)тко с мъжете!

Петър Велики е бил 205 см. висок.За времето си е бил гигант.За останалото си прав.

Слава на СССР и на съветските народи - които заедно бяха силни, сега поне се пробват - а някои се пробват и да не се избият. На колене пред червената армия - вечна памет.

За Родину - За Сталину! Урааааааааа

Западните "политици" нищо не разбират. Те си мислят че всички са като тях и че единственото важно е да се граби и краде за облагодетелстване. И ако за тях неща като любов към родината, патриотизъм са чужди и непонятни Нека да знаят Русия не я интересуват нито изгоди нито заплахи Крим е бил и ще бъде в Русия.

България не е станала държава от руският пазар на домати и краставици,имало я преди Путин и Русия,ще я има и след Путин и Русия.Понимаешь бляд!!?

Без Русия, България нямаше да я има и се скъсай да ровиш в историята, да пишеш лъжи и клевети това е ФАКТ

Нискостебленият трътлемутлек Меркел разкритикувала визитата на Путин в Крим.Подполковника отново ще си го премести. Изтъркаха му се панталоните на тоя човек.

Затрудняваш прес-аташето на германското посолство в София да преведе на немски думата "ТРЪТЛЕМУТЛЕК"

Събрали се двама национал-социалисти (Хитлер и Сталин), подписали договор, за вечна любов и ненападение. След това единия изненадал другия внезапно отзад.Така го изненадал, че нарекли войната "Свещенна".

Червената Армия са Великани,били са могъщи и пак ще бъдат,като не ви харесва този парад,бегом към европейския парад на травеститите да го водите мишки страхливи

Руският народ е велик! Руският президент - също - колко хора бяха излезли в Крим, заради него! Той отиде при тях, а те почетоха него (има защо), военния парад, победата над фашизма. Какви хора!

Браво Путин! Ти си истински - не фалшив - силен, знаеш, можеш! Браво - ти си политика на днешното време. Ония Меркел, Обама и сие са смешници и лакеии - нищо повече. Смело напред!

Ако в Мексико живеят 10 милиона американци , и мексиканското правителство им забрани изучаването на английски в училищата,след колко часа Мексико ще стане част от САЩ.

Двойник няма ли?

Починал е (по-скоро убит) през 1953 г.

Жалки и двулични са западняците и българските им подлоги. Градът-герой Севастопол си е руски от преди Джордж Вашингтон да се опълчи на Англия и през ВСВ та досега. Хората в Крим са руснаци и искат да са такива. Има и 300 000 татари, които явно са ни много мили, чак се чудя как още не сме ги поканили да се заселят тук и само 3000 души, които са отказали да имат руски паспорти и да останат с украински. И последно - Кримчани не искат да се връщат в Украйна при фашистките орди и идващия фалит и банкрут. Те са щастливи, а злобарите от цял свят са безсилни.

са предимно руснаци заради етническото инженерство на ... руснаците! И в Украйна кат цяло по същата причина живеят много руснаци. Действията на Путин са АРОГАНТНИ!

Ти призна фактите. Предлагаш исторически реванш ли и връщане на турците ли ? Гледай напред по-добре, или поне работи за българската кауза

гадни комунета. Никой не ви иска. Искат ви само тъпите и невежи, мързеливите и крадливите. Умните и можещите бягат от вас. Ами защо нямаше отворени граници, защо стреляхте на месо и убиваха хора които не ви харесваха.Сега и украинците не ви искат. Я марш от тука.

Къде видя "комунета", глупако? Кой се бори за национализация, забрана на религията, закриване на партиите, пролетарска диктатура, ... и т.н? Или по принцип си говориш нещо, +/- 50 години , +/- 2000 км, ...

Императорът инспектира окупираните територии

Глупако, подписалите с МВФ и световната банка НЕ СА НЕЗАВИСИМИ. А ако и НАТО се е намъкнало там, забрави...

Крим беше окупиран от Украйна от 1954 до 2014!

Русофоби, вместо да се възмущавате от Путин, възмутете се от факта, че яйцето и щурчето в този ден провеждат своите "антитерористични" акции. Американските им спецконсултанти това ли ги съветват. В днешния ден са тръгнали срещу украинците заедно с бандеровци.

Главното зелено човече се изтърсило в Крим. Голяма новина. Преди време едно кафяво човече се разходи в Париж дори. Друг наскоро се разходи до Кувейт. Все печален край имат.

каква разходка,той си е утях човека.

каква разходка,той си е утях човека.

За теб не, но за кумирите ти Обамата и Меркел е голяма новина и им дреме, ах как им дреме. Цяла кохорта следят всяка негова стъпка и всяка дума. Затова са толкова неадекватни и джавкащи.

Само черните човечета са ти кеф , а? Кафявото човече търсеше реванш. Мустакатото човече също. И едното и другото бяха навити от английските господари на света. А третите не се дават. Но ти какво общо имаш с едните, с другите и третите? Прави си екскурзиите с дирник на запад и уста на изток.

Организирай си един гейпарад , като отговор на парада на победата , победа извоювана с 29 милиона живота на съветски граждани-мъже, жени , деца ! Организирай си и една екскурзия в кенфа , и там изсери лайната си , не тук !

Какво да се прави, истината говори Путин. Няма как да се отрече историческият факт, че Крим си е руски. Дано Европа и най-вече САЩ приемат най-накрая този факт и спрат да ровят из Украйна. Тази страна има вече нужда от спокойствие и мир.

крим нито е руски,нито-украински. крим е та-та-тар-ски! а на крим татарите са чужди и то на своята си земя! sram!

да живеии путкин путлерова

Така ли те наричаха мама и тати,като беше малък,а сладур ?

По повод русофобството у нас. Западните бизнесмени се облизват щом чуят за руския пазар. Ние обаче по стара традиция имаме навика да лапваме запалената цигара от грешния край. Мислещите хора по света са много по благосклонни към Русия, отколкото нашите подивели русофоби. По това си приличаме с украинците, които на немска служба през ВСВ стават най големите изверги и садисти. Та думата ми беше за невероятното ни умение да заставаме на грешната страна, при това с най голяма ревност и усърдие. Никога не можем да постигнем такъв бизнес със САЩ и страните от ЕС, какъвто можем с Русия. Говоря за износ на наша продукция, туризъм.

това е защото западния бизнесмен не е мачкан и клан от съвенския ботуш. а нас българите руснаците ни считат за роби. за това, колкото по-далеч от тях - толкова по-добре за Майка България!

в България са наричащите се русофили. Без да го съзнават обаче.